Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Setth_Collins

Neaktyvus

  • 380

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Rokas tarp Snookez_Samblack - prašo paramos.   
  2. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Aivaras tarp 2022.04.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.7)   
    • Atnaujinta šaudykla. Nuo šiol nebebus teisėsaugos ir teroristų komandų, kiekvienas turės kovoti už save. Taip pat atsirado du kambariai. Viename iš kambarių galima naudotis „c-bug“ žaidimo klaida.
    • Atsirado dvi naujos kontrabandos zonos. Šiuo metu iš viso yra penkios kontrabandos zonos, kuriose gali vykti kontrabandos zonos apiplėšimas. Daugiau informacijos /kontrabanda .
    • Atsisakyta nenaudojamų kokaino rūšių. Nuo šiol gaminti bus galima tik 80% grynumo kokainą, kuriam pagaminti reikės po vieną kiekvienos rūšies psichotropinio augalo ir gamyba užtruks tiek laiko, kiek ji užtrukdavo gaminant 40% grynumo kokainą.
    • Kiti smulkūs pataisymai, kurie yra daromi kiekvieno atnaujinimo metu.
  3. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp Greenside – TIKTOK edition!   
  4. Haha
    Setth_Collins sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  5. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Aldrige_Senfikly tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    jeigu norite daugiau panasaus kontento galite pasekti mane tiktok platformoje: https://www.tiktok.com/@besttiktokerltu?
     
  6. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Rokas tarp Kaip „greenside“ galėtų tapti geresniu projektu žaidėjams?   
    Kaip „greenside“ galėtų tapti geresniu projektu žaidėjams?
    Apklausa yra anoniminė. Tai reiškia, jog atsakymai yra anonimiai ir jų niekas nematys, išskyrus projekto administraciją.
    Norime, jog visi mūsų projekto žaidėjai pasidalintų savo įžvalgomis ir paminėtų bent po vieną problemą su kuriomis susiduria mūsų projekte. Kaip pavyzdžiui galbūt kažkam nepatinka atitinkamos serverio taisyklės, darbų ar barų konkrečios nuostatos, atitinkamos sistemos serveryje. Galbūt naujam žaidėjui pradžioje yra per sunku, todėl reikėtų didinti darbų be pakvietimų atlygį. O galbūt tiesiog projekte jaučiatės per daug suvaržyti ir norėtumėte jaustis laisviau?
    Nuoširdžiai prašome visų pasidalinti savo įžvalgomis ir pasiūlykite kaip galėtumėme šias problemas išspręsti.

    „Greenside“ administracija,
    2021. liepos 11d.
  7. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos analizė,
    Analizuoti praktiškai neturime ko, todėl šis pranešimas bus žymai trumpesnis, nei įprastai. Šios atrankos metu į pareigas kandidatavo tik vienas žaidėjas, kuriam viską paaiškinau asmeniškai, kodėl nusprendėme jo nesirinkti. Viską apie šią atranką jau parašėme, tad trumpai aptarsime kodėl šiuo metu rašome analizę.
    Analizes rašome tik tada, kai randame žmogų, kuris turėtų užimti pareigas. Ši situacija nėra išskirtinė. Padiskutavę su komandos nariais supratome, jog turime komandoje žmonių, kurie mielai užimtų papildomas pareigas projekte. Dėl šios priežasties @Mafijos Senelis rotavome į direktoriaus prižiūrėtojo pareigas, nes buvo išreikštas noras, dėl ko asmeniškai labai džiaugiuosi. Atsižvelgiant į tai, kiek šios pareigos reikalauja atsakomybės, esu be galo dėkingas @Mafijos Senelis, jog esant tiek laiko projekte vis dar yra atrandama savyje motyvacijos padėti projektui, kai tiek daug visko yra nutikę gero ir blogo. Tai nebus užmiršta ir pažadu, jog ateityje į tai bus atsižvelgta.
  8. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Jayden_Barella tarp Never Too Old   
    like
    vaziuojem
  9. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Hitautas tarp Atranka į barų lyderius   
    Tikėjomės šiek tiek daugiau susidomėjimo iš žaidėjų kurie sukasi aplink nusikalstamą veiklą, kad ir kaip bebūtų, turime mūsų nuomone du tinkamiausius asmenis šiuo metu prižiūrėti serverio nusikaltėlių šutves. Abu nauji lyderiai gali nedelsiant pasiskirti po du pagalbininkus padėti prižiūrėti savo barus. Lyderiai taip pat gaus savo barų kanaluose po „A” raidę, pagalbininkams raides galės uždėti patys lyderiai. Išrinktiems lyderiams išbūvimo laikotarpis yra 14 dienų, palikimo atvėju sekančią lyderio kėdę perims viena iš potencialių baro rankų, jeigu tokių nebus, vyks rinkimai ir barą prižiūrės projekto komandos narys.
    „Blueberry” baro lyderis, Laurynas_Leigon.
    „Montgomery” baro lyderis, Jayden_Barella.
    Sėkmės veiksme!
  10. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Hitautas tarp Atranka į barų lyderius   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Atėjo ilgai laukti rinkimai nusikaltimų pasaulio pasilgusiems projekto žaidėjams, atranka vyks tokiu pačiu principu kaip bet kokie kiti rinkimai. Ieškosime 2 lyderių barams, kiekvienam lyderiui atiteks po barą. Abu barų lyderiai turės galimybę pasiskirti po 2 pagalbininkus, tai būtų dešinioji ir kairioji ranka, kurie galės padėti inicijuoti svarbią baikerių veiklą, kaip grobimus ir konkurentų sandėlio apiplėšimus. Su šių rinkimų principu tikimės jog galėsime labiau pažinti kandidatus kaip asmenybes ir sužinoti jų motivacinius tikslus nusikalstamoje veikloje, todėl tai nėra vienintelis įrankis kuriuo naudosimės siekiant išrinkti lyderius. Jūsų laiškus matys tik prižiūrėtojai ir administratoriai.
     
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2021.05.26 14:00. REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, baikerių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas.  
    LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje.
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Kodėl būtent jūs turite tapti vieno iš baro lyderiu.
    Kuo laisvesne forma, kurio baro lyderiu tapti norėtumėte ir atvirai kodėl.
  11. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #2   
    Turinys:
    1. Kortų žaidimas „Blackjack“.
    2. Kokainas.
    3. Kita.
    Kauliukų sistemą pakeičiantis „Blackjack“

    Blackjack kitaip žinomas kaip dvidešimt vienas, keičia seną lošimo sistemą kauliukus. Šį kortų žaidimą galima žaisti tam tikrame pastate kurį galite rasti „Blueberry“ kaimelyje pasinaudoję GPS. Šio žaidimo eiga - Žaidimas vyksta tarp dviejų žaidėjų, pirmą žaidėjas turi pasiūlyti žaisti su komanda /kz ID 1000€-25000€, pasiūlius žaidėjui išmeta lentelę ir jam reikia suvesti kodą, jog galėtų pradėti žaisti. Suvedus kodą žaidėjui išmetą lentelę kurioje jis gali atversti 3 kortas per tam tikrą laiką ir atversdamas kortas jis turi surinkti 21 arba tiesiog daugiau už kitą žaidėją, atvertus daugiau nei 21 galimai pralaimėsite, jei kitas žaidėjas turės 21 arba mažiau. Taip pat žaisdamas kortomis galite rašynėti viešą žinutę ir galite mėginti „Bluff'uoti“
    Kai kuriems šis žaidimas atnešė tikrai nemažą pelną, o kitiem kaip tik atvirkščiai.
    Šiuo metu penki žaidėjai yra pasipelnę net milijoną ar daugiau iš šio žaidimo.
    1. Lebronas_Jamesas - 1.930.534€
    2. Domis_Raz - 1.593.489€
    3. Finnley_Harrell - 1.313.982€
    4. Jonny_Smith - 1.088.703€
    5. Justas_Jucius - 1.021.538€


    Nauji narkotikai „Kokainas“

    Nauji narkotikai leidžiantys išnaudoti „C-Bug“. Mėgstantiems šaudyti, o ypač tiem kurie moka C-Bug ši sistema paįvairins jų šaudymą, kadangi išnaudoti C-Bug galėsite tam tikrą laikotarpį. Išviso yra 3 kokaino rūšys suskirstytos į jo tam tikrą grynumą tai (40%, 60% ir 80% grynumo), kuo didesnis grynumas tuo mažesnė tikimybė mirti bei naudoti C-bug galite ilgiau. Tačiau šis narkotikas turi ir šalutinių poveikių nesvarbu kokio grynumas vistiek yra šokia tokia tikimybė jog mirsite bei suvartojus Jūsų žaidimo ekranas pakeičią spalvą.
    Norint pasigaminti narkotikus Jums reikės surinkti tam tikrą kiekį „Psichotropinių augalų“ kurių yra 3 rūšys (Z, Y, H) ir visų rūšių reikia kokaino gamybai - Šie augalai auga visame GTA žemėlapyje ir dažniausiai randasi ant kalnų ar tarp miškų. Nuskinus augalą jis vėl užauga per 1val., jeigu nuskinęs augalą jo nenaudojate po 24val. jis susinaikina. O kai jau turite reikiamų augalų kokaino gamybai Jums reikės rasti „Labaratorija“ kurioje turite gaminti kokaina, gamybos procesas yra ilgesnis jeigu gaminatės didesnio grynumo kokainą. Iš viso yra 4 labaratorijos kas valandą keičiasi jų lokacija - Jį pagaminus panaudoję komandą /kokainas galite jį varoti.

    Neseniai vykęs „Derby“ eventas, rengtas Igno_Eox

    Bent jau man šis eventas labai patiko ir pagaliau naujovė kadangi stadijone sutvarkyta, kad evento mašinos nebėra nematomos ir Event. Priž, gali dažniau rengti eventus ir išnaudoti būtent šitą vietą. Tikiuosi čia sulaukti „Masinį DM eventą“, o jog būtų dar įdomiau ir ne taip tuščia galima ir sustatyti objektų.

    Aukcionas
    Neseniai vyko 400 metrų verslo bei tryjų namų aukcionas, visi laimėtojai ir jų statymai apačioje.
    400m verslo auckioną laimėjo - Martin_Gossard, kuris pastatė net 40 133 333€
    Namo ID:12 aukcioną laimėjo - Vycka_Flex pastatęs 2 560 000€
    Namo ID:9 aukcioną laimėjo - Ignas_Eox pastatęs 5 156 789€
    Namo ID:8 aukcioną laimėjo - Hitautas_White pastatęs  4 000 100 €
    Po šių aukcionų liko 0 laisvų verslų bei 38 laisvi namai, dauguma jų yra vilos.

    Nemokamos reklamos - skelbimai:
    Gruzinas_Sampo ieško verslų koncerno, jo turimas verslas - 200m3 Energija
    Šiuo metu vyksta atrankos į Taksi bei Pervežėjų firmas
    Pakviesk naują žaidėją ir uždirbk kreditų! Daugiau informacijos čia.
    Pastoviai kuriantys nauji avatarai.

     
     
     
     
     
    Gfx ir skirtukas darytas(grafikos paslaugos) - @Mantas_Adomaitis
    Nuotraukos redaguotos - @Everett_Sanchez
  12. Ačiū
    Setth_Collins sureagavo į Edvis Gaming tarp Prašau užtildyti Van_Damass   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis Gaming
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Van_Damass
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Įžeidinėjimai, keiksmažodžiai.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/h7JvFmm 
  13. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.2)   
    Atnaujinta pinjatos sistema. Nuo šiol serveryje nuo 8:00 iki 24:00 atsiradinės pinjatos miesteliuose, jas reikės sunaikinti spaudinėjant dešinįjį pelės klavišą. Žaidėjai padarę atitinkamai pinjatai žalos gaus prizą, bei vienas iš žaidėjų, padaręs pinjatai žalos, atsitiktiniu būdu, gaus pagrininį prizą, kuris yra dvigubai didesnis, nei standartinis prizas.
    Nuo pagrindų perkurta banko ir bankomatų sistemos. Visi langai bus labiau intuityvus. Taip pat atsirado naują funkcija, banke galėsite pažiūrėti bankinius išrašus, kada darėte bankines transakcijas. Naudojantis bankomatais Jūsų veikėjas bus animuotas, taip žaidime perteikiant daugiau gyvumo.


    Atsiradimo (spawn) vietoje pridėtas dviračių nuomos punktas. Pakoreguotos kainos žvejybos įmonių savininkams. Žuvų kainos parduodant į serverį svyruos nuo 56€ iki 75€. Pakeistos stovėjimo aikštelių kainos, nuo šiol paprastas parkavimas kainuos 10€, parkavimas su krovimu 20€. Pašalinta komanda /dmraktas, nes atnaujinus darbų transporto sistemą ji tapo nebereikalinga. Iš /info lentelės pašalinta informaciją apie tai koks direktorius yra žaidėjas, nes tai galima peržiūrėti per /direktoriai komandą. Pridėta daugiau vietų kur galima atsisėsti ant suoliukų. Naudojant peilį saugioje zonoje, Jūs jį visiškai prarasite. Esant /edalyvauti evente, Jums neveiks /ptaisyti, /pgydytis, /vaistinele, /mirankiai komandos. Pridėta daugiau veikiančių gėrimo aparatų vietų. Padaryta, kad žvejojant nebegautumėte AFK lentelės kuri trukdo žvejybai. Pdaryta, kad /ptp komandoje iškarto matytumėte teleporto pavadinimą. Sutvarkyta, kad pervežėjams kontraktų pervežimu rekordus rodytu tikslia seka. Sutvarkyta, tvarkos prižiūrėtojams paramos suteikimo komanda. Sutvarkyta, kai po serverio restarto daugelis žuvies kompanijų prarasdavo savo aktyvius kontraktus. Sutvarkyta, kad picerininkai iš sandėlio galėdavo pasiimti picas be darbo aprangos. Sutvarkyta, kad kortu žaidime retkarčiais iškritus tūzui būdavo blogai suskaičiuojama kortų reikšmė. Sutvarkyta, kad negrodavo PWR radijo stotis. Sutvarkyta, kad tr.priemonių turguje viena tr.priemonė atsirasdavo apsisukusi ne ta kryptimi. Sutvarkyta, kad baldų parduotuvėje vienas baldas buvo ne savo skyriuje ir neatitiko pavadinimo. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  14. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Greg_Solberg tarp Pasiūlymas dėl žvejybos   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Greg_Solberg
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įkūręs įmonę paturėjąs parą, apgalvojęs, nusprendžiau rašyti šitą pasiūlymą. Gal serverio administracijai ir nepatiks. bet kalbant iš pačio žvejo perspektyvos būtų didžiulis pliusas. Pirma, siūlau sumažinti stovėjimo kainas žvejybos vietoje , nes tikrai kol dirba jie jiems užkaupia dideli mokesčiai už stovėjimą tad jie atiduoda maždaug  30proc uždarbio.
    Antras pasiūlymas. Padidinti gaunamu xp kieki arba panaikinti mokesti žvejo patirtimi įsigyjant tam tikro lygio įranga. Kodėl? todėl, kad 375xp t.y kito lygio licenzijai reikia sužvejoti 1500kg tai maždaug 12h non-stop žvejojimo dar pridedant dar už įrankius po 150 kažkur dar 12h non-stop tai yra iš viso kad pasikelti į kita lygi pilnai reikia 24h non-stop žvejoti???? o pagalvojus apie kitus lygius tai.. iš dalies reikėtų padidinti xp gaunama kieki nes kad pasikelti čia tiesiog labai sunku arba padaryti tai kad xp žvejo kauptųsi ir nusipirkus kitų lygiuų licenzijas nedingtu t.y pasieki tam tikra xp nusiperki licenzija ir tas sukauptas xp liktų ir kiltų iki kito reikiamo kiekio. Tokiu atveju manau ypač naujokams bei senbuviams atsirastu motyvacija žvejoti nes daugelis iš naujokų skundžiasi kaip lėtai kyla kilogramai bei xp.
    Trečias pasiūlymas yra labiau skirtas įmonėms pavyzdžiui kaip misija ar užduotis. Kaip turėtų veikti? O viskas paprasta gauni užduoti tam tikram laikui o per ta laiką reikia savo įmonei su savo darbuotojais  turi ta kieki pagauti už kurį gautu atitinkama atlygį.
    Ketvirtas pasiūlymas.  Palengvinti radimą tam tikru žuvų nes kol apiplauki laivu kuris  kuris traukia 55km/h yra labai daug laiko užimantis dalykas jeigu dar nesiseka, o vieta kuriam nors kampe užtrunka apie valanda.
    Penktas pasiūlymas. Žinom, kad kuo ilgiau užsibūna žuvis sandėlyje jos verte krenta. Tad supratau kad šioje situacija radau spraga gal įmonių vadovai pritars man gal ne ,bet pasisakysiu. Jos vertė kiek man žinoma krenta kas valandą. Žinom , kad šiuo metu atsinaujinus projektui daugokai žmonių žaidžia naktį ir tikrai iš jų gali kažkas žvejoti tad Palikus naktį savo investuotų kontraktų ir jomis pasinaudoja žaidėjai tačiau kaip žinoma žuvų vertė krenta ir nemanau, kad vadovai sėdės per naktį, kad parduot žuvį kokybiška, o atėjus rytui žuvis nebebus jau tokia kokybiška ir įmonė bei vadovas patirs nuostolius. Tad siūlau tas šviežias bei nešviežias žuvis išimti tiesiog palikti paprastas žuvis.
    Taip pat įterpiu Pronio Kadilaks idėja,kad kai ir neturi kontrakto galėtų naudotis /zr tos įmones kurioje dirbo prieš tai iki tol kol neįsidarbino į kita, kad galėtų bendradarbiauti bei palaikyti su kolegom žvejyboje.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Padidėtų motyvacija žvejoti tiek naujokam tiek senbuviams
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Nereikia
    Laukiu jūsų nuomonių
     
  15. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Rokas tarp Jau šešeri metai, kaip esame kartu!   
    Jau šešeri metai, kaip esame kartu!
    Kas galėjo pamanyti, jog „greenside“ sulauks savo šeštojo gimtadienio?! Galbūt 6 ir nėra pats gražiausias skaičius, bet mums, projekto administratoriams, šis skaičius reiškia labai daug. Reiškia, jog dar vienus metus esame stabilus projektas, kuris traukia Jūsų, žaidėjų dėmesį! Kaip turbūt jau pastebėjote, darome viską, jog būtumėme kitokie. Renkamės tuos kelius, kurie dar nėra išminti ir kurie tikrai nėra patys lengviausi ir patys trumpiausi. Ir visa tai dėl Jūsų, „greenside“ projekto žaidėjai! Už dar vienus, kupinus iššūkių metus, galime padėkoti tik Jums!

    Tikimės, jog sekančiais metais ir toliau sėkmingai judėsime ne kitų, o savo minamais takais! Takais, kurie mus atves prie paprastų, bet originalių idėjų, kurios dar labiau pagyvins „greenside“ tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Pagrindiniai sekančių metų planai yra šviežio atnaujinimo gludinimas. Neslėpsime, atnaujinimas turi savo ydų, bet kas jų neturi? Niekada nenuleisime rankų ir toliau sieksime savo užsibrėžtų tikslų. Būtent tai mus ištraukė iš tų dienų, kai projektui buvo sunku, būtent tai mus padarė tokiais, kokie esame dabar. Sekančiais metais ir toliau būsime savimi, kursime savo produktą, rizikuosime, prisiimsime atsakomybes už savo klaidas ir toliau tobulėsime kartu!
    Paminėkime 6-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 19:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus griežtesni ir orientuoti labiau į senesnius serverio žaidėjus.
    Akcijos atrakcijos! Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 27d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai. Prisidėti prie projekto tobūlėjimo gali kiekvienas!
    Nauji vėjai atkeliavo kartu su atnaujinimu! Turbūt jau teko pastebėti lagaminų sistemą. Sekite mūsų mediją ir laukite sekančių prizų! Pažadame! Jų tikrai bus!
    Dar viena naujovė! Įvairias progas paminėti nusprendėme unikaliai. Sukūrėme tr. priemonių komplektacijos sistemą, kuri leidžia sudaryti atitinkamą tr. priemonės komplektaciją ir unikaliai ją užvadinti.
    Pristatome proginį, „greenside“ 6-tojo gimtadienio komplektacijos rinkinį!


    „Greenwood“ Birthday Edition 1/1 komplektacijos informacija,

        „Sultan“ Birthday Edition 1/1 „0 ir 0“ komplektacijos informacija,

    „Sultan“ Birthday Edition 1/1 „155 ir 155“ komplektacijos informacija,

    „Sultan“ Birthday Edition 1/1 „3 ir 3“ komplektacijos informacija,

    Būkime ir toliau kartu! 🙂
    „Greenside“ administracija,
    2021, sausio 24d.
  16. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos analizė,

    Atėjus atnaujinimui anketų skaičius ir kokybiškumas gerokai išaugo. Šios atrankos metu sulaukėme 43 kandidatūrų į nemokamo administratoriaus pareigas. Kad ir kaip norėčiau suteikti šansą didesniui žaidėjų skaičiui, tačiau esame apsibrėžę tam tikrą nemokamų administratorių skaičių, tad yra tokių kandidatų kuriems trūko tikrai, tikrai nedaug. Žaidėjai kurie nerado savo Vardo_Pavardės šitame sąraše, tikrai neturi nusivilti, nes uždavė gera kovą kitiems kandidatams, ko praeitose atrankose nebuvo. Tikiuosi, kad visi tie žmonės nenuleis rankų ir bandys jėgas dar, dar ir dar, nes būtent čia šansų visada yra. Buvo ir tokių žmonių kurie labai atmestinai pildė anketas ir tikėjosi praslysti. Nežinau, bet pastangos įdėtos į anketas puikiai matosi, net jų nepradėjus skaityti ir neįsigilinus į žodžius. Tikiuosi ir per kitas atrankas sulaukti, tokio didelio kiekio kandidatų.
    Kodėl būtent pasirinkome šiuos žmones? Aktyvumo ir patirties bagažą nešantys žmonės, kai kurie su gan dideliu potencialu ateityje nuveikti ir didesnius darbus. Meluotume sau jeigu sakytumėm, kad aktyvumas nėra vienas iš didžiausių prioritetų renkant administratorius, kurie visą savo darbą turi žaidime, būtent tokiu keliu į nemokamus administratorius ateina Rokas_Xeon, Scott_Gemini, Giedrius_Hells, tikiuosi nenukris aktyvumus susidūrus su problemomis, kurių pradžioje tikrai bus, nes pradžioj juk reikia atsigryninti, kas tikrai čia nori pasilikti, o kas tiesiog atėjo tik pasižvalgyti.
    Kiti žaidėjai apie kurių potencialą kalbėjau truputį aukščiau, kurie mūsų akimis ateityje turi didžiausius šansus papildyti komandos narių gretas yra Teddy_Wiliams ir Santo_Baronne. Tikiuosi tas potencialas išliks ir įrodysite ko iš tikro esate verti. Nemeluosiu, kad džiaugiuosi pamatęs šiuos 2 žmones atrankoje, nes turbūt dabar iš nemokama administratoriaus kur kas lengviau žengti žingsnį link komandos. Tikiuosi nenuvilsite ir mano lūkesčius pateisinsite 110%.
    Kiti laimingieji, kurie turėjo didžiausia konkurencija atrankoje ir kuriuos buvo tikrai sunku atsirinkti. Vieni buvo pastūmėti tikintis, kad ateityje jie galėtų užprogresuoti ir įrodyti, kad jie buvo verti būti ankščiau nei yra dabar Gruzinas_Sampo, Wizard_Airidas, Minusinis_Ateivis. Jeigu esate žemiausioje pasirinkimų grupėje, nereiškia, kad esate vertinami blogiausia, tikiuosi parodysite savo potencialą ir į mūsų greitas atnešite kažką naujo.

    Visi patekusieji privalo susisiekti discord'e Mantas#7392



    „Greenside“ administracija Sausio 24d.
  17. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Visų pirma norime įspėti visus serverio žaidėjus! Atnaujinimas turi nemažai naujų sistemų ir įvairių pataisymų. Nors ir skyrėme nemažai laiko testavimams (testavome apie ~3mėn. užregistravome apie ~600 klaidų/patobulinimų), bet turbūt būtų naivu tikėtis, jog nieko nepraleidome, nes mes irgi žmonės. Dėl šios priežasties prašome iš jūsų pusės žmogiškumo. Jeigu rasite bet menkiausią klaidą, tokiu atveju prašome apie klaidas pranešti čia. Nepranešus apie klaidą ir ja sėkmingai naudojant, galime garantuoti, jog būsite susekti ir nubausti. Už stambių serverio klaidų išnaudojimą žaidėjus blokuojame „RCON“ užblokavimais ir visų vartotojų konfiskavimais. Tad prašome gerai pagalvoti ar verta taip daryti, nes visus metus, kiek projektas jau egzistuoja, šiuo klausimu NIEKAM nesuteikėme išimties. Nesuteikėme, nes paprasčiausiai mes taip susimokame sau už laiką, kurį skiriame padarytos žalos atstatymui. Ačiū už supratingumą ir linkime įdomios patirties atsinaujinusiame „greenside.lt“ projekte!
    /saugoti
    Kadangi atnaujinimas pakeitė nemažai dalykų, tokiu atveju prašome dažniau panaudoti /saugoti komandą, kuri išsaugos Jūsų profilį! Tai apsidraudimas nuo nelaimingų atvejų, jeigu serveris dėl atitinkamų klaidų prarastų stabilumą.
    Turbūt jau žinote, jog šiame atnaujinime turime atitinkamų aukų. Kaip ir paskutinėje naujienoje minėjome, paaukojome nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję (papildoma teisėsaugos sritis, žmogžudystės atnaujinimas, ginklų ir narkotikų sistemos atnaujinimas, patikros sistemos atnaujinimas ir t.t.). Tai reiškia, jog serveris kurį laiką pagyvens be vieno iš pagrindinių „sa-mp“ žaidimo elementų – šaudymo. Turbūt kiekvienas galime išsikelti sau klausimą – Tai KADA nusikalstamumas turės savo vietą serveryje? Mūsų asmeninis tikslas yra pavasario pirma pusė. Kiek laiko iš tikro užtruksime, viskas priklausys nuo daugybės aplinkybių. Bet žinome, jog tai yra vienas iš pagrindinių „sa-mp“ žaidimo elementų, tad prižadame, jog darysime viską, kad sistema serveryje atsirastų kaip galima greičiau.
    Bendra informacija serverio žaidėjams,
    • Žaidėjai, kurie turėjo „ADMIN“ privilegijas, jos konvertavosi į „Premium“;
    • Žaidėjai, kurie turėjo „VIP“ privilegijas, atgavo 700 kreditų;
    • Žaidėjai, kurie turėjo įsigiję „Grab Kick“ mušimosi stilių, atgavo 200 kreditų;
    • Forume nakties režimas šiuo metu yra prieinamas tik žaidėjams, kurie turi „Premium“ žaidėjo statusą serveryje. Jeigu serveryje turėjote „ADMIN“ statusą, vadinasi priėjimą prie nakties rėžimo turite turėti. Jeigu priėjimo prie nakties rėžimo neturite, bet žaidimų serveryje esate premium žaidėjas, vadinasi problema su Jūsų forumo vartotojo diskusijų vardu. Diskusijų vardas turi būti toks pat, kaip ir mūsų žaidimų serveryje. Jeigu norite pasikeisti forumo diskusijų vardą, tokiu atveju susisiekite su @Rokas;
    • Buvo atblokuoti visi serverio žaidėjai dėl užblokavimo sistemos atnaujinimo. „RCON“ užblokavimai liko;
    • Visų žaidėjų pozicija serveryje buvo atstatyta į „spawn“ (kt. naujokų atsiradimo) vietą;
    • Visos tr. priemonės liko savo vietose, tad prisijungus prašome jas atstatyti į automobilių salono aikštelę ir pasistatyti į autmobilių salono garažą. To nepadarius Jūsų tr. priemonės atsiras konfiskuotų automobilių aikštelėje.

    Vairavimo mokyklos sistema,
    Sukurta nauja vairavimo mokyklos sistema. Atvykę į mokymo įstaigą ir nuėję į vidų jūs galėsite pradėti egzaminą. Pasirinkę B kategorijos testą jūs pradėsite praktinį ir teorinį važiavimą. Pirmiausia būsite supažindinti su egzaminu bandomajame važiavime. Jame sužinosite kaip elgtis su tr.priemone, kaip veikia posūkiai ir kitos pagrindinės automobilio valdymo funkcijos. Pravažiavus bandomąjį važiavimą jūs pradėsite egzaminą. Egzamino metu turėsite naudotis viskuo, ką išmokote per bandomąjį važiavimą. Važiuojant taip pat jūs gausite teorinius klausimus, į kuriuos galėsite atsakyti parašę /vmatsakymas komandą. Važiuojant jums teks ir sitauciniai klausimai, kurių metu jums bus rodomas situacijos vaizdas ir turėsite atsakyti, kokia eilės tvarka turės pravažiuoti sankryžą tr.priemonės ir panašiai. Visu egzamino metu jūs turėsite rodyti ir posūkius, apie kurių įjungimą bus pranešame chat'e. Jeigu B kategorijos egzamino metu jūs surinksite 10 klaidų, egzaminas būs neužskaitytas ir jį turėsite pradėti iš naujo. Perlaikymo kaina 500€, antro karto kaina 750€, o visų kitų kartų 1000€. Įveikus egzaminą teisingai, jūs gausite savo pasirinktą vairuotojo pažymėjimą. Taip pat išlaikius B kategorijos teises jūs galėsite išsilaikyti ir motociklo, bei sunkvežimio teises. Būtina priminti, kad laikant motociklo ir sunkvežimio teises, jums tiesiog reikės pravažiuoti tą patį maršrutą be teorinių ir situacijos klausimų, bet rodant posūkius kur bus liepiama. Laikant motociklo ir sunkvežimio teises suklysti galėsite tik 5 kartus.

    Veiksmų sistema,
    Sukurta nauja veiksmų sistema. Nuo šiol serveryje norėdami naudoti /veiksmai komandą, jūs turėsite atsirakinti įvairiausius veiksmus keldamiesi savo patirties lygį serveryje. Keldamiesi patirtį jūs atsirakinsite vis naujų veiksmų. Taip pat veiksmus galėsite užsidėti ir ant komandų (/1, /2, /3, ....., /10), kad greičiau juos galėtumėte pasiekti. Iš viso pridėta daugiau kaip 100 naujų animacijų.

    Darbinių tr. priemonių sistema,
    Perkurta naujai darbų tr.priemonių sistema. Nuo šiol direktoriai galės nusipirkti iki 30 tr.priemonių savo firmai pasirinktinai (kad ir 30 „SULTAN“). Keletas tr.priemonių atsiras lauke (dėl bendro vaizdo serveryje), o kitas galėsite pasiimti užlipus ant transporto pasiėmimo piktogramos. Visas darbo tr.priemones valdyti galėsite tokiu pačiu principu kaip lygi šiol, tačiau lauke nebestovės daug tr.priemonių kurios nenaudojamos ir be reikalo apkraunančios serverį. Darbams be pakvietimų viskas išlieka tas pats.

    Dviračių nuomos sistema,
    Atnaujinta dviračių pasiėmimo sistema, nuo šiol pasiimdami dviratį už kiekvieno skirtingo dviratį sumokėsite skirtingai, nuo 1100€ iki 1200€. Pasiėmus dviratį ir jį pristačius atgal atgausite 100% sumos kurią sumokėjote. Taip pat sutvarkytos piktogramos, bei dviračių atsiėmimo vietos. Nenaudojant dviračio 2 minutes jis pradings ir pinigų neatgausite (seniau užtekdavo pralaukti 1 minutę ir dviratis dingdavo).

    Taksistų darbo sistema,
    Atnaujintas taksistų darbas. Nuo šiol taksistai galės turėti ir autobusus („Coach“). Serveryje bus numatytieji 4 autobusų maršrutai per visus kaimelius. Taksistų direktorius galės pridėti dar papildomus 16 maršrutų (iš viso 20 maršrutų). Direktorius galės keisti į kokias stoteles maršrutuose turės važiuoti taksistai su autobusais. Darbuotojai pradėti maršrutus galės parašę komandą /marsrutai . Atvažiavus į autobusų stotelę turėsite palaukti 20 sekundžių, kad galėtumėte keliauti į kitą stotelę. Taip pat stotelėse bus ir aktoriai, kuriuos turėsite paimti iš stotelės. Atvykę į galutinį tašką (Autobusų stotį) gausite už kiekvieną paimtą aktorių pinigų. Taip pat žaidėjai norintys važiuoti autobusu iš taksistų turės nusipirkti autobuso bilietą kuris galios 7 dienas. Naujokams iki 8000 patirties taškų autobuso bilieto nereikės.

    Medikų darbo sistema,
    Nuo šiol medikai turės papildomą darbą su sraigtasparniais. Medikai turės skraidyti į užduotis (/muzduotis). Parašęs serveryje /muzduotis komandą galėsi nuvykti į paskirtą vietą žemėlapyje ir ten atgaivinti vieną iš daugelio galimų pacientų. Atgaivinus pacientą jį turėsite įkelti į sraigtasparnį ir nuskraidinti į ligoninę. Skrydžio metu pacientui gali pablogėti būklė, todėl turėsite būti atidus ir skrydžio metu atstatyti pablogėjusią būklę. Už atgabentą sveiką pacientą jūs gausite atitinkamą sumą pinigų. Kitu atveju jei skrydžio metu sudaužysite savo lėktuvą, jūs prarasite dalį pinigų už blogai įvykdytą užduotį. Užduoties įvykdymui turėsite 10 minučių. Neįvykdžius užduoties per duotą laiko tarpą, turėsite užduotį pradėti iš naujo.

    AFK uždirbamų pinigų sistema,
    Atnaujinta sistema su pinigų davimu būnant „AFK“ rėžime ofise. Nuo šiol „AFK“ ofiso nebebus. Jeigu norėsite už „AFK“ gauti pinigus, turėsite išdirbti atitinkamą laiką darbe. Išdirbus 120 minučių, jums pradės kauptis apmokamos sekundės. Už vieną minutę su darbo tr.priemone gausite 18 apmokamų sekundžių. Sukaupus 1 minutę jūs galėsite nuvykti į serverio „RedWood Motel“ ir ten rezervavus kambarį, atostogauti. Atvykus į kambarį pradėsite atostogas. Atostogų metu naudosite sukauptas apmokamas darbo minutes. Už vieną minutę gausite į algą tiek pinigų, kiek gautumėte važinėdami su darbine tr.priemone.

    Stovėjimo aikštelių sistema,
    Sukurta stovėjimo aikštelių sistema. Serveryje atsirado daug stovėjimo aikštelių, kuriose galėsite mokamai ir saugiai laikyti savo tr. priemones. Kiekvienoje mokamoje stovėjimo aikštelėje rasite piktogramą, ant kurios užlipus galėsite pastatyti savo automobilį aikštelėje. Jeigu vietų aikštelėj nebus, tokiu atveju naudotis stovėjimo aikštelės paslaugomis negalėsite. Jeigu laisvų vietų bus, tokiu atveju galėsite pasirinkti vieną iš stovėjimo aikštelių paslaugų. Arba automobilio stovėjimo paslaugą, arba automobilio stovėjimo ir krovimo paslaugą. Pasirinkus vieną iš paslaugų automobilis bus pastatytas automatiškai į vieną iš laisvų aikštelės vietų. Naudojantis mokamos stovėjimo aikštelės paslaugomis žaidėjo tr. priemonė negalės būti nustumta ar nutempta mechanikų. Taip pat jeigu automobilį sunaikins čyteriai jis atsistatys. Naujokams iki 10000 patirties taškų automobilių stovėjimo aikštelės paslaugos bus visiškai nemokamos. Verta paminėti, jog maksimalus nuomos laikas 600min arba 10 valandų. Praėjus 10 valandų turėsite pasiimti tr. priemonę, o norit vėl priparkuoti, turėsite susimokėti už paskutines stovėjimo paslaugas.

    Pervežėjų darbo sistema,
    Atnaujinta pervežėjų darbo sistema. Nuo šiol kiekvienas GTA SA žemėlapio didmiestis turės savo individualų pakrovimą, kuriame pervežėjai pasikraus krovinius. Pervežėjui prieš pradedant darbą visų pirma jis savo darbo bazėje turėsi pasiimti kontraktą. Kontrakte bus nurodyti reikalavimai, kuriuos įvykdžius darbuotojas gaus numatytą atlygį ir papildomas premijas. Gavus kontraktą pervežėjui reikės nuvykti į vieną iš didmiesčiuose esančių pakrovimų. Pakrovime pervežėjas pats turės pasikrauti krovinį naudojant motorinį keltuvą. Pasikrovus krovinį su motoriniu keltuvu pervežėjas turės pristatyti į vieną iš didmiesčiuose esančių iškrovimų. Svarbu paminėti, jog kroviniai bus trijų rūšių. Tai pavojingas, sunkus ir trapus. Kiekvienas krovinys turės unikalų savo gabenimo būdą. Gabenant pavojingą krovinį jeigu atsikabins krovinio priekaba nuo tr. priemonės tokiu atveju krovinį teks vykti pasikrauti iš naujo. Jeigu gabensite sunkų krovinį, tokiu atveju bus ribojamas tr. priemonės greitis. Gabenant trapų krovinį jį reikės saugoti nuo žalos ir gabenti labai atsargiai. Taip pat atnaujinta ir parduodamų tr. priemonių pristatymo sistema. Principas išlieka tas pats, tik viskas labiau optimizuota ir supaprastinta, jog naujokams būtų viskas aiškiau ir paprasčiau.

    Žvejybos sistema,
    Sukurta nauja žvejybos sistema. Nuo šiol žvejyba bus viena iš serverio verslo šakų. Serveryje iš viso bus keturios žuvininkystės įmonės, kurios užsiims žuvies gaudymu. Visas žuvininkystės įmones galės valdyti paprasti  serverio žaidėjai. Kad galėtumėte valdyti atitinkamą žuvininkystės įmonę, jums reikės ją įsigyti už atitinkamą sumą pinigų. Įsigijus žuvininkystės įmonę žaidėjas galės sukurti kontraktus, kuriuose bus galima nurodyti žuvies supirkimo kainą, kiekį ir kontrakto įvykdymo laiką. Sukurtus kontraktus galės pasirašinėti paprasti serverio žaidėjai. Žaidėjai įvykdę kontrakto reikalavimus, pristatę atitinkamos rūšies ir atitinkamą kiekį žuvies, žaidėjai gaus nustatytą įmonės savininko atlygį. Įmonės savininkas pristatytą žuvį galės parduoti serveriui. Kuo žuvis šviežesnė, tuo įmonės savininkas gaus didesnį atlygį. Pats žvejybos principas yra paremtas žvejyba iš katerio. Sudarius sutartį žaidėjas gauna katerį, kurio pagalba turėsite plaukioti po kibimo taškus. Kiekviename kibimo taške kimba skirtingos rūšies žuvis, todėl visų pirma turėsite leistis į nuotykius ir surasti reikiamos rūšies žuvį, kurios iš jūsų reikalauja kontraktas. Įvykdžius visus kontrakte iškeltus reikalavimus ir pristačius pagautą žuvį žaidėjas gauna sutartyje numatytą atlygį  ir atitinkamą kiekį žvejo patirties taškų. Kaupiant žvejo patirties taškus žaidėjas atrakina vis aukštesnio lygio žvejybos asortimentą, kuris leidžia žvejoti aukštesnio lygio žuvį. Aukštesnio lygio žuvies rūšis taip pat yra brangesnė, todėl jūsų uždarbis su kiekvienu lygiu vis kyla. Pasiekus aukščiausią žvejo lygį - 10 atrakinate galimybę žvejoti tinklu. Norint žvejoti tinklu jums reikės draugo pagalbos, kuris taip pat turės būti 10 lygio žvejys ir būtinai turės turėti tinklą. Atvykus į kibimo tašką, užmetus tinklus ir susikabinus jais galėsite plaukioti po kibimo tašką ir taip sugauti sutartyje numatytos rūšies žuvį.

    „C-bug“ alternatyvos sistema,
    Sukurta „c-bug“ alternatyva žaidėjams. Ši alternatyva paremta narkotikų (kokaino) vartojimu. Žaidėjas suvartojęs kokainą gali atitinkamą laiko tarpą naudotis „c-bug“ klaida. Kokainą žaidėjai gali gamintis patys asmeniniam naudojimui arba jį parduoti kitiems serverio žaidėjams. Serveryje, įvairiose vietovėse auga psichotropiniai augalai, iš kurių yra išgaunamas kokainas. Vienai kokaino dozei reikia trijų skirtingų rūšių psichotropinių augalų. Turint visų rūšių bent po vieną psichotropinį augalą žaidėjas turi susirasti laboratoriją, kurioje galės užsiimti kokaino gamyba. Laboratorijos yra apleisti vagonėliai, kurie turi keletą vietų visame „GTA SA“ žemėlapyje. Atvykus į vagonėlį žaidėjas prieš pradėdamas gaminti kokainą turės pasirinkti kokio grynumo kokainą norės gaminti. Kuo kokainas grynesnis, tuo jo veikimo laikas bus ilgesnis. Grynesniam kokainui išgauti reikės daugiau psichotropinių augalų.

    Posūkių sistema,
    Sukurta posūkių sistema. Nuo šiol serveryje galėsite įjungti posūkio signalą automobilyje paspaudę Q raidę (į kairę), E raidę (į dešinę) arba nuspaudus Q ir E vienu metu bei įjungti avarinį. Posūkiai automatiškai degs 3 sekundes, po 3 sekundžių jie automatiškai išsijungs. Avarinis degs 30 sekundžių.

    Krepšinio sistema,
    Sukurta papildoma pramoga serverio žaidėjams - krepšinis. Serverio žaidėjai norėdami pamėtyti į krepšį tai padaryti galės „Blueberry“ arba kalėjimo krepšinio aikštelėse. Visos krepšinio aikštelės turi tas pačias funkcijas. Žaidėjas atvykęs į bet kurią vieną iš krepšinio aikštelių ir užlipęs ant krepšinio aikštelės piktogramos galės pasirinkti vieną iš trijų žaidimo tipų. Vienas iš žaidimo tipų yra tiesiog paprastas pamėtymas į krepšį. Šis žaidimo tipas skirtas susipažinti su krepšiniu mūsų serveryje. Susipažinus su krepšiniu mūsų serveryje galite pasirinkti kitą krepšinio žaidimo tipą. Tai būtų metimų treniruotė. Metimų treniruotėje turėsite mėtyti iš vietų, kurios jums bus atsitiktinai sugeneruotos. Pataikius į krepšį gausite krepšinio taškų, kuriuos galėsite iškeisti į metimo įgūdžių tobulinimą. Tobulinti galėsite vidutinio arba tolimo nuotolio metimo tikimybę pataikyti į krepšį. O kam yra reikalingi įgūdžiui? Atsakant į šį klausimą pristatome kitą žaidimo tipą, tai rungtynes. Rungtynės yra paprastos. Susiradus varžovą pasikvieskite jį šalia savęs. Nustatykite pakvietimo nustatymus tokius kaip prizas, iki kiek nepataikytų metimų žaidžiate ir panašiai. Nustačius visus rungtynių nustatymus pasiūlysite varžovui rungtyniauti. Varžovui sutikus pradėsite rungtynes. Vienam iš žaidėjui pataikius į krepšį kitas žaidėjas turės stoti į tą pačią metimo vietą ir iš jos atlikti metimą. Jeigu žaidėjas pataikys, tada kitas žaidėjas vėl mes iš savo pasirinktos vietos. Jeigu vis dėl to žaidėjas nepataikytų iš tos vietos, iš kurios įmetė jo priešininkas, tokiu atveju toks žaidėjas gautų baudą. Pirmas žaidėjas pasiekęs nustatytą rungtynių baudų kiekį pralaimės rungtynes.

    „Premium“ žaidėjų sistema,
    Nuo šiol iškeisti kreditų į administratoriaus statusą mūsų serveryje nebegalėsite. Administratoriaus statusą keičia premium žaidėjo paslauga, kuri yra administratoriaus ir VIP statuso junginys. Premium žaidėjo statusą sudarys trys lygiai. Paslaugos kaina nesikeičia. Pirmo lygio premium žaidėjo statuso kaina 1500 kreditų, antro lygio 2000 kreditų ir analogiškai trečio lygio statuso kaina 2500 kreditų. Lyginant premium žaidėjo statusą su iki atnaujinimo buvusiomis paslaugomis (administratoriaus ir VIP paslaugomis), premium žaidėjas turi atitinkamų naujovių. Visų pirma įsigijus premium žaidėjo paslaugą bus aktyvuoti privalumai ne tik žaidimo serveryje, bet ir mūsų forume, bei mūsų „Discord“ serveryje! Aktyvavę paslaugą žaidimo serveryje, tuo pat metu forume gausite premium žaidėjo grupę. Gavus grupę jūsų diskusijų vardas bus pažymėtas išskirtine spalva mūsų forume. Nuo šiol forumo nakties rėžimas bus prieinamas tik premium žaidėjams. Premium žaidėjai forume galės daugiau kartų, nei kad įprastai sureaguoti į patinkantį turinį mūsų forume. Premium žaidėjai galės naudoti .gif formato paveiksliukus profilio nuotraukoje ir priderinime. „Discord“ serveryje premium žaidėjai turės išskirtinę grupę, bei vardo spalvą. Premium žaidėjai turės savo atskirą premium pokalbių kanalą, kuriame galės diskutuoti įvairiausiomis temomis ne tik tarpusavyje, bet ir su projekto savininkais! Sugrįžtant prie serverio privalumų, kurie įsijungia aktyvavus premium žaidėjo paslaugą. Žaidėjas turintis bet kurią vieną iš premium žaidėjo lygio paslaugų turės galimybę tiek pasigydyti, tiek susitvarkyti, pakrauti tr. priemonę, kurioje sėdi, tiek nusiteleportuoti į vieną iš nusistatytų individualių teleportų, tiek atsakinėti į kitų žaidėjų pagalbos žinutes, tiek diskutuoti premium žaidėjų racijoje. Turbūt iškilo vienas ir tas pats klausimas - tai koks tada skirtumas tarp premium žaidėjo lygių? Kuo premium žaidėjo lygis yra aukštesnis, tuo mažesni laiko apribojimai, naudojant atitinkamas komandas, žaidėją varžo. Kuo aukštesnis premium žaidėjo lygis, tuo daugiau patirties taškų ir algos darbuose žaidėjas gaus. Žaidėjai, kurie iki atnaujinimo turėjo VIP arba ADMIN 1 lygio paslaugą gaus premium žaidėjo 1 lygio statusą. Žaidėjai, kurie turėjo 2 lygio ADMIN paslaugą, gaus 2 lygio premium žaidėjo paslaugą. Žaidėjai, kurie turėjo 3 lygio ADMIN žaidėjo paslaugą, gaus 3 lygio premium žaidėjo paslaugą. Paslaugų galiojimo laikas bus analogiškas jūsų turėtoms paslaugoms. Jeigu turėjote administratoriaus draudimą, tokiu atveju geros naujienos jums, draudimų nebelieka.

    Apmokymų sistema,
    Sukurta nauja apmokymų sistema. Užsiregistravus serveryje ir patvirtinus registraciją su tel. nr. trumpai žaidėjas yra supažindinamas su bendra informacija apie projektą, jo misija, vizija ir vertybėmis. Taip pat yra pristatoma projekto administracija. Trumpai apžvelgiame projekto sistemas, serverio žaidėjus ir taisykles, kurių privalo laikytis žaidėjai. Toliau supažindiname serverio žaidėją su pagrindine informacija apie žaidimų serverį, kuri mūsų nuomone yra svarbi naujokams. Visų apmokymų metu stengiamės pateikti konkrečias vizualines situacijas panaudodami interaktyvius metodus. Taip siekiame atkreipti naujokų dėmesį ir skatinti domėtis pateikiama informacija apmokymų metu. Pabaigoje žaidėjas gali pasirinkti savo pradinį įvaizdį. Apmokymų informaciją bet kada ir bet kuris žaidėjas gali peržiūrėti iš naujo.

    Dalybų sistema,
    Sukurta nauja dalybų sistema. Ši sistema žymiai palengvins administracijos darbą, nes dalybų sistema nuo šiol tampa visiškai automatizuota. Projekto administratoriui nustačius atitinkamus dalybų nustatymus ir reikalavimus yra sukuriamos dalybos ir pradedamos nustatytą valandą. Kol dalybos nėra prasidėjusios, kas atitinkamą laiko tarpą prisijungę serverio žaidėjai yra informuojami apie būsimas dalybas. Prasidėjus dalyboms serverio žaidėjai gali peržiūrėti daugiau informacijos apie dalybas. Taip pat žaidėjai mato kokie žaidėjai laimi dalybas. Nauja dalybų sistema mums atveria dar nematytas idėjas, kuriomis pasinaudojus džiuginsime Jus padidėjusių dalybų skaičiumi!

    Kortų lošimo sistema,
    Kauliukus keičia kortų žaidimas. Žaisti kortomis žaidėjai gali lošimų punkte, kuris yra „Blueberry“ miestelyje. Atvykus į lošimų punktą vienas iš žaidėjų gali pasiūlyti kitam žaidėjui lošti kortomis. Žaidimas yra elementarus. Abu žaidėjai gauna po tris kortas. Žaidėjas pats turi pasirinkimą kada ir kiek kortų nori atversti. Svarbu, jog žaidėjas atverstų savo kortas per nustatytą laiko tarpą ir kad kortų suma neviršytų taškų sumos, kuri yra 21. Pasibaigus laikui laimės tas žaidėjas, kurio atverstų kortų suma bus lygi 21 arba bendra turima kortų suma bus arčiausiai 21.

    Pakvietimų sistema,
    Nuo šiol žaidėjas registracijos metu galės įrašyti žaidėjo vardą, kuris pakvietė į mūsų serverį. Už pakvietimą žaidėjas gauna 15% kreditų, kuriuos užsisakys naujas serverio žaidėjas. Tokiu būdu skatinsime turinio kūrėjus kurti reklamos tipo turinį mūsų projekte. Tokiu būdu sieksime pritraukti į projektą naujų žaidėjų.

    Specialūs pasiūlymai,
    Sukurti specialūs paslaugų pasiūlymai. Šiuo metu pasiūlymuose galite rasti tris paketus, kurie susideda iš įvairių paslaugų. Naujoko paketas, standartinis paketas ir senbuvio paketas. Paketai sukomplektuoti taip, jog juos perkantys žaidėjai sutaupytų atitinkamą kiekį kreditų.

    Tiuningavimo dėžės,
    Buvo atnaujintos tiuningavimo dėžės. Dabar atidarant tiuningavimo dėžę yra šansas, jog gausite automobilio patobulinimus. Patobulinimų komplektacijos yra trys, kurias sudaro stabdžių, įsibėgėjimo ir maksimalaus greičio patobulinimai. Patobulinimų pagalba tr. priemonė greičiau įsibėgės, greičiau sustos ir pasieks didesnį maksimalų greitį. Taip pat atidarant tiuningavimo dėžę bus galima gauti unikalią mašinos komplektaciją. Apie komplektacijas žaidėjus informuosime medijoje ir forume.

    Komandų sąrašas,
    Buvo atnaujintas visų serverio komandų sąrašas, kurios yra prieinamos paprastiems serverio žaidėjams. Komandos buvo suskirstytos į penkias grupes. Tai pagrindinės, transporto, darbų, paslaugų ir kitos komandos. Komandų suskirstymas į grupes leis greičiau surasti ieškomą komandą.

    Vaistinėlės,
    Buvo atnaujinta vaistinėlių sistema. Nuo šio žaidėjas įsigijęs vaistinėlę iš mediko galės pagydyti ne tik save, bet ir pasirinktą žmogų. Tikimės, jog tai padės mėgautis žaidimu tiems žaidėjams, kurie nenaudoja privilegijų, kurias gali įsigyti už kreditus. Taip tai turėtų padidinti vaistinėlių sunaudojimą, kas reiškia pelną medikams.

    Kodų sistema,
    Sukurta kodų sistema. Dar viena pramoga serverio žaidėjams, kuri įtrauks ne tik žaidėjus žaidimų serveryje, bet ir socialiniuose tinkluose, forume ir net „Discord“ serveryje! Projekto administracija gali sukurti lagaminą atitinkamoje žaidimų serverio žemėlapio vietoje, kurį norint atrakinti reikės atitinkamų simbolių kombinacijos (kt. kodo), kurią žaidėjai galės rasti mūsų medijoje („Facebook“, „Discord“ ir pan.). Suradus lagaminą ir žinant jo kodinį raktą, serverio žaidėjas atrakinęs lagaminą laimės nustatytus projekto administracijos prizus.
    Mechanikų darbo sistema,
    Nuo šiol mechanikams su DFT-30 tr.priemonę paimant laužą reikės išlipti iš tr.priemonės, įjungti tempimo gervę su komanda (/gerve) taip pat prikabinti kablį prie norimo laužo su ta pačia komanda ir grįžus į tr.priemonę spaudinėjant Y klavišą laužą užtempti ant tr.priemonės. Taip pat tą padaryti galėsite ir su laužais kurie pateko į vandenį ir seniau iš ten jų ištraukti negalėdavote.
    Greičio matuoklių sistema,
    Perdaryta matuoklių sistema, nuo šiol matuokliai duos kitaip baudas. Jeigu viršysite greitį 20% daugiau nei nurodytas leistinas jūs gausite 1 ieškomumo lygį ir baudos (baudos skaičiuojamos pagal viršytą greičio kiekį, kuo daugiau viršysite greitį, tuo didesnį bus piniginė bauda). Jeigu pinigų baudai susimokėti neturėsite, gausite 1 įtarimo lygiu daugiau. Taip pat nuo šiol vairavimo nuobaudos skaičiuosis atskirai ant kiekvienų teisių, bei maksimalus nuobaudų kiekis iki teisių praradimo bus 20 nuobaudų. Taip pat pakeisti matuoklių fiksavimo greičiai, mieste maksimalus greitis 90km/h, užmiestyje 120km/h. Jeigu esate naujokas iki 1500 patirties taškų, važiuojate su policijos, medikų mašina, neturite nei vieno įtarimo matuokliai jūsų nefiksuos.




    Vien tik su mūsų pastangomis šis atnaujinimas nebūtų toks šaunus, todėl norime padėkoti kolegoms, kurie prisidėjo prie šio atnaujinimo ir jį padarė žymiai geresnį. Vienas iš šio atnaujinimo kaltininkų buvo @ES.^, kuriam tikrai norime nuoširdžiai padėkoti už sistemas, kurios po šio atnaujinimo atsidurė greenside.lt! Taip pat norime padėkoti „Quel“ ir „North Mapping“ už nuostabų vizualinį „RedCounty“ miestelių atnaujinimą tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Taip pat asmeniškai noriu padėkoti @Rebeka ir @Mantas, kurie mane pavadavo ir taip pat prisidėjo prie šio atnaujinimo kai dėl asmeninių priežasčių buvau atsiribojęs nuo projekto veiklos. Taip pat didelis AČIŪ projekto komandai, kuri prisidėjo prie atnaujinimo testavimo. Be visų šių žmonių atnaujinimas nebūtų buvęs toks koks yra dabar! Rezultatu esame be galo patenkinti, kuriuo norime pasidalinti su kiekvienu iš Jūsų!

  18. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Denis_Xander tarp Prisistatau Denis Xander   
    • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime:Denis_Xander.
    • Jūsų tikrasis vardas:Denis.
    • Jūsų amžius:17 yo.
    • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai):Užsiimu iliustravimu, domiuosi 3D modeliavimu, bei mokausi jo po truputį. Klausausi įvairaus žanro muzikos, pora katinų turiu. Mėgstu pažaisti prie kompiuterio, ypač sampą, pats geriausias žaidimas! Žodžiu, kalbant apie muzika ir įvairius žanrus, tai klausau aplamai viską, labai priklauso nuo nuotaikos ir dainos "wave", kuri tiktų mano nuotaikai. Darau prisistatyma, nes išsikraustau iš proto dėl karantino.
    • Nuotrauka(privaloma):
    https://www.instagram.com/denasval/
     
     
  19. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Pasikeitus netikėtai planams rašau analizę daug ankščiau nei buvo planuota. Reikalingas didesnis kiekis žmonių testavimams, tad pavarčius kalendorių su Roku nusprendėm analizę parašyti greičiau ir paimti tuos, kuriuos jau tikrai norime paimti ir kurie jau turėjo užtikrinta pozicija čia. Apibendrinus atranką, tikėjausi didesnio kiekio žmonių ir kur kas kokybiškesnių anketų. Tiems kuriems laimė nenusišypsojo šį kartą, tai kita analizė bus būtent po atnaujinimo, tad tie kurie negavo savo šanso, dar tikrai neverta nusiminti ir turėtų pabandyti dar kartą. Pagrindinė priežastis, buvusiems ant klaustuko buvo, nenorėjimas prileisti prie atnaujinimo testavimų. Atnaujinimą įkėlus, šiek tiek vertinimo kriterijai skirsis ir šansai nepatekusiems bus didesni.
    Kalbant apie pildžiusiųjų minusus, tai daugelis turbūt per gerai apie save galvoja, kad prieš keletą mėnesių lyginau projektą su žemę, skaldžiau bajrius apie atnaujinimą ir, kad jo iš vis nebus, o po to pildau į nemokamus administratorius. Atsiprašau, bet tokie dalykai čia tikrai nepraeis, turite įrodyti, kad esat potencialūs ir galite būti reikalingi mums. Niekada nebus taip, kad buvot projekto kenkėjai, o rytoj jau busite mūsų dalis. Tam tikrai reikia laiko, o laikas geriausia parodo, kiek žmogus to nori.
    Tik noriu priminti visiems, kad administratoriaus pareigos bus tos, kurios suteiks aukščiausia laiptelį patekti į komanda ateityje, tad tie kurie nori sulaukti savo šanso, geriausias kelias tik čia.

    Šios atrankos laimingieji,

    @Tony_Express
    @Gruzinas_Tortilla
    @Black_Hand
    @Laurynas Leigon
    @Bob_Winters
    @Bevardisz_Raidas
    Laimingieji privalo susisiekti su manim Discord'e Mantas#7392


    Norintys kandidatuoti, kandidatūras turi pateikti iš naujo
  20. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Visi dar norintys pabandyti turite lygiai 2 savaites (Sausio 14 d.) išbandyti savo jėgas. Kaip ir buvo minėta ankščiau į nemokamus administratorius yra kur kas lengviau patekti, nei į komandą, bet tai gali būti tas laiptelis, kuris jus galės nukelti į komandos gretas, tad tie kurie esat "susigadinę" savo praeitį ir matote savyje potencialo turėtumėte bent jau pabandyti savo laimę ir galbūt įrodyti, kad jūsų praeities klaidos buvo tik nesusipratimas.
    Visos aukščiau esančios anketos taip pat bus analizuojamos, tie kurie nebenori kandidatuoti prašau parašyti, kad savo kadencija atsiimate.

    Anketos pradedamos analizuoti Sausio 14d.
     
  21. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Rokas tarp Projekto komandos nariai,   
    Projekto komandos nariai,
    Prižiūrėtojų taryba
    Aivaras_Vercetti
    Mafijos_Tevas
    Tnt_Edwax
    Pagalbininkai
    Emilisvn_Samp
    Prižiūrėtojai
    Salvatore_Bufalino,
    Tvarkos ir eventų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.05.02
    Įspėjimų neturi.
    Migelis_Zhebtuvelis,
    Direktorių prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.09.24
    Įspėjimų neturi.
    Laurynas_Leigon,
    Barų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.10.23
    Įspėjimų neturi.
  22. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Mafijos Senelis tarp „GreenSIDE“ lenktynių čempionatas! – 2020   
    RENGINIO INFORMACIJA:
    Advento metu per serveryje vykstančius „CHECKPOINT“ lenktynių eventus, žaidėjams užėmusiems prizines vietas bus skiriami taškai (1 vieta gaus 5 taškus, 2 vieta gaus 4 taškus, 3 vieta gaus 3 taškus, 4 vieta gaus 2 taškus ir 5 vieta gaus 1 tašką). Taškai bus kaupiami bei surašomi žemiau, šioje temoje. Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai bus apdovanojami atitinkamais prizais.
    Renginiai vyks pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais (2020/12/02 - 2020/12/21), 19:00. Registracijos nebus, tad norintiems dalyvauti reikės nustatytu laiku būti prisijungusiems serveryje bei spėti parašyti „/edalyvauti“ komandą.
     
    RENGINIO TAISYKLĖS:
    • Renginio metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių.
    • Renginio metu privaloma klausyti organizatoriaus, vykdyti jo nurodymus.
    • Draudžiama sąmoningai trukdyti kitiems renginio dalyviams.
    • Draudžiama sąmoningai stebėti renginio organizatorius, kai jie ruošia lenktynių trasas.
    Žaidėjas, pažeidęs taisykles, gali būti diskvalifikuojamas ir/arba laikinai blokuojamas už EVENT trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
     
    PRIZAI:
    Daugiausiai taškų surinkęs ir 1 vietą užėmęs žaidėjas laimės retą transporto priemonę.
    2 vietą užėmęs žaidėjas laimės 1500 kreditų ir 20 sidabrinių TUNE dėžių.
    3 vietą užėmęs žaidėjas laimės 1200 kreditų ir 20 bronzinių TUNE dėžių.
     
    RENGINIO TVARKARAŠTIS:
    Gruodžio 2 d.
    Laurynas_Leigon (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Everett_Sanchez (3 taškai), Selmis_Lukas (2 taškai) ir Wizard_Airidas (1 taškas).
    Gruodžio 4 d.
    Everett_Sanchez (5 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (4 taškai), Laurynas_Leigon (3 taškai), Bob_Winters (2 taškai) ir Kristis_Malybas (1 taškas).
    Gruodžio 5 d.
    Johnny_Seprent (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (3 taškai), Laurynas_Leigon (2 taškai) ir Mickey_Bans (1 taškas).
    Gruodžio 6 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Laurynas_Leigon (4 taškai), Scott_Gemini (3 taškai), Modestas_Fuzkin (2 taškai) ir Everett_Sanchez (1 taškas).
    Gruodžio 7 d.
    Everett_Sanchez (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Jeremy_Redwood (3 taškai), Laurynas_Leigon (2 taškai) ir Kristis_Malybas (1 taškas).
    Gruodžio 9 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Ignas_Eox (4 taškai), Johnny_Seprent (3 taškai), Laurynas_Leigon (2 taškai) ir Mickey_Bans (1 taškas).
    Gruodžio 11 d.
    Everett_Sanchez (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Johnny_Seprent (3 taškai), Minde_Marshell (2 taškai) ir Andrew_Westbrook (1 taškas).
    Gruodžio 12 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Kristis_Malybas (4 taškai), Laurynas_Leigon (3 taškai), Everett_Sanchez (2 taškai) ir Ignas_Eox (1 taškas).
    Gruodžio 13 d.
    Laurynas_Leigon (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Kristis_Malybas (3 taškai), Jeremy_Redwood (2 taškai) ir Big_Marshell (1 taškas).
    Gruodžio 14 d.
    Johnny_Seprent (5 taškai), Everett_Sanchez (4 taškai), Kristis_Malybas (3 taškai), Ignas_Eox (2 taškai) ir Jeremy_Redwood (1 taškas).
    Gruodžio 16 d.
    Laurynas_Leigon (5 taškai), Kristis_Malybas (4 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (3 taškai), Lebronas_Jamesas (2 taškai) ir Roki_Reider (1 taškas).
    Gruodžio 18 d.
    Kristis_Malybas (5 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (4 taškai), Laurynas_Leigon (3 taškai), Johnny_Seprent (2 taškai) ir Jack_Marzo (1 taškas).
    Gruodžio 19 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Laurynas_Leigon (4 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (3 taškai), Roki_Reider (2 taškai) ir Emilisvn_Samp (1 taškas).
    Gruodžio 20 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (4 taškai), Johnny_Seprent (3 taškai), Selmis_Lukas (2 taškai) ir Laurynas_Leigon (1 taškas).
    Gruodžio 21 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Donatas_Tusinukas (4 taškai), Roki_Reider (3 taškai), Jerry_Green (2 taškai) ir Paulius_End (1 taškas).
     
    DALYVIŲ IR JŲ SUKAUPTŲ TAŠKŲ SĄRAŠAS:
    (1) Bob_Winters – 52 taškai.
    (2) Laurynas_Leigon – 39 taškai.
    (3) Everett_Sanchez – 25 taškai.
    (•) Dovahkin_Paarthurnax – 21 taškas.
    (•) Johnny_Seprent – 21 taškas.
     
  23. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  24. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Tony_Express tarp Valorant FragMovie   
    Iš keletos matchu sulipdžiau fragmovie, komentuodami turite laikytis visų forumo taisyklių.
    Spaudi ir žiūri
  25. Patinka
    Setth_Collins sureagavo į Tony_Express tarp Valorant FragMovie   
    Dar vienas paprastas Valorant fragmuvis
    Spaudi ir žiūri

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.