Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Matas_Carrianas

Neaktyvus

  • 49

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Matas_Carrianas

  1. Atsiprašau, bet kokio velnio aš tau turiu atrašinėti į tavo žinutes? Šitoje vaizdo medžiagoje matau tik, kaip tu rašinėji žinutes ir aš tau nieko neatrašau, aš tuo momentu valgiau savo skaniuosius sumuštinius, man visiškai pofik, ką tu ten rašiai.. O gal jau yra taisyklė, kad žaidėjas turi paklusti kėkvienam administratoriaus žodžiui? Žodžiu, čia tavę patį reikėtų nubausti įspėjimu už žaidėjų pašalinimą iš žaidimo be tvarkingų įrodymų kur jie kažką bent parodytu, o ne, kaip žmogus tave ignoruoja.

     

    http://greenside.lt/index.php?/topic/2239-unban-matas-carrianas/#entry31568

  2.  

    Manau tikrai ta taisyklė su 5 žodžiais yra gera , nes kiti renkasi postus su vienu žodžiu ir tikrai nemanau , kad ši idėja bus priimta.

     

     

     

    Esi moderatorius, bet nemoki net įsiskaityti į temos turinį, tai ką kalbėti, kaip tu gali duoti įspėjimus? Kad tau būtų lengviau suprasti, net įkėliau citatą.  :)

     

     

     

     

    • Galima būtų rašyti mažiau nei 5 pranešimus ,,Kita" skiltyje. 
    • ,,Kita" skiltyje nesiskaičiuotų pranešimai.
    •  
  3. Kaip kad jaunimas sako, "baudžia už beleką." Iš patirties, kaip buvęs kito projekto globalus moderatorius, galiu pasakyti, kad įspėjimai iš oro niekada nebūna mėtomi. Pretenzijos, verkimai - eilinių nepasitenkinimas. 

     

    Aš esu buvęs SG forumo moderatorius, įspėjimai gal ir iš nieko atsirasti, kai moderatoriai tai daro neapdairiai.. Bet visa esmė, kad tavo pranešimas yra visiškai ne į temą, niekur nekalbama apie įspėjimus iš oro, kalbama apie tai, kad moderatoriai per daug griežtai baudžia ir kai kurios taisyklės yra nelabai protingos žaidėjų atžvilgiu.

  4. Taisykles yra taisykles ir zaidejai turi taikytis prie ju . Ar taip tra sunku darasyt tos 5 zodzius

     

     

    Atsiprašau, bet taisyklės gali būti koreguojamos, o to prašo daugelis forumo narių. :) Plius nesamonė, kai ,,Kita" skiltyje reikia rašyti liturgijas, suprantu, kai reikia argumentų ten pasiūlymų temose ir kitur, ten tokios taisyklės tikrai praverčia, bet tokioje skiltyje tikrai NE. 

  5. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė forume: Matas_Carrianas


     


    ✔ Koks tai pasiūlymas: Pakoreguoti taisykles, pridėti naujų, pakoreguoti įspėjimų sistemą.


     


    ✔ Aprašykite savo pasiūlymą: Visų pirma dabar matome, kaip forumo moderatoriai baudžia visus narius iš eilės, tai tikrai nėra į nauda, nei patiems moderatoriams, nei savininkams, nei žaidėjams. Gal savininkams tai nelabai rūpi, bet per tokias taisykles kurios draudžia rašyti mažiau nei 5 pranešimus tokiose temose, kur ir vieno pranešimo pakanka. Taigi pradėsiu..


     


    • Galima būtų rašyti mažiau nei 5 pranešimus ,,Kita" skiltyje. 
    • ,,Kita" skiltyje nesiskaičiuotų pranešimai.
    • Padaryti, kad būtų galima surinkti iš viso 3 įspėjimus. Pavyzdžiui gauni pirmąjį įspėjimą ir tada tu būni nušalinamas 3 dienoms nuo forume rašymo. Gauni antrą įspėjimą ir būni nušalinamas 10 dienų nuo forumo naršymo ir matymo jo. Gauni trečią įspėjimą ir būni nušalinamas nuo forumo visam laikui, arba pasirinktam moderatorių laikui. Norėčiau priminti, kad įspėjimas pasinaikintų per 1 mėnesį, taigi jeigu jūs gaunate pirmąjį įspėjimą ir praeina mėnesio laikotarpis ir vėl gaunate įspėjimą jis nesiskaito, kaip antrasis įspėjimas, tai skaitosi, kaip pirmasis įspėjimas ir jūs baudžiamas pirmojo įspėjimo sankcijomis. 
    • Moderatorius negalėtų bausti vartotojo jeigu jau jis buvo nubaustas.
    • Leisti įkelti tik nuotrauką/video jeigu ta medžiaga atitinka temos turinį, ar atsako į užduotą klausimą.
    • Moderatoriai pradėkit atlaidžiau žiūrėti į paprastus nusižengimus, geriau praneškite asmenine žinute prasižengusiam asmeniui ir pasakykite jo klaidas, perspėkite jį, o tik pasikartojus bauskite, aišku čia pagal padaryta nusižengimą žiūrėkitės.

    ✔ Kuom šis pasiūlymas būtų naudingas forumui: Forumas taptų tvarkingesnis, būtų daugiau patenkintų forumo dalyvių.


  6. Kodėl viską reikią paversti kaip realiame gyvenime? Gerai, jeigu tu nori, kad viskas būtų kaip realiame gyvenime tai gal reikėtų pasiūlyti idėja, t.y. naują darbą - tr. priemonių gamintojai kurie turėtų vadovaudamiesi realybe sukonstruoti mašiną iš detalių be kurių tr. priemonė nevažiuotų?

     

    Mhm, aš apie naujus darbus nei kalbos nepradėjau, aš kalbu apie automobilių pirkimo tobulinimą, tad tie tavo nauji darbai, kaip *cenzūra* į tuoletą - bevertis.  :)

  7. Nesutinku su šiuo pasiūlymu, kadangi transporto gaminimu bei jo atgabenimu turėtų pasirūpinti furistai, todėl su jais ir turime tartis dėl norimo transporto bei jo atgabenimo.

     

     

    Ką tu nusišneki? Fūristai pervežtų automobilius iš gamintojų, kaip tau realiame gyvenime irgi automobilį naują perkant varai pas fūristus, kad tau jie nupirktų? Per automobilių saloną, arba per pačius gamintojus eini ir užsisakai automobilį. Žodžiu nemoku tau čia paprasčiau paaiškint, nes žiūriu visiškai nesigaudai tokiose srityse.

  8. O iš kur žinai kad būtent šita yra? ;) visu prima pažiūrėk pačio forumo saitą iš ko įkeltas yra kiek iš ten atsisiuntes buvau tiek crašh ir gavau. Nemetu lygiai tokių pačių modų su tokiom pačiom ft taip, kad manau esi neteisus

     

     

    Galim sporint iš ban'o tau arba man, kad čia tas pats modas. :) Kad parsisiuntimo link'ai skiriasi, tai nereiškia, kad skirtingas modas. :D Ratai, numeriai, priekinės groto, žodžiu nežadu ginčytis, nes bandai įrodyti kas neteisybė, o tai tik tave žemina. 

  9. Ratai ledas, spalva nelabai patiko. Labiau patinka baltos/juodos mašinos. Jei rasi kažką panašaus įmesk :)

     

     

    Logiškas pasisakymas, tik vienas prikoliukas iš mano pusės, kad mašiną galima persidažyti.  :mellow:

     

    Plius šita modifikacija jau yra šitame forume. pasinaudok bent paieška.. http://greenside.lt/index.php?/topic/1331-oldschoolchuligank%C4%97s-modifikacija/

     

     

    O kalbant apie modifikacija, tai ji bugova ir nedabaigta. 

  10. Mmh , tavo manymų kiek tada turėtų kainuoti tie automobiliai ? Kainos nemažos salone , tai puse sumos mažiausiai 10-20k į pelną ? Per daug tikrai . Per daug pinigų turėtų

     

     

    Perkant automobilį tiesiai iš gamintojo visad kainuoja brangiau, plius kuo daugiau kainuos tuo mažiau bus tų žmonių kurie užsisakys tokius pirkimus, tad tikrai pinigų nebus per daug. 

  11. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Carrianas


     


    ✔ Koks tai pasiūlymas: Automobilių nusipirkimas iš salono, bet pagal užsakymą.


     


    ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žinome, kad norint nusipirkti betkokią transporto priemonę iš salono to nepadarysime, nes automobilių yra tik 5 ir jie keičiasi periodiškai. Taigi aš siūlau, kad žaidėjas galėtų užsisakyti automobilį salone, aišku automobilis turėtų būti tik tas kuriuos serveryje galima turėti perkant už žaidimo pinigus (Automobilius galėtum pasirinkti per lentelę, ar kažkaip panašiai). Automobilį galėtum užsisakyti, kad ir jo nebūtų salone, bet automobilio kaina būtų 2x, ar 3x didesnė. Automobilį užsisakius darbą tiksliau atvežimą perimtų ,,Fūristai" jiems tai būtų, kaip dar vienas papildomas darbas. Taigi tiesiog nuėjus į ofisą, ar kažkur ant kažkokio pickup'o išmestų automobilius kuriuos reikia parvešti, vienu reisu būtų galima parvešti vieną automobilį. Automobilį fūristai vežtų į automobilių saloną irgi ant kažkokio pickupo sustojus kažkiek laiko palaukus jį tipo ,,Nukrautų" už atvežimą fūristas gautų 10 procentų sumos į savo banko saskaitą, o puse automobilio sumos kurią sumokėjo pirkėjas nutekėtų į firmos pelną. Aišku gali būti taip, kad automobilio niekas neapsims parvešti, bet tuo atvėju jei per dvi dienas niekas neapsėma krovinio, pirkėjas atgauna savo pinigus į banko saskaitą.


     


    Atvežus transportą į saloną, jis būtų pastatomas į kažkokią aikštelę, arba būtų pranešta pirkėjui daleiskim, kas dešimt minučių, ar rečiau, kad automobilis jau atvežtas (išmestų GUI lentelę), pirkėjas nuėjas į saloną užliptų ant pickup'o ir atsiimtų automobilį.


     


    ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tai gan įdomi įdėja, pagyvintų fūristų darbą dar labiau, atvertų kažkiek daugiau realaus gyvenimo detalių, bet tuo pačiu ir pasiliktų dar ant GRP.


     


    ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


     


     


     


     


  12. Svarbiausia, kad nuotrauka būtų geros kokybės, nes čia paprasti avatarai ir tiek. Gali su opacity kartais pažaisti, tuos blur'us uždėt ir t.t.  :)  Man, kaip tie avatarai su tom mergom nepatinka, tai ką žinau ant vieno avataro per stori rėmeliai, ir šiaip visur jie per stori, ten kur yra tie permatomi, nereikia tokių storų. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.