Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Karolis Bmw

Neaktyvus

  • 55

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Rokas tarp Projekto komandos nariai,   
    Projekto komandos nariai,
    Prižiūrėtojų taryba
    Aivaras_Vercetti
    Mafijos_Tevas
    Tnt_Edwax
    Pagalbininkai
    Emilisvn_Samp
    Prižiūrėtojai
    Salvatore_Bufalino,
    Tvarkos ir eventų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.05.02
    Įspėjimų neturi.
    Migelis_Zhebtuvelis,
    Direktorių prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.09.24
    Įspėjimų neturi.
    Laurynas_Leigon,
    Barų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.10.23
    Įspėjimų neturi.
  2. Haha
    Karolis Bmw sureagavo į Hikaro_Masati tarp Peikiu Steve_Stanley Mechaniku Direktorių   
    Tu pateik įrodymus kad jis tavo senas draugas, patikimas pažįstamas. kiekvienas turi lygės teises į darbą įsidarbinti, žmogus nepildė į šia firma, aš nieko nesakau jei jis būtų užpildęs į firma, ir tu ji priimi. 
    Tu manęs neturi teisės išmesti iš šiuos firmos , nes aš nepažeidžiau taisyklių. Geros Dienos. 
  3. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Nico_Moretti tarp Mechanikų direktoriaus rinkimai: ar išlaikysime kartelę tokiame pačiame aukštyje?   
    "Visi mano kad aš toks neprotingas, kad net nemoku užpildyti i Direktorių atrankas, bet aš jiems parodysiu, kad aš galiu gauti Direktorių"


    Už dabartinį orą lauke blogesni gali būti tik šie rinkimai, kuriuose kiekybė į vienus vartus sudaužė kokybę ir peržvelgęs papildomas kandidatūras, kurių sulaukiau kai atranka buvo pratęsta, supratau, kad pakartotinė atranka tik dar labiau padidins nepotencialių kandidatūrų skaičių, tad nusprendžiau bereikalingai nešvaistyti laiko ir analizuoti tai, kas jau yra. Išviso šiuose rinkimuose sulaukiau 16 kandidatūrų, tarp kuriu buvo ir 3 bičai, kurie neseniai gavo rcon‘us už pinigų buginimą dirbant mechanikuose – kaip susitvarkytumėt su dešimtimis darbuotojų, jei su savo galva nesusitvarkot? Iš likusiųjų 13-os, nes tų trijų nevykėlių laiškų tikrai neskaičiau, atrinkau kitus tris, kurie sugeba atskirt laiško ir anketos formatus, supranta, kad firmos vidaus aprašymas nėra apie tai, ką mechanikai veikia šiame serveryje ir skyrė šiek tiek daugiau negu 15 minučių laiško rašymui, kas šiaip būtų būdinga pusei atrankos dalyvių. Šiandienos top trejetuką sudaro šie nickai: Steve_Stanley, Garesas_Vilkas ir Eziukas_Rusky.


    Pradėsime nuo to, kuris pasiuntė visą biologijos mokslą ant trijų raidžių ir nusprendė, kad evoliucionuoti iš bitės į ežiuką yra normalu – pirmiausiai akį rėžia gramatinės klaidos, nesu kažkoks grammar nazi, jog dėl vienos ar dviejų klaidų dėčiau riebų minusą kandidatūroje, bet kažkokie rašybos įgūdžiai privalo egzistuot ir pamatęs „darbinią transporto priemonią su prikabyta mašina“ kurioje nors tavo temoje, būčiau priverstas tave užbombarduoti nuorodomis į VLKK. Patikrinus praeitį tampa dar liūdniau – medinis stulpas, du bandymai jį apeiti kuriantis naujas paskyras, krūvos mute anketų ir keletas banned, keisk požiūrį, bus nepatogu direktoriauti dažnai gaunat laikinus užblokavimus arba užtildymus. Tuomet einam prie pavojingesnio miško gyventojo – vilko, kuris kandidatuoja jau nežinia kelinta karta, tačiau jam vis pakišdavo koją silpnas laiškas su vaikiškomis idėjomis, kuris šįkart, po krūvos mano pastabų, yra geresnis, tačiau iki tobulybės dar toli. Kabintis ir dabar yra kur: išsikelti tikslai, kurie parodo, jog direktoriavime tau svarbiausia yra išbūtas laikas pareigose, noras įtikti visiems serverio žaidėjams, kas reiškia, jog būtum lengvas manipuliatorių taikinys, neskiri motyvacijos nuo įsipareigojimo. Praeitis panaši į Ežiuko, galbūt „nuveikta“ šiek tiek mažiau, bet kai per dieną vidutiniškai pražaidi 25 minutes, kas yra šiek tiek per mažai, kaip direktoriui – kiek ten ir beprisidirbsi. Ir galiausiai turime Steve_Stanley, kuris šiek tiek įsižeidė, jog pratęsiau rinkimus ir manė, jog nėra potencialus kandidatas, nors vienintelis informacijos šaltinis, kuris gali tai patvirtint arba paneigti yra būtent ši tema, todėl liko apgautas, kas šioje situacijoje nėra blogai. Tikėkimės, kad tau einant pareigas tave apgauti žymiai bus sunkiau, o kas dar nesusipratot – Steve yra naujasis mechanikų firmos direktorius. Projekte turi nemažai heiterių, kurie abejoja tavimi – puikiai atliekamas darbas geriausiai juos užtildys ir privers pakeisti nuomonę, sėkmės!

  4. Haha
    Karolis Bmw sureagavo į Rokas tarp "Projekto menkinimas" - naujas forumo įspėjimas,   
    "Projekto menkinimas" - naujas forumo įspėjimas,
    Nuo šiol (2017.10.10) forumo vartotojai už bet kokią, neargumentuotai ir viešai išsakyta neigiamą nuomonę (skirta projektui ir visa tai kas su juo susiję) bus baudžiami 5 forumo įspėjimais.
    Kas yra projekto menkinimas?
    Bet kokia neargumentuotai išsakyta neigiama nuomonė apie projektą (ir visa tai kas su juo susiję), kuri buvo išsakyta siekiant pakenkti projektui ir jo plėtrai.
    Norėdami išsakyti savo neigiamą nuomonę apie projektą ir jo trūkumus, prašome argumentuoti savo nuomonę pasiremiant faktais, o ne nuogirdomis. Jeigu kritikuoti nemokate, tokiu atveju pasilikite kritiką sau.
    Greenside administracija.
    2017, spalio 10d.
     
  5. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Сristiano_Capelli tarp |1.8.2| Gaujiniams ir valdžiai   
    Matau nesupratai šio teksto esmės. Šrekas neprašo manęs išimti iš ngs. Jis nori tau atverti akis, kad pagaliau reikia pakeisti užsistovėjusias Mariaus sistemas, nes jos galbūt yra per daug griežtos tam tikrais atvejais (pavyzdžiai pateikti).
    O papeikimą galėjau parašyti, tiesiog nenorėjau gaišti laiko tiek rašydamas, tiek bandydamas šifruoti tavo atsakymą. 
    Prisimink, kad ngs yra pati griežčiausia bausmė gaujiniams, tad prieš rašydamas į jį, nepatingėk pats tų prisijungimų patikrinti, nes tai parodo tavo neprofesionalumą, kurį labai dažnai pamini atliekant savo pareigas. Pirmą kartą patekau į ngs, nes buvau lyderių sąraše ir buvai neperskaitęs eilutės, ko jie negali daryti, tad sumanei man neleisti būti gaujose. Na, o antrą kartą, tu net nesi įsitikinęs ar ištikrųjų dariau tai tyčia.  peace.
  6. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Edvis_Srekas tarp |1.8.2| Gaujiniams ir valdžiai   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edvis_Srekas
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymai gaujoms, NGS ir t.t. Viską aprašysiu žemiau.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi pastebėjau daug dramų šiuo klausimu, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo, tikriausiai kažkiek kompetetinga nuomone, nes pats buvau to dalis.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

                Na ką gi, sveiki visi skaitantys šį pasiūlymą, rašydamas net nežinau ar užtruksiu prie šio “rašto darbelio”  kiek ilgiau, ar tik kelias dešimtis minučių, bet vis tiek pasistengsiu viską aprašyti kuo išsamiau ir detaliau, tikriausiai rašant ir pats pamiršiu kelis aspektus, kuriuos reikia aptarti, bet svarbiausią padaryti kažkokią tai pradžią, o paskui tegul jaunimas galvoja toliau, ką nori matyti sistemoje, kurioje patys dalyvaus. Tikėkimės, kad nepavelavau su šia tema ir valdžios organai dar neplanuoja išimti gaujų sistemų ir jas pakeisti kokiais nors naujais darbais.
                Taigi, pradėkime iš pradžių, tikriausiai reikėtų pradėti nuo forumo, GP, taisyklių ir NGS, o tik tada persikelti į serverį, nes pagrindas stovi ant šių kelių, bet labai svarbių dalykų. Niekada nemėgau ir nemėgsiu čyterių, pats juos visada gaudžiau, gaudysiu ir niekada netoleruosiu, nes tai yra tiesiog nepriimtina ir apgailėtina, “sveikinu” tuos, kurių dar nepagavo, bet galiu pasakyt, kad apgaudinėjat patys save, nes nežinot savo tikrųjų galimybių, siūlau pabandyt pašaudyt be papildomų programų, žinokit visai kitoks jausmas dalyvauti veiksmuose. Tokie dalykai, tikriausiai, ir priveda prie tokių dalykų sukūrimo, kaip NGS, kad tokių, kaip jūs, būtų kuo mažiau. Žinoma, jūsų tokie dalykai netenkina, nes riboja jūsų galimybes žaisti ir šaudytis su “savo chebra” prieš kitus, bet pagalvokit, kas iš tikrųjų šioje situacijoje kaltas? Ar jūs, kuris nesugebėjo žaisti sąžiningai ir norėjo pasirodyt prieš “savus”, kad gali eiti vienas prieš visus ir juos nušauti, nes “wtf?? Mirti prieš kažkokį naujoką zonoje ir dar vienas prieš vieną?? Kaip aš gi atrodysiu prieš savo “chebrytę”..?”. Ar valdžia, kuri bando užtikrinti sąžiningą žaidimą visų atžvilgiu, nes jiems irgi nepatinka matyti, kai kenčia jų serverio žaidėjai, kurie negali mėgautis sąžiningu žaidimu, nes kiti čytina? Tai retorinis klausimas, atsakykite sau. Sąžiningai. Visi čyteriai kaltina kitus, bet ne save, ginasi nuo jiem pateiktų kaltinimų, jog jie žaidžia su žaidimą palengvinančiomis programomis ir pnš. Juokingiausia tai, kad visa chebra jį giną, nors žino, kad kažką jis tikrai naudoja ir turi savo kompiuteryje. Ar nelengviau būtų pasakyt: “Seni, davai ištrink, dar NGS gausi, negalėsi žaist, nepadėsi veiksme, sunkiau bus be tavęs” ar kažką tokio?? Kur jūsų logika? Jei norit žaist, kam čytint ir paskui stumt ant valdžios, kai jie jus pagauna?
                Patekimas į NGS už kitas priežastis, manau, yra daugiau mažiau nereikalingas ir tik gadina kitų, šio serverio žaidėjų, patirtį. Galime paimti keletą pavyzdžių. Pirmas: Įžeidinėjimas, užtenka vieno žodžio, kad būtum įrašytas į NGS. Išsipirkimas – protu nesuvokiamas - 500.000, reikia laukti 2 mėnesius ar daugiau, kol bus patvirtinta amnestija, kai čyteriai, kartais, jos sulaukia net greičiau. Paimkime Euro_Pito situaciją, galbūt jis norėjo padaryti taip, kad jį gaudytų policija, kaip žinome, geriausiai juos “triggerina” įžeidimas pravažiuojant, tarkim, netyčia papuoli ant GP policijos pareigūno, parašai įžeidimą, po 20 minučių žiū, kad jau NGS sėdi už kažkokius įžeidinėjimus + reiks laukt amnestijos ir dar pinigus mokėt. Nesąmonė. Antras: Klaidų išnaudojimas, ne bet koks, o tas, kur gali važiuot su gaujos skinu ant savo darbinio transporto, jei tiksliau, tai visi ten yra už tai, kad važiavo su piciuko mopedu, jokio įspėjimo, tiesiog bam, NGS, eik mokėk pinigus ir lauk 2 mėnesius, nes užlipai ir pavažiavai 100 metrų. Dėl kitų klaidų išnaudojimo nesiginčyju, jei jis rimtas, reikia baust, kaip kad buvo, kai sėdi savo bazės hood’e ir pradedi dominuot gaujos zoną, kuri yra LS/SF/LV. Trečias: Visai neseniai atsitikęs Cristiano_Capelli, pateko į NGS, nes ale specialiai atsijunginėjo. Situacija buvo tokia, kad žaidėjas nusipirkęs naują kompiuterį prisijungė į zoną, bandė tvarkytis nustatymus, kėlėsi ENB tvarkėsi modus ir t.t. Visas mėšlas, kurį įsikeli, kai gauni naują kompiuterį, nes tokia jau ta “Ką jūs, modus galėsiu pagaliau įsikelt, nebe 40 fps pas mane” situacija. Skliausteliuose yra paminėta “perspėjau”, kas yra visiskai nelogiška, nes GP sulaukė atsakymo, kodėl jis atsijunginėja, bet jam jis netiko, kai 21h žaidėjas per teamspeak jam palinkėjo “labos nakties”. Kitą dieną prisijungęs jis save rado NGS sąraše, o už tai, jis turės mokėt pinigus ir laukt dar 2 mėnesius. Valdžia, ar manote, kad tai logiška iš jūsų pusės su visais šitais NGS įrašymais ne už čytinimą ar už kokį kitą grubų pažeidimą? Sakote, kad patys gaujiniai visa tai pasidaro, bet šioje situacijoje jūs esate per daug susireikšminę ir per jautrūs, nes reaguojate į kiekvieną menkniekį, ko pasekoje, norėdami parodyti savo “valdžią” įrašote juos į tuos sąrašus. Kas paskui atsiliepia jūsų gaujų sistemos kokybei, nes nebebūna nė vieno žaidėjo, kuris galėtų būti potencialus kandidatas užimti gaujos lyderio pareigas. Susimąstykit, gal vis dėlto ir jūs kažką darote ne taip.
                GP – būtent šiuo metu, tai žmogus, kuriam yra visiškai nusispjaut į gaujas serveryje, nes serveryje nebėra nė vieno potencialaus gaujos lyderio(Visi sėdi NGS arba nežaidžia, nes jo chebra sėdi NGS), tad jis nebeturi ir ką prižiūrėt, karts nuo karto patikrina amnestijas, retai prisijungia į žaidimą. Kai dar būdavo veiksmo, taip pat retai prisijungdavo į serverį, kai to labiausiai reikėdavo. Dažniausiai būdavo online, kai veiksmo visiškai nebūdavo arba jis vyko keturi prieš daug ir pnš. Tokiais atvėjais nieks nečytina ir naudos iš stebėjimo nebūna. Didžiausias nusivylimas, tikriausiai, yra serverio tvarkos prižiūrėtojai, kurie turi visas galimybes pagauti čyterį, nes dabar jiems rodo viską, ką spaudžia žaidėjas, bet ne.. Kam to reikia, aš geriau užbaninsiu kokį Julius_Baryga su 10 xp už air-brk. O paprašius pastebėti čyterį gaujos zonoje tu vėl matai tą pačia situaciją, kai yra užbaninamas koks Petras_Nekaziol už čytinimą. Ir tai ne pavieniai atvėjai, tai gaunasi vos ne rutina, atvažiuodavom į zoną, pamatom čyterį, parašom tvarkos prižiūrėtojams dėl jo, gaunam ignore’ą ir pamatai, kad uzbanino Maryte_Kazlish. Susirūpinkit arba bendradarbiaukit kartu. Nes ir pačiam GP, paprašius pafilmuoti tvarkos prižiūrėtojo jis vargiai gauna atsakyma “Nu gerai” ir tai nėra užtikrintas tuo į ką žiūri per video, ir jam dar reikia 20 minučių užbanint tą žaidėja. Sunkus gyvenimas tiems gaujiniams.. Ech..
                Ką gi, galime pereiti prie sistemų serveryje, tikriausiai parašysiu vieną pasiūlymą, kaip galima paįvairinti ta visa rutiną serverio gaujinio veiksme, nes “last hit” ir “top hold” yra visiškas fiasko, mano manymu. Nes 9/10 dažniausiai būna last hit į kurį niekas nevažiuoja, nes nemato reikalo, o top hold, užsilipus ant stogo ir sušaudžius kitą gaują išlaikai pirmas 32 min ir važiuoji savo keliais arba atsijungi, nes tau jau garantuota zona ir per parą tau susikaups 5 pilnos bagažinės ginklų. Taip, su šia sistema ginklai visiškai nuvertėjo, nes per mano lyderiavimą, vienu momentu galėjau išdalinti vieną, tik vieną sandėlį visiems prisijungusiems žaidėjams ir kiekvienas, kiekvienas žaidėjas būtų gavęs po 1000 deagle’o kulkų. O tokių sandėlių yra trys. Tad čia buvo klaida apskaičiuojant, kiek prisikaups ginklų gaujiniams per parą. Ką siūlau daryti? Tikriausiai ką jau visi sakė, bet jie tai minėjo labai banaliai, tad aš pabandysiu paaiškint, kaip įsivaizduoju tą veiksmą plačiau.
                Tikriausiai siūlyčiau, kad sukūrus gaują, reikėtu iškart gaujiniams duoti hood’ą, nes tų hood’ų primapintų yra ryškiai per daug, tiek rimtų gaujų serveryje tikriausiai nebuvo ir nebus, bet pasvajoti visada galima. Ką daryti davus hood’ą? Labai paprasta, stebėti, kaip ir dabar, ką gauja veikia, kaip dalyvauja veiksmuose ir kaip elgiasi vienoje ar kitoje situacijoje ir taip suteikti oficialumą, kad galėtų grobti pastatus, kaip ir dabar. Dabar kyla klausimas, kam duoti hood’ą katik susikūrusiai gaujai ? Priežastis paprasta, padaryti taip, kad būtų serveryje dalis senos sistemos, kai važiuodavo gaujiniai į sandėlį, tik šįkart jie važiuotų į LS/SF/LV zonas su poniais, nebebūtų “last hit” ir “top hold” sistemos, nes ji ne tik, kad nepasiteisino, bet ir sugadino ginklų “ekonomiką”, kaip, kad pinigų ekonomiką sugadino pardavinėjimai visokie ir pnš. Taigi, atvykus į zoną, paketų gamintis nereikėtų, pirmiausią, tai reikėtų užkrauti tą zonos dominavimo “bar’ą”, kaip ir yra dabar, kad galėtum pradėti imti ginklų paketus iš sandėlio ir krauti jį į savo gaujos transportą, turi būti padarytas ne vienas laikas, o trys, kaip ir yra dabartinėje sistemoje. Sandėlys būtų niekam nepriklausomas, atvažiavus ir užkrovus “bar’ą” būtų leidžiama imti paketus tik tai gaujai, kuri yra jį užkrovusi, ginklų paketų turėtų nebeleisti imti iškart, jei atvažiuoja į zoną daugiau kitos gaujos narių ir pradeda dominuoti ir periminėti zoną, taip sandėlys taptu vėl “nepriklausomas”, nes zonoje yra dvi gaujos, kurių narių skaičius panašus ir reikėtų kažkuriai gaujai vėl užkrauti “bar’ą” iki maksimumo, kad vėl būtų leidžama imt ginklų paketus. Taip pat pamažinti gaunamų ginklų kulkas iš vieno paketo nei buvo ankščiau ir padaryti mažesnį limitą, nei buvo Nortenų ir Surenų fūrose. Žymiai mažesnį, kad ginklai pamažu vėl būtų kažko verti, ginklai iš bagažinės pamažu dingtų, jei sumažintumę dabartinį gaunamų ginklų kiekį, nes su dabartine sistema, ginklų skaičius bagažinėje tik auga ir nė kiek nesiruošia kristi, kol bus ši sistema, arba, kol nebus sumažintas gaunamų kulkų kiekis.
                Gavus oficialumą, grobimų esmę susieti ne su paketų vežimu, nes paketus gautų gaujiniai iš zonų, reikėtų susieti su tai, kokį pastatą grobia gauja, nes gaujinio gyvenimas ir tuo pačiu, kad būtų uždirbami pinigai yra neįmanomas, nes kiekvienas veiksmas yra minusas per piniginė, o kadangi gaujiniai į darbus nelabai patenka, tad užsidirbti beveik neįmanoma, tad pavyzdžiui: Kazino – sprogdinti lošimų aparatus ir iš ten imti pinigus ar sugalvoti kažką panašaus. Meno galerijos grobimai, važiuojama būtų plėšti ne seifus, o labai vertingus paveikslus, skulptūras, relkivijas, nereikėtų dėti bombų, reikėtų kokių naujų “item’ų” gaujinio arsenale pavyzdžiui, koks dalykas panašus į laužtuvą, stiklo pjūklą ar kažką, nes sprogdinant meno galeriją sprogtų ir viskas, kas ten yra vertinga t.y paveikslai, skulptūros ir pnš. Brangesnės skulptūros kainuotų daugiau pinigų, bet ją “pajudinti” iš vietos taip pat būtų žymiai sunkiau ir užtruktų daugiau laiko. Tad gaujiniai galėtų rinktis, ka vogt iš meno galerijos, paveikslus, skulptūras ar kitus vertingus dalykus. Trečiasis grobimas – bankas. Galėtų taip pat būti du variantai, tarkim gali sprogdinti seifą, o išsprogdinus pinigų seifo vartus daryti sprendimą ar  dėti bombą prie kokio seifo su aukso luitais, ar vis tik pasitenkinti tik pinigų maišais, nes papildomas sprogdinimas užtruks laiko ir negali žinoti ar jis bus sėkmingas, nes pasirinkus sprogdinti kitus vartus, pinigų maišų “pick’upai” dingtų.
                 Ačiū tiems, kas skaitėt.
  7. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Marko_Escobar tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    Rezultatai,
    Rokas_Angliz.
    Apibendrinimas,
    Iš keletos kandidatų tik pastarasis nebekartojo ankstesniame atrankos pranešime minėtų pagrindinių klaidų. Vienintelis iš atrankos dalyvių kuris ne tik pateikė konkurencingiausią kandidatūrą, bet ir demonstravo savo atkaklumą, norą tapti komandos nariu per darbą ir aktyvumą.
    Tikimės jog naujasis komandos narys vien pasiekęs vieną iš tikslų ir toliau rodys tokias pastangas, kokias rodė ir šios atrankos metu.
    Greenside administracija,
    2017, rugsėjo 25d.
  8. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Nico_Moretti tarp Delfi pilietis: laukiau naujojo taksi direktoriaus – pasirodė kartu su pirmąja pensija.   
    Kadangi didžioji dalis projekto žaidėjų manęs nestebina savais protiniais sugebėjimais iškart paaiškinu pavadinimo prasmę, kuri yra labai elementari – rinkimai vėl užtruko ilgiau negu planuota, labai norėjosi parašyti šią nejuokingą nesąmonę, nepykit. Ir rinkimai užtruko ne dėl to, kad rinkimuose dalyvavo daug stiprių kandidatų, dėl ko būtų reikėję ilgo laiko, kol nuspręsčiau kuris yra tinkamiausias, nes iš tikrųjų rinkimai buvo silpni, vėl teko susimąstyti apie atrankos pratęsimą ir tokia mintis rinkimų metu kyla vis dažniau, kas reiškia, jog po keleto metų gali atsitikti taip, jog visokie lakstantys banginiai gali būti visai realūs kandidatai į direktoriaus pareigas. Visgi rinkimai labiau užtruko dėl ligos, bet ilgai sau sirgti neleidau, man tai yra per didelė prabanga, kadangi atsiradus galimybėms žmonės kėsinasi į mano vietą, šaudydami trumpus gerus būsenose apie Lietuvos algas ir direktorių rinkimus, tad štai, jau beveik pasveikau ir kol skaitot būtent šį tekstą – aš jau pradėjau naujojo direktoriaus apmokymus. Per daug neįsismarkavus svaigimo efektui ir neprirašius teksto, kuris liks neperskaitytas, skelbiu tuos, kurie bent minimaliai pasistengė rašydami savo laiškus: And_Morello, Antanas_Vairuotojas ir Karolis_Sudoku.


     
    Pradėsime nuo to, kuris mano, jog jam užteks laiko ir direktoriavimui, ir sunkiems filosofiniams klausimams, tikrinant užtildymo anketas, tema: „Vaikas – įžeidimas ar ne?“ Galiu pasakyt, jog pradėjai tikrai labai gerai, idėjos išties yra vertos dėmesio, o jau vien tai, jog kandidatas gali pasiūlyti keletą originalesnių ir nematytų idėjų – pastaruoju metu yra retenybė, kurią vertinu. Tačiau tęsiant skaitymą visas tas „labai gerai“ išgaruoja, apima toks jausmas, jog laiko ir pastangų turėjai tik firmos vidaus aprašymui ir naiviai tikėjaisi, kad tai kompensuos visą kitą, bet, deja, taktika nėra pakankamai veiksminga ir teks pasitenkinti tik paryškintu nicku šioje temoje. Toliau eina bičas, kuris su pertraukomis žaidžia nuo starto ir kiekvienas grįžimas po pertraukos būna vis skirtingas: kartais grįžta ir nusprendžia, kad šįkart dėl reputacijos per daug nesidraskys – gaus pora užtildymų, prasileis vieną, kitą baną už autocbugą ar šiaip greitesnę kelionę į kitą miestelį su sobeitu, kokį kitą kartą, kai jau dauguma būna primiršę praeities įvykius, nusprendžia, kad pasiims adminą, padės naujokams, palaikys tvarką vip chate, užbanins kokį čyterį ir po pigaus spektaklio pasiims kokį direktorių ar prižiūrėtoją, bet tuomet pasirodo DP, kurio toks spektaklis neįtikina. Labai trumpam pereikime prie laiško, kurį man skaityti patiko, bet vėlgi, problema kaip ir Sudoku kandidatūroje – pradėta gerai, tačiau tokiam pačiam užbaigimui pastangų neužteko. Parašei labai ilgą ir įdomų prisistatymą, puikiai surašei atrankų mechanizmą ir pavaduotojo pasirinkimą, tačiau ties firmos struktūra jau aptingai, nebeliko tavo apmąstymų, kurių buvo gausu prisistatyme, o toliau viskas dar blogiau – sumetei viską ant greičio į vieną krūvą ir papostinai, nors pildymui dar turėjai 3 dienas, kurias buvo galima tinkamai panaudoti. Lyginant visai neblogą laišką ir nekokią praeitį iškyla dilema – kur tikrasis veidas, o kur tik kaukė? Geriausiai į šį klausimą atsakys tik laikas – galima apsimesti kitokių trumpam laikui, bet anksčiau ar vėliau tai pradės atsibost, galbūt net erzint ir kaukę teks nusiimt, bet kol kas belieka tik laukti. Tai nėra labai geras argumentas, tačiau negaliu apsiimti tokia rizika, kai žaidėjas po pertraukos žaidžia dar labai trumpą laiką, o praeitis tikrai yra niūri. O rinkimus laimi jauniausias šios trijulės veidas (jauniausias projekte, ne pagal amžių), belieka tik detaliai perskaityti tekstą ir bus labai aišku, kas nuo šiandienos vadovaus taksi firmos vairuotojams.

  9. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Joe Guerrero tarp GIVEAWAY NRG-500 !!   
    Tikrai neįtartina, jog vakar visą vakarą kartu DM'eanot, bet sveikinu. Protingas esi, repų prisirinkai.
  10. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Marko_Escobar tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    Rezultatai,
    Tinkamų kandidatų nerasta.
    Apibendrinimas,
    Patekti į komandos gretas nepakanka tik užpildyti pranešimą. Retas atrankos dalyvis pateikia reikalavimus atitinkantį motyvacinį laišką.
    Antra dažniausiai pasitaikanti klaida - pildote į savo pasirinktas pareigas. Tai mūsų darbas žmogų pritaikyti pareigomis taip, kad šis atsiskleistų geriausiai. 
    Motyvaciniame laiške turite atskleisti savo gebėjimus, įgūdžius. Dažniausiai - rašote tik gerus ketinimus.
    Sekanti visų pildančiųjų bendra klaida - rašote apie norą, motyvaciją, tačiau nei žaidime, nei forume tos motyvacijos nematyti.
    Nežadėkite. Visi žadate kiek visko padarysite tapę komandos dalimi. Verčiau parodykite kiek jau padarėte iki šiol.
    Siekiate pareigų dėl visuomenės dėmesio, pripažinimo. Siekite pareigų būdami pripažinti visuomenės.
    Kuo mažiau šių klaidų kartosite - tuo konkurencingesniais atrankos dalyviais tapsite.
    Greenside administracija,
    2017, rugpjūčio 25d.
  11. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Nico_Moretti tarp GSPD direktoriaus rinkimai: ar žmogus geba mokytis iš klaidų?   
    Dar vienų rinkimų pabaiga, dar vienas direktorius ir dar vienas klausimas: „ar jis sugebės?“ Pastarieji GSPD direktoriaus rinkimai buvo nenusisekę, kadangi rinkimų lyderis labai netinkamai pasielgė labai netinkamu metu, dėl ko teko rinktis tarp dviejų žmonių iš kategorijos „surizikuočiau“ ir galiausiai viskas pasibaigė direktoriaus nušalinimu, kuris dabar eina svarbias pareigas kažkokiame menkame serveryje su pora dešimčių žaidėjų. Suprantu, kad tokios pareigos smagu, svarbu, daug dėmesio, bet abejoju, ar jos tinkamos tokiam žmogui su tokiu požiūriu. O dabar prie reikalo – į GSPD direktoriaus pareigas kandidatavo 8 serverio žaidėjai, 2 iš jų paliko visai neblogą įspūdį ir pateko į antrąjį rinkimų etapą: One_Love ir Falanji_Friux, buvo šiaip dar keletas neblogų laiškų, bet labai suabejojau jų autorių vadovavimo įgūdžiais.


     
    One_Love dar nėra labai gerai žinomas serverio visuomenėje, tačiau kažkada jau kandidatavo į taksi direktoriaus pareigas ir paliko neblogą įspūdį tiek tuometiniam DP, tiek serverio žaidėjams bei buvo potencialus kandidatas užimti tas pareigas, galbūt greit būtų tapęs direktoriumi, bet kažkur pasiplovė. Falanji_Friux buvo tas praeitų GSPD direktoriaus rinkimų lyderis, apie kurį rašiau truputi aukščiau, nežinau ar tą darė savo noru, ar „draugai“ tiesiog pasinaudojo juo, bet abejais atvejais savo kandidatūros fotkint ir siuntinėti kitiems nederėtų. Visgi, kaip asmenybė, jis išsiskiria iš šio serverio masės, dėl ko jį vis dar matau kaip potencialų kandidatą pareigoms. Viena meilė taškas lt taip pat turi šiokį tokį minusą – į šį serverį sugrįžo tik liepos 16-17 dienomis, kas buvo maždaug prieš porą savaičių, o aš labai nepritariu tokiems „banguotiems“ aktyvumams: pradedu žaist, palieku, po kiek laiko vėl grįžtų, vėl palieku ir t.t. kadangi tokią veiksmų seką prilyginu pareigų medžioklei, o mano nuomonę apie jas galės pakomentuot koks senesnis šio serverio žaidėjas. Abiejų laiškai stiprūs, bendraujant problemų neturi, mąstyt geba, reputacijos nesusigadinę, o po stebėjimų žaidime taip pat kažkokių rimtesnių priekabių neturiu, neskaitant tų minusų, kurių svoris panašus. Apsispręsti sunkoka, bet šįkart nusprendžiau, kad šias pareigas užims tas, kuris per plauką direktoriumi netapo jau praeituose rinkimuose – Falanji_Friux. Labai tikiuosi, jog pasimokei iš to incidento ir tai buvo pirmas bei paskutinis mano nusivylimas tavimi, o dar labiau tikiuosi, kad po tavo direktoriavimo tas incidentas atrodys kaip koks bereikšmis menkniekis, sėkmės!

  12. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Сristiano_Capelli tarp Dead_Angel uzblokavo Cristiano_Capelli   
    Ačiū už tokį dėmesį.
    Apie čytus galbūt nusimanote (naudojimą), bet kaip jie atrodo iš šalies - nemanau. Nekalbu apie šią banned anketą, nes žaidžiate tame savo lsg, tai viskas aišku, smegenys išplautos, sunku orientuotis kaip visi taip greitai šaudo, juda, tad jums visi atrodo čytai. Nieko, po kokio mėnesio gal prisitaikysite čia, žinoma, jeigu į ngs nesugulsit visi ir negrįšite vėl smegenų bukinti.
    O dėl tokių taktikų su mašinomis tai nejuokinkit :DD išvalyti lengviau negu jums tai atrodo, per vieną šoną droži ir tik matai racijoje "Cristiano_Capelli praneša: Nužudžiau gaujos narį Maksimas_Invulis (+10)."
    btw "gryzta" rašosi su į, atrofeliai.
  13. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Nico_Moretti tarp Naujasis Mechanikų firmos direktorius.   
    Direktorių rinkimai yra labai banguojantis ir nepastovus dalykas iš kandidatų pusės, turiu omeny susidomėjimą, prieš pusantro mėnesio vienu metu vyko atrankos į mechanikų ir medikų direktorius: medikų vadovo rinkimai sulaukė žymiai daugiau susidomėjimo, o mechanikų direktoriaus rinkimus teko ne tik pratęst, bet ir skelbt pakartotinę atranką. Šįkart viskas atvirkščiai – į mechanikų direktorių sulaukiau 10 kandidatūrų, tuo tarpu į medikų – vos 4, kas reiškia, jog medikų direktorius pasirodys labai greitu metu. Iš dešimties pildžiusiųjų į mechanikų direktoriaus pareigas, potencialias kandidatūras pateikė šie serverio žaidėjai: Don_Maxas, Billy_Jack ir Matt_Payne.


     
    Visų trijų kandidatų laiškai yra neblogi, patenkinantys minimalius, galbūt net patenkinamus, reikalavimus, tačiau geriausią įspūdį man paliko Billy_Jack – idėjų nėra daug, tačiau matai problemas, kurios egzistuoja serveryje – čyteriai sprogdinantys transportą, eventų ir jos įvairovės stoka ir t.t., o tavo sprendimai joms tampa visai savotiškomis idėjomis, kurios yra net geresnės už tuos kosmosus, kuriuos kuria dauguma kandidatų savo laiškuose, nors vien perskaičius juos suvoki, kad toks dalykas firmoje tikrai nepasiteisins. Visa kita: požiūris, valdymo ideologija, metodai man taip pat patiko, visuomet norėjau, kad direktoriai gebėtų ne tik sutvarkyti mano nurodytas problemas, trūkumus jų firmose, bet ir patys jų ieškoti. Lyginant kandidatus pagal turimą reputaciją – Matt_Payne iškart atkrenta, galbūt kituose serveriuose esantys DP nekreipia dėmesio į dešimtis mute anketų, tačiau mano komandoje esantys direktoriai privalo mokėt susilaikyt nuo įvairiausių barbarizmų, kuo aš šiuo metu labai abejoju. Don_Maxas per savo pakankamai trumpą egzistavimą šiame serveryje dar nespėjo nei rimtai prisidirbt, nei nuveikt kažką įspūdingo, tačiau nepraleidžiu pro akis smulkmenų ir neteisėtas rato blokas bei už jį gautas įspėjimas tau pliuso kandidatūroje nesuteikia, ypač į mechanikų firmos vadovo pareigas, kuriose prieš tokius dalykus turėsi kovot, argi ne ironiška? Billy_Jack taip pat nėra metus ar ilgesnį laiką žaidžiantis senbuvis, tačiau jis jau spėjo užimti pavaduotojo pareigas pervežėjų bei taksi firmose ir jose pasirodė išties gerai, jis parodė, kad yra darbštus, atsakingas ir kompetentingas, ir tiek aš, tiek serverio dauguma, manau, kad sutinka, jog jis nusipelnė šiokio tokio „paaukštinimo“, tad sveikinu su naujomis pareigomis ir linkiu toliau jas atlikti nepriekaištingai, sėkmės!

  14. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Сristiano_Capelli tarp unban Cristiano_Capelli   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : mafijos_tevas
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimus.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://prntscr.com/fab3yi
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://prntscr.com/fab4qv
  15. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Nico_Moretti tarp Peikiu PD direktorių Edvis_Srekas   
    Nedžiuginat jus manęs su tokiais bereikšmiais papeikimais, reikėjo geriau kokį anekdotą parašyt.
  16. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Aivaras tarp 2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)   
    GREENSIDE # 1.7.0
    Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug.
     
    Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai?



    Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite:
    Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti savo gautus papeikimus Išsipirkti iš juodojo sąrašo. Paaukoti pinigų norimam darbui.
    Perskaitę tai turbūt pamatėte, kad atsirado keletas negirdėtų terminų, kaip juodasis sąrašas, bei darbo peikimai. 
    Juodasis sąrašas (Seniau vadintas NGS/NDS/akmeniniu stulpu ir t.t)  - į jį galėsite pakliūti už įvairiausius nusižengimus darbuose, pakliuvę į juos nebegalėsite dirbti darbuose su pakvietimais. Taip pat patekus į juodąjį sąrašą iš jo galite tiesiog išsipirkti sumokėję atitinkamą suma pinigų, kurią nustato serveryje direktorių prižiūrėtojas. Kaip ir seniau taip ir dabar, sąraše bus priežasčių už kurias išsipirkti iš sąrašo negalėsite, ir turėsite laukti tik prižiūrėtojo malonės. Ir taip, dabar viskas automatizuota, todėl norint išsipirkti iš juodojo sąrašo galėsite tai padaryti tiesiog nuėję į darbo biržą ir sumokėję pinigus!


     
    Darbo peikimai - kiekvienas žaidėjas dažnai nusikalsta, todėl žaidėjus kurie dirba darbuose be pakvietimo ir trankosi, daro kitokius pažeidžiančius taisykles veiksmus galės būti papeikti. Vienas žaidėjas, vieną žaidėją gali peikti tik 1 kartą per 24 valandas. Darbų papeikimai reikalingi direktoriams kurie galės pažiūrėti kiek norimas pakviesti darbuotojas jau turi surinktų paprastų darbų papeikimų pagal lygį.


     
    Vykstančios darbų atrankos - tai direktorių aktyvuotos būsimos atrankos, kurias galės pažiūrėti kiekvienas žaidėjas, todėl naujokai galės lengviau orientuotis, kada prasidės atranka į kokį nors jų norimą darbą.


    Darbo biržoje būdamas direktoriu galėsite:
    Patikrinti žmogaus paprastus (viršuje minėtus papeikimus) Patikrinti ar žmogus yra juodąjame sąraše Registruoti atranką į darbą Pažiūrėti paskutinius paaukojimus darbui
    Atrankų registravimas į darbus - direktorius serveryje galės užregistruoti būsimą atranką kurią galės parinkti arba žaidime arba forume, viso to pasekoje žaidėjai atvykę į darbo biržą galės pažiūrėti tiksliai, kada į kokį darbą direktorius planuoja atranką, todėl nebereikės kreiptis į direktorių dėl paprasčiausiu klausimų, kaip - kada atranka?
     
    Visiškai atnaujintas direktorių pultas, kuris palengvins darbą begalę kartų!
    Sistema kuri pareikalavo pakankamai daug laiko, taigi direktorių pultas bus panašus į senąjį tik jame atsiras naujos funkcijos, bei valdymas bus daug patogesnis.
    Pultą sudarys
    Pranešimų rašymas visiems žaidėjams Žaidėjų pakvietimas į darbą Pakviestų žaidėjų, pakvietimo atšaukimas Darbuotojų valdymas Darbuotojo statistikos pažiūrėjimas Darbuotojo išmetimas iš darbo Darbuotojo įspėjimas Darbuotojo įspėjimo pašalinimas Darbuotojo rango valdymas Pakeiti darbuotojo "žodinį rangą" Paskirti darbuotoją į pavaduotojo pareigas Pratęsti darbuotojui darbo sutartį Pravesti darbuotojui pinigus į banką tiesiai iš fondo. Pašalinti darbo statistiką darbuotojui. Darbo pelno valdymas Įdėti pinigus į pelną Išimti pinigus iš pelno Padalinti nurodytą pinigų sumą šalia esantiems darbuotojams Rangų valdymas Transporto valdymas (Kas tai? :O) Pavaduotojo teisių valdymas Išmesti visus darbuotojus iš darbo Palikti darbo pranešimą darbuotojams (Papildomi veiksmai pagal darbą) Taigi kaip matote sąrašas didelis, bet neišsigąskite, viskas yra daug patogiau nei buvo iki šiol, direktoriui nebereikės rašyti į laukelius kur tai nebūtina, pavyzdžiui, paspaudus valdyti darbuotoją, pasirinksite norimą iš sąrašo pasirinkus su pele, bei spaudinėsite norimus pasirinkimus atlikti veiksmams su darbuotoju.


     

     
    Darbo transportas, tai dar viena naujovė. Nuo šiol darbai (kai direktorius bus pašalinamas), turės pirkti savo darbo priemones savo darbui, bei jas valdyti! Direktorių prižiūrėtojas suteiks lėšų darbo pradžiai nusipirkti pradinėm tr.priemonėm, o toliau visas procesas priklausys tik nuo Jūsų! Esat policininkas, ir norite šturmuoti vietas daug greičiau su helikopteriu? Puiku, tačiau firma to padaryti negalės, kol direktorius jo nenupirks, todėl visos viltys bus sutelktos į direktoriavimą ir teisingą fondo paskirstymą! Taip pat, direktorius galės keisti darbo transportui numerius, spalvą, paskirti tr.priemonei reikiamą rangą, arba galiausiai padaryti vieną iš darbuotojų tos tr.priemonės savininku. Darbo tr.priemonės savininkas, galės laisvai kada nori atsirakinti ar užsirakinti savo darbo priemonę be jokių suvaržymų!.

     

     

     
    Darbo pranešimų redagavimas taip pat visiškai kitoks ir daug platesnis, nuo šiol galėsite patalpinti laisvai jums visą reikiamą tekstą, su įvairiausiais paryškinimais ar kitais "pribambasais".
     

     

     
    Taip pat naujovė ir žodinis rangas kurį žaidėjui direktorius galės uždėti visiškai pagal save, taip sukurdamas darbuose dar gyvesnę atmosferą žaidime, šita idėja buvo pakankamai sena, todėl vis dar ačiū Gvidas_Ham!
     
    Apačioj matysite visą rangą valdymą, kurį gali atlikti direktorius. Pasirinkimas platus, todėl galimybės dar didesnės.

     

     
    Apačioje matysite, kaip direktorius gali nustatyti savo pavaduotojo galimybes, todėl pavaduotojas turės pirmiausia užsitarnauti savo vardą, didesnėm funkcijom atlikti!

     
    Atnaujinti serverio darbai.
    Atnaujinti daugelį serverio darbų buvo taip pat vienas iš tikslų, kuris tikriausiai pavyko. Pirmiausia atvykus į norimą serverio darbą, jus pasitiks informacijos pickupas, kuris pateiks daug informacijos apie darbą, visam vaizdui pagyvinti, bus naudojamas kameros sukimasis, todėl tai sukurs šiltesnę atmosferą prieš įsidarbinant į norimą darbą.Įsidarbinimas, bei persirengimas veiks tokiu pačiu principu kaip ir seniau. Taip pat daugelis darbų turės vienodą progress barą, kad viskas būtu kuo panašiau ir neišeitų iš pačio darbų konteksto, atliekant kokį nors sistemišką veiksmą darbe, jis pildysis. Taip pat visa reikalinga informacija bus pateikta visiems darbams vienoje komandoje /darbas.


    Atnaujintas picų išvežiotojų darbas.
    Darbe atsirado sandėlio pickupas, į kurį galėsite dėti iškeptas picas. Vienas iš darbų tai kepti picas kurias galėsite dėti į darbo sandėlį, o galiausiai jas pasiimti (NUO ŠIOL GALĖSITE SU SAVIMI TURĖTI NET 5 PICAS) ir pardavinėti žaidėjams, arba išvežioti į serverio namus. Taip pat nurodytas 5 picas galėsite įsidėti į motorolerį. Picų rūšys ir ingredientai išliko tokie patys kaip ir iki tol, buvo atnaujinta darbo išvaizda. Taip pat picas gaminant turėsite sudėti visiškai tikslius ingredientus pagal receptą ir kiekį, kitaip picos iškepti tiesiog nepavyks!

    Atnaujintas gaisrininkų darbas
    Nuo šiol darbe turėsite daug daugiau darbo, prisipildę pilną cisterną darbo galėsite vykti ir užgesinti pasirinktą namą, taip pat užgesinus namą galėsite patekti į vidų, bei jame naikinti nuolaužas ir užgesinti likusius gaisrus. Jei visą tai atliksite su kitais gaisrininkais, tai pinigus gausite visi.


    Atnaujintas medkirčių darbas
    Darbe interjere kurio nebuvo iki šiol galėsite dirbti prie staklių, pirmiausia turėsite pasiimti medienos, nusinešti prie savo stkalių bei padėtį jį ten, tada spaudinėjant mygtuką rąstas judės, ir taip bus supjaustytas. Iš viso to atsiras malkas kurias gausite nunešti į sandėlį bei už tai gauti pinigų.

    Atnaujintas ūkininkų darbas
    Darbe atsirado interjeras, jo viduje iš prikultų grūdų galėsite gaminti duoną. Duonos gaminimas vyks paprastai, pasiimsite miltus, nusinešite prie stalo, tada išminkysite tešlą. Tešlą pašausite į orkaitę ir per atitinkamą laiką duona iškeps, taip ją nunešite į duonos atsargų sandėlį ir gausite už tai atlygį. Taip pat kuliant grūdus turėsite laukti kol jie ataugs (jei kitas žaidėjas juos nukūlė, jums jie taip pat bus nukulti). Pridėtas dar vienas grūdų laukas prie fermerių darbovietės.

    Atnaujintas medikų darbas
    Medikai gavo naują garažą savo tr.priemonėms. Taip pat nuo šiol medikas savo paslaugas galės teikti daug greičiau, tiesiog parašius /medikas komandas, darbo tr.priemonėje sėdintiems keleiviams pateiks visą sąrašą su jūsų teikiamomis paslaugomis.
     
    Atnaujintas taksistų darbas
    Kai žaidėjas įsės į taxi turės pasirinkimą nurodyti vietą GPS > Pasirinkti vietą, nurodyti atvykimo vietą GTA mape (ESC > MAPS), arba tiesiog kaip ir seniau pasakyti kur norės atvykti. Pats taksi darbuotojas turės pasirinkimus, išlaipinti norimą keleivį, atsisakyti imti iš jo pinigus arba pasitikslinti atvykimo vietą.

    Atnaujintas mechanikų darbas
    Darbe nuo šiol galėsite pardavinėti įrankius, kuriuos žaidėjai galės panaudoti ir taip pat susistaisyti savo mašiną (nesusiremontuoti, o susitaisyti išorę/variklį). Taip pat nuo šiol nuolaužų atvežimas tapo labai svarbus, nuo šiol jei nulaužą atvešite laikus, sprogusio atuomobilio savininkas galės iškarto tvarkytis savo tr.priemonę pas mechanikus (kitaip turės laukti 60 minučių), bei negaus daužtumo lygio ant savo tr.priemonės kuri sprogo.
     
    Atnaujintas fūristų darbas, bei išimtas DPD darbas.
    Darbe liko visi senieji kroviniai, bet prie fūristų firmo prisijungė ir DPD darbas, todėl nuo šiol tai vienas ir tas pats darbas "pervežėjai". Fūristai įgavo visas turėtas tr.priemones iš DPD firmos, bei visas funkcijas kurios joms buvo iki šiol. Taip pat vežant paprastus krovinius nebeturėsite pasirinkimo ką norite vešti, o gausite atsitiktinį krovinį. Taip pat yra išimčių, kad direktorius galės įjungti norimų krovinių pasirinkimą atitinkamam laikui.
     
    Darbų pasiekimai (apie 350 pasiekimų)
    Kiekvienas darbas su pakvietimu ar be pakvietimo turės begalę pasiekimų kurie bus skirstomi į bronzinius/sidabrinius/auksinius. Geriausių pasiekimų žaidėjus galėsite sekti /topai lentelėje. Žaidėjas pasižiūrėti pasiekimus ir pažiūrėti kiek ko reikia atitinkamam pasiekimui galės parašęs /dpasiekimai komandą. Už pasiekimus galėsite atsiimti atlygį kada tik panorėsite. Žalias rutuliukas prie pasiekimo numerio rodys, tai ar jūs jau esate jį įvykdęs.





    Skinų laimingosios dėžės.
    Kadangi iki šiol aprangos neturėjo jokios įtakos žaidime, dabar jos turės! Norint atidaryti dėžę jūs ją turėsite gauti iš kitų žaidėjų/nusipirkti iš serverio paslaugų arba laimėti per serverio dalybas. Aprangos bus skirstomos į 5 lygius per jų retumą. Kiekviena apranga bus skirtinga, o kuo retesnė apranga - tuo sunkiau ją gauti. Gautas aprangas galėsite parduoti (/persirengti) kitiems žaidėjams. Taip pat nuo šiol galėsite turėti net iki 5 aprangų vienu metu!





    Buvo atnaujintas spidometras
    Senasis spidometras buvo atnaujintas, ir perdarytas į šiek tiek modernesnį bei vietos sutaupantį. Taip pat darbų pateikiama informacija kaip taksometras, likęs vanduo cisternoje taip pat atvaizduojamas su spidometru, todėl ekrane atsirado daugiau vietos.

     
    Atnaujinta didžioji dalis serverio interjerų














     
    Kita..
    Sutaisytas keletas rastų klaidų. Butams ir treileriams mokesčiai nebesiskaičiuos, todėl juos išlaikyti bus daug lengviau. Prie kiekvieno darbo be pakvietimo sukurti geriausiu darbuotojų trofėjai. /topai papildytas naujais topais. Parašę /info > patirtis pamatysite savo turimus kiekvieno darbo medalius. Nuo šiol savo registracijos el.paštą galėsite per /saugumas komandą. Slaptažodžio keitimas perkeltas į /saugumas komandą.
    Nauja komanda /mirankiai - tai įrankiu dėžė kurią galėsite naudoti nusipirkę iš mechanikų.  
    Informacija apie gaujas
    Turbūt daugelis iš jūsų šito atnaujinimo laukėte dėl gaujų, bet šiame atnaujinime buvo nuspręsta jų dar nedėt, todėl, kad buvo perrašyta daug kodo, kuris ir taip gali sukelti daug klaidų serverį, todėl pirmiausia norime įsitikinti, kad atnaujinti darbai, ir visa kas kita pateikta viršuje. Tad viskas, čia buvo paskutinis punktas kurį norėjau paminti atnaujinime. Taip pat dabartiniai buvę gaujų lyderiai gaus bonusu per naująją gaujų sistemą!
     
    Už mapus ypatingai dėkojame Mantvis_Daedo!
    Su praėjusiu serverio 2-uoju gimtadieniu!
    VISI Į DARBUS TURITE ĮSIDARBINTI IŠ NAUJO!
  17. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Aivaras tarp GreenSide.lt - Dainavimo konkursas #2   
    Sveiki, skelbiam antrą GreenSide dainavimo konkursą! Kaip ir praeitą kartą konkurse, žaidėjai turės parodyti savo solinius sugebėjimus ir turės galimybę laimėti puikius prizus!
    Konkursas įvyks 2017.02.03 17:00 (Lietuvos laiku)
    Vertinimo komisija:
    Greenside.lt komanda

    Prizai:
    1 Vieta – 3000 kreditų
    2 Vieta – 2000 kreditų
    3 Vieta – 1500 kreditų

    KONKURSO TAISYKLĖS:
    1. Muziką leis tam paskirtas asmuo.
    2. Bet koks pašalinių garsų leidimas per savo pasirodymą = ban TeamSpeake.
    3. Dainose negali būti necenzūrinės leksikos.
    4. Dainos stilius bei kalba gali būti bet kokia. (Lietuviškos, angliškos, rusiškos, repas, liaudiškos ir t.t.) 
    5. Įrašinėjimas = ban TeamSpeake.
    6. Laikytis bendrų TeamSpeak taisyklių
    7. Neatvykimas į pasirodymą = diskvalifikacija.
    8. Dalyvaus tik tie asmenys kurie užsiregistruos. 
    9. Dainą renkatės patys.

    REIKALAVIMAI:
    1. Geras mikrofonas.
    2. Ausinės (dėl aido).
    3. Jokių pašalinių garsų (pykčiai šeimoje, remontai ir t.t.)
    ANKETOS ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: 3. Jūsų išsirinkta daina:  
    Taip pat galite pasižiūrėti, kaip vyko praeitas GreenSide dainavimo konkursas

     
     
  18. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Rokas tarp "GreenSide" gimtadienis, 2-ji metai !   
    "GreenSide" gimtadienis, 2-ji metai ! Švenčiame jau antrąjį projekto gimtadienį!
     
    Antri metai galbūt nebuvo tokie ryškūs kaip pirmieji, bet turbūt svarbiausias pasiekimas yra tas, jog projektas toliau gyvuoja ir įžengė į trečius metus. Per šiuos metus nebuvo labai daug ryškių įvykių, kurie apie save primintų dar ir dabar, bet didžiuojamės, jog sugebėjome įgauti pastovumą ties žaidėjų skaičiumi ir privertėme dar daugiau žaidėjų pasitikėti mumis ir išlikti ištikimais. Galbūt pastovumo norėtumėme ir didesnio, bet viskas manau ateis su laiku, nes ties tuo ganėtinai daug dirbame ir svarbiausia tikime savo sėkme.
     
    Mūsų pasiekimai per 2015 - 2016,
     
    >> Serverio 6 atnaujinimo versijos, kurias visi galėjote kiekvieną kartą įvertinti patys;
    >> Užsitarnautas žaidėjų pastovumas, kuris mums, serverio savininkams reiškia labai daug;
    >> Nepertraukiamas projekto funkcionavimas ištisus metus. Tai reiškia, jog tampame elitiniu projektu.
     
    Gimtadienio šventė,
    Kaip šventė be linksmybių? Ši diena mums labai svarbi, todėl ją reikia ne tik paminėti, bet ir atšvęsti.
     
    >> Pradėsime naujus metus įkeldami naujausią serverio versiją su tam tikrais atnaujinimais;
    >> Atnaujinsime forumo varikliuką ir dizainą. Tai reiškia, jog pasitiksime naujus metus rimtai atsinaujinę ir nusiteikę;
    >> Įvairios dalybos su įvairiais siurprizais lauks kiekvieno serverio žaidėjo dienos pabaigoje;
    >> Įvairūs eventai, kurie vyks atsitiktiniu laiku, su tam tikromis pertraukimis ir panašiai.
     
    Daugiau informacijios apie projekto gimtadienio šventę pateiksime po serverio atnaujinimo (atnaujinimas planuojamas artimiausiomis dienomis).
    "GreenSide" administracija,
    2017.01.24 22:25
  19. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Tiesiog_Robertas tarp Apgavo "Ryan_Black"   
    taip *cenzūra*e tau ir reikia, dink *cenzūra* iš gs vashe, gi į kita projekta pizdinai tai ir pizdint geriau visam laikui. Tavęs čia niekas nelaukė scamerį tu jibanutas. Pats scamina žmonės o poto verkia čiurka. Ot gaidžiu gi yra gyvenime kaip tu. Eik nusižudyk *cenzūra* daune geriau. Tada būs ir tau ir mum geriau. Arba tu mėgsti kada tave per gala daro urode tu jibanas. *cenzūra* eik nusižudyk dar karta tada. EL TORO NEPASUDUODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar *cenzūra* laikina pranesima mano scameris jibanas.
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  20. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Kuba_Bako tarp Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett   
    ka cia metai isp nori kad mano klasiokai tave su renimacija supazindintu, bet beled benetis taip pasielgtu cytinti nu baisu neturiu ka parasyti neturiu komentaru......... AI TURIU
    BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN 
    PRIIMTA PRIIMTA PRIIMTA ANKETA TVARKINGA
    BAN BAN 
     
    NA JEI NORITE MANO TIKROS NUOMONES SPAUSKITE SPOILER
     
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  21. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Kappa tarp Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett   
    • Fūristai dirba • Reikia mašinos? eik į salona ir užsisakyk!
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  22. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Kataitis_Hero tarp Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett   
    Sveiki draugai, kas naujo?
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  23. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Nico_Moretti tarp Sveikatos apsaugos ministerija: naujasis medikų direktorius   
    Skirtingai nei atrankoje į Surenos gaujos lyderį, šiuose rinkimuose buvo net devynis kartus daugiau kandidatų į pareigas, jei konkrečiau – 18. Kadangi šiuo metu nemažai laiko turiu skirti mokslams, o kiekvieną atrankos kandidatą išanalizuoti tikrai užtruktų nemažai laiko, nusprendžiau, jog šįkart apsieisime be kiekvieno kandidato analizės. Iš 18 kandidatų atrinkau 4, kurių kandidatūros buvo vertos dėmesio: Misteris_Pro, Ernestas_Paklausk, Vainius_Boykaa ir Ronce_Run.
     
    Geriausią rašto darbą man pateikė Misteris_Pro, tačiau jis direktoriumi netampa, kadangi pateikti gero laiško neužtenka, man taip pat labai aktuali kandidato praeitis, bendravimo įgūdžiai, kurie manęs nepradžiugino – ne per seniausiai sugebėjai prisičytint, bendravimas irgi ne iš geriausių, atsikirst nieks nedraudžia, bet išvadinti atrofavusia lupena gali kiekvienas pacukas, o toks asmuo, kaip tu, turėtų tą daryti intelektualiau. Neblogai pasirodė ir Ernestas_Paklausk, tačiau ne per seniausiai sugebėjai kandidatuoti į pareigas dviejuose projektuose vienu metu, o aš, kaip tyčia, nemėgstu pareigų medžiotojų, tad teks arba migruoti į kitus miškus, kur medžioklė būtų sėkmingesnė, arba žaisti tik viename projekte. Vos grįžęs į serverį, direktoriumi tapt panorėjo ir Vainius_Boykaa, tačiau teks tave nuvilt, seneliuk, kažkaip nematau noro direktoriavimui, o ir prioritetų susiskirstyti negebi, puikiai pamenu kaip pavaduotojas turėjo už tave pravesti atranką, nes kažkas labiau norėjo csgo palošt, velniop gi ta firma, rank‘as pats nepasikels, visgi jei dar kandidatuosi į direktoriaus pareigas – laukiu papildomo punkto kuriame galėsi pabandyti įrodyti, kad požiūrį pakeitei. Galiausiai direktoriumi tampa Ronce_Run, nors ir laiškas ne iš ilgiausių, tačiau tavyje matau daugiausiai potencialo direktoriavimui, tad linkiu sėkmės ir laukiu geresnių rezultatų negu taksi firmoje!
     
     
     
     
  24. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į Dwayne Bond tarp Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett   
    viso gero, buvo malonu susipažinti ponas benetai (iš tikro tai praslysk, senai fūras boominau - per ramiai gyvenai)
    110%, kad šį tema surinks daugiau negu 30 pranešimų.
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  25. Patinka
    Karolis Bmw sureagavo į MegaGreen tarp Jūsų gerbiamiausias žaidėjas?   
    mantai killer_lukis mantas_saugo smoke_piktas karolis_bmw  jarek_f

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.