Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Derek_Escobar

Narys

  • 406

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 19

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Derek_Escobar paskutinį kartą laimėjo Rugpjūtis 27 2021

Derek_Escobar turėjo mėgstamiausio turinio!

Paskutiniai profilio lankytojai

11.636 profilio peržiūros
  1. - Jūsų Vardas_Pavarde: Derek_Escobar - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: @Justas_Jucius - Ar susipažinote su renginio informacija, taisyklėmis ir ar sutinkate jų laikytis?: Taip. (sv visi)
  2. Nuoširdžiausi sveikinimai gimimo dienos proga! Linkiu niekada nepritrūkti ryžto, išminties, veržlumo siekti užsibrėžtų tikslų!(durniausias sveikinimas kurį google išmetė.) @Justas_Jucius @Nerioske_Gamer

  3. REGISTRACIJA - Jūsų Vardas_Pavarde: Derek_Escobar - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: Rokas_Xeon @Rokas_Xeon - Ar susipažinote su renginio informacija?: Taip! - Ar susipažinote su renginio taisyklėmis, ar sutinkate jų laikytis?: Taip(dabar jūs veltui skaitote šį tekstą, hahah).
  4. Sveikinu stipruoli su gimtadieniųųųų!! @Rokas_Xeon

    O dabar prie rimtos temos, kai gausi iš močiutės pinigų žinai kam kreditų nupirkti, iš anksto dėkui.

  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Carl_Pratt(Derek_Escobar) 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Offline_Airiz, John_Kind 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://prnt.sc/vh0hew 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/vh0igu
  6. Turi dar kažkas „Sultan“ 1 ID, su switch, be stogo ir alien šonai, viskas kitą x-flow.

    1. Kent_Mendez

      Kent_Mendez

      Turiu su alien stogu ir duslėm, viską kitą XFlow su switch, 1id. 

    2. Pronis_Kadilaks

      Pronis_Kadilaks

      as tai neturiu tokio, srr derek

  7. Užsakymo šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Derek_Escobar 2. Jūsų tr. priemonės pavadinimas, greitis: „Sabre“ 165km/h. 3. Kiek ridos Jums reikia pakelti?:5.000km. 4. Kokio darbuotojo pageidausite?:Rokas_Xeon 5. Ar perskaitėte taisyklės ir su jomis sutinkate?:Taip.
  8. REGISTRACIJA! 1. Jūsų komandos pavadinimas: Robinzonai! 2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Derek_Escobar 3. Jūsų komandos draugo Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Dmkl 4. Ar susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis: Žinoma!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.