Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Bonnie_Rosa

Neaktyvus

  • 283

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 6

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  2. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Emigruoju Inesa_Bear   
  3. Patinka
    Bonnie_Rosa gavo reakcijąErnis Pokemon tarp Nepateisinti lūkesčiai: naujasis dušmanų valdovas   
    Sveikinu Poki, pagaliau pasiekei tą taksų drk 
  4. Patinka
    Bonnie_Rosa gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Nepateisinti lūkesčiai: naujasis dušmanų valdovas   
    Sveikinu Poki, pagaliau pasiekei tą taksų drk 
  5. Patinka
    Bonnie_Rosa gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Didysis penktadienio siurprizas: pervežėjų direktoriaus rinkimų rezultatai   
    Opa Juciau, sveikinu. Sakiau, kad gali
  6. Patinka
    Bonnie_Rosa gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Prašau užtildyti Mono_Logo   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Bonnie_Rosa
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Mono_Logo
    3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://prnt.sc/jmwjsd
  7. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Impressible_Lauriz tarp Greenside.lt parašai   
    Sveiki,sukūriau parašų jums,gero naudojimo!






  8. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Gruzinas_Tortilla laikinai užblokavo Deimantas_Medis   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gruzinas_Tortilla.
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deimantas_Medis.
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Bandymas papirkti administratorių arba direktorių.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://prnt.sc/oojx9e
  9. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Jack_Nixon tarp Peikiu Bob_Winters Policijos Direktorių.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tony_Mallboro
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Bob_Winters
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijos
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Na patvirtino papeikimą bet taip to ispėjimo nesulaukiau kaip ir žinot visi mėgsta kanale išsireikšti pasikolioti vienas ant kito na šiandien tokia dieną atėjo kur labai viskas atsibodo ir tu tik kanale žodi pasakai buna *cenzūra* arba koks kitas šiandien važinėjau su comet prisipažinsiu neišdirbęs laiko bet direktorius nesusitvarko su darbuotojais vienas darbuotojas po zonos surakino gaujini nusikaltelį pajame ir tyčia paleido sako darbuotojas jie darys grobimą todėl paleidau direktoriui bobui pasakiau jis šį nusiskundimą ignoravo šiandien sako eik dirbti sakau nenoriu dave 3 perspėjimus uždėjo 1isp bet kodėl nededa @Onyx_Smoker Bei jo damai @Camo_Bear jie sėdi visalaikui savo asmeniniam kanale tai kurioje vietoje čia tiesa ar darbuotojai laikosiu šiu asamu taisyklių norėčiau gauti iš jo pasiaiškinimo.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?Nusižėnge darbo taisyklėmis bei direktoriaus. nors yra taisyklė:36 Darbo metu (dirbant) būti Teamspeako darbo pagrindiniame kanale.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :https://imgur.com/a/QBGKZKi
     
     
  10. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Bob_Winters tarp Peikiu Bob_Winters Policijos Direktorių.   
    Sveikas Tony_Mallboro, matau esi nepatenkintas, kad iš darbo buvai išmestas, nes papeikimo reikšmės nelabai matau.
    Nežinau ar pamiršai ar ką, dėl to papeikimo, kai tau buvo pasakyta, kad atidžiau dirbtum. O papeikimo "negavai" įspėjimo forma todėl, nes kaip labai puikiai visi gali pamatyti, kad įspėjimas buvo žodinis https://prnt.sc/oksspz.
    Įspėjimą už važinėjimą su comet'ą gavai todėl, nes buvai nepradirbęs 150min. (pagal darbo taisykles) kiek reikia pradirbti norint užsiimti saviveikla žaidime, kadangi pats prisipažinai dėl to, nematau reikalo pateikti įrodymų.
     O "pasikolioti" draugiškai kanale niekas nedraudžia iki kol tu nepradėdi įkyrėti visų darbuotojų ir kai būni perspėtas, kad nusiramintum, tu toliau tesi savo nesamonių darymą tai nežinau ką tau ir bepasakyti dėl šito, reikia žinoti ribas, kada užtenka ir kada reikia apsiraminti.
    "vienas darbuotojas po zonos surakino gaujini nusikaltelį pajame ir tyčia paleido sako darbuotojas jie darys grobimą todėl paleidau direktoriui bobui pasakiau jis šį nusiskundimą ignoravo" Dėl šito net neturiu ką komentuoti, nes pirmą kartą girdžiu ir matau apie ką šneki, pateik įrodymus kur tu man pasakei apie šį nusiskundimą ankščiau, nes šmeižtas tai nėra gerai, jei nori specialiai pakenkti man. Jokių įrodymu tu man nei atsiuntei dėl to, nei kažką sakei. Tuo metu jokio grobimo taipogi neįvyko, taip gaujiniai man asmeniškai buvo parašę į /sms, kad darys grobimą, bet jo nedarė, nes mūsų nebuvo 5 online žaidime tuo metu.
    Na ir dėl Onyx_Smoker ir Camo_Bear nusiskundimo tavo laiku daryta nuotrauka nieko realiai neįrodo, nes darbuotojai tuo metu net nebuvo žaidime, nei jie yra online ir dabar https://imgur.com/OHWPAn7. Žmonės pradirbę minimumą, ramiai kitame kanale dviese žaidžia kitus žaidimus arba kažką kito veikia, nematau už ką aš juos čia turėčiau bausti ar dėlioti įspėjimus iš oro. Tavo pačioje pacituotoje taisyklė matosi, kad "Dirbant" reikia būti Teamspeako darbo pagrindiniame kanale, o ne išvis egzistuojant.
    Ir kad nenuspręstum parašyti, kad išmečiau iš darbo be priežasties čia tau priminimai, už ką buvai išmestas. Foto1 Foto2 Video
    Pagarbiai
    Policijos Direktorius Bob_Winters
  11. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Goffredo_Luciano tarp Prašau užblokuoti Bob_Winters   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Verona
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Bob_Winters
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas (AIM?)
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
  12. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Bob_Winters tarp Prašau užblokuoti Bob_Winters   
    Labas vakaras gerbiami piliečiai, kažkokį šurmulį sukėlėme čia matau.
    https://streamable.com/ab39o
    Geros dienos
    Pagarbiai
    Policijos Direktorius

     
  13. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    2019.07.14 Atrankos rezultatai,

    @Keet_Marshow - Tvarkos prižiūrėtojas
    @Gruzinas_Tortilla - Globalus moderatorius

    Apibendrinimas

    Šiam kartui atrankoje sulaukėme gan nemažai kandidatūrų, tačiau nevisos buvo svarstomos dėl aibės priežasčių, aišku drąsa ir noras yra pagirtina tad patarčiau nenustoti rodyti iniciatyvos ir galbūt per kitas atrankas ateis ir jūsų diena. Ieškojome tvarkos prižiūrėtojo, tačiau radome ir globalų moderatorių. Tvarkos prižiūrėtojas buvo ieškomas pakeisti Edviną kuris bus rotuojamas į DPP. Naujas tvarkos prižiūrėtojas bus orientuojamas pagalbai gaujų zonose, aišku nesakau, kad jo darbas ir bus TIK stebėti gaujų zonas, tačiau tai turėtų būti vienas iš jo prioritetų tad manau greit galės įsilieti į tai. Globalus moderatorius nebuvo būtinas šiai situacijai tačiau norime apsidrausti ir turėti antra opcija šioje pozicijoje. Apibendrinus viską džiaugiuosi dviems naujais veidais komandoje, kurie galbūt mus pakels į dar aukštesnį lygi!


    Greenside administracija,
    2019, Liepos 14d.
  14. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Angliz tarp Angliz Galerija,   
    Pirmą kartą pabandžiau derinti profilio priderinimą su avataru. Atrodo įdomiai, tačiau sunkiau rasti tinkamas nuotraukas (profilio priderinimo rezoliucija didelė). Žiūrėsim, jeigu sulauks susidomėjimo - galėsim ir toliau tokius daryt. Laukiu kiekvieno nuomonės, kad nebūtų taip, jog darau tik sau.
  15. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Jake_Willson tarp Peikiu Forever_Young   
    Na gerai, nori pasišaudyti, davai pasišaudom, Gerai, tarkim Mes girdėjome taip kaip norėjome, kad mus liepei mus išmesti iš kanalo kaip šunis.
    Skundų tikrai nebuvo, galima tikrinti logus, dar vakar dieną @Pablo_Greenas mano žiniomis klausė per /r  Ar mes su @Calvin_Starks netrugdome, ir jeigu trugdysime mus išmuvins, Bet dėja niekam netrugdėme, ir dėl tikrai negalėjai gauti skundų, be to, Kodėl sakei būtent @Pablo_Greenas kai iš pašalinių buvome tik mes du, "Tie kurie Tavęs Negerbiame ir rašome būsenu atnaujinimus" o tuo tarpu kai PD kanale sėdi koks dešimt žmonių iš jų puse gaujiniu, tau neužkliuną, ir jo neperspėji, kad nusimuvintu į kitus kanalus.
    Kiek pažystų @Pablo_Greenas Nėra žmogus kalbantis tuščiais žodžiais ir skleidžiantis karo kirvį.
    Toliau, Sakai tik man vienam netinka ir nepatinka ši taisyklė? kad už /sekti komanda galima bausti už bėgimą? Tai žmogau gal padaryk apklausą,(Balsavimą)
    Pažiurėsim kiek žmonių ji patiks ir nepatiks, Kaip ten sakei, Ankščiau ar veliau pagaus nepabėgsi čia samp'as, Tai kaip žmogui bandyti pabėgti jei visos kortos PD pusėje, Žmogus negali nei /gydytis nei bėgti, nes uždedą sekimą, dar negana to pareigunai drožia visą mašina iš automatų, Kiek pamenu sakei panaikinsi šia taisyklę kad būtų galima šaudyti.
    Toliau,
    Neklausiau nei už ką nei kodėl mane įrašei, sutinku, kad tavęs Negerbiau, ir dabar negerbiu, nes daugelio žmonių nuomonę Pagarba reikia užsitarnauti,
    Čia galėtum pasimokyti iš kitų prižiūrėtojų, Kažkaip su jais tokiu "Prikolų" Nebuna. Jie neprašo kad juos gerbtu ir t.t
    Aš kalbėjau kad bausmės yra nesamoningos, Žmogau jeigu jau atėjai į komandą turėk ir storą odą, Ar čia visus kas blogą žodį pasakys apie tave įtrauksi į Akmenini stulpą??? Be to sakai Nesupratau įvairiai siunčiamų perspėjimų? Kažkaip nepamenu, kad būtum kažka parašęs sakęs ar dar kažką...
    Tavo žaidimo bausmės tai žiauresnės nei Realybėje, Metai laiko Akmeniniame? Tu nesi garantuotas, kad rytoj atsikėlus veiks Sa:mp'as o žmonęs baudi metams laiko, kur logiką? už kažkoki pasityčiojima? Sugrįžk į tikrovę žmoguti, Pasidomėk, kad už smurtą šeimoje gausi mažiau kaleimo nei čia įžeidus tokį Heroju kaip Tu.
    Dar vienas dalykas, Sakai nebandome kalbėtis? Tai kaip kalbėsime kai gaunami tokie atsakymai:

    Tavo nuomonę man neaktuali arba Tu man neidomus, laisvas. (Viskas matosi aiškiai TeamSpeak'o chatuose)

    Neturėtum būdamas komandos nariu ieškoti problemos sprendimo būdo, o ne siulyti palikti projektą, isiklausyti žmoniu?
    Apie ka mes kalbam, galime kalbėtis, bet kur tu buvai ankščiau???? Kai jau parašytas papeikimas, atsirado ir noras kalbėti?
     
     
    Ačiū už dėmesį, Lauksiu Apklausos dėl tos taisyklės, ir tada pasakyk, "Kad tik man vienam ji užkliuną"


    Daugiau komentarų neturiu.   Sekmės.
  16. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užblokavo Haku_Rinha   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Express
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Haku_Rinha
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Tyčinis NON - RP
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  17. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Misteris_Erikas tarp Misteris_Erikas užblokavo Ivan_Raskielnik   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Erikas
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ivan_Raskielnik
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Tyčinis NON-RP
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :  
     
  18. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Forever_Young tarp Medicinos centras turi naują direktorių   
    Labas visiems peržiūrintiems šia tema, šioje atrankoje sulaukėme 5 kandidatūrų, iš kuriu potencialiu buvo vos viena.  Kitose kandidatūrose truko idėjų, supratimo į kokias pareigas pildo, motyvacijos. 

    Taip pat kai kuriems pildantiems į direktorių ateityje siūlyčiau nekreipt teksto ir jo neryškint, nemargint, tai tikrai ne tai, kaip turėtu atrodyti padorus CV laiškas. 

    Justinas (Gruzinas_Tortilla) sugebėjo parašyti stipria kandidatūra, kurioje atsispindėjo jo noras ir motyvacija būti šio darbo direktoriumi. Anketoje buvo šūsnis nauju, nematytu idėjų, kurias realizavus darbas taptu įdomesnis ir patrauklesnis žaidėjams. Nors ir buvusias pareigas paliko dėl to, nes jam atsibodo dirbti tame darbe, nuoširdžiai tikiuosi jog tai nepasikartos vadovaujant medikams. Įvardintos mediku problemos, jų galimi sutvarkymo būdai. Prisistatydamas save įžvelgė savo pagrindinius minusus, kurios jis bando sutvarkyti ir tai matosi. Matydamas šia persona kaip tinkama direktorių suteikiu jam šansą tapti mediku direktoriumi, linkiu sėkmės realizuojant idėjas, tvarkant problemas pasitelkiant savo išsprendimo būdus. 

    Mindaugas (Minde_Marshell) pateikė nebloga kandidatūra, kurioje atsispindėjo noras, motyvacija vadovauti medikams, tačiau ne viskas taip greitai. Pagrindinė priežastis kodėl Mindaugas buvo atmestas kaip kandidatas tai tą, jog per mažai laiko praėjo nuo jo grįžimo į projektą, duoti žmogui direktorių, kurio pasikeitimu vis dar nematai būtų labai naivu ir rizikinga. Šnekant apie Mindaugo laišką, jis nėra blogas, tačiau pasitikėjimo iš DP pusės šiuo žmogumi dar nėra, todėl į direktorių siūlyčiau kandidatuoti tada, kai matysis rezultatai, pasikeitimai. Tada galėsi galvoti apie direktorių, sėkmės įsitvirtinant. 

    Susidomėjimas medikais nekrenta, dėl ko džiaugiuosi. Šioje atrankoje išsirinkti kandidatą nebuvo sunku - jis buvo tik vienas toks, kuris galėtu užimti mediku direktoriaus pareigas, skaitant kitus laiškus, galima pastebėti žmonių neatidumą, užpildžiau - numečiau, taip vadinu tokias anketas, kuriose parašyta velniai žino kas ir jį net nėra iki galo užbaigta, todėl su tokiais kandidatai apie direktorių nėra ką kalbėti. 

    Sveikinimai Justinui. 
     
  19. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    04.28 

    Norint gauti originalia nuotrauka - rašykite į pm arba teamspeak. 




    O čia tavo kiciai @Maria_Ross, tą kjut šunį pamatęs negalėjau neįdėt soriuka. ;] 


  20. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Mantas tarp Naujasis pervežėjų firmos direktorius   
    Nors ir iš aplinkinių kalbų susidomėjimas šiomis pareigomis buvo didelis tačiau užpildyti sugebėjo tik 2. Rimtas kandidatas praktiškai buvo tik vienas, nes antrasis dar nesenai išsipirko iš medinio gėdos stulpo, tad imti kažkokias pareigas yra ryškiai per anksti. Tad šioje analizėje aptarsime tik vienintelį atrankos kandidatą.

    Ivan_Raskielnik - Žmogus pildantis į direktorius tikrai nebepirmą kartą, gebantis tvarkingai išdėstyti mintis. Nors ir serveryje nėra labai atsiskleidęs žaidėjas, nėra labai daug besireiškiantis žaidėjas, tačiau tai tikrai nesudaro jokio minuso į jo puse, juk visi žino, kad su gerais darbas niekada neišgarsėsi. Nors ir anketoje asmeniškai neradau jokio kabliuko iš idėjų kurios užkabintu, tačiau tikiu, kad su šiuo asmeniu firmos lygis tikrai neturėtų nukristi, nei buvo su Haku, o ir tikėkimės, kad nepasikartos tokia pati situacija kaip su Sultanu.

    Apibendrinus viską, esu nusivylęs atrankos rezultatai, o ir kandidato sulaukėme tik paskutinėmis atrankos dienomis, situacija bloga, o situacija tikrai reikia taisyti. Tikėkimės naujasis direktorius nubrauks visas mano galvoje besisukančias blogas mintis savo darbais ir nebus vienas iš tų pilkos masės direktorių, kurie ateina prabūti minimumą. Žaidėjo norų netgi neabejoju, kadangi į anketą buvo įdėta gan nemažai darbo, o ir pildymas į direktorius tikrai nebuvo pirmas. Tad dar kartą pasikartosiu linkiu sėkmės ir viliuosi, kad nubrauksi visas mano abejones tavimi.
     
  21. Haha
    Bonnie_Rosa sureagavo į Roki_Reider tarp Peikiu Policijos Departamento direktorę Maria_Ross   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Roki_Reider
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Maria_Ross
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Dapartamentui.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Analizavo neanalizuoja anketa ir priemė pildžiusį į darbą kuris pažeidė vieną iš reikalavimų. ir analizėje parašyta, kad teko atmesti 3 žmones nes nesilaikė reikalavimų, bet vienas vistiek pateko nesileikęs reikalavimų.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nesilaikė savo pačios taisyklių kurios buvo nurodytos atrankoje t.y paryškinti vardą ir dar pati rasė raikalavimų nesilaikimas lygus anketos neanalizavimui.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Reikalavimai , Anketa , Analizė .
  22. Pasimetęs
    Bonnie_Rosa sureagavo į Nico_Moretti tarp Naujasis pervežėjų firmos direktorius   
    Švenčių metu rinkimuose vyrauja ne tokios ir šventinės nuotaikos – su atrankos pratęsimu sulaukėme vos 3 kandidatūrų, iš kurių viena iškart atkrito dėl gėdos stulpo, nors ten ir skaityt nelabai buvo ką, o likusieji du yra šitie: Eivydas_Kent ir Domantas_Sultanas.
     
    Eivydas_Kent – vis dar keista, jog 2019 metais sąvokos vis dar yra viena iš atrankos forume dalių, akivaizdu, jog tokius dalykus yra labai lengva kopijuot ir tai nėra efektyvu. Reikėtų konkretizuoti „žinantys savo vietą“ kandidato vertinimo kriterijų, tai gali būti paprastas neišsidirbinėjimas arba visiškas nuomonės neturėjimas, tad norėtųsi žinoti konkrečiau ką turi omenyje. Paskutiniai trys laiško punktai aprašyti ganėtinai skurdžiai, paskutinio išvis net nėra, kažkokių įdomesnių taip pat idėjų neradau, tad yra šiek tiek abejonių, jog sugebėsi pasiekti ar pakelti dabar iškeltą kartelę. Nelabai suprantu apie kokias reformas ir tai, ko dar niekam nepavyko padaryti, yra kalbama, kuomet pats nurodai, jog turi vos keletą idėjų ir tu tikrai nesi pirmasis, kuris jas man yra pristatęs (pavadinimai gal ir nauji, bet idėjos jau matytos).
    Domantas_Sultanas – kaip sugebėsi nuspręsti, atrankos metu, ar kandidatas į firmą nėra „neverkšlenantis dėl menkiausių dalykų“? Labai abejoju, ar įmanomą tą patikrint prieš įdarbinant žmogų. Iš idėjų matau tik prarasto žemėlapio sistemą, kas galbūt yra visai cool, tačiau viena sistema niekaip negali prilygti tam, ką buvo sukūręs Foreveris. Kalbi apie modernų firmos įvaizdį, tačiau nepaaiškini, kaip planuoji tokį įvaizdį sukurti.
     
    Apibendrinus šiuos rinkimus, kol kas nematau potencialaus žmogaus sukurti tai, ką buvo sukūręs praeitas direktorius, tačiau tai yra tik mano nuomonė, kuri nėra paremta stipriais argumentais ir galbūt naujasis direktorius pasirodys ne ką prasčiau, o naujuoju pervežėjų firmos direktoriumi tampa – Domantas_Sultanas. Tavo laiškas ir firmos vizija man paliko didesnį įspūdi, taip pat turi daugiau patirties projekte, kas dažniausiai nėra svarbus kriterijus direktoriaus rinkimuose, jei žaidėjas jau yra susipažinęs su projektu ir jame vyraujančia tvarka, tačiau iš Eivydo laiško matyti, jog su projektu dar nėra susipažinta taip, kiek turėtų būti susipažinęs direktoriaus pareigas einantis žmogus, tad linkiu jam užsidėti varnelę ties šiuo punktu savo "to do" list'e, o Domantui linkiu sėkmės pareigose – tam tikras kiekis žmonių labai abejoja tavo galimybėmis ir kompetencija, tad tikiuosi, jog sugebėsi jiems įrodyt priešingai.
  23. Patinka
    Bonnie_Rosa sureagavo į Rebeka tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    2019.04.20 Atrankos rezultatai,

    Forever_Young

    Apibendrinimas,

    Turbūt staigmena visiems tiems, kurie yra įsikibę savų įsitikinimų - kartą padaręs klaidą daugiau niekada nieko nepasieksi šiame serveryje. Šis žmogus yra puikus įrodymas, kad tai netiesa. Neretai viskas priklauso ne tik nuo laiko, tačiau ir nuo žmogaus įdirbio pakeisti situaciją. Novatoriškumas. ko gero, viena tų savybių, kuri šį žmogų padaro išskirtiniu. Tikiuosi, kad ir toliau dalinsiesi savo idėjomis bei teiksi tokį pat indėlį į šį projektą, kaip ir iki šiol.
    
    Greenside administracija,
    2019m., balandžio 20d.
  24. Liūdnas
    Bonnie_Rosa sureagavo į Svogeris_Albertas tarp HALTURKE - Grafikos Parduotuvė   
    Sveiki,
    Būsiu neaktyvus iki pirmadienio , visus gfx darbus darys Pusbrolis_Antanas
  25. Ačiū
    Bonnie_Rosa sureagavo į Mantys_Alone tarp Taksi, medikų ir policijos departamento rinkimų analizė   
    Sveikinu Jus ir linkiu Jums kuo didžiausios sėkmės, parodykite mums savo sistemas ir pagyvinkite savo idėjomis serverį.
    @Maria_Ross @Tony_Express @Bonnie_Rosa 
    ^.^ <3

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.