Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mister_Kareivis

Neaktyvus

  • 117

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Mister_Kareivis sureagavo į Lemon_Madeit tarp Prašau užbluokoti Frank_Williams   
    Žaidėjas užblokuotas.
    Tema rakinama.
  2. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Lemon_Madeit tarp Prašau užtildyti San_Pan   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.
  3. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Lelia Dipsis tarp Prisistatau Lelia_Dipsis   
    • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lelia_Dipsis
    • Jūsų tikrasis vardas: Deimantė ( antras vardas, kuriuo mieliau prisistatau žaidime ) 
    • Jūsų amžius: 19 metų
    • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Taigi, sveiki. Šį kartą nusprendžiau visiškai nuo nulio parašyti savo prisistatymą, kad bent jau keletas žmonių galėtų susidaryti mano charakteristinį portretą. Kalbant apie mano charakterio bruožus, esu komunikabili, lengvai randu bendrą kalbą su "įvairaus plauko" žmonėmis.  Stengiuosi išvengti konfliktų, rasti kompromisą bei draugiškai spręsti įvairias problemas. Esu draugiška, tad nevengiu bendrauti su kitais tiek serveryje, tiek TeamSpeak'e.
    Kaip minusą galėčiau nurodyti savo "lengvą užsidegimą". Neretai kitiems peržengus ribas galiu užsidegti kaip degtukas bei labai supykti. Žinoma, nevengiu "paprikolinti" ir kartais visiškai nusišnekėti. Kas liečia pomėgius, esu gan meniškos sielos žmogus.
    Realiame gyvenime, už sampo ribų, studijuoju bei dirbu. Studijuoju fotografiją bei video, taip pat papildomai mokausi italų kalbos.Laisvalaikiu nevengiu padainuot, ko aišku, nemoku, bet mėgstu. Dar domiuosi daaaaug įvairiausių dalykų, kas yra susiję su menais, poezija bei rašymu.
    Tarpkitko, būtų smagu pabendrauti su žmonėmis, kurie taip pat yra prie meno
    • Nuotrauka(privaloma): https://imgur.com/a/fAK7rlE
     
     
  4. Haha
    Mister_Kareivis sureagavo į Hitautas tarp čia prikolų bus...   
    Sveikučiai, vakar (2020.03.16) padėjome aš ir @Vasilije_Vasic mūsų bendram draugui @Nerioske_Gamer laikyti policijos kvalifikaciją.
    Pirmas editas 😐
    ČIA
  5. Pasimetęs
    Mister_Kareivis gavo reakcijąArnas_Hazer tarp Mister_Kareivis užtildė Goerge_Kelly   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Mister_Kareivis
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:George_Kelly
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:/v naudojamas nepagal paskirtį.
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/GgGaX8Y
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/GgGaX8Y
  6. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Goffredo_Luciano tarp EF'PD "Afterlife" Vakaro Veiksmas   
  7. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Nedaz Nedaz tarp N - Modpack [winter edition] 2019   
    #Modpack'as kurtas tik tam, kuris jo - norės. Nėra „awesome“, tačiau atnaujintas žiemos modpack'as iš mano senesnio kuriuo buvau pasidalinęs!
    N U O T R A U K O S  I Š  M O D P A C K ' O

    V A I Z D O  Į R A Š A S  I Š  M O D P A C K ' O
    ⇡ M O D L O A D E R ⇡
     
    C L E O 
    K I T A
    PILNAS „GTA:SA“ PARSISIUNTIMAS.
  8. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Rokas tarp 5 metai! Ar mes sustojome?   
    5 metai! Ar mes sustojome?
    Visų pirma norime padėkoti visiems projekto žaidėjams, jog per šiuos metu jie įrodė, koks mūsų projektas gali būti stabilus be jokių naujovių! Už stabilumą galime dėkoti tik Jums, todėl praėję metai yra tik Jūsų metai!

    Labai norime tikėti, jog šiais metais sugebėsime atsidėkoti už visą tą laukimą, kuris užsitęsė nežmoniškai daug laiko. Taip, tai mūsų kaltė ir mes prisiimame visą atsakomybę už susidariusią situaciją. Turbūt padarėme klaidą (padariau klaidą aš), jog nusprendėme tokiu metu, tiek aukštai išsikelti sau kartelę. Visam tam tiesiog nebuvome pasiruošę ir tai visiems kainavo daug brangaus laiko. Bet mes negalime sustoti dabar. Esame sugrįžę į tą kovinį ritmą, kuris toliau verčia mus tikėti savo idėjomis ir siekti savo užsibrėžtų tikslų. O kad visos Jūsų ir mūsų idėjos išsipildytų mums reikia dar šiek tiek laiko. Todėl prašome visų tikėti tuo, ką šiuo metu mes darome.
    Projekto gimtadienio proga 01.24 serveryje vyks dalybos, kurių metu didžioji dalis prisijungusių žaidėjų (ne AFK) serveryje galės laimėti įvairiausių prizų.
    Taip pat nuo 01.24d. iki 01.26d. perkant kreditus visais galimais būdais gausite +25% didesnį kreditų krepšelį.
    5 metai! Ar mes sustojome? Ne.
    „Greenside“ administracija
  9. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Edvis Gaming tarp Policijos Departamentas turi naują vadovą   
    Rinkimuose sulaukiau gan nedidelio kandidatūrų skaičiaus, o šioms pareigoms tinkamų - vos vienetas. Naujas veidas, pateikęs savo laišką - Andrius. Neišsiplėsdamas noriu pasakyti, jog duodamas pareigas policijos firmoje, kurioje yra reikalaujama atsakomybė ir patirtis, nepatyrusiam ir neatsiskleidusiam žmogui stipriai rizikuočiau ir būtų daugiau problemų nei naudos iš šių pareigų net tau pačiam. Paminėti verta ir tai, jog jei jau nusprendi pretenduoti į šios firmos vadovo postą, gebėk dirbti atsakingiau ir nerink darbo įspėjimų bei papeikimų, nes vien jau šis faktas kelia dvejonių ar iš vis tu esi savo srityje ir ar šis darbas yra tau. Taip pat nelabai suprantu, kai pildoma yra į visas atsilaisvinusias pareigas iš eilės, nejaugi neturi vienos ar keleto patinkančių firmų, Nedai, ar tiesiog pildai visur iš eilės su mintimi „o gal gausiu tą direktorių“? Anketą pateikei išsamią, tačiau nieko ypatingo ir labai unikalaus nepamačiau iš idėjų pusės, keletą idėjų tiesiog „paėmei“ iš ankstesnių direktorių kadencijų. Nesakau, jog tai yra didelis minusas tavo kandidatūrai, tačiau norėčiau matyti didesnį pastovumą ir apsisprendimą iš tavęs. Tačiau dar didesnį nesusipratimą man sukėlė žmogaus, kuris atsiduria stulpe dėl keliamų „šou“ su policijos pareigūnais, kandidatūra. Kad ir kaip gražiai parašytas prisistatymas būtų, tačiau tai neatpirks dabartinių tavo daromų nesąmonių. Visgi atsirado asmuo, kuris savo laiške gebėjo parodyti, jog jis policijos firmos vidų ir vadovavimą jai įsivaizduoja kitaip, nei prieš tai buvę vadovai. Aišku, visi puikiai žinome, jog rašyti laiške yra viena, o gavus galimybę pasireikšti ir visa tai realizuoti yra kita, tačiau tikiuosi, jog Domantas tai gebės realizuoti ir policijos departamentas bus keliamas į aukštesnį lygį visais aspektais. Kalbant apie patį laišką - jame netrūko nieko, skaityti buvo lengva ir patogu, tačiau galėjai pasukti galvą ir sugalvoti kokią nors „epic“ idėją, nes galvą turi gerą. Tikiuosi eidamas pareigas įneši į firmą kažką „savo“ ir neteks daryti „copy paste“ nuo buvusių direktorių.

    Naujasis Policijos Departamento direktorius - Billy_Jack!
     
  10. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Rokas tarp Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.   
    Helovinas dar tik prasidėjo!  +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimų per 4 dienas.
    Ar tai yra normalu „(ne)švariausiame“ SA-MP serveryje Lietuvoje?
    Sėdime ir galvojame ką galėtumėme pakeisti, jog tokie atvejai nebepasikartotų ateityje. Ir taip kiekvieną kartą kai susiduriame su tokiomis problemomis, kurios žudo projektą tiek iš „vidaus“, tiek iš „išorės“. Ką tai reiškia? MUMS PROJEKTAS RŪPI! Taip. Helovino užduotis nėra tobula. Ji turi savų problemų ir tai pripažįstame. Bet ar dėl to, jog užduotis yra per daug sudėtinga reikia sukčiauti? Nemanau.
    Idėją teoriškai „pastačiau“ pats ir įvertinau tai, jog užduotis gali būti per daug sudėtinga. Dėl šios priežasties Helovino dėžei gauti nereikia surinkti visų moliūgų. Užtenka surinkti 4vnt. visų rūšių moliūgus. Ką tai reiškia? Iš 24 galimų dienos moliūgų jums užtenka rasti 16 jog gautumėte didįjį prizą (/hdeze)! Jeigu neturite tokios rūšies moliūgo? Tai irgi apgalvota. Tam yra galimybė keistis moliūgais su kitais žaidėjais. Bet jums to neužtenka.
    Aš asmeniškai prisiėmiau atsakomybę už Helovino idėjos originalumo stoką ir pripažinau tai viešai keletą kartų. Dabar Jūsų eilė pripažinti savo kaltę. Tiesiog nesuvokiu protu kaip galima taip sukčiauti. Per 4 dienas turėjau bent +10 atvejų, kurių metu žaidėjai  bandė prisiekti viskuo, jog yra nekalti. Pokalbio pabaigoje tie patys žaidėjai pripažino savo kaltę ir gailėjosi, jog sukčiavo. Atsiprašau, bet melagių nekenčiu. Vertinu tuos žmones, kurie padarę klaidą ją pripažįsta. Tokiais atvejais mielai galima paieškoti kompromiso ir rasti būdą, kuris suteiktų vilties tam pačiam žaidėjui sugrįžti į žaidimą. Bet tai ką mačiau per pirmas keturias Helovino dienas yra tikras siaubo filmas. Mes nesame buki, esame suaugę žmonės, turime didžiulę patirtį sa-mp projektų administravime, todėl esame susidūrę su begalę panašių atvejų, todėl turime išlavintą „uoslę“, kuri leidžia „užuosti“ tuos, kurie ateina su vienu tikslu - meluoti, Jūsų pasiteisinimai taip pat tampa vis juokingesni. Iš „išorės“ užduotis galbūt ir atrodo panaši į kitas, bet „viduje“ esamę pakeitę tai, dėl ko jūsų visi pasiteisinimai tampa „tuščiais šoviniais“ ir didina Jūsų įtarumą, jog naudojote užduotį palengvinančius failus. Kaip pavyzdžiui pasiteisinimas nuotraukų turėjimu. Praeiti eventai turėjo 168 atsitiktines vietas, kuriose buvo galima rasti paslėptus moliūgus, dovanėles ar kiaušinius. Šis eventas tokių vietų turi virš 500. Man tai juokinga, o jums ar juokinga?
    Visi Jūsų veiksmai yra registruojami loguose. Juos tikrinant praleidžiame po +10 valandų per dieną. Ir viskas tik dėl to, jog „greenside“ liktų prie savo „(ne)švarumo“ idėjos. Nežinau ar ši tema ką pakeis, ar atvers kažkam maumenelius ir prikrės daugiau košės makaliošės, bet labai tikiuosi, jog įvertinsite mūsų darbą ir leisti mums dibrti prie serverio atnaujinimo vietoj to, jog aukotumėme brangų laiką sąžiningumo užtikrinimui.
    Galbūt jums atrodo, jog mes Jūsų nebausime dėl to, jog bijome prarasti skaičius tiek prie žaidėjų atžymos, tiek kalbant apie finansus. Teks jus nuvilti. Atsisukite į projekto praeitį ir mūsų priimtus prendimus. Didžioji dalis mūsų sprendimų buvo orientuoti į sąžiningumo užtikrinimą kas mums kainavo žaidėjų skaičių. Klaida? Gal ir taip, o gal ir ne. O galbūt mūsų tikslai yra didesni? Jeigu į viską žiūrėtumėme taip kaip žiūri didieji mūsų SA-MP projektai, tokiu atveju (greičiausiai) mes irgi nenusileistumėme jiems skaičiais. Mūsų filosofija yra kitokia. Norime užtikrinti kokybę ir siekti savo tikslų. Jeigu eitumėme tais pačiais išmintais keliais greičiausiai, bent jau manęs, SA-MP'e nebebūtų. Čia tas pats kaip darbas/pomėgis. Jeigu tau jis patinka - tu jį atliksi nuoširdžiai ir tau bus įdomu jį atliekant. Jeigu tu jį atlikinėsi dėl kažko (pinigų), kokybės kartelė kris ir tik klausimas kada kantrybės taurė persipildys.
    Nuo 2019.11.01 00:00 iki 2019.11.04 20:00 logų nebetikrinsime. Nuo 2019.11.04 20:00 logus toliau tikrinsime ir bausime tomis pačiomis bausmėmis. Kreipiuosi į kiekvieną serverio žaidėją nuoširdžiai. Jeigu naudojote palengvinančius failus iki 2019.11.04 20:00 - TAI JŪSŲ ŠANSAS PASITAISYTI. Jeigu nepasinaudosite šiuo šansu, vadinasi nesuprantate mūsų ir tęsti žaidimo mūsų projekte negalėsite.
    Kaip ir visi žinote yra ruošiamas didelis serverio atnaujinimas, kuris dabar jau mane žavi ir verčia svajoti. Svajoti apie tokį „greenside“ kokio visada norėjau. Ar išliksit iki atnaujinimo? Čia yra tikroji Helovino užduotis!
    Pagarbiai „greenside“ administratorius Rokas
    Jeigu toliau  žaidėjai bus blokuojami už sukčiavimą Helovino užduoties metu - /hdeze raktų dalybų šiais metais nebus.
  11. Haha
    Mister_Kareivis gavo reakcijąJack_Nixon tarp Ieskau PD modpack   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Kareivis
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): kita
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: POLICE MODPACK
    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): Betkoki mudpack 
  12. Haha
    Mister_Kareivis sureagavo į Rebeka tarp Karo su neaktyviais žaidėjais rezultatai „no. 5“   
    Karo su neaktyviais žaidėjais rezultatai „no. 5“

    Kadangi vasara, buvo taikomos lengvatos, dėl kurių nemažai žaidėjų išvengė verslų/namų konfiskavimo. Pasibaigus vasarai tokios lengvatos nebus taikomos ir projektui reikės skirti kur kas daugiau laiko, kad neprarastumėte turto. Noriu priminti: žaidėjai projekte turi lankytis reguliariai, o ne per kelias dienas sumušti rekordą pražaistų minučių tik tam, kad neprarastų turto. Na, o šiam kartui „laimingieji“ yra šie:
    Konfiskuotas turtas
    Namai

    Arma_Fast[11ID]- 34 min

    Verslai

    Draugelis_Drrugas[24ID] - 20 min
    Arma_Fast[37ID] - 34 min
    Edvinas_Delfinas[38ID] - 16 min
    Rokas_Yellow[42ID] - 137 min
    Matas_Green[55ID] - 28 min
    Edgaras_Nike[62ID] - 60 min
    Lukis_Armani[65ID] - 17 min
    Cornish_Rex[67ID] - 25 min
    Ignas_Style[72ID] - 40 min
    Arianas_Grandis[75ID] - 316 min
    Tommy_Marshell[78ID] - 348 min

    Greitu metu visas konfiskuotas turtas pasirodys aukcionuose.

    Greenside.lt administracija,
    2019m., liepos 31d.
  13. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Egidijus_Keza tarp Tony_Express užblokavo Joey_Cortez   
    Užblokavimo apeliacija patvirtina.
  14. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užblokavo Joey_Cortez   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Express
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Joey_Cortez
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas(Užbaninau už serverio klaidų išnaudojimą sumaišydamas reason'ą)
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  15. Haha
    Mister_Kareivis gavo reakcijąGood_Modeon tarp Prašau užbluokoti Orestas_Runkelis   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Kareivis
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Orestas_Runkelis
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:  Tai yra čytinimas kai yra surakintas ir jis galėjo vaikšiuoti.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
    @Mafijos Senelis @Egidijus_Keza 
  16. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Jeff_Boyka tarp Prisistatau Jeff_Boyka   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeff_Boyka
    Jūsų tikrasis vardas: Manfredas. 
    Jūsų amžius: Esu dabar 16 metu. (2003/03/10) 
    Iš kokio miesto esate?: Panevėžys. 
    Kokie jūsų charakterio bruožai?: Draugiškas, sąžiningas, patikimas, linksmas, mandagus, mėgstantis pajuokauti, suprantantis juokus, gerbiantis kitus ir save. 
    Laisvalaikio hobis(-iai): Laisvalaikį praleidžiu žaisdamas kompiuterinius žaidimus kaip SA:MP, CS:GO, CSS. Taip pat ir su draugais. Be to filmuoju vaizdo įrašus juos montuoju. 
    Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu pikta šunį. 
    Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Šiame žaidime gyvenu jau penkerius metus. 
    Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Draugai pakvietė prisijungti, prisijungiau ir pradėjau žaisti. 
    Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Na kaip ir nebeturiu kuom ir be išsireikšti. Susitikime žaidime! 
    Nuotrauka(privaloma): [ Spausk ]
  17. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Egidijus_Keza tarp Peikiu Black_Summer   
    VIP narys perspėtas ,jeigu tai pasikartos jis bus baudžiamas griežčiausia bausme.
  18. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    2019.04.24 


    Mes sugrįžtam, su pakeistu didžiu iš 150x250 į 300x300, turėjau daug neperdirbtu stockų todėl važiuojam.

    Jeigu reikalinga bent viena iš originaliu nuotraukų esančiu apačioje - susiekite su manimi, stockai neištrinti, todėl nesunkiai jums atsiusiu originalus. 

    #SUMMER #PALMS #LIFE #ONAIR #JUSTSMILE #ENJOYINGLIFE 



     
  19. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    Nuolatinė atranka į projekto komandą,
    Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos.
     
    Paskirtis,
    - Motyvuoti dabartinius komandos narius;
    - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi;
    - Vengimas ekspromtinių atrankų.
     
    Motyvacinio laiško reikalavimai,
    Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai).
    Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1.0 Asmeninė informacija
    Jūsų Vardas_Pavarde serveryje:
    Kiek jums metų?:
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:
    2.0 Aktyvumas
    Kiek laiko praleidžiate serveryje per dieną (valandomis)?:
    Kiek laiko praleidžiate forume per dieną (valandomis)?:
    3.0 Svarbiausia dalis
    Jūsų motyvacinis laiškas (laisva forma rašote įtikinamąjį laišką kuo galėtumėte būti mums naudingi):
     
    Kandidatūros yra tikrinamos kelis kartus per mėnesį. Prašyti patikrinti kandidatūrą anksčiau laiko ir panašiai yra draudžiama.
    Paskutinį kartą atnaujinta 2017.04.09 12:05
  20. Patinka
    Mister_Kareivis sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    Rezultatai,
    Bandomajam laikotarpiui atrinkti kandidatai: @Mafijos Senelis ir @Pronis_Kadilaks.
    Apibendrinimas,
    Viena iš stipresnių atrankų su kuriomis teko susidurti. Labai džiugu, jog sulaukėme tiek daug stiprių kandidatūrų. Labai gaila, bet šiai dienai ieškome tik poros žmogučių, todėl pasirinkome tuos variantus, kurie turi daugiausiai potencialo ir mažiausiai rizikos. Labai tikiu, jog nepatekę į komandą per šią atranką, bet patekę į mūsų radarą žaidėjai toliau tęs savo istoriją mūsų projekte ir per kitą atranką nebevers abejoti jų galimybėmis.
    Greenside administracija,
    2018, rugpjūčio 19d.
  21. Haha
    Mister_Kareivis gavo reakcijąRobin_Hood tarp Peikiu Taksistų Direktoriu ir pavaduotoja   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mister_Kareivis
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Direktorius:Ernis_Pokemon Ir Pavaduotojas:Denis_Xander
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Taksistų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neatidumas,buvau užpildės neaktyvumo anketa ir šiandien būčiau dirbes bet dave 2 ispėjimus.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Nemokami ispėjimai.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Čia yra įrodimai kai dave ispėjima:https://imgur.com/I09Saaw o čia kai užpildžiau neaktyvumo anketa:https://imgur.com/FKKB3Ye (Iš Susinervinimo palikau darba)
     
     
     
     
  22. Haha
    Mister_Kareivis gavo reakcijąGood_Modeon tarp Peikiu Taksistų Direktoriu ir pavaduotoja   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mister_Kareivis
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Direktorius:Ernis_Pokemon Ir Pavaduotojas:Denis_Xander
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Taksistų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neatidumas,buvau užpildės neaktyvumo anketa ir šiandien būčiau dirbes bet dave 2 ispėjimus.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Nemokami ispėjimai.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Čia yra įrodimai kai dave ispėjima:https://imgur.com/I09Saaw o čia kai užpildžiau neaktyvumo anketa:https://imgur.com/FKKB3Ye (Iš Susinervinimo palikau darba)
     
     
     
     
  23. Patinka
    Mister_Kareivis gavo reakcijąGordon_ Hells tarp Peikiu Taksistų Direktoriu ir pavaduotoja   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mister_Kareivis
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Direktorius:Ernis_Pokemon Ir Pavaduotojas:Denis_Xander
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Taksistų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neatidumas,buvau užpildės neaktyvumo anketa ir šiandien būčiau dirbes bet dave 2 ispėjimus.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Nemokami ispėjimai.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Čia yra įrodimai kai dave ispėjima:https://imgur.com/I09Saaw o čia kai užpildžiau neaktyvumo anketa:https://imgur.com/FKKB3Ye (Iš Susinervinimo palikau darba)
     
     
     
     
  24. Patinka
    Mister_Kareivis gavo reakcijąRamsas_Skype tarp Peikiu Taksistų Direktoriu ir pavaduotoja   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mister_Kareivis
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Direktorius:Ernis_Pokemon Ir Pavaduotojas:Denis_Xander
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Taksistų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neatidumas,buvau užpildės neaktyvumo anketa ir šiandien būčiau dirbes bet dave 2 ispėjimus.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Nemokami ispėjimai.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Čia yra įrodimai kai dave ispėjima:https://imgur.com/I09Saaw o čia kai užpildžiau neaktyvumo anketa:https://imgur.com/FKKB3Ye (Iš Susinervinimo palikau darba)
     
     
     
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.