Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gruzinas_Tortilla

Neaktyvus

  • 1.367

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 94

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Gruzinas_Tortilla

  1. Žinodamas lolo populiarumą ir kurdamas šį turnyrą tikėjausi bent drąsiai 32 dalyvių, tačiau taip gavosi, kad nesurinkome net pusės mano norimų dalyvių skaičiaus. Šiuo metu turime 16 užregistruotų dalyvių, iš kurių pats žinau, kad nebus 4-ių, tai klausimas kiek dar žaidėjų nepasirodys. Renginys turėjo būti kelių valandų trukmės, su gyva transliacija, kad visi galėtumėme pasižiūrėti ir gerai praleisti laiką, bet yra kaip yra.

    Nežadame tęsti renginio, kadangi jame bus vos 10-imt žmonių. Visiems užsiregistravusiems buvo pervesti 200'000€ į sąskaitą už jūsų išleistą laiką ir nekantrumą laukiant starto. 🙏

  2. CErZUjr.png
    Lapkričio 27 dieną, 18 valandą įvyks daugelio žaidžiamo „League of Legends“ 1 prieš 1 turnyras, kurio prizinis fondas 10 milijonų eurų serverio valiutos! Skaičiai raižantys kiekvieno akį, tad šiek tiek apie patį turnyrą:


    Turnyras įvyks EUW regione, challengermode puslapyje, norint prisiregistruoti pageidautina jungtis su savo asmenine Discord paskyra. Žaidimai vyks vienas prieš vieną, Summoners Rift žemėlapyje, draft režimu, mid lane. Dalyviai galės užblokuoti kelis priešininko čempionus, rinktis sau patinkančias runas bei summoners spells. Svarbu paminėti, jog galima backinti į bazę ir apsipirkti. Žaidimo tikslas yra pirmam nužudyti savo priešininką, surinkti 100 minionų nužudymų arba nugriauti turretą.


    Jeigu viskas vyks taip, kaip planuojame, turnyras bus transliuojamas twitch.tv/vladasms_ kanale, tačiau transliacijoje galite tikėtis 3 minučių delay bei neadekvataus ir neprofesionalaus komentavimo.

     

    Prizinių vietų apdovanojimai:
    🥇 - 5'000'000€ serverio valiutos.
    🥈 - 3'000'000€ serverio valiutos.

    🥉 - 2'000'000€ serverio valiutos.

     

    Turnyro dalyvio registracija:

    Tavo Vardas_Pavardė žaidime:
    Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW):
    Tavo Discord:
    Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?:


    Kiekvienas turnyro dalyvis privalo prisijungti prie turnyrui sukurto Discord serverio - https://discord.gg/NPEfVzhBge . Discorde rasite turnyro nuorodą kur ir užbaigsite registraciją. Taip pat raginame prisijungti ir turnyro stebėtojus, dėl smalsumo ir kitokios informacijos.

  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla.
    • Suteikite daugiau informacijos apie perkamus aksesuarus (pavadinimas, ID, retumas): Perku legendinius aksesuarus, suteikiančius 2 darbo patirties taškus. Parašykit asmeninę žinutę forume arba Gruzinas#1505 su aksesuaro pavadinimu, bonusais ir jo kaina.
    • Siūloma kaina: Susitarsim.

  4. jeigu turi sveikatos kepk kokaina kaip nesveikas, labai daug pasigaminsi pinigu is baro nariu nes deficitas sito reikalo belekoks ir niekas negamina nes ilgas ir nuobodus procesas. nezinau kiek db kainuoja bet pries kokius 4 menesius po 10k uz vieneta kai kurie verslininkai noredavo. jeigu tingi ir nori varyt kazkur dirbt tai furistai ir tik furistai. pasikelsi ten kazkuri ranga (berodos 3) ir atrakinsi fura su kuria kontraktus galesi darytis, is savo patirties sakau, kad trunki viena kontrakta padaryti ¬70minuciu bet gauni ¬20k tai irgi visai prikolas. apsimoka ir kitiem rida kelt, geri pinigai jeigu patinka valandu valandas i ekrana ziuret ir ratus sukt. nera uz ka, cia buvo tavo megstamiausias projekto senbuvis 💪🏾 btw smagu kad kazkas sampeli is naujo pradeda zaist

  5. sveiki atiduosiu versla vienam is temos komentatoriu. Norint dalyvaut tiesiog parasykit belekoki komentara, rinksiu per random.org pagal jusu komentaru numerius, tik bukit mldc ir nerasykit daugiau nei 1 komentaro nes busit uzversti forumo ispejimais ir nebedalyvausit dalybose 💀💀💀💀. Versle yra sviezai nuimtas susidevejimas, po 200k+ ant gamybos abieju produkciju ir pagaminta 300-400k produkcijos, btw technologijas kepa verslas. I diena pagamina 100k grynu slamanciu pinigu. Pacio verslo neparduodu, taciau domina keitimas i direktoriu priziuretojo pareigas 🥶. Nugaletoja rinksiu kita sekmadieni 05.29 vakare apie 9

  6. Kelis retesnius transportus jau esu pardavęs, tačiau šie yra verti ne ką mažiau dėmesio nei jau parduoti. Visos kainos yra minimaliai derinamos, susisiekti dėl jų galite žaidime arba Gruzinas#1505.

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla.

    Spoileris

    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys):
    Norima kaina už transportą:
    Parduodamo transporto nuotraukas:
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):


    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „Turismo“ su „Mega“ ratais. Norima kaina 1 milijonas.

    Spoileris

    S2WPIq6.png
    oF7bjnd.png




    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „Sultan“ pilnos „X-Flow“ komplektacijos su „Mega“ ratais. Norima kaina 17 milijonų.

    Spoileris

    sa0P2Mw.png
    z7hQ3a2.png




    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „Cheetah“ su „Mega“ ratais. Norima kaina 2,5 milijonai.

    Spoileris

    f7BlmvA.png
    YUhNSQN.png




    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 127ID „Sabre“ su „Switch“ ratais. Norima kaina 400 tūkstančių.

    Spoileris

    9Vmsxxv.png
    YdK1iI8.png




    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „Infernus“ su „Mega“ ratais. Norima kaina 2,5 milijonai.

    Spoileris

    f1H3ar3.png
    RoGLShs.png




    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „ZR3 50“ su „Mega“ ratais ir 2 „stage“. Norima kaina 1,5 milijono.

    Spoileris

    bFwXtWW.png
    AZiaIfL.png

     

  7. qh2Mu3F.png

     

    Jūsų Vardas_Pavardė: Gruzinas_Tortilla.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato generalinis komisaras.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 49 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pirmąsias kadencijos 35-ias dienas serveris džiugino dideliu žaidėjų skaičiumi bei jų aktyvumu, o tai žymėjo ir aukštą policininkų aktyvumą, kas lėmė mums turėti galimybę daryti atrankas labai retai, turėjome solidų, aktyvų, draugišką kolektyvą, prie kurio prisijungti norėjo ne vienas projekto žaidėjas. Kas liečia visus veiksmus, dalyvaudavome kiekvieną dieną kiek įmanoma visuose veiksmuose ir kas be ko, beveik visus juos laimėdavome, savo kišenes glostėm aukštomis premijomis ir algomis. Bėgant laikui viskas keitėsi, baigėsi didysis žiemos renginys, nemažai baro narių buvo užblokuoti, netekome „Blueberry“ baro lyderio, todėl veiksmuose tiesiog keldavom minutes ir tarpusavyje šaudydavomės, o serverį džiugino 50 žaidėjų skaičius, kuris ir tai tik atsirasdavo vakarais. Visą tai susidėjo ir per tas ~10-imt dienų numušė motyvaciją dirbti ne vien man, bet vizualiai galėjo pastebėti, kad ir visam kolektyvui. Policijos negaliu pavadinti darbu, kadangi šiai dienai visas kolektyvas yra priverstas tik prisijungti į kontrabandas, nes dieną ar vakare serveryje veiklos praktiškai nėra. Dėl tos pačios priežasties krito ir aplinkinių susidomėjimas teisėsaugos frakcija, kadangi šiai dienai net taksistai turi daugiau veiklos negu policija. Dabartinis kolektyvas vos ne visas yra nuo pat starto, dėl ko jums tariu didelį ačiū, tačiau su laiku ir patys pastebėjote, kad darėsi vis sunkiau ir sunkiau susijungti dideliam mūsų būriui, kadangi motyvacija daro savo. Reziume atsistatydinti tenka dėl veiklos stokos serveryje. Nors ir kadencija nėra aukso trukmės, tačiau tai buvo pakankamas laiko tarpas įrodyti, ką gali solidarus ir aktyvus kolektyvas, dar kartą ačiū visiems esamiems ar buvusiems kolektyve. Big up's @Bob_Winters, @Blue_Face, @Antonio_Montana, @Adrian_Moreno, @Jack_Marzo, @Mafijos Senelis, @Domantas_Sultanas, @Laurynas_Leigon, @Jokic_Brother, visų patagint negaliu, visi buvot šaunūsVieno iš jūsų vardą tikiuosi pamatyti kaip laureatą sekančio direktoriaus rinkimuose. Nors ir daug nervų ir nesutarimų buvo, bet didelis ačiū @blueberry, @armanis baras už sklandžius veiksmus ir gerai praleistus vakarus. Iš manęs tiek, tikiuosi dar susitiksim, galbūt šį kartą dominuosime nelegalųjį pasaulį.

     

    IngBftT.jpg

  8. Labas,

    Nežinau kam tie impulsyvūs nuosprendžiai ir papeikimų rašymai. Net nespėjome atsakyti į darbuotojo papeikimą jau sulaukiau galimybės atsakyti į savąjį.

    Kalbant apie papeikimą, pilnai sutinku, kad darbuotojas situacijoje pasirodė nepavyzdingai ir nekompetentingai. Darbuotojo papeikimo nuosprendis buvo priimtas bendrai manęs bei pavaduotojo, taip pat apie papeikimo nuosprendį buvo informuota ir direktorių prižiūrėtoja, kuri priimto nuosprendžio nekomentavo, tai ir iš jos pusės supratome, kad viskas tvarkoje.

    Taip, suprantu, yra buvę situacijų, kuomet žaidėjai būna išmesti iš firmos ar net užblokuoti už tokius dalykus, tačiau yra skirtumas, kur viskas yra daroma tyčia siekiant pakenkti, o kur netyčia. Tavo pateiktame vaizdo įraše matosi, kad pareigūnas skrido ganėtinai žemai, o sureaguoti į atvažiuojantį motociklą pareigūnas neturėjo užtektinai laiko, lygiai taip pat kaip ir jūsų motociklo vairuotojas neturėjo užtektinai laiko sureaguoti ir pasukti vairo į dešinę bei išvengti visos situacijos. Negana to, buvote visi prikelti iškarto po incidento pačių pareigūnų, taip pat pareigūnai palaukė kol iš naujo suvartojote narkotikus.

  9. Pavaduotojo paskyrimo šablonas:

    Jūsų Vardas_Pavardė: Gruzinas_Tortilla.
    Jūsų atstovaujama firma: „Northway“ policijos departamento direktorius.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Bob_Winters.
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Ankščiau ar vėliau būčiau pasiskyręs kokį nors žmogų sau į pagalbą, tačiau nenumaniau, kad turėsiu tai padaryti taip neįprastai greitai. Nebeturiu tiek laiko, kiek ankščiau, tačiau noras žaidimui neišblėso ir norisi toliau tęsti savo veiklą, tad man yra reikalingas pavaduotojas. Nors ir firmoje yra ne vienas žmogus, kuris gali ir yra pakankamai kompetentingas užimti šias pareigas, pasirinkau su saugų variantą, kadangi laiko rinktis neturiu, o firmai reikia žmogaus, kuris vakarop galėtų prisijungęs į serverį padėti kolektyvui laimėti kontrabandas ir aplamai įvairiais klausimais. Bobu pilnai pasitikiu, naujas policijoje ar vadovavime nėra, todėl pilnai tikiu, kad draugiškai susigyvensim.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.