Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Žemaitis_Žmogus

Neaktyvus

  • 510

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 7

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Žemaitis_Žmogus

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus


    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 
    Sveiki, kaip žinome serveryje turime galima sakyti tris darbus kuriems yra sunku su fondu - medikai, taksi ir pervežėjai. Kad šių firmų ekonomika išgyventu reikia naudotis mano vadinama sistema - nesisuksi negyvensi. Mano manymu reikia visiems šiems darbams ne vien pridėti naujų sistemų, bet ir padaryti jų darbą reikšmingesnį. Pervežėjai negauna daug užsakymų, nes serverio žaidėjų mašinas jokiu būdu neišnykstą, apart jas parduodant serveriui, tokiu būdų mašinos daugiau eina tarp žaidėjų ir yra mažesnis poreikis pirkt naujas. Štai turiu savo pasiūlymą kaip padaryti medikams darbą pelningesnį bei reikšmingesnį:

    Žodžiu, mano manymu reikėtų padaryti mirtis žaidime reikšmingesnes. Kaip dabar yra? Jei esi kur nors už kaimelių rida kėlei ir mirei, tai norėsi kad medikas tave pakeltu, kad nereikėtų kviest takso kad nuvežtu iki tavo mašinos. Bet jei esi pvž kaimeliuose tai nėra didelio skirtumo ar lauksi kol tave medikas pakels atvažiavęs, ar išbūsi tas 45s ligoninėj ir toliau eisi stumt laiką. Suprantat apie ką aš? Dabar yra klausimas kaip padaryti mirtis reikšmingesnes.. Jas galima padaryti mano manymu šiais būdais:
    1. Pakelti piniginį mokystį kai miršat. Naujokui iki 1500xp reikėtų nemokamai padaryti. Bet žaidėjam iki 50.000 xp padaryti 2000 eurų mokestį už keliavimą į  HP.  Žaidėjam kurie yra virš 100.000 xp padaryti mokestį keliavimui į HP 4000 eurų.  Šie pinigai eitų į medikų fondą.
    2. Padaryti laukimo laiką Hp ilgesnį. Padaryti 1,5 minutės. 
    Šiais būdais žaidėjas labiau rinktusi pagulėti ir pamaigioti tą space mygtuką ir sulaukti medikų, nei kad nukeliaut į hp iškarto, ir išsipirkti iš hp už 750 ar išlaukt tas 45s. Bet dabar galvojat nesąmonė tokios kainos, wtf kas čia per temos pavadinimas. Tai žodžiu, esant tokiom kainom žaidėjam nebūtų malonu mirti. Tai aš turiu pasiūlymą sukurti sveikatos draudimo sistemą. Ji veiktu paprastai, žaidėjas nusiperka sveikatos draudimą, ir turint sveikatos draudimą, jo laikas hp sumažėja nuo 1,5 min, iki 45 sekundžių, bei jo mokestis kurį turėjo sumokėti miręs sumažėja 90 procentų. Jei turite mokėti 4000 eurų už keliavimą į HP be draudimo, tai su draudimu jums tereikėtų mokėti 400 eurų. Draudimai būtų dviejų rūšių, medikų duodamas draudimas, ir privatus draudimas. Medikų parduodamas draudimas būtų perkamas iš bet kokio mediko, ir turėtų standartinę kainą, ir  tam tikrą laiko galiojimą. Privatus draudimas būtų lygiai toks pats, bet kaina būtų priklausoma nuo žaidėjų skaičiaus serveryje. Jei daugiau žaidėjų serveryje - didesnė kaina. 20 Procentų privataus draudimo kainos eitų į medikų fondą, o 80 procentų į patį serverį.

    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
    Nauda serveriui būtų tokia kad medikų darbas būtų pelningesnis darbuotojui, tokiu būdu medikų darbas pritrauktų daugiau žaidėjų. Nauda patiems medikams be to, būtų tai kad valdžia turėtų didesnį fondą išdalinti savo darbuotojams algose. Visa nauda eitų ant medikų darbuotojų. Be to, serveryje medikai turėtų dar didesnę prasmę. 

     

    Komentaruose laukiu rimtų diskusijų, nuomonių ar geresnių idėjų ties šią tema - medikai, su argumenais. boomer"ių čia nereikia, kurie tik apie save galvoja, ir plačiai nemasto. Gal turbūt ateityje parašysiu savo idėja kaip mano manymų reikėtų duoti "daugiau darbo" fūristams.

     

     

    ps. srr dėl klaidų, emigrantas esu
     

  2. Nu visų pirmą pagirsiu kad nesi gangsteris ir nesedėjas zonoj dar, nes gs kalėjime jau yra tokia sistema kurią aprašei, ten gali skalbt kojnes ir kitus skalbinius ir už juos gauni pora litų ir analiuojasi kelios dešimt sekundžių. Dėl tavo pasiūlymo su picerija tai būčiau už. Tarkim užsako valdžia maistą į darbo valgyklą ir piciukai turi ten suvežiot tam tikrą kiekį maisto ir kai darbuotojai ten dirbantys valgys, tas kiekis mažies. Bet problema tame kad daug piciukų nedirba o tiesiog visus užknis važinėdami savo tom pirdom ir spamina į čatą “ėė kaula? 25k slk gg ez win”. Jei šią problemą išspręs mūsų gerb. savininkai tai manau tavo idėja bus galima panaudot.

  3. Na jei mechanikai naudotu tuos švyrurėlius tokiom priežastim kaip važiavimas per žolę tam kad paimti blogai pastatytą automobilį (ant žolės) tai jo pritariu mldc idėja būtų, arba tempant automobilį iki kma ar kažkas panašaus tai jo pritariu. Bet jei tie švyturėliai bus naudojami važiuojant į iškvietimus, ar teikiant mechaniko paslaugas tai tada būsiu prieš, nes mechanikai nėra spec. tarnybos darbas :D kaip policija ar greitoji. Nemanau kad tokie argumentai kaip "kiti serveriai neturi tokios sistemos tai gerai, o jei turi - blogai nes būsim copycats lol" labai tinka... Yra pasiūlyta idėja kuria galima išvystyti.

  4. Prieš, nesąmonė todėl kad pareigūnai galės tiesiog trintis prie visų žaidėjų ieškoti kas be diržo tik tam kad nubaust. Važiuos keliu nuo PC iki MG kaimo pravažiuos kokį taksiuką iškarto pamato ar su diržu ar ne, o realybėj taip nėra :D kad prasilenkia dvi mašinos greitai ir pamato vairuotojai ar su diržu ar be. Taigi yra pažeidimas ir pamatai per /patikra ar su diržu ar ne. Čia jau reiktu kad serveris taptu RP stiliaus kad kažkas panašaus būtų į šią sistemą. 

  5. Sveikas, tu buvai išmestas nes šaudei į žaidėjus be priežasties ir už rakinimą žaidėjo mirties būsenoj. Šaudai į kito mašiną, po to tavo įrodymuose kai surakintas nusikaltelis atsidūrė vandenyje tu pradėjei šaudyti ir šaudei į kitą žaidėją kuris buvo prie pat ir jį nušovei. Kai liepiai nusikalteliui plaukti iki žemės jį paleidai ir kai jis pasiemė dviratį tu vėl pradėjei į jį šaudyti nors šaudymui į dviratininką turi būti stabdymas. Už visas šias situacijas ir pažeidimus nusprendžiau tave tiesiog išmesti iš darbo vietoj to, kad mėtyti tuos 3 įspėjimus. Dėl to kad aš nušoviau kažkokį civilį nes mane įžeidė nežinau ar aš tiesiog neatsimenu šios situacijos ar tu čia tiesiog ją išsigalvoji. 

     

     

     

     

  6. Suprantu tavo idėją bet esu prieš nes mums ten nėra ką daryti, nu ok šaudysimės bet nei mes ko gausim iš to nei ką, gaujos kovoja ten dėl ginklų o mes ten tik dėl vaizdo nebent. Reikia tikėtis kad per atnaujinimą bus daugiau veiksmo tarp teisėsaugos ir gaujų :D arba reikia laukti kol gaujos atsigaus ir mes jas galėsim nugalėt  :) 

  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Žemaitis_Žmogus 
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): eurai ant hudo
    Komentaras apie modifikaciją (nebūtina): Pastebėjau kad daug kam reikia šio modo tai nusprendžiau pasidalinti. 
    Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas): 

    3b3d628633566cf4fd13961fca311d4c697.jpg
    Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: https://www95.zippyshare.com/v/VhMOI5vS/file.html  (jei neveiks linkas rašykit man į AŽ)

  8. Laba vakara, Tu buvai išmestas iš darbo dėl šių pažeidimų:

    • Neatsakymas į papeikimą 

    • Įrodymų nepateikimas

    • Baudimas be įrodymų 

     

    Kai baudi žaidėją ir nepateiki įrodymų tai yra traktuojama kaip freestarinimas ir dėl to žaidėjai yra išmetami iš darbo. 

    Tau buvo 24 valandos atsakyti papeikimą, tu neatsakei, aš tau daviau šansą įkelti įrodymus ir perspėjau kad už neatsakymą į papeikimą gresia įspėjimai. Gavau iš taves tokį atsakymą : https://prnt.sc/pd0asi. Tai traktuoju kaip baudimą be įrodymų ir dėl to išmečiau iš darbo. Nesvajok apie tokius dalykus kaip " vienas įspėjimas už baudimą be įrodymų". Policija yra rimta firma ir čia yra griežtumo, negalvok kad čia eilinė neutrali firma. Ne pirmas esi kuris gavo šį likimą. 

     

     

     

  9. Sveikas, gan unikalų būdą susiradai sau prisidaryt repų sakyčiau. Tu stovėjai prie vartų. trugdai pravažiuoti pareigūnams, todėl buvai nubaustas, nes kai buvo liepta pasitraukti, tu nepasitraukei. Jei nežinojai yra tokia nuostata kad už pasikartojantį nusižengimą baudos duoti neprivaloma. Poto kai tikrinau neaktyvumą ir kalbėjaus su savo darbuotojais tu vėl išsidirbinėjai ir su dviratuku lakstei prie vartų, todėl vėl tave perspėjau kad važiuotum iš bazės, nes tau nėra ten ko veikti, tu ne prie ko ten. Vienintelis kartas kada tau reikia būt prie pd bazės, tai kai susimokėt baudą viduje, ar jau dirbi pareigūnu. Bet po mano perspėjimo tu neklausei manes ir tau buvo sudėti starai, o pasodintas buvai dėl labai paprastos priežasties, todėl kad nesusimokėjei baudos. Jei tave kažkas pavadina klaunu, kai turi užsidėjas klauno skiną , tai čia nėra įžeidimas žmogau. Štai antras video kai neklausei kai liepiau pasišalinti iš POLICIJOS BAZĖS. 

     

  10. 20 minutes prieš, Hash_Vertigo rašė:

    Ir vėl tas pats, juk aiškiai matome žiūrint vaizdo medžiaga kad cilindras nerodo tiksliai jis stringa, Tai nieko neįrodo net graudu darosi kai žiūri į pikselius ir matai ugnį juk galėjau ne aš ten būti, juk dviese buvom o nuotraukoje tik vienas matosi, tai kaip čia suprast? Ir vėl kartojat tą pati per tą pati, Kadangi matau jog šneku per sunkiai tau suprantama kalba štai pateikiu faktus dėl ko šie įrodymai netinkami.

    1. Nesimato nick.
    2. Vaizdo medžiagos kokybė nesuprantama.
    3. Vaizdo medžiagoje buvo ne vienas asmuo.
    4. Vaizdo įrašas, bei žaidimas pareigūno kompiuterija stringa.
    5. Pareigūnas nepateikė svaresnių, aiškesnių įrodymų kurie įrodytu jo kaltinimus.

    Norėčiau sulaukti atsakymo iš direktoriaus kodėl buvo neįkeltas pilnas chat kai pareigūnas man rašė ar aš šaudžiau ir netyčia parašiau jam į /sms ,,JO". Aš pateikiau įrodymus kad žinutė buvo skirta ne jam ir iš viso to aiškiai matome jog direktorius ir pareigūnas susimokė prieš mane. Vien dėl šios melagystės jie turėtu būti nubausti.

     

     

    Tavo tas cilindras nestriginėja, darbuotojui ne žaidimas stringa o bandicamas, todėl ir yra low framerate'as. Video yra 720p tai prie ko kad "lieva kokybė" video? tai gal pasigerint kokybe per youtuba žmogau. Nick neprivalo būti matomas, vistiek video įrodo kad tu šaudai. Tau galiu atsakyt kad tokius įrodymus gavau iš darbuotojo kad atsakai jo į jo klausimą, bet netame esmė nes video matosi kad tu šaudei ir dar čia apsimeti nekaltu, nors visuose mano patektuose nuotraukose ir video aiškia matosi kad šaudei, dar tau patariu kad sumažintum greitį ant 0.25x, kaip minėjau yra dvi vietos kuriuose matosi kad tu turi ginklų ir šaudai TAŠKAS

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.