Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gvidas_Ham

Neaktyvus

  • 859

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 8

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Gvidas_Ham

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham
    2. Parduodamų patalpų dydis: 200 kvadratu
    3. Verslo lygis: 3 maksimalus
    4. Verslo šaka: technologijos
    5. Norima kaina už verslą: 5mln
    6. Nuotraukos su verslo informacija:
    QCY6miN.jpg

    7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): ASAP, versle palieku 600k, butent tada kada daryta foto galima uzsidirbt is produkcijos apie 1.8-1.9mln. Realiai nusipirke versla uz 5mln jau atgaunat 2.5mln. Palikau pardavinet zaidime, verslas randasi uz ginklines. Susidevejima atstaciau, tvarkys para laiko. Tad jei kas perkat praejus 24val po pranesimo, susidevejimas bus 0proc.  Iki lapkricio 1 skaityk ir atsipirks didzioji dalis, ant kaledu jau pliuse busit kas pasiimsit. 

  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gvidas Ham

     

    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas Lays

     

    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Zeminima, esu viesai isjuoktas. Tyciojamasi, pravardziuojamasi, zaidime projekte mano V_P Gvidas Ham, o ne Kumpis. Kaip is DP visi matantys gali suprasti jog su sistema kazkas negerai, ir tokie asmenys gali laisvai naudotis savo privilegijomis pries kitus, ir skatinti visuomene susidaryti prasta nuomone apie esamus zaidejus. Niekuo nenusizengiau, i jo nukopijuota Marko Escobar kurta tema atsakiau klausimas po klausimo visko ko DP reikalavo.  Ka siuo metu Rokas Lays neigia. Jei buciau rases kazkokias klajones, mane butu i stulpa metes, kaip ir pamineta buvo rinkimuose, bet to nepadariau. Anketa net neanalizuota, tik isjuokta. Ar tai korupcija? Klausausi tos liaudies, ir labai daug girdziu butent apie tai kas daresi projekte pastaraji laika. Esu isitikines jog zmogus net zodinio ispejimo negaus. Savo pildytos anketos publikuoti neleidziu, taisykles visiem lygios. 
    Rasydamas tokius atsakymus i tokias temas kuriu veliau nebematysiu visada pasidarau kopija. Zinau ka rasiau, ir tai nera ka minejo Rokas smeizdamas mane. 
    Jei kazkokiom rimtom priezastym butu atmetes anketa, kaip ir kitas, suprasciau. Bet cia tikrai ne tai
    Cia jis save aukstina isjuokdamas zaidejus

     

     

    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    BgBsILJ.png

  3. As turiu kopija to ka rasiau. Niekur tekste neminejau jog sveiki mano sekejai ar kazko panasaus ka vardiji. Saves aukstinimas? Tavo temoj buvo parasyta kaip reikalavimas pasidalint patirtimi, parasiau kur buvau pakiles karjeros laiptas. Ka pasiekiau, ka sukuriau. Dalintis savo temomis nenoriu nes cia zaidime didele korupcija. Ir ten tikrai nera taip kaip sakai zmogau. Speju tau daug mas liepe taip daryt arba tiesiog paskaitei sakini viena kita ir ejai prie kito kandidato. Net ir negaila jog net i analizuojamus nepatekau. Uzteko busenos atnaujinimu jog vienas ciuvelis apsmeiztu ir opa, net neidomu ka sugeba zmogus, tiesiog atmeti. Paklauses net ne liaudies balso, o kazkokio random ciuvo kuris konfliktuoja su visais. Sveikinimai naujam direktoriui, kaip ir minejo lays, jis nusivyles rinkimais bet ir pradziugintas. Sekmes darbuose. Del sekeju, tai tiesiog per ts kalbejausi apie tokius reikalus, buvo pokstas pradziai, po to gal dvi ar tris dienas priaijunges parasiau sveiki sekejai kaip poksta. Kaip pokstais ir sveikinosi zaidejai su manim. 


  4. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau daugiau kazko su nuosavu transportu ideti. Jog pvz kas 1.000 ridos reiketu keisti tepalus, kokias lemputes. Akumuliatoriu gal but prie to pacio. Nes visgi elektra varomas, tiktu bateriju atnaujinimas koks nors. Padangas atnaujint irgi. Taip po gi po kiekvieno dauztumo draudimas koks reikalautu pakartotinai tech praeit. Ir ta technikine kazkokia sudetingesne butu, o ne 30sec reikalas. Gal kazka kaip kad tikrina ta masina rodytu (kaip, kad ant darbo informacijos uzeini, ten vaizdas sukasi graziai, vietoj to, rodytu, kaip masina pakelia, hydraulika, lemputes tikrina, ar kazka tokio) Arba pries tech, reikia serviso istorijos naujausios, jog ten patikrinta viskas ir pakeista pas mechanikus. Prie viso to galima isimti hydraulika pas mech, gerai butu ir jog ideti butu galima :)
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Siekiu siulyti kazka vis labiau realistiskesnio projektui. Kas siuo metu man atrodo silpna, pakeisti i stipresni script. Arba ko butent truksta. 
     

  5. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Zinau jog turim gabiu zmoniu siam labai svarbiam darbui kuris yra lipdukai ar kokie nors tunning priklijuojami aspektai kuriuos galima uzdet ar nuimt. Labai noreciau pvz GTI liniju ant Club tr. Ir dar klubo numeri 53.. Sakes ledas butu. Ir siaip manau, atgimtu kazkiek tos masinos, ka ir stengiuos padaryt. Is viso to kokias lipduku dezes butu galima padaryt, kuriuos uzdedi, kaip, kad dabar aksesuarus. Ten su kokiu 5 lipduku limitu ar panasiai. Labai butu faina ir nerealu is jusu puses. Nes nebutu tik stock automobiliai ir jie jau butu modifikuoti, kas paverstu visa tai dar labiau isskirtiniu projektu. 
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: naujos tune dezes galbut,  kurybine puse issiplestu, dar daugiau kur kist grynuosius zaidime. Kas nenoretu lipduku? Tuoj cia NFS Pay Back bus 

    Kiti irasai: visais tais lipdukais galima butu prekiauti ir uzsideti ar nusiimti, nes kitaip gaut tune su lievais stickeriais butu prastoka.

  6. Atiduosiu 1000 kreditų vienam žaidėjui kuris užpildys šią anketą:

    Anketa:

    Jūsų V_P žaidime: Gvidas Ham

    Skaičius nuo 1 iki 100: 4

    Ką darysite su laimėtais kreditais?: pirksiu vipa, likusius issisaugosiu 

  7. Jūsų V_P žaidime: Gvidas Ham

    Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesio skaičiai negali kartotis rinkdamiesi skaičių atidžiai pažiūrim ar nepasirinkote to paties skaičiaus kaip kitas dalyvis): 4

    Kokio sekančio giveaway norite ( Būtina parašyti negalima atsakyti nesvarbu ar t.t kitaip anketą atmesiu): retos masinos

    Kokiais tikslais planuojate išleisti 2k kreditų:  uzsidirbsiu, isleisiu vip, gal +5euriukai priedo. matysiu

  8. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai smulkus pasiulymas, man paciam asmeniskai butu naudingas. Prie picerininku padaryt jog privaziuoji prie langelio, kur npc yra su transportu ir gali papildyt alki neislipes is tr. priemones. 
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog papildoma vieta kur pavalgyt, retas kuris naudojasi picerija pacia. 
     

  9. vienas geriausiu pasiulymu del spintos, jog joje galima butu laikyti skin ir aksesuarus, siuo metu namai neturi savo roles apart del saves, tad pridejus keleta nauju minciu namai, butai, lusnos taptu vel populiarios, ir reikalingos. pasiuliau minciu ir del garazu, yra sukurta tema. bendrai jungiant sekantis update gali buti susijes su nekilnojamo turto pletra projektui. labai geras dalykas, jog galima laisvai rinktis baldus, ju kainos dideles, bet to matyt neuztanka.

  10. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiulymas bus ilgas, neabejoju jog kazkas yra tai siules, bet noriu savaip interpretuot si pasiulyma. @Aivaras_Vercetti butinai paziurek. @RokasSupaprastinsi gyvenima su geru darbeliu Aivarui.

    Siulymas toks. Turgus, ar kazkokia prekybviete. Kad butu viskas saugu, bus pavyzdys kaip baldu parduotuve. Yra skiltys, kaip, kad skelbimu kontoroi. Issirenki skilti, ir matai tarkim automobilius parduodamus, atskiras mygtukas suzinot info. I tapati ideti tdeziu pardavimus. Tiesiog kas vyksta dabar kas diena zaidime bei forume, butu galima pardavineti tiesiog zaidime apsilankius toje prekybvieteje. Privarai automobiliuka, paspaudi Y raide, ir jis jau kitame pasaulyje, stovi, kaip, kad salono garazas. Pati heroju, t.y. zaideja nukelia i lenteles pildymo vieta, ten irasoma kaina, bei kazkokie papildomi komentarai. Bet kas galetu ateiti ir siulyti parduoti tr. uz kokius 2proc pardavimo sumos. (iskart problema jog parduoti galima butu ir isemus is ten, bet ne visi gali pirkt ar parduot kazka visa para, cia tik platesnes galimybes isigyti ka nors) 

    Galbut koks papildomas interjeras kuriame stovi 40mln vertes @Marko_Escobar parduodami sultan. Bus puikus eksponatas ziurovams. Nes 40mln uz sultan? suprasciau dar koks sandking... Tesiam toliau:
     Yra tag automobiliu detales. Man gan asmeniskai tos tdezes ir visa kt.. Jau dzin. Ir siaip jos tokios neatrodo gan idomios, kaip, kad budavo pries pora metu. Siulymas toks: norint gauni tune ant automobilio, reiktu tas tdezes naudot kaip detaliu gavimui. Panaudoji deze, gauni kelias detales butent tam tikrom masinom, ko nereikia parduodi turgui kuris paminetas auksciau, o kuriu reikia naudoti ant savo tr. Pvz turi ta ypatingaji sultan, visiskai svaru, be jokiu modifikaciju, ir turi pora buferiu. Ka reiktu daryti. Tai keliauti pas mechanikus i garaza, naudoti irankius ( Reiktu didesnio garazo mecham), kazkoks procesas buferiams pritvirtinti, ir ten uz tam tikra kaina jie atlieka darba. ARBA, turi nama, garaza (54id namo lauko garazas irgi tinka), ir jame pats savom rankom, naudodamas irankius prisimontuoji detales.  Dabar viska ka cia paminejau reikia ekonomistams pasunkinti, ir toliau laikyt ta pinigu salinimo sistema su sultan. Nes toki dalyka idiegus i greenside juk sultan prarastu verte. Todel darbas geras islaikyt ju verte kazkaip. Ypac ratai, labai pats noreciau ant stratum originalius ratus turet, bet ir koki mini tune. ( As stance megstu) bet su tdeze... netikiu jog imanoma pasiegt to ko noreciau. Todel ratu pasirinkimas platus. 

    Taip pat pridet galima kokia skilti: Importines detales. Butu jau serverio detales, kur kasdien kazkokiu laiku atsirastu kelios detales, kurias nupirktu greiciausi pirkejai, ar aukcionas, kurio trukme minute, veikia automatiskai, laimi pasiules didziausia suma, penkiasdesimt devinta sekunde. ir t.t. Zodziu, noretusi, jog is tdeziu gaunamu detaliu butu ir originalus ratai. Net tas tdezes irgi galima isskirstyt kokias detales gaunamos, bronzines prastesnes detales, sidabrines jau aukstesnio lygio mod. auksines viskas kas geriausia. 

    Viska galima pakeist, ziurint i problemas projekte. Viena ju namas, siandien namai neturi jokios priezasties, naudos. Namas tik del saves. Bet transporto tobulinimui, modifikaciju idiegimui reiketu garazo. Butent namo, lyg daryti 'project build'. Taip pat galetu buti naujas pastatas, kuris priklausytu mechanikams ( Turetu tapacia savo baze ir kazkur kitur stovetu mechaniku garazas, kur direktorius sprestu, kas ten gali uzdarbiauti modifikacijomis), ten tr. savininkas turetu uzsakyti modifikacijas, pristatyti detales, dazus ar kt. ir palikti transporta tarkim dvylikai valandu, jog irasyt kokias 3 modifikacijas. Per ta laika mechanikas tarkim nudazo masina spec. izoliatoriui, ir ten palieka tr. dazams dziuti. idejes koki buferi, uztrunka maziau. buferi reikia nudazyti pagal tr spalva. nes detales stock buna baltos. irasius nitro, reiketu diagnostikos, statyti ant stendo ir t.t. 

     

    Visa tai Aivarai jau tavo sukurti scriptai, tau juos tik perrasyt reiketu. Atlikt keleta testu, Marius su Roku atliktu ekonominius namu darbus. Nenoriu uzkraut darbais kurie ir taip stringa. Taciau noretusi pamatyt toki dalyka. 

    Galvoju kazka naujo kur reiketu komandinio darbo, bent dvieju zmoniu. Nes dabar absoliuciai viska galima daryt individualiai. Bet pameginsiu kazkur pridet dalyku, kur reiketu daryti kartu. Kad ir darbuose. Bet noriu pamatyti atnaujinima, jog nenueitu veltui tie pasiulymai. Neaisku kas cia per ji dar keisis. :)

     

     

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog daugiau realizacijos. Daugiau veiklos, platesnes zaidimo galimybes. Cia nesustoju. Viskas priklauso nuo savininku. 
    – Kiti svarbūs įrašai: Padekit plesti sia ideja komentuodami zemiau. :)

  11. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dirbu pervezeju, matau jog yra problemos su senuoju DPD palikimu firmai. Tolko nera. Ta proga nauja tdeziu rusis. Butent tie mazieji kroviniai veza tune detales i lokacija. Toje lokacijoje kaupiasi ivairios dalys:
    Sekmingai atvezei buferi, ratus, wrap, spoileri ir kt. detales. Kas 10-20 mazuju nuveztu kroviniu toje lokacijoje atsiranda pardavimui tdeze. O ta tdeze yra suklijuotos visos tdezes, bet su mazu procentazu, ir didesne kaina. Kaip, kad pvz 30.000 europiniu grynu. Vadintusi maisyta tdeze. Nuo 150 prisijungusiu tdeze pigtu iki 20-25k. 

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mazuju kroviniu vairuotojai galetu kazka naudingesnio veikt. O tas naudingumas trauktu didesne eile prie tdeziu pirkimo. Bei masyvu aktyvuma norint isigyti deze. 
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Lokacija galetu buti sale skelbimu kontoros pavyzdziui. Cia jau aukstesnioji valdzia sprendzia. :)

  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: 

    Keturduris Sultan, pravažiavęs jau visus 644 kilometrus.  Turi maišytą rudą spalvą. Bagažinė tuščia yra tik basavykas, Puikus automobiliukas žygiui. Tinka į stance parodą. Bekelės keliones. Kelionėms su draugais. Patogus odinis vairas, rekaro pagal užsakymą gamintas salonas. Idėta nauja aparatūra, pakeisti tepalai, filtrai, diržai. Parduodu nes ieškau didesnės. p.s. nesenai atkeliavęs iš Japonų. 
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): Visos nuotraukos: https://imgur.com/a/szuFQSQ

    RSrjHjp.jpg


    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 650.000 eurų. 500.000 eurų.
    5. Papildoma informacija : Tik rimti pasiūlymai. Kaina galima derinti vietoj.  Atiduodu su ratais. Ziemos nemacius.

  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham
    2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Perku club, su jau uzdeta tune deze. Domina ivairus pasiulymai, tiek dyzeliai, tiek benzininiai. Reikalinga pilna info apie transporta. Foto aiskiai matoma, jei fotografuojat nakti, tai bent po zibintu atsistokit. Foto be ENB.  Privalumas RUDA spalva.
    3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: rasykit norima kaina. ir ar galima deretis prie vietos
    4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Auto foto turi buti be modifikaciju. Originalus samp.  

  14. Pirmas montazas, minties nera. Kazko reikia daugiau. Kitas dalykas, jau kitoj savaite irasas bus be AUDIO, nes bus pazeistos autorines teises. Yra youtube kanalai ivairus, nepamenu kaip vadinasi, bet kazka ivesk angliskai i YT, kad be autoriniu teisiu muzika butu. Tokios pastabos pradziai. Taip pat siulyciau uz eura, ar du bent pradziai nusipirkt tel laikykli su kojom. Is ebay, aliexpress, wish, arba siaip parduotuvei, matau uzsieni esat, lengva rast tokius dalykus. Cia tik siaip mazos pastabos, nepriekabiauju. Bet man patinka stebet naujus vlogerius kada jie auga. Daug pradejau ziuret kurie buvo vos po kelis simtus prenumeratoriu, o dabar turi simtus tukstanciu ar net milijonais. Tos pirmos kelios sekundes su batais idomiai atrode, nezinau ar cia montazo fail, ar taip but ir turejo, bet atrode idomiau, daugiau tokiu prisigalvot reikia, taip auditorija auginsit greiciau. 
    @Marcel_Wallace

  15. Nepritariu del fondo. Direktorius irgi dirba, ir jis dirba daugiausia. Is jo ranku valgo visi darbuotojai. Bet bent ne trupinius. Todel vogti? Tai vadinama algu ismokejimu. Po savaites, kas lieka bus tavo arba dp rankose tau isejus. Taip kad, ta likuti gali panaudot ivairiai. Darbo naudai, ale motyvacijos, kuriu as nelabai duodavau, arba naujas TV pas tave namuose. Kiekvienas darbas turi best darbuotoja. Furose valis pvz. Tai tarkim kas aplenks ji tam prizas ten kokiu 500k, ar 1mln kad ir. Per ta laika chebra jum 5-10mln uzdirbs. Reik galvot. Visi direktoriu mato kaip melziama karve. 

    Mama! As noriu pieno, noriu valgyt. Zaidime tai skamba kaip norim veiklos, veiksmo. Ir kaip nekeista kaikurie isivaizduoja save taip. Bet juk uzdirbt tai reikia! Esu mates kaip chebra bankrutuoja, isdalina visus pinigus premijom, aniem nebeidomu zaist o ir pats direktorius iseina, nes nebeturi pinigu kuriuos laimejo stupid evente. Taip, kad tas darbo ivairinimas turi nesti pelna jopapa. Galvokit. Niekad i minusa neejau. Ir nevogiau, skolindavausi tik is fondo. Marko ir taip turejo daug pinigu, jam ten kelios kapeikos nieko nepakeis. Ir grazindavau. 

    Suzinokit kas yra Elon Musk. Kiek jis galios turi sioi planetoi vien del savo galvos kur reikia pinigus kist. 

     

    P. S. Rekomenduoju ta kur aplenkt reikia. O jei darbuotojas dar dirba ir jis geriausias, tai moket truputi daugiau uz titula. Kitiem va yra motyvacija. Kur ten gauni 20k i sav. O kir gali kokius 200k i sav. Tai varke? 

     

    @Laurynas_Leigon @Mafijos Senelis @Edvis Gaming

    @Justas_Jucius

    @Kenshin Yona

     

  16. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas_Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Priekabos prikabinimas. 

    Tai pasiulymas kaip pagyvinti zaidima smulkiomis detalemis. Siuo atveju prisikabint priekaba prie sunkvezimio. Privaziuoti prie jos atbulomis, islipti, atlaisvinti rankinius priekabos stabdzius, prijungti laidus, padaryti atitinkama apziura. Procesas neturi buti ilgas, bet ir neturi buti paprastas. Scriptai lengvi. 
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: ivairove darbuose, realizavimas pacio projekto. 
    – Kiti svarbūs įrašai: tinginystei leisiu pagriebti atostogu, ir stengsiuosi pagyvinti zaidima bent jau savo idejomis. O sekanti zingsni jau zengs komanda. Aisku jei prisijunks prie ugdymo bei tobulinimo. @Rokas @Aivaras


  17. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas_Ham
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradesiu nuo furistu, bet turiu planu kaip mazos detales pavers zaidima realistisku. Pasikraunant krovini i fura siuo metu reikia palaukti kelias sekundes, paspausti mygtuka. Skamba, atrodo ir yra per daug paprasta. Siulau prie kiekvieno krovinio prideti keltuko darba, t.y. Paciam pasikraut krovini naudojant technika. (tai naudojama realiam gyvenime, yra ir sunkvezimiu ar furu kurios turi prikabinama forklift.) Tai gi, paspaudus raide pasikrovimui, reiketu tiesiog kelias dezes ar gelzgalius nuvezt iki furos, paspaust pora raideliu, kaip darbas gamykloi ( tuoj prieisiu prie jo), ta produkcija paimt is sale esancios vietos, primapint tos produkcijos jog ji butu visada ten. Mazdaug masinos dydzio deziu kruva, is kurios pasiemi. Aivaras manau zino kaip tai veikia. Pasikrauni ta produkcija pats ir vaziuoji.

    Kalbam toliau ko reikia. Tai teisiu, kurias issilaikyt kainuotu 400-500 pinigu. O jos skirtos naudotis keltuku gamykloi, arba tiesiog vairuojant fura. 

    Toliau pinigai, padidint atlyginima uz krovinius, nes automatiskai sunkesnis darbas, keltuka skaiciuot tapati kaip vairuojant fura, t.y. gaunamas uzmokestis per minute. Bet ten tarkim 50pinigu i min ir kad isvengt daug script darbo , jis nesikeistu priklausomai nuo rank. Prisidetu tik paslaugu priedai. 
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau ivairoves darbe. Atsizvelgiant i realybe. Ne visi sutiks, tad toki dalyka pamatysim po labai ilgo laiko. 
    – Kiti svarbūs įrašai: Stengsiuosi pasiulyti daugiau. Cia smulkmena, kuri tik nervuos visus. Bet norint kazko realaus to reikia. Neidomu kai viskas auksu lieta. Turi buti kazkokiu angliu. Cia viena ju. Laukiu ivairiu nuomoniu.

  18. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas_Ham
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikalinga informacija su teamspeak IP. Sia akimirka as jos neradau forume prie ivairiausiu skilciu. Atskiroje temoje apie visa teamspeak informacija neradau adreso taip po gi. Ieskojau ir prie projekto informacijos. Anksciau buvo virsui serverio IP, ir TS IP, bet dabar matau tik nauja komanda ir serverio IP.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Sutaupytumet daug laiko tiems kurie nemoka teamspeak ip mintinai. Nes po 10 minuciu as jo vistiek neradau. 

  19. Šito atnaujinimo su Marko laukėm ilgai. Planavom ir kūrėm daug. Tik bijojau jog jau nebežaisiu, kada ateis ši diena. Labai gaila, nes tikrai norėčiau išmėgint savo gabumus ties interjero kuryba. Pažiūrėjęs video kobkurso, matau labai labai daug vietos kurią galima išnaudot, daug erdvės, o ypač vilos, lušnos atrodo jaukesnės, tačiau vila, čia jau elitas, pasireiškia kiek tu bapkių prisikaupei, bet ne koks kūrybingas gali būt. Patariu dalyviams neskubėt. Per dieną tokio šedevro nepadarysit :3

  20.  

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gedis_Gaska

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gvidas_Ham

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog kai esi sugautas teisesaugos. 

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/ba5d0a5b299756c8c1d1636006835685503.png

    http://imgur.com/ZT6KyyW

     

    čia dar apsidraudimui, jog tikrai nėra tikrų nuotraukų. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.