Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nerijus'Trige

Neaktyvus

  • 59

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į AnthonyHassel tarp ()Black Guerrilla Family() Pradėjo veikla   
    -BGF
     
    Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už:
    • Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);
  2. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Rokas tarp Projekto komandos nariai,   
    Projekto komandos nariai,
    Prižiūrėtojų taryba
    Aivaras_Vercetti
    Mafijos_Tevas
    Tnt_Edwax
    Pagalbininkai
    Emilisvn_Samp
    Prižiūrėtojai
    Salvatore_Bufalino,
    Tvarkos ir eventų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.05.02
    Įspėjimų neturi.
    Migelis_Zhebtuvelis,
    Direktorių prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.09.24
    Įspėjimų neturi.
    Laurynas_Leigon,
    Barų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.10.23
    Įspėjimų neturi.
  3. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Egidijus_Keza tarp Logi_Call užblokavo Orange_Mst   
    Anketa netvarkinga.
  4. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Cleme Tean tarp Peikiu Mechaniku Pavaduotoja Paulius_Koral   
    Kadangi peikiamas mano pavaduotojas aš įsiterpusiu. Pradžiai buvai man patikęs kaip vienas iš kandidatų, vėliau per apklausą pradėjai malti kažkokį "Breda" jautėsi jog iš viso taisyklių buvai neskaitęs. Koralas buvo prieš tavo priėmimą į mūsų firmą, aš kaip žmogus iš kitų tikiuosi daugiau ir tik dėl to nusprendžiau suteikti tau šansą. Paaiškinau atskirai tau jog tave kaip kandidatą žiūrėsiu atidžiau. Pirmas darbo dienas viskas pasiteisino to ko iš tavęs norėjau, aktyvumas, bendravimas ir kt. buvo "čikipiki". Laikui einant gavau keletą skundų jog tu aptarnaudavai kitus klientus pigiau nei kiti mūsų firmos darbuotojai, į tokius dalykus aš žiūriu kuo rimčiausiai(iš šalies papeikimas turėtų būt parašytas man nes norėjau pats tavęs atsikratyti). Vienas iš darbuotojų MAtt_Escobar buvo pateikęs tikslius įrodymus dėl kokių priežasčių buvai išmestas ir įrašytas į nds. Taipogi tau niekas nenorėjo pakenkti tu pats po bšk. pradėjai kasti sau duobę. Po viso šito savo š malimo mūsų firmoje drįsti papeikimą rašyt? Galėsi ant mano vidoeee man dislaik paspaust.

    Su Kūčiomis, zaheriii:)
  5. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Rage Assassin tarp Apgavo Dwayne_Winston   
    Iš tiesų, kauliuko žaidimas iš didesnių sumų nei leidžia sistema yra nelegalus ir tik jūs patys už tokius žaidimus kauliuku atsakote (daugiau informacijos čia: http://greenside.lt/index.php?/topic/29015-apie-kauliuko-žaidimą-su-tarpininku-ir-apie-pasiekimus/, tačiau vien dėl to, kad apgavikas (Dwayne_Winston) neseniai buvo apgavęs dar vieną asmenį išskiriu šią temą, kad ją peržiūrėtų Rokas ir apgavikui galbūt būtų vykdomos griežtesnės bausmės. Vis dėl to, pinigų tu manau neatgausi.
  6. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Abraham_Lincoln tarp Smoke_Piktas [Jack_Ferdinando] BANNED Misteris_Pro   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :

    Smoke_Piktas [Jack_Ferdinando]

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :

    Misteris_Pro

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:

    Čytinimas [Aimbot]

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :



  7. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Egidijus_Keza tarp Unban Tommy_Mendez   
    Atblokuotas nebūsite, nes pats dar pridavei, kad turi čytus.
  8. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Dvl Gang tarp Dvl_Gang (Mantvis_Daedo) užblokavo Rytis_Topsas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas ( teleportas )

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :



  9. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Mantas tarp GreenSide.LT | Cristiano Capelli ir išminties peilis   
    Tas jausmas , kaip su peliu padarai daugiau dmg , nei suriai su dgl.
  10. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Nico_Moretti tarp Išankstinė kalėdų senelio dovana: FŪRISTŲ direktorius!   
    Po labai neilgo laiko skelbiu atrankos į fūristų firmos direktorių rezultatus. Šioje firmoje kartelė yra užkelta aukščiausiai – nemaža dalis buvusių direktorių išbuvo ne mažą laiko tarpą bei sugebėjo sukurti pakankamai neblogas sistemas, tad labai tikiuosi, kad naujasis direktorius bus neprastesnis ir tą kartelę pakels dar aukščiau. Išanalizavau beveik kiekvieną šios atrankos kandidatą, parašiau jų minusus, tačiau jei tai bus neveiksminga ir kandidatų klaidos sekančiose atrankose bus tokios pat – pereisiu prie trumpesnių analizių, kadangi tokio tipo analizės parašymas užtrunka nemažai laiko, kurį galėsiu panaudoti efektyviau.
     
     
     
    Pats pirmasis savo kandidatūrą man įbruka Eima_Aleys, ir toji kandidatūra tokia sėkminga, jog šio žaidėjo nick‘ą galime išvysti akmenėlių gretose, be reikalo mane tokiu kvailu laikai, nejaugi manai, kad nukopinęs puse Šreko anketos į PD direktoriaus pareigas pavyks laimėti rinkimus? Nebūkime naivūs.
     
    Išmokęs naudotis Word‘o funkcijomis, kažkokį netvarkingą raidžių rinkinį man siūlo paskaityt Lukas_Duffas. Nepaisant tragiško teksto sutvarkymo, galybės gramatinių klaidų, turinys taip pat tuščias, kaip ir fūristų fondas po Pacan_Marozo varkių, o juk svaigai man, kad išmąstęs ten turi apie 20 idėjų, kokį čia galinga laišką man teks skaityt, bet visos tos kalbos veltui, atrankų mechanizmas – neaiškus, firmos koncepcijos nėra, direktoriumi nori tapti tik dėl dėmesio, o idėjos – banalybės, kurios yra matomos kiekviename serveryje jau ne pirmus metus, reziumuojant – laiškas parašytas atmestinai, kitą kartą kandidatūrai galėtum skirti daugiau negu 15 minučių ir rezultatas galbūt bus geresnis.
     
    Apsireiškė ir Kimba_Marčius šioje atrankoje – žmogus, kuris serveryje yra dažniausiai matomas su fūristo apranga, tačiau pats laiškas nedžiugina, kažkokių svarių priežasčių, kodėl nori tapti direktoriumi – neturi, atrankų mechanika skurdi, pabendrausi per ts ir kas tada? Kaip nuspręsi ar jis tinkamas tapti tavo firmos dalimi? „Nenoriu atskleisti visko ką esu sugalvojęs, nes jeigu netapsiu direktoriumi, nenoriu, kad mano mintys būtų panaudotos“ tavo laišką mato tik aš, vienas kitas užklydęs globalus moderatorius ir savininkai, jei idėjų dar neturi – taip ir sakom, o nesisaugom nuo to, kas negresia. Dar vienas, nelabai ilgai rašytas laiškas, jei norint gauti direktorių skiriat tik tiek pastangų kandidatūrai – tuomet labai abejoju ir direktoriavimo kokybe.
     
    Ilgesnės apimties rašto darbą palieka Max_Bmw, žiūrim ką įdomaus čia prirašei. Mintys kai kur nelabai rišlios, krūvos minčių šuolių, gramatika nekokia, bet kažkokį supratimą apie firmos valdymą turi. Labai nepatiko tai, jog planuoji firmoje turėti 6 ar 7 prižiūrėtojus, kam aš labai nepritariu, nes taip direktoriai bando permesti savo darbą ir atsakomybę tiems prižiūrėtojams, o patys tiesiog egzistuoti pareigose, nelabai svarios priežastis kodėl nori direktoriauti ir visiškai jokių priežasčių kodėl renkiesi būtent fūristų firmą – mėgstamiausias, geriausias, įdomiausias yra teiginiai, ne argumentai, o teiginius, pildydamas į tokias pareigas, turėtum paargumentuot. Apibendrinant – kandidatūra silpnoka, nors, manau, jog skyręs daugiau laiko galėtum ir geriau, prieš įkeldamas laišką galėtum bent jį perskaityti, ištaisyti klaidas, patobulinti, o idėjas kartais taip pat neprošal būtų apmąstyt.
     
    Ne per seniausiai mediko chalatą nusivilkęs Jack_Gta irgi užsimanė tapti fūristų firmos vadovu. Kandidatūra nebloga, aukščiau išanalizuotos kandidatūros nublanksta prieš tavąja( nors ir nelabai yra prieš ką ten konkuruoti ), mintis dėlioji pakankamai protingai, tačiau yra ir abejotinų vietų – jau nežinau kelintas man čia svaigstat apie kažkokius naktinius reisus, kokia tokios sistemos prasmė? Ar atsiradus tokiam „naktinukui“ turėsi noro tikrinti dešimtis ar net šimtus nuotraukų? „Viena iš įdomiausių firmų“ - argumentai? Neaiškios ir Medikų direktoriaus pareigų palikimo priežastys – palikime rašai jog nėra laiko direktoriavimui, laiške palieki visiškai kitą priežastį, apsispręsk vis dėlto. Kaip ir minėjau, kandidatūra nebloga, bet iki geros kandidatūros – dar toli.
     
    Žaidėjo Edva_Pspu kandidatūra nevertinama dėl dviejų priežasčių – tavo kelią link direktoriaus blokuoja medinis stulpas, visgi galbūt būtų galima vis tiek pakomentuoti tavo kandidatūra iš pagarbos, jog pastangos nebūtų veltui, bet stulpe esi įrašytas už anketų kopijavimą, dėl to nemanau, kad ir šis laiškas yra rašytas tavo ranka.
     
    Pakilti aukščiau nori ir Tadas_Chill, galbūt jau susiprato, kad užteks padėt visokiems direktoriams ir laikas pačiam tokiu tapt? Pakankamai išsamiai aprašei atrankų mechanizmą, bet taip ir nenurodei į ką kreipsi daugiausiai dėmesio, kokius žaidėjus imsi į savo firmos gretas. Pakankamai džiugu yra tai, jog direktoriumi nori tapti ne dėl didesnio dėmesio ar įspūdingesnio parašo, tačiau kodėl renkiesi būtent fūristų firmą – nenurodai. Nors ir kandidatūra nėra ideali, prikibti tikrai yra prie ko, bet šioje atrankoje ji yra viena iš geresnių.
     
    #DžerisForDrk – tokį hashtag‘ą randu Džeris_Nežinau laiško pabaigoje, kuriame taip pat radau ir pakankamai neblogų minčių. Kaip ir aukščiau esantis kandidatas, aprašei kaip vyks atrankos į tavo firmą, bet nepaminėjai kokius darbuotojus rinksies, išskyrei tik intelektą, o jei protingų tik du, bet darbuotojų reikėtų žymiai daugiau, kas tada? Krenta į akis ir tavo idėjos: priesaika, streikai, autobiografijos – teoriškai skamba gal ir įdomiai, bet praktiškai nei kas į tai rimtai žiūrės, nei iš to bus didelė nauda, nes, kaip matau, dar nelabai esi pažįstamas su samp žaidėjų bendruomene, smagu, kad nori eksperimentuoti, bet nežinant samp visuomenės dauguma tų eksperimentų bus veltui. Sveikinu su nebloga kandidatūra, nors ir šie rinkimai ne tavo naudai, bet sugebėjai atsiskleisti kaip pakankamai unikali asmenybė.
     
    Kaip Pilypas iš kanapių pasirodo Frankis_Buggatiz ir visiems pareiškia, kad nesėkmė teisėsaugoje – dar ne pabaiga. Sakai į PD direktoriaus pareigas pildyti privertė žaidėjai, o kaip dėl asmeninės nuomonės, juk ši turėtų būt svarbesnė už visas kitas? Kur firmos koncepciją nukišai? Ypatingos motyvacijos taip pat nematau, į direktorių pildai tik tam, kad susigrąžintum reputaciją ir įgautum mano pasitikėjimą, tačiau galiu nudžiuginti – reputacijos „atstatymui“ direktorius nebūtinas, yra ir kitų būdų. Kaip iš tokio žaidėjo tikėjausi žymiai stipresnės kandidatūros, deja, dar nenuveikei tiek, kad gautum direktorių vien dėl nick‘o.
     
    Jau norėdamas išjungti naršyklės langą pastebiu John_Juske pranešimą. Beskaitydamas tavo bandymus filosofuoti pastebiu gana įdomų dalyką – laiško pradžioje rašai, jog tau 18, tačiau įpusėdamas sugebi parašyt taip: „O man dar šešiolika ir aš turiu mokytis”, susipykai su savimi, naudoji ne savo anketą ar iš kažkur ištraukei savo 2 metų senumo pamąstymus? Nepaisant to, visą šitą tavo marazmą galima supaprastinti į tokį tekstą: „Noriu direktoriaus, esu motyvuotas, nepasigailėsi, seniuk, esu mldc, firma bus mldc“, daug pažadų, bet kaip ir ką konkrečiai darysi – nežinia. Pasigedau firmos koncepcijos, visokius čia direktoriaus paveikslus aprašinėji, o vieną svarbesnių dalykų pamiršti, gramatika ir minčių dėstymas irgi ne iš geriausių, kai kur tenka pačiam susidėlioti kablelius, kad būtų aiškiau. O ir šiaip, sudalyvauti atrankoje neužtenka, reikėtų ir serveryje žaisti, o ne tik parduoti produkciją ir sutvarkyt patalpas versle.
     
     
     
    Vieniems davus paskatinimą grįžti su geresne kandidatūra, kitus pasiuntus velniop lieka tik du potencialūs kandidatai direktoriaus pareigoms – Tadas_Chill ir Frankis_Buggatiz. Lyginant laiške matomas pastangas – Tadas akivaizdžiai skyrė daugiau pastangų rašymui ir parodė didesnį norą direktoriavimui, atsižvelgiant į patirtį, jos galbūt daugiau turi Frankis, visgi gaujai sunkiau vadovauti negu pavaduoti firmą, kuri neužsiima šaudymais, tačiau jis turi tokią problemą: niekaip negali pasakyti draugams „ne“ dėl ko ir nenusisekė direktoriavimas PD firmai. Galiausiai šįkart šansą norėčiau suteikti Tadui, jis puikiai ėjo pavaduotojo pareigas trejose firmose ir tikiuosi, kad nepriekaištingai eis ir direktoriaus pareigas fūristų firmoje.
     
  11. Patinka
    Nerijus'Trige gavo reakcijąBlody_Sync tarp Nerijus_Trige užblokavo Dovis_Yolo   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,

    •••

     

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nerijus_Trige

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :  Dovis_Yolo

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą.

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :  https://www.youtube.com/watch?v=yxPTj3siveM&feature=youtu.be

  12. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Tiesiog_Robertas tarp Prašau užblokuoti Dave_Destiny   
    Sveikas, žaidėjas buvo sėkmingai užbluokotas Įrodymai: http://www.part.lt/perziura/1ffc5a8c79d588e46bba8121109b901b17.jpg
  13. Patinka
    Nerijus'Trige gavo reakcijąBlody_Sync tarp Prašau užblokuoti Dave_Destiny   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nerijus_Trige

    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny

    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Apgaudinėjimus (Tarpininkavo)

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Čia visur yra, kai davė atidave ir t.t dar daugiau įrodymų tikrinkite log'us..Galiausiai metėme kauliukus iš 500k, laimėjau ir nedavė... (Įrodymai yra nuotraukuose)

    http://imgur.com/a/07aD7

     

    [Reikės daugiau įrodymų? Rašykit į a.ž..Arba vpš logus tikrinkit]

  14. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Denis_Xander tarp xanderGRAPHICS - Grafikos parduotuvėlė.   
    • Darbas atliktas !
    • Sveikas, jeigu kažkas netiks, į a.ž parašyk, ir šiaip, nekokybiška nuotrauka, jeigu reiktu, galiu pats surasi kokia kokybiška ir parašyt gražiai.

  15. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Denis_Xander tarp xanderGRAPHICS - Grafikos parduotuvėlė.   
    Sveiki, čia kursiu parašus, darbų GFX, ir avatarus, nedarau C4D gfx'ų !
    NEPERDARAU GFX
     

     
    ANKETA
     
    Jūsų V_P : 
    Kokio tipo GFX norite? :
    Kokio dydžio norite GFX? :
    Darbo pavyzdis :
    Tekstas - SUBtekstas :
     

     
    JUODASIS SĄRAŠAS
     
    1.Vardas_Pavardė [neatsiskaitė už ..]
     

     
    DARBO PAVYZDŽIAI
     

     

      DARBUOTOJAI
     
    Denis_Xander [ĮKURĖJAS]
    Ernis_Pokemon 
  16. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Russo tarp Salvatore_Russo banned Matthew_Bennet   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Salvatore_Russo
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennet
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Per daug pavojingai atrode. Tai teko nuramint
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     

     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama naudoti neestetiškas nuotraukas ir video įrašus siekiant kažkam pakenkti arba įžeisti;
  17. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Aretas_Escort tarp Giveaway 150.000$!   
    Sveiki, sugalvojau padaryti 150.000$ pinigų giveaway (atidavimą), nes man tie pinigai nėra reikalingi serveryje, o galbūt atsitiktiniam laimingajam jie bus reikalingi ir jis (ji) turės kur juos panaudoti. Norint dalyvauti tiesiog reikės parašyti savo žaidimo slapyvardį, su kuriuo dabar žaidžiate serveryje. Susirinkus ~50, 70 dalyvių rinksiu laimėtoją random.org (linkas čia) būdu, kad nebūtų jokių apgaulių ir pan. Išrinkus laimėtoją jį parašysiu šioje temoje ir įmesiu notrauką, kad būtent šis žaidėjas laimėjo, kuriam iškart parašysiu į forumo asmeninę žinutę (a.ž.)
     
    Įrodymai, kad turiu reikiamą sumą čia.
    Sėkmes dalyvaujantiems!
     
    /\/\/\
     
    Edit: paskelbtas laimėtojas šios temos 6 puslapyje!
  18. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Rytis'Bit tarp Pokalbiai su Rytukas'Bitukas   
    Pokalbis su Ryčiu

     

    Sveiki , norėčiau vėl grįšti pas jus siekti kaip ir praitą kartą aukštumų . Todėl sugalvojau pabendrauti su Greenside auditorija jeigu kilo klausimų žinau kai kurių neatsakysiu , bet stengsiuos ir noras pažinti naujus žaidėjus, nes senbuviai krenta reikia naujų žaidimo draugų

     

    Pildom paprastai kaip norit nežadu anketų rašyti tiesiog laisva forma .

  19. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Rokas tarp Atranka į medikų direktoriaus pareigas,   
    Atrankos rezultatų reziumė,
     
    ​Labai trumpai apžvelgus šią atranką noriu paminėti, jog esu patenkintas kandidatuojančių žaidėjų skaičiumi ir tuo pačiu gaila, jog vis dar atsiranda "žaidėjų", kurie tikisi apgaulės pagalba pasiekti kažkokias pareigas - gėda. Analizuojant anketas pagrinde daug dėmesio skyriau smulkioms detalėms, kurios manau yra svarbios siekiant tokių pareigų, nes direktoriaus pareigos yra kaip pamatas į tolimesnę karjerą serveryje. Jei direktoriaujant pasirodysi prastai - išliksi neįvertintas, o jei pasirodysi gerai, būsi įvertintas ir tolimesni svarbesni pasiekimai bus pasiekiami trumpesniu keliu.
     
    ​Sugrįžtant prie medikų direktoriaus atrankos, tai norėčiau paminėti pagrindines klaidas, kurias darė kandidatai ir paskelbti naująjį firmos direktorių.
     
    Klaidos. Klaidas vis dar darote tas pačias, nors apie jas jau yra kalbama nežmoniškai ilgai, bet nesugebate iš jų pasimokyti. Pas dauguma kandidatų nepatiko vadovavimo paaiškinimas, bei išvardintos vadovo pareigybės ir jų suskirstymas į grupes pagal svarbumą. Jeigu jau prie vadovo pareigybių yra priskiriamas žaidėjų ignoravimas, tai tokiu atveju nesuprantu kaip toks žmogus įsivaizduoja direktoriavimą. Taip pat kartojamos klaidos su firmos prižiūrėtojų rinkimu, kas iš kart verčia atmesti kandidato kandidatūra, nes tai jau nebe direktoriavimas, o atsakomybės nusimetimas nuo savo pečių, ko būtent aš asmeniškai nenoriu matyti. Apie visas kitas klaidas, kurių dar nepaminėjau, tai jas išsitaisyti gali bet kuris kandidatas, kuris kitą kartą turės daugiau motyvacijos tapti direktoriumi, o ne tik pateikti kandidatūrą ir tikėtis sėkmės.
     
    Naujasis firmos direktorius. Rinkausi direktorių iš dviejų su pusę kandidatų, kurių pateikta kandidatūra buvo patenkinama. Šansą pasirinkau suteikti žmogui, kuris yra šviežias ir nori dar kažką įrodyti. Nors jo aktyvumu mūsų serveryje buvau labai nepatenkintas, bet jo anketa mane sužavėjo ir tikiuosi, jog "kažkokios" pareigos bus tam tikras motyvacijos šaltinis pabandyti įsitvirtinti projekte ir siekti aukštesnių tikslų. Tikiuosi ši rizika pasitvirtins ir Terry_Snow nenuvils mūsų savo pažadais.
  20. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp PD ir NORTENOS PO VAGONO   
    Manau nelabai panašūs mes į šiuos veikėjus.. Su Sweetu po veiksmu manyčiau taip kmr : 
  21. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp Parduodu Vila/Lušna   
    ◘  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis_Olandas

    ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra)): Vila (vila randani prie holywood, yra su garažu) Lūšna (Mediku mieste, už vm) 

    ◘ Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas):  Vila: http://www.part.lt/perziura/a7ea65adcdd537722de075e1975ea08446.bmp

    Lūšna: http://www.part.lt/perziura/3ba10c428125836f9aa0892538fa4b1674.bmp

     

    ◘ Kaina, kiek norite gauti už būstą: Vila 2mln galimos derybos (minimalios) Lūšna 250k (no derybų).

    ◘ Papildoma informacija: Pirkite, lūšna ir vila kaip tik jums 

  22. Patinka
    Nerijus'Trige sureagavo į Ponas_Gyvatė. tarp Reklamuok!   
    Anketos šablonas dalyviams,
    Konkursas vyks iki 2015.11.01​
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Gyvatė , Mister_Winston.
    • Trumpai pristatykite savo darbelį: Na aš sugalvojau šią įdėja bet man ją padėjo įgyvendinti Mister_Winston dėkoju jam labai . Tikuosiu laimėsim prizus. Darbą buvo atlikti nesunku. Tik sugalvoti įdėja Na ir kaip visi kėle FOTO , tai mes įkelsime video
    • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: https://youtu.be/qc3EuwaiTag

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.