Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kenny_Exchase

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Kenny_Exchase

  • Gimtadienis 2001.08.09

Paskutiniai profilio lankytojai

1.882 profilio peržiūros
  1. Pats sau aktorius - pats sau ir režisierius.

  2. Labas, smagu kad sūkuriai šiokį tokį prisistatymą pradžiai. Šaunu kad sieki šiokių tokių dalykų tikrame gyvenime ( mechaniko ) nes dabar šis darbas yra gan geras ir įmanoma užsidirbti pakankamai pinigų kaip ir dedant stogus apšildai namus ir panašiai. Tai malonu susipažinti, geros kloties tikrame gyvenime ir visko ko geriausio!
  3. Labas, Dominykai. Smagu kad atvykai į geriausia žaidimą, kuri sužinosite daugiau apie projektą, perskaitęs pora geru atsiliepimų. O šiaip didžiausios stiprybes, kur tau jos prireiks, ja ir išnaudok ten kur gali!
  4. • Gerbiamieji, gero ir fantastiško jums Antradienio ! ;]

  5. Labas, gerbiamasis žmogau. Prisistatymas normalus tikrai, nėra prie ko prikibti. Tiesiog smagu kaip žmogus prisistato viešoje erdvėje save. Linkiu didžiausios sėkmės tau šiame SA:MP pasaulyje, o ypač žinoma linkiu geriausios kloties tikrame gyvenime. Gerų mokslų, ir malonaus žaidimo būtent čia!
  6. Labas, Lukai. Smagu kad sūkuriai savo prisistatymą, esi gan mandagus bei nuoširdus žmogus kaip manyčiau iš prisistatymo. Gero bei įdomaus žaidimo šiame projektuke, o gyvenime linkiu visko po truputį, svarbiausia kad sporte sektųsi ir kitoje veikloje.
  7. Viskas suderinta puikai ir tvarkingai, gražų žiūrėti į šiuos darbus sukurtus. Būtų nerealu kad sukurtum ir su kitais darbai ( be pakvietimų ) nes esame visi lygus - vienodi. Šaunuolis kad dedi pastangas, bei rodai savo rezultatus mums visiems.
  8. Laiko nesustabdysi, prieš laiką.

  9. Nežinau kaip kitiems serverio veidams, bet man tikrai patiko kad užlipo ir pasiima transportą. Nes man asmeniškai vakar buvo vienas dalykas, atvažiavau į gaisrininkus ir bandžiau lipti į mašiną ir darbuotojas pradėjo iš oro ant manęs ir dar kelių darbuotojų purkšti ta vandenį. Įlipti į mašinos transportą, ir tęsti savo atliekamus darbus. Buvo kelios mašinos, ir su bendradarbiais įlipti nebuvo galima būtent per viena žmogų. Siūlau padaryti kažką susijus su šiuo pasiūlymų, arba tiesiog prie darbo kad būtų negalima purkšti vandens, arba kaip nors jeigu įmanoma padaryti kad nebūtų galima purkšti v
  10. Esu šiame dalyke prieš aš, nes dėl daugumą priežasčių. Jeigu jums žmogus ( gaisrininkas ) trukdo trankosi su mašinomis, tai praneškite serverio administracijai dėl tokio dalyko. Ir manau administracija sutvarkys šiuos mažus reikalus. Arba tiesiog važiuokite toliau nuo jų ir viskas, nevažiuos prie jūsų jisai ar kažkas panašaus. Pasiūlymas tikrai nevertingas, šiame dalyke aš sakau kad viskas yra tvarkoje, tiesiog tokių atveju praneškite serverio administracijai.
  11. Labas, gerbiamasis Edga. Tavo pamoka nėra viena iš geriausių ir ir įdomiausių. Nes čia sukurtas aprašymas, bei įkeltos nuotraukos. Bet gal kažkam pravers, šiaip jeigu moki kurti kokį pristatymą ar kažkas panašaus su video jau, būtų žiauriai nerealu kad sukurtum tokia pačia tema tik su video kūrimų. Būtų didelis pliusas tau į viršų, ir manau tiek nustebtu serverio administraciją, bei nauji projekto veidai. Už šią temą, spaudžiu aš tau mygtuką "patinka" nes kaip žmogus už tai kažkokį laiką sugaištą tikrai esi šiek tiek kažko vertas, bei aišku ir už rašymą. Šaunuolis.
  12. Labai smagu, kad sulaukiame dar viena tema išskirtinė, perskaičiau truputį ten pradžia iš tikro yra viskas parašyta aiškiai ir tvarkingai. Šaunuolis gerbiamasis, geras rezultatas bei geras iššūkis kitiems temos kūrėjams. Einant prie naujokų tai viskas yra mandagiai bei gerai sukurtos sistemos, puikus apmokymai ne kaip kitur aprodo, o čia pačiam reikia nuvykti iki tos vietos. Tiesiog nerealu ir aš esu nustebęs tiek apie sistemas, tiek tavo atsiliepimų. Geras pavyzdys naujokams, kurie skaitys šią temą !

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.