Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ignas_Eox

Neaktyvus

  • 6.787

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 34

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Daužom šviesoforus   
    Baisiai sick atrodo senyzai  Nesustok svarbiausia
  2. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Peikiu Crawford_Ryan   
    Kas nepatinka? pasisiūliau draugiškai kam ridos pakelt ir tiek,matosi kad neveltui policijoje dirbi kad viską kaziolini x)
  3. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Degalai pigiau.   
    Padėkit ir man,kas bahūras tas paspaus https://www.svaresnevasara.lt/pradek-zaidima/jbiit36v
  4. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Pasiūlymas ties skinais (/ideze)   
    Kadangi po sugrįžimo pastebėjau, jog pačių skinų ir išvaizdos dėžių vertę labai krenta, tai nusprendžiau pasiūlyt keletą idėjų.

     Asmeniškai manau, jog skinai šiuo metu neturi jokių pliusų apart to, kad tiesiog vienas gražesnis kitas greitesnis ir pnš., bet jei padarius, kad skinai būtų kaip aksesuarai ir duotų tam tikrų pliusų, taip skinai, bei išvaizdos dėžės turėtų kažkokią vertę.. 

    Pavyzdys - Legendinis skinas galėtų pridėti:
    Sotumo +5 procentus (t.y. Ilgesnis laikas būnant sočiam) Gyvybių +2.0 HP (kaip ir aksesuarai) Šarvai +5.0 HP Čia tik pavyzdys, bet visko galima prigalvot, aišku darbuose jie bus useless, bet civiliams turėt kodėl gi ne, vis geriau nei nieko. Galimai idėjai prireiktų, kad visi serverio skinai būtų išwipinti, kad vėl gi liktų lygybė
  5. Liūdnas
    Ignas_Eox gavo reakcijąKevin_Youells tarp Ignas_Eox užtildė Kevin_Youells, Khai_Weed, King_Legend   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/PF0IAGj
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://imgur.com/a/PF0IAGj
  6. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Policijos valdžia,   
    Naujoji Policijos valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 3 kandidatūrų, iš kurių 2 drąsiai galima laikyti stipriomis. Komentarus apie kiekvienos kandidatūros (ne)nusisekimą galite pamatyti apačioje. Kandidatūros analizuojamos bei vertinamos buvo lentelės principu, stengiantis įvertinti kandidato stiprybes ir silpnybes kiekvienoje sferoje. Kaip visada, dėl konfidencialumo, kandidatų vardai koduojami laiko žyma, kada buvo skelbiamas pranešimas rinkimų temoje.
     
    APŽVALGA,

     
    SPRENDIMAS,
    Nors rinkimuose sulaukėme sąlyginai mažai konkurencijos, kiekviena kandidatūra tam tikra prasme yra gera. Noriu padėkoti visiems kandidatavusiems, tačiau šį kartą Policijos valdžia atitenka į @Gaby_Blu rankas. Tikėkimės, jog pamatysime naujų vėjų, naujų atrakcijų, apie ką nemažai buvo užsimenama ir laiške. Pasveikinkime naująją direktorę!

  7. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Hot_Anonymous tarp Žiemos tekstūros (128x128 mip-mapped)   
    https://www.mediafire.com/file/uttydihonka74ba/Snow_MAP.7z/file
    taip pat prisegu ir modintus medzius kartu su ziemos teksturomis
    pakelkite priority modloaderyje, nes kitaip jos neveiks



    https://www.mediafire.com/file/diw5v2kaukatcua/Winter+Vegetation.7z/file
    taipogi snaigiu kritimo modifikacija
    https://www.mediafire.com/file/ymrtv4ha0zptmq8/snowFX.7z/file
    ijungimas ir stiprumo keitimas CTRL ir +
    verta pamineti, kad isirasius snowFX (krentancias snaiges) jusu efektai nebeveiks
  8. Liūdnas
    Ignas_Eox gavo reakcijąLauris_Karuna tarp Ignas_Eox laikinai užblokavo Paulius_Valinskas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/27cjft
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  9. Liūdnas
    Ignas_Eox gavo reakcijąRuki_Bazuki tarp Ignas_Eox laikinai užblokavo Paulius_Valinskas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/27cjft
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  10. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Rokas tarp „Black Friday“ 2023!   
    „Black Friday“ 2023!
    Specialūs paiūlymai tik lapkričio 24 – 26 dienomis.

    💣 „Black Friday“ paketas!
    Tik lapkričio 24 – 26 dienomis žaidimų serveryje bus prieinamas „Black Friday“ paketas. Daugiau informacijos žaidime parašius komandą /paslaugos .
    💣 +25% daugiau kreditų!
    Perkant kreditus lapkričio 24 – 26 dienomis gausite jų +25% daugiau, nei kad perkant įprastai! Akcija galioja visiems apmokėjimo būdams. Kreditus įsigyti gali paspaudus čia.
    💣 Specialūs aukcionų pasiūlymai!
    Dalyvauk lapkričio 24 – 26 dienomis specialiuose „Black Friday“ aukcionuose!
    💣 Unikali tr. priemonė!
    Tik „Black Friday“ proga mašinų salone bus pristatyta unikali tr. priemonė, kuri bus prieinama tik lapkričio 24 – 26 dienomis!

    „Greenside“ administracija,
    2023, lapkričio 22d.
  11. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąNic_Shot tarp Ignas_Eox užtildė Kamile_Blue   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  12. Patinka
    Ignas_Eox gavo reakcijąKhai_Weed tarp Khai Giveaway   
    jeigu administracije rinks tai man laimet be sansu
  13. Patinka
    Ignas_Eox gavo reakcijąBobikas_Armanis tarp Ignas_Eox užtildė Mixail_Krug   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  14. Liūdnas
    Ignas_Eox gavo reakcijąKent_Andreas tarp Ignas_Eox užtildė Kent_Andreas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  15. Patinka
    Ignas_Eox sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime mechanikų valdžią,   
    Naujasis Mechanikų įmonės vadovas
    Sulaukėme iš viso 6 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra yra aprašoma apačioje ir koduojama data bei laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. Jeigu identifikuoti savęs vis dėlto nepavyksta, galite kreiptis forumo asmenine žinute dėl patikslinimo. 
     
    KANDIDATAI,
    11.06 17:20 – etatinis pildytojas, dar sunku suprasti, ar iš tikrųjų sunku suvokti dalyvavimo tvarką ar esi eilinis interneto pokštininkas. Jeigu suprasti iš tikrųjų sunku, siūlyčiau savo vertę bandyti įrodyti kitais būdais, pvz. aktyvus reiškimasis firmos veikloje, pavaduotojo siekimas įmonėse ir pnš. Bet kokiu atveju ačiū už tavo laiką, kad ir kiek jo reikalavo ir sėkmės.
    11.08 01:55 – naujokas serveryje, tačiau ne SAMP žaidime. Šiek tiek krito į akį tai, kad daliniesi savo patirtimi kitame lietuviškame serveryje. Jeigu atrodo ši patirtis naudinga, būtų gerai paminėti ir savo slapyvardį ar kažką, kaip galima būtų tave ten identifikuoti ir susidaryti šiokią tokią nuomonę. O šiaip, mūsų serveris jau veikia toli gražu ne pirmus metus, todėl būtų labiau tikslinga savo patirties užsidirbti ir čia. Šiaip laiškas neblogas, galima daryti prielaidą, kad iš tikrųjų turi patirties direktoriavime. Kaip ir sakai, jei nepabandysi tai ir nežinosi, tad labai ačiū, kad pabandei. Mano siūlymas tau dar šiek tiek pažaisti serveryje, susidaryti tvirtesnę nuomonę apie firmas, kadangi praėjo daug metų, tam tikri dalykai galėjo ir pasikeisti (juolab, kad ir serveris naujas), o šis pildymas tikiuos nenueina veltui ir teks pamatyti dar tavo laišką, tik jau stipresnį, su konkretesnėmis idėjomis ir firmos vizija. Dar kartą ačiū, kad dalyvavai.
    11.08 18:14– dažnai serveryje pastebima persona. Pirmiausia anketoje labai patiko tavo specialybė, kuo galėtum garantuoti, jog visos forumo temos bus pateiktos tvarkingai ir skoningai. Žinoma, tai tikrai ne pagrindinis aspektas, bet turi šiokį tokį pliusą. Apskritai laiškas išdėstytas protingai, matosi, kad esi tikrai brandi asmenybė. Labai naudinga, kad užsimeni apie treniruotes firmai, matosi, kad teko jose dalyvauti ar net jas vesti. Tik kelia neramumų tai, kad savo anketoje visiškai neužsiminei apie bene svarbiausius dalykus firmoje, t.y. rangų ar kitos forumo sistemos. Šie aspektai dažnai būna tas dalykas, kuriuo remiasi darbuotojas planuodamas įstoti. Taip pat norėjosi, kad būtum labiau kritiška ir įžvelgtum problemų ir pasidalintum galimais jų sprendimais. Kandidatūroje yra tiek pliusų, tiek minusų. Minusai, mano nuomone, išlenda todėl, kad firmoje dirbta mažai arba labai seniai ir dėl to sunkiai generuojasi idėjos, kas prieštarauja anketoje minimam „kūrybiškumui“. Ačiū už pateiktą kandidatūrą.
    11.10 00:52 – serverio senbuvis, kurio reputacija yra labai diskutuotina. Nors stambių pažeidimų pačiam asmeniškai pastebėti neteko, dalis serverio senbuvių užsimena apie tave ne itin gerais žodžiais, kas gali iššaukti prielaidą, kas prisidirbęs buvai labai nemažai. Džiugu, kad pats to neslepi, daliniesi savo klaidomis ir žadi jas išspręsti bei pasukti savo reputaciją į teigiamą pusę. Pradedant kalbėti apie firmą, labai jaučiasi išsiblaškymas, nors ir pasirinkta anketos forma ir to turėtų būti išvengiama. Pavyzdžiui, klausime apie problemas firmoje šiuo metu, kalbama apie buvusį firmos direktorių, norėtųsi, kad klausimai būtų skaitomi atidžiau. Kalbant apie idėjas, nelabai patiko tas, kad vos ne kiekvienai firmos sferai bus po instruktorių, vadybininką ar kokį kitą prižiūrėtoją. Kyla klausimas, ar įvairūs prižiūrėtojai tikrai reikalingi dabartiniame SAMP? Ar negalėtų rolių prisiimti pats direktorius? Šiaip anketoje galima įžvelgti gerų minčių, bet norėtųsi, kad viskas, kas pasakoma pintųsi tarpusavyje ir sukurtų bendrą firmos vaizdą. Dabar jį susidaryti buvo sunku. Ačiū už dalyvavimą.
    11.12 22:23 – serveryje teko anksčiau pastebėti kaip aktyvų, paslaugų darbuotoją. Pastarąjį mėnesį ar kelis mačiau tave rečiau, tačiau smagu, kad grįžti į serverį ir išbandai savo šansus šiuose rinkimuose. Laiškas parašytas pagal savo struktūrą, tačiau viskas, ko buvo paprašyta yra atsakyta ir nenukrypta nuo temos. Priešingai nei pastarieji kandidatai, esi paruošęs savo firmos viziją, pagrindinius aspektus, kurių prireikia direktoriui įkuriant savo firmą. Tiesa, man rangų sistema nepasirodė labai įdomi, manau, kad yra tam tikrų kabliukų, kuriuos būtų galima geriau apdirbti. Tačiau, gerą pliusą užtarnauja aprašomos papildomos sistemos, veiklos, kas leidžia suprasti, jog firmoje vyrautų nemažo užimtumo įvairovė. Ačiū labai už kandidatūrą.
    11.13 00:36 – nemažai serveryje matomas žaidėjas. Esi buvęs direktoriumi, pavaduotoju, bet norėtųsi, kad jeigu kalbi apie patirtį, pasidalintum plačiau savo pasiekimais, argumentuotum, kodėl tavo firma buvo vadinama „geriausia“. Šiaip atrodai pasikaustęs, žinantis ko nori ir skleidei visai gerą energiją. Labai nepatiko tokie išsireiškimai, kad SAMP 2024 metais (kurie dar tik artėja) yra neįdomus, iškart kilo klausimas ką čia artėjančiais 2024-aisias veiki pats ir kaip planuoji sudominti savo darbuotojus? Vėliau lyg ir pradėjai pats tam prieštarauti, tad nusprendžiau interpretuoti tai kaip netiksliai išdėstytas mintis, nes atrodo, turi ką pasiūlyti. Taip pat sumaišei 2 paskutinius punktus vietomis, niekaip jų nepavadindamas. Jeigu nebūčiau pasitikrinęs, atrodytų, kad labai nusišneki. Apskritai, laiškas atrodė labai nuoširdus, siūloma užimtumo darbuotojams, yra pateikta nemažai idėjų. Didžiausias minusas tas, kad kaip ir pats minėjai esi „žalias“ mechanikuose. Ačiū už kandidatūrą.

    SPRENDIMAS,
    Praktiškai kiekviena kandidatūra pagirtina, buvo sunku rasti greitą sprendimą. Po anketų apžvelgimo, kelias valandas informaciją apdorojau, vertinau kiekvieno pliusus, minusus, tačiau kandidatūrose geriausiai atsispindėjo Hikaro_Masati ir Jake_Willson pasiruošimas pareigoms. Jake, mano žiniomis nėra buvęs direktoriumi ar pavaduotoju, tačiau turi nemažą patirtį ir supratimą apie serverio firmas. Hikaro, patyręs serverio valdžioje, bet nelabai turi daug patirties būtent mechanikų firmoje. Šį kartą labiau sužavėjo Jake'o pasiruošimas ir noras. Sveikinimai!

  16. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąFeel_Good tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  17. Patinka
    Ignas_Eox gavo reakcijąPokemon_Hate tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  18. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąJames_Vercceti tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  19. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąDomce_Sampa tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  20. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąRokas_Eid tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  21. Pasimetęs
    Ignas_Eox gavo reakcijąVincas_Zzz tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  22. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąTony_Drift tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  23. Patinka
    Ignas_Eox gavo reakcijąQuez_Junior tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  24. Haha
    Ignas_Eox gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C
  25. Patinka
    Ignas_Eox gavo reakcijąClaudas_Baryga tarp Ignas_Eox užblokavo Lewis_Vazquez, Stephen_Rossi, James_Morello ir Rokas_Eid   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/c5ndgh
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/9N0X56C

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.