Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gra Nbk

Neaktyvus

  • 71

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Gra Nbk gavo reakcijąScott_Gemini tarp Gra_Nbk užtildžiau Scott_Gemini   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Gra_Nbk
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Scott_Gemini
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: ižeidimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/PtDLzp2
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/j00EMT9
  2. Liūdnas
    Gra Nbk sureagavo į Gvidas_Ham tarp Peikiu Rokas Lays   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gvidas Ham
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas Lays
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Zeminima, esu viesai isjuoktas. Tyciojamasi, pravardziuojamasi, zaidime projekte mano V_P Gvidas Ham, o ne Kumpis. Kaip is DP visi matantys gali suprasti jog su sistema kazkas negerai, ir tokie asmenys gali laisvai naudotis savo privilegijomis pries kitus, ir skatinti visuomene susidaryti prasta nuomone apie esamus zaidejus. Niekuo nenusizengiau, i jo nukopijuota Marko Escobar kurta tema atsakiau klausimas po klausimo visko ko DP reikalavo.  Ka siuo metu Rokas Lays neigia. Jei buciau rases kazkokias klajones, mane butu i stulpa metes, kaip ir pamineta buvo rinkimuose, bet to nepadariau. Anketa net neanalizuota, tik isjuokta. Ar tai korupcija? Klausausi tos liaudies, ir labai daug girdziu butent apie tai kas daresi projekte pastaraji laika. Esu isitikines jog zmogus net zodinio ispejimo negaus. Savo pildytos anketos publikuoti neleidziu, taisykles visiem lygios. 
    Rasydamas tokius atsakymus i tokias temas kuriu veliau nebematysiu visada pasidarau kopija. Zinau ka rasiau, ir tai nera ka minejo Rokas smeizdamas mane. 
    Jei kazkokiom rimtom priezastym butu atmetes anketa, kaip ir kitas, suprasciau. Bet cia tikrai ne tai
    Cia jis save aukstina isjuokdamas zaidejus
     
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :

  3. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Rokas_Lays tarp Raktų dvikova: mechanikai pradės darbus su naujuoju direktoriumi   
    MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ
    "Sveiki mano sekėjai", pasitikėjimas savimi ir savo kompetencijomis visada buvo privalumas. Kas per daug - tas nesveika: liaupsių paveiktas asmuo ne tik sugebėjo sukurti tragikomediją iš menkniekio, bet ir parašė veikalą, kurį sudaro vien tik pasiekimai ir savęs aukštinimai. Deja, pasigedau visko, ką privaloma paminėti laiške. O čia sakinys jums "mano gerbėjai", su kuriuo įmanoma bet kokį drk pasiimt: Kokios bus temos forume aš atskleist dėja nenoriu, bet nebus paprastos Ačiū tau, Kumpi, už pakeltą nuotaiką. O šiaip esu pakankamai nusivylęs šiais rinkimais, didžioji dalis asmenų yra nusižengę, todėl krenta mano akyse, tačiau yra ir kita medalio pusė, kai kurių asmenų laiškai buvo pakankamai įdomus, todėl porą asmenų įsitrauksiu į savo stebėjimų ratą. 
    Ben_Wayne  - pakankamai įdomus laiškas, tam tikrais aspektais nušlovei nosis senbūviams, tačiau užkliuvo tavo motyvai t.y. kodėl tu nori tapti direktoriumi, nes jų kaip ir nebuvo. Dar nepatiko tai, kad tavo motyvacijos šaltinis, autoritetas yra direktorius, kuris paskutiniu metu tempėsi poste, o objektyvios ir argumentuotos nuomonės čia nebuvo,
    Aivaras_Ali  - kur buvęs kur nebuvęs atklydo ir Vilkas į rinkimus, bet kodėl turbūt ir pats nesupranta, ne per seniausiai grįžo į projektą ir sugebėjo išstenėti šiek tiek aktyvumo.
    Ernestas_Paklausk - no hard feelings, bet tau dabar per anksti - grįžai neseniai, todėl projekte turi susišildyt kėdę ir tik tada bandyti įsitvirtinti, nes palikdamas stipriai prisidirbai. Nuodėmės turi būti išpirktos...
    George_Butler - pradėdamas skaityti laišką prisiminiau labai svarbų dalyką, t.y. prieš tai tavo naudotą V_P. Žinau koks esi geras asmuo, tačiau šiame serveryje asmenys nėra baudžiami šiaip sau - keli ban'ai, 3 forumo užblokuoti accountai, privertė susimąstyti, kad galbūt neesi toks, kokią nuomonę esu apie tave susidaręs.
    Michael_Pacano - ne taip lengvai pasiduodi, šaunu. Man būnant direktoriumi, patiko tavo vadovavimas, ideologija, bendradarbiavimas, deja, tapus DP ne taip ilgai teko pabendradarbiauti. Laiškas tvarkingas ir argumentuotas, todėl nepalieka didelių klausimų. Labai pritariu tavo nuomonei, kad mechanikuose didelis darbuotojų skaičius yra bereikalingas. Pats apie tai esu kalbėjęs. kaip ir kiekviename darbe svarbiausias išlieka efektyvumas, o ne kiekybė. Mechanikų darbas yra vienas iš tų, kuriame yra didžiausios galimybės padaryti "elitinę firmą".
    Haku_RInha - dar vienas asmuo dažnai besilankantis rinkimuose, dalyvavai ir paskutiniuose rinkimuose, kuriuose gavai minusą, dėl savo praeities žaizdų, Visada noriai skaitau tavo laiškus, jie turi savito žavesio. 

    Rinkimų finalas, kuriame kaunasi Haku ir Michaelis, abiejų veikėjų siekiai panašūs, kaip ir taikoma metodika, taip pat abu ragavę vadovavimo duonos. Michaelis serveryje praleido daugiau laiko, bet tai nėra pagrindinis argumentas, man patinka jo punktualumas ir gebėjimas išlikti ramiu ir neišprovokuojamu visose situacijose. Haku, atsiprašau, bet šį kartą tau atitenka 2-oji vieta, linkiu siekti tikslų ir įrodyti ne tik man, kad sugebėsi pasikeisti. Žemaitis_Žmogus nors nepaminėjau tavęs tarp tų kitų, bet tau skiriu 3-iąją vietą, nes tavyje matau potencialo. O Pacanui linkiu nepasikelti po mano liaupsių ir sukurti tai, ko nespėjai praeitą kartą.

  4. Haha
    Gra Nbk sureagavo į Mafijos Senelis tarp Mafijos_Senelis užblokavo Danny_Capillo, Mark_Garrison, Earth_Ceejey   
    – Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis.
    – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Danny_Capillo, Mark_Garrison, Earth_Ceejey.
    – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Apgaudinėjimai.
    – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: http://prntscr.com/kv0hxz
  5. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Marko_Escobar tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas   
    Trumpa atrankos apžvalga.
    Iš esmės esu nusivylęs šia atranka, nes ieškojau "another me" žmogaus, kuris būtų stipriomis idėjomis, gerai pažinotų projektą, išmanytų šio darbo virtuvę vos tik įstojęs į vėžias ir be savininkų įsikišimo, nes ,mano nuomone, šiomis pareigomis turi apsiimti aukšto intelekto bei stipraus ir stabilaus charakterio asmuo, kuris taip pat žino viską kas vyksta projekte. Nežinau ar man pavyko atsirinkti tinkamą žmogų, pasirinkimo didelio neturėjau, bet čia jau laikas parodys, nes renkuosi tą atrankos dalyvį, kuris buvo arčiausiai to ko ieškojau ir tikiu jog gali susiformuoti pastovus šios srities profesionalas.
    Ketvirtasis direktorių prižiūrėtojas,
    Rokas_Lays.
  6. Haha
    Gra Nbk sureagavo į Evaldas_Gte tarp Parduodamas Baltas Sultanas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Mantas_Shelby
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius:Viskas bus matyti nuotraukose, bagažinė tuščia.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos):https://imgur.com/a/cj85N
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:nuo 270k
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):
  7. Haha
    Gra Nbk sureagavo į Marko_Escobar tarp Karas prieš neaktyvius ir multi žaidėjus   
    Skelbiame karą neaktyviems ir multi-acc žaidėjams, laikantiems nekilnojamąjį turtą!

    Projekte dažnai iš žaidėjų girdime skundus, kad yra neaktyvių žaidėjų, kurie ilgai laiko verslus ar namus.
    Vardan aktyvių serverio žaidėjų, patikrinome tokius skundus ir radome net aštuonis pažeidėjus, kurie turėjo verslus per kelias paskyras, arba prisijunginėįo prie neaktyvių draugų accountų ir prižiūrėjo verslus. Šį kartą buvo atimti tik antrinių registracijų verslai. Šio reido metu atimti 4 verslai. Sekančiam kartui pasiliekame galimybę atimti visus žaidėjo verslus ar pinigus. 
    Taip pat nuo šiol įsigyvens dar viena naujovė. Reguliariai kas mėnesį tikrinsime nekilnojamojo turto savininkų pražaistą laiką per mėnesį.
    Jeigu žaidėjas per mėnesį nebus pražaidęs 600 minučių - savininkai rankiniu būdu atims turimą nekilnojamąjį turtą.
    Pirmosios neaktyvių žaidėjų patikros įvyks kelių dienų bėgyje. 

  8. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza laikinai užblokavo Gra_Nbk   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Egidijus_Keza
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gra_Nbk
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms 
     
     
  9. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Night_Amber tarp Night_Amber užtildė Lukas_Off   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Night_Amber
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukas_Off
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/MAkK5
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/Kq39S
  10. Patinka
    Gra Nbk gavo reakcijąPronis_Kadilaks tarp Taksi direktoriaus rinkimų analizė.   
    O ką dabar :DD Sveikinimai naujam direktoriui
  11. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Ernis Pokemon tarp Taksi direktoriaus rinkimų analizė.   
    @Gra Nbk Per anksti biški užšventei Sveikinu Micro
  12. Haha
    Gra Nbk sureagavo į Billy_Jack tarp Taksi direktoriaus rinkimų analizė.   
    Šį kartą sugalvojau rinkimus šiek tiek pratęsti ir pažiūrėti, kaip elgiasi kandidatai ilgesnį laikotarpį. Anketas pateikė 9 asmenys, vienas iš jų net sugebėjo, neatlaikęs rinkimų įtampos, šiek tiek padauginti alkoholio ir taip gauti ban'ą teamspeak'e. Atmetus visus priklausomus nuo alkoholio ir šiaip apsimelavusius asmenis, liko 3 potencialūs kandidatai - Micro_Cloth ir Adomas_Green, Dovis_Nesakysiu.
    Perėjas prie šių asmenų analizavimo, susidūriau su labai stipriomis asmenybėmis ir jų laiškai, idėjos bei charakterio bruožai tikrai stebino. Micro_Cloth - šio žaidėjo kandidatūrą matau ja antrą kartą ( buvo patekęs tarp kandidatų ), o šį kartą patobulėjo ir pasirodė dar geriau! Mane labai nustebino gausybe nematytų sistemų, kurioms pasirodė, kad reikės nemažai priežiūros ir man buvo šiek tiek sunku suprasti, kiek laiko turėtų skirti šiems dalykams, tačiau patikrinęs šio mėnesio aktyvumą (+4409minutės) - klausimų daugiau nekilo. Stebėjimo laikotarpiu efektyviai dirbai mechaniku, prie elgesio žaidime prikibti negalėjau. Adomas_Green - trumpai ir aiškiai išdėstyta anketa, puiku, kad moka įžvelgti buvusių kadencijų pliusus ir minusus, sugeba sugalvoti tinkamus sprendimus. Prie anketos gal ir neturėčiau kur prikibti, tačiau idėjos... Pereidamas prie idėjų, pradeda man vardinti visokius garbės sąrašus, elementarias misijas, savaitės konkursus, kurių nelabai jau galima ir vadinti idėjomis, nes šie dalykai jau naudojami nuo kokių 2012 metų. Žaidime šio žaidėjo nepastebėjau, nes pats retai prisijungdavau, tačiau 5000min per šį mėnesį parodo jo motyvacija čia žaisti ir galbūt kažko pasiekti, todėl viliuosi jį dar pamatyti būsimose atrankose. Dovis_Nesakysiu - žaidime bei teamspeak programoje iš šono atrodo, kaip nerimta asmenybė, tačiau anketoje save sugeba parodyti visiškai kitaip. Smagu, kad supranta, jog TAXI nėra pelningas darbas ir pateikia būdus, kuriais bandytų pildyti sunkiai kylantį fondą, moka išsikelti konkrečius tikslus. Visą jo kandidatūrą sugadino elgesys žaidime.. Aktyvumas ~3000min, o ir bėgiojimai nuo pareigūnų bei pasislėpimai versle - nepridėjo jokio patikimumo. 
     
    Dar kartą peržvelgęs visus kandidatus, mažiausiai minusų surinko Micro_Cloth, todėl nieko nelaukęs skelbiu jį naujuoju Taksistų direktoriumi!
     
     
  13. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Billy_Jack tarp Peikiu CLN Pavaduotoja Ernis_Pokemon   
    Kaip matau iš bendravimo, aukštesnis rangas proto neprideda ir jeigu tamstai atrodo, kad išmėtimas už kolegės užgauliojimus bei pažeminimą prieš visą kolektyvą yra nepgrįstas, tuomet neturiu apie ką kalbėti. 
    Tema rakinama.
  14. Patinka
    Gra Nbk gavo reakcijąPronis_Kadilaks tarp Parduodu 100m 2lvl verslą   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gra_NBK
    2. Parduodamų patalpų dydis: 100m
    3. Verslo lygis: 2lvl
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: minimum 2,05m
    6. Nuotraukos su verslo informacija:  https://imgur.com/a/v5GtZ
     
  15. Patinka
    Gra Nbk sureagavo į Pronis_Kadilaks tarp [0.1.8.6]Pasiūlymas serveriui: bagažinės inventorius garaže   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pronis_Kadilaks
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog pasirinkus mašiną garaže(bet jos neišvarius į lauką) rodytų jos bagažinės inventorių. Taip būtų žymiai papraščiau gaudytis tarp mašinų bagažinių kuriuose yra tavo norimas ginklas, nes dabar jeigu turi daugiau tų mašinų su ginklais sunku atrasti tą tr. priemonė kurioje yra tavo norimas ginklas. Dabar ieškant tų ginklų tarp mašinų yra grynas vargas, kiekvieną mašiną išsivarinėti į lauką, atidaryti bagažinė ir tikrinti jos vidų. Taip pat pasitaiko variantų, kada išsivarius mašiną į lauką ji susibugina ir pradingsta, todėl turi mokėt 1.5k, kad ją atstatytum :/
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebūtų tiek daug to bereikalingo vargo varinėjant mašinas į lauką.
     
  16. Haha
    Gra Nbk gavo reakcijąHard_Efect tarp Parduodu 100m 2lvl verslą   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gra_NBK
    2. Parduodamų patalpų dydis: 100m
    3. Verslo lygis: 2lvl
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: minimum 2,05m
    6. Nuotraukos su verslo informacija:  https://imgur.com/a/v5GtZ
     
  17. Patinka
    Gra Nbk gavo reakcijąRokas_Lays tarp Parduodu 100m 2lvl verslą   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gra_NBK
    2. Parduodamų patalpų dydis: 100m
    3. Verslo lygis: 2lvl
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: minimum 2,05m
    6. Nuotraukos su verslo informacija:  https://imgur.com/a/v5GtZ
     
  18. Haha
    Gra Nbk gavo reakcijąBonnie_Rosa tarp UNBAN GRA_NBK xdd   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gra_Nbk
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Orestas_Fender
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas Naujokui xdd
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/k7mTE
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  https://imgur.com/a/o0bKK

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.