Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Andrius_Quattro

Neaktyvus

  • 116

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp [0.1.8.7] Šiek tiek apie gaujas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Skrajojantis_Olandas
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    Na taigi kažkaip čia sedėjom diskutavom kas galėtų būti naujojoje sistemoje po visų stipriai laukiamo update'o ir kilo tokia šiokia mintis ties narkotikų vartojimu. Tiksliai ką yra sugalvoję savininkai nežinau, bet pateiksiu kas man šovė į galvą šiuo metu. Kaip žinoma dabar serveryje vartojant narkotikus žaidėjai nuolat gauna drunk efektą - tai yra kuomet pradeda suktis galva automatiškai pataikyti yra sunkiau. Bet ar ateityje bus tas pats? Aš siūlyčiau daryti taip, kad vartojant narkotikus vis mažėtų galvos sukimosi efektas ir jis galų gale baigtusi išvis (jeigu narkotikai būtų vartojami nuolat). Kitaip tariant gaujinis prisijungęs į serverį vartoja narkotikus ir jam sukasi galva galbūt ir mirguliuoja vaizdas, arba vaizdas yra iškraipomas kažkiek. Na ir tarkim jis taip vartoja visą dieną. Kitą dieną prisijungus jau drunk efektas ir visos kitos haliucionacijos yra mažesnės. Nes logiškai pamąsčius kaip ir realybėje kuomet nuolat vartojami narkotikai jų efektas vis mažėja ir organizmas įgauna šiokį tokį įmunitetą jiems, tad prireikia didesnės dozės. Taigi ir čia būtų galima padaryti kažką panašaus kaip, kad nuolatinis narkotikų vartojimas sumažintų jų poveikį jūsų žmogeliukui ir suteiktų galimybę įgyti pranašumą prieš oponentą legaliu būdu. Jeigu kyla minčių, kad žaidėjai suvartos narkotikų porą dienų ir viskas žais be vaizdų iškraipymų ir t.t. Tai siūlyčiau daryti taip, kad vartojimo efektas vis atsistato kas kažkiek laiko, tarkim nevartojus dvi ar tris dienas, efektas pradėtų grįžinėti po truputi. Bet norint jį sumąžinti reikėtų vėl reguliariai jų suvartoti. Aišku galima visaip sužaisti ir ties gaunama nauda - kaip tarkim kuomet efektas yra minimalus ir naudos gautum mažiau (kokiom 10-20 mažiau gyvybių ar šarvų). O jei vartojimo efektas yra didelis tuomet automatiškai ir nauda būtų didesnė (kokiom 10 gyvybių daugiau negu su mažu vartojimo efektu). Bet čia jau spręsti jums ar reiktų tokios įvairovės.
    Kalbant apie narkotikų rūšis. Būtų visai smagu jeigu jų būtų serveryje kelios, ir kiekviena turėtų skirtingą efektą ir gaunamą naudą veikėjui (kaip šarvų ir gyvybių skirtingi kiekiai). Tarkim keli skirtingi narkotikai duoda skirtingą gyvybių kiekį kaip +30, +50, +70 gyvybių. Taigi plėtojant viršuje esančia idėją šie narkotikai ir būtų tie kurie sukelia efektus ar tam tikras haliucionacijas. Taigi vartojant visus skirtingus narkotikus reguliariai ir visų efektas sumažėtų kuris suteiktų pranašumą šaudantis, bet taip pat šiek ir sumažėtų gaunamas gyvybių skaičius. Taip pat galima būtų padaryti jog, per daug dažnai vartojant narkotikus užsiterštų jūsų kraujas. Tarkim per 1 minutę 6 ir daugiau kartų suvartojot narkotikų. Jums vaizdas pradeda temti, jeigu nustosite vartoti po kelių minučių vaizdas pradės šviesėti, bet jeigu ir toliau juos vartosit žmogeliukui pilnai užtems vaizdas ir jis suklups ant žemės. Tuomet seka medikų darbas, jie turės jus įsitempti į darbinę transporto priemonę ir jus veštis į ligoninės reanimacijos skyrį. Ten paguldys ir leis lašelinę or something nežinau per daugiausia ką daro  bet galimą sugalvot. Praėjus 3-4 minutėm kraujagysles prasivalys ir jūs galėsit vėl pilnai funkcionuoti. Bet jeigu tarkim medikai nespėja jūsų nusivešti į ligoninę per 5 minutes jūs mirsite, ir atsirasite ligoninėje. Jums suksis lengvai vaizdas arba tiesiog bus šiek tiek pritemęs ekranas. Taigi vistiek reikės gultis į reanimaciją jog būtų atstatytas jūsų kraujas ir galėtume vėl normaliai žaisti. Kas smagu jog tai šiek tiek įtrauks ir medikus ir bus gan įdomi papildoma veikla serveryje. O jeigu serveryje nebus aktyvių medikų galėsite prieiti prie npc boto mediko parašyti komandą tarkim kaip /issigydyti. Ir vėl gi pagulėjus kelias minutes būsite vėl be jokio poveikio ir atsistatysite savo kraują.  
    Prirašiau daug bet galbūt kokia mintis pasirodys patraukli ir įtrauksit į atnaujinimą  laukiu nuomonių ir komentarų galbūt turite kažką papildyti arba pakeisti.   

     
  2. Patinka
  3. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Some cars for @Kristis_Malibu
      
      
      
      
      
  4. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Kenshin_Yona tarp Peikiu Mafijos_Senelis   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Kenshin_Yona
    2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Mafijos_Senelis
    3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?: Irasytas i ngs'a, nors net nebuvau gaujoje.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: http://prntscr.com/s6at3j
  5. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Mantas tarp Nedaz_Nedaz užblokavo Aurimas_Quantus   
    Anketa tvarkinga
  6. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp GTA SA ir SA:MP legendos   
    Sveiki!
    Daug domėjausi apie Grand Theft Auto žaidimų, o konkrečiau san andreas'o, bendruomenės istoriją. Jeigu dar konkrečiau- jo modifikavimo istoriją. Šioje temoje noriu kuo detaliau ir įdomiau aprašyti apie SA-MP'o kūrimą ir jo kūrėjus, Cleo library, zmodeler, sanny builder, asi-loader, txd workshop kūrėjus- visus neįtikėtinai gabius ir valingus žmones, kurie sukūrė šiandieninį san andreas'ą. Tikriausiai dauguma jūsų nesusimąsto, kiek daug jie reiškia mūsų bendruomenei.
    SA:MP
    Atkaklių GTA žaidimų fanų komanda, vedama "kyeman", maždaug 2005 metų balandį sukūrė ir išleido pirmąją Vice City multiplayer (VC:MP) modifikaciją. Tačiau kurdami ją jie jau planavo padaryti kitą, kiek rimtesnį projektą- SA:MP. Kadangi jiems pradedant dirbti ties šia modifikacija san andreasas dar nebuvo išleistas, jie VC:MP planavo paversti SA:MP kodo pagrindu. Atidavę VC:MP tobulinti kitam bendruomenės nariui, jie pradėjo darbą ties SA:MP'u. Nerandu tikslios datos, bet 2005-2006 metais pasirodė pirmosios jo versijos, o jis yra tobulinamas ir papildomas net iki šių dienų (paskutinis atnaujinimas 2019-11-22). 
    Kūrėjų, kuriuos man pavyko rasti, pseodonimai: kyeman, Kalcor, Spooky ir Y_Less. Jų tikriausiai yra daugiau, tačiau niekur jie neaprašyti ¯\_(ツ)_/¯
    CLEO library ir sanny builder 
    Seemann (dėl dievo meilės netarkite šio vardo garsiai 😳) 2005 metais pradėjo darbą ties universaliu GTA modifikavimo "varikliuku?" - CLEO. Pirma Sanny builder- kodo compilatoriaus- versija dienos šviesą išvydo 2005 metų rugpjūčio 4 dieną. Dėl cleo library- neesu tikras. Versijų archyvuose seniausia rasta versija yra išleista 2008 metų Liepos 27, bet tai yra CLEO 3. Tikriausiai senesnės versijos tiesiog nebuvo stabilios ir jų palikti parsisiuntimui neapsimokėjo... Bet tai tik mano spėjimas. CLEO žaidimo scriptinimui prideda daugybę naujų komandų (opcodes), su kuriomis galima bendrauti su kitais failais, doroti išorinę informaciją ir t.t.
    Visa žmonių, bent kažkiek prisidėjusių prie šio projekto, komanda: Alexander Blade, Barton Waterduck, BG_ASM, Capushon, CyQ, Demarest, JernejL, Hammer83, koPPP, listener, Midnightz, pdescobar, PLPynton, San'OK, Sergey81, spaceeinstein, Silent, Y_Less, Deji, Yelmi, Xieon
    Asi-loader
    apie šį pluginą daug nekalbėsiu, kadangi tai nėra toks didelis projektas, kaip aukščiau išvardintieji. Jį sukūrė Silent, ir išleido 2012 metais. būtent šį loaderį naudoja CLEO. Apie šiuos dalykus daug nežinau, neesu joks specialistas, tad nieko daugiau pasakyti ir negaliu.
    Zmodeler
    zmodeler, arba zanoza modeler- tai 3d modeliavimo programa, sukurta specialiai žaidimų "modinimui". jos kūrėjas - Oleg Melashenko. Vienas. Vienintelis. Žmogus. Deja, apie jį informacijos, kiek ieškojau, beveik absioliučiai nėra. Gaila. Dėka šios programos, san andrease turime daugybę automobilių, skinų, ginklų modifikacijų, kurių be šios programos tikriausiai nebūtų. Kuo ji tokia gera? O gi tuo, jog ji yra pritaikyta žaidimams, o ne renderinimui. Joje palaikomi elementai lengvai ir užtikrintai persikelia į žaidimą taip, kaip norime. Nereikia jokių 3-party converterių. Failų formatai tokie, kokių reikia žaidimams. Pirmųjų jos versijų sukūrimo data neaiški, kadangi zmodeler 1 forumas jau seniai uždarytas. Nors naujausias zmodeleris yra 3, san andreasui modifikuoti naudojamas 2. Oficiali jo išleidimo data yra 2004 metai (tikslios datos nėra, kadangi viskas kas išlikę iš tų metų tai keli pranešimai mirusiame jo forume). Tai yra neįtikėtina ką vienas žmogus sugebėjo sukurti vardan savo hobio...
    TXD workshop
    Taip pat ne toks didelis projektas, bet vertas dėmesio. Jo kūrėjas- Jernej (arba Jerney L, Delfi). be jo, jis yra sukūręs ir kitų programėlių, kurios leidžia lengvai dirbti su san andreaso tekstūrų ir modelių failais. Seniausia TXD workshopo versija kurią galiu rasti yra išleista 2005 metų lapkričio 13 dieną. Taip pat labai svarbi programa, populiariai naudojama tarp moderių (įskaitant mane) norint sudėlioti tekstūras į .txd failus.
     
    Tai tokie mano paieškos vaisiai. Informacija galbūt nėra tokia tiksli ir įdomi, kokios tikėjaus prieš rašant šią temą, tačiau yra kaip yra. Prašau patikslinkit jei ką nors žinote daugiau nei aš, nes tikrai klaidų ir neatitikimų bus  Ai, nors ką aš čia bandau apgauti, niekas iki čia taip ar taip ne skaitys.. Na bet jei jau skaitėte, tikiuosi bent kažkiek patiko, įdėjau nemažai darbo, bet norėjau kad kuo daugiau tautiečių žinotų apie šiuos legendas...
    Šaltiniai:
     
  7. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia nauja sistema pradžioje irgi buvo mintis juos daryti tai kiek atsimenu dar kelis kart buvo surengti GW, bet dabar ši tradicija žlugus.  Galima būtų gaujų prižiūrėtojui sumest stafkes po kokius 500k ir surengti GW dviem gaujom, o gal būt net ir turnyrą ir viešai forume skelbti rezultatus. Laimėjusi gauja gauna pinigus. Visa tai juk Paprasta ir nereikalauja daug darbo. Užtat gaujoms tai būtų atsigavimas ir mano nuomone didžiausias tos dienos vakaro veiksmas . 
    Kita aktuali tema tai ginklų kainos. Nu čia gaujiniams skaudi tema . Šios sistemos minusas, kad jeigu išlaikai visas zonas ginklų prikaupi tikrai labai daug. Ankščiau pamenu Deagle ginklo kulką parduodavau už 47e, šiuo metu galima nusipirkti Deagle už 9e.. Tas pats su narkotikais. Manau reiktų savininkams atstatyti bagažines, ir sumažinti ginklų kiekį kuris yra pagaminamas zonose. Kažką reiktų pamąstyt prie to pačio ir su namais, verslais, ir kitom prekėm, kad grąžinti tą ekonomiką kuri buvo 2016 m.-2017 m. bent jau. Galbūt pakelti kainas, galbūt pamažinti uždarbius iš darbų, bet mano manymu logiškiausia būtų jog nuo kiekvieno namo pardavimo, transporto priemonės, ar ginklų nusiskaičiuotų mokęstis serveriui, taip pat ir atsiimant algą kokie 5% ar 10% nukeliautų serveriui. Na aš parašiau o jūs spręskit, surašiau viską kaip atrodo žaidėjo akimis. @Rokas @Mantas       
  8. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Lukazzs_Lukazzs tarp Lukazzs_Lukazzs užblokavo Nerioske_Gamer   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukazzs_Lukazzs
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Nerioske_Gamer
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas. Plius zonoj bičas.
    https://imgur.com/a/MidHSmW
    @Rokas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/zyh9k8
  9. Pasimetęs
    Andrius_Quattro sureagavo į Tomcikas_Pineapple tarp San_Pan užblokavo Tomcikas_Pineapple   
    Čia žiūriu dauguma killų apie AK, saudau po viena kulka kad nekiltu taikinukas, mirstat - verkiat. Filmuot neleidzia fpsas zonose, todel drasiai galit tikrinti PC
  10. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Matas_Green tarp [0.1.8.7] Pasiulymas serveriui - GP, NP   
    Prieš.
    Visas šias funkcijas atlieka gaujos.
  11. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Kenshin_Yona tarp Peikiu Mafijos_Senelis   
    Ka ash 1 fotkej blogai padariau? Tai tu tada visiem jiem sudek isp, o ir ka as cia blogo parasiau? Parase kdl blogas paraseu kad geras ir viskas??????
    2 fotke tiesiog pritariau ir viskas????? kas cia blogai
    3 fotke paklause ka daryti ir atsakiau, padejau zmogui kas cia blogo?
    4 fotke nu vo ce jo pripazystu savo klaida aciprasau kad taip blogai paraseu
    5 fotke nu zmogus tikrai ne vertas eventu ir as jam tai parasiau kas cia blogo?
    ir vietoj to kad pasakiti kad davaj sustok nes nenorim prarasti bent vieno normalaus admino kuris ne vien baudzia bet ir pabendrauja su zmonem siunciat fotkes viens kitam kad tik nubaust del to jusu ir niekas nemegsta
     
     
  12. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Kenshin_Yona tarp Peikiu Mafijos_Senelis   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Kenshin_Yona
    2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: mafijos_senelis
    3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?: Uzdejo tris ispejimus uz nieka, jej butu daves 1 buciau sutikes ir vseo butu okei, bet ce is karto bam bam bam 3 ispejimai, sutinku ten parasiau viena karta nesamone, bet cmon uz tai atimti admina? As supikes dabar.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: 
  13. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Zvonink_Man tarp Parduodu kelias tr. priemones!!!   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zvonink_Man
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t):Apačioi
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida):Apačioi
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę:Apačioi
    Papildoma informacija (nebūtina):Apačioi
    Elegy 0Id xuligankė: 750,000  PARDUOTA
      Buffalo 18Id: 115,000  PARDUOTA
    Valtis:Dinghy: 220,000.  PARDUOTA
    !!! NORINTYS SUSISIEKIT SU MANIM ŽAIDIME ARBA FORUME !!!
    • Zvonink_Man •
     
    @Amanda_Candy GALI RAKINT TEMĄ  
  14. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Laurynas'Epic tarp Prašau užblokuoti Minde_Information   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Laurynas_Epic
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Minde_Information
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: relog sugautas teisėsaugos.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/2s9j0
  15. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.   
    [#5] girls
    tematika by @Bon_Chanz
      
      
      
      
      
  16. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
    comeback
      
      
      
      
  17. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Amanda_Candy tarp Amanda_Candy užblokavo Tony_Mersedez   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Amanda_Candy
    Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Mersedez
    Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas administratoriaus privilegijomis
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/NoN2jLD
  18. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Mark_Rosenberg tarp Grynsaid dymeriai   
    meta i zalia kai puse net nesupranta kad cia su makrosu cbugina;Dd;d;d gaila kad nuo sito makroso jau pawesi lv sedi
  19. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Lešavnas tarp Grynsaid dymeriai   
    @Kenshaw_Bradshaw geras aimbotas , @Andrius_Quattro@Aprillia_Goo  @Tomas_Bielka priviet žmonės  
  20. Patinka
    Andrius_Quattro gavo reakcijąEdward_Faletti tarp Emigruoju Ryan_Brown   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ryan Brown
    2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2020-01-29
    3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 6metus
    4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Google
    5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Patinka šitas serveris savo darbų sistemomis,o ana palikau, nes nebebuvo ten veiklos
    6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip, nebuvo sunku
    7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dar neteko
    8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne
    9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip
    10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne nebuvau.
    11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Taip
    12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau kelis kartus, bet tik 1 kart buvo suteikta pagalba.
    13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Neteko
    14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: neteko
    15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau nieko.
  21. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Jonas_Burkys tarp Peikiu Laurynas_Leigon ir Egidijus_Keza   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Jonas_Burkys 
    2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Laurynas_Leigon, Egidijus_Keza 
    3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?:  Dabar gaunasi kaip ir nelygybė tarp komandos nariu(ar tuo metu buvusio), ir paprastu žaidėjų.  Nes kaip , žinome, buvo ne viena tokia situaciją.     
    Dabar šitoje anketoje, mes su Aprillia_Goo buvom ne gaujos nariai bet gaujų veiklos vietoje..
    https://imgur.com/a/7buvN10  
     
    O dabar šitoje anketoje kas nors skiriasi? Laurynas_Leigon ir Pronis_Kadilaks irgi buvo gaujų veiklos vietoje .
      
    O dabar pažvelkite į jo unban apeliaciją,  rašo kad tuo metu necbugino ???  
       "Nematau kam pakenkė tiek Pronis, tiek aš"     jo žodžiai. 
    Jis melavo, kad necbugino, ir dar apeliaciją buvo nepatvirtintą, aš čia matau tik didelė nelygybė tarp paprastu serveriu žaidėjų ir komandos narių(ar buvusiu)
    Ir dar pridedant tai, kad jis neatlieką savo darbo kaip "Gaujų Prižiūrėtojas", Buvo numesti įrodimai, kad padarė /to į zoną , atrašė "okey dq" bet balo nepridėjo iki šiol, bet aišku kai perskaitys šitą tai pridės jau .    https://imgur.com/a/32FE7EY  
    čia tas video su kuriuo poke dariau https://streamable.com/yb298   
    Arba kai sakai pažiūrėt įtartina asmeny, jis atrašo "pavargau jau" o zonose laksto ir šaudo lyg niekur nieko....  ir dar dėl to nekibimo, taip man gali būti kad nekimbą, nežinau tik vieną video buvau gavęs kad man "nekimba" o kur kiti? kai buvo paprašytą įrodimu  nieks nepateikė ? negirdėjo? ??  
    O kai priešu gaujoj patiems nekimba, ir kai pasakai  kad tam ir vėl nekimbą , gauni iš leigono atsakymą, ką ? wtf? pirmą kartą girdžių nors buvo ne kartą sakytą. 
    Aišku bandysi neigti visą šitą , bet čia ką parašiau nei kiek nėra melo, bet aišku be įrodimu tos tavo frazės pasakytos, nes per ts kalbėjai.  
     
     
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:     Viskas viršuje.  
    @Rokas
  22. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Echten_Bloodworth tarp [V6] mexis1337 avatarų gallery   
    ♦ mexisAVATARAI // 4.
     




     
     
    © mexis1337 / 2O2O
  23. Pasimetęs
    Andrius_Quattro sureagavo į Nedaz Nedaz tarp Nedaz_Nedaz laikinai užblokavo Tony_Mersedez   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nedaz_Nedaz
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Mersedez
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Užblokavimo įrodymai.
     
     
  24. Patinka
    Andrius_Quattro sureagavo į Jett_Jenkins tarp tomke ant mesos   
    kazka cia pabandziau
    isskirtinis aciu nunezui, uz pagalba su soundais
     
  25. Haha
    Andrius_Quattro sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Vilius_Extra   
    Įdomiai čia tau su tuo ping kažkaip kuo puikiausiai bėgioji, vartoji ir dar be jokių sunkumų šaudaisi prieš kitus.Host'as čia ne prie ko, nes čia per daug tau kulkų kažkaip nekimba.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.