Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Eric Sanders

Neaktyvus

  • 14

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Eric Sanders

  1. Gera įdėja tikrai pagyvintų žaidimą būtų kai realiame gyvenime, bet geriau būtų MINI darbas ir nebūtų priskirtas prie darbai be pakvietimo arba būtų pridėta prie ūkininkų srities prie ūkininkų darbo sodas ir ten galėtum rinktis obuolius bei kitus vaisius ir surinkus kažkokį tai kiekį tūrėtum nunešti į sandelį ir gautum kažkokį kiekį pinigų į rankas.

  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eric_Sanders


    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2017.01.03


    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? 2 metus.


    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Kituose projektuose reklamavo.


    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? Atsibodo senasis serveris. Ūnikali sistema bei normalūs žaidėjai.


    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip nebuvo sunku, nes viskas buvo išsamiai parašyta ir išdėstita viskas ką reikia padaryti.


    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Visus dirbau be direktoriaus pakvietimo. Įdomiausi buvo medkirčiai ir ūkininkai. Pelningiausi tai visi buvo , nes uždarbio suma buvo ta pati. Nuobodžiausi buvo picerininku , nes ten tik važinėtis daugiausiai tereikėjo , nes ten niekas neperka tų picų ir t.t... Su gaistrininkais buvo taspac , nes ten tų gaistrų neveik kaip ir nemačiau važnėjausi tuos 30min ir viskas.


    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, tsg važinėjausi ir radau.


    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Nelabai.


    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau nušautas policininko iš niekur nieko stovėjau ir pradėjo šaudyti.


    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Dviračių nelabai ir mačiau , o mašinų tai pakanka tikrai.


    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau , bet nepadėjo man.


    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kvieičiau , bet mano iškvietimo nepriimė bet buvo 5 prisijungę taxi darbuotojai.


    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip aiškus.


    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na nežinau viskas ok yra.


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.