Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Yeti_Project

Neaktyvus

  • 175

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Yeti_Project sureagavo į Forever_Young tarp [0.1.8.7] Įdomesni, naujesni eventai.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. 
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdys / konkretus paaiškinimas kaip tai funkcionuoja.
    Taip pat galit pasiūlyti savo idėjas eventams komentaruose taip prisidėdami prie šios idėjos plėtojimo. 
    Mano manymu eventai vyksta retai, todėl jų turėtu būti ko daugiau įdomesniu. 

    Pradėkim nuo "Bado Žaidynių" daugumai iš serverio žaidėjų patinka deathmatch stiliaus eventai, kaip dm 1x1 ir panašiai. Todėl šis eventas būtų puikus variantas tai paįvairinti. O viskas vyks visiškai paprastai. Sukuriama arena, visiškai paprasta užtektu pradžiai vienos arenos. Joje būtų kažkur 24/36/48 slotai žaidėjams, tai būtų vienas didelis ratas aplink kuri suspawnintu žmones, surinkus maksimalu kiekį nariu teleportacija sustotu ir prasidėtu žaidimo pradžia. Praėjus tam tikram laiko tarpui žaidėjai būtų atfreezinti ir jie keliautu ieškoti "LOOTO" daiktų, ginklų, maisto, gėrimų, amunicijos, šarvų, laikrodžių, kompasu ir kažką panašaus. Matchas neturėtu trukti ilgiau 30 minučių, čia jau savininkai pasirinktu. Taigi, žaidėjai bandytu išgyventi, vieni mirtu nuo alkio, kiti mirtu nuo žmonių ar nusižudytu patys. Likus vienam žmogui jis automatiškai laimėtu ir gautu nurodyta prizą iš administratoriaus kuris surengė eventą, savaime aišku eventą galėtu daryti tik eventų prižiūrėtojai. 
    Evento žemėlapis neturėtu užimti didelio ploto žemėlapio, jis turėtu būti toks nei mažas nei per daug didelis. Maždaug toks > 

    tiek vietos būtų užtektinai, jeigu administracija nepatingės tikrai gali padaryti įdomu ir modernesni eventą nei visi šiuo metų esantys. Nieko daug nereikia, minimalaus mappingo ir skriptingo. O čia pavyzdys kaip tai atrodo kitur. 
    https://www.youtube.com/watch?v=YQTS-1Rosxg


    Sekantis eventas kuriam pavadinimo nesugalvojau, tai jį praminsiu visiškai atsitiktinai " Stiklius " kad ir kaip tai beskambėtu eventas yra visai įdomus. Ore būna sukuriamos platformos, 24 žaidėjams ar mažiau arba daugiau. Platformos būtent būtų iš stiklo. Ir vienas iš administratorių skrisdamas su lėktuvų numušinėtu ta stiklą, todėl žaidėjai turėtu stengtis išvengti to lėktuvo ir vienintelis likęs ant tos platformos išgyventu. O kalbu būtent apie šita objektą. 

    štai jį pasitelkus būtų galima pridėti kažkiek šitų stiklu, ir tuomet žmonės lakstytu. O kažkas numušinėt bandytu juos su lėktuvų, tas kuris išliktu laimėtu eventą. Simple af, tik turėkit noro įgyvendinti. 

    (pavyzdys kaip turėtu atrodyt tik aišku čia pagal administracijos sprendimus)

    Dar viena idėja būtų derby, kuris vyksta tačiau jo pakeitimas ir būtų toks jog jis būtų ant platformų, kaip ir yra visur šiuo metų taip. Derby mažas mapingas, paleidžiami žmones ant platformų ore, po duoto starto važiuoja ir stumdosi kol kažkas vienas lieka ant platformos. 

    "RPG VS INFERNUS" Idėja iš GTA V žaidimo, sukurtos platformos ant kuriu stovi žaidėjai kurie su rpg šaudo į infernus vairuotojus kurie bando juos pasiekti šaudydami ir bandydami susprogdinti. Eventas paprastas ir įdomus, nėra ką aiškinti sukuriate minimalų eventa ir infernusus, padarote atsitiktini skirstimą į komandas surinkus tam tikra skaičių žmoniu. Ir viskas, o tai turėtu atrodyti taip. 
    Tema su laikų pildysis, kaip sugalvosiu naujesniu ir įdomesniu idėjų eventams. Galbūt bus tokiu kurie sakys jog vienas ar kitas eventas netinka, ar tai jog čia nėra minigames serveris ir panašiai. Tačiau čia yra serveris kuriame vyksta eventai, norint išsiskirti ir parodyti ir sukurti žaidėjams kažką įdomesnio reikia investuoti į tai laiką. 

    Todėl kviečiu duoti idėjų ir išsakyti savo nuomonę apie šiuos naujus eventus o galbūt pridėti savu.

    - Iki pasimatymo 
  2. Patinka
    Yeti_Project sureagavo į Spri_Teee tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    Jūsų V_P žaidime: Spri_Teee
    Lošimo datos laikas (bus viskas parašyta man darant savaitės lošimą): Nuo:  2017.12.03  iki  2017.12.06
  3. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąSpri_Teee tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    ''SĖKMINĖS''                                                                                                
    (Iškart pasakau, viską labai gerai persiskaitykit, kitaip bus blogai)
    Sveiki visi, kas skaitote šią temą. Noriu pradėti nuo to, kad ji gali ir nepasiteisinti, kitiems trūks pasitikėjimo, ar kažko panašaus, tačiau aš priesiekiu, nemeluosiu. (Koks man iš to profit'as?)
    Kyla klausimas, kas čia, kas tos ''Sėkminės'' ? Tai bus toks savaitinis (gali ir keistis, galbūt bus savaitgalinis ar pnš.) lošimas. Čia nereiks kažką smarkiai galvoti, nebus jokių koeficiantų, tai bus tiesiog sėkmė.
    Kaip viskas veiks?
    1.Bus pervesta kažkokia (taip iš po kiekvieno žaidėjo) suma per savaitę man į banką. (Red_Bully sąskaita)
    2.Jūs man į A.Ž. nusiunčiat foto, kad tikrai nusiuntėte tam tikrą pinigų kiekį.
    3. Imkim kaip pavizdį, tarkim va, šeštadienis, (nors visad prasidės nuo pirmadienio) suma turi būti iš kiekvieno žaidėjo po 2.000 serverio valiutos, kiek ten bus žaidėjų davusių pinigus man į banką susumuosiu visą bendrą sumą, ir bus paskirstyta 3 žaidėjams. Skirstoma bus taip: I vietai bus 50 % sumos. II vietai bus 35 % sumos ir galiausiai III vietai bus 15 % sumos. (Ėmus pavizdį, per visą savaitę susirinko 30 tūkst. serverio valiutos iš visų žaidėjų, bus skirstoma nurodytais procentais. I vieta - 15000 tūks. / II vieta - 10500 tūks. / III vieta - 4500 tūks. (čia padariau pagrindu 30.000 tūks.)
    Kokiu būdu tai bus daroma?
    Tai bus svetainės kur random išrenka skaičių. (dar neturiu tos tikrosios svetainės, tačiau tikrai nebus man sunku rasti). Taigi, prie nusiūstos sumos į banką (kur būsite parašę man į A.Ž.) tuo pačiu turėsite parašyti kokį tik norėsite skaičių. (bus pasakoma kiekviena kart pirmadieniais skaičių sumos, tarkim 1-50 ar 1-150 ir t.t.)
    Kada bus renkami laimėtojai?
    Kadangi kaip praktikai jamam 7 dienų lošimą (čia tik laikinai) (T.y. nuo pirmadienio iki sekmadienio) prasidės pirmadienį 00:00 val. ir taip tęsis iki sekmadienio 12:00 ar dar kada nors tačiau tai bus tikrai ne daugiau kaip iki 20:00 sekmadienio laiko. (NEBENT TAI BUS KAŽKOKIE SPECIALŪS/IŠIMTINI ATVEJAI) Taigi... Ateina sekmadienis aš komentaruose parašau ------ tokią juostą ar kažką panašaus, parašau kažkokį komentarą tai reiškia šios savaitės lošimas bus baigtas ar kažkas panašaus. Likus sekmadienio dienai (t.y. iki 00:00 val.) gal kokios 4-12 valandų skaičių, per tą laiką aš išrinksiu laimėtojus, nedarysiu jokių įrodymų ar kažką panašaus, nebus jokių link'ų ir t.t. (Jeigu tai pasiteisint per laiką suprasit, kad bus renkami vis kitokie žmonės taip suprasit, kad aš visai nemeluoju, jei pasiteisins visa tai) . Na aš išrinksiu laimėtojus, juos parašysiu (ta prasme tie skaičiukai) į temos komentarus, padalintą sumą į 3 rūšių procentų gautą paskutinį pinigų skaičių nusiūsiu 3 laimingiesiems žaidėjams į bankus ir t.t. eis vėl viskas iš naujo.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Taisyklės:      (Jos gali keistis, bus laikinos bei kt.)
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Keli susitarimai:
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Pirmosios ''sėkminės''. (Eina eksprontu, kadangi bus tik 1 diena laiko pastatyti, nes noriu viską pabandyti.) 2017.12.02-2017.12.03
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Antrosios ''sėkminės'' (Loterija)  (2017.12.03 - 2017.12.06 ( arba 07 )
    ---------------------------------------------------------------------------------------- Manau kolkas tiek, aišku visada galima redaguot, lauksiu jūsų atsakymų bei viso kito. (P.S. nepykit už klaidas ar kita)                                                                                                            
                                                                                                                                                                                                                                -Red_Bully
                                                                                                                                                     
  4. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąSpri_Teee tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    --------------------------------------------
    Taigi, pastebėjau, kad kolkas LABAI mažai dalyvių, galbūt per daug to ''veiksmo''? Ta prasme, kad reikia pervesti užpildyti ir t.t. Bet jeigu tai tik dėl sumos, tada viskas gerai. Sekmadienį, ta prasme šiandien ant vakaro pabandysiu kažką daugiau. 2000? 2500? gal net 3000. Kolkas nežinau.
    --------------------------------------------
    Grįžtant prie šios nelabai vykusios loterijos, pabaikim ją                         2017.12.03    +- 14:00 .
    Kaip jau sakiau, ši loterija gali ir NEPASITEISINTI, tačiau dar 1 kartelį su didesnia suma gal atsiras norinčių laimėti dar daugiau....  
  5. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąSpri_Teee tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    Galutinis prizas : 5 dalyviai x 500 E - 2.500 E. + dadėjau aš 500 . Tai išvis 3.000 Eurų. Taip taip, suma tikrai maža, bet pirmas kartas, noriu padėkoti tiems kurie sugaišo savo laiką bei dalyvavo, o dabar rezultatai:
    Pro_Mode - patvirtinta / jo skaičius: 9 / vieta: II / prizas: 3.000 x 35 %           {1050 E}
    Hexa_max - nepatvirtinta / jo skaičius: - / vieta: - / prizas: - .
    Spri_Teee - patvirtinta / jo skaičius: 13 / vieta: III  / prizas: 3.000 x 15 %              {450 E}
    Titas_Basket - patvirtinta / jo skaičius: 7 / vieta: -   / prizas:
    Tiger_Woodz - patvirtinta / jo skaičius: 32 / vieta:  I    / prizas: 3.000 x 50 %            {1500 E}
    Kokie skaičiai krito (vardinu iš pat pradžios, aišku tarkim žmogus pastatęs už pvz. 2 skaičių ir man jis iškrenta pirmas, jis ir laimės pirmą vietą) : <...> 32 <...> 9 <...> 13 <...>.                                               <...> - reiškia 1 arba daugiau skaičių (netinkamų)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    Apie kitą loteriją bus pranešta vėliau. Sėkmės.
     
  6. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąSpri_Teee tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    Loterija numeris II pradėta.
    (visi info viršuje, galite pradėti dalyvauti)
  7. Pasimetęs
    Yeti_Project gavo reakcijąJack`Stafford tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    ''SĖKMINĖS''                                                                                                
    (Iškart pasakau, viską labai gerai persiskaitykit, kitaip bus blogai)
    Sveiki visi, kas skaitote šią temą. Noriu pradėti nuo to, kad ji gali ir nepasiteisinti, kitiems trūks pasitikėjimo, ar kažko panašaus, tačiau aš priesiekiu, nemeluosiu. (Koks man iš to profit'as?)
    Kyla klausimas, kas čia, kas tos ''Sėkminės'' ? Tai bus toks savaitinis (gali ir keistis, galbūt bus savaitgalinis ar pnš.) lošimas. Čia nereiks kažką smarkiai galvoti, nebus jokių koeficiantų, tai bus tiesiog sėkmė.
    Kaip viskas veiks?
    1.Bus pervesta kažkokia (taip iš po kiekvieno žaidėjo) suma per savaitę man į banką. (Red_Bully sąskaita)
    2.Jūs man į A.Ž. nusiunčiat foto, kad tikrai nusiuntėte tam tikrą pinigų kiekį.
    3. Imkim kaip pavizdį, tarkim va, šeštadienis, (nors visad prasidės nuo pirmadienio) suma turi būti iš kiekvieno žaidėjo po 2.000 serverio valiutos, kiek ten bus žaidėjų davusių pinigus man į banką susumuosiu visą bendrą sumą, ir bus paskirstyta 3 žaidėjams. Skirstoma bus taip: I vietai bus 50 % sumos. II vietai bus 35 % sumos ir galiausiai III vietai bus 15 % sumos. (Ėmus pavizdį, per visą savaitę susirinko 30 tūkst. serverio valiutos iš visų žaidėjų, bus skirstoma nurodytais procentais. I vieta - 15000 tūks. / II vieta - 10500 tūks. / III vieta - 4500 tūks. (čia padariau pagrindu 30.000 tūks.)
    Kokiu būdu tai bus daroma?
    Tai bus svetainės kur random išrenka skaičių. (dar neturiu tos tikrosios svetainės, tačiau tikrai nebus man sunku rasti). Taigi, prie nusiūstos sumos į banką (kur būsite parašę man į A.Ž.) tuo pačiu turėsite parašyti kokį tik norėsite skaičių. (bus pasakoma kiekviena kart pirmadieniais skaičių sumos, tarkim 1-50 ar 1-150 ir t.t.)
    Kada bus renkami laimėtojai?
    Kadangi kaip praktikai jamam 7 dienų lošimą (čia tik laikinai) (T.y. nuo pirmadienio iki sekmadienio) prasidės pirmadienį 00:00 val. ir taip tęsis iki sekmadienio 12:00 ar dar kada nors tačiau tai bus tikrai ne daugiau kaip iki 20:00 sekmadienio laiko. (NEBENT TAI BUS KAŽKOKIE SPECIALŪS/IŠIMTINI ATVEJAI) Taigi... Ateina sekmadienis aš komentaruose parašau ------ tokią juostą ar kažką panašaus, parašau kažkokį komentarą tai reiškia šios savaitės lošimas bus baigtas ar kažkas panašaus. Likus sekmadienio dienai (t.y. iki 00:00 val.) gal kokios 4-12 valandų skaičių, per tą laiką aš išrinksiu laimėtojus, nedarysiu jokių įrodymų ar kažką panašaus, nebus jokių link'ų ir t.t. (Jeigu tai pasiteisint per laiką suprasit, kad bus renkami vis kitokie žmonės taip suprasit, kad aš visai nemeluoju, jei pasiteisins visa tai) . Na aš išrinksiu laimėtojus, juos parašysiu (ta prasme tie skaičiukai) į temos komentarus, padalintą sumą į 3 rūšių procentų gautą paskutinį pinigų skaičių nusiūsiu 3 laimingiesiems žaidėjams į bankus ir t.t. eis vėl viskas iš naujo.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Taisyklės:      (Jos gali keistis, bus laikinos bei kt.)
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Keli susitarimai:
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Pirmosios ''sėkminės''. (Eina eksprontu, kadangi bus tik 1 diena laiko pastatyti, nes noriu viską pabandyti.) 2017.12.02-2017.12.03
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Antrosios ''sėkminės'' (Loterija)  (2017.12.03 - 2017.12.06 ( arba 07 )
    ---------------------------------------------------------------------------------------- Manau kolkas tiek, aišku visada galima redaguot, lauksiu jūsų atsakymų bei viso kito. (P.S. nepykit už klaidas ar kita)                                                                                                            
                                                                                                                                                                                                                                -Red_Bully
                                                                                                                                                     
  8. Liūdnas
    Yeti_Project sureagavo į Cause tarp Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega  nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 
    1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :  Čia įrodymai kad turėjau tik 1 įspėjimas: https://imgur.com/a/t2JhU Čia Įrodymai kad buvau pašalintas iš firmos: https://imgur.com/a/ynVBf Bei įrodymai čia: 
    už ka buvo nubaustas kolega
  9. Ačiū
    Yeti_Project sureagavo į Spri_Teee tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    Jūsų V_P žaidime: Spri_Teee
    Lošimo datos laikas (bus viskas parašyta man darant savaitės lošimą): Nuo:  2017.12.02  iki  2017.12.03 
  10. Ačiū
    Yeti_Project sureagavo į Pro_Mode tarp Žaidimas ''SĖKMINĖS''   
    Jūsų V_P žaidime: Pro_Mode
    Lošimo datos laikas (bus viskas parašyta man darant savaitės lošimą): Nuo:  2017.12.02  iki  2017.12.03 
  11. Pasimetęs
    Yeti_Project sureagavo į Nico_Moretti tarp Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)   
    Firmų vadovai neturi jokios teisės kištis į užtildymus, jei pažeidimas buvo padarytas ne firmos racijoje, be to, jei darbuotojas yra užtildytas ir negali bendrauti su klientais, tai yra jo paties ir tikrai ne jį užmutinusio admino, problema (nebent užtildymas neteisingas, bet čia jau admin prižiūrėtojų rūpestis, ne firmos vadovų) dėl ko baudžiamas kaip tik turėjo būti tas, kuris gavo užtildymą, o ne atvirkščiai. „Dar esu girdėjęs“ nėra svarus argumentas bei įrodymai išmetimui, random, beveik mėnesio senumo, „grasinimai“ taip pat nelabai turi svorio, dėl ko pavaduotojas yra baudžiamas vienu įspėjimu už neteisingą darbuotojo pašalinimą iš firmos.

    P.S. 24 valandų įrodymų galiojimo taisyklė mano sferoje neegzistuoja, netaikykit banned anketų taisyklių firmų vadovų papeikimams.
  12. Patinka
    Yeti_Project sureagavo į Dave_Destiny tarp Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)   
    Labas, ačiū už papeikimą „teisinguoli“ kuris laikosi visų taisyklių, bet sugeba gauti įspėjimus už jų pažeidimą. Visų pirma pažiūrėk ką pats darai. Užmutinai bendradarbį, nors visų pirma turėjai man pranešti apie jį, o ne iškart mutinti ir daryti savo teismą. Taip pat nemažai esam gavę blogų nusiskundimų iš darbuotojų apie tave. Dabar man papasakok, kaip užmutintas tavo kolega bendraus su kliantu? Jau vien dėl to minimaliai prisidedi prie firmos funkcionavimo trikdymo. Dar esu girdėjąs, kad bandai „nuversti“ mane ir taksi direktorių Antaną, dėl to labai aš supykau ant taves + grasinai man. Ir man nepatinkantį darbuotoją, galiu išmesti iš firmos. Žodžiu, lauksim DP nuosprendžio.
    Už ką buvai gavęs įspėjimą + įrodymai, kad grasinai: https://imgur.com/a/5VqtQ
     
  13. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąArnas'Lgp tarp Prašau užblokuoti Aurimas_Galaxy.   
    Nebeišsisuksi, niekas nieko neklausė :). Nebijok
  14. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąArnas'Lgp tarp Prašau užblokuoti Aurimas_Galaxy.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Red_Bully
     
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Aurimas_Galaxy
     
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Apgaudinėjimai
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/TxK8lj1
  15. Liūdnas
    Yeti_Project gavo reakcijąAurimas_Galaxy tarp Prašau užblokuoti Aurimas_Galaxy.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Red_Bully
     
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Aurimas_Galaxy
     
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Apgaudinėjimai
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/TxK8lj1
  16. Liūdnas
    Yeti_Project sureagavo į Mad_Rmx tarp Parduodamas įvairus transportas   
    Turismo nupirkčiau 15-20min tarpe.
  17. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąGaresas_Vilkas tarp [0.1.8.2] Tekstas prie mašinų gražinimo   
    O Dieve šventas, aš naujokas tikriausiai, nes man net 200 E gaila, o ką jau kalbėti apie 1500 :O.
    Trumpai apie idėją, taigi, mano nuomone tai visai neaktualu ar tai bus parašyta, ar ne, nes jei reiks atsistatyt, tai ir atsistatysime.
  18. Liūdnas
    Yeti_Project gavo reakcijąDaškinis_Juda tarp [0.1.8.2] Tekstas prie mašinų gražinimo   
    O Dieve šventas, aš naujokas tikriausiai, nes man net 200 E gaila, o ką jau kalbėti apie 1500 :O.
    Trumpai apie idėją, taigi, mano nuomone tai visai neaktualu ar tai bus parašyta, ar ne, nes jei reiks atsistatyt, tai ir atsistatysime.
  19. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąMister_Crime tarp Mažytis forumo rangų darbų direktoriai/pavaduotojai patobulinimas   
    Eini už moterų teises ? :DDD. Tegul pati prašo jei nori, kol žmogus tyli, reiškias jam viskas gerai. Na gal ir nėra čia sunku pakeist, bet gi vistiek, ne metus bus ta Rebeka_Sender ar kitos. Taip, kad čia labai keistai pasiūlei...
  20. Liūdnas
    Yeti_Project sureagavo į Apex_Sprite tarp Įdėja kaip išgyventi skurdėms žmonėms!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Apex_Sprite
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Noriu pasiulyti, kad serveryje atsirastu depozitas, kad ji galima būtu surinkinėt ir už kiekviena surinkta kieki gauni kažkiek eurų.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad tesiog žmonėms patiktu ši įdėja, žmones gal nebus tokie skurdus kaip dabar.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  21. Patinka
    Yeti_Project sureagavo į Aivaras tarp 2017.11.01 UPDATE HELOVINAS   
    Šiais metais greenSide išlieka unikalus ir paruošė serverio žaidėjams įdomią išgyvenimo istoriją, kurią galėsite išgyventi kiekvienas skirtingai!Užduotis ganėtinai paprasta. Jums tiesiog reikės išgyventi "Moliūgų" salyne ir iš ten evakuotis per duotą tam tikrą laiko tarpą. Jeigu per duotą laiko tarpą išgyventi ar evakuotis nesugebėsite - Jūsų apdavanojimai bus kuklesni.Pačioje pradžioje privalėsite surasti žybintuvėlį, po to elementus jam. Galiausiai pradėsite paieškas kaip evakuotis iš salos ir išgyventi joje. Paieškų metu rasti ir moliūgų. Kuo daugiau moliūgų surasite, tuo jūsų apdovanojimas už įvykdytą Helovino užduotį bus didesnis. Įvykdyti užduotį turite lygiai 120 minučių!

    Perkant paslaugas SMS/Makro būdais jų gausite net 25% daugiau nei įprastai!
    GreenSide administracija sveikina visus serverio žaidėjus su Helovinu ir linki smagios užduoties!
  22. Pasimetęs
    Yeti_Project sureagavo į Rokas tarp Serverio turto pirkimas ir pardavimas už realius pinigus, keitimas į kitus daiktus,   
    Serverio turto pirkimas ir pardavimas už realius pinigus, keitimas į kitus daiktus,
    Padaugėjus minėtiems pažeidimams esame priversti sugriežtinti taisykles šiuo klausimu ir apie tai pranešti viešai. Jau kurį laiką baudžiame abi, aptariamos problemos, kaltininkų puses. Tai reiškia, jog abi pusės yra užblokuojamos serveryje ir konfiskuojami visi jų registruoti vartotojai mūsų serveryje.
    Nuo šiol, už minėtą pažeidimą žaidėjai bus baudžiami taip pat, bet pakartojus pažeidimą antrą kartą, žaidėjas kaip ir už sukčiavimą (angl. čytinimą), sulauks analogiškos bausmės - RCON užblokavimu mūsų projekte. Tai reiškia, jog žaidėjas bus užblokuotas visišku užblokavimu tiek serveryje, tiek forume, tiek TeamSpeak serveryje.
    Prašau visų asmeniškai! Mėgaukitės žaidimu sąžiningai, nes užsidirbti pinigus pačiam yra didžiausias malonumas serveryje. Jeigu Jūs tame malonumo nematote tokiu atveju rekomenduočiau rinktis freeroom stiliaus serverius.
    Tos pačios taisyklės galioja ir trade'ams (lt. keitimas į kitus daiktus).
    Greenside administracija,
    2017, spalio 20d.
  23. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąUncleBenss tarp Prisistatau Uncle_Benss   
    Na va. Viskas atrodo visai kitaip. (Į gerąją pusę). Aišku, aš neesu kažkoks serverio pagalbininkas ar kažkas panašaus, tačiau pagal mane reikia siekti ir siekti ir dar kartą siekti... Sėkmės.
  24. Haha
    Yeti_Project sureagavo į Rebeka tarp Peikiu Rebeka_Sander taxi pavaduotoją   
    Labas vakaras, Laurai ir visiems skaitantiems šį absurdišką papeikimą. Ko gero viską turėčiau ir norėčiau pradėti nuo to, kad iš šios žaidėjos ir administratorės pusės jau ne pirmą kartą girdžiu netiesioginius priekaištus dėl mano skelbiamų „UBER taksi“ darbo akcijų. Taip nutiko ir šįkart - „gera akcija, 1minutę„. Nepaisant to, kad akcija truko jau bemaž ~20 minučių, kaip ir visos skelbiamos akcijos, dėl kokios priežasties aš vis susilaukiu kažkokių tai priekaištų ar neargumentuotų replikų savo darbui? Galbūt mano atsakas į jos repliką ir buvo kiek per „stiprus“, bet kaltės tame neįžvelgiu, paprasčiausiai atsibodo vis tie patys priekaištai, kai net nežino ir tikriausiai nematė situacijos. Galiausiai, tokius dalykus galima parašyti ir per /sms ar /az, o ne visiems matant, kad tik mane bereikšmiai pažeminti ar kažkaip kitaip man pakenkti. https://imgur.com/a/vNPpt ir paskutiniam chat'e galima matyti jos dar vieną įžeidimą adresuotą man, ko gero visi žino, kas slypi po tuo „...“. Kokią teisę ji turi mano psichinę būklę nustatinėti? Kaip sakoma, nė vienas nesame be minusų, bet šita pilietė kaip visada - mano esanti visada teisi ir nenusižengusi. Kaip visada - bereikšmės dramos, kurias Laurą keliant matau jau ne pirmą kartą. Kam to reikia suaugusiai ir brandžiai (bent jau taip turėtų būti) moteriai? Nežinau. Ačiū už dėmesį.
  25. Patinka
    Yeti_Project gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Labai gražu bei UNIKALU.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.