Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Bevardisz_Raidas

Narys

  • 313

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 12

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp Peikiu Bunta_Fujiwara   
    Sveikas, dėkoju už papeikimą,
    Nežinau kas tau čia pastaruoju laiku darosi - dėmesio trūkumas, ar tiesiog apsimeti kad tave PD/adminai skriaudžia ir negebi prisiimti atsakomybės dėl savo veiksmų.
     
    Mano pozicija: Krumas man į /sms rašo kad pastebėtų tave, turbūt dėl to kad nevaldai savo liežuvio. Po kurio laiko pradėjai spamint apie čiulpimą, todėl užtildžiau už flood/spam. Apie /pzu komandos naudojimą nėra parašyta kad negalima mutinti esant stebėjimo režime, išskyrus tam tikrus atvejus.
    Iš esmės nematau pažeidimo, kadangi buvo 2 variantai užmutinti tave: greituoju būdu pareigūnui paprašius pastebėti tave ir užmutinti arba lėtesniu būdu Krumui užpildant prašymą užtildyti, pasirinkau pirmąjį.
  2. Ačiū
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Sausį ir vasarį surinkome 201,372,753€!
    Arba dar kitaip 250€, kurie keliauja į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą.

     
    Kovą aukojame toliau!
    Sekančiam mėnesiuo galite atiduoti savo balsą iš naujo!

  3. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Aukok ir laimėk!
    Kiekvienas žaidėjas, iki vasario 25d., paaukojęs bent 1€ žaidimo valiutos automatiškai dalyvauja žaidime ir turės šansą laimėti įvairiausių prizų! Vienas žaidėjas gali laimėti tik vieną prizą.
    Viso paaukota 196,674,618 € !
    Kuo daugiau paaukosite – tuo didesni šansai laimėti.
    Akcijos laimėtojai,
    Visi laimėtojai buvo renkami atsitiktiniu būdu naudojant šį įrankį.
     
    Projekto administracija,
    2024, vasario 20d.
  4. Haha
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Dzeris_Nezinau tarp Peikiu Augustea_Honor   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Dzeris_Nezinau
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Augustea_Honor
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Užtildymas už keiksmažodžius. Papeikimas rašomas ne tam, jog pakenkti administratorei bet išsiaiškinti situaciją, nes už tokius menkniekius yra gaunamas užtildymas valandai bei gaunami PREMIUM įspėjimai, kas nėra labai faina. Mano manymu, šis žodis nėra keiksmažodis, jei yra atvirkščiai, tai sorry.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:
     
  5. Ačiū
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Gruodį surinkome 100.030.251€!
    Arba dar kitaip 100€, kurie keliauja į Penkta Koja, VšĮ fondą.

     
    Sausį ir vasarį aukojame toliau!
    Sekančiam mėnesiuo galite atiduoti savo balsą iš naujo!

  6. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais 2024 Metais!   
    Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais 2024 Metais!
    Nepraleiskite progos sutikti šilčiausias metų šventes kartu su „greenside“! Kalėdinė Šv. Kalėdų užduotis prasideda gruodžio 25d. ir tęsis septynias kalendorines dienas.

    Su Šv. Kalėdomis!
    Šventų Kalėdų užduotis suskirstyta į 7 kalendorines dienas, kurias įvykdžius iki sausio 2d. turėsite galimybę laimėti vieną iš keturių, šventinių aksesuarų. Taip pat įvykdžius kiekvienos dienos šventinę užduotį, gausite atitinkamą atlygį. Šventinės užduoties tikslas yra surinkti kiek galima daugiau dovanėlių. Surinkus kiekvienos spalvos dovanėlių bent po 2 vnt. laimėsite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu atitinkamos spalvos dovanėlių turite per daug, o kitos per mažai – ne problema! Galite keistis dovanėlėmis su kitais serverio žaidėjais ir taip surinkti reikiamos spalvos dovanėles, siekiant gauti Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite rasti mūsų žaidimų serveryje, parašius komandą /kaledos.

    Nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite rasti mūsų žaidimų serveryje, parašius komandą /dovaneledanguje.
    Artėjantys Naujieji 2024 Metai!
    Kaip ir kiekvienais, taip ir šiais metais sutikime naujuosius metus su fejerverkais! Iššovūs fejerverką turėsite galimybę laimėti atitinkamus prizus!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2024.01.09 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Tikslią datą ir laiką patikslinsime po švenčių.
    Proginė tr. priemonės komplektacija bus prieinama po dalybų.
     
    „Greenside“ administracija,
    2023, gruodžio 25d.
  7. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  8. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie namus ir jų interjerą,   
    INFORMACIJA APIE NAMUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti savo būstą, kurio interjerą gali įrengti kaip tik nori. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime šiek tiek informacijos apie namus, jų privalumus ir interjerą.
    Paprastai žaidėjas vienu metu gali turėti lūšną, namą ir vilą, tačiau šį limitą galite padidinti pasinaudoję „Papildomas namo slotas“ paslauga žaidimų serveryje (/paslaugos). Šios paslaugos kaina yra 500 kreditų, ją galima pirkti 2 kartus, tai reiškia jog ją nusipirkę galėsite turėti papildomai po vieną lūšną, namą, vilą ir ši paslauga niekuomet nesibaigs!
    Vieną kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 2 lūšnas, 2 namus, 2 vilas; Antrą kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 3 lūšnas, 3 namus, 3 vilas. BŪSTŲ PRIVALUMAI,
    Kiekvienas būstas turi privalumų, dėl kurių dauguma žaidėjų perka namus.
    Spinta - nusipirkus vieną iš baldų esančių sąraše („miegamojo komoda“, „plati komoda su lentynomis“, „moderni ofiso komoda“, „aukšta drabužinė“, „stilinga miegamojo spinta“, „plati komoda su durimis“ arba „nedidelė drabužinė“) ir pastačius ją savo namuose, galėsite laikyti ginklus, narkotikus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Seifas - nusipirkus seifą baldų parduotuvėje („uždaras seifas“ arba „atidarytas seifas“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite laikyti pinigus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Automobilio krovimas - tr. priemonei esant name, ji yra kraunama, (galima tik namuose, vilose); Saulės baterija - nusipirkus saulės bateriją ant namo stogo (150'000 €), galite kaupti energiją ir ją parduoti į tinklus, (galima tik namuose); Maistas - nusipirkus bet kurį šaldytuvą baldų parduotuvėje ir pastačius jį savo namuose, galėsite valgyti nemokamai (galima visuose 3 būstų tipuose); Muzika - nusipirkus (pvz: „Sony Hi-Fi muzikinis centras“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite klausytis muzikos (galima visuose 3 būstų tipuose); INFORMACIJA APIE INTERJERĄ,
    Kiekvieno būsto interjerą žaidėjas turi įsirengti pats pagal savo vaizduotę. Kadangi žaidimų serveryje yra 3 skirtingi būstų tipai, todėl kiekvieno iš jų interjero vidaus dydis skiriasi. Tiek namai, tiek vilos gali turėti skirtingus interjero dydžius. Kuo didesnis būsto tipas, tuo daugiau baldų jame telpa.
    Lūšnos turi mažiausią interjerą, lengviausiai įrengiamos Namai turi vidutinio dydžio interjerą, kuriame galite laikyti nuosavą automobilį; Vilos turi didžiausius interjerus. Kai kurios vilos gali būti įrengiamos kaip dviejų aukštų, jose taip pat galima laikyti nuosavą automobilį. Įrenginėjant būstą, jūs galite keisti kiekvieno baldo išvaizdą, kurių žaidimų serveryje yra net 9063. Kad palengvinti jums norimų išvaizdų ID paiešką, sukūrėme šią lentelę, kurioje surašyti labiausiai naudojami dizainai sienoms, luboms, grindims ir kitiems baldams.
    Išvaizdų ID sąrašas gali būti pildomas, jei turite pasižymėję kažkokias išvaizdas tinkamas sienoms, grindims ir t.t., susisiekite su manimi.
  9. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Rokas tarp Helovino savaitė 2023!   
    Helovino savaitė 2023!
    Helovino savaitė prasideda! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .

    Helovino užduotyje Jūsų tikslas yra rasti kaip galima daugiau moliūgų kiekvieną Helovino dieną, kurie slapstosi „Red County“ miestelių teritorijoje. Suradus moliūgą turėsite pašalinti jo užkeikimą. Norėdami pašalinti surasto moliūgo užkeikimą turėsite įveikti labirintą, kuriame turėsite surasti moliūgą. Labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze). Įveikus vieną iš Helovino dienų, t.y. suradus visus tos dienos moliūgus, galėsite atsiimti tos dienos prizą panaudojus /helovinas komandą. Jeigu surasti visų moliūgų nepavyks – nenusiminkite, galite atsiimti prizą ir nesuradus visų moliūgų, tačiau tokiu atveju prizas bus atitinkamai mažesnis.
    Visos Helovino savaitės metu taip ieškokite raganos kerų puodų. Radus raganos kerų puodą Jūsų tikslas bus nušauti visus virš kerų puodo skraidančius šikšnosparnius ir taip panaikinti kerus. Svarbu paminėti, jog vieni panaikinti kerų negalėsite. Būtinai reikės draugo pagalbos! Panaikinus kerus gausite atitinkamą atlygį ir vienas iš žaidėjų prisidėjęs prie kerų panaikinimo (nušovęs bent vieną šikšnosparnį) turės galimybę laimėti Helovino dėžę /hdeze !



    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas !
    „Greenside“ administracija, 2023
  10. Patinka
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąQuez_Junior tarp [MiniMod] IP adreso chat'e paslėpimas   
    Sveiki,
    kadangi šioje srityje jau kurį laiką buvau neaktyvus, pamaniau vėl kažką išleisiu. Ši mini mini mini modifikacija paslėps jūsų IP adresą, kurį serveris jums parodo prisijungus į žaidimą. Nežinau, gal kažkam pravers, kad pastoviai darosi įrodymus, ir nenori per klaidą "nuleakinti" savo duomenų kokiems išdykėliams. Turiu pabrėžti, jog cenzūravimas įvyksta maždaug ~ 100-200 ms po teksto atsiradimo, tad jei filmuosite ar transliuosite tiesiogiai, tai modifikacija jūsų, dėja, neapsaugos. Norint pamatyti kas buvo užcenzūruota, galima pasižiūrėti į documents\SAMP\ chatlog.txt. Ten tekstas išlieka originalus.

    Reikalinga:  
              CLEO 4 ir naujesnė
              sampfuncs (tiksliai nežinau, kuo naujesni tuo geriau)
    Atsisiuntimas
    P.S. Jei kam netyčiom neaišku, failas dedasi į gtasa\cleo aplanką
     
  11. Haha
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    „GreenSide meme“ konkurso nugalėtojai!
    Sveikiname šio konkurso nugalėtojus, tikėjomės daugiau dalyvių, bet smagu, kad sulaukėme juokingų meme'ų susijusių su projekto gyvenimu. Ačiū visiems dalyvavusiems už savo investuotą laiką ir pastangas.

    🥇 @Tamsos_Tvarkdarys (MEME)
    5'000 kreditų,
    30 d., 3 lygio "PREMIUM" narystė,
    50 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze.

    🥈 @Tomas_Honor (MEME)
    3'500 kreditų,
    30 d., 3 lygio "PREMIUM" narystė,
    35 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze.

    🥉 @Laurynas_Leigon (MEME)
    2'000 kreditų,
    30 d., 3 lygio "PREMIUM" narystė,
    20 vnt. /adeze, /ideze ir visų rūšių /tdeze.
  12. Haha
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąMicro_Cloth tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  13. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bunta_Fujiwara
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com)
     
    Prisivažinėjo 

  14. Patinka
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąBob_Winters tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  15. Patinka
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Dovis_Gtx tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    Vardas_Pavardė žaidime: Dovis_Gtx
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com)

  16. Patinka
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąDovis_Gtx tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  17. Haha
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąHoward_Jonhson tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  18. Patinka
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąFreddy_Gabanna tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  19. Haha
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąJizzy_Black tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  20. Haha
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąLauris_Varskyte tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  21. Haha
    Bevardisz_Raidas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Migelis_Zhebtuvelis
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com) 
    https://i.imgur.com/In1Fv8t.jpeg
     
  22. Patinka
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  23. Patinka
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąGiedrius_Hells tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  24. Ačiū
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąJustas_Jucius tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  25. Haha
    Bevardisz_Raidas gavo reakcijąMarco_Guerra tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.