Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pablo_Greenas

Narys

  • 138

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Santo_Baronne tarp Ant pervežėjų direktoriaus stalo puikuojasi naujas vardas,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Šie rinkimai buvo kiek kitokie nei įprastai. Kodėl? Sulaukėme tik dviejų kandidatūrų ir rinktis, praktiškai, nebuvo iš ko, jų laiškai skyrėsi kaip diena nuo nakties, todėl nenustebkite, kad ir analizė trumpa. Tikėjomės, kad sulauksime daugiau laiškų į pervežėjų firmos direktoriaus kėdę, nes sistema po atnaujinimo yra atsinaujinus ir bus daugiau norinčių tapti vadovu kiek pasikeitusioje firmoje, neatmeskime fakto, kad pervežėjus galima vadinti elitine firma. Kaip bebūtų, užteko ir vieno tinkamo kandidato laiško, kad būtų išrinktas naujasis direktorius ir nematome tikslo pratęsti rinkimus, jei žaidėjai būtų norėję pateikti savo laišką šiuose rinkimuose, jie tai būtų padarė iki dabar. Norėtume paskatinti žaidėjus nebijoti sudalyvauti rinkimuose ir pasirodyti ateityje, tik taip jus galime išanalizuoti, o jūs būtumėte pasiruošę sekančiam kartui.
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas – akivaizdžiai reikia įgauti daugiau patirties ir labiau pasidomėti, kaip rašyti laiškus į direktoriaus rinkimus. Realiai nebuvo ko skaityti ir sunku būtų tave vadinti kandidatu.
    NAUJASIS VADOVAS,
    Kaip ir galėjote suprasti iš aukščiau, rinktis nebuvo iš ko, bet turime kandidatą, kuris yra patikrintas ir iš praeities žinome, kad šis žaidėjas turi tvirtą žodį, geba surinkti gerą kolektyvą ir jam vadovauti. Jeigu ne šio žaidėjo kandidatūra, būtų tekę pratęsti rinkimus bei tikėtis, kad kažkas juose sudalyvaus. Patampei mums nervus vos ne iki paskutinės minutės. Dar kartą įsitikinome, kad laiškus į direktoriaus kėdę moki rašyti, idėjos akį traukiančios, galime prikibti tik prie rangų sistemos aprašymo, joje trūko detalumo. Džiugu, kad po paskutinių pervežėjų direktoriaus rinkimų šis kandidatas nenuleido rankų, siekė savo tikslo ir pagaliau jį pasiekė. Pilnai tikime, kad atiduosi visą save, įgyvendinsi visas savo suplanuotas įdomias idėjas, surinksi šaunų kolektyvą bei dar labiau pagerinsi ir taip gerą savo reputaciją. Po tokių rinkimų nelieka nieko kito, kaip pasveikinti naująjį pervežėjų direktorių ir palinkėti sėkmės vadovaujant firmai!
    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Wizard_Airidas.
  2. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąDerek_Escobar tarp „GreenSideWheels“ ridos kėlimo centras.   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    Jūsų tr. priemonės pavadinimas: Elegy
    Kiek ridos Jums reikia pakelti?: 5000
    Norimo darbuotojo Vardas_Pavardė?: Florencijos_Zvejys
    Ar perskaitėte taisykles ir su jomis sutinkate?: Taip
  3. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2020   
    Su Šv. Velykomis! 2020
    Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį /velykos
    GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis ir linki būti sveikiems. Ta proga serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui!
    Užduotis yra suskirstyta į septynias dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą visus rastus margučius žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tikslas urve yra surasti zuikio paslėptas skrynias, kurias galėsite iškeisti į prizus. Urve galėsite būti ribotą laiko tarpą (60 minučių).
    Kaip ir per kiekvienas Šv. Velykas, taip ir per šias, užduoties metu turėsite galimybę laimėti Šv. Velykų dėžę (/vdeze), kurią atidarius galėsite gauti įvairiausių prizų! Šv. Velykų dėžę (/vdeze) bus galima gauti ne tik šventinės užduoties metu, bet ir ieškant jos danguje!
    Švenčių proga perkant kreditus nuo balandžio 12d. iki 19d. gausite +25% kreditų nei kad perkant įprastai.
    Velykų dėžių raktų dalybos numatomos balandžio 19d.
    Šiltų ir sveikų Šv. Velykų !
    „GreenSide“ administracija
  4. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Kadangi direktorių prižiūrėtojo pareigos yra vienos atsakingiausiu, tad nusprendėme šioje atrankoje pasirinkti tą žmogų, kuris degė noru labiausiai. Pasirinkome dar neišbandytą variantą, kuris turės daugiausiai noro kažką įrodyti sau ir kitiems. Tikiuosi, jog šį kartą rizika pasiteisins ir turėsime komandoje tokį žmogų, kuris tokiose pareigose nebijos prisiimti atsakomybės ir turės savo argumentuotą nuomonę jo kompetenciją atitinkančiose situacijose.
    Naujasis direktorių prižiūrėtojas: Hitautas_White
    „Greenside“ administracija
  5. Haha
    Pablo_Greenas sureagavo į Adidas_Junior tarp Pokalbiai prie kavos. #1   
    Sveiki visi, pamatęs ,kad nėra nuolatinių tinklaraščių, nutariau, kad reikėtu sukurti naują ir stebinantį tinklaraštį. Tinklaraštis išeis kiekvieną savaitę, šeštadienį arba sekmadienį. Šio vakaro svečias yra @Derek_Escobar. Malonaus skaitymo! 
     
    Kaip sužinojai apie greenside serverį, ir kaip tau sekėsi pačioje pradžioje?
    Hallo, apie patį serveri sužinojau dar 2016m. kai žaidžiau kitame projekte, bet kažkaip tuo metu nebuvo noro pradėti žaisti šiame serveryje. Todėl pasirinkau kitą projektą, vėliau gavosi, kad atsirado noras, ir pradėjau žaisti šiame serveryje. Pradžia pati buvo tikrai nuobodi, kaip naujokui man buvo gan sunkoka priprasti prie serverio sistemų. Pirmas darbas su pakvietimu buvo pervežėjai, sekėsi turiu pasakyti labai gerai, jame iš viso išdirbau lygiai pusę metu, ir per tą laiką sugebėjau gauti pavaduotoją, o vėliau ir direktorių, patekęs į darbą prasidėjo tikrasis žaidimas šiame serveryje, daug naujų žmonių, nematytos sistemos, mane labai sužavėjo ir taip likau šiame projekte, iki šiol.
    Kaip tau sekasi direktoriaus pareigos?
    Direktoriaus pareigose jau esu trečia kartą, tad sekasi lengvai, kiekvieną dieną yra kažkas naujo, tai pykčiai tarp darbuotojų, kuriuos spręsti kažkaip reikia. Kaip ir minėjau sekasi lengvai, galbūt kad tai tik pradžia, kadangi direktoriaus pareigose esu 15d. aišku per jas buvo visko, nesisekė ir sekėsi tuo pačiu, turiu surinkęs tikrai neblogą kolektyvą, kuris man nebūnant serveryje sugebą tarpusavyje komunikuoti, aišku pykčiai yra didelė problemą, kurią reikia spręsti, bet laikui bėgant tikiuosi jos išsispręs.
    Kodėl išsirinkai būtent mechanikų firmą?
    Kodėl pasirinkau mechanikus, pats žalio supratimo neturiu, galbūt buvo noras kažkam vadovauti, ir todėl pildžiau ten. Aišku prie sprendimo užpildyti į mechanikų direktorių prisidėjo draugai, kurie sakė pildyk, nes jeigu neužpildysi vėliau gali pasigailėti, todėl pabandžiau, ir gavau. 
    Kokie tavo tikslai būnant mechanikų direktoriumi?
    Prieš tapdamas taksistų direktoriumi, sakiau kad mano tikslas jame yra 30d. vėliau bus galima galvoti apie kitus tikslus, gavosi viskas kitaip išbuvau 107d. Bet prieš šio direktoriaus gavimą užsibrėžiau tikslą, išbūti direktoriaus poste efektyviai, nesvarbu kiek dienų jame būsiu, bet svarbiausia efektyviai. Nematau tikslo laikyti direktorių, kai tu jame nieko nepadarai, o kitas kandidatas atėjas į direktoriaus postą gali sukurti kažko naujo ir nematyto.
    Ką manai, ką apie tave galvoja firmos darbuotojai?
    Tikiuosi nuomonė apie mane yra teigiama, darau viską kas įmanomą, kad mano firmos darbuotojai uždirbtu daugiau, ir svarbiausia šioje firmoje būtų smagu dirbti. Kiekviena dieną ateinu į (TeamSpeak3) ir bendrauju, galbūt tai kažkiek padeda net neįsivaizduoju. Bandau daryti D.EVENT, veiklas kurios mano darbuotojams būtų linksmos ir jei čia pasiliktu. Manau nuomonė turi būti teigiama, galbūt minusų turiu, bet kas jų neturi.
    Ką manai apie dabartinį taksistų direktorių @Martin Gossard?
    Turiu pripažinti, esu nustebęs kad jis dar turi tą direktoriaus postą, kaip pirma jo direktoriaus kadencija ji nėra prasta, aišku klaidų pasitaiko, bet visiems būna kai patenki ten kur dar ne esi buvęs. Labai bendraujantis direktorius, pats dirbdamas pas jį firmoje pastebėjau, kad jis „atsidavęs“ savo firmai, ir labai stengiasi dėl jos. Tikiuosi nebus ilgiau nei aš buvau, nes tada būsiu dar labiau nustebęs.
    Ir paskutinis klausimas, ką galvoji apie šių metų žiemos eventą?
    Visi event'ai turi pliusų ir minusų, šis taip pat, man patiko, tikrai geras dalykas, kad daroma kažkas naujo, o ne naudojamos senos sistemos, kurios tikrai atsibodusios. Aišku atima nemažai laiko, bet viskas visada pasiteisina.
     
    Nuoširdžiai dėkoju Derek'ui už atsakytus klausimus, o perskaitę galite parašyti į komentarus, kur patobulėti, ir ką bandyti pasikviesti į kitą Pokalbį prie kavos. 
  6. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Dovydas_Weed tarp Tepaliniai turi naują direktorių   
    Užbaigėm dar vienas direktoriaus paieškas. Po pratęstos atrankos išviso teko išvysti 8-ias anketas į mechanikų vadovo vietą, iš kurių 6-ios anketas galima laikyti potencialias, su konkrečia firmos vizija, t.y: Wizard_Airidas, Derek_Escobar, Selmis_Lukas, Minde_Marshell, Nikita_Provotlov, Jizzy_Black.
    Iš tikrujų džiugiu matyti tokį kiekį potencialių kandidatų į direktoriaus postą. Atrankos pratęsimas davė pakankamai laiko užpildydi dar keliems potencialiems kandidatams. Tarp potencialių kandidatų tikriausiai matote dar nematytą, arba mažai matytą žaidėją Nikita_Provotlov (Aivarą). Tiesą sakant Aivaras mane nustebino, kadangi žaidėjas su šiek tiek daugiau negu 20tūkst. XP pateikė vieną iš geriausių kandidatūrų šioje atrankoje. Taip pat atrankoje neišsivertėme be žmogaus, kuris savo kandidatūra į direktorių pateikė taip, lyg pildytu į darbo su pakvietimu atranką. Kas labiausiai mane nuliūdino šioje atrankoje, tai Wizard_Airidas (Airido) pateiktas laiškas. Savo laiške, Airidai, praktiškai visas idėjas nukopijavai nuo savo praeitos mechanikų direktoriaus kadencijos, kas ištiesių nuliūdino. Esi žmogus, kuris turi galvą ant pečių, todėl pamatyti tokią tavo kandidatūrą buvo liūdna. Du mūsų potencialūs kandidatai,  Airidas ir Mindaugas (Minde_Marshell), turėjo bendrą minusą - grįžimą po pertraukos. Abudu esate nesenai grįžę į projektą, todėl siūlyčiau neskubėti peržengti direktoriaus slenkstį, praleiskite daugiau laiko žaidime ir savo sėkmę bandykite kitoje atrankoje. Dar vienas mūsų potencialus kandidatas Lukas (Selmis_Lukas), kuris pats savo laiške minėjo, kad yra turėjęs bendravimo problemų ir tai matosi jo užtildymo apeliacijų kolekcijoje,  pateikė tikrai neblogą kandidatūrą. Kandidatūroje įžvelgiau šiokį tokį minusą - visko supylimą į vieną „blyną“, tačiau net ir tame „blyne“ buvo galima pamatyti visai neblogą kanditatūrą, su visai įdomia rangų sistema. Jau antrą kartą kandidatūrą į mechanikų vadovo postą pateikė ir Žygimantas (Jizzy_Black). Žygimanto kandidatūra buvo viena iš stipriausių, tačiau dėl iškilusių tam tikrų dvejonių nenorėjome rizikuoti šiuom žmogumi.  Paskutinis, bet neprasčiausias mūsų kandidatas -  Rokas (Derek_Escobar). Rokas į direktorių pildo jau nebe pirmą kartą. Praeitoje mūsų medikų direktoriaus paieškoje Rokas užėmė antrą vietą. Išklausęs savo padarytas klaidas šį kart jų nekartojo. Kandidatūroje užkliuvo nesuderintas šrifto dydis, tačiau be šito minusiuko daugiau niekas kaip ir neužkliuvo. 
    Šioje atrankoje teko paskaityti tikrai neblogų, įdomių ir akį traukiančių kandidatūrų. Teko nemažai pasvarstyti, susidėlioti pliusus ir minusus, daug kartų persvarstyti pasirinktą variantą, tačiau manau, kad Rokas neturės didelių sunkumų būnant mechanikų direktoriumi. O Aivarui ir Žygimantui norėčiau pasakyt, kad nenuleistumėt rankų. Čia tik laiko klausimas, kada jūs būsit firmos vadovais, nes potencialo tam turite.
     
  7. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąDovydas_Weed tarp Parduodamas retų spalvų Nrg.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pablo_Greenas
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Nrg motociklas. Detalesnė informacija žemiau pateiktame link'e.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/Ui9NXS3
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Siūlykite savo kainą man forume a.ž arba žadime /sms 
    Papildoma informacija (nebūtina):
  8. Liūdnas
    Pablo_Greenas gavo reakcijąRokas_Lays tarp Parduodamas retų spalvų Nrg.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pablo_Greenas
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Nrg motociklas. Detalesnė informacija žemiau pateiktame link'e.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/Ui9NXS3
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Siūlykite savo kainą man forume a.ž arba žadime /sms 
    Papildoma informacija (nebūtina):
  9. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąFerico_Tornado tarp Parduodamas retų spalvų Nrg.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pablo_Greenas
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Nrg motociklas. Detalesnė informacija žemiau pateiktame link'e.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/Ui9NXS3
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Siūlykite savo kainą man forume a.ž arba žadime /sms 
    Papildoma informacija (nebūtina):
  10. Liūdnas
    Pablo_Greenas gavo reakcijąDerek_Escobar tarp Parduodamas retų spalvų Nrg.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pablo_Greenas
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Nrg motociklas. Detalesnė informacija žemiau pateiktame link'e.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/Ui9NXS3
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Siūlykite savo kainą man forume a.ž arba žadime /sms 
    Papildoma informacija (nebūtina):
  11. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Edvis Gaming tarp Policijos Departamentas turi naują vadovą   
    Rinkimuose sulaukiau gan nedidelio kandidatūrų skaičiaus, o šioms pareigoms tinkamų - vos vienetas. Naujas veidas, pateikęs savo laišką - Andrius. Neišsiplėsdamas noriu pasakyti, jog duodamas pareigas policijos firmoje, kurioje yra reikalaujama atsakomybė ir patirtis, nepatyrusiam ir neatsiskleidusiam žmogui stipriai rizikuočiau ir būtų daugiau problemų nei naudos iš šių pareigų net tau pačiam. Paminėti verta ir tai, jog jei jau nusprendi pretenduoti į šios firmos vadovo postą, gebėk dirbti atsakingiau ir nerink darbo įspėjimų bei papeikimų, nes vien jau šis faktas kelia dvejonių ar iš vis tu esi savo srityje ir ar šis darbas yra tau. Taip pat nelabai suprantu, kai pildoma yra į visas atsilaisvinusias pareigas iš eilės, nejaugi neturi vienos ar keleto patinkančių firmų, Nedai, ar tiesiog pildai visur iš eilės su mintimi „o gal gausiu tą direktorių“? Anketą pateikei išsamią, tačiau nieko ypatingo ir labai unikalaus nepamačiau iš idėjų pusės, keletą idėjų tiesiog „paėmei“ iš ankstesnių direktorių kadencijų. Nesakau, jog tai yra didelis minusas tavo kandidatūrai, tačiau norėčiau matyti didesnį pastovumą ir apsisprendimą iš tavęs. Tačiau dar didesnį nesusipratimą man sukėlė žmogaus, kuris atsiduria stulpe dėl keliamų „šou“ su policijos pareigūnais, kandidatūra. Kad ir kaip gražiai parašytas prisistatymas būtų, tačiau tai neatpirks dabartinių tavo daromų nesąmonių. Visgi atsirado asmuo, kuris savo laiške gebėjo parodyti, jog jis policijos firmos vidų ir vadovavimą jai įsivaizduoja kitaip, nei prieš tai buvę vadovai. Aišku, visi puikiai žinome, jog rašyti laiške yra viena, o gavus galimybę pasireikšti ir visa tai realizuoti yra kita, tačiau tikiuosi, jog Domantas tai gebės realizuoti ir policijos departamentas bus keliamas į aukštesnį lygį visais aspektais. Kalbant apie patį laišką - jame netrūko nieko, skaityti buvo lengva ir patogu, tačiau galėjai pasukti galvą ir sugalvoti kokią nors „epic“ idėją, nes galvą turi gerą. Tikiuosi eidamas pareigas įneši į firmą kažką „savo“ ir neteks daryti „copy paste“ nuo buvusių direktorių.

    Naujasis Policijos Departamento direktorius - Billy_Jack!
     
  12. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąDon_Borito tarp Išrinktas naujasis Pervežėjų firmos vadovas   
    Nice nice @Gordon_Hells sveikinu, pagaliau pasiekiai ko ir norėjai. Sveikinimai sukurk ką nors unikalesnio ir išsiskirk iš kitų buvusių pervežėjų direktorių. Sėkmės laikant furisto vairą.
  13. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąGordon_ Hells tarp Išrinktas naujasis Pervežėjų firmos vadovas   
    Nice nice @Gordon_Hells sveikinu, pagaliau pasiekiai ko ir norėjai. Sveikinimai sukurk ką nors unikalesnio ir išsiskirk iš kitų buvusių pervežėjų direktorių. Sėkmės laikant furisto vairą.
  14. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąMinde_Marshell tarp Išrinktas naujasis Pervežėjų firmos vadovas   
    Nice nice @Gordon_Hells sveikinu, pagaliau pasiekiai ko ir norėjai. Sveikinimai sukurk ką nors unikalesnio ir išsiskirk iš kitų buvusių pervežėjų direktorių. Sėkmės laikant furisto vairą.
  15. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Edvis Gaming tarp Išrinktas naujasis Pervežėjų firmos vadovas   
    Atranka buvo kai kiek užsitęsusi, kaip tikriausiai visi ir supratote dėl nepakankamo potencialių kandidatų kiekio. Pildžiusiųjų kiekis buvo pakankamas, tačiau tinkamų, vienetai. Analizė nebus itin ilga ir neišvysime keletos žaidėjų slapyvardžių analizės, nes kaip ir minėjau, tinkamų - vienetai. Trumpai kalbant apie kitų anketas norėčiau tiesiog paminėti, jog kai pildote, pasidomėkite apie savo reputaciją serveryje iš aplinkinių, pažįstamų, o ne pulkit stačia galva teikti laiško mums. Suprantu, jog pasitikėti savimi yra gerai, bet ne taip stipriai kaip kad kai kurie. Pirmiausia reikia užsitarnauti mūsų ar aplinkinių pasitikėjimą, gerą žodį, ar bent būti neutraliais, o ne priešingai. Žinoma, džiugu ir tai, jog pildo vis daugiau naujų, nematytų veidų, kas tikrai yra šaunu.
    Na, o dabar eikime prie reikalo - Gordon_Hells. Šis vaikinukas yra tikras užsispyrimo ir savo užsibrėžtų tikslų siekėjas. Lukas gyvas pavyzdis, jog pasiekti tai ko geidi nebūtinai būna įmanoma iš pirmų kelių kartų, o tenka įdėti daug įkyraus ir nuobodybe tapusio darbo, kad sulaukti rezultatų. Luko laiškas nėra vienas iš stipriausių, žinoma gal ir buvo tikėtasi sulaukti nepriekaištingo laiško, nes visgi, pildyta yra ne vieną kartą į šį postą, turėtum turėti žinių bagažą ties šia sritimi, tačiau yra kaip yra ir atitikai daugumą mūsų iškeltų reikalavimų. Kalbant detaliau, labiausiai į akis krito ne itin tvarkinga gramatika, skyryba, šiokie tokie minčių šuoliai ar rišlumo nebuvimas sakiniuose. Visa tai šiek tiek trukdė mėgautis laiško skaitymu, tačiau tai nėra tokia milžiniška problema, jog būtum atmetamas. Idėjos taip pat nebuvo stiprioji tavo pusė, tačiau dėl to itin pergyventi nereikėtų, visada geriau turėti porą unikalių idėjų, nei dešimtis nuvalkiotų, ko ir tikimės, Lukai, jog tavo vadovavime nestigs unikalumo, profesionalumo bei užsispyrimo, ko tikrai netrūko iki šiol.
    Naujasis Pervežėjų firmos direktorius - Gordon_Hells.
    Taip pat nepamirškite, jog renkami direktoriai į kitas firmas, nes galbūt, tai gali būti tavo šansas!
     
  16. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Žemaitis_Žmogus tarp Peikiu policijos departamento direktoriu Žemaitis_Žmogus.   
    Laba vakara, Tu buvai išmestas iš darbo dėl šių pažeidimų:
    • Neatsakymas į papeikimą 
    • Įrodymų nepateikimas
    • Baudimas be įrodymų 
     
    Kai baudi žaidėją ir nepateiki įrodymų tai yra traktuojama kaip freestarinimas ir dėl to žaidėjai yra išmetami iš darbo. 
    Tau buvo 24 valandos atsakyti papeikimą, tu neatsakei, aš tau daviau šansą įkelti įrodymus ir perspėjau kad už neatsakymą į papeikimą gresia įspėjimai. Gavau iš taves tokį atsakymą : https://prnt.sc/pd0asi. Tai traktuoju kaip baudimą be įrodymų ir dėl to išmečiau iš darbo. Nesvajok apie tokius dalykus kaip " vienas įspėjimas už baudimą be įrodymų". Policija yra rimta firma ir čia yra griežtumo, negalvok kad čia eilinė neutrali firma. Ne pirmas esi kuris gavo šį likimą. 
     
     
     
  17. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Edvis Gaming tarp Naujasis mechanikų firmos vadovas   
    Štai ir daugumai ilgai laukta analizė. Šie rinkimai buvo labai stipriai nusitęsę dėl itin mažo kandidatų skaičiaus ir užpildžiusiųjų per 2 savaites atsirado vos 8 asmenys. Prieš aptariant pačius potencialiausius kandidatus, norėčiau duoti patarimą visiems anksčiau (dabar) pildžiusiems ar ateityje pildantiesiems, jog nesuprantu kodėl, tačiau faktiškai visi rašo nesąmones ties „Firmos vidaus aprašymas“ punktu. Mes šiame punkte norime matyti apibendrinimą apie tai, kaip tvarkysitės su firma, kaip joje palaikysite tvarką ir discipliną, kaip skatinsite ar motyvuosite darbuotojus, kokiais būdais ar sistemomis tai darysite ir panašiai. Kitaip tariant, norime pamatyti kaip jūs suprantate ir įsivaizduojate sąvoką „Direktorius“ ir kaip jūs direktoriautumėte. Bet vos ne visi vietoj to, šiame punkte surašo būsimas forumo temas (pvž:. Mechanikai - „Neaktyvumas“ - šioje temoje darbuotojai pildys…). Mes ne šito prašome ir turėkite omenyje tai ateičiai.

    Pildė ne itin didelis skaičius asmenų, tačiau aptarti norėčiau 2 asmenybes - Jizzy_Black ir Ignas_Eox.

    Žygimantas (Jizzy_Black) - Laiškas vienas iš stipriausių ir maloniai susiskaičiusių. Kadangi save ir laikai naujoku serveryje, laiškų rašyme tavęs taip nepavadinčiau. Žinoma, už akies užkliuvo kaip ir minėjau aukščiau vieta ties firmos vidaus aprašymu, bet tau tai atleidžiama, nes mūsų projekte tau tai pirmas kartas pateikiant laišką. Apibendrinant, norėčiau pasakyti, kad puikiai supranti ir žinai ką darai bei manau gerai susitvarkytum šioje direktoriaus srityje. Jei ateičiai nedings noras ir užsidegimas - potencialo tavyje matau.
    Ignas (Ignas_Eox) - Laiškas taip pat vienas iš stipresnių, nebuvo rašoma, kad tik rašyti ir daugiau žodžių prirašyti. Ignas nepadarė tos menkos, bet svarbios klaidos ties firmos vidaus aprašymu, tad tai pagirtina - žmogus įsiskaito į klausimo esmę ir pateikia tai ko prašome. Galbūt vienintelis minusas ties kuriuo norėčiau prikibti, tai mažokas idėjų bagažas anketoje, tačiau tai tikrai nėra didžiulis minusas tau, galvą turi, tad manau „įsivažiavęs“ į direktoriaus rolę tų idėjų prigalvosi su kaupu ir jas puikiai įgyvendinsi ir jos pasiteisins tavo firmoje. Ignas šiuose rinkimuose mus įtikino labiausiai, kad jis vertas šios firmos vadovo statuso, na ir tikimės, kad mūsų lūkesčiai bus pateisinti.
    Naujasis mechanikų firmos vadovas - Ignas_Eox
     
    Pildžiusieji ir nepatekusieji galite su vienu iš DP susisiekti TS’e ir turint laiko aptarsime pagrindines jūsų padarytas klaidas anketose.
    Ačiū tariame buvusiems laikiniesiems firmos vadovams Tony Express ir Keet Marshow
  18. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Garry Matthews tarp [Gs] POKALBIAI SU PROJEKTO ŽAIDĖJAIS - NR.1   
    God dag, 
    po ilgų svarstymų ir abejonių, nutariau prakalbinti jūsų projekto žinomiausius ir įdomiausius žmones. Už inspiraciją noriu padėkoti brangiausiam savo kolegai @Jizzy Myliu ir bučiuoju. Turėjau planų pakalbinti kitą, jums puikiai žinomą žmogų, kuris deja, nebuvo labai atviras pasiūlymui, tačiau galiu pasidžiaugti, kad sutikau ne ką mažiau įdomų žmogų, @Edvis Gaming, kuris be jokių abejonių ir sąlygų, priėmė mano siūlymą ir labai draugiškai atsakė į visus, net galbūt ir ne visai patogius, klausimus. Tad dar kartelį ačiū tau.
    Tikiuosi ši publika mėgsta skaityti ir ateityje norės išvysti dar daugiau pokalbių.
    Gero skaitalo!
    DĖMESIO. Šis leidinys yra visiškai unikalus autoriaus darbo vaisius ir bet kokie panašumai ar sutapimai su egzistuojančiais leidiniais yra visiškai atsitiktiniai. Jei leidinyje radote save ir tai jus nudžiugino, džiaugiuosi. Jei pasipiktinote, kaltinkite save.
    PATOGESNIAM SKAITYMUI NUORODA Į IMGUR'Ą
     






    2019© redakcija "Briedis"
     
  19. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Forever_Young tarp Peikiu mediku direktoriu Arminas_Bite   
    Ant tavo vartotojo registruotu vartotojų skaičius yra ne mažas, esi viena ir tapati persona, kuri išsipirkus iš gėdos stulpo vėl po kiek laiko grįžta į jį, todėl nustojam daryti cirką ir rašyti tokius juokingus papeikimus.

    Direktorius baudžiamas nebus.
  20. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Edvis Gaming tarp Medikų direktoriaus rinkimų analizė   
    Pildžiusiųjų skaičius - 14. Iš viso stiprių ir potencialių kandidatų - 2. Kelių asmenų laiškuose matėsi tikrai įdėto didelio darbo, tačiau tų asmenų nemačiau kaip direktoriaus, vien dėl to, kad būtų neapgalvota, „statyti“ žmogų prie firmos vairo, kuris neturėjęs patirties bent pavaduotojo pareigose. Aišku, tai skamba, lyg naujokam neduodame šanso pasiekti kažko šiame projekte, tačiau pasikartosiu dar kartą - tai būtų itin pavojinga ties firmos valdymo kokybiškumo atžvilgiu ir neapgalvota. Pripažinkime, kad žmogus, turėjęs galimybę prisiliesti prie pavaduotojo pareigų, atsakomybių, turi ir kitokį mąstymą ties dar daugiau atsakomybių turinčiomis pareigomis kaip direktorius. Šiuo atveju, tų „keletos“ žmonių laiškai tikrai kokybiškai parašyti, tačiau koją kišo arba dingimas kaip į vandenį aktyvumo atžvilgiu, arba kitoks mąstymas apie visas direktoriaus pareigų būsimas atsakomybes, pareigybes, kas galimai gali atsiliepti tolimesnėse situacijose ir panašiai.
    Arminas_Bite - daugeliui girdėtas ar matytas slapyvardis, ypač Policijos Departamente, kuriam jis sėkmingai vadovavo ilgą laikotarpį. Arminas tikrai puikiai susitvarkė jau minėtose pareigose ir yra įrodęs, jog turėdamas noro gali „pažaboti“ net daugiausiai įgūdžių ir atsakomybės reikalaujančią firmą - policiją. Laiške Arminas paminėjo viską, kad laiškas atitiktų kriterijus, susiskaitė tikrai lengvai ir įdomiai, laiškas tikrai proporcingas - nieko nei per daug, nei per mažai. Idėjos taip pat buvo minimos, keletas buvo tikrai gana įdomių ar nematytų, su laiku pamatysime, ar jos pasiteisins, tačiau apie tai neišsiplėsiu, pamatysime visa tai su laiku. Kalbant ne vien tik apie laišką, tai, Arminas tikrai labai aktyvus ir nusiteikęs motyvuotai tad labai tikiuosi, kad tas aktyvumas bei užsidegimas niekur nedings kaip buvo iki šiol ir neteks nusivilti savo pasirinkimu, o ir beabejo įrodysi, kad noras vadovauti antrą kartą niekur neišblėsta, tereikia noro ir užsidegimo. 
    Jeff_Boyka - laiškas atitiko kriterijus, tačiau laiko galėjai įdėti daugiau ties jo parašymu. Turi stulbinantį aktyvumą ir motyvaciją, kas yra tikrai pagirtina bei reta. Bet yra bet. Žinau tavo praeitį, kuri nėra itin tobula, o tas ir sukėlė man abejonių, nes norėtusi man asmeniškai iš tavęs didesnio pastovumo, kalbant ties visais „leavinimais“ ir grįžimais, jau ne pirmą kartą. Žinoma, daryti pertrauką nėra blogai, bet tai truputį kelią klausimų ir panašiai, taip pat, keistai atrodo tas naujų paskyrų kūrimasis po kiekvieno „leav’o“. Siūlau tiesiog įgauti pastovumo, baigti velniai žino kam naujų paskyrų kūrimą ir galbūt tada pasiekti tai ko sieki.

    Naujasis Medikų direktorius - Arminas_Bite!
  21. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąFerico_Tornado tarp Parduodu keletą transporto priemonių.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Nrg-500. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje. 
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/x2HreXm
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 350k    300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/zyaSkZK
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/MmlLMD9
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 400k   300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    Dėl transporto priemonių galite su minimi susisiekti tiek forume a.ž tiek žaidime.
  22. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Bob_Winters tarp Peikiu Bob_Winters Policijos Direktorių.   
    Sveikas Tony_Mallboro, matau esi nepatenkintas, kad iš darbo buvai išmestas, nes papeikimo reikšmės nelabai matau.
    Nežinau ar pamiršai ar ką, dėl to papeikimo, kai tau buvo pasakyta, kad atidžiau dirbtum. O papeikimo "negavai" įspėjimo forma todėl, nes kaip labai puikiai visi gali pamatyti, kad įspėjimas buvo žodinis https://prnt.sc/oksspz.
    Įspėjimą už važinėjimą su comet'ą gavai todėl, nes buvai nepradirbęs 150min. (pagal darbo taisykles) kiek reikia pradirbti norint užsiimti saviveikla žaidime, kadangi pats prisipažinai dėl to, nematau reikalo pateikti įrodymų.
     O "pasikolioti" draugiškai kanale niekas nedraudžia iki kol tu nepradėdi įkyrėti visų darbuotojų ir kai būni perspėtas, kad nusiramintum, tu toliau tesi savo nesamonių darymą tai nežinau ką tau ir bepasakyti dėl šito, reikia žinoti ribas, kada užtenka ir kada reikia apsiraminti.
    "vienas darbuotojas po zonos surakino gaujini nusikaltelį pajame ir tyčia paleido sako darbuotojas jie darys grobimą todėl paleidau direktoriui bobui pasakiau jis šį nusiskundimą ignoravo" Dėl šito net neturiu ką komentuoti, nes pirmą kartą girdžiu ir matau apie ką šneki, pateik įrodymus kur tu man pasakei apie šį nusiskundimą ankščiau, nes šmeižtas tai nėra gerai, jei nori specialiai pakenkti man. Jokių įrodymu tu man nei atsiuntei dėl to, nei kažką sakei. Tuo metu jokio grobimo taipogi neįvyko, taip gaujiniai man asmeniškai buvo parašę į /sms, kad darys grobimą, bet jo nedarė, nes mūsų nebuvo 5 online žaidime tuo metu.
    Na ir dėl Onyx_Smoker ir Camo_Bear nusiskundimo tavo laiku daryta nuotrauka nieko realiai neįrodo, nes darbuotojai tuo metu net nebuvo žaidime, nei jie yra online ir dabar https://imgur.com/OHWPAn7. Žmonės pradirbę minimumą, ramiai kitame kanale dviese žaidžia kitus žaidimus arba kažką kito veikia, nematau už ką aš juos čia turėčiau bausti ar dėlioti įspėjimus iš oro. Tavo pačioje pacituotoje taisyklė matosi, kad "Dirbant" reikia būti Teamspeako darbo pagrindiniame kanale, o ne išvis egzistuojant.
    Ir kad nenuspręstum parašyti, kad išmečiau iš darbo be priežasties čia tau priminimai, už ką buvai išmestas. Foto1 Foto2 Video
    Pagarbiai
    Policijos Direktorius Bob_Winters
  23. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąTeddy_Wiliams tarp Parduodu keletą transporto priemonių.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Nrg-500. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje. 
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/x2HreXm
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 350k    300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/zyaSkZK
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/MmlLMD9
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 400k   300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    Dėl transporto priemonių galite su minimi susisiekti tiek forume a.ž tiek žaidime.
  24. Patinka
    Pablo_Greenas gavo reakcijąDovydas_Weed tarp Parduodu keletą transporto priemonių.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Nrg-500. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje. 
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/x2HreXm
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 350k    300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/zyaSkZK
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Greenas
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan. Bagažinė tuščia, detalesnė informacija žemiau pateiktoje nuorodoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/MmlLMD9
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 400k   300k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
    Dėl transporto priemonių galite su minimi susisiekti tiek forume a.ž tiek žaidime.
  25. Patinka
    Pablo_Greenas sureagavo į Bob_Winters tarp Prašau užblokuoti Bob_Winters   
    Labas vakaras gerbiami piliečiai, kažkokį šurmulį sukėlėme čia matau.
    https://streamable.com/ab39o
    Geros dienos
    Pagarbiai
    Policijos Direktorius

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.