Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Scott_Gemini

Neaktyvus

  • 832

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2022   
    • Pašalinta galimybė vartoti kokainą per /kokainas lentelę;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet /kontrabanda rodydavo, jog zona yra aktyvi, nors tuo metu zona nebuvo aktyvi.
    • Nuo šiol kalėjime bus galima žaisti kortų žaidimą /kz;
    • Policijos departamentui pasiėmus spec. ginklus, jie bus perrengti į spec. uniformas;
    • Policijos departamentas gavo naują tr. priemonę „Premier“, kuri turi greičio, įsibėgėjimo ir stabdymo patobulinimus;
    • Iš Šv. Velykų dėžės /vdeze bus galimybė gauti ir aksesuarų dėžių;
    • Nuo šiol kontrabandos zonos vyks tris kartus per dieną. Daugiau informacijos /kontrabanda ;
    • Padidinta vartotojo atsiblokavimo paslaugos kaina iš 1.45€ į 3€.
  2. Haha
    Scott_Gemini sureagavo į Andrius_Beleka tarp Peikiu laikinosios firmos taksistų direktorę (t.y DP) Gabi_Jole.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Beleka.
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: @Gabi_Jole, laikinoji taksistų firma.
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Už nužeminimą rangu, nenusižengus jokioms taisyklėms. Buvau 2 rango, kaip gali paliūdyti buvęs taksistų direktorius @Jessy_Corres ir kiti darbuotojai. Parašęs į raciją, kad laukiu sugrąžinimo į antrą rangą, buvau atsakytas, kad laukčiau toliau.
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Nespėjau nufotografuoti nužeminimo teksto, tačiau štai mano taksistų darbo patirtis, ir tuo pačiu įrodymai, kad dabar esu pirmojo rango darbuotojas su pakankamu darbo stažu būti antrojo rango. https://imgur.com/a/TrGhDit
  3. Haha
    Scott_Gemini sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Aivaras_Dzefris, Ajay_Ghale, Portugalas_Vps, Tds_Kregzde, Paulius_Gied, Nezaev_Uvan, Ezequiel_Roshantel, Wayne_Dwayne, Dolan_Duk, Pac_Man   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Logai.
    Visi žaidėjai užblokuoti už sukčiavimą Šv. Kalėdų užduotyje. RCON užblokavimą gavo tie žaidėjai, kurie neprisipažino iki 01.02 12:00.
  4. Haha
    Scott_Gemini sureagavo į Joseph_Heyward tarp peikiu gabi_jole   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: joseph_heyward
    2. Komandos nario Vardas_Pavardė serveryje/forume: gabi_jole
    3. Už ką yra peikiamas šis komandos narys?: mane jis pravardziuoja ir budamas administratoriumi bugina minutes taip darydamas kenkia kitiems zaidejams tuoj atsiusiu nuo ko viskas prasidejo
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: cia kai as parasiau kad ji bugina ir parasysiu papeikima 
    o cia kai as isejau ji savo kolegoms rase tai apie mane, ne mano nuotrauka del to ir karpyta ir pns srr uz nesklandumus
     
  5. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Gabi_Jole tarp peikiu gabi_jole   
    Labas, 
    Nuotraukoje matyti kaip stovime trys medikai: @Hikaro_Masati @Lucky_Dealer ir Aš. Kalbėjome apie minučių bug'inimą, nes tikrai nemažai vakar praleidome serveryje. Tad viską iškirpai iš konteksto, plius visos pilnos diskusijos net nežinai. 
    Tik prisijungęs į serverį prasidėjo įžeidinėjimai iš tavęs medikui, jog jis yra ne tos orientacijos žmogus. Prašiau ramintis, tačiau tavo akiplėšiškumas buvo didesnis. Iš tiesų, galėjau užtildyti, galbūt tada būtum suvokęs ką darai, o galbūt dar labiau kibęs prie mūsų trijų, kol stovėjome, bug'inome minutes ir kalbėjome/diskutavome. 
    Na ir prieikime prie kitų "ne tavo" įrodymų, kurie yra iškirpti ir pateikti neoriginaliai. Klausimas kodėl jie iškirpti? Manau dėl to, nes tai iškirpta viskas iš konteksto, jog nebūtų matoma visa diskusija.  
    Dažnai sukiojaisi aplink mus ir patį Ligoninės pastatą šiek tiek toliau paeidamas, akivaizdu kodėl visą tą cirką rengei su lėktuvėliais, skaičiavimais ir paistalais. Nežinau ką čia bandai įrodyti, bet šaunuolis, bent kažkur išėjo pasireikšti, kad viskas liktų viešumoje ir būtų matoma šiek tiek daugiau žmonių. Galbūt kam nors smagu bus pasižiūrėti šią visą parodiją. 
    Daugiau ką pasakyti neturiu, tik palinkėsiu mažiau klausytis kitų diskusijų ir vėliau kelti visiškai be tikslius  ''skandalus''.  Geros likusios dienos!
  6. Ačiū
    Scott_Gemini sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais 2022 Metais!   
    Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais 2022 Metais!
    Sveikiname visus projekto žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais Metais! Didžiausias metų šventes linkime pasitikti svarbiausių žmonių apsuptyje, bei bent trumpam pamiršti visas problemas ir mėgautis esama minute!

    Šv. Kalėdos 2021!
    Šventų Kalėdų užduotis suskirstyta į 7 kalendorines dienas, kurias įvykdžius iki sausio 2d. turėsite galimybę laimėti vieną iš keturių, šventinių aksesuarų. Taip pat įvykdžius kiekvienos dienos šventinę užduotį, gausite atitinkamą atlygį. Šventinės užduoties tikslas yra surinkti kiek galima daugiau dovanėlių. Surinkus kiekvienos spalvos dovanėlių bent po 2 vnt. laimėsite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu atitinkamos spalvos dovanėlių turite per daug, o kitos per mažai – ne problema! Galite keistis dovanėlėmis su kitais serverio žaidėjais ir taip surinkti reikiamos spalvos dovanėles, siekiant gauti Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite rasti mūsų žaidimų serveryje, parašius komandą /kaledos .

    Nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite rasti mūsų žaidimų serveryje, parašius komandą /dovaneledanguje .
    Artėjantys Naujieji 2022 Metai!
    Naujuosius 2022 metus pasitikime „greenside“ žaidimų serveryje su visų taip pamiltais fejerverkais!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2022.01.09 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Tikslią datą ir laiką patikslinsime po švenčių.
    „Greenside“ administracija,
    2021, gruodžio 24d.
  7. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Gabi_Jole tarp Mechanikų ir Pervežėjų direktorių rinkimų apžvalga,   
    MECHANIKŲ IR PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Pirmą kartą rašau tokio tipo analizę, pirmą kartą einu Direktorių prižiūrėtojos pareigas, tad, nemeluosiu, truputėlį jaudulio yra. Noriu pasidžiaugti kiekvienu kandidatu, esate kiekvienas unikalus savo idėjomis. Išsirinkti buvo iš tiesų sunku, sunkiau nei maniau. Visiems, kas skaitys šį pranešimą, noriu palinkėti nesustoti bandyti kituose rinkimuose, toliau spinduliuoti noru, motyvacija ir siekti išsikeltų tikslų GreenSide projekte. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute ar discord’u (misko_uoga#0851).
     
    MECHANIKŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - nors ir pasižymi dideliu aktyvumu serveryje, tačiau vien tik to neužtenka, tai nėra svarbiausias rodiklis. Pateikta anketa gana trumpa, kyla klausimai dėl informacijos trūkumo. Taip pat, trūko tvarkingo išdėstymo. Skaitant tam tikras vietas buvo sunku suprasti ką nori pasakyti ir kaip viskas bus.
    Antrasis - esminis dalykas yra tavo praeities klaidos ir iki šiol daromos. Nežinau ką bandai apgauti, save ar kitus, tačiau turėtum rimtai susiimti, ne tik žodžiais švaistytis, kuriam laikui susiimti ir vėliau tą patį daryti. Džiugu, kad bandai ir po truputį įrodai, kad gali. Tavo idėjos firmai yra įdomios, matosi, kad noro ir idėjų tau netrūksta tikrai. Nesustok ir bandyk toliau.
    Trečiasis - potencialus kandidatas. Iš tiesų tikėjausi sulaukti tavo anketos, labai džiaugiuosi, kad ir vėl atradai noro ir tiek motyvacijos grįžti į savo vėžias. Esi įdomi asmenybė savo idėjomis.
    Ketvirtasis - dar vienas potencialus kandidatas, viskas tvarkinga, įdomios tavo sugalvotos temos/sistemos. Kiek teko bendrauti ir palaikyti pokalbį su tavimi, esi gana stipri asmenybė, žinantis ko nori ir su konkrečiais tikslais. Norėčiau tave šiek tiek daugiau pažinti kaip serverio žaidėją ir pilnai įsitikinti tai kas kirba galvoje.
    Šeštasis - esi iškalbus žmogus, šilta asmenybė. Serveryje ne tiek daug ir teko tave matyti, tad rizikuoti ir aklai pasitikėti kas yra pateikta anketoje tikrai nenoriu. Laikui bėgant, tikiuosi, tave šiek tiek labiau pažinti ir įsitikinti tuo, ką pateikei anketoje. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Taip, štai ir Jis! Būdama Mechanikų firmos pavaduotoja ir vėliau direktore, buvau tos nuomonės, jog suteikti šansą naujam žmogui, kad parodytų savo jėgas, atsiskleistų ir galbūt išsikeltų aukštesnius tikslus ateityje GreenSide projekte. Taip ir dabar, noriu suteikti galimybę žaidėjui, kuris neturėjęs pareigų projekte, jog galėtų savo idėjas įgyvendinti ir šiek tiek daugiau prisidėti prie serverio gerovės. Šį žmogų analizavau kaip žaidėją ne vieną dieną, kaip paprasta žaidėja ir kaip turinti pareigas firmoje. Palikęs įspūdį savo unikalumu pačiu savimi, tiek idėjomis, tiek gebėjimu bendrauti ir rasti kompromisą bet kurioje situacijoje. Nesitikėjau Tavęs pamatyti tarp kandidatų, išties, nustebinai. Palinkėsiu - TIK Į PRIEKĮ! Geros kadencijos, Jizzy!
    Mechanikų firmos direktoriaus kėdę užima - Jizzy_Black.

    PERVEŽĖJŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - koją pakišo tavo praeities klaidos, manau nėra praėję pakankamai laiko po visų įvykių, norėčiau matyti tave tobulėjant serveryje. Džiaugiuosi, kad bandei ir tikiuosi, kad nenuleisi rankų ir pasitaikius progai bandysi toliau. 
    Antrasis - potencialus kandidatas, tačiau peržvelgus informaciją apie tave, suabejojau ar tikrai viskas taip, kaip aprašei kandidatūroje. Galbūt, tai tik nupieštas paveikslas, kuris vėliau išnyks ir pasirodys tikroji pusė. Tad lieku prie tos pozicijos - nerizikuoti, stebėti bei analizuoti, susipažinti labiau. Pateiktos idėjos įdomios, tokios nestandartinės, šiek tiek trūko informacijos kaip viskas vyktų, nes atrodo kiltų komplikacijų jas įgyvendinant. 
    Trečiasis - buvo neanalizuojamas, ačiū už investuotą laiką pildant anketą.
    Ketvirtasis - didelis aktyvumas nėra pagrindinis rodiklis, dėl kurio būtų renkamas naujasis vadovas, taip kaip paminėjai tu. Pateiktoje kandidatūroje pasigedau informacijos / idėjų apie rangų sistemą ir temas. Esi naujas veidas serveryje, tad norėčiau daugiau tave pažinti kaip žaidėją. Laikas parodys. 
    Penktasis - perskaičiusi tavo pateiktą kandidatūrą, pasirodė, kad neturi stabilių idėjų firmai. Momentais sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, galbūt reiktų pagaliau nuspręsti ko nori ir nesiblaškyti. Blaškymasis nuo vieno prie kito, atneša tik žalos tau. l Linkiu judėti į priekį, susidėlioti savo idėjas / planus į vietas tvirtai ir nesustoti ties šia kandidatūra.
    Šeštasis - dar vienas potencialus kandidatas. Nemeluosiu, sunku buvo koncentruotis skaitant ir nepasimesti, nes viskas viename "supilta''. Idėjos įdomios, tačiau kilo klausimų dėl jų, informacija pateikta, bet vietomis buvo sunku suprasti. Vertinu tavo norą taisytis po praeitos kadencijos. tad linkiu ir toliau turėti šį tikslą. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Vienas ir vienintelis kandidatas, kurio idėjos atrodė labiausiai įdomios bei aiškios. Dar būdama Mechanikų direktore, tuo metu gavau pasiūlymą Pervežėjų pavaduotojo, sukurti bendrą temą. Išsakęs savo mintis konkrečiai, kad suprasčiau esmę, nusprendėme bandyti ir kurti, nes nebuvome matę kažko panašaus tarp kitų firmų. Susitarėme pokalbį aptarti išsamiai, tačiau susiklosčiusioms aplinkybėms ji neįvyko, o vėliau mano kadencija Mechanikų valdžioje baigėsi. Na ir nemaniau, kad temos tokios įdomios, apie kurias buvo žadėta papasakoti ir jas aptarti. Tikrai, unikalu. Džiaugiuosi, jog išreikšta motyvacija niekur nedingo ir štai Tu čia. Tikiuosi išlaikysi savo ryžtą vadovauti bei gavai labai puikią pamoką po praeitos kadencijos. Geros kadencijos!

    Pervežėjų firmos direktoriaus kėdę užima - Linuxas_Ltu.
  8. Ačiū
    Scott_Gemini sureagavo į Aivaras tarp „Greenside“ Helovinas 2021!   
    „Greenside“ Helovinas 2021!
    Helovino savaitė prasideda! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .

    Helovino užduotyje Jūsų tikslas yra rasti kaip galima daugiau moliūgų kiekvieną Helovino dieną, kurie slapstosi „Red County“ miestelių teritorijoje. Suradus moliūgą turėsite pašalinti jo užkeikimą. Norėdami pašalinti surasto moliūgo užkeikimą turėsite įveikti labirintą, kuriame turėsite surasti moliūgą. Labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze), kuri šiais metais duos ir aksesuarų dėžių /adeze ! Įveikus vieną iš Helovino dienų, t.y. suradus visus tos dienos moliūgus, galėsite atsiimti tos dienos prizą panaudojus /helovinas komandą. Jeigu surasti visų moliūgų nepavyks – nenusiminkite, galite atsiimti prizą ir nesuradus visų moliūgų, tačiau tokiu atveju prizas bus atitinkamai mažesnis.
    Visos Helovino savaitės metu taip ieškokite raganos kerų puodų. Radus raganos kerų puodą Jūsų tikslas bus nušauti visus virš kerų puodo skraidančius šikšnosparnius ir taip panaikinti kerus. Svarbu paminėti, jog vieni panaikinti kerų negalėsite. Būtinai reikės draugo pagalbos! Panaikinus kerus gausite atitinkamą atlygį ir vienas iš žaidėjų prisidėjęs prie kerų panaikinimo (nušovęs bent vieną šikšnosparnį) turės galimybę laimėti Helovino dėžę /hdeze !



    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas !
    „Greenside“ administracija, 2021
  9. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Jizzy_Black tarp Pasiūlymas serveriui - darbo užmokesčio firmose korekcija,   
    Administratoriai, nepykite, jog rašau ne visai pagal šabloną, tiesiog taip mano akiai atrodo tvarkingiau. O dabar prie idėjos - siūlau, jog darbuotojų pradirbtas laikas skaičiuotųsi ne tik sėdint darbinėje transporto priemonėje, bet visuomet, kai žaidėjas apsirengęs darbo aprangą. Tokiu atveju žaidėjų darbas būtų pilnavertiškai įvertintas, kadangi pradirbtas laikas skaičiuotųsi visuomet dirbant, ne tik sėdint tr. priemonėje, pavyzdžiui mechanikai daug darbo statistikoje kaupiamo laiko praranda taisydami automobilius garaže ir ne tik, medikai - gaivindami žaidėjus, policijos pareigūnai darydami patikras, gaudydami pėsčiomis ar reidų metu. Verta paminėti, jog dėvint aprangą, bet nevairuojant, kiltų tik pradirbtas laikas, o ne kauptųsi alga - užmokestis per minutę, kaip ir dabar, būtų gaunamas tik vairuojant. Taip pat šią idėją logiškiausia įgyvendinti tik darbuose su pakvietimu, kadangi juose darbuotojai turi vadovybės priežiūrą, kuri užtikrintų, jog žaidėjai nepiktnaudžiautų darbo apranga ir dėvėdami ją dirbtų, o ne užsiimtų saviveikla (event'ų dalyvavimai, ridos kėlimai ir kt.) 
    Mielai laukiu Jūsų visų neigiamų ir teigiamų atsiliepimų, idėjos papildymų, pajuokos ar palaikymo, taip pat, neturintys ką pridurti, nuomonę gali išsakyti apklausoje.
  10. Ačiū
    Scott_Gemini sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos analizė,
    Atranka vyko pakankamai ilgai, iš kuklaus kandidatų skaičiaus buvo tik vienas realus pasirinkimas, tačiau dėl atitinkamų priežasčių suabejojau rizikuoti. Abu asmenys jau žino dėl kokių priežasčių priėmiau tokį sprendimą. Esate pastebėti, tikiuosi tuom nestosit. Paskutinę minutę atsirado dar vienas kandidatas kurio analizuoti dėja negalėjau, paprasčiausiai todėl nes sprendimas jau buvo priimtas prieš pasirodant jo laiškui šioje temoje.
    Direktorių prižiūrėtojo pareigos yra pačios svarbiausios mūsų projekto komandoje, būtent todėl nepakanka tik noro kilti. Šioms pareigoms žaidėjas privalo turėti patirties firmos vadovavime, jog garantuoti kuo sklandesnį direktorių ir pavaduotojų komandos darbą projekte. Dėl šios priežasties nusprendžiau rotuoti savo srities profesionalę Gabi_Jole, į direktorių priežiūros komandą. Dar kartą dėkoju už priimtą pasiūlymą ir sveikinu su naujomis pareigomis projekte!
  11. Patinka
    Scott_Gemini gavo reakcijąIgnas_Baranas tarp Apgavo Clem_Klem   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Scott_Gemini
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Clem_Klem
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai viskas prasidėjo, kad sutikau jį salone ir pardavinėjo savo sprogusi bulleta, sutarėm, kad aš jį nupirksiu už 90k, kai jis man pasiūlė jį pirkti, nepersiskaičiavau gerai sumos ir nedelsdamas jį nusipirkau. Jis apsidžiaugęs "dėjo" į kojas. Parašius jam, kad gražiuoju gražintu pinigus, jam buvo vienodai ir atšovė, kad čia mano problemos ir nieko negražins. Paaiškinus, kad čia jis nepirmas toks ir taip daryti negalima, jam toliau buvo vienodai. Kol pats nepradėjo mąstyt ir pasiklausė per /pagalba, tada jau įgavo baimės jausmą ir gražino 600k, nes per 5 min jau spėjo užsisakyti naują sultaną (pranešė pervežėjas). Pasakius, kad grąžintu likusiuos 210tūkst. gavau atsakymą, kad tiek beturiu gražinsiu vėliau, o aš 100proc. žinau kad taip nebus, arba lauksiu metus. Nes jis absoliučiai serveryje nieko neveikia, tik "kaulėja" kitų žaidėjų, kad duotu pinigų. 
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021/10/26 20:02
    5. Įrodymai (būtina):
      https://prnt.sc/1xeetsa
     
    @Hitautas
    @Clem Klem 
  12. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Hitautas tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ APŽVALGA,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Vėl malonu rašyti šiuos rašinėlius, tiesa pasakius labai džiugu vėl čia apsireikšti. Tačiau ne taip kaip matyt jog kylant žaidėjų skaičiui, kandidatų kiekis į vadovų pareigas taip pat keičiasi į teigiamą pusę. Noriu trumpai pasakyti jog rinktis tikrai buvo iš ko, o sprendimą priimt buvo sunku. Tikiuosi jog potencialūs kandidatai nesustos ties šia atranka iš lauks kitų. Žemiau matysite trumpai apie kiekvieną kandidatą, jeigu iš to nesuprasite kuris buvote jūs, susisiekite su manimi asmenine forumo žinute arba discord'u (Hitautas#0181).
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - esi labai aktyvus žaidėjas, tačiau tai ne visuomet yra pagrindinis rodiklis kuriuo turėtum eiti paskui. Tavo laiške pasigedau idėjų, kadangi minėjai jog jų nenori atskleisti dėl tam tikrų priežasčių, turėjau sudvejoti ar jų turi. Kita problema kurią pastebėjau per visą laišką, tai detalumo trūkumas, apie viską papasakota abstrakčiai be detalios informacijos. Antrasis kandidatas - praeities klaidos vis dar kiša koją, netikiu jog dar esi pasimokęs iš jų. Bandei naudoti mano žodžius savo laiške nors pagal jų turinį dar to tavyje nematau. Trečiasis kandidatas - varžiaisi su naujuoju direktoriumi dėl šių pareigų, serveryje žaidi pakankamai ilgai be jokių pareigų, tačiau negalėjau suteikti firmos be jokių idėjų, vadovas prieš einantis į pareigas turėtų turėti kažkokį rinkinuką minčių kuris padėtų firmai klestėti. Būtent dėl šios priežasties yra svarbu pabūti laikinoje firmoje arba tiesiog išbandyti darbus prieš siekiant konkrečių pareigų. Esi potencialas, tikiuosi neapsistosi ties šių rinkimų apžvalga.
    Ketvirtasis kandidatas - esi potencialus kandidatas, tačiau aktyvumas kiša koją, neabejoju sugebėtum valdyti firmą, tačiau tai ko tau trūko yra neįtikėtinai svarbi vadovo dalis, tokiu būdu didžioji dalis žaidėjų garantuoja pasitikėjimą ir iškelia tavo šansus. Tavo kozeris buvo tvarkingas laiškas ir grąžiai sudėliotos mintys. Penktasis kandidatas - dar vienas potencialas eiti vadovo pareigas, tačiau šiuo metu sudvejojau suteikti šias pareigas, paprasčiausiai dėl to kadangi keletas iš kandidatų tavę tiesiogiai lenkė kituose dalykuose. Norėčiau dar pamatyti tavę kaip žaidėją, tačiau netolimoje ateityje neabejoju jog pareigos gali būti pasiekiamos. Šeštasis kandidatas - paprasčiausiai dar nesi pastebėtas bendruomenės kas yra didžiulis minusas, žaidėjai turėtų pažinti naująjį direktorių prieš jam užimtant pareigas. Kaip ir minėjai, esi nesenai grįžęs į projektą, būtent dėl šios priežasties dar norėčiau tavę matyti kaip žaidėją.
    Septintasis kandidatas - iš tiesų nustebau pamatęs tavo laišką, tačiau tuo pačiu ir likau nudžiugęs, iš to leidai man suprasti jog mano komentarai nebuvo veltui ir imiesi veiksmų, tačiau nežinau ar ši firma yra teisingas sprendimas, gal būt klystu, jeigu ir, tuomet priimiau teisingą sprendimą - kadangi dar šiek tiek anksti. Aštuntasis kandidatas - kiek pastebėjau, taip pat esi ne per seniausiai sugrįžęs žaidėjas, kas yra didžiulis minusas siekiant pareigų, ypač bandant įrodyti savo pastovumą. Laiškas tvarkingas, tačiau to nepakanka, norime matyti pastangas ir garantijas prieš suteikiant pareigas žaidėjui su atitinkama praeitimi. Tai nėra neįmanoma, tačiau kaip ir pats minėjai, tokiam žaidėjui reikia daugiau pastangų, tikiuosi matyti tas pastangas iš pastovaus aktyvumo pusės. Jau anksčiau esu sakęs jog turi potencialo susitvarkyti reputaciją, jeigu to tikrai nori - išnaudok tai dabar. Devintasis kandidatas - manau jog tau trūksta motyvacijos pareigoms, bent jau tokią mintį pakišai savo laiške. Apie jį, detalumo ir išsamumo trūkumas taip pat privedė prie klausimo ar šių pareigų sieki kadangi jų nori ar kadangi kažkas pastūmėjo, - kažko siekiant turi būti garantuotas jog to nori, visa kita klosis po kojom. Dešimtasis kandidatas - matau didžiūlį motyvacijos trūkumą, laiškas neįtikėtinai trumpas ir nerišlus, šokinėjama nuo minties iki minties, bendrą mintį supratau, tačiau siekiant bet kokių pareigų, turi žinoti ko sieki ir ko iš jų nori - iš tavęs to nematau. Siūlyčiau pakeliauti per darbus, įsivažiuoti į bendrą firmų veiklą, kandangi neabejoju jog pateikei laišką tik todėl kad tai laisva firma.
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Esu mėgėjas suteikti vadovų pareigas žaidėjams kurie dar nėra padėję ryškaus pėdsako projekte, esi viena iš jų ir tikiuosi tai pasikeis. Turi bagažą įdėjų, tikiuosi jas išnaudosi ir neapsistosi ties pirmutinėmis firmos temomis ir ieškosi būdų tobulėti, ne tik dėl firmos bet ir dėl savęs. Tai yra puiki vieta atskleisti kūrybingumą ir leisti sau tobulėti kaip asmeniui, tikiuosi iš šių pareigų pasisemsi to ko nesitikėjai ir išnaudosi savo balsą teigiamai. Linkiu didžiausios sėkmės su naujomis pareigomis, lauksime tavo įnašo į firmą!

    Sekančią taksistų direktorės kėdę užima Camo_Bear.

  13. Ačiū
    Scott_Gemini sureagavo į Hitautas tarp Apgavo Clem_Klem   
    Žaidėjas (@Clem Klem) turi 24 valandas nuo šio pranešimo grąžinti likusią sumą nukentėjusiam asmeniui.
    Apgavystė išspręsta.
    Tema rakinama.
  14. Patinka
    Scott_Gemini gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp Apgavo Clem_Klem   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Scott_Gemini
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Clem_Klem
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai viskas prasidėjo, kad sutikau jį salone ir pardavinėjo savo sprogusi bulleta, sutarėm, kad aš jį nupirksiu už 90k, kai jis man pasiūlė jį pirkti, nepersiskaičiavau gerai sumos ir nedelsdamas jį nusipirkau. Jis apsidžiaugęs "dėjo" į kojas. Parašius jam, kad gražiuoju gražintu pinigus, jam buvo vienodai ir atšovė, kad čia mano problemos ir nieko negražins. Paaiškinus, kad čia jis nepirmas toks ir taip daryti negalima, jam toliau buvo vienodai. Kol pats nepradėjo mąstyt ir pasiklausė per /pagalba, tada jau įgavo baimės jausmą ir gražino 600k, nes per 5 min jau spėjo užsisakyti naują sultaną (pranešė pervežėjas). Pasakius, kad grąžintu likusiuos 210tūkst. gavau atsakymą, kad tiek beturiu gražinsiu vėliau, o aš 100proc. žinau kad taip nebus, arba lauksiu metus. Nes jis absoliučiai serveryje nieko neveikia, tik "kaulėja" kitų žaidėjų, kad duotu pinigų. 
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021/10/26 20:02
    5. Įrodymai (būtina):
      https://prnt.sc/1xeetsa
     
    @Hitautas
    @Clem Klem 
  15. Patinka
    Scott_Gemini gavo reakcijąAurimas_Makvynas tarp Apgavo Clem_Klem   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Scott_Gemini
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Clem_Klem
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai viskas prasidėjo, kad sutikau jį salone ir pardavinėjo savo sprogusi bulleta, sutarėm, kad aš jį nupirksiu už 90k, kai jis man pasiūlė jį pirkti, nepersiskaičiavau gerai sumos ir nedelsdamas jį nusipirkau. Jis apsidžiaugęs "dėjo" į kojas. Parašius jam, kad gražiuoju gražintu pinigus, jam buvo vienodai ir atšovė, kad čia mano problemos ir nieko negražins. Paaiškinus, kad čia jis nepirmas toks ir taip daryti negalima, jam toliau buvo vienodai. Kol pats nepradėjo mąstyt ir pasiklausė per /pagalba, tada jau įgavo baimės jausmą ir gražino 600k, nes per 5 min jau spėjo užsisakyti naują sultaną (pranešė pervežėjas). Pasakius, kad grąžintu likusiuos 210tūkst. gavau atsakymą, kad tiek beturiu gražinsiu vėliau, o aš 100proc. žinau kad taip nebus, arba lauksiu metus. Nes jis absoliučiai serveryje nieko neveikia, tik "kaulėja" kitų žaidėjų, kad duotu pinigų. 
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021/10/26 20:02
    5. Įrodymai (būtina):
      https://prnt.sc/1xeetsa
     
    @Hitautas
    @Clem Klem 
  16. Patinka
    Scott_Gemini gavo reakcijąClaudas_Baryga tarp Apgavo Clem_Klem   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Scott_Gemini
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Clem_Klem
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai viskas prasidėjo, kad sutikau jį salone ir pardavinėjo savo sprogusi bulleta, sutarėm, kad aš jį nupirksiu už 90k, kai jis man pasiūlė jį pirkti, nepersiskaičiavau gerai sumos ir nedelsdamas jį nusipirkau. Jis apsidžiaugęs "dėjo" į kojas. Parašius jam, kad gražiuoju gražintu pinigus, jam buvo vienodai ir atšovė, kad čia mano problemos ir nieko negražins. Paaiškinus, kad čia jis nepirmas toks ir taip daryti negalima, jam toliau buvo vienodai. Kol pats nepradėjo mąstyt ir pasiklausė per /pagalba, tada jau įgavo baimės jausmą ir gražino 600k, nes per 5 min jau spėjo užsisakyti naują sultaną (pranešė pervežėjas). Pasakius, kad grąžintu likusiuos 210tūkst. gavau atsakymą, kad tiek beturiu gražinsiu vėliau, o aš 100proc. žinau kad taip nebus, arba lauksiu metus. Nes jis absoliučiai serveryje nieko neveikia, tik "kaulėja" kitų žaidėjų, kad duotu pinigų. 
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021/10/26 20:02
    5. Įrodymai (būtina):
      https://prnt.sc/1xeetsa
     
    @Hitautas
    @Clem Klem 
  17. Patinka
    Scott_Gemini gavo reakcijąTony_Express tarp Apgavo Clem_Klem   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Scott_Gemini
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Clem_Klem
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai viskas prasidėjo, kad sutikau jį salone ir pardavinėjo savo sprogusi bulleta, sutarėm, kad aš jį nupirksiu už 90k, kai jis man pasiūlė jį pirkti, nepersiskaičiavau gerai sumos ir nedelsdamas jį nusipirkau. Jis apsidžiaugęs "dėjo" į kojas. Parašius jam, kad gražiuoju gražintu pinigus, jam buvo vienodai ir atšovė, kad čia mano problemos ir nieko negražins. Paaiškinus, kad čia jis nepirmas toks ir taip daryti negalima, jam toliau buvo vienodai. Kol pats nepradėjo mąstyt ir pasiklausė per /pagalba, tada jau įgavo baimės jausmą ir gražino 600k, nes per 5 min jau spėjo užsisakyti naują sultaną (pranešė pervežėjas). Pasakius, kad grąžintu likusiuos 210tūkst. gavau atsakymą, kad tiek beturiu gražinsiu vėliau, o aš 100proc. žinau kad taip nebus, arba lauksiu metus. Nes jis absoliučiai serveryje nieko neveikia, tik "kaulėja" kitų žaidėjų, kad duotu pinigų. 
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021/10/26 20:02
    5. Įrodymai (būtina):
      https://prnt.sc/1xeetsa
     
    @Hitautas
    @Clem Klem 
  18. Ačiū
    Scott_Gemini gavo reakcijąKatakuri_Boy tarp Apgavo Clem_Klem   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Scott_Gemini
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Clem_Klem
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai viskas prasidėjo, kad sutikau jį salone ir pardavinėjo savo sprogusi bulleta, sutarėm, kad aš jį nupirksiu už 90k, kai jis man pasiūlė jį pirkti, nepersiskaičiavau gerai sumos ir nedelsdamas jį nusipirkau. Jis apsidžiaugęs "dėjo" į kojas. Parašius jam, kad gražiuoju gražintu pinigus, jam buvo vienodai ir atšovė, kad čia mano problemos ir nieko negražins. Paaiškinus, kad čia jis nepirmas toks ir taip daryti negalima, jam toliau buvo vienodai. Kol pats nepradėjo mąstyt ir pasiklausė per /pagalba, tada jau įgavo baimės jausmą ir gražino 600k, nes per 5 min jau spėjo užsisakyti naują sultaną (pranešė pervežėjas). Pasakius, kad grąžintu likusiuos 210tūkst. gavau atsakymą, kad tiek beturiu gražinsiu vėliau, o aš 100proc. žinau kad taip nebus, arba lauksiu metus. Nes jis absoliučiai serveryje nieko neveikia, tik "kaulėja" kitų žaidėjų, kad duotu pinigų. 
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021/10/26 20:02
    5. Įrodymai (būtina):
      https://prnt.sc/1xeetsa
     
    @Hitautas
    @Clem Klem 
  19. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Pabandžiau kažką paieškot rudeniui
      
      
      
      
      
     
  20. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Martin_Gossard tarp Vycka_Flex(Scott_Gemini) Užtildė Iqvaz_Shifter   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  21. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Minusinis_Ateivis tarp Gabis_Quit Siūlo.   
    AI geriausia būtų kauliukus grąžinti, belekur belekada galėtum lošt
     
  22. Ačiū
    Scott_Gemini sureagavo į Ignas_Eox tarp Komandinis DERBY turnyras! – 2021,   
    Labai apsidžiaugiau, kai pamačiau užsiregistruotų beveik 40 komandų ir beveik 80 skirtingų žaidėjų, bet gaila, kad iš tiek prisiregistravusių apie ~10 komandų nebuvo net prisijungę į serverį arba nebuvo vieno iš komandos narių. Bet be viso šito tikiuosi pats renginys Jums patiko!

    Dėl prizų įteikimo susisiekite su @Hitautas discord programoje (Hitautas#0181).
     
    Ačiū tiems kurie sudalyvavo ir gaišino laiką laukdami savo kovos.
  23. Haha
    Scott_Gemini sureagavo į Ignas_Eox tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #mentu #srw
     
  24. Patinka
    Scott_Gemini sureagavo į Martin_Gossard tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Nematau tikslo laukti analizės pabaigos, kadangi žaidėjas ir taip „laikinai“ prižiūrėjo barą, įsitikinau, kad jis yra motyvuotas šioms pareigoms. Kalbant apie kitus kandidatus, pusės kandidatų anketos buvo menkos, buvo mažai padirbėta prie jų, priminsiu, kad pildote ne į darbą, čia reikia šiek tiek pasistengti. Kitas kandidatas, turi prastą praeitį, tai dar norėčiau palaukti ir nerizikuoti ties juo. Na ir pagaliau, naujasis „Blueberry“ baro lyderis – Tony_Express. 
  25. Haha
    Scott_Gemini sureagavo į Gabi_Jole tarp Gabi_Jole užtildė Katakuri_Boy   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://talpix.lt/u/svfqorf
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://talpix.lt/u/svfqorf

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.