Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Minde_Marshell

Narys

  • 478

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 14

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Minde_Marshell

  1. Tai va nusprendžiau vienam iš jūsų padovanoti transportą "Buffalo" viskas ką jums reikia padaryti tai pasirinkti skaičių nuo 1 iki 100 ir pakomentuoti šioje būsenoje. Jei skaičiai kartosis laimės žaidėjas parašęs tą skaičių pirmas. Nugalėtoją išrinksiu random.org būdu 22:30 sėkmės!
    Transporto INFO - https://prnt.sc/13v69xv
    Ohr1iBk.png

  2. Kad neišsigąstumėt noriu įspėti. Vakar buvo serverio restartas, kurio metu policijos departamentas gavo specialiuosius ginklus. Į juos įeina „Combat Shotgun“, „Sniper Rifle“ ir „Grenade“. Specialiuosius ginklus atrakinti ir užrakinti gali policijos departamento direktorius. Geros dienos baikeriams!

    giphy.gif

    1. Minde_Marshell

      Minde_Marshell

      Krenta lapai auksiniai ir leidžiasi tyliai Mg ir Bb bariukai.

    2. (Peržiūrėti 28 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Sveiki atvykę i greenside sampuka čia  visi dirba ir draugiški kaip niekur nebūta. Nori prisijungti ir pajausti ritmuką spausk greenside mygtuką.

  4. „Lokio medicinos centras“ netoli vyriausybės informuoja:

    „Greenside miesteliu ribose padidėjąs oro užterštumas kietosiomis dalelėmis, bei nuo Las Venturas dykumų atkeliavusios dulkės. Prasta oro kokybė išliks mažiausiai bent kelias paras. Rekomenduojame neskinti obuolių nuo medžių. Pajutus kažkokius sveikatos sutrikimus, prašome kreipti į „Lokio medicinos centras“ arba /kviesti medikus“

    6d47501092f8d81705151cdcd3e02579639.png

  5. Išaušo laimingiausia diena jūsų gyvenime PAGALIAU Benetis, nebebus toks įtakingas ir nebebus tas, kuris priima sprendimus, taip blogai, kaip jums atrodo. TAIP supratot teisingai, mano kadencija čia baigta. Neberandu motyvacijos įrodinėti jums, kodėl turėjo būti taip ir ne kitaip. Pavargau visiškai išsekau emociškai ir nebenoriu daugiau investuoti savo laiko ten, iš kur negaunu teigiamo feedbacko, nes jis tik vienas dar motyvuoja mus čia. Nekalbu vien apie save kalbu apie visus raudonus bendrai. JŪS esate tie kurie nešate didžiausia motyvacija mums, jūsų žodžiai ir įvertinimai, motyvuoja daugiausia, JŪS esate tie, dėl kurių čia viskas vyksta ir be jūsų, nebūtų nieko. Prašau supraskit, kad tai yra kita idealogija ir tai nereiškia, kad jūs esate nesvarbus serveriui, tai tiesiog paprastas prisitaikymas prie kitokių dalykų, TAI nėra nepagarba jums, kaip jūs visada išsireiškiat. Tik vieno noriu paprašyti, kad pagaliau pradėtumėt vertinti, tai kiek savininkai įdeda į jus ir kaip jie nori, jums užtikrinti kuo kokybiškesnį žaidimą, prieš darant kažką blogo, prašau įvertinkit, kiek savininkai turės dėl jūsų plušti, kad situacija išsiaiškinti ir priimti gerą spendimą. Pasikartosiu JŪS esate svarbiausias elementas čia ir tik JŪS motyvuojate mus, didesniems darbams.
    O dabar kaip sakoma, mes dar susimatysim
    mamba out kobe bryant GIF by NBA

  6. Na tai koks tas pirmas įspūdis išvydus atsinaujinusį „Greenside“? Ar patiko mano „playlist'as“? 🎵 Ar matėte „Fuzkin Pizza“? Vairavimo egzaminas pasirodė per daug sudėtingas? Ne problema! Mėgstame rizikuoti, o rizika yra neatsiejama dalis klaidos, todėl tik atnaujinus serverio versiją prašome visų dalintis savo mintimis ir kartu prisidėti prie projekto tobulėjimo! 🙂 Pasigedote „TAXI“ ir ligoninės? Ne problema! Atnaujinimas jau ne už kalnų, todėl kaip ir visada, taip ir šį kartą norime palikti kuo daugiau klausimų, į kuriuos galėsite atsakyti kiekvienas sau atnaujinimo dieną!

     

    1. Minde_Marshell

      Minde_Marshell

      Man patiko tai ,kad isvydau naujų stunt vietų turėsiu ka veikti. Tada labai patiko kad atsirado naujų namų. Ir labai patiko naujasis salonas. Šeip bus įdomu pamatyti viską pačiam ir išmėginti, bet šeip man asmeniškai pasirodė tušti kaimeliai ,bet manau reikia pačiam pravažiuoti ,kad pamatyti. Žodžiu davai keliam į serva ir žaidžiam 😉

    2. (Peržiūrėti 11 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.