Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mantys_Samperiss

Neaktyvus

  • 304

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Mantys_Samperiss sureagavo į Egidijus_Keza tarp Ink_Boom užblokavo Mantys_Samperis   
    Anketa tvarkinga.
  2. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Ledas_Competiv tarp Ledo atsiliepimas apie projektą   
    Sveikas!
    Džiugu kad apsilankei mano temoje, o dar labiau tikiuosi kad perskaitęs pirmą sakinį nesustosi skaityti! Egzistuodamas SAMP pasaulyje jau spėjau pamatyti 7 žiemas ir 6 vasaras, kaip žmogui kuris prabuvęs tokiame pasaulyje turėjau kelis stabilius ir pagrindinius projektus kuriuose žaisdavau,bet jų nekaitaliojau jų dėl kažkokių pabalčio rekordininkų(that had to be said :D), kiekvienas iš jų ne tik sukūrė man prisiminimus,bet taip pat kažko išmokė ir išugdė. Greenside'as visada buvo kaip ta vienintelė klasiokė - daili,protinga, visi apie ją žino, bet nevisi drįsta prieti ir tiesiog su ja pakalbėti. Apie projektą žinojau nuo tada kai Aivaras pirmą kartą paskelbė apie minėtojo startą vienam žaidimų forume, bet niekada rimtai jo neišbandžiau, buvau vienas tų žmonių prisirišęs prie projekto turintis ten jau šokį tokį turtą kuris mane literaliai "laikė".
    Tokia maža sutaktis šiandiena, praėjo 10dienų nuo mano užsiregistravimo, taip, tai yra lašas jūroje, tačiau kiekviena kelionė prasideda su mažu žingsniu. Galiausiai sugebėjęs save atkalbėti nuo žaidimo praitajame projekte ir pasiūlymo priėmimo ateiti į komandą dar kitame projekte suprasdamas jog tupėdamas tuose pačiuose lizduose aš netobulėsiu, nusprendžiau atversti naują ir jau paskutinį lapą savo samp virtualybės eskize. Tad su visu nauju lapu atėjo ir mano užsiregistravimas, kuris aišku man nepraėjo dėl kai kurių dėl mano neatidumo padarytų klaidų. Prieš spręsdamas žaisti šitame projekte aš pamiršau vieną labai svarbų dalyką - tai nėra visi kiti Lietuvos projektai, šis projektas propoguoja "žalią"(švarų) žaidimą, kas man labai patiko ir dar vis patinka. Po regis dviejų dienų žaidime tapau jau ir pilnavertis forumo narys, atsimenat minėjau klaidas, tai va viena iš jų buvo prisigeristruoti į forumą tik prisiregstravus į žaidimą. Nestandartiškas būdas yra kelti tokius reikalavimus forumo vartotojams, galbūt drįsčiau sakyti šiek tiek rizikingas, tačiau labai girtinas ir efektyvus norint turėti ir atvaizduoti darnų bei "žalią" forumą. 
    Apmokymai kaip apmokymai, atrodo jog ne kažin kas, tačiau drąsiai drįstu teikti kad tai kolkas pirmieji mano sutikti mokymai kurie ištikrųjų kažko išmokė, ir padarė mano kelią šiame projekte ne tokį duobėtą. Užsiregistruodamas šiame serveryje kaip naujas žaidėjas tu tiesiog esi priverstas visų pirma praeiti visus darbus be pakvietimo, kas yra nežmoniškai pagirtina, nes tai vienintelis projektas kur darbai be pakvietimo žaidžią tokią svarbią poziciją projekte, neminint to kad su kiekvienu darbu išmokdavai ir sužinodavai kažko naujo. Paskui seka labai fun dalyki kaip pinjatos, eventai, ar tiesiog pasiekimų vykdymas. Pinjata? <šypsausi> kas galėjo pagalvoti kad linksmiausia pramoga Amerikoje bus realizuota Lietuvos projektuose, o dar neminint pačios idėjos unikalumo. Eidamas projekto keliu teko sustoti ties sankryža ir rinktis mano pirmajį darbą su pakvietimu, ironiška kai senajame projekte paskutinius 2 mėnesius dirbai mediku nes tiesiog dievinai tą darbą, o čia pasirenki išvažiavimą tokį kurio dar niekada nesi nagrinėjęs, taip, mielieji, geltonieji Vilniaus oro uosto žmogeliukai, žalieji kaimelių okupantai - aš patapau taksistu. Ar aš patenkintas savo sprendimu?Ar tai geriau? Na būtų man visiškai nepagarbu lyginti dalyką  be visiško konkurecingumo, dar neteko išbandyti kitų darbų, neteko klausyti kitokios valdžios nurodymų, ar bendrauti su skirtingomis kolegomis, tad ir kaip norėčiau įsisavinti šito projekto kuo daugiau, kolkas dar vis yra juodų, neišnagrinėtų skylių.
    Matot, yra projektų, kurie susikuria arba progresuoja ta linkme kuri tiktų visoms bendruominėms, neriasi iš kailio kad gautų viena ar kitą dešimtį žaidėjų, pardavinėja save pradžios šaknų ir senų gerų laikų kaina. Toks jausmas kad "žalia" spalva manęs šiandien šitoje temoje dar nesiruošia apleisti ir palikti, šio projekto visa istorija, visi priimti didesni pagrindiai sprendimai man kepa mintį jog šis projektas fokusuojasi ties visų pirma vienintelio tikslo - žalio žaidimo, kuris tinka tik specifiniai bendruominės daliai, kuri suprastų projekto tikslo svarba ir tai priimtų kaip gero prekės ženklo atvaizdavimą. Aš nežinau kiek kartų jus jau pasveikinau, bet mano patirtyje projektai(Lietuvos) kurie dar vis egzistuoja ir turbūt dvigubai ilgiau nei šis, kai kuriuose žingsniuose netgi jų karvedžiai parduodavo save kad tik atsivesti kažkokią žmonių grupę, o būdamas tokių projektų komandoje supranti kad tai jau ne kova su vėjo malūnais, tai jau kova su žmogiškumu ir savigarba. Man teko girdėti ir matyti jog ir čia buvo labai sunkių laikų, buvo ir labai stipri duobė, tačiau niekas nebuvo pakeista nuo tol, pagrindinis tikslas ir kelias išliko tokspats ir joks posūkis nebuvo padarytas, sveikintina. Būčiau visiškas idiotas nepaminėdamas fakto kad apskritai kiekvienas iš jūsų žaidžiantis šiame projekte tiesiogiai prisidedate prie jo augimo, ar aš būčiau pabandęs čia žaisti jegu būtų 30 prisijungusių žaidėjų? Na būkim griežti bet teisingi - turbūt nei vienas iš jūsų net nebandytumėte palikti seno "užkaupto" turto praitame projekte ir pradėti žaisti nelabai populiariame naujame projekte. 
    Ar kažkas apksritai gali būti blogai šiame projekte? Taip, tikrai taip! Šitas projektas kaip ir apskritai visos pasaulio kompanijos ir Lietuvos žaidimų projektai turi savo trūkūmų, taip gal policija galėtų būti geresnė, galbūt galėtų būti daugiau eventų, bet hey - kiekvienas tobulumo suvokimas ateina su žiubsnu netobulumo.. Nes trūkumai visada gali būti išspresti, ir iš to ką pamačiau per kelias paskutines savaites, net neabejoju jog tie trūkumai tikrai bus išspręsti.
    Ateitis? Kiekviename projekte turėjau žemėlapį ir jau žinojau savo kelią, žinojau savo tikslus ir norimus siekius, ir visada buvau informuotas ko iš manęs tikimasi. Šis projektas mane privertė tiesiog atsilošti ir viską daryti "vėjo nešinam", kas žino galbūt tas vėjas nuneš ties noru būti direktoriumi, o gal po tiek laiko buvimo projekto "komandose" tiesiog norisi pabūti paprastu žadėju, o gal sugrįš noras gaudyti čyterius ir propoguoti "žalią" žaidimą? Lai ateitis duoda atsakymą.
    Jeigu esi visdar neapsisprendusi asmenybė ir nežinai kurį projektą pasirinkti, duok šansą pasireikšti būtent šiam projektui, pabandyk užsiregistruoti, ir tiesiog pradėti viską nuo nulio, Aš negaliu prižadėti jog žaisti tau čia patiks, tačiau galiu prižadėti jog tai tikrai sukurst hell a lot of competition tarp kitų pasirinkimų!
     
    "Nieko didingo nebuvo pasiekta be entuziazmo" - Ralph Waldo Emerson
    Ledas 2018
  3. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į EurasPitas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Nors ir ka bedarytumėt šudas gausis. Kol gaujos pelno negaus, tol ir gaujos bus mirusios čia. Gi visiems samp žaidėjams svarbu šaibos čia kiek suprantu, tai jei atsirastu bent koks būdas pasipelnyt, pvž drk /pavu grobimai už kuriuos galėtu but gaut išpirka normalia, o ne 5k, tuo pačiu ir pd daugiau veiksmo būtų. O čia tas c bugas bus ar ne nėra skirtumo, ne čia bėdos ieškot.
    PAPILDYMAS
    Dar viena įdėja veiksmo įvairoviai gaujoms/pd ir neblogas būdas pasipelnyt abiejoms pusėms. Tai miestelių grobimai, ar kažkas panašaus, viskas vyktu lauke, o ne kaip įprastai sėdi viduj interjere ir šaudais, būtų kažkas panašaus kaip zonos grobimai bet čia būtų susije su pd, į miestelius įneštu šiek tiek chaoso kas būtų įdomu tiek ir paprastiems žmonėms pasižiūrėt, o net gal ir sudalyvaut, ždž gauja laimėjus miesteli, pd turi susimokėt kad gauja gražintu miesta, gaujai pralaimėjimus miesto grobima ji turi susimokėt. Gal būtų galimybe gaujoms susivienyt nes miesta išlaikyt ko gero būtų sunku, daug erdvių ir t.t o emkos eina gerai iš tolimų atstumu, taip pat civiliai galėtu padėt pd atsikovot savo miestelį. Į diena būtų toks atvejis tik vienas, nes jei perdažnai tai freeromas paliktu iš to serverio. 
    Minusas didelis dabar ginklai eina iš oro, siūlau padaryt kad gaujoms patiems reiktu pirkt gunus, iš kažkokių tai punktu, o tada gunus galėtu pardavinėt ir pačios gaujos civiliams, gaujų lyderiams reiktu išmokt tada paskirstyt finansus gunams, narkams, premijoms nariams. Paprasti civiliai nebegalėtu įsigyt jokių gunu iš ginklu parduotuvių, ar iš vip admin komandu turėtu rašyt gauju nariams kad jų įsigyt, reiktu šiuolaikinius gunus narkus anuliuot kur yra prisikiše i tas bagažines pilna, kaip ir seniau kažkada buvote padare.
    Nežinau kodėl nebandote tobulint anticheat sistemos? Nors ir nepavyks tobulos bent kažkiek sustabdysit vaikus nuo sobeitu.
    Vienu žodžiu pats nesuprantu ka čia parašiau, reikia gaujoms daugiau laisvės, chaoso, pinigų, tik tada ateitu tas įdomumas į gaujas. Aišku reikia nepersistengt kad nepaliktu freeromas.
    Colinas.
  4. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Dvl Gang tarp Serverio vartotojo registracijos atnaujinimas,   
    Senai reikėjo, mažiau čyterių su ip changeriais jungtūsi, ta proga siūlyčiau nuimti rconus tiems, kurie nuoširdžiai gailisi
  5. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Matt Paʏne tarp #1. Mr Crime patarimai kaip būti geru direktoriumi (konkursas laimėk 50k!)   
    Didžiausias patarimas jog darbuotojai neišeitų išdirbę minimalų laikotarpį - veiklos įvairovė. Jei kiekvieną dieną kolektyvas važinės, kels ridą ir atliks savo funkcijas (pagal darbo pobūdį) jie praras visą motyvaciją dirbt. Kai PD darbe tiek pat veiksmo kiek ir taxi - kodėl nepasirinkus lengvesnio, o gal net ir labiau apmokamo darbo? Taip pat treniruotės pasidarė per daug banalios, kam važinėti eilute ir rėkt ant darbuotojų, kad nesugeba net to padaryt, kai galima padaryt įvairias inscenizacijas, pritaikyti darbuotojų žinias kasdieninėse situacijose ar surengti kažką, kas visiškai atitrauktų nuo darbo ir suartintų kolegas. Na o darbuotojų bendravimas sukuria darbo viduje puikią atmosferą, visiems tapus viena komandą taip pat užsimiršta rutina. Pats būdamas direktoriumi netoleravau bendradarbių įžeidinėjimų, diskriminacijos dėl amžiaus etc. To nerekomenduoju toleruoti ir kitiems. Na o darydami smulkmenas paįvairinate darbą, o tai tik pliusas jūsų, kaip vadovo įvaizdžiui ir žinoma prasiplės lojalių darbuotojų sąrašas jūsų firmoje. 
     
    O tiems kas tingi skirti minute laiko skaitant - darbo viduje svarbiausia veiklos įvairovė ir vieninga komanda.
  6. Haha
    Mantys_Samperiss sureagavo į Marko_Escobar tarp Jeremy_Redwood užblokavo Cesar_Salvatore, Ema_And, Denzel_Wasingtonn, Martinis_Samp, Sony_Quattro   
    Visi šie vartotojai yra atblokuoti, prisiimame atsakomybę už įvykusį nesusipratimą.
    Žaidėjai turi teisę rinktis kuriame projekte nori leisti savo laisvalaikį, kur jaučiasi geriausiai, todėl žaidėjų emigracija tarp projektų yra natūralus reiškinys.
  7. Liūdnas
    Mantys_Samperiss sureagavo į Rokas tarp Žaidėjai užblokuoti už čytinimą,   
    Žaidėjų užblokuotų už čytinimą sąrašo patikrinimo metu buvo aptikta nemaža dalis vartotojų, kurie priklauso asmenis jau blokuotiems už čytinimą. Siekdami užtikrinti, jog tai netaptų RCON bausmės apėjimo galimybe užblokavome visus tokius rastus vartotojus RCON užblokavimu.
    Apačioje išvardinti žaidėjai buvo nubausti RCON užblokavimu ir vartotojų konfiskavimu.
    Manuel_Quinn vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Manuel_Powell vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Emiliano_Mendazo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Staska_Enduro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Fernando_Meirelles vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arturas_Extazy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Leonard_Martinez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Linkolnas_Mesijus vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pijus_Mehh vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pijus_Nitro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gang_Sweet vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mer_Ponas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    You_Ban vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Captain_Shadow vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sanchajaus_Vierchas vartotojas konfksuotas + RCON
    Lukas_Putinas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Russ_Paruss vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Red_Malboro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sargas_Makaras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pla_Yers vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vycka_Maybach vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Velno_Vaikas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Geras_Dede vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sanchajaus_Verchas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    David_Harden vartotojas konfiskuotas + RCON.
    David_Energy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mentas_Nepramusinek vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dave_Rogger vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lynn_Shiweing vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Angry_Boy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jack_Malboro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nate_Sheldon vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Fragger vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Lazaro  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lucas_Capone vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Deiviukas_Fiesta vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mike_Wazofski  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Luis_Fonsi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ray_Gang vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martin_Denaro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ernis_Simple vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Audi_Drift  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dzeris_Nezinau vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Garetth_Waynne vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mohan_Ghale vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lunis_Hakis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Adas_Escort vartotojas konfiskuotas + RCON.
    She_Caribbean vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kazys_Grinius vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martis_Quancy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Marcius_Leonaz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Marcius_Leonas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Juodas_Debesys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tazz_Sweat vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomcikas_Apple vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hiam_Feeder vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Saulius_Skvernelis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jorgis_Carpetas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kyoutai_Yukori vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rakk_Quzze vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Alonso_Seagal vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Elygax_Speed vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Amg vartotojas konfiskuotas + RCON.
    John_Loleris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Fjuzi_Matago vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Max_Hero vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Don_Pablitoo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tevas_Tusas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tiesiog_Modis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arnis_Fxo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Simis_Greenside vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Daniel_Rose vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jason_White vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Cocoa_Jumbo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vic_Vance vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Numero_Dos  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nico_Vercetti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Terrence_William vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Yoshihara_Heihachiro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kendrick_Nunn vartotojas konfiskuotas + RCON.
    San_Hai vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Toxic_Kostas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Eddy_Russell vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Korne_Best vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Los_Weed  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Megstu_Kava vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mortan_Graviaga vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gradigar_Kaldrabal vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvys_Drifteris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvys_Jail vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Genadijus_Kardanas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Philly_Falzone vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Frank_Lobster vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Quattro_Pacanas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arijukas_Youtuberis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Domis_Brolis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Edvis_Nrg vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Edvis_Mlg  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Marcus_Rashford vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Don_Antonka vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Conrad vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jamal_Crawford vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Class_Men vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Oliver_Tennese vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ian_Jeffrey vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matt_Conrad vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Big_Paulie vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ali_Atwa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Liudas_Vasaris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Sanchez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jerry_Gaming vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nyva_Baryga vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Don_Escobar vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vladislav_Stepanov vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Winston_Click vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martin_Hydra vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Donatas_Pogba vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Girls_Power vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Maksas_Ameno vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Maksas_Alikov vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zienka_Nikulin vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Giedrius_Gangsta vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Maksas_Slafka vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Altgr_Ctrl vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Clint_Capela vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ford_Mondeo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Invision_James vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeremy_Vercetti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jimmy_Sanchez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tommy_Santos vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lituhania_Vodka vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Beast_User vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Snakg vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Snakgs vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvis_Tautvis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvis_Game vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvis_Apple vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvis_Coop vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvidas_Gamer vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mazvydas_Miksenis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Toshy_Cortezo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Joker vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jackson_Wallace vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pijus_Etg vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Russel_Delatore vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Express_Travel vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dovydas_Playboy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dominykas_Vaflis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Domis_Alpha vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dead_Boy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matteo_Sukami vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lance_Holoway vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sugar_Daddy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Weed_Rasta vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Samp_Eris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Domas_Tornadas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Meskis_Tomas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Meskis_Norkoman vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomas_Gaiming vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gytis_Bull vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Nichols vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Deividas_Gang vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Davis_Hawking vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jayden_Campbell vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Lawson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeremy_Lewis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mike_Goldrey vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hiruki_Fujiwara vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jey_King vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Toshy_Jefferson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jacob_Light vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jake_Jefferson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Johnny_Torrio vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Grigory_Shinkniv vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Raymond_Washington vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anthony_Quintero vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bon_Chanz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    The_Arturas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Huan_Cartel vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Titas_Titurnikas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Addi_Haskins vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gytis_Side vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pall_Kaiser vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Alford_Richmond vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gustelizz_Joniskes vartotojas konfiskuotas + RCON.

    James_Gog vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sony_Quattro vartotojas konfiskuotas + RCON.

    Eima_Ofiside vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Valera_Danyll vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Karmis_Zetrio vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeremy_Osama vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jery_Devil vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bmw_Auto vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tds_Slyva vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Eazy_Eaye vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mallboro_Bond vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Izi_Eye vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Enrique_Rawson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matteo_Floretti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Daniel_Hackket vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Balck_Man vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dovicka_Games vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dovydas_Dofkys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dziamani_Harrex vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dovis_Dziamani vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tautvyz_Adidas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ponas_Smokingas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rainy_Win vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arnelis_Hasur vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Adan_Suzuki vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Oly_Bet vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Carlos_Mendetti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Monkey vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Money vartotojas konfiskuotas + RCON.
    White_Street vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Buster_Buzz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lucas_Crawford vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Luke_Stephens vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Aivaras_White vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Dollar vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Minde_Vlks vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zuikiai_Puikiai vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Einikis_Girtas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Armis_Nolifee vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Agurkas_Raugintas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Minecrafteris_Esu vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Main_Frix vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeff_Boyka vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ceejey_Gsf vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mentos_Packet vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Steve_Stanley vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Stanislaw_Santini vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bunta_Fujiwara vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Funta_Bujiwara vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dovahkin_Paarthurnax vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Momento_Mores vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Monte_Gango vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Luke_Grew vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Roger_Evans vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mike_Hernandez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Joey_Cortez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lewis_White vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ponas_Sigitas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lucy_Walters vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Mallboro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Venom_Master vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Devil_King vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gamora_Michael vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Brandon_Wattson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Royal_Casino vartotojas konfiskuotas + RCON.
    James_Withley vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeffrey_Watson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Armanis_Babajus vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lucy_Rodriguez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jaden_Corbett vartotojas konfiskuotas + RCON.
    James_Verona vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anthony_Guerilla vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Legal vartotojas konfiskuotas + RCON.
    The_Xirc vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Morreto vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Luko_Grand vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Wtf_Vladimir vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Trevor_Verossa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Seansize_Lizering vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kristis_Williams vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Enzo_Ball vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Don_Qattro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Baciulis_Gta vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeff_Morello vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jack_Kie vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Grande_Verde vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martynas_Bronge vartotojas konfiskuotas + RCON.
    James_Alson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dede_Siupelis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zilvinas_Oskinis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Malacy_Lays vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anthony_Green vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Paul_Hoonigey vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Paul_Fernandez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gaujinis_Makaras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jason_Donnelly vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Safari_Mesh vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Juozas_Ganjaman vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Juozas_Gang vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Narkus_Dyleris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Black_Baronas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    White_Bahuras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Paul_Preston vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Juozas_Narkus vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Raudonas_Bmw vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pilkas_Bmw vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kevinas_Hartas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Burokas_Rokas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Johny_Depp vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Karatistas_Nigga vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kalcor_Spookie vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Star_Boy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Gaming vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Flavio_Bianch vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Aprillia_Goo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gangster_Jostkiy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kapitan_Ydacha vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Billy_Moore vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tym_Bark vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martynas_Samp vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vakaris_Nikez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Taip_Toks vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vakaris_Trl vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lewis_Hernandez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anthony_Califford vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jarek_Fushion vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Saras_Guerro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Manya_Surve vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Floyd_Luchenzo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Saras_Gurry vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Petras_Sliaupa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kestutis_Mykolas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Laurynas_Epic vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Mersedez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Titas_Team vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Armis_Dark vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Donny_Bravo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Laimis_Boom vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Javan_Franklis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jackson_Vercetti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Crazy_Vanila vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lars_Anton vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Akeo_Alenson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vasilije_Vasic vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Slykstyne_Juozas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Eric_Martinez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nike_Danniels vartotojas konfiskuotas + RCON.
    John_Clips vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ugnius_Alt vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lenzo_Miyatsaki vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Malac_Fan vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Penktokas_Haris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ganja_Ganja vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mongol_Mongol vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bulca_Quattro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Stay_Evils vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Finnley_Cox vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Joan_Arc vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Robert_Leahu vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Aurimas_Galaxy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Palto_Baltas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Max_Lewis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Adas_Callidi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ryan_Lawrence vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lucifer_Latiffu vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mister_Adas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martyna_Grazi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Linaras_Promaste vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sviesos_Tvarkdarys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tamsos_Tvarkdarys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matthew_Rutler vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nelimpa_Kulkos vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vilius_Ledis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pau_Gasol vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dov_Quattro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Young_Jim vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jacques_Vandam vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lil_Tidzei vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeffrey_Lewin vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Justas_Kultivatorius vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gustas_Kultivatorius vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Justas_Dopex vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tevas_Senelis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Airis_Bugas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Airis_Bumer vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Edgar_King vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vierchas_Esu vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Duff_Silva vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rajono_Samanas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pablo_Grenade vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martinez_Ghost vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Seven_Stars vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Grief_Clique vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kamau_Pierce vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Frederick_Rotschild vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Benny_Babylon vartotojas konfiskuotas + RCON.
    *Antanas_Klpp vartotojas konfiskuotas + RCON.
    *Antanas_Klp vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeremy_Rawson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jason_Jenkins vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jason_Vercetti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Greensid vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Paulius_Balvonyzas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Saulius_Balvonyzas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vycka_Kazachstanas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rycka_Afganistanas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Laimis_Bebaimis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hmh_Geras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hmh_Kamile vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kaila_Kamile vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zvairas_Gaidys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Portu_Galas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Joseph_Sopranos vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Andrew_Brice vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Toussaint_Haddlow vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Don_Cherry vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sumesk_Malborke vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Ltk vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Narkomanas_Ltk vartotojas konfiskuotas + RCON.
    The_Profas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Gambino vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vilius_Negyvas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mancius_Mantas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kevin_Ball vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Weed_Danger vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Deagle_Ace vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jbl_Master vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Artur_Rozenbaum vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Robkius_Qokp vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Monte_Gangaa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Las_Verrosa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Juodasis_Mesijas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Don_Borito vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Floyd_Barnett vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Finnley_Harrell vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Armanis_Babajus vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Fordan_Watson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    James_Collazo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Koste_Balboa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Andrey_Volkov vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matt_Hokage vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tazz_Zyzz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Carl_Watson vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Paulius_Gied vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Syncx_Walde vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Juodas_Cefyras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Simas_Bzbz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nigeris_Tomas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Grazvis_Black vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anti_*cenzūra*as vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gabija_Zap vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jezus_Autostrada vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Petras_Greblys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Johnny_Seprent vartotojas konfiskuotas + RCON.
    United_Speed vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martin_Max vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martin_Voyage vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martynas_Belas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Edvinas_Grum vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Red_Rhino vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matucha_Boss vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Maiklas_Barefield vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Fresh_Weed vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Orestas_Doublas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Donis_Sanchez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jerk_Mazvel vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Utke_Parasiutas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Danny_Woods vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lance_Tenpenny vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nebul_Vesvezi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Diego_Rossi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Big_Bear vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomas_Jelly vartotojas konfiksuotas + RCON.
    Mir_Zaza vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ruki_Bazuki vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jack_Howard vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Cloud_Mane vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dave_Krist vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Marco_Vaugan vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ezequiel_Roshantel vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lucky_Luiciano vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kevin_Youells vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Emilis_Grietininis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Candy_Apple vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hot_Knife vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bebras_Zebras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Red_Rocket vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arthur_Gillera vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Paul_Kim vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Michael_Gillera vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Michael_Versus vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Echten_Bloodworth vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Edward_Santiago vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Joris_Ping vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Claude_Blade vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pop_Bangeris vartotojas konfiskuotas + RCON.
  8. Haha
    Mantys_Samperiss sureagavo į Hot_Anonymous tarp Prisistatau Mister_Crime   
    S I K N A V E I D I S 
    labai malonu susipazinti su Jumis
  9. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Rokas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Dar neatsibodo? Cbug'o grąžinimas pritrauktų atgal visas šiukšles kuriomis nusikratėme, tad apie jo grąžinimą negali būti jokių kalbų ar minčių.
  10. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Falanji tarp [0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui   
    Idėjos originalios bet ne visos tinkamos projektui. Kaip šiam kaimelių miestelių projektui tinkamas vos už pora galėčiau "pasirašyti". Sukti galvą yra gerai, bet kaip pakeisti ir pagerinti projektą ir dalintis idėjomis ypač gerai, nes kitas žmogus gali tavo pasiūlymą pakoreguoti, o gal net šauti dar geresnę mintį. Tad, kas man patiko iš tavo idėjų sąrašo, kaip minėjau, tai tik pora. Nesakau kad idėjos yra pievos, jos yra geros, bet šiam laikui nereikia. 
    Pirma norėčiau sutikti su tavo idėja - įgyvendinti projektą - apstatyti po transporto aikštelę lankytinosiose žvejybos punktuose. Nereikia daryti aikštelės jog ji būtų asfaltuota, manau kaip gamtoje užtektų aptverti medine neaukštomis tvorelėmis po mažą plotą ir uždėti prieš įvažiavimą stovėjimo ženklą. Jokių ten nereikia skiriamųjų tarpų tarp kitų stovėjimo vietų ir pakeliamųjų užtvarų kad susimoketų už stovėjimą. Tiesiog visiems nemokamai pasiekiamas stovėjimas, žinoma kai taip dažnai nesilanko didelis žvejų mėgėjų srautas, užtektų ploto tik keturiems automobiliams. Arba lengviausiai būtų padaryti jeigu tik yra kelio bortelis (objektas) nedidelio ilgio, jomis aptverti stovėjimą palia kelią, panašiai kaip asfaltuotos ekologiškos degalinės. 
    Tavo idėja su parduotuvių plėšimais. Taip, tai paįvairintų pareigūnams darbą. Tokios sistemos reikėtų ir užimtų nuobodų laiką. Aš esu žaidęs minėtą žaidimą ir čia taip pat būtų galima taip padaryti. Jeigu parduotuvė būtų kaip kioskelė mažo ploto, tai žinoma kad būtų nei šis nei tas. Užgrobtas kioskelis neišlaikytų net dviejų minučių, jei didelis pareigūnų ratas atgrobinėtų, o telpa vos du plė*cenzūra*ai. Taigi, jei parduotuvė būtų kaip kazino interjeras 1/2 dalies ploto, tai būtų tinkamas interjeras. Nereik tokio "Maxima X/XXX" ploto. 
    Na ir paskutinis tavo pasiūlymas su darbu elektrikas. Darbas būtų gal ir įdomus jei dar kas papildomai būtų nuveikti ne vien elektros stulpus taisyti, bet kaip medkirčiai gali medžius iškirsti, pjaustyti lentas. Papildyti prie šios idėjos galiu tik minimalia dalele, kad galėtų vykti į bet kokį namą pagal "kvietimą" padaryti interneto tiekimo paslaugas. Važiuojame į kvietimą (butą / namo sklypą) su dėže "objektu" (dėžėje yra interneto kabeliai ar interneto maršrutizatorius.). Įeiname į vidų ir prie kokio stalo kur yra užrašas su "Alt" ar "Y" mes "dirbame/tvarkome" ir už darbą gauname atlygį. 
    Kiti pasiūlymai nepatiko ir nėra tinkami naudoti miestelių gyvenimui. Nereikia čia lėktuvų oro uostų, aerodromų ir pirkimų, nes daugiausiai su tais lėktuvukais žais žaidimą "Kamikadze". Visi mes matėme ir esame susipažine su San Andreas žemėlapiu ir prisiskraide su Hydra "jumpjet", tad pažintinių kelionių nereikia. Iš taško A į tašką B kai veiksmas vyksta kaimeliuose, tikrai lengva pasiekti ir greita su esamomis transporto priemonėmis. Man užtenka ir dviračio nuvažiuoti iki darbo įstaigos ar apkeliauti kaimelius. Nesutinku su troškimu pailsėti / miegoti, kadangi laikas vyksta pagal realų laiką ir 3 valandą dienos metu nėra nakties. Taip visi atsijungiame nuo serverio prieš naktį ir prisijungiame dieną. Nedarykime real life žaidimo, užtenka toks koks yra, kiek galime ir nepatingime laikyti shift skubėti ir tai per daug nusibostų užsiimti kita veikla pailsėti namie lovoje, mašinoje ar laive. Ir kitas pasiūlymas su maistu, daug kas neturės tiek laiko užsiiminėti maisto gaminimu, užtenka esanti sistema nusipirkti jogurtuko, bandelių ir kitka... Vogimas sistema iš karto nesutinku, nes kainos atstatymui ir transporto informacija yra šiuo laikotarpiu tarp bendruomenės labai svarbi išlaikyti gerą statusą,  kad nebūtų labai labai labai daug kartų tvarkytos ir nereikėtų naujam savininkui brangiai tvarkyti transportą. Užtenka pavogti atrakintą transportą ir būti išvadintu "čyteriu" ir gauti užblokavimą, kad netinkamai pasielgei. 
    Aš savo nuomonę pateikiau ir sėkmės bandyti jei yra noro galvoti dar kokių gerų idėjų, jei tik dirba fantazija. 
  11. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr8   
    Nr. 8
    Pastaruoju metu sulaukdavau daugybės pasiūlymų pakalbinti Nico_Moretti. Mano akiratyje dar nėra buvę, kad koks nors asmuo gautų tiek gerų žodžių, kiek sulaukė Andrius. Ta proga - interviu su maestro buvo šiek tiek kitoks. Užduoti klausimus galėjo visi, kas tik norėjo. Jūsų pateikti klausimai buvo padorūs - na, išskyrus du. Po tų dvejų, turėjau žiūrėti mielų, pūkuotų, kačiukų, vaizdo įrašus.
    Per labai trumpą laiką užduota net 15 klausimų, iš kurių atrinkti 6 įdomiausi arba labiausiai pasikartojantys. Tokie klausimai pradžioje pažymėti *(žvaigždute).
     

     
    ||||Interviu su Nico_Moretti||||
     
    1.       Kaip sužinojai apie GS serverį ir kokia buvo pradžia jame?
    Apie GreenSide sužinojau iš Benečio, likus kokiam pusmečiui, o gal ir šiek tiek mažiau, iki projekto starto, tuomet jis ir keletas mūsų bendrų, o gal tik jo vieno, pažįstamų rinko žmones, kurie projektui startavus prisidėtų prie GERIAUSIOS VISOJE GREENSIDE ISTORIJOJE GAUJOS - LA RAZA NATION. Startavus projektui pradžia buvo tokia, kaip ir planuota - šaudėm, gaudėm, kažkokių aukštų tikslų neturėjau, nors atsiradus progai su absurdiškomis anketomis kandidatavau tiek į DP, tiek į GP pareigas, bet tai nebuvo dėl to, kad aš to labai norėjau, o tiesiog - yra galimybė, kodėl nepabandžius?
    2.       Kas teikia daugiau malonumo - buvimas gaujose ar DP pareigos?
    Vienareikšmiškai DP pareigos, gaujose įdomu, tačiau jų veikla yra labai monotoniška ir ji labai greit atsibosta, ištisai tiek, kiek išbuvau DP, gaujose tikrai neišbūčiau. Nepaisant šio palyginimo, DP pareigos man apskritai yra įdomiausios iš visų turėtų, nes būdamas jose dažniausiai nežinai, kas tavęs laukia rytoj: galbūt kažkas paliks pareigas ir reikės apsiimti rinkimais, galbūt purtysi kokią firmą ieškodamas pažeidimų, galbūt prisijungsi prie savo kitos paskyros ir stebėsi firmas iš kitos perspektyvos, galbūt gausi kokį task'ą iš savininkų - žodžiu, tai nėra pareigos, kuriose stovėdamas prie konvejerio tikrintum tas pačias anketas ar rakintum tas pačias temas, čia daugiau įvairovės ir netikėtumų.
    3.       Geriausi laikai gaujose buvo, kai...
    Geriausi laikai gaujose buvo iškart po serverio starto arba, kitaip sakant, per pirmąją gaujų sistemą, kadangi tuo metu susidomėjimas gaujomis buvo didžiausias - būdavo normalu serveryje turėti 3-5 aktyvias gaujas, kurios veiksmo metu turėtų 10-15 gaujinių, kas šiuo metu yra labai retas reiškinys, nors po cbug išėmimo ir su papildomomis pastangomis iš savininkų pusės galbūt galima būtų tokius reiškinius padaryti dažnesniais.
    4.       *Papasakok apie laikotarpį, kai buvai DP. (Kaip sekėsi, kuris direktorius didžiausią įspūdį tau paliko, kiek laiko išbuvai pareigose, kodėl išėjai, gal norėtum vėl juo būti ir pan.)
    Sakyčiau, kad sekėsi vidutiniškai: negaliu sakyt, kad blogai, nes jei būtų blogai - kas leistų man ten sėdėti metus laiko? Bet negaliu sakyt, kad gerai, nes esu priėmęs nemažai sprendimų, kurių dabar būdamas DP nepriimčiau arba priimčiau kitaip. Per metus laiko esu dirbęs su nemažai gerų direktorių ir dabar negalėčiau išskirti vieno, kuris paliko didžiausią įspūdį, kiekvienas iš tų gerųjų direktorių turi savų pliusų, minusų, kuriuos tarpusavyje pasverti nėra lengva, tačiau parašysiu pora inicialų, su kuriais man patiko dirbt ir kurie pareigose yra nemažai nuveikę, o kas norės - galės panaršyti firmų valdžios pokyčių temoje ir susirasti pilnus nick'us: MD, BJ, EN, SB, galbūt dar kažką pridėčiau, sunku visgi prisimint ne tik visus direktorius, bet ir jų direktoriavimo kokybę. Toliau, pagrindinė pareigų palikimo priežastis buvo motyvacijos trūkumas, tačiau tas motyvacijos trūkumas turi savų priežasčių: daugiausiai motyvacijos turbūt numušė savininkai, kadangi DP yra direktorių ir savininkų tarpininkas, jis domisi firmų trūkumais iš sistemų pusės ir tuos trūkumus vėliau perduoda savininkams. Bėda tame, kad ties savininkais šis procesas pastrigdavo mėnesiams, nors dauguma task'ų buvo elementariausi bugfix'ai, kuriuos visus vienu kartu ištaisyt užtektų pusdienio, o gal ir mažiau, tačiau tai užtrukdavo 2-4 mėnesius ir tai man labai nepatikdavo. Kita priežastis būtų tokia, jog po metų, nuo tapimo DP, pareigos buvo šiek tiek, o gal ir ne šiek tiek, atsibodusios, nors ir įvairovės daug, tačiau po ilgo laiko bet kas gali tapti nebeįdomu, tad nusprendžiau perleisti pareigas labiau motyvuotam žmogui, kuris tuo metu turėdamas žiauriai daug motyvacijos, nudirbdavo ne tik savo, bet ir mano darbus. Ar norėčiau vėl juo būti? Šiuo metu tikrai ne, neturiu tam nei noro, nei motyvacijos, ateityje – galbūt.
    5.       *Ką manai apie Rokas_Lays susitvarkymą su DP pareigomis? Ar matai šiame projekte dar perspektyvių žmonių užimti DP pareigas ateityje?
    Kol kas neturiu susidaręs tvirtos nuomonės apie jį, tam dar reikėtų laiko, tačiau kol kas jį vertinu teigiamai. Žinojau, kad jis yra gabus tam, bet abejojau dėl tinkamumo: jis yra vienas draugiškiausių žmonių projekte, kas dažniausiai yra pliusas, bet einant tokias pareigas tai laikyčiau minusu, kadangi esu matęs daug atvejų, kai direktorius susidraugauja su darbuotojais ir vėliau bijo juos baust, o konflikto metu dažniausiai yra šališkas ir renkasi draugo pusę, tačiau kol kas jam tai kojos kaip ir nekiša – tunerio nebėra ten, kur jo ir neturėjo būt, tikėkimės, kad ir ateityje jam tai nekliudys. Kalbant apie perspektyvius žmones DP pareigose – šiuo metu matau vieną, kuris galbūt sugebėtų ir su kuriuo surizikuočiau, jei būčiau savininkas, tačiau nesakysiu kas, tegul liaudis pabando atspėt.
    6.       Be kurių žaidėjų tau nebūtų taip linksma GS bendruomenėje?
    Galbūt ne kiek linksmumą čia norėčiau paminėt, kiek įdomumą, tad projekto bendruomenėje nebūtų taip įdomu be Marko ir Benečio.
    7.       Jei galėtum pakeisti 1 dalyką serveryje, ką pakeistum ?
    Savininkus
    8.       Kam užvažiuotum kastuvu per galvą, ką vestum ir kas būtų tavo bendrininkas vykdant nusikaltimą? Dany_Winston, Billy_Jack, Matthew_Bennett.
    Kastuvu veido lyginimo procedūros konkurse be jokių ilgų pamąstymų laimėtų Dany, kadangi tagina mane prie lievų postų – maybach, alex bit, maksas ir kiti lietuviški memai man žiauriai nepatinka, tai yra 4-osios stadijos vėžys, o jis ir pats netiktų nei kaip sutuoktinis, nei kaip bendrininkas, tai tiesiog nepavyktų. Vesčiau Billy, nes buvo labai geras pagalbininkas DP pareigose, tad būtų geras pagalbininkas ir šeimyniniame gyvenime, nusikaltimas taip pat su juo nelabai nusisektų, o nusikaltimo bendrininkas būtų Bennett, nes tai yra vienintelis žmogus iš šių trijų, su kuriuo galima kažką taktiškai organizuot, o kokia yra nusikaltimo sėkmė, jei jis nėra gerai suplanuotas?
    9.       *Ką pakomentuotum apie savo draugystę su Marko Escobar?
    Keistokas klausimas, nežinau kaip pakomentuot, tai yra žmogus, kuris daug kuo domisi ir su kuriuo galima diskutuoti labai įvairiomis temomis.
    10.   *Kokiais 3 žodžiais apibūdintum susitikimą su Edgaras_Mix?
    Du bičai, kebabinė.
    11.   *Kada Colina vienas ant vieno paimsi?
    Tokie geri klausimai buvo ir dabar išlindo šitas nesusipratimas. Aš tik priminsiu, kad man priklauso sezono MVP titulas, kas reiškia, jog serveryje nėra žmogaus, kuris mane paimtu vienas ant vieno ir net jei kažkas man mes iššūkį ir jį laimės – tai vis tiek neįrodys, kad jis gali paimt sezono MVP vienas ant vieno. Kvailas klausimas, peradresuoju šiuos žodžius klausimo autoriui, jis jų nusipelnė labiau negu aš:

    12.   *Kokia nuomonė apie Hezbollah Al-Hejaz gaują ir jos lyderį Kenshina?
    Nuomonė būtų teigiama, jei gaujos temoje būtų sukurtas garbės sąrašas, kuriame sezono MVP titulą turintis žmogus, kitaip tariant aš, būtų ten įrašytas auksinėmis raidėmis, kadangi tokio dalyko kol kas nėra – tai traktuoju kaip aukščiausio lygio įžeidimą ir niekaip negaliu atsiliepti apie šią gaują teigiamai.


     
    ||||NOMINACIJOS||||
     
    Pirmiausia, atsiprašau Rokas_Lays, kad apklausoje paminėtas nebuvo - nesklandumai (apklausos redaguoti negalėjau, nes būtų išsitrynę gauti atsakymai). Antra, balsavimo rezultatus pateikiu nesuklastotus, manęs niekas nepapirko, kas aš, kažkokia nepatikima žurnaliūga? 
    Iš viso sulaukiau 88 atsakymų. Įtempčiausia dvikova vyko „RIMČIAUSIAS“ nominacijoje. Joje tarpusavyje konkuravo Vycka_Flex ir Matthew_Bennett. Spindinti žvaigždė apklausos atsakymuose buvo ir Keza, jis buvo vienintelis, už kurį tiek daug apskritai VISUR balsavo, tačiau išrinkta viena vienintelė nominacija, kurioje Egidijus turi didžiausią skaičių palaikymo. Taip pat, galima sakyti, jog Rebeka bei Jeremy_Redwood jau nuo pat pradžios dominavo savo nominacijų laimėjimuose.
     
       Nominacija „Komandos siela“ - Jeremy_Redwood.  (21 balsas)  @Jeremy_Redwood
       Nominacija „Pupuliukas“ - Rebeka_Sander. (21 balsas) @Rebeka_Sander
       Nominacija „Darbštuolis“ - Egidijus_Keza. (40 balsų) @Egidijus_Keza
       Nominacija „Filosofinė galva“ - Vycka_Flex. (10 balsų) @Vycka_Flex
      Nominacija „Rimčiausias“ - Matthew_Bennett. (28 balsai) @Matthew_Bennett
     

     
    Laikraščiai: Nr1  / Nr2 / Nr3 / Nr4 / Nr5 / Nr6 / Nr7;
     
  12. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Legend_Sabonis tarp Diskusija apie dainas/muzikas   
    Dabar tai parėjo kablys ant angliško repo,bet patinka visi muzikos stiliai,o šiaip tai va pora klausiomiausiu 
     
     
      Nu o čia kaip visida mano playlistas,tai užeinam ir paklausom  
     
     
  13. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Sančio_Genčiana tarp Diskusija apie dainas/muzikas   
    Klausau dažniausiai lietuvišką repą ir rusiškas dainas, ir nebent kokius droplex kartais
  14. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Rolandas_Legion tarp Diskusija apie dainas/muzikas   
    « • »
    galll kažkam patiks mano grojaraštis "youtubeiii" , pažiūūūriimm
    [ PRESS HEREE ]
    « • »
  15. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Tomukas Tomas tarp Diskusija apie dainas/muzikas   
    Aš asmeniškai galiu klausyt bet kokį muzikos stilių. Bet labiausia patinka rusiškos dainos. 
    Keleta rusų atlikėjų: Miyagi, Matrang, Zzzuby, Andy Rey, Dzigan, Mr Ven, Lx24. Šių atlikėjų dainos tikrai geros siūlau pasiklausyti visiems. Žinoma atlikėjų gerų yra ir daugiau. 
    Gero vakaro.
  16. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Edvis Gaming tarp Peikiu Mediku Pavaduotoja Edvis_Gaming   
    Labas, umm,, neneigsiu jog šitai netyčia pasiskelbė į vadovų žinutę. Tiesiog, noriu pridurti, jog esu pareigose naujokas ir labai mažą laiką.. Nespėjau apsiprasti prie pavaduotojo pulto komandų ir t.t. Todėl per neapdairumą paspaudžiau ne ten, ir netyčia pasiskelbė. Manau tikrai šitokia situacija gali atsitikti bet kam ir bet kada, beto, nebuvo paskelbta jokia bloga informacija ar kažkas panašaus. Norėjau tiesiog priimti žmogų į darbą ir tiek. 
  17. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Bitsy_Fiji tarp Prisistatau Bitsy_Fiji   
    Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Bitsy_Fiji
    Jūsų tikrasis vardas: Vaida
    Jūsų amžius, gimimo diena: 18. Gimtadienis Rugpjucio 19
    Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius/UK
    Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina) Insta - https://www.instagram.com/itsvaida/ Twitchas - https://www.twitch.tv/itsvaida
    Jūsų hobiai, pomėgiai:  Fotografavimas, skaitymas, keliavimas.. Na siaip dar domina tenisas, bet nelabai as ji moku zaisti.  
    Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu optimistiska, draugiska, pozityvi, turiu  gera pasitikejima savimi.
    Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Nebijau isreiksti savo nuomone.
    Ar turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?:  Turiu katyte.
    Turite seserų, brolių?: Esu vienturte.
    Kaip sužinojote apie GreenSide.LT projekta?: Praeitais metais suzinojau apie si projekta, bet kaip nepamenu.
    Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės. Kokie jūsų serverio tikslai?:  -
    Jei norite dar plačiau papasakoti apie save, rašykite čia: Jei kils kokiu klausimu, klauskit. 
    Jūsų nuotrauka (privaloma):  https://imgur.com/a/nTomT
  18. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr7   
    Nr. 7
     
    TURINYS
    Interviu su policijos direktoriumi - Freez_Armani; Darbuotojų nuomonės apie Freez_Armani; Vilų rajonas. AR TEN RENKASI PRESTIŽAS???  

     
    ||||Interviu su policijos direktoriumi - Freez_Armani||||
     
    Firmos reklamos vieta
    Draugiškas ir linksmas kolektyvas, renkami aktyvus bei norintys dirbti. Veiksmo yra tikrai daug jo netrūks bei algos yra didelės įdomios sistemos tiek iš serverio tiek iš mano pusės.
    Kodėl nusprendei siekti būtent policijos direktoriaus posto? 
    Viskas prasidėjo nuo to kai grįžau į serverį po pertraukos ir vyko žaidime atranka į policijos darbą, dar gerai prisimenu kaip patekau nesistengdamas, nes pažinojau pavaduotoja "hehe". Galų gale dirbdamas trečia mėnesį paliko direktorius, tad ir viskas prasidėjo nuo to kai kolegos skatino pildyti į direktoriaus postą. 
    Apibūdink pats save kaip direktorių.
    Aš kaip direktorius esu griežtas ir į savo pareigas žiūriu atsakingai, visgi policijos darbas visi darbuotojai turi būti 100% apmokyti bei gebantys išsisukti iš situacijos.
    Kurį darbuotoją laikai geriausiu policijos darbuotoju?
    Kalbant apie geriausia darbuotoja tai turbūt būtu Laurynas_Leigon aktyvus žmogutis bei kuris suteikia pagalbos. Nesinori išskirti kuris geriausias, o kuris ne aš džiaugiuosi savo surinkta komanda ir neabejoju, kad jie džiaugiasi manimi.
    Ar planuoji kokių naujovių policijos veikloje?
    Turiu porą įdėju, bet neleidžia pilnai jų padaryti sistema. 
    Ar kada nors kilo mintis "nusivilkti uniformą"?
    Manau, kad visiems direktoriams ši mintis kilo, bet aš tikrai galiu sakyti, kad kaimelių šerifas būsiu ne per daugiausiai ir ne per mažiausiai, ateis laikas kai direktorių reikės palikti dėl svarbių priežasčių.
    Ar domiesi teisėsauga ir realybėje?
    Taip domiuosi ne tik policija, bet ir armija ir kitom teisėsaugos sritimis. 

    Kuris direktorius, tavo nuomone, geriausiai susitvarko su savo pareigomis? Argumentuok.
    Geriausiai susitvarko su savo pareigomis tai turbūt "H", kad ir naujas direktorius kol kas nematau trūkumu iš jo pusės bei yra vertas šių pareigų.
    Pabaik sakinį. Norėčiau, kad mane prisimintų už/dėl..
    Norėčiau, kad mane prisimintų ne kaip gera direktorių, o kaip gerą žmogų.
     

     
    ||||Darbuotojų nuomonės apie Freez_Armani||||
     

     

     
    ||||Vilų rajonas||||
     
    Didesnioji vilų dalis - nenupirkta. Norint kurią nors įsigyti reikia gerai patuštinti kišenę. Vilų išorės matomos visiems, tačiau kaip yra įrengtas jų interjeras? Tiek grožio turime serveryje (be vilų, dar žaidėjų įrengtos lūšnos, namai, butai, kuriuos irgi kada parodysiu), ir tai kuo dabar dalinuosi tik maža dalis. Yra tokių, kurie nenorėjo parodyti savo vilų vidaus, pasak jų - interjeras tiesiog per gražus, todėl jį nukopijuos kiti. Pasitaikė ir žaidėjų, kurie dar nėra pilnai apskritai vilų įsirengę. Visos vilos, kuriose buvau - dailios. O kuris interjeras Jums gražiausias? 
    *Nuotraukas sutvarkė - Denis_Xander. @Denis Xander Dėkoju jam!

     
    Nico_Moretti vila
    Šiuo metu vila yra parduodama. Jos id - 243.
    Vila pirkta jau įrengta.
    Sklinda kalbos, kad Nico Moretti šioje viloje kankina žmones iki mirties, o vėliau neradusios ramybės sielos, toje viloje vaidenasi. Iš baimės į vilą atėjau apsikarsčiusi rožančiais - o jeigu užpuls vaiduoklis? Ekskursijos metu trumpai pasikalbėjau su tarnaite ir ji pareiškė, kad pro savo kambario langą yra mačiusi vaiduoklį besimaudantį baseine. Tuo metu aš, be daugybės striptizo stulpų - nieko įtartino viloje nepastebėjau.

      

      

      
     
     

    Egidijus_Keza vila
    Vilos id - 191.
    Vila pirkta jau įrengta.
    Egidijaus Keza viloje pilna medalių už narsą. Kur tik pasisuki - ten puikuojasi policijos pareigūnų ženkliukai, diplomai bei uniformos detalės. Kai atėjau į svečius Keza tarytum koks caras sėdėjo didžiulėje sofoje. Jis maždaug valandą pasakojo apie savo drąsą ir kraują stingdančius nuotykius PD. Nesu tikra, atrodo lyg ir juokavo, o gal ir ne, tačiau vienu metu pasirodė, kad Keza nori mane nukrėsti elektros šoku.

      

      
     
     

      
     
     

    Petras_Durant vila
    Savininkas - Petras_Durant. Į šią vilą įsiveržiau nekviesta - durys neužrakintos. Viloje 3 aukštai. Kas įrengė interjerą - nežinoma. Su savininku susisiekti nepavyko.  

      

      
     
     
     

     
    Laikraščiai: Nr1  / Nr2 / Nr3 / Nr4 / Nr5 / Nr6 
     
  19. Haha
    Mantys_Samperiss sureagavo į Hitautas tarp Green_Hunter laikinai užblokavo Dominykas_Esu   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Green_Hunter.
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dominykas_Esu.
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: https://imgur.com/a/jNtvpkM - Grasinimai.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/jNtvpkM // Užblokavimas > https://imgur.com/a/SLtnh5t
     
    Be to, jog į darbą nepriimiau nereikia grasinti laikymu ligoninėje - tokie dalykai netoleruojami tuo labiau ties direktoriumi (Tikiuosi jog prižiūrėtojai atsižvelgs į situaciją). + šaudymas į mano darbuotojus, tai nepadeda mano firmai.
  20. Haha
    Mantys_Samperiss sureagavo į Jeremy_Osama tarp Jeremy_Osama užblokavo Jordan_Fly   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Verrosa
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jordan_Fly
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/8bad4b0e460e8a772d6cba68f9fef27c993.jpg
    Tikiuosi šitos situacijos nepamiršit:
     
     
  21. Haha
    Mantys_Samperiss sureagavo į Rokas tarp Jeremy_Osama užblokavo Jordan_Fly   
    Užblokavimo anketa netvarkinga.
    Už įrodymų klastojimą žaidėjas buvo užblokuotas ir prarado vartotoją serveryje.
  22. Ačiū
    Mantys_Samperiss sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    06.10 
    Norėjot panu, gavot panu @Laurynas_Leigon @Trevor`Verrosa. @George_Butler @Mantys_Samperiss
    Po ilgo laiko bet grįžtam huh? 






  23. Patinka
    Mantys_Samperiss gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    @Forever_Young Atsimeni skolingas man avatarą  Davaj padaryk žrj hot mergą su užpakaliu ir pnš  LIKE LIKE LIKE!!! Be to žiauriai gražūs tavo avatarai, tik vat neatsirenku to vienintelio...
  24. Patinka
    Mantys_Samperiss gavo reakcijąAkvile_Trap tarp Hey! Grįžtam į 2014 m.   
    Oho geros dainos, ačiū Akvile <33 
  25. Patinka
    Mantys_Samperiss sureagavo į Akvile_Trap tarp Hey! Grįžtam į 2014 m.   
    Hey You! Šnd nėr ką veikt ,tai nusprendžiau grįžt į 2014 - 2016 m. kai gyvenimas buvo gražus  Taigi pamenu koks Hipe buvo šitų hitu ,nu krc dedu jas čia, Geros Dienos
    1.https://www.youtube.com/watch?v=Re1EKE9dRBE 
    2.https://www.youtube.com/watch?v=r7Ve8ExE8YY
     
    3.https://www.youtube.com/watch?v=RvK8SKZbBWg
    4.https://www.youtube.com/watch?v=Y1_VsyLAGuk
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.