Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

SICK

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    SICK gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    @Forever_Young gan senokai updeito nematem, kurk toliau ,  nes avatarai ahujieni tavo.
  2. Patinka
    SICK sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza užblokavo Maksim_Kamoflenka   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Egidijus_Keza
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Maksim_Kamoflenka
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojimas.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
     
     
  3. Patinka
    SICK sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza Užblokavo Leo_Morreti   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
     
    (2015.01.24)
     
     
     
    •••
     
     
     
     
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :
    Egidijus_Keza
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :
    Leo_Morreti
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:
    Čytų naudojimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
     
     
  4. Patinka
    SICK gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Puikūs avatarai, nepagailėsiu keliu patinka , dwj kažką su BMW(M4,M5,)/EA7.
  5. Patinka
    SICK sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    09.06 nature

    GRĮŽTAM IŠ VASAROS MIEGO.

    @Rokas_Angliz - sakei geru, tai gaudyk. O čia jums visiems mano meilės - @Jeremy_Redwood @Get_Paid 







  6. Patinka
    SICK sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    09.20 life is life.

    @Jeremy_Redwood @Rokas_Angliz







  7. Patinka
    SICK sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    10.07 - panos
    @Bloody_Gaming






  8. Patinka
    SICK sureagavo į Edvis_Srekas tarp |1.8.2| Gaujiniams ir valdžiai   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edvis_Srekas
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymai gaujoms, NGS ir t.t. Viską aprašysiu žemiau.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi pastebėjau daug dramų šiuo klausimu, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo, tikriausiai kažkiek kompetetinga nuomone, nes pats buvau to dalis.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

                Na ką gi, sveiki visi skaitantys šį pasiūlymą, rašydamas net nežinau ar užtruksiu prie šio “rašto darbelio”  kiek ilgiau, ar tik kelias dešimtis minučių, bet vis tiek pasistengsiu viską aprašyti kuo išsamiau ir detaliau, tikriausiai rašant ir pats pamiršiu kelis aspektus, kuriuos reikia aptarti, bet svarbiausią padaryti kažkokią tai pradžią, o paskui tegul jaunimas galvoja toliau, ką nori matyti sistemoje, kurioje patys dalyvaus. Tikėkimės, kad nepavelavau su šia tema ir valdžios organai dar neplanuoja išimti gaujų sistemų ir jas pakeisti kokiais nors naujais darbais.
                Taigi, pradėkime iš pradžių, tikriausiai reikėtų pradėti nuo forumo, GP, taisyklių ir NGS, o tik tada persikelti į serverį, nes pagrindas stovi ant šių kelių, bet labai svarbių dalykų. Niekada nemėgau ir nemėgsiu čyterių, pats juos visada gaudžiau, gaudysiu ir niekada netoleruosiu, nes tai yra tiesiog nepriimtina ir apgailėtina, “sveikinu” tuos, kurių dar nepagavo, bet galiu pasakyt, kad apgaudinėjat patys save, nes nežinot savo tikrųjų galimybių, siūlau pabandyt pašaudyt be papildomų programų, žinokit visai kitoks jausmas dalyvauti veiksmuose. Tokie dalykai, tikriausiai, ir priveda prie tokių dalykų sukūrimo, kaip NGS, kad tokių, kaip jūs, būtų kuo mažiau. Žinoma, jūsų tokie dalykai netenkina, nes riboja jūsų galimybes žaisti ir šaudytis su “savo chebra” prieš kitus, bet pagalvokit, kas iš tikrųjų šioje situacijoje kaltas? Ar jūs, kuris nesugebėjo žaisti sąžiningai ir norėjo pasirodyt prieš “savus”, kad gali eiti vienas prieš visus ir juos nušauti, nes “wtf?? Mirti prieš kažkokį naujoką zonoje ir dar vienas prieš vieną?? Kaip aš gi atrodysiu prieš savo “chebrytę”..?”. Ar valdžia, kuri bando užtikrinti sąžiningą žaidimą visų atžvilgiu, nes jiems irgi nepatinka matyti, kai kenčia jų serverio žaidėjai, kurie negali mėgautis sąžiningu žaidimu, nes kiti čytina? Tai retorinis klausimas, atsakykite sau. Sąžiningai. Visi čyteriai kaltina kitus, bet ne save, ginasi nuo jiem pateiktų kaltinimų, jog jie žaidžia su žaidimą palengvinančiomis programomis ir pnš. Juokingiausia tai, kad visa chebra jį giną, nors žino, kad kažką jis tikrai naudoja ir turi savo kompiuteryje. Ar nelengviau būtų pasakyt: “Seni, davai ištrink, dar NGS gausi, negalėsi žaist, nepadėsi veiksme, sunkiau bus be tavęs” ar kažką tokio?? Kur jūsų logika? Jei norit žaist, kam čytint ir paskui stumt ant valdžios, kai jie jus pagauna?
                Patekimas į NGS už kitas priežastis, manau, yra daugiau mažiau nereikalingas ir tik gadina kitų, šio serverio žaidėjų, patirtį. Galime paimti keletą pavyzdžių. Pirmas: Įžeidinėjimas, užtenka vieno žodžio, kad būtum įrašytas į NGS. Išsipirkimas – protu nesuvokiamas - 500.000, reikia laukti 2 mėnesius ar daugiau, kol bus patvirtinta amnestija, kai čyteriai, kartais, jos sulaukia net greičiau. Paimkime Euro_Pito situaciją, galbūt jis norėjo padaryti taip, kad jį gaudytų policija, kaip žinome, geriausiai juos “triggerina” įžeidimas pravažiuojant, tarkim, netyčia papuoli ant GP policijos pareigūno, parašai įžeidimą, po 20 minučių žiū, kad jau NGS sėdi už kažkokius įžeidinėjimus + reiks laukt amnestijos ir dar pinigus mokėt. Nesąmonė. Antras: Klaidų išnaudojimas, ne bet koks, o tas, kur gali važiuot su gaujos skinu ant savo darbinio transporto, jei tiksliau, tai visi ten yra už tai, kad važiavo su piciuko mopedu, jokio įspėjimo, tiesiog bam, NGS, eik mokėk pinigus ir lauk 2 mėnesius, nes užlipai ir pavažiavai 100 metrų. Dėl kitų klaidų išnaudojimo nesiginčyju, jei jis rimtas, reikia baust, kaip kad buvo, kai sėdi savo bazės hood’e ir pradedi dominuot gaujos zoną, kuri yra LS/SF/LV. Trečias: Visai neseniai atsitikęs Cristiano_Capelli, pateko į NGS, nes ale specialiai atsijunginėjo. Situacija buvo tokia, kad žaidėjas nusipirkęs naują kompiuterį prisijungė į zoną, bandė tvarkytis nustatymus, kėlėsi ENB tvarkėsi modus ir t.t. Visas mėšlas, kurį įsikeli, kai gauni naują kompiuterį, nes tokia jau ta “Ką jūs, modus galėsiu pagaliau įsikelt, nebe 40 fps pas mane” situacija. Skliausteliuose yra paminėta “perspėjau”, kas yra visiskai nelogiška, nes GP sulaukė atsakymo, kodėl jis atsijunginėja, bet jam jis netiko, kai 21h žaidėjas per teamspeak jam palinkėjo “labos nakties”. Kitą dieną prisijungęs jis save rado NGS sąraše, o už tai, jis turės mokėt pinigus ir laukt dar 2 mėnesius. Valdžia, ar manote, kad tai logiška iš jūsų pusės su visais šitais NGS įrašymais ne už čytinimą ar už kokį kitą grubų pažeidimą? Sakote, kad patys gaujiniai visa tai pasidaro, bet šioje situacijoje jūs esate per daug susireikšminę ir per jautrūs, nes reaguojate į kiekvieną menkniekį, ko pasekoje, norėdami parodyti savo “valdžią” įrašote juos į tuos sąrašus. Kas paskui atsiliepia jūsų gaujų sistemos kokybei, nes nebebūna nė vieno žaidėjo, kuris galėtų būti potencialus kandidatas užimti gaujos lyderio pareigas. Susimąstykit, gal vis dėlto ir jūs kažką darote ne taip.
                GP – būtent šiuo metu, tai žmogus, kuriam yra visiškai nusispjaut į gaujas serveryje, nes serveryje nebėra nė vieno potencialaus gaujos lyderio(Visi sėdi NGS arba nežaidžia, nes jo chebra sėdi NGS), tad jis nebeturi ir ką prižiūrėt, karts nuo karto patikrina amnestijas, retai prisijungia į žaidimą. Kai dar būdavo veiksmo, taip pat retai prisijungdavo į serverį, kai to labiausiai reikėdavo. Dažniausiai būdavo online, kai veiksmo visiškai nebūdavo arba jis vyko keturi prieš daug ir pnš. Tokiais atvėjais nieks nečytina ir naudos iš stebėjimo nebūna. Didžiausias nusivylimas, tikriausiai, yra serverio tvarkos prižiūrėtojai, kurie turi visas galimybes pagauti čyterį, nes dabar jiems rodo viską, ką spaudžia žaidėjas, bet ne.. Kam to reikia, aš geriau užbaninsiu kokį Julius_Baryga su 10 xp už air-brk. O paprašius pastebėti čyterį gaujos zonoje tu vėl matai tą pačia situaciją, kai yra užbaninamas koks Petras_Nekaziol už čytinimą. Ir tai ne pavieniai atvėjai, tai gaunasi vos ne rutina, atvažiuodavom į zoną, pamatom čyterį, parašom tvarkos prižiūrėtojams dėl jo, gaunam ignore’ą ir pamatai, kad uzbanino Maryte_Kazlish. Susirūpinkit arba bendradarbiaukit kartu. Nes ir pačiam GP, paprašius pafilmuoti tvarkos prižiūrėtojo jis vargiai gauna atsakyma “Nu gerai” ir tai nėra užtikrintas tuo į ką žiūri per video, ir jam dar reikia 20 minučių užbanint tą žaidėja. Sunkus gyvenimas tiems gaujiniams.. Ech..
                Ką gi, galime pereiti prie sistemų serveryje, tikriausiai parašysiu vieną pasiūlymą, kaip galima paįvairinti ta visa rutiną serverio gaujinio veiksme, nes “last hit” ir “top hold” yra visiškas fiasko, mano manymu. Nes 9/10 dažniausiai būna last hit į kurį niekas nevažiuoja, nes nemato reikalo, o top hold, užsilipus ant stogo ir sušaudžius kitą gaują išlaikai pirmas 32 min ir važiuoji savo keliais arba atsijungi, nes tau jau garantuota zona ir per parą tau susikaups 5 pilnos bagažinės ginklų. Taip, su šia sistema ginklai visiškai nuvertėjo, nes per mano lyderiavimą, vienu momentu galėjau išdalinti vieną, tik vieną sandėlį visiems prisijungusiems žaidėjams ir kiekvienas, kiekvienas žaidėjas būtų gavęs po 1000 deagle’o kulkų. O tokių sandėlių yra trys. Tad čia buvo klaida apskaičiuojant, kiek prisikaups ginklų gaujiniams per parą. Ką siūlau daryti? Tikriausiai ką jau visi sakė, bet jie tai minėjo labai banaliai, tad aš pabandysiu paaiškint, kaip įsivaizduoju tą veiksmą plačiau.
                Tikriausiai siūlyčiau, kad sukūrus gaują, reikėtu iškart gaujiniams duoti hood’ą, nes tų hood’ų primapintų yra ryškiai per daug, tiek rimtų gaujų serveryje tikriausiai nebuvo ir nebus, bet pasvajoti visada galima. Ką daryti davus hood’ą? Labai paprasta, stebėti, kaip ir dabar, ką gauja veikia, kaip dalyvauja veiksmuose ir kaip elgiasi vienoje ar kitoje situacijoje ir taip suteikti oficialumą, kad galėtų grobti pastatus, kaip ir dabar. Dabar kyla klausimas, kam duoti hood’ą katik susikūrusiai gaujai ? Priežastis paprasta, padaryti taip, kad būtų serveryje dalis senos sistemos, kai važiuodavo gaujiniai į sandėlį, tik šįkart jie važiuotų į LS/SF/LV zonas su poniais, nebebūtų “last hit” ir “top hold” sistemos, nes ji ne tik, kad nepasiteisino, bet ir sugadino ginklų “ekonomiką”, kaip, kad pinigų ekonomiką sugadino pardavinėjimai visokie ir pnš. Taigi, atvykus į zoną, paketų gamintis nereikėtų, pirmiausią, tai reikėtų užkrauti tą zonos dominavimo “bar’ą”, kaip ir yra dabar, kad galėtum pradėti imti ginklų paketus iš sandėlio ir krauti jį į savo gaujos transportą, turi būti padarytas ne vienas laikas, o trys, kaip ir yra dabartinėje sistemoje. Sandėlys būtų niekam nepriklausomas, atvažiavus ir užkrovus “bar’ą” būtų leidžiama imti paketus tik tai gaujai, kuri yra jį užkrovusi, ginklų paketų turėtų nebeleisti imti iškart, jei atvažiuoja į zoną daugiau kitos gaujos narių ir pradeda dominuoti ir periminėti zoną, taip sandėlys taptu vėl “nepriklausomas”, nes zonoje yra dvi gaujos, kurių narių skaičius panašus ir reikėtų kažkuriai gaujai vėl užkrauti “bar’ą” iki maksimumo, kad vėl būtų leidžama imt ginklų paketus. Taip pat pamažinti gaunamų ginklų kulkas iš vieno paketo nei buvo ankščiau ir padaryti mažesnį limitą, nei buvo Nortenų ir Surenų fūrose. Žymiai mažesnį, kad ginklai pamažu vėl būtų kažko verti, ginklai iš bagažinės pamažu dingtų, jei sumažintumę dabartinį gaunamų ginklų kiekį, nes su dabartine sistema, ginklų skaičius bagažinėje tik auga ir nė kiek nesiruošia kristi, kol bus ši sistema, arba, kol nebus sumažintas gaunamų kulkų kiekis.
                Gavus oficialumą, grobimų esmę susieti ne su paketų vežimu, nes paketus gautų gaujiniai iš zonų, reikėtų susieti su tai, kokį pastatą grobia gauja, nes gaujinio gyvenimas ir tuo pačiu, kad būtų uždirbami pinigai yra neįmanomas, nes kiekvienas veiksmas yra minusas per piniginė, o kadangi gaujiniai į darbus nelabai patenka, tad užsidirbti beveik neįmanoma, tad pavyzdžiui: Kazino – sprogdinti lošimų aparatus ir iš ten imti pinigus ar sugalvoti kažką panašaus. Meno galerijos grobimai, važiuojama būtų plėšti ne seifus, o labai vertingus paveikslus, skulptūras, relkivijas, nereikėtų dėti bombų, reikėtų kokių naujų “item’ų” gaujinio arsenale pavyzdžiui, koks dalykas panašus į laužtuvą, stiklo pjūklą ar kažką, nes sprogdinant meno galeriją sprogtų ir viskas, kas ten yra vertinga t.y paveikslai, skulptūros ir pnš. Brangesnės skulptūros kainuotų daugiau pinigų, bet ją “pajudinti” iš vietos taip pat būtų žymiai sunkiau ir užtruktų daugiau laiko. Tad gaujiniai galėtų rinktis, ka vogt iš meno galerijos, paveikslus, skulptūras ar kitus vertingus dalykus. Trečiasis grobimas – bankas. Galėtų taip pat būti du variantai, tarkim gali sprogdinti seifą, o išsprogdinus pinigų seifo vartus daryti sprendimą ar  dėti bombą prie kokio seifo su aukso luitais, ar vis tik pasitenkinti tik pinigų maišais, nes papildomas sprogdinimas užtruks laiko ir negali žinoti ar jis bus sėkmingas, nes pasirinkus sprogdinti kitus vartus, pinigų maišų “pick’upai” dingtų.
                 Ačiū tiems, kas skaitėt.
  9. Patinka
    SICK sureagavo į Daškinis_Juda tarp Prašau užblokuoti Jeremy_Novell   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tankistas_Benas
     
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Novell
     
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
     
     
    nžn @Egidijus_Keza pabandyk pasišaudyt su juo dm zonoj kulkos nespėsi išaut krč nes viskas į tave iškart sueis

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.