Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Eziukas_Rusky

Narys

  • 201

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užtildė Steve_Kelly, Ricky_Shelton   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Express
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Steve_Kelly, Ricky_Shelton
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Blogas /padmins naudojimas
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/LPMqFO0
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/LPMqFO0
  2. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Tony_Express tarp CSGO FragMovie #3   
    Da vienas csgo fragmovie,
    Komentuoti galite, tačiau privalote laikytis visų forumo taisyklių.
    „CSGO FRAGMOVIE“
  3. Liūdnas
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąGordon_ Hells tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    @Rokas Apie kokį tu čia atnaujinima dar sapalioji jeigu jo pirmieji ženklai buvo paskelbti GreenSaido oficiolioje grupėje FB 2018-08-30, tai jau galima sakyt grubiai praėjo du metai. Vemia akys nuo tokių išsireiškimų "*keiksmažodžiai*"
  4. Ačiū
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąGoffredo_Luciano tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    @Rokas Apie kokį tu čia atnaujinima dar sapalioji jeigu jo pirmieji ženklai buvo paskelbti GreenSaido oficiolioje grupėje FB 2018-08-30, tai jau galima sakyt grubiai praėjo du metai. Vemia akys nuo tokių išsireiškimų "*keiksmažodžiai*"
  5. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į David_Winship tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    So... po mano paskutinės uždarytos gaujos, praėjo ~10 mėn., o prieš uždarant gaują, tuometiniam GP buvo siūlytos kelios idėjos bei galimybės, kaip būtų galimą pagyvinti bei suteikti naujų spalvų, pačioms gaujoms, ko pasekoje buvo įgyvendinta tik viena, kas šiai dienai, mano dėka gaujos gali pasipelnyti, tai "Gaujų finansavimas". Neeext, sekančiam GP, taipogi buvo siūlytos tos pačios idėjos, tik šiek tiek papildytos, ko šio veikėjo pasekoje - nieko nebuvo įgyvendinta. Link kur krypstu? Esmė tame, jog per 10 mėn., nebuvo nieko daroma, ties gaujų sritimi, kas galbūt ir privedė prie šios temos atsiradimo.
    Po tokios įžangos, prieiname prie pačios temos turinio, ką aš noriu perduoti gaujom, tai ką esu sukaupęs ir galbūt tai ką panaudos būsimi GP, ar tiesiog gaujų lyderiai, kurie nori imtis iniciatyvos, bet nežino nuo ko pradėti, ar elementariausi nauji serverio veidai, kuriems ganėtinai sunku yra įsitvirtinti gaujose, kaip lyderiais.
    • Patarimai naujiems veidams:
    Manau daugelis su manimi sutiks, jog naujiems veidams yra ypač sunku įsitvirtinti gaujose, kaip gaujų lyderiais. Kodėl? Vienintelė priežastis yra ta, jog 90% žmonių (mano manimu) jeis tiesiog nepasitiki bei vadina "randomais".  Ką reikėtų keisti? Visų pirmą, nepulkite kurti gaujos - įvertinkite savo galimybes, tol kol nesukūrėt gaujos. Antrą, turėkite bent 10 žmonių, kurie tik susikūrus gaujai taptų jos nariais. Trečia - amunicija, nesitikėkite, kad paimsite iškarto pirmąją savo zona, tad prisikaupkite pakankamai amunicijos. Tai pagr. faktoriai į kuriuos reikia atsižvelgti kuriant gaują (nevardyju tokios, kaip motyvavijos, noro ir kt. elementariu dalykų, kurie ir taip jums turėtų būt aiškūs). Ko imtis susikūrus gaujai? Pagrinde, kaip gaujos lyderis privalot gaujai rodyti iniciatyva bei motyvacija, nepasiseks šiandien -pasiseks rytoj, kalbu tai iš patirties. Skatinkit veiksmą ne tik iš kodo pusės, ką tai reiškia? Darykit, kurkit GW, BRAWL ir kitus senus veiksmus, stenkites tai atgaivinti. Kurkit veiksmus su PD, kitomis gaujomis, rodykit iniciatyva, parodykit kas yra gauja. Manau atsižvelgus į šiuos kelis dalykus, atsirastu pačios gaujos populiarumas bei pačio lyderio išsiskyrimas.
     
    • Smulkesni keitimai:
    Gaujos narių slotai - vienoje gaujoje max narių skaičius yra 20, manau reikėtų jį mažinti iki 10, nes:
    1. Atsirastų didesnė konkurencija tarp gaujų.
    2. Padidėtu pats gaujų kiekis, manau su kiekiu ir atsirastu gaujų kokybė.
    Faktas, daug kas sakys "prieš bratuhas nekariausiu", tai žaidimas, niekas nesako pyktis ar dar ką. Prašot veiksmo, gaujų, tai skaldykites į dvi grupuotes ir kurkite jas patys, negi taip sunku, ar tiesiog labai jau žaidime esat principingi?
    Gaujų kariavimas - nuostatose yra pateikta, jog į kitos gaujos teritorija leidžiama lysti tik grobimo metu. Visiškai prieštarauju šiam punktui, na tai juk yra gauja, tai kodėl gaujos karus suvaržot tokiais įstatymais? Manau visiškai teisinga būtų jeigu bet kada ir bet kur būtų galimą trikdyti kitos gaujos veiklą, net ir grobimo metu (faktas jog tik oficialiom). 100% pakiltų gaujų veiksmas bei įdomumas ir šiaip, tai visai realistiškas dalykas.
     
    • Veiksmo pasiūlymas:
    Sistema, kuri reikalaus šiek tiek lėšų, arba geresnė alternatyvą būtų - ginklai. Taipogi būtų galimą sukurti kažkokią tai taškų sistema, atskira nei yra pačiame serveryje, jau sukoduotą.
    https://imgur.com/a/mCigyXj Nuotraukoje, yra pavaizduota panaši schema, kuri turėtų būti. Veiksmas vyks šiose karjerose, kadangi tai pakankamai toli nuo miestelių, nenaudojama vieta, tad neužkliudys pačių civilių (galima ir keisti vietą).
    Veiksmo principas:
    Nuotraukoje yra pastatytą mašina, kurioje būtų tam tikrų ginklų, narkotikų (čia nebūtinai privalo būti pilna bagažinė ir pan., kad būtų įvairiau galimą sudėti ir po 1k atskirai ginklų, na pagal finansus priklauso). Tad veiksmo atvejų, mašina ar kokia kita tr. priemonė ir turėtų stovėti čia.
    PD - privalo apginti šią mašiną ar tiesiog parsivaryti ją į savo bazę. Jei apginti, tai būtų duotas tam tikras laikas, ar gaujiniu rushų skaičius (tarkim, jei per 3 rushus nepasisavina mašinos - veiksmas baigiasi)
    Gauja - norėdama pasisavinti šią mašiną, privalo nukauti ją saugančius PD, taipogi kitą gaują, kuri dalyvautų šiame veiksme. Tą padarius ir norint, jog mašina ir jos turinys atitektų jiems - privalo transportą parsivaryti į savo hood'ą. 
    Pagrindinis aspektas, ką noriu paminėti - patys viską aiškiai matot, jog nėra to veiksmo su gaujomis (manau po serverio atnaujinimo jo atsiras pakankamai), tai kodėl jo nesikuriat patys be kodo pagalbos? Manau vienintelė problema yra ta, jog daugelis gaujos lyderių ar pačių gaujos narių, tiesiai šviesiai sakant tingi pajudinti savo sėdmenis ir šiek tiek pagalvoti su galva. Visados buvo norima, kad viską už juos nudirbtų GP bei prigalvotų jiems įvairių sistemų, na supraskit, GP yra tik vienas, o jūsų yra žymiai daugiau, tai kodėl nesusikooperavus su GP pradedi patiems kažką keisti? Ar tiesiog patys GP, atvirai sakant tingi kažką kurti bei eskperimentuoti su gaujomis? 
    Pabaigai... Tai yra mano nuomone ir tai yra tik ~50% to, ką turiu savo užrašuose, kurios galbūt, jeigu kažkas keisis paviešinsiu. Reiškit savo nuomone į tai, komentaruose.
  6. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia nauja sistema pradžioje irgi buvo mintis juos daryti tai kiek atsimenu dar kelis kart buvo surengti GW, bet dabar ši tradicija žlugus.  Galima būtų gaujų prižiūrėtojui sumest stafkes po kokius 500k ir surengti GW dviem gaujom, o gal būt net ir turnyrą ir viešai forume skelbti rezultatus. Laimėjusi gauja gauna pinigus. Visa tai juk Paprasta ir nereikalauja daug darbo. Užtat gaujoms tai būtų atsigavimas ir mano nuomone didžiausias tos dienos vakaro veiksmas . 
    Kita aktuali tema tai ginklų kainos. Nu čia gaujiniams skaudi tema . Šios sistemos minusas, kad jeigu išlaikai visas zonas ginklų prikaupi tikrai labai daug. Ankščiau pamenu Deagle ginklo kulką parduodavau už 47e, šiuo metu galima nusipirkti Deagle už 9e.. Tas pats su narkotikais. Manau reiktų savininkams atstatyti bagažines, ir sumažinti ginklų kiekį kuris yra pagaminamas zonose. Kažką reiktų pamąstyt prie to pačio ir su namais, verslais, ir kitom prekėm, kad grąžinti tą ekonomiką kuri buvo 2016 m.-2017 m. bent jau. Galbūt pakelti kainas, galbūt pamažinti uždarbius iš darbų, bet mano manymu logiškiausia būtų jog nuo kiekvieno namo pardavimo, transporto priemonės, ar ginklų nusiskaičiuotų mokęstis serveriui, taip pat ir atsiimant algą kokie 5% ar 10% nukeliautų serveriui. Na aš parašiau o jūs spręskit, surašiau viską kaip atrodo žaidėjo akimis. @Rokas @Mantas       
  7. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Jayden_Barella tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    Niekas čia jau nieko nebepakeis jokių GW, BRAWL visokių nebeatgaivins, jie geriau pamiksuos mašinuose lv ratuose ir tiek.
  8. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Edward_Faletti tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    Kad ir ką pasiūlysi nieko čia jie nedaryis, jeigu jiem svarbiau palošti gta 5 ir uždaryti gauja, nes padarėm grobima zonos metu tai apie ką kalba eina.
    - Fryzeris (Tą kurį nuo pd dyriko nušalinot.)
  9. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Tony_Antonio. tarp Tony_Antonio užblokavo Laurynas_Leigon   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Antonio
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Laurynas_Leigon
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    Jei mėginsit burt kad nešovė, pasidarykit 0.25 atkūrimo sparta ir pamatysit kaip išeina pirma kulka su animacija pirmąją video sekundę, o po jos ir visa serija.
    04-06sec su 0.25 sparta stebėkit šią  vietą sienoje  ir Leigono pozicija iš kur šauna (https://imgur.com/a/mkIRXLY) ,  cbuginat į sieną matos nuo šūvių į sieną animacija.
    Ir dar unban anketoje drysta meluoti, buvęs serverio komandos narys. Gražu.
  10. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Jonas_Burkys tarp Shoot_Out užblokavo Jamal_Wallace   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shoot_Out
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jamal_Wallace
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas.    @Mantas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :          
     
  11. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Mantas tarp Atranka į gaujų prižiūrėtoją   
    Atranka į gaujų prižiūrėtoją,
    2019.02.03 - 2019.02.09


    Sveiki, kaip ir matėt jau naujausias naujienas, kad mano forumo spalva paraudonavo. Tad supratau, kad laikas bus išsiskirti su gaujų prižiūrėtojo pareigomis. Turbūt niekam nėra paslaptis, kad šiose pareigose, nebuvau pilnai efektyvus, nemeluosiu, ta pati rutina buvo jau gan atsibodusi ir norėjau kažką pakeisti. Atrankoje ieškomas atsakingas ir tvirtą ranką turintis asmuo, pats patyriau savo kailiu ir galiu patikinti, kad gaujų prižiūrėtoju būti nėra lengva, tad gerai pagalvokite ar tikrai norite pildyti.
     
    #PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI,
    • Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti;
    • Serveryje nebūti naujoku ir būti susipažinusiam su serverio sistemomis ir nuostatais
    • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba;
    • Didelis noras vadovauti ir išbūti pareigose kuo ilgesnį laiko tarpą, bei turėti nepriekaištinga reputacija mūsų projekte.
     
    Už kokius darbus yra atsakingas gaujų prižiūrėtojas?
    gaujų prižiūrėtojas yra atsakingas gaujų atliekama veiksmą serveryje, bei forume.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
     
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai ir visa kita);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote GreenSIDE.LT projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto žaidėjas;
    • Išsami apžvalga apie patį serverį (kokią nuomonę spėjote susidaryti ir panašiai);
    • Priežastys kodėl pildote į gaujų prižiūrėtojo pareigas;
    • Trumpas pasakojimas kaip prižiūrėtumėte gaujas;
    • Pagrindinės priežastys kuo jūs šioje srityje esate geresnis už kitus;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu;
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant gaujų prižiūrėtojo pareigas.
     
    #INFORMACIJA,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti gaujų prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik pagalbininkai ir administratoriai.
    • Atranka vyksta iki šeštadienio (2019.02.09), jeigu potencialių kandidatų neatsiras, atranka bus pratęsiama.
     
     
    Sėkmės atrankoje!
    PAGARBIAI GREENSIDE.LT ADMINISTRACIJA
  12. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Žemaitis_Žmogus tarp Peikiu medikų pavaduotoją Belenkoks_Chuligans   
    Tu pats prisipažinai kad nepasakei pavui kad aš pradirbsiu vėliau. O tai kodėl tada kai aš tave papokinau kad pradirbsiu minimumą vėliau parašei + o ne "užpildyk neaktyvumą"? Aš dar suprasčiau kad jeigu išvis nebūčiau pradirbes 23:06 bet tuo metu aš dirbau ir buvau pradirbes 49 min. Kaip matai neaktyvumo temoj, kai neturiu išvis laiko pradirbt, užpildau neaktyvumą be tavo įsakimo. Aš žinau neaktyvumo funkcija ar kaip čia pasakius. Bet čia dabar pranešiau valdžiai kad pradirbsiu minimumą vėliau ir valdžia su tuom sutinka ir vistiek už tai dęda įspėjimą? Tai reikėjo pasakyt kad užpildyčiau neaktyvumą arba "-". Duodat leidimą pradirbti po darbo laiko ir vistiek už tai įspėjimą duodat....  Plius, praeita kartą kai sedėjau kalėjime 2h ir dar nebuvau pradirbes 60min pasakiau tau kad pradirbsiu kai išeisiu iš kalėjimo ir tu sakei gerai, išėjau iš kalėjimo 23:30 ar kažkas panašaus o tu tada nedėjei įspėjimo, tai kodėl praeitą kartą nedėjei o dabar būtum dėjes ? kaip sakiau, aš tuo metu kaip gavau įspėjimą dirbau ir norėjau atlikt tai ką prižadėjau ir manau kad tu puikiai supranti ką aš turėjau omenį apie "pradirbsiu vėliau". 
  13. Ačiū
    Eziukas_Rusky sureagavo į Ernis Pokemon tarp Medikai vėl turi direktorių!   
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD grižti į serva pažaidi savaitę nusiperki admina į /s spamini pagalbos į /padmins pasiimi drk ir kmr..  sveikinu 
  14. Haha
    Eziukas_Rusky sureagavo į Gustaz tarp Peikiu Rokas_Lays   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gustaz_Lays
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas_Lays
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Na, visų pirma sveiki. DP mane nušalino nuo pareigų, bei įrašė į medinį be priežasties. Sako, kad buvo darbo statistikos buginimas LV zonoje. Paprašius pateikti įrodymus, Rokas numetė kaip vyko susišaudymas PD bazėje ir mes tiesiog atlikome savo darbą. Sakei, kad Ignas šaudėsi irgi, tačiau tačiau to tikrai nebuvo. Juk būna ir sutapimų, kad turi ginklų ir kažkas šoka po ratais. O gal šiaip kitokia situacija ten buvo nutikus. Ką galiu pasakyti, kad Ignas tikrai nešaudė. Jei apie LV zoną, tai galėjo užkliūti tik tas, kad Mikas juokaudamas MANE nušovė, tačiau ir nepakėlė, nes tiesiog nusiteleportavau į HP.  Suprantu, kad direktoriaus gal ir nebeatgausiu, tačiau noriu išeiti iš medinio, bei noriu, kad Rokas pripažintų savo klaidą.
     
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : nežinau, kaip ir nereiktų šiaip, bet ...

  15. Liūdnas
    Eziukas_Rusky sureagavo į Gvidas_Ham tarp Peikiu Rokas Lays   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gvidas Ham
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas Lays
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Zeminima, esu viesai isjuoktas. Tyciojamasi, pravardziuojamasi, zaidime projekte mano V_P Gvidas Ham, o ne Kumpis. Kaip is DP visi matantys gali suprasti jog su sistema kazkas negerai, ir tokie asmenys gali laisvai naudotis savo privilegijomis pries kitus, ir skatinti visuomene susidaryti prasta nuomone apie esamus zaidejus. Niekuo nenusizengiau, i jo nukopijuota Marko Escobar kurta tema atsakiau klausimas po klausimo visko ko DP reikalavo.  Ka siuo metu Rokas Lays neigia. Jei buciau rases kazkokias klajones, mane butu i stulpa metes, kaip ir pamineta buvo rinkimuose, bet to nepadariau. Anketa net neanalizuota, tik isjuokta. Ar tai korupcija? Klausausi tos liaudies, ir labai daug girdziu butent apie tai kas daresi projekte pastaraji laika. Esu isitikines jog zmogus net zodinio ispejimo negaus. Savo pildytos anketos publikuoti neleidziu, taisykles visiem lygios. 
    Rasydamas tokius atsakymus i tokias temas kuriu veliau nebematysiu visada pasidarau kopija. Zinau ka rasiau, ir tai nera ka minejo Rokas smeizdamas mane. 
    Jei kazkokiom rimtom priezastym butu atmetes anketa, kaip ir kitas, suprasciau. Bet cia tikrai ne tai
    Cia jis save aukstina isjuokdamas zaidejus
     
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :

  16. Patinka
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąMartin_Gossard tarp Eziukas_Rusky uzblokavo Jack_Free   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Free
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas (aimas) 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
  17. Patinka
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąJonas_Burkys tarp Eziukas_Rusky uzblokavo Jack_Free   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Free
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas (aimas) 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
  18. Haha
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąJack_Harrington tarp Eziukas_Rusky uzblokavo Jack_Free   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Free
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas (aimas) 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
  19. Haha
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąRonny Crawford tarp Eziukas_Rusky uzblokavo Jack_Free   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Free
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas (aimas) 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
  20. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Jonas_Burkys tarp Ink_Boom užblokavo Valiera_Goo   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Valiera_Goo
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, pataiko visada, nesvarbu suvartojęs ar ne.,  užfiksuoti tik du kadrai.  @Rokas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :    
     
  21. Pasimetęs
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąEmke.Bmw tarp Eziukas_Rusky užblokavo Ryan_Hawkins, Aka_Supreme   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Hawkins, Aka_Supreme
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

    + https://imgur.com/a/zkOn6 (sraigtasparnis buvo kma aikštelėje, nes sprogo apie 11 valandą ryto)
  22. Patinka
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąRebeka tarp Eziukas_Rusky užblokavo Ryan_Hawkins, Aka_Supreme   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Hawkins, Aka_Supreme
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

    + https://imgur.com/a/zkOn6 (sraigtasparnis buvo kma aikštelėje, nes sprogo apie 11 valandą ryto)
  23. Haha
    Eziukas_Rusky gavo reakcijąRyan_Hawkins tarp Eziukas_Rusky užblokavo Ryan_Hawkins, Aka_Supreme   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Hawkins, Aka_Supreme
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

    + https://imgur.com/a/zkOn6 (sraigtasparnis buvo kma aikštelėje, nes sprogo apie 11 valandą ryto)
  24. Haha
    Eziukas_Rusky sureagavo į Tiesiog_Robertas tarp Tiesiog_Robertas užblokavo Earth_Ceejay IZIIIII   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tiesiog_Robertas
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejay
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [patikrinkit kompa, plbm šis *cenzūra* turi čytų]
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  25. Patinka
    Eziukas_Rusky sureagavo į Michael_Pacano tarp Autosalonas „Rare Greenside Cars“   
    - Rare Greenside Cars -
    „Rare Greenside Cars“ – tai transporto priemonių salonas, kuriame parduodamos tik vienos rečiausių transporto priemonių arba transporto priemonės su vienomis iš rečiausių spalvų. 
    Turėti „Rare Greenside Cars“ yra kur kas daugiau nei tiesiog nusipirkti automobilį. Tai tarsi būti ypatingo klubo nariu. Mes labai didžiuojamės savo automobiliais. Tikimės, jog Jūs irgi jais didžiuositės. Štai kodėl mes siūlome ypač aukšto lygio paslaugas.
    „Rare Greenside Cars“ salonas yra įsikūręs Pollomino Creek miestelyje (Centro g. 7).
    - Salono akcininkai -
    Michael_Pacano
    Bmw_Mafas
    Ernestas_Paklausk
    Transporto priemonių pasiūla
    Norėdami įsigyti automobilį galite susisiekti su bet kuriuo iš aukščiau pateiktų dviejų savininkų.
    PCJ-600 (Bmw_Mafas)

    Privalumai - rinkoje paklausi reta spalva (211ID), mažas daužtumas.
    Rida - 110 km.
    Maksimalus išvystomas greitis - N/A km/h.
    Kaina - 150,000€.
    Infernus (Bmw_Mafas)

    Privalumai - reta (242ID) spalva, 0 daužtumo.
    Maksimalus išvystomas greitis - 209 km/h.
    Kaina - 580,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - full tune, dvi alien dalys, didelė rida.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 800,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - X-Flow komplektacija, alien šonai. 0 daužtumo.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 800,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - rinkoje itin paklausi reta spalva (6ID), didelė rida, full tune.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 6,000,000€.
    Sultan (Bmw_Mafas)

    Privalumai - rinkoje itin paklausi reta spalva (3ID), 0 daužtumo, full tune.
    Maksimalus išvystomas greitis - 160 km/h.
    Kaina - 3,000,000€.
    Infernus (Bmw_Mafas)

    Privalumai - reta spalva (6ID), 0 daužtumo.
    Maksimalus išvystomas greitis - 209 km/h.
    Kaina - 1,500,000€.
    Bloodring Banger (Michael_Pacano)

    Privalumai - retas automobilis, tuo pačiu reta bei rinkoje itin paklausi spalva (6ID), mega ratai ir nekukli rida.
    Maksimalus išvystomas greitis - 163 km/h.
    Kaina - 7,500,000€.
    Bloodring Banger (Mafijos_Senelis)

    Privalumai - retas automobilis, tuo pačiu reta spalva (211ID), mega ratai ir maža rida (pigesni remontų kaštai).
    Maksimalus išvystomas greitis - 163 km/h.
    Kaina - 5,000,000€.
    Infernus (Mafijos_Senelis)

    Privalumai - reta spalva (3ID), mega ratlankiai, vardiniai numeriai.
    Maksimalus išvystomas greitis - 209 km/h.
    Kaina - 1,200,000€.
    - Bandomieji važiavimai -
    Kiekvienam klientui „Rare Greenside Cars“ suteikia galimybę bandomajam važiavimui su pasirinktu automobiliu, apmokamos visos eksploatavimo išlaidas.
    - Garantija -
    „Rare Greenside Cars“ garantuoja, kad įsigytas automobilis yra be defektų visų gamintojo medžiagų ir darbo atžvilgiu. Įsigyjant naują automobilį, „Rare Greenside Cars“ suteikia septynių dienų garantiją, remdamasi automobilio eksploatacijos taisyklėmis, kurios pateiktos automobilio naudojimosi instrukcijose ir toliau aprašomuose garantijos nuostatuose.
    - Salono statistika -
    • Parduotų automobilių kiekis - 150 vnt.
    • Salono transporto priemonių pasiūloje esantis kiekis - 12 vnt.
    • Salono savininkų rankose iš viso skaičiuojant su parduotais automobiliais buvo/yra - 162 automobilių.
    • Brangiausias parduotas automobilis Bloodring - 4.200,000€
    - Bagažinės inventorius [NEW] -
    „Rare Greenside Cars“ už papildomą sutartą kainą prieš parduodant automobilį gali jo bagažinę papildyti narkotikais, ginklais, dėl šios paslaugos turite tartis su vienu iš savininkų.
    - Parduoti automobiliai -
    Su laiku automobilių daugės, taip pat yra galimybė gauti jūsų norimą automobilį su tam tikru tune ar reta spalva, dėl to kreiptis pas vieną iš savininkų žaidime arba forume. RGSC taip pat supirkinėja dėmesio vertus automobilius (geru tuningu, itin reta spalva), su mumis visada galite susisiekti forume arba žaidime skambučiu arba sms žinute.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.