Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Forever_Young

Neaktyvus

  • 468

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 57

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Forever_Young

  1. Sveiki, užtildytas buvote už įžeidinėjimus "primeti, mačiau tse *cenzūra*" kurie buvo pasiusti būtent į mano puse, nešnekant apie tai, jog prieš pusvalandį ir teamspeak platformoje buvote užblokuotas, už nemokėjimą civiliškai komunikuoti, siūlyčiau kreiptis į mane ir paprašyti įrodymu, negaišinant mano ir savo laiko, o ir nuotrauka beja, kuria įkelėt, nenurodo jog aš užtildžiau, bet dėl šventos ramybės, štai jūsų prašyti įrodymai. 
    https://imgur.com/a/MKBTW99

    Užtildytas buvote būtent už tai:
    https://i.imgur.com/2AspKqf.png


    Gražios dienos.

  2. Praėjus parai, po atmesto papeikimo, pasakius jog direktorių prižiūrėtojai bejėgiai, vėl gaunamas papeikimas ant policijos departamento direktoriaus. Gaila, tačiau šiame papeikime, taip pat neįžvelgiu jokių pažeidimų, kaip ir praeitame, tik asmeniškumai ir siekis nuversti direktorių. Šiuose įrodymuose, kurios pateikė peikėjas, neaptikau jokių pažeidimų, policijos departamento bazė, yra privati vieta, už kuria atsakingas yra direktorius ir jis pastebėjo, jog tavo buvimas, būtent toje vietoje, kurioje tu beja, lankeisi ne sykį, trukdė darbuotojams pravažiuoti, jis gražiai tave perspėjo ir paaiškino, jog jeigu nepasišalinsi per 3 sekundes, būsi įtartas. Todėl, nesuprantu šio papeikimo esmės ir tikslo, sprendimas priimtas geras, dėl darbuotojų įžeidimu, reikia kreiptis į pati direktorių, arba nurodytam darbuotojui parašyti papeikimą forume, o ne direktorių papeikimo skiltyje. Pasikartojant nuolatinėms provokacijoms bus imtasi priemonių ir iš direktorių prižiūrėtojų pusės. 
     

    Direktorius nebus baudžiamas. 

  3. Pilstoma iš tuščio į kiaura, kaltinama technika, mažas kadrų per sekundę skaičius, dar kažkas, visi šie susireikšminimai, asmeniškumai, nepadės išspręsti situacijos, pažvelgus į šia situacija blaiviu protu, be susireikšminu ir asmeniškumu, puikiai galima pamatyti, jog direktorius atmetė papeikimą pagrįstai. Pareigūno įkeltose įrodymuose, aiškiai matosi, jog sekamas asmuo kuris šaudė nuo kalno (SULĖTINUS VAIZDO ĮRAŠĄ TAI GALIMA PAMATYT) buvai sekamas tu sekimas nebuvo nutrauktas/nuimtas, o uždėtas būtent tau, tavo draugui pasišalinant iš vietos, kurios buvo šaudoma į pareigūną, aiškiai matėsi, jog tu vienintelis likai ant kalno. Išradinėt dviračio nereikia, prie kadrų per sekundę taip pat prikibti beviltiška, viskas puikiai matosi. 

    Direktorius baudžiamas nebus, tačiau dėl etikos buvo perspėtas. 

  4. Na pirmiausiai tai pasveikinti reikėtų jus, su didžiausia šių metų švente - rugsėjo 2-ojį, linkime daug linksmų, fainų, džiaugsmingų akimirkų mokykloje, teigiamu pusmečiu, nulio pastabų dienynuose. 

    O, dabar atėjo laikas analizuoti mūsų medicinos centro kandidatus, kurie kandidato, skaičius šį kartą buvo ne mažas ~ 12 žaidėjų, nusprendė užpildyti į medicinos centro direktoriaus pareigas, vos ~ 3 kandidatūras galėčiau pavadinti potencialiomis, daug žadančiomis. 

    Nedas (Nedaz_Nedaz) supratęs, jog galimybių ir šansų jis turi, tik buvo išsirinkęs darbą kandidatuoti, jis pateikė paraišką vėl, šį kart patobulintas minčių dėstymas, anketos lygis pakeltas į aukštesni nei buvo, puikaus charakterio, bei unikalių idėjų kūrėjas, Nedas, anketoje nestokojo nieko, nei minčių, nei idėjų, nei pakeitimu nei motyvacijos, po praeitos atrankos ir kandidatūros. Idėjos, nėra visiškai unikalios, tačiau jos tinkamos, jas paįvairinus, darbas bus padarytas žymiai įdomesnis, unikalesnis, nei jis buvo prieš tai. Skaitydamas Nedo anketa, supratau, jog matau jį kaip perspektyvų, daug žadantį naująjį direktorių, galimybė atsiskleisti jam reikalinga, tuomet galbūt ir galima būtų galvoti ateityje apie policijos departamento direktorių. Linkiu sėkmės Nedui, atsiskleidžiant naujuose pareiguose. 

    Deimantė (Lelia_Dipsis) nesenai atvykusi į projektą, nusprendė kandidatuoti į medikų firmos vadovo postą. Laiškas jos yra ganėtinai stiprus, keli pakeitimai, kurie atrodė logiški, tačiau nenaudingi, nes tuomet esantys dalykai projekte prarastu prasmę, idėjos unikalios, už ką galėčiau skirti pliusa. Pats laiškas nėra blogas, jame atsispindi viskas ką turi turėti direktorius, ką jis turi paminėti ir akcentuoti pildydamas laišką į direktoriaus pareigas, tačiau šį kart nugalėjo noras ir motyvacija pasiekti direktoriaus pareigas, Nedo kandidatūra pareikšta ne pirma kartą, su kiekvienu kartu jį tobulėjo ir vis dar tobulėja, todėl Deimantei, pasiūlymas nenusivilti ir bandyti kandidatuoti ateityje, įžvelgiu daug perspektyvos tavyje. 

    Sveikinimai, Nedui ! 

    O šnekant apie kandidatūras, kurios buvo neapžvelgtos tai mini naujovė - nuo šiol, kiekvienas savaitgalis, nuo penktadienio iki sekmadienio, DP kanale galime aptarti jūsų klaidas, siūlome prisistatyti, papok'inti vieną iš direktorių prižiūrėtojų ir jus perkėlus į DP kanalą, bus atveriama jūsų anketa ir aptariamos klaidos.

    Taip pat, siūlau su kandidatuoti atrankoje į mechanikų firmos direktorių, galbūt ten, jums nusišypsos laimė. 





    Taip pat ačiū, Gruzinui už medikų firmos priežiūra. 

  5.  

    17 - os metų vaikinukas iš Klaipėdos, kuris labai dažnai palaiko pasisakymus kurie toli gražu reprezentuoja projektą ir jo komandą neigiamai, sumano užpildyti anketą į policijos departamento direktorių, lyg nieko nebūtų buvę, dažnai meme'indamas save, savo buvusia direktoriaus kadencija mechanikų darbe, pabrėžia jog šįkart viskas bus kitaip. Taip pat sulaukėm anketos iš meškino, kuris taip pat nusprendė, jog medikų kadencijos šiam neužtenka ir laikas pabandyti savo jėgas policijos departamento vadovo kėdėje, nepaisant to, jog šis atstovaudamas medikus buvo konkretus trolis, nevertinantis pareigų asmuo, taip pat bando kaip ir vaikinukas iš Klaipėdos užkariauti policijos departamento pareigas, deja, tačiau to pavykti nepavyks.

    Na, bet susirinkome mes čia visi, išvysti naują policijos departamento direktorių, ne meškinus ir vaikinukus iš Klaipėdos aptarinėti. 

    Julius (Zemaitis_Zmogus) vos 15-os metų jaunuolis, kurio mąstymas ir požiūris yra stiprus, brandus, skiriasi nuo daugumos bendraamžių ir ne tik. Juliaus laiške netrūko nieko, idėjos unikalios, daug žadančios jeigu jas tik jam pavyks realizuoti, jas realizavus policijos departamentas turėtų pakilti į aukštesnį lygmenį, nei jis buvo iki šiol. Nesusiteršęs reputacijos, daug žadantis jaunuolis kuriam reikia galimybės atsiskleisti, stebint jį žaidime, neteko pastebėti jokių problemų, su jo elgesiu ar kultūrą, santūrus, protingas žmogus. Laiške paminėjo taip pat ir pakeitimus, kai kuriuos iš jų panaudojome ir realizavome, kai kuriuos atmetėm ir nurašėm, nes buvo iš jų ir nenaudingų/nelogiškų. Laiškas stiprus, idėjos daug žadančios, todėl net nekyla abejonių, skiriant šį žmogų naujuoju policijos departamento vadovu. 

    Nedas (Nedaz_Nedaz) taip pat parašė laišką, kuriame atsispindi noras ir motyvacija atstovauti policijos departamentą, padirbėta su stiliumi, puikiai išdėstytos mintys, vietomis kliuvo tai, jog laiškas tiesiog buvo "pučiamas" rašant visišką orą, geriau nerašyti nieko, nei rašyti mintys, kurios nėra tinkamos ir nesiderina su pačiu laišku, nereikia pūsti, reikia išspausti ko kokybiškesni, geresni laišką, nekreipiant dėmesio į tai, kiek bus žodžių, penki tūkstančiai ar vos tūkstantis, ne žodžių skaičiui esmė. Siūlyčiau tau pretenduoti labiau į neutralias firmas, nesitaikyti į milžiną - policijos departamentą kaip pirma direktorių, reikėtų atsiskleisti ir parodyti save kaip vadovą atstovaujant kažkokia firmą neutralia kaip direktoriui, ar pavaduotojui, tik tada, galvoti apie policijos departamentą kaip firmą, kuria tu galėtum atstovauti. 

    Sveikinu Julių (Žemaitis_Zmogus)

    Na, o vaikinukams iš Klaipėdos 17-os ir meškinams, bei voverytėms siūlyčiau susimąstyti, prieš kandidatuojant kažkur apie savo elgesį, įsivertinti ji ir tik tuomet pildyti, nes šiuo atveju, švaistėt tik savo laiką, rašydami anketa bet neįsivertindami savo elgesio ir nesuvokdami, jog šansų šiam momentui jums atstovauti kažkuria iš firmų nėra, reikia griebtis šiaudo, keistis reputaciją ir ją susitvarkius tik tada bandyti kažkur kandidatuoti. 

    Ačiū Valentinui už pagalbą prižiūrint policijos departamentą @Tony_Express

     

  6. Na pradėkim nuo to, jog direktorius neturėtų reikštis ir akcentuoti žaidėjų "IQ" kad ir kokia situacija bebūtų, kas liečia įrodymus tai jie nėra suklastoti, kadangi peikėjas pats rašė tokias žinutes savo bendradarbiams, paminėdamas, jog prašo brolio ar draugų jog kviestu taksi ir taip šis gautu iškvietimų. Todėl su direktoriaus sprendimu aš sutinku, dėl pašalinimo iš firmos, juolab jau turėjai turėti du įspėjimus, vieną už AFK buvimą ne vietoje, o kitą, už keiksmažodžius racijoje. 

    Tačiau, direktoriaus išsireiškimai, negali būt nepastebėti taip pat, todėl direktorius įspėtas žodiniu įspėjimu.

  7. Direktorius atliko viska kaip ir turėjo atlikti, dėl Camo Bear situacijos pakalbėjau ir šis suprato, jog jų norai turi būt ignoruojami ir tai, kad jie privalo būti darbo kanale, kuomet pradirba minimumą - faktas. Pačio papeikimo esmė, išlieti pykti ant direktoriaus, jog šis jį išmetė iš darbo, pastabų nesupranti niekad jaunuoli, todėl išmetimas yra tik viena iš priemonių, šiek tiek paprotint tave. 

    Direktorius baudžiamas nebus.

  8. 9 kandidatūros į taksi direktoriaus pareigas, potencialūs kandidatai - 2. Kandidatu šį kart papuolė įvairaus plauko, tiek senbuviai, tiek naujokai kandidatavo, situacija nuo mediku atrankos nekinta, naujokai bando, todėl džiaugiuosi, įžvelgiu potencialo visose, kurie bando ir pildo anketas. Priešingai nei senbuviai, kurie užpildo paraiška, į ją įdeda darbo ir dingsta, ar per daug pasitiki savimi ir mano jog kiekvienu direktorių jis gali manipuliuoti. Kai kuriu praeitis taip pat daro savo, grįžimas į projektą, tik tam jog kandidatuoti į direktorių, po to vėl dingsta ir grįžus kartojasi tas pats. Šiandien aptarsime du potencialius kandidatus - Derek Escobar ir Jeff Boyka. 

    Manfredas (Jeff_Boyka)
    pateikė kandidatūra įkvėptas darbuotoju, kurie matė jį kaip direktorių. Laiškas kuri gavau iš jo, nebuvo prastas, jame nestigo idėjų, deja jos kiek nuvalkiotos ir senos, prie jų reikėtų gerokai padirbėt. Pačiame laiške kažko trūko, matosi jog darbo įdėta minimaliai, viskas sumalta į viena ir sumesta. Manfredui netrūko motyvacijos, matėsi noras tapti direktoriumi, jo dedamos pastangos. Sutvarkius laišką, įdėjus daugiau darbo ir buvimas tokiu, kokiu buvai prieš direktoriavimą, galbūt ir suteiks tau šansą ateityje tapti direktoriumi, tačiau ne šį kart. 

    Rokas (Derek_Escobar) pateikė savo kandidatūra ne taip ir senai, tačiau prie laiško matosi jog padirbėta. Kaip buvęs direktorius žino koks yra direktoriaus modelis, turi tinkama požiūri ir supratimą į šias pareigas, tai ir pasimatė. Netrūko idėjų, žinoma unikalesniu idėjų procentas buvo ženkliai mažesnis, nei jau egzistuojančiu, matytu, tačiau neabejoju jog Rokas atstovaudamas taksistus sugalvos ir sukurs nauju, nematytu idėjų, tikiuosi. Stipri kandidatūra, tinkamas požiūris nulėmė šios atrankos rezultatą, todėl sveikinu Roką, tapus naujuoju taksi firmos direktoriumi. 

    Visiems, kuriems reikia pastabu apie jų laiškus, galite parašyti man į pm, parašysiu maža analize, apibendrindamas bendras klaidas, pasakysiu kas pakišo koja ir kur galėtumėt patobulėti. 

    Naujasis taksistų firmos direktorius - Derek Escobar.

  9. Sveiki, pradedant ties taisykle, kas liečia darbo kanalus - ji nebuvo tokia, kokią jūs paminėjote, akcentuota direktoriui buvo tai, kad jeigu žaidėjai kurie nedirba yra darbo kanale ir trukdo - privalo tvarkytis kanalą ir juos iškelti į kitą kanalą, tai vadovų ar žaidimų, bet ne laikyti kartu su žaidėjais dirbančiais viename darbe. Šiuo atveju buvo gauta skundų iš žaidėjų, tiek iš seniau, tiek dabar, taip pat iš nario kuris stebėjo direktorius man išvykus, todėl šitoje situacijoje jūs buvote informuoti neteisingai, jums būti darbo kanaluose niekas nedraudžia iki tol - kol jūsų buvimas, netrukdo kitiems žaidėjams ir nekeliate bereikalingo triukšmo ir taip buvo visad, tik dabar buvo pradėta akcentuoti direktoriams nuo to tarpo - kai renkant mechanikų direktorių, mechanikų kanale buvo betvarkė ir žaidėjai nežaidžiantys šiame projekte, rėkavo kanale, žaisdami įvairius žaidimus, tačiau toli gražu ne sampą ir trukdė tuo momentu dirbantiems mechanikams.
    Taip pat, kas liečia taisyklę policijos departamente su ja buvo išsiaiškinta šimtus kartų ir apie taisyklę toli gražu žinojo visi serverio žaidėjai, tik ne mane peikiantysis, dėl ko irgi pasidaro įdomu. Taip, buvo tema neatnaujinta ir nesutvarkyta, niekas to nesako jog ji buvo, bet diena po palikimo, jį buvo sutvarkyta ir paruošta naudojimui, taip pat darbo kanalo aprašyme ši taisyklė buvo interpretuota, todėl nelabai suprantu, ties kuria vieta šioje situacijoje yra padaryta kažkas neteisingo. Taip, aš pasakiau jog jeigu tau netinka projekto tvarka - palik projektą, tokia yra ta realybė, jeigu dėl tos taisyklės skustusi bent 30 procentų serverio žaidėjų - jį būtų pertvarkoma, bet kai vienam žaidėjui viskas neįtinka, lengviausias bėdos išsprendimo būdas - palikti projektą, ieškotis tokio kuriame rasi taisykles ir nuostatas atitinkančias savo norus, na arba taikytis su jomis, jūsų reikalas.
    Kalbant apie situacijas ties skolomis, neprofesionalus ėjimas, tačiau čia buvo abipusis nesusipratimas, nes tiek jis, tiek aš vienas kito nesupratom/neišklausėm iki galo, o statyti žmogų į rėmus, kuomet skola buvo neterminuota, kas turbūt labiausiai ir sukėlė daugiausiai neaiškumų, na, o einant prie esmės, tai ši situacija buvo išspręsta, su žaidėju buvo atsiskaityta ir jis neturėjo jokių skundų dėl to, todėl nesuprantu, kodėl situacija, kuri buvo išspręsta yra akcentuojama čia.
    Na ir užbaigiant tavo įrašymu į stulpą, tai nėra principai ar kažkas, toli gražu esate toks pat lygus žaidėjas kaip ir kiti, nestatau ir nestatysiu jūsų į rėmus, asmeninės nuomonės ir kiti dalykai lieka uždaryti ryte už durų, išeinant iš komforto zonos ir grįžtant prie darbų kaip direktorių prižiūrėtojui, įrašytas buvote už tai, jog nesupratote konkrečiai reiškiamų perspėjimų, jog laikas nusiraminti, neprovokuoti žaidime, nepaisant to, jog forumo būsenos atnaujinimai buvo ignoruojami, jūs tai perkelėte į žaidimą, kurstėt žaidėjus, skleidėt viešai įvairius, nepriimtinus, provokacinius pranešimus, kurie nėra toleruojami mūsų projekte.

    Kalbant apie jūsų dažnai akcentuojamą išsikėlimą, nelygybę žaidėjams ir panašius dalykus, to nėra pas mane ir niekada nebuvo. Atstovavau ne vieną firmą, būdamas direktorius, visad bendravau su žaidėjais lygiai ir jų nestačiau į rėmus, tuo pačiu dalyku vadovaujuosi dabar, bendrauju su visais ir bendraučiau su kiekvienu iš jūsų, jeigu būtų reikalas, neignoruočiau ir nestatyčiau į jokius rėmus, taip pat žinote, jog esu prieinamas tiek forume, tiek žaidime, tiek skypeje todėl galiu pabendrauti su kiekvienu iš jūsų jeigu kyla nesusipratimai. Papeikimas, kurio galėtų nebūti, jeigu siektumėt komunikacijos, o ne rašytumėt jog direktorių prižiūrėtojas išsikėlęs save aukščiau, jus paprastus žaidėjus stato į rėmus, nors kontakto užmegzti net nepabandėte. Nepamirškit, minėjau viršuje, jog atsikėlęs, prisėsdamas prie kompiuterio aš esu direktorių prižiūrėtojas, asmeniškumus ir visa kita metu į šoną ir su tuo nesusiduria ne vienas žaidėjas, todėl rekomenduočiau kreiptis į mane atsiradus neaiškumams, visada aptarsime ir išsiaiškinsime ir galbūt jūsų nuomonės susidarymas pasikeis, nors neįsivaizduoju, dėl ko jis galėjo susidaryti toks, priešingai nei turėtų būti.

    Taip pat, dėl dezinformacijos bus pasikalbėta su direktoriumi, kodėl jūs, jūsų grupė žaidėjų, buvo iškelti iš kanalo, nepaaiškinant kodėl buvote iškelti ir kodėl, nusiskundimai jeigu kartosis - jūs būsit iškeliami, tačiau jeigu planuojate išlikti kanale, jame lankytis - puiku, prie jūsų niekas nelys, tvarkos ir santarvės, viskas ko iš jūsų prašoma, pašaliniai kanale leidžiami iki tos ribos, kuomet žaidėjai dirbantys firmoje neturi sąlygų dirbti, dėl kitu pašaliniu kanale trukdymo.
    Tai nėra nauja tvarka, kurios nežinotų kažkuris direktorius, tačiau tai eilinis nesusipratimas (bent aš taip manau) ir direktorius jus iškeldamas nepaaiškino, situacijos, kodėl tai padarė ir kaip, arba paaiškino, bet neteisingai. Kad ir kaip ten bebūtų, šitokių situacijų stengsiuosi išvengti, pats dalyvausiu tokiose situacijose ir išklausysiu abejas puses, tiek jūsų, tiek darbuotojų, tiek direktoriaus.

    Na ir apibendrinant, labai liūdna, jog jūs nesiekiate komunikacijos, o rašote papeikimus, nes šitame papeikime nematau neišspręstos, ar neaiškios situacijos, paskutinė kuri yra užsilikus, nuo vakar, bet ir tai jį nebuvo aptarta, girdėjote tikriausiai ką norėjote girdėti, o direktorių prižiūrėtojui parašyti, paklausti kodėl buvote iškelti nesugalvojote, jeigu tai būtų principai, jūsų buvimas darbo kanale savaitės dienomis taip pat būtų kliuvęs, tačiau ne, mano požiūris ir idealogija atstovaujant projekto direktorius ir projektą yra visiškai kitoks, todėl rašyti papeikimus už tai, jog save keliu aukščiau kitų, nėra realu ir teisinga, todėl, nes situacija visiškai kitokia nei ją reprezentuoja jūsų papeikimas. Kaip ir įrašymas į stulpą, jūsų papeikime jis akcentuojamas tik dabar, kai įrašytas buvote prieš pora savaičių.

    Įžvelgiu provokacijos, susireikšminimų ir nusistatymų prieš mane, tačiau tai galime nesunkiai išspręsti, susėdę išgert puodelio kavos, prieš jus nusistatymu neturiu ir toli gražu neturėsiu, kodėl jųs turite nusistatymą prieš mane - neįsivaizduoju, tačiau tikiu, jog anksčiau ar vėliau tai dings, jeigu susėdę išspręsim esančias problemas ir jūsų neaiškumus, jeigu jūs pradėsit kreiptis į direktorių prižiūrėtoją, klausdami kodėl atsitinka taip ar taip, o ne rašysite papeikimus, paminėdami senas situacijas kurios senai išspręstos ir pridėdami naują įvykį, kuris įvyko vakar, net nepasiklausus komandos nario kodėl taip įvyko. Nesiekiu būti jūsų geriausiu draugu, tačiau nesiekiu būti jūsų priešu, aš esu komandos narys, kuris atstovauja projektą ir pasiruošęs atsakyti jums į visus, neaiškius klausimus.

    Laikas užmiršti senas nuoskaudas, jas lieti, gyvenkime čia ir dabar, aš matau šviesią projekto vizija, turiu daug nerealizuotu idėjų, kurias realizuosiu labai greit, o laikas užgydys žaizdas ir manau kažkuria diena, susėdę gerdami kava juoksimės iš šitos situacijos, nes ji yra juokinga.

    Taip pat ir priminimas, jog iš jūsų pusės dezinformacijos nenorėčiau matyti, žaidėjų nuteikimo, neteisingo nuomonės sudarymo reprezuojant mane, priešingai nei yra, pagrindžiant nepagrįstais faktais, nes paskui stebimasi, iš kur atsiranda stulpai, kodėl jie stulpe ir kaip kas. 

    (keletas aktualiu screenshotų - 
    https://imgur.com/a/jOHnRVm)
    Pagarbiai, direktorių prižiūrėtojas. 

    tumblr_pcjv3rYtXk1xb0zheo1_250.gif


     

  10. Nesuprantu, negi esi toks nesavikritiškas ir šitoje situacijoje neįžvelgei savo kaltės? Aiškiai matosi, direktoriaus pateiktuose įrodymuose, jog šalia pareigūno jus nusižengėt taisyklėms ir buvote perspėti jog sustotumėt ir nebepažeidinėtumėt jų trankydami vienas kita, tačiau jus nenustojot, tai darėt toliau. Taip, direktorius galbūt per greit po žinutės išsiuntimo puolė rakint ir dėti įspėjimus, tačiau čia minimali klaida, iš kurios aš net neabejoju direktorius pasimokė, šitoje situacijoje buvote jus abu kaltininkai, todėl ateityje siūlyčiau tokiu bereikšmiu papeikimų, kuriose matosi jog esi pagrindinis šios situacijos kaltininkas nerašyti ir taupyti savo laiką taip pat ir direktoriaus. 

    DIREKTORIUS BAUDŽIAMAS NEBUS.

  11. Šįkart, kandidatūrų skaičiai dvigubėja, ieškomų direktorių taip pat, džiaugiuosi dėl kandidatūrų skaičių, todėl, nes, direktorius vėl tampa siekiamybė kurios siekia žaidėjai ir jų skaičius auga, jeigu sulygintume su praeito mėnesio rezultatais, tai skaičiai auga. Šioje analizėje pamatysite visas trys analizes į visus darbus, į kuriuos buvo atranka, todėl ankščiau neteko išvysti jau pasibaigusiu atranku direktorių. 

    Medikų darbas sulaukė daugiausiai kandidatūrų - 7, didžiausias skaičius pildančiųjų buvo naujokai, džiaugiuosi, jog naujokai pradėjo drįsti pateikti paraiškas į direktoriaus postą, iš senbuvių pusės taip pat buvo paraiškų, jos nebuvo blogos ir atitinka standartus, tačiau elgesys serveryje, žaidėjų grobimai, jų šaudymai, vien todėl, nes šiame projekte trūksta ,, roleplay " nėra priimtina ir būdinga kandidatui, pildančiam į direktoriaus pareigas. Kadangi nebuvo iš ko rinktis, sulaukus 7 paraiškų, buvau priverstas rinkti kandidatą iš kitų darbo atrankų. Suradau tik viena potencialų žmogų, kuris galėtu apsiimti šias pareigas - Deividas Meškinis, siunčia paraiška jau nebe pirma kartą, šio žmogaus idėjos yra mobilios, todėl, nesunkiai bus perdarytos ir pritaikytos medikų darbui, perkeltas iš pervežėjų atrankos.

    Ties mechanikais situacija kiek kitokia, paraiškų kiekis mažesnis, tačiau rinktis yra iš ko. Kandidatūrų skaičius buvo ~ 4, potencialių kandidatų - 1, aptariant kitus du kandidatus, tai jiems kiša koją vis dar jų elgesys, neprofesionalūs sprendimai, buvimas ir vėlimasis į situacijas tokias, kurias nereikėtų, neturėjimas ką pasiūlyti, visi šie faktoriai pakišo kojas pasiekti direktoriaus pareigas. Amanda, jį pateikė stiprią kandidatūrą, prieš tai atstovavusi medikų darbą suprato, jog jį pajėgi atstovauti firma, ją padaryti įdomią ir unikalią bei tuo pačiu užtikrinti tvarką ir stabilumą. Todėl linkiu sėkmės Amandai, padarant mechanikų firma tokios, kokios jį nori ir nurodė paraiškoje, galbūt rezultatais pranoks ir buvusi direktorių, pamatysime ateityje. 

    Pervežėjai taip pat pagaliau susilaukė rimtesniu kandidatų dėmesio, nebe plevėsų kurie išbuvę diena ar dvi pabėga, nepateikdami rimtesniu priežasčių, šįkart sulauktas paraiškų skaičius buvo - 5. 
    Laiškai visų kandidatų buvo stiprus, kai kuriu kiek mažiau, kai kuriu kiek daugiau, tačiau toli gražu nelygus mechanikų ar medikų atrankoms. Einant prie esmės tai susigrūmė du stiprūs varžovai, vienas siekia paversti pervežėjus karteliu, kitas kandidatas siekia realizuoti europines idėjas, kad ir kaip tai beskambėtu, mūsų europinių idėjų kūrėjas jau yra atstovavęs pervežėjus, kai tuo tarpu kartelio idėjos kūrėjas nėra, o konkrečiau tai Pablo Greenas, šis žmogus kandidatuoja nebe pirmąjį kartą, šįkart kandidatūra stipresnė, sutvarkytos senos klaidos, apie kurias jis žino jau senai. Matau šį žmogų kaip puiku, daug žadanti vadovą, kurio idėjos atrodo įdomiai ir unikaliai, kadangi kandidatuoja nebe pirmą kartą, o motyvacija vis nekrenta, manau būtų neprofesionalu nesuteikti šanso žmogui, kuris yra motyvuotas atstovauti pervežėjus ir mato save kaip jų darbo vadovą, todėl sėkmės Pablo, tikiu jog jo įdomios idėjos bus įgyvendintos. 

    Todėl apibendrinant rezultatus:

    Medikų firmos direktoriumi tapo - Deividas_Meškinis
    Mechanikų firmos direktore tapo - Amanda_Candy
    Pervežėjų firmos direktoriumi tapo - Pablo_Greenas

     

  12. Ne kartą buvai įspėtas pareigūnų, jog grįžtum į zona, turėdamas įtarimo lygi, tačiau tu nepaklausei, toliau sukinėjai ratus po kaimelius, nors puikiai supratai ir matei ko buvai prašomas pareigūnų ir žinojai kas tavęs už tai laukia, todėl nelabai supratau šito papeikimo esmės, piktnaudžiauti savo statusu ir buvimu gaujos narių tikrai niekas neleis, todėl patarimas ateičiai - neberašyk bereikšmiu papeikimu, pabendrauk su direktorium, paprašyk jo įrodymu ar su pačiu DP, pasitikslindamas ar už tai direktorius bus baudžiamas. 

    Direktorius baudžiamas nebus.



     

  13. Šį kart analizuoti buvo tikrai ką, skaičiai auga, susidomėjimas direktoriaus pareigomis taip pat, todėl tie kurie kandidatavote, nepraraskite motyvacijos ir noro siekti pareigų, jos pasiekiamos jums visiems, vieniems reikia įdėti mažiau darbo, kitiems daugiau. Na, o jeigu šnekant apie atranka, užpildė rimti asmenys ir žinoma atsirado grįžusiu herojų iš pasakų šalies, kurie minėjo seniau pildydami į direktorių, jog šis projektas yra žlugęs, tačiau praėjus vos pusei metu grįžta ir vėl kandidatuoja į direktoriaus pareigas, ironiška. Šiandien aptarsime 3 kandidatus į šias pareigas, Tony_Express, Deividas_Meskinis ir Lietuviskas_Zmogus. 

    Valentinas (Tony_Express)
    buvęs medicinos centro direktorius, jo tapęs visiškai atsitiktinai pretenduodamas į policijos departamento direktorių. Pabuvo mėnesi, suprato jog medikai ne jam ir paliko pareigas, iš vienos pusės šaunu, jog žmogus susivokęs jog nejaučia jokios motyvacijos pareigoms, jas paliko nei tempė ir laikė ilga laiko tarpą pareigas visiškai be priežasties, gal kiek neprofesionalu, manau jis suvokė jog tai pamoka, kad reikia siekti vienu pareigų, nemaišyti jų su kitomis, apsistoti ties viena, tave labiausiai traukiančia. Šį kart Valentinas patobulino savo CV laišką, jį atrodo stilingai, kaip ir priklauso padoriam CV laiškui. Savo laiške jis pateikė kalnus nauju idėjų, kurios yra daug žadančios, pradedant įvairiausiais tvarkaraščiais, baigiant būriais ir kitomis idėjomis apie kurias neišsiplėsiu. Valentinas pildo nebe pirma kartą, o ganėtinai nemaža laiko tarpą, matau jog motyvacija šiam žmogui nekrenta, jį auga, jis vis dar save mato kaip policijos departamento vadovą, tokį matau ir aš jį, todėl nieko nelaukdamas noriu pasveikinti jį, tapus nauju - policijos departamento vadovu. 

    Deividas (Deividas_Meškinis) dar vienas stiprus kandidatas, kandidatūra pateikta stipri, skaitant laišką tiesa sakant neradau prie ko prikibti. Unikalios idėjos, kurios net neabejoju jog pasiteisintu, ypatingai patiko tą, su komandomis, kuri nuskambėjo visiškai nerealiai ir tu ją privalėsi realizuoti ankščiau ar vėliau, šį žmogų, kaip policijos departamento vadovą matau, tačiau ne dabar. Reikia pastovumo, neužtenka sugrįžti į projektą ir pažaidus kažkiek laiko užpildyti paraiška į viena svarbiausiu serverio darbu direktorių, reikia nemažo laiko indėlio jog šį direktorių gauti, todėl linkiu jo siekti, neprarasti motyvacijos, o kaip bus - pamatys laikas, puiki perspektyva pasirodyti pareigose pas naująjį direktorių - Valentiną.

    Deividas (Lietuviskas_Zmogus) įdomi asmenybė, vieni šį žmogų žino kaip vienoki, kiti kaip kitokį, iš savo pusės galiu paminėti jog pastebėjau, kad jis keičiasi, jo elgesys prieš tai (trolinimas ir etc) pasikeitė į minimalesnius, dėl ko džiaugiuosi. Turi nebloga reputacija, jis yra tiesiog atsidavęs policijos departamento darbui., tačiau koja kiša laiškas, kuri jis paraše anketos forma, lyg pildytu į mechaniku darbą serveryje, rašant laišką ir pretenduojant į tokį postą derėtu labiau pasistengti, įdėti darbo į laišką, jį padaryti stilinga, padoru, o ne užpildyti kaip anketa į darbą. Taip pat rašant anketa į tokias pareigas, reikėtų atsinešti ir savo bagažo, naujų idėjų departamentui, todėl išsakęs savo pastabas linkiu kaip ir Deividui viršuje, siekti pareigų, nenuleisti ranku ir būti toliau tokiam pat motyvuotam, patobulėk ties laiškais ir galbūt viena diena ateis ir tavo diena, kuomet busi paskirtas policijos departamento direktoriumi. 

    Sveikinimai Valentinui, tikėkimės jog jis bus tas direktorius, kurio senai reikėjo policijos departamentui, nes jo idėjos ir motyvacijos kiekis man bent rodo, jog šis žmogus nuveiks daug atstovaudamas policijos departamentą. 

    IKI PASIMATYMO. <3




     

  14. 5 kandidatūros į taksi direktorių, viena iš jų atšaukta. Kandidatūros nėra blogos, įžvelgt būtų galima ir potencialiu kandidatūrų daugiau nei viena, tačiau pažangu iš kandidatu nebuvo visiškai, tik vieno žmogaus, kuris pateikė savo anketa po atrankos pratęsimo. Nešvaistant laiko tuščiomis kalbomis pereiname prie analizės. 

    Domas (Bunta_Fujiwara) pateikė savo kandidatūra jau nebe pirma kart į šį direktorių, galima suprasti jog motyvacijos ir noro vadovauti šiam darbui jis neprarado, atvirkščiai - jis stengiasi ir siekia šitų pareigų toliau, tai puikus pavyzdys tiems, kuriems nepavyksta pasiekti norimu pareigų, jog nereikia pasiduoti ir reikia bandyti jų siekti toliau, kol savo tikslą įvykdai. Domo kandidatūroje buvo kalnai nauju, nematytu idėjų taksistams, kurios atrodė įdomios man ir esu tikras jog jas įgyvendinus taksistu darbas taptu vienas patraukliausiu serveryje. Taip pat puikiai aprašė taksistu problemas, jų pareigybes, šaunu jog žmogus rado ką pridėti prie kandidatūros padarydamas ją normalesne, o apibendrinant - nematau priežasties, kodėl šis žmogus negalėtu gauti direktoriaus, stipri kandidatūra, naujovės darbe, nemažėjanti motyvacija ir noras užimti šias pareigas, todėl linkiu sėkmės įkuriant savo ,, ExpressTaxi" 

    Kitu likusiu kandidatu neanalizuoju, jose neįžvelgiu perspektyvos, stipriai trūko motyvacijos kandidatams, anketos nebuvo tokios blogos, tik truko pastangų, viena iš kandidatu per savaitę teko matyti vos viena kartą serveryje, visas kitas likusias dienas žmogus praleido forume. Todėl prieš pildant į direktoriaus pareigas, siūlyčiau susimąstyti, pilnai nuspręsti ar to norite ir rodyti motyvacija, o ne tikrinti forumą kas valandą, nesirodant žaidime. 

    Sėkmės Domui. 

  15.               
    Pervežėjai susilaukia daugiau dėmesio, šį kart turime 5 kandidatūras, skaičiai dvigubėja, perspektyvūs kandidatai ne, keista jog pildydami į direktorių žmogus galvoja jog numes anketa ir tuo viskas pasibaigs, nei ištaisytos klaidos, nei sutvarkytas dėstymas niekas, numesta padrikai, su matytomis idėjomis. Dar kai kurie pildydami išvis nerodo jokio aktyvumo, neįmanoma dienos metu pastebėti žmogaus serveryje, užpildė - laukia analizės, gaus tai gaus, negaus tai negaus, taip kai kurie žiūri į šias pareigas. 

    Taip pat vieno iš kandidatu nuomone, įmanoma nustatyti žaidėjo intelekto lygi pagal jo darbo taisyklių žinojimą, todėl atsargiai. 


    Einant prie vieno iš perspektyviausiu kandidatu - Egidijaus (George_Butler), šis žmogus parašė nebloga kandidatūra, kuri atitiko visus minimalius reikalavimus, anketoje išdėstė idėjas, kurios tikrai nėra blogos, jas apgalvojus geriau galima išvystyti dar geresne jų versija. Anketoje kalbėjo aiškiai, neperpustai, savikritiška asmenybė, kuri nusipelnė šanso tapti direktoriumi, žinant jog jo praeitis nėra super, tikėkimės jog šis direktorius jam bus raktas į senu klaidų ištaisymą.

    Sveikinimai Egidijui. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.