Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Black_Hand

Neaktyvus

  • 881

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 11

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Calm_Dude tarp [giveaway] 207 /hdeze, 100 /tdeze ir kita   
    Norint dalyvauti jums reikia bet ką pakomentuoti šioje temoje.
     
    P.S. Atiduodu visą turtą, kurio nesugebėjau paaukoti į „Aukok Milijoną“. Išvykstu į universitetą, tai daugiau nebeprisijungsiu į žaidimą, todėl atiduosiu viską žmonėms, kurie galbūt panaudos jį.
    @Rokas @Edvinas susisiekite jei neatitinku „giveaway“ sąlygų. Laimėtoją galėsit išrinkti jūs, kad nebūtų suklastota
     
    P.P.S. Laimės tik vienas žmogus.
  2. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Pinjatų maratonas 2024!   
    Renginio apžvalga,
    Visų pirma tariame ačiū visiems dalyvavusiems bei besivaržiusiems dėl pagrindinio renginio prizo - pinjatos aksesuaro. Renginio laimėtoja @Bitee_Maja pasirinko gauti klasikinę pinjatą su darbo patirties(+6/min), žaidimo patirties(+5/min) bei algos(+5€/min) patobulinimais. Šios komplektacijos aksesuarą taip pat gauna ir laimėtojos pasirinktas žaidėjas - @Laurynas_Leigon. Sveikiname naujuosius unikalių aksesuarų savininkus!

    Trumpai apie renginį. Smagu, kad renginys sulaukė šiokio tokio dėmesio bei varžymasis geriausiųjų penketuke buvo matomas. Viso užregistravome 40 dalyvių, kas yra pakankamai geras rezultatas kaip tokiam renginiui tokiu metu. Didžiausia konkurencija visgi matėsi tik TOP penketuke, tad tik belieka tikėtis aršesnių dalyvių kitame renginyje. Žemiau pateikiama laimėtojos ir antrosios vietos dalyvio statistikos, na o visi, norintys sužinoti savo bei kitų dalyvių progresą gali tai padaryti paspaudę nuotrauką.

  3. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp [9th birthday] Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,   
    Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 2d. (vasario 12 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 3.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 12d.
    „Greenside“ administracija
  4. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie verslus ir jų veikimo principą,   
    INFORMACIJA APIE VERSLUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti nuosavą verslą, tačiau norint jį įsigyti jums reikės žinoti keletą sąlygų, taip pat turėsite žinoti ir verslų veikimo principą. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime visą informaciją apie verslus, nuo jų įsigijimo iki naudojimosi.
    VERSLŲ RŪŠYS,
    Serveryje yra 3 skirtingų dydžių verslai, taip pat 3 verslo šakos. Vienu metu žaidėjas gali turėti tik 1 verslą, kurį galite įsigyti iš žaidėjų, aukcionuose arba iš serverio.
    100m² verslas:
    Šio tipo verslų serveryje yra 58, įsigyti ganėtinai lengva, dažnai galima nusipirkti tiesiog iš serverio, taip pat ir iš žaidėjų; Verslo kaina - (~ 500.000 - 1.500.000 €); Maksimalus verslo lygis - 2; Galimos verslo šakos - maistas, technologijos ir energija. 200m² verslas:
    Šio tipo verslų serveryje yra 23, įsigyti yra sunkiau, dažniausiai galima nusipirkti iš žaidėjų arba aukcionuose; Verslo kaina - (~ 4.000.000 - 10.000.000 €); Maksimalus verslo lygis - 3; Galimos verslo šakos - maistas, technologijos ir energija. 400m² verslas:
    Šio tipo verslų serveryje yra 11, įsigyti yra sunkiausia, dažniausiai galima nusipirkti iš žaidėjų arba aukcionuose; Verslo kaina - (~ 20.000.000 - 60.000.000 €); Maksimalus verslo lygis - 4; Galimos verslo šakos - maistas, technologijos ir energija. VERSLŲ VEIKIMO SISTEMOS GIDAS,
    Šioje skiltyje stengsimės kuo trumpiau ir aiškiau aprašyti viską apie verslų įsigijimą, veikimo principą ir funkcijas.

    1. VERSLININKO DIPLOMAS,
    2. VERSLO ĮSIGIJIMAS,
    3. VERSLO ŠAKOS PASIRINKIMAS (jei verslas naujas),
    4. VERSLO VALDYMAS
     5. KO REIKIA, KAD SĖKMINGAI VYKTŲ PRODUKCIJOS GAMYBA?
     
  5. Liūdnas
    Black_Hand sureagavo į Jake_Willson tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų Direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Kažkas tarp 53-54Dienų
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Na pirmiausia kas turi pradžia tas turi ir pabaiga, pirmiausia tai asmeninės problemos, dėl kuriu apkrauta galva, jas kuo puikiausiai Migeli žinai, sekantis dalykas, pasikeitė šiek tiek darbo valandos, tad grįžus norisi ramiai tiesiog pabūti pachillinti, o ne sedėti forume, ar galvoti ka čia padarius su firmą, tiesiog neturiu nei noro nei galimybės galvoti ka pakeisti firmoje, kad įtraukti darbuotojus į firmos veikla, o antra, tai niekada niekur nenorėjau užimti vietos, jei matau, kad kažkas tikrai gali pasirodyti geriau, ar atlikti geriau darbą, aš visada užleidžiu vietą, kaip ir dabar, manau Migelis ras jauną, veržlų, turinčių pilną bagažą idėju firmai. Noriu pirmiausia Padėkoti @Migelis_Zhebtuvelisuž suteiktą progą pasedėti tam senai lauktam krėsle, jis man patiko, tikiuosi nenuvyliau, mažu pagerėjus situacijai, apsilankysiu vėl kokioj atrankoj jums leidus 😊. Toliau @Emilisvn_Samp Ačiū už palaikymą ir patarimus sūnau @Charlie_Gambino Tau irgi didelis ačiū, kad pakentei mane tiek laiko, ir nemaža laiką pavadavai mane kilus problemoms, nors dėl pavaduotojo susitarėm per 3-4 žinutes, žinojau kad nepavesi, kad galima pasitikėt, visiems linkiu tokio puikaus pavaduotojo. 

    Ačiū jums, už indeli, už palaikyma.
    Sandelininkas: @Black_Hand   Serverio kenkejai: @Jack_Stallon ir @Izy_Izy   @Tony_Gillera Pasipilstom!    @Safari_MeshPradėk keltis rangus.
    @Dainida_Prn Taves tai noriu atsiprašyti už tą labai ilga sandeliavima
    Ir ištikro visiems ačiū, nesupykite jei ko nepaminėsiu:
    @Adam_Frank @Bitee_Maja @Matas_Green @Salvatore_Bufalino (Ačiū tikrai, nepamiršiu šios kadencijos ) 
    Ačiū visiems kas dirbote pas mane!
    Ačiū ir gfx'eriui už greitus ir kokybiškus darbus @David_Edyionii

    Paskutinis tag'as @Tautvydas_Udravich nu ka meile, lauk ateiniu pavergaut ❤️
  6. Liūdnas
    Black_Hand sureagavo į Charlie_Gambino tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charlie_Gambino
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų pavaduotojas.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 39 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nusprendžiau palikti dėl to kad gan senai jau dirbu mechanikų ir pabodo vis ta pati rutina, norėtųsi padirbti ir kituose darbuose. Ačiū @Jake_Willson, @Migelis_Zhebtuvelis, @Black_Hand, @Aurimas_Dancingas, @Bridu_Zvejys, @Clem Klem, @Deivis_Lithuanian, @Izidorius_Kentas, @King_Legend, @Lucky_Dealer, @Marco_Guerra, @Safari_Mesh, @Salvatore_Bufalino, @Dainida_Prn, @Tommy_Scalleta, @Tony_Gillera.
     
  7. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Gaby_Blu tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento direktorė.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 33 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
    Na, LCPB firmai atėjo galas... Ogi atėjo todėl, nes direktorė nebeturi laiko ir ta pati rutina veda ją iš proto... Norėjau žinoma pabandyti naujų dalykų, beeet viskam yra ribos. Beet aš tikraai esu nustebusi, jog man suteikė šansą būti šioos pačios geriausios ir nuostabios firmos direktore! Tiek patyrėm visi kartu ir gerų ir blogų momentų! Tačiau visos jos labiausiai buvo geros ir įsimintinos! Jokiame darbe neesu dirbusi, kuriame būtų tiek daug fainų žmonių vienoje vietoje, kurie visi vienas kitą palaiko ir padeda. Buvome tarsi viena didele šeima, kitaip žinoma kaip Spurgių Gang'as ❤️
    Negalėčiau nieko blogo pasakyti apie savo darbuotojus, nes jie buvo patys geriaaausi! Žinoma, buvo ir momentų kuomet grojo mano nervais, bet viską susitvarkėm ir susitaikėme  Neįmanomą man buvo ant jų pykti... 
    Pradėkime dėkojimo laišką:
    Esu labai dėkinga @Migelis_Zhebtuvelis, jog suteikė šansą man atstovauti šiai įmonei! Bei ačiū, jog padėjai man! 
    Tai pat noriu padėkoti savo pirmąjam pavaduotojui @Claudas_Baryga su kuriuo ir praėjome pačius sunkiausius momentus, kurie ir buvo nuo pat pat pradžių. Tačiau vėliau įsivažiavome ir padarėme tikrai daug šios firmos labui! Sukūrėme tikrai daug įvairiausių sistemų tiek forume tiek Discorde! Buvome tikrai vienas kumštis... Sunku buvo tave paleisti iš pavaduotojo pareigų ir gaila, jog ne kartu išėjome iš šios firmos. Bet ką darysi ❤️ Ačiū tau.
    Na, padėkosiu ir savo antrąjam pavaduotojui @Aurimas_Makvynas kuris šiek tiek pabuvojo pavaduotojaus kėdėje ir tikrai padarė daug dėl šios firmos. Jis buvo griežtas, bet tik dėl to, jog būtų tvarka firmoje ir serveryje. Bet nebuvo perdaug jau griežtas tikrai  Ačiū tau, jog saugojai firmą ir mūsų spurgučius kol manęs nebuvo. Tikrai rekomenduoju tave tapti šios firmos direktoriumi, nes tau sekėsi puikiai tvarkytis su ja.
    Taaip pat padėkosiu tiems, kurie mane palaikė ir padėjo man ! : @Charlie_Gambino, @Funny_Ness, @Bitee_Maja, @Charles_Leclerc
    Na ir kaip gi nepataginsiu savo mylimu spurgučių ❤️:  @Kle_Bonas @Kevin_Stevenson @Clem Klem @Tule_Blck @Elve_Valor @Lucky_Dealer @Laurynas_Leigon @Gvidas_Johnsonas @Liam_Vazquez @Ethan_Runner @Howard_Jonhson @Kevin_Yang !
     Kad ir nebesu jūsų direktorė, vistiek jūs liksit mano spurgučiais ❤️ Linkiu jums tik gero ! 
    Na, o tiems kurie norėjo man tik blogo, tai jūs mane ir motyvavote dirbti toliau čia 😘 Kaip ten Sir Lewis Hamilton sakė: ,,You can knock me down, but I get up twice as strong." Tad laukit mano sugrįžimo ❤️ 

    *LCPB firma out*
  8. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Atrankos metu sulaukėme 18 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 8 žaidėjai iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.
    Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:
    Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas; Žaidime Jūsų veiksmai nėra tinkami; Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte; Esate per mažai laiko praleidę mūsų projekte; Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:
    @Gytis_Sky
    @Kevin_Stevenson
    @Charles_Leclerc
    @Bunta_Fujiwara
    Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
    „Greenside“ administracija
  9. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais 2024 Metais!   
    Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais 2024 Metais!
    Nepraleiskite progos sutikti šilčiausias metų šventes kartu su „greenside“! Kalėdinė Šv. Kalėdų užduotis prasideda gruodžio 25d. ir tęsis septynias kalendorines dienas.

    Su Šv. Kalėdomis!
    Šventų Kalėdų užduotis suskirstyta į 7 kalendorines dienas, kurias įvykdžius iki sausio 2d. turėsite galimybę laimėti vieną iš keturių, šventinių aksesuarų. Taip pat įvykdžius kiekvienos dienos šventinę užduotį, gausite atitinkamą atlygį. Šventinės užduoties tikslas yra surinkti kiek galima daugiau dovanėlių. Surinkus kiekvienos spalvos dovanėlių bent po 2 vnt. laimėsite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu atitinkamos spalvos dovanėlių turite per daug, o kitos per mažai – ne problema! Galite keistis dovanėlėmis su kitais serverio žaidėjais ir taip surinkti reikiamos spalvos dovanėles, siekiant gauti Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite rasti mūsų žaidimų serveryje, parašius komandą /kaledos.

    Nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite rasti mūsų žaidimų serveryje, parašius komandą /dovaneledanguje.
    Artėjantys Naujieji 2024 Metai!
    Kaip ir kiekvienais, taip ir šiais metais sutikime naujuosius metus su fejerverkais! Iššovūs fejerverką turėsite galimybę laimėti atitinkamus prizus!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2024.01.09 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Tikslią datą ir laiką patikslinsime po švenčių.
    Proginė tr. priemonės komplektacija bus prieinama po dalybų.
     
    „Greenside“ administracija,
    2023, gruodžio 25d.
  10. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp [Adventas] Tr. priemonės HOTRING B aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Jeremy_Redwood - 10.111.111 €
    Black_Hand - 18.025.184 €
    Jack_Marzo - 8.666.000 €
    Tomukas_Real - 18.000.000 €
    Marco_Guerra - 14.635.784

    Aukciono laimėtojas Black_Hand!
  11. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Advento kalendorius 2023!   
    NUGALĖTOJŲ LENTELĖS
    „Answer&Find“(12.17):
     Paskutinės dienos renginiai(12.23):
     
  12. Liūdnas
    Black_Hand sureagavo į Vycka_Flex tarp Vycka_Flex užtildė Charlie_Gambino   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/yivsrUQ
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/yivsrUQ
  13. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide“ lenktynių čempionatas,   
    „GreenSide“ lenktynių čempionatas baigėsi. Nuo pat pradžių čempionate turėjome vieną aiškų lyderį, kuris viso renginio metu užtikrintai pirmavo, aršiausia kova vyko tarp 2-4 vietos laimėtojų. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir palinkėsime laukti kitų didelių renginių serveryje. O dabar skelbiame čempionato nugalėtojus!

    Čempionato nugalėtojai,
    Apačioje paskelbsime žaidėjus, kurie čempionato metu surinko daugiausiai tašku,

    🥇Mixal_Krug, taškai - 48;
    🥈Bunta_Fujiwara, taškai - 34;
    🥉Black_Hand, taškai - 33;
    4️⃣Laimis_Hifi, taškai - 32;
    5️⃣Laurynas_Leigon, taškai - 12.
  14. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Vycka_Flex tarp Vycka_Flex laikinai užblokavo Smoke_Nord   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Įspėjimas dėl nusižengimo. 

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/5kBLTDh3zugA
  15. Haha
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp [Adventas] Tr. priemonės SANDKING aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Jason_Slokk - 34.666.250 €
    Vycka_Flex - 28.500.000 €
    Tomukas_Real - 31.000.000 €
    Jeremy_Redwood - 48.555.555 €
    Greg_Solberg - 55.555.555 €
    Tomas_Honor - 82.000.000 €

    Aukciono laimėtojas Tomas_Honor!
  16. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Salvatore_Bufalino tarp Prašau užblokuoti Smoke_Nord   
    Žaidėjas užblokuotas.
    Tema rakinama.
  17. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Safari_Mesh tarp Prašau užblokuoti Smoke_Nord   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Kenkejiskas elgesys
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/7cdd13
  18. Haha
    Black_Hand sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis medikų vadovas,   
    Naujasis Medikų vadovas

    Atrankoje sulaukėme 8 kandidatūrų iš kurių 7 buvo analizuojamos. Rinkimai pasižymėjo gausiu kiekiu dėmesio vertu kandidatu, todėl analizė trunka daug ilgiau negu įprastai. Apačioje pateikiama žinutė kiekvienam kandidatui, save identifikuoti galima pagal datą ir laiką, kada buvo paskelbtas pranešimas. Gero skaitymo ir laukiame naujojo direktoriaus.
     
    KANDIDATAI,
    11.29 18:29 – anketa labai trumpa, į darbą būtų labai gera kandidatūra, bet direktoriaus pareigoms reikia būti pasiruošus tikslią firmos idėją ir motyvaciniame laiške/anketoje tą pagrinde ir paminėti. Esu pastebėjęs tave serveryje kai atsakingą darbuotoją, tad manau prisėdus, pagalvojus ir pasistengus būtų daug geresnis nusisekimas rinkimuose. Ačiū, kad dalyvavai.
    11.29 20:23 – iš pirmo žvilgsnio labai daili kandidatūra. Atrodai labai pasikaustęs serverio žaidėjas, labai keista, kad buvai nusprendęs čytinti ir netgi už tai gauti RCON užblokavimą. Tačiau, po atsiblokavimo nepavyko pamatyti didelių serverio taisyklių pažeidimų. Kalbant apie anketą, labai tiksliai pristatai save kaip galimą vadovą. Pateiki bent jau man nematytą idėją ir sukeli intrigą, jog serverio medikų atmosfera pasikeistų labai ryškiai. Šiek tiek nepatiko tai, kad planuoji taikyti nuobaudas darbuotojams nepasikėlusiems rango per tam tikrą laikotarpį. Mano nuomone, reikėtų atsižvelgti į kiekvieno žaidėjo skirtingą požiūrį į žaidimą, nes tokie suvaržymai labai įstato darbuotoją į rėmus. Jeigu sistema įdomi, joje ir taip dalyvaus didelė dalis darbuotojų. Bet kokiu atveju, kandidatūra labai pagirtina.
    11.30 23:44 – neseniai grįžęs į projektą, anksčiau buvai prisidirbęs, bet išpirkai savo kaltes. Prie anketos labai padirbėta, labai gražiai viskas apipavidalinta, tačiau perskaičius viską pilnai didelio įspūdžio, kokia bus firma susidaryti nepavyko. Pagirtina, kad paruošei forumo temas firmos naujokams, netgi sukūrei įvairius vaizdo įrašus. Susidariau išvadą, kad šiuo metu tapti direktoriumi tau dar per anksti, kadangi tik neseniai grįžai žaisti ir konkrečios idėjos firmai taip ir neįžvelgiau, kadangi minėti rangai atrodė buvo tik su pakeistu pavadinimu į skiepus ir aprašyta labai trumpai. Bet kokiu atveju, tavo laiškas paliko labai gerą įspūdį, tavo vietoje neapsiribočiau ties direktoriaus pareigomis, o kurčiau įdomų turinį serverio žaidėjams pilnu spektru. Galbūt net ir būtum už tai įvertintas. Ačiū už dalyvavimą.
    12.01 22:46 - iš pirmo žvilgsnio kandidatūra atrodo labai daug žadanti. Labai gera išlaikyta pranešimo vizualizacija, kas tiesą pasakius, yra pliusas pas daugelį šių rinkimų kandidatų. Bendrų aspektų skiltyje klausimas apie praeitas klaidas buvo nesuprastas, nes reikėjo atsakyti apie savo asmeninus serverio nuklydimus, bet kalbėjai apie trūkumus firmose. Kai kalbi apie firmą, jaučiasi žinios ir pasiruošimas tapti direktoriumi, o idėja rangų pasikėlimui atrodo labai interaktyvi. Tik klausimas, ar nekiltų bėdų tokią sistemą išaiškinti kiekvieno plauko žaidėjams. Šiaip tikrai neblogas nusisekimas.
    12.02 13:00 – kandidatūrai trūko gražios vizualizacijos, kas uždėtų labai didelį pliusą, kas buvo minėta ir rinkimų temoje. Bet kokiu atveju, laiško turinys yra labai pagirtinas, aiškiai, gražiai išdėstytos mintys. Kadangi medikuose esi dirbęs pas savo minėtus direktorius, galima daryti išvadą, kad į serverį grįžai neseniai, tačiau turi susikūręs visai įdomią medikų viziją, tik labai keista, kad nedirbi firmoje šiuo metu. Esu tave pastebėjęs serveryje, tačiau niekada nepastebėjau jokio pasižymėjimo, todėl teko pasidomėti darbuotojų bylomis. Paskutinėje dirbtoje firmoje surinkai įspėjimus už neaktyvumą, kaip teigia vadovas – tiesiog dingai. Apie tą užsimeni ir laiške, tačiau vis tiek kyla dvejonių. Pateiki labai įdomią idėją ir manau, kad laisvai galėtum būti direktoriumi, tačiau šį kartą tave nurungė tavo oponentų idėjos. Tikiuosi, kad dar teks susitikti rinkimuose ateityje, tačiau kol kas nesu užtikrintas dėl tavo tapimo direktoriumi. Labai ačiū, kad dalyvavai.
    12.03 06:54 – anketa netrumpa, matosi nemažas pasiruošimas. Šiek tiek badė akis tai, kad visur palikai mėlyną tekstą, kai teksto nuspalvinimus geriau būtų naudoti išryškinimams, o rašyti automatiniu tekstu, ko ir buvo prašyta atrankose temoje. Kalbant apie laiško turinį, yra labai daug skirtingų idėjų, bet atrodo išdėstyta viskas nelabai suprantamai ir buvo sunku nubrėžti sąsają ir susikurti bendrą firmos vaizdą. Pristatydamas rangų sistemą, pateiki labai trumpą aprašymą. Bandai argumentuoti, kad nenori apkrauti darbuotojų dažnais fotografavimais, bet ir be to galima padaryti mažiau nuvalkiotą sistemą. Šiaip turi daug gerų kabliukų, bet atrodo dar sunku sudaryti tikslią firmos viziją. Tikiuosi gavęs progą, pasinaudosi įsidarbinimo į medikus galimybe ir susidarysi geresnę viziją. Labai ačiū, kad dalyvavai.
    12.05 11:52 – jau ne pirmą kartą susitinkame rinkimuose ir netgi teko kartu dirbti. Labai vertinu tavo nepasidavimą, dalyvavimą, atrodo gerai supranti valdžios atstovo pareigas. Vizualiai laiškas atrodo gražiai, per daug dalykų neprikrauta, tačiau norėtųsi, kad panaudotum ir daugiau pranešimo redagavimo galimybių. Skaitant pritrūko kabliukų ir inovatyvumo idėjose. Žiūrint bendrai, kandidatūra pagirtina, tik deja, bet tavo oponentai pasižymėjo geriau ir įtikino labiau. Labai ačiū už dalyvavimą.
     
    NAUJASIS DIREKTORIUS,
    O naujojo direktoriaus - vis dar nėra. Su dviem potencialiais kandidatais jau susisiekta, antrasis rinkimų etapas jau netrukus. Nenoriu palikti nežinioje, todėl skelbiu pirmojo etapo rezultatus jau dabar, po antrojo etapo ši tema bus papildyta nauju pranešimu, kuriame ir pamatysite naująjį direktorių.
    Sveikinimai @Bitee_Maja !

  19. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  20. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Advento kalendorius 2023!   
    Advento kalendorius 2023!
    Kiekvieną dieną, gruodžio 3 – 24 dienomis specialūs pasiūlymai ir pramogos!

    Serveryje kiekvieną dieną bus paskelbti įvairūs renginiai bei pasiūlymai. Į tai įeina unikalių aksesuarų, retų transportų bei verslų aukcionai, įvairios proginės transportų komplektacijos, lagaminų kodai bei administracijos organizuojami Derby, Find, Klausimanijos, DM ir kt. renginiai, kurių metu bus galima laimėti vertingų prizų.
    Pasiruoškite netikėtumams! Dienos advento informacija gali būti paskelbta bet kuriuo dienos metu.
    Platesnė kiekvienos dienos informacija bus skelbiama šios temos atsakymuose.

    Linkime nuotaikingo bei pelningo švenčių laukimo!
    „Greenside“ administracija, 2023
  21. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Pasiūlymas ties skinais (/ideze)   
    Kadangi po sugrįžimo pastebėjau, jog pačių skinų ir išvaizdos dėžių vertę labai krenta, tai nusprendžiau pasiūlyt keletą idėjų.

     Asmeniškai manau, jog skinai šiuo metu neturi jokių pliusų apart to, kad tiesiog vienas gražesnis kitas greitesnis ir pnš., bet jei padarius, kad skinai būtų kaip aksesuarai ir duotų tam tikrų pliusų, taip skinai, bei išvaizdos dėžės turėtų kažkokią vertę.. 

    Pavyzdys - Legendinis skinas galėtų pridėti:
    Sotumo +5 procentus (t.y. Ilgesnis laikas būnant sočiam) Gyvybių +2.0 HP (kaip ir aksesuarai) Šarvai +5.0 HP Čia tik pavyzdys, bet visko galima prigalvot, aišku darbuose jie bus useless, bet civiliams turėt kodėl gi ne, vis geriau nei nieko. Galimai idėjai prireiktų, kad visi serverio skinai būtų išwipinti, kad vėl gi liktų lygybė
  22. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Ema_And tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 48 dienas
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ateina laikas, kai tenka suaugti ir visą dėmesį skirti šeimos kūrimui- pačiam geriausiam laikotarpiui. Smagu buvo prisiminti senus laikus ir pasibūti su visomis kolegomis. Ypatingai dėkoju tiems, kurie šį laikotarpį padarė žymiai įdomesnį- @Demarcus_Norwood @Rajonski_Prakuror @Ekem_Slamstas @Bobikas_Armanis @Tomukas_Tomas @Rolandas_Huba @Tautvydas_Udravich @Lukaz_Workout @Tomas_Honor ir kitiems! Ačiū už galimybę prisiminti viską- @Migelis_Zhebtuvelis. Sėkmės, galbūt dar susitiksime!
  23. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp [BlackFriday] Verslo 200 m² aukcionas (ID:59),   
    Patvirtinti statymai,
    Rokas_Eid - 4.200.000 €
    Mixail_Krug - 8.111.111 €
    Black_Hand - 8.532.871 €
    Jason_Slokk - 7.612.659 €

    Aukciono laimėtojas Black_Hand!
  24. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie namus ir jų interjerą,   
    INFORMACIJA APIE NAMUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti savo būstą, kurio interjerą gali įrengti kaip tik nori. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime šiek tiek informacijos apie namus, jų privalumus ir interjerą.
    Paprastai žaidėjas vienu metu gali turėti lūšną, namą ir vilą, tačiau šį limitą galite padidinti pasinaudoję „Papildomas namo slotas“ paslauga žaidimų serveryje (/paslaugos). Šios paslaugos kaina yra 500 kreditų, ją galima pirkti 2 kartus, tai reiškia jog ją nusipirkę galėsite turėti papildomai po vieną lūšną, namą, vilą ir ši paslauga niekuomet nesibaigs!
    Vieną kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 2 lūšnas, 2 namus, 2 vilas; Antrą kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 3 lūšnas, 3 namus, 3 vilas. BŪSTŲ PRIVALUMAI,
    Kiekvienas būstas turi privalumų, dėl kurių dauguma žaidėjų perka namus.
    Spinta - nusipirkus vieną iš baldų esančių sąraše („miegamojo komoda“, „plati komoda su lentynomis“, „moderni ofiso komoda“, „aukšta drabužinė“, „stilinga miegamojo spinta“, „plati komoda su durimis“ arba „nedidelė drabužinė“) ir pastačius ją savo namuose, galėsite laikyti ginklus, narkotikus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Seifas - nusipirkus seifą baldų parduotuvėje („uždaras seifas“ arba „atidarytas seifas“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite laikyti pinigus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Automobilio krovimas - tr. priemonei esant name, ji yra kraunama, (galima tik namuose, vilose); Saulės baterija - nusipirkus saulės bateriją ant namo stogo (150'000 €), galite kaupti energiją ir ją parduoti į tinklus, (galima tik namuose); Maistas - nusipirkus bet kurį šaldytuvą baldų parduotuvėje ir pastačius jį savo namuose, galėsite valgyti nemokamai (galima visuose 3 būstų tipuose); Muzika - nusipirkus (pvz: „Sony Hi-Fi muzikinis centras“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite klausytis muzikos (galima visuose 3 būstų tipuose); INFORMACIJA APIE INTERJERĄ,
    Kiekvieno būsto interjerą žaidėjas turi įsirengti pats pagal savo vaizduotę. Kadangi žaidimų serveryje yra 3 skirtingi būstų tipai, todėl kiekvieno iš jų interjero vidaus dydis skiriasi. Tiek namai, tiek vilos gali turėti skirtingus interjero dydžius. Kuo didesnis būsto tipas, tuo daugiau baldų jame telpa.
    Lūšnos turi mažiausią interjerą, lengviausiai įrengiamos Namai turi vidutinio dydžio interjerą, kuriame galite laikyti nuosavą automobilį; Vilos turi didžiausius interjerus. Kai kurios vilos gali būti įrengiamos kaip dviejų aukštų, jose taip pat galima laikyti nuosavą automobilį. Įrenginėjant būstą, jūs galite keisti kiekvieno baldo išvaizdą, kurių žaidimų serveryje yra net 9063. Kad palengvinti jums norimų išvaizdų ID paiešką, sukūrėme šią lentelę, kurioje surašyti labiausiai naudojami dizainai sienoms, luboms, grindims ir kitiems baldams.
    Išvaizdų ID sąrašas gali būti pildomas, jei turite pasižymėję kažkokias išvaizdas tinkamas sienoms, grindims ir t.t., susisiekite su manimi.
  25. Patinka
    Black_Hand sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Policijos valdžia,   
    Naujoji Policijos valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 3 kandidatūrų, iš kurių 2 drąsiai galima laikyti stipriomis. Komentarus apie kiekvienos kandidatūros (ne)nusisekimą galite pamatyti apačioje. Kandidatūros analizuojamos bei vertinamos buvo lentelės principu, stengiantis įvertinti kandidato stiprybes ir silpnybes kiekvienoje sferoje. Kaip visada, dėl konfidencialumo, kandidatų vardai koduojami laiko žyma, kada buvo skelbiamas pranešimas rinkimų temoje.
     
    APŽVALGA,

     
    SPRENDIMAS,
    Nors rinkimuose sulaukėme sąlyginai mažai konkurencijos, kiekviena kandidatūra tam tikra prasme yra gera. Noriu padėkoti visiems kandidatavusiems, tačiau šį kartą Policijos valdžia atitenka į @Gaby_Blu rankas. Tikėkimės, jog pamatysime naujų vėjų, naujų atrakcijų, apie ką nemažai buvo užsimenama ir laiške. Pasveikinkime naująją direktorę!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.