Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Edvis_Picca

Neaktyvus

  • 61

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp [0.1.8.7] Įdomesni, naujesni eventai.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. 
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdys / konkretus paaiškinimas kaip tai funkcionuoja.
    Taip pat galit pasiūlyti savo idėjas eventams komentaruose taip prisidėdami prie šios idėjos plėtojimo. 
    Mano manymu eventai vyksta retai, todėl jų turėtu būti ko daugiau įdomesniu. 

    Pradėkim nuo "Bado Žaidynių" daugumai iš serverio žaidėjų patinka deathmatch stiliaus eventai, kaip dm 1x1 ir panašiai. Todėl šis eventas būtų puikus variantas tai paįvairinti. O viskas vyks visiškai paprastai. Sukuriama arena, visiškai paprasta užtektu pradžiai vienos arenos. Joje būtų kažkur 24/36/48 slotai žaidėjams, tai būtų vienas didelis ratas aplink kuri suspawnintu žmones, surinkus maksimalu kiekį nariu teleportacija sustotu ir prasidėtu žaidimo pradžia. Praėjus tam tikram laiko tarpui žaidėjai būtų atfreezinti ir jie keliautu ieškoti "LOOTO" daiktų, ginklų, maisto, gėrimų, amunicijos, šarvų, laikrodžių, kompasu ir kažką panašaus. Matchas neturėtu trukti ilgiau 30 minučių, čia jau savininkai pasirinktu. Taigi, žaidėjai bandytu išgyventi, vieni mirtu nuo alkio, kiti mirtu nuo žmonių ar nusižudytu patys. Likus vienam žmogui jis automatiškai laimėtu ir gautu nurodyta prizą iš administratoriaus kuris surengė eventą, savaime aišku eventą galėtu daryti tik eventų prižiūrėtojai. 
    Evento žemėlapis neturėtu užimti didelio ploto žemėlapio, jis turėtu būti toks nei mažas nei per daug didelis. Maždaug toks > 

    tiek vietos būtų užtektinai, jeigu administracija nepatingės tikrai gali padaryti įdomu ir modernesni eventą nei visi šiuo metų esantys. Nieko daug nereikia, minimalaus mappingo ir skriptingo. O čia pavyzdys kaip tai atrodo kitur. 
    https://www.youtube.com/watch?v=YQTS-1Rosxg


    Sekantis eventas kuriam pavadinimo nesugalvojau, tai jį praminsiu visiškai atsitiktinai " Stiklius " kad ir kaip tai beskambėtu eventas yra visai įdomus. Ore būna sukuriamos platformos, 24 žaidėjams ar mažiau arba daugiau. Platformos būtent būtų iš stiklo. Ir vienas iš administratorių skrisdamas su lėktuvų numušinėtu ta stiklą, todėl žaidėjai turėtu stengtis išvengti to lėktuvo ir vienintelis likęs ant tos platformos išgyventu. O kalbu būtent apie šita objektą. 

    štai jį pasitelkus būtų galima pridėti kažkiek šitų stiklu, ir tuomet žmonės lakstytu. O kažkas numušinėt bandytu juos su lėktuvų, tas kuris išliktu laimėtu eventą. Simple af, tik turėkit noro įgyvendinti. 

    (pavyzdys kaip turėtu atrodyt tik aišku čia pagal administracijos sprendimus)

    Dar viena idėja būtų derby, kuris vyksta tačiau jo pakeitimas ir būtų toks jog jis būtų ant platformų, kaip ir yra visur šiuo metų taip. Derby mažas mapingas, paleidžiami žmones ant platformų ore, po duoto starto važiuoja ir stumdosi kol kažkas vienas lieka ant platformos. 

    "RPG VS INFERNUS" Idėja iš GTA V žaidimo, sukurtos platformos ant kuriu stovi žaidėjai kurie su rpg šaudo į infernus vairuotojus kurie bando juos pasiekti šaudydami ir bandydami susprogdinti. Eventas paprastas ir įdomus, nėra ką aiškinti sukuriate minimalų eventa ir infernusus, padarote atsitiktini skirstimą į komandas surinkus tam tikra skaičių žmoniu. Ir viskas, o tai turėtu atrodyti taip. 
    Tema su laikų pildysis, kaip sugalvosiu naujesniu ir įdomesniu idėjų eventams. Galbūt bus tokiu kurie sakys jog vienas ar kitas eventas netinka, ar tai jog čia nėra minigames serveris ir panašiai. Tačiau čia yra serveris kuriame vyksta eventai, norint išsiskirti ir parodyti ir sukurti žaidėjams kažką įdomesnio reikia investuoti į tai laiką. 

    Todėl kviečiu duoti idėjų ir išsakyti savo nuomonę apie šiuos naujus eventus o galbūt pridėti savu.

    - Iki pasimatymo 
  2. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp [D.U.K] Ar aš turiu jau virusą? Ką daryti? Kaip nustatyti?   
    Labas, dažnai kompiuteriu naudotojai ypač jaunesni tokie kaip jus kuriu amžiaus tarpas yra nuo 12~17 metų būna ir vyresni prisisiunčiat visokiu nesąmonių kurios galiausiai prisega jums virusą, šioje pamokoje pabandysiu paaiškinti kaip jį aptikti ir sužinoti ar turite virusą ar ne. 
    Pirmiausiai žinokite tai jog antivirusinė ne visada yra išeitis, pažengę koderiai gali virusą tiesiog užcryptinti ir kuri laiką jūsų antivirusinė jo neatras.
    Tai pamoka kuri turėtu jums praverst, nes paskutinių metų virusų vis daugėja masiškai jų infekcijos į kitus kompiuterius. Čia viena iš analizių kuria pateikė viena iš populiaresniu antivirusiniu: 
    1. Pažinimo būdas
    Liečiau dirba kompiuteris, pakilusi temperatūra, fone veikia programėlės kurios neturėtu veikti - tai yra vienas iš variantu jog turite virusą, tačiau niekada nesakykite jog turite virusą jeigu kompiuteris sergą kitaip tariant turi problemų su procesoriais/gpu ir panašiai. Tačiau jeigu esate tikras jog jūsų kompiuterio procesorius/gpu neturi jokiu problemų ir tai galima vyksta dėl virusų - jus esate visiškai teisus. Tokiu atveju reikėtu žiūrėti į nesenai įrašytas programas, į procesus apie kurios paaiškinsiu vėliau. Daug priklauso nuo paties viruso būdo ką jis atlieka jūsų kompiuteryje, 
    2. Pažinimo būdas
    Nepažįstami procesai, daugumos virusų kurie yra nesenai subuildinti nepavyksta matyti jūsų užduočių tvarkyklėje, tačiau jeigu virusas papuola senesnis arba tiesiog nenaudojama funkcija kuri jį paslepia užduočių tvarkyklėje (task manager) jį galite lengvai atrast. Pirmiausiai tai atsidarę užduočių tvarkykle pasižiūrėkite į kiek vidutiniškai fone vyksta procesų, nieko nedarant išjungus visas programas. Normalus vidutiniškas procesų naudojimas fone nedirbant kompiuteriui yra 30~40 windows 10 gali turėti šiek tiek daugiau tačiau abėjotina. Jeigu pas jus daugiau procesų tačiau neesate nieko atsisiunte iš interneto ar instaliave tai gali būti normalų, viskas priklauso nuo to ką ir kiek kompiuteryje veikia kitos programos, windows atnaujinimai gali kartais pasiimt porą dešimčių procesų. Tačiau jeigu nieko nesiuntėt, arba bent žinote jog jūsų kompiuteryje yra virusas ir tiek procesų veikiančiu neturėtu būti - žiūrėkite užduočių tvarkyklę (task manager) jame bus procesai kurie dažniausiai jeigu bus virusai bus neaiškus pavadinimai arba kopijos jūsų originaliu procesų pavadinimus pridėdami galūnes. Tarkim "SVCHOST_VE.EXE" ir panašiai, variantu visokiu papuola. Jeigu tai atsitiktu ir atrastumėt tokiu procesų, pabandykite juos išjungti. Dažniausiai jie arba bus išjungiami ir vėl įsijungs arba jums pritrūks teisiu juos išjungti. Kaip tai ištaisyti paaiškinsiu apačioje. Nepamiršiu paminėti jog visada peržiūrėkite "MSCONFIG" failą, kuriame yra visa jūsų kompiuterio informacija, nustatymai kurie naudojami paleidžiant kompiuterį, nustatant kiek ramų ir procesorių jis naudos, dažnai virusai būna ten užtaskinti kitaip pažymėti jog paleidžiant kompiuteri paleistu kartu ir virusą kuris būtų vienoje iš nurodytu lokaciju. Jeigu jums pavyktu aptikti virusą per pati msconfig, tai būtų daug paprastesnis jo lokacijos suradimas ir ištrynimas. Čia pavyzdys kaip atrodo virusai jeigu jie yra užtaskinti startintis paleidus kompiuteri. 
    3. Pažinimo būdas.
    Didžiulės interneto sąnaudos, pakilęs pingas serveriuose nei įprastai, didžiulis interneto sunaudojimas prastina paketų pasiekimą iš serverio į jūsų kompiuteri. Ir tai gali būti vienas iš variantu kuomet jūsų kompiuteryje yra wormas ir jis sunaudoja didžiulius kiekius interneto, tačiau jeigu jūsų pingas pakilęs greenside tai nereiškia jog jus turite virusą, visuomet pingą patikrinkite keliuose serveriuose, dažniausiai tai būna pačiu serverių kaltė dėl aukšto pingo kaip yra šiuo metų man. Pasitikrinti labai paprasta, išjunkite visus fone esančius procesus paliekame tiesiog tuščia darbalauki, įsijunge užduočių tvarkykle einame į networking (internetą) ir žiūrime į jo sąnaudas pateiktoje lentelėje, jeigu jūsų interneto greitis mažas ir internetas sunaudojamas po pora procentų į keletą minučių čia nėra blogai, tačiau jeigu non stop (be sustojimo) jūsų internetas yra naudojimas masyviai tai ženklas jog jus turite virusą. Viskas turėtu atrodyti taip jeigu fone nieko nėra ir neturite viso kuris sunaudoja jūsų internetą. (procesų skaičius į tai neieina) 

    4. Pažinimo būdas
    Naršyklė dažnas virusų šaltinis nuo šiol taipogi, naršyklėmis naršant po torrentus ir kitas svetaines yra galimybė pasigauti wormą kuris atneš jums bit coino mainerį ar kažką kito kas sunaudos jūsų kompiuterio cpų/gpu ir jis galimai sulėtės. Tarkim dauguma userių nežino to, tačiau naršant po thepiratebay torrentus jums jiems maininate bit coiną to nežinodami, taip pat ir vyksta kituose naršyklėse, todėl naršant internete ir neturint antivirusinės siūlau įsirašyti įvairius addonus kurie blokuos įvairu šlamštą, žinoma padidės sanaudos tačiau taip bus saugiau tiek jums tiek jūsų kompiuteriui. Arba išjunkite javascriptą naršyklėjese, tačiau tai neefektyvu nes jis daug kur reikalingas. Keletas addonų kurios galite įsirašyti: https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-web-firewall-free/hphffohcfcaeoekbkfibilcmmoakhmfc ( čia chrome )
    taipogi naršant naršyklėje jeigu matote dažnus pop-upus (išlendančias reklamas) ir jų seniau nebuvo tai ženklas jog jūsų naršyklė ar kompiuteris yra užkrėstas, taip pat ir jeigu naršyklėje pasikeičia jos pagrindinis langas, tarkim pagrindinis langas buvo google.lt o dabar krauna kokį nors mail.ru kurio nebuvo tai irgi ženklas. Kaip ir įvairus addonai kuriu nebuvo naršyklėje, jiems atsiradus taip pat atsiranda rizika. 
    5. Pažinimo būdas
    Visiškai gaunami atsitiktiniai errorai, įjungus kompiuteri jus gaunate vienoki ar kitokį errorą (klaidą) kurios neturėtu būti, tai irgi ženklas. Kodėl taip yra gali būt įvairiu variantu, vienas iš jų tai pačiam virusui nepavyksta pasileisti, kitas variantas jog turite ratt virusą ir su jumis žaidžia koks mažas vaikis darydamas jums išdaigas ar panašiai. Tai sutvarkyti padeda 2 pažinimo būdas. 
    6. Pažinimo būdas
    Nežinomu programų atsiradimas kompiuteryje, tarkim įjungus kompiuteri jus randate kokia nors programa įjungta, ar instaliuota kurios jus visiškai nenaudojote tai yra dar viena ženklas jog jus turite virusą, tačiau prieš tai būtina įsitikinti jog jus tikrai jos neįrašėte ar tai nepadarė koks nors jūsų atsiustas appsas. 
    7. Pažinomo būdas.
    Jūsų antivirusinė yra išjungta ar netgi pats firewallas kuris galimai blokuotų virusą tai irgi vienas iš ženklų jog jus turite virusą, pabandykite įsijungti atgal firewallą ar antivirusinę ir žiūrėkite ar jį vėl po keliu minučių išsijungia ar ne. Jeigu taip, turite virusą sveikinu. Taip pat jeigu neturite galimybės prieiti prie "task manager" "registry editor" "command prompt" "control panel" tai šimtas procentų jog jus turite virusą, šie procesai yra išjungiami ir jums negalimi tam jog jums nepavyktu atsikratyti viruso. Kartais siunčiant antivirusinę gali blokuoti siuntimą ar gali blokuoti pačia svetainę ją rodyti kaip užkrėsta nors jį tokia nebus tai irgi ženklas.
    8. Pažinimo būdas
    Jūsų hardo atmintis mažėja, jus visiškai nieko nesiunčiate ir staiga jį mažėja ir vis labiau ir labiau. Kol galiausiai windowsai jums siunčia žinutę jog jūsų diskas apkrautas ir greitu metų bus pilnas, jį reikia valyti. Tai ženklas jog turite virusų, na nebent būtų variantas jog jus ilgai nevalėt kompiuterio apie metus - du tuomet taip, gali būt dėl šiukšlių tačiau ir tai neįmanoma jeigu nesiunčiate. 
    9. Pažinimo būdas
    Kompiuterio išsijungimas, įvairus crashai kuriu neturėtu būti. Tarkim žaidžiate kokį nors žaidimą ir gaunate crashą blue screeną kuriame nurodyta jog kompiuteris išsijungė dėl nežinomų reasonų. Tai irgi ženklas jog turite virusą, tačiau tai ne visada pasireiškia kaip virusas, jeigu jūsų cpu viršija leistina temperatūra taip pat gali išsijungti. 
    Norėčiau iškart perspėti dėl elektroninių laiškų, neatidarinėkite nepažįstamu laiškų, kuriose nurodo jog jus kažką laimėjote. Jie dažniausiai būna užkrėsti virusais, tai vienas iš variantu. 

    ir panašiai būna, nebūtinai taip čia vienas iš variantu. Dažniausiai tokiu laiškų siuntėjai būna nenurodyti arba nurodomi nerelaus ir neegzistuojantys emailai kaip carolynemelwons@[email protected] ir panašus. 
    Kaip išspręsti bėda, turiu virusą? 
    Pirmiausiai jeigu jus esate tikras jog turite virusą reikėtu pabandyti atsisiusti antivirusines kurios gali jums padėti, antivirusinė nėra būdas tačiau jeigu nemokate perrašyti tvarkingai OS to daryti neapsimoka.
    Jeigu mokate perrašyti OS tai yra geriausias variantas apsisaugoti nuo visokiu virusų. 
    Jeigu nemokate siūlau pasinaudoti keliais mano siūlomais variantais, vienas iš variantų atsisiusti "AVAST FREE ANTIVIRUS" ir jį instaliavus įjungti "ĮKROVOS SKANAVIMAS" kitaip "BIOS SCAN" kurio metų nuskanuos visiškai visa jūsų kompiuteri ir išvalys virusus kurios turite. Įkrovos metų skenavimas yra vienas iš efektyviausiu ir geriausiu kuri turi tik keletas antivirusinių tai vienetai, viena iš jų - AVAST. https://www.avast.com/free-antivirus-download prašom, vienas iš variantu. 
    Kitas variantas naudotis "HITMANPRO" kuris yra žinomas plačiai ir garsiai apie jį kalbama jog jis suranda didžiausia dalį virusų ir yra patogu jį naudoti, kodėl? Nes jį instaliavus jis skanuos kompiuteri kiekvieno įjungimo metų. Įsirašote perkrovus kompiuteri skanuojate, tačiau geriausias variantas yra avastas. 

    Tik viena pastaba, geriausiai naudoti kelias antivirusines tik ne vienu metų, instaliavote viena prasivalėt ištrynėt atsisiuntėt praskanavot su kita, nes antivirusines turi skirtingas virusų duomenų bazes todėl viena kartą viena antivirusinė aptinka virusą, kita kartą kita.


    Sėkmės valant kompiuterius, prireikus pagalbos rašykite man į pm arba į komentarus. 
     
  3. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąForever_Young tarp Laimingasis.   
    Jūsų V_P serveryje: Edvis_Picca
     
                                                                                                                    Skaičius (nuo 1-25): 22
  4. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    11.07 






  5. Haha
    Edvis_Picca sureagavo į tomekas tarp Mane apgavo Žmogus su pinigais ir tune dežem prašau padėkit:(   
    Viskas buvo taip viena karta susitikom ir paprašiau jo kad jis mane nuveztu iki darbo ir bevezant jo paklausiau ar galetu jis mane įdarbinti i medikus jis pasake taip tik reikia jam duoti 40k pinigu as jam daviau ir jis pasake kad tipo truksta dar apie 30k as turejau juos ir daviau ir pasake susitiksim kita diena .kita diena susitikom ir jis sako kad tipo darys event idarbinama ir mane iskart priims as paskiau gerai o kada taip bus ir jis atsake kad bus siandien vakare arba ryt ir tada isejau as is servo. kita diena jam parasiau jis atsake kad dar truksta kazko geresnio daviau jam 5 tdezes ir sake visvien neužtenka daviau tada 25 tdezes ir sake bus gerai tipo darys event rytoj. kita diena jis is manes paprase 50k nes tipo truksta jam automobiliu as paskolinau sake grazins 60k as sutikau ir paklausiau kada darysi event sakiai kad siandien ir jis pasake kad dar truksta nes tdezes jam centai tada as supykau ir sakiau kad uzkniso dabar viska man grazink nes cia mes zaidziam kazkoki zaidima ir tada jis nieko neatrase sujeme ji policija ir jo dabar nebematau apie 3 dienas .is viso jis man skolingas apie 120k ir 30 tdeziu
     
    P.S Prašau padekit man viska susigrąžinti man labai tu pinigų reikia nes ant jų labai taupiau ir galiu pripažinti kad buvau durnas tokį spendimą padarantis ;(
     
    Apgavystės data Nuo: 2017-09-1 iki:2017-09-02
     
     
     
    Štai vienas iš įrodymų kitų nuotraukų nespėjau nofotkint nes nežinojau kad reikia
     

  6. Haha
    Edvis_Picca sureagavo į Evaldas_Gte tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Shelby
                                                                                                                       Žvėris
    2. Jūsų nuotrauka: 
     
  7. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąJamal_Sharan tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Picca
    2. Jūsų nuotrauka: 
    Chebrovežis
  8. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąForever_Young tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Picca
    2. Jūsų nuotrauka: 
    Chebrovežis
  9. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąDioba_Launch tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Picca
    2. Jūsų nuotrauka: 
    Chebrovežis
  10. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąMatas_Tarelka tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Picca
    2. Jūsų nuotrauka: 
    Chebrovežis
  11. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Pateikti tik vieną nuotrauką.  - OK  
    LABAI AČIŪ JUMS. <3 @Domis_Razz @Kornelija_Nrg @Henry_Setaga @Alex_Drift @Rebeka_Sander @Martynas_Zzm @Jagger_Jackz @Tautvys_Drifteris @Lukazzs_Lukazzs @Bob_Winters
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Forever_Young
    2. Jūsų nuotrauka: 
    Kelios pagrindinės ir kitos iš kasdieninio gyvenimo:


     
    Kasdieninis "B4TM4N" gyvenimėlis. (ČIA NE KONKRSUI, O ŠIAIP KAD GRAŽIAU POSTAS ATRODYTU  )  Pateikti tik vieną nuotrauką.  - OK (DĖL ŠITO BUVAU PRIVERSTAS ATSKIRTI NUOTRAUKAS. X( )








     
  12. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Aivaras tarp 2017.11.01 UPDATE HELOVINAS   
    Šiais metais greenSide išlieka unikalus ir paruošė serverio žaidėjams įdomią išgyvenimo istoriją, kurią galėsite išgyventi kiekvienas skirtingai!Užduotis ganėtinai paprasta. Jums tiesiog reikės išgyventi "Moliūgų" salyne ir iš ten evakuotis per duotą tam tikrą laiko tarpą. Jeigu per duotą laiko tarpą išgyventi ar evakuotis nesugebėsite - Jūsų apdavanojimai bus kuklesni.Pačioje pradžioje privalėsite surasti žybintuvėlį, po to elementus jam. Galiausiai pradėsite paieškas kaip evakuotis iš salos ir išgyventi joje. Paieškų metu rasti ir moliūgų. Kuo daugiau moliūgų surasite, tuo jūsų apdovanojimas už įvykdytą Helovino užduotį bus didesnis. Įvykdyti užduotį turite lygiai 120 minučių!

    Perkant paslaugas SMS/Makro būdais jų gausite net 25% daugiau nei įprastai!
    GreenSide administracija sveikina visus serverio žaidėjus su Helovinu ir linki smagios užduoties!
  13. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    10.29 
    @Jackie_Sweet su futbolu bus sekančiam update.









  14. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į NUM tarp 100K Atidavimas   
    Laba diena aš noriu padovanoti 100k random serverio žaidėjui
    kaip laimėti užpildyk anketa sėkmės.
    Anketos šablonas
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:
    Kaip išleisite pinigus :
    Skaičius nuo 1 iki 35 :
     
    -Rabit qout
     
  15. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Tikrai mėgstu Woof woof Bark bark!
  16. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    10.25 dar vienas update.
    Senai buvo kažkas su gyvūnais, tai prašom.






  17. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Ir vėl mane sugebėjai nustebinti... Avatarai kokybiški, kontrastas didelis. +Rep My Love
    Išsirinkti viena - neįmanoma
  18. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    10.24
    Legali pornografija mūsų akims.
    @Get_Paid @Bob_Winters @Jeremy_Redwood @SICK @Bob_Winters @Adas_Domantas 
    p.s. ačiū visiems už palaikyma gražius žodžius ir repus kurios uždedat,tai motyvuoja mane daryti toliau avatarus jums. Taip jie paskutiniu metu užtrunka nes mokausi ir neturiu laiko bet bandysim suaktyvėt. ;] 






  19. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Ačiū visiems, update parvažiuoja. 
  20. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Hikaro_Masati tarp Peikiu Steve_Stanley Mechaniku Direktorių   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Stanley
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikai
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Priėmę serverio žaidėja į darbą be atrankos.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas; 1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : šitie įrodymai kaip serverio žaidėjas dirba mūsų firmoje, prieš 30 minučių: https://imgur.com/a/SvfBS. šitie įrodymai kaip atrankos nebuvo:  https://imgur.com/a/06aso. o šitie įrodymai kaip serverio žaidėjas, kuris dirba pas mus nepildė į mechanikus: 
     
     
  21. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    10.07 - panos
    @Bloody_Gaming






  22. Ačiū
    Edvis_Picca sureagavo į Rokas tarp Apgavo Jack_Western   
    Puse sumos už tr. priemone pervedžiau į banką. Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas.
    Tema rakinama.
  23. Liūdnas
    Edvis_Picca gavo reakcijąAndrius_Goo tarp Apgavo Jack_Western   
    Apgavystės atveju:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Picca
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Western 
    3. Apgavystė (apibūdinkite apgavystę): Žadėjome mainytis Sultanais, su mano priemoka (60k). Pasakiau, kad aš pirmas atiduosiu Sultana, paskui jis savo parduos už 60k. Atidavęs Sultaną apgavikas atsijungė. 
    4. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/0fBS7
  24. Patinka
    Edvis_Picca gavo reakcijąJonas_Burkys tarp Apgavo Jack_Western   
    Apgavystės atveju:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Picca
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Western 
    3. Apgavystė (apibūdinkite apgavystę): Žadėjome mainytis Sultanais, su mano priemoka (60k). Pasakiau, kad aš pirmas atiduosiu Sultana, paskui jis savo parduos už 60k. Atidavęs Sultaną apgavikas atsijungė. 
    4. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/0fBS7
  25. Patinka
    Edvis_Picca sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    07.16 panos
    @Snowito Yolo @Steve Stanley @Jeremy_Redwood @Get_Paid @Artim_Play @Jeremy'Malboro





     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.