Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Red_Arnis

Neaktyvus

  • 283

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Yoshy_Ami tarp Pasiūlymas susijęs su aprangomis   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Yoshy_Ami
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki. Turiu pasiūlymą, susijusi su aprangomis. Mano pagrindinė mintis būtų suteikti galimybę turėti ne 5 aprangas, o žymiai daugiau. Kadangi iš namų naudos didelės nėra, būtų galima namą susieti su šia sistema, ir turint name spintą, žaidėjas galėtų pasikeisti namie aprangas, kurias turi prie savęs (tas 5, kurias galima turėti dabar). Taip pat ir su aksesuarais, jeigu turėtų žaidėjas spintelę, aksesuarus taip pat būtų galima pasikeisti. Manau nereikia daug slo'tų sukurti tiek aprangai, tiek aksesuarams - namie bent po papildomus 5-10.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galėtų turėti didesnę aprangų, aksesuarų kolekciją, būtų labiau išnaudojama namų sistema.
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Žmogus, kasdien užsivelkantis skirtingus rūbus, žymiai laimingesnis už kitus.
  2. Liūdnas
    Red_Arnis sureagavo į Valero_Roselli tarp Reikia pagalbos del scamo   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Valero_Roselli
    2. Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.):  Samp
    3. Problema (apibūdinkite problemą):  Buvo sutarta keisti nama i masina elegy daviau nama delse elegy duoti prase dar duoti pravaziuoti biski veliau i nama iejo ir atsijunge.
    4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): 
     
  3. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Greg_Solberg tarp Siūlau įdėti cbug arena   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Greg_Solberg , Nerioskes_Grudai Grafas_Montekristas ir t.t
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Noriu su savo bratuhom kad idetumet cbug arena kur galetume cbug laisvai nes kokaina pusti nevarke kad pacubuginti nebent tais atvejais kai saudom zmones. Serve zaidzia mazai zmoniu nera ka veikti tai cbug arena butu viena is geriausiu pramogu serveryje
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau maziau atsirastu atveju kai nuo cbug nukencia zmones tokiu atveju ekonomika pageretu zmones taptu turtingesneis nes nereiketu tvarkyti masinu. Manau savininkai turetu sita pasiulyma greitai bei protingai spresti.
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): TAG GERIAUSIEM @Mise_Ruke ka tu ka vakare? @Lenny Crawford  @Izzy_Legit @alex gavin @Kenshin_Yona @Finnley_Harrell @Tomke_Patton @Jose_Alvarado @Jonas_Slash @Lil_Makaronis @Jeffrey_Watson @Kenneth_Collins
  4. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Hitautas tarp Taksistų direktoriaus kėdėje naujas vadovas!   
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Rinkimai turėjo kur kas daugiau konkurencijos nei pastarieji, vienas iš faktorių kurių privedė prie mano sprendimo buvo pasitikėjimas, tikiuosi jį atiduodu neveltui. Firma yra neutrali, su tuo savaime aišku ateina ir savi vaisiai, vienas iš jų idėjų atskelidimas, vadovai turi įpatingai daug laisvės firmos sistemų kūrimui skirtų savo kolektyvui. Asmeniškai tai vienas iš dalykų kurių noriu matyti iš vadovų, kodėl? - firma mano nuomonę yra palaikoma gyvą kuomet firmos vadovai geba suteikti veiklos šaltinį savo kolektyvui ir tai jau yra laiko patvirtintas faktas. Tūrėjome pakankamai potencialių kandidatų (antrasis ir šeštasis), tačiau privalau būti sąžiningas ir jas suteikti tam kuris jų yra vertas. Tikiuosi dar pamatyti abu direktorių rinkimuose.
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - neturiu ko pridurt apart dviejų dalykų kurių iš tavęs trūksta, pastovaus aktyvumo ir šviežių idėjų bagažo, tikiu jog žmogus siekiantis šių pareigų tūrėtų būti pasiruošęs žiūrėti į firmos ateitį. Atmetus aktyvumą, laiškas nebuvo pakankamai informatyvus, radau keletą neužbaigtų ir beklajojančių minčių. Antrasis kandidatas - laiškas labai patrauklus ir malonus skaitymui, vienas iš rimčiausių tarp paskutiniųjų rinkimų, tačiau tai ne visuomet yra rodiklis jog žmogus tūrėtų būti pareigose. Viena iš to priežasčių, aktyvumas. Žinau jog tai ne pirmieji tavo bandymai prastumti savę į pareigas, tačiau viskas nėra taip kaip tau atrodo, neužtenka tik būti projekte, kandidatas į bet kokias projekte užimamas pareigas privalo tūrėti pastovų aktyvumą, būti pastebėtas bendruomenės ir aktyviai žaisti bei idealiai dirbti darbus su vadovų pakvietimais. Trečiasis kandidatas - dar nesi patikrintas asmuo, todėl noriu jog pasėdėtum ant suolelio ir pažaistum projekte be jokių skiriamų pareigų. Nors ir laiškas turi masės, nebūtum pirmas kandidatas kuris negauna pareigų dėl kitų priežasčių, keletos iš jų jau buvo minėtos anksčiau ir būtent dėl to dar nesi pilnai patikrintas asmuo kuris įsiterptų į potrencialių kandidatų ratą.
    Penktasis kandidatas - kad gal būt ir rodai, kaip ir pats minėjai, savo aktyvumu norą ir motyvaciją tapti direktoriumi, bet skaitant tavo laišką jaučiasi neužtikrintumas. Daugumoje vietų arba nežinai, arba dvejoji, o to neturėtų būti kandidatuojant į tokį postą. Mes norime matyti užtikrintą direktorių, kuris pasitikėtų savimi, o problemai iškilus drąsiai kreiptųsi į tuos, kurie žino, kaip ją išspręsti. Kad ir kaip norėtumėme suteikti šansą pasirodyti tau, bet šiuo atveju buvo pranašesnių kandidatų. Šeštasis kandidatas - nors iš laiškas labai patrauklus, trūksta raktinio dalyko - aktyvumo. Tai pastebėjau jau daugiau kaip prieš savaitę laiko, nuo tada kaip ir niekas nesikeitė. Būtent dėl šios priežasties nežinau kiek ilgai galėsi efektyviai prižiūrėti firmą. Noriu suteikti šias pareigas, tačiau negaliu.
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Esi laiko patvirtinta kandidatė, ne tik „ADMIN” žaidėja bet ir nuo šiandienos taksistų direktorė, nuo praeito karto pastebėjau didžiulį pasikeitimą iš tavęs, pagrinde tai požiūrio į projektą ir jau užimamas pareigas, tikiuosi jog šis priedas tik padės tau tobulėti. Tikimės firmoje matyti viską ką esi užsibrėžusi ir daugiau. Linkime sėkmingos kadencijos.

    Sekančią taksistų direktoriaus kėdę užima Minusinis_Ateivis.
  5. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Yoshy_Ami tarp Kokainas. Viskas apie jį.   
    Įvadas;
    Sveiki. Šį kart noriu supažindinti su kokaino sistema tuos, kurie sunkiai ją supranta, galbūt nežino išvis kas tai yra, galbūt nežino ką daryti, neranda vietų ir t.t.. Serveryje dažnai bendrauju su naujokais ir dažnas atvejis iš jų pusės - kokaino sistemos nesupratimas. Detaliai papasakosiu kas tai yra - kokainas, nuo ko ir kur prasideda jo gamybos kelias, bei kur baigiasi. Patikėkite - šio narkotiko gaminimas yra labai paprastas ir įkandamas kiekvienam žaidėjui.

    Kas yra kokainas;
    Taigi, kas yra tas kokainas? Kokainas - narkotikas, kurį suvartojus, priklausomai nuo suvartoto jo grynumo, galite laikinai naudoti cBug. Turime 3 rūšių kokainą - 40%, 60% ir 80% grynumo. Didesnio grynumo kokainas yra vertingesnis, cBug laikiną naudojimą padaro ilgesniu nei mažesnio grynumo kokaino dozės. Tiesa, nuo kokaino galima perdozuoti bei lengvai mirti. Kokaino gamyba ir pardavinėjimas gali tapti puikia veikla, norint užsidirbti (Visgi yra kitokių būdų, kaip galima užsidirbti greičiau ir lengviau). Kokaino valdymas - /kokainas.

    Kokaino gamybos kelias;
    Judame toliau. Toliau pateiksiu detalų kokaino gamybos kelią, kuris padės nesuprantantiems tą kelią suprasti žymiai geriau.
    1. Psichotropinių augalų rinkimas;
     
    2. Darbas vagonėlyje;
     
    3. Kokaino pardavimas;

    Pabaigai;
    Dėkoju jog skaitėte, tikiuosi padėjau kiek galėjau tiems, kurie nesupranta kokaino gamybos sistemos. Iki.
    Vėliau žadu atnaujinti temą, pridėdamas daugiau fotografijų, kaip atrodo psichotropinių augalų augimo vietos, vagonėlio išorė ir vidus.
     
    Yoshy_Ami
  6. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Trae_Young tarp "Užpildyk ir laimėk #6" Infernus   
    Sveiki, jums norėčiau padovanoti 229id žalia infernus automobilį pavasario proga. Norėčiau kiekvienam iš jūsų padėkoti kad dalyvaujate mano "Užpildyk ir laimėk" kronikose kurios mano nuomone tikrai susilaukė teigiamų atsiliepimų. Konkurso principas parastas jums reikia užpildyti anketą apačioje, anketos atsakymai neįtakos jūsų šanso laimėti. Laimėtojas bus renkamas "Sėkmės rato" principu Pirmadienį (03-08).


    Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė:
    Koks metų laikas jums labiausiai patinka, Kodėl ?:
    Naujasis transporto savininkas @Nerioske_Gamer (https://imgur.com/a/jt3MRKs) Susisiek su manimi žaidime per 24h.
    Norėčiau padėkoti kad tikrai labai aktyvai dalyvaujate mano konkursuose, nenusiminkite jeigu nelaimėjote dar manau tikrai turėsite galimybę kažką laimėti. 
     
  7. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Rokas_Xeon tarp KET taisyklės   
    Skaitant pirmą sakinį su šviesoforu, tiesiog galvojau, kad atėjęs iš kito projekto, nori jį įgyvendinti ir čia. Dėl stabdymų visiškai nesutinku, kokia iš to prasmė? Ir be šviesoforų išsukus iš sankryžų gali ramiai nuvažiuoti toliau, o dar laukti kol užsidegs žalia šviesa tikrai būtų nekažką, kur esi matęs šviesoforų prie kiekvienos sankryžos? Kam jų tiek daug? Dėl trikojų įdėja gal ir nebloga, tačiau nemanau, kad įgyvendinama, galėtum plačiau aprašyti savo pasiūlymą ir ties šviesaforais ir ties trikojais, t.y plačiai papasakoti kaip veiktų tie trikojai, kas juos galėtų statyti (kalbu kokio rango žmonės, ar panašiai). Ties šviesoforais irgi galėtum daugiau paaiškinti, kokiose sankryžose jie būtų privalomi, nes tiesiog pristačius jų belekur būtų mėsmalė, tokia mano nuomonė, galite mane teisti galite ir ne.
  8. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Edward_Harrell tarp Konkursas iš Stratum automobilio!   
    Yo, kadangi pats vakar tą mašiną gavau už dyką, nusprendžiau, kad man ji tiesiog nereikalinga ir gal atsiras žmogus, kuris ją priglaus sau.
    Taisyklės nebus kažkokios stebuklingos, tiesiog laikytis bendrų forumo taisyklių ir dalyvauti sąžiningai!
    Konkurso nugalėtojas bus renkamas random būdu per online programėlę. Laimėjimą filmuosiu. Jeigu skaičių pasirinko koks kitas žaidėjas, to paties skaičiaus rinktis nebegalima.
    Konkursas vyks 2020/08/04 iki 2020/08/05, 13:00. Jeigu sandėliuko niekas nepasiims, jis nukeliaus į metalo laužą!
    Informacija apie automobilį
    Stratum, beveik 800 rida. Tamsiai žalios spalvos universalas. Turi bamperius, ratlankius, spoilerį. Taip pat, NOS bei Hydraulicą! Tikslios automobilio vertės serveryje nežinau.
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime;
    Kur naudosite šitą sandėlį?;
    Jūsų pasirinktas skaičius (nuo 1 iki 40);
    Nuotraukos apie automobilį







     
  9. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į David_Winship tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    So... po mano paskutinės uždarytos gaujos, praėjo ~10 mėn., o prieš uždarant gaują, tuometiniam GP buvo siūlytos kelios idėjos bei galimybės, kaip būtų galimą pagyvinti bei suteikti naujų spalvų, pačioms gaujoms, ko pasekoje buvo įgyvendinta tik viena, kas šiai dienai, mano dėka gaujos gali pasipelnyti, tai "Gaujų finansavimas". Neeext, sekančiam GP, taipogi buvo siūlytos tos pačios idėjos, tik šiek tiek papildytos, ko šio veikėjo pasekoje - nieko nebuvo įgyvendinta. Link kur krypstu? Esmė tame, jog per 10 mėn., nebuvo nieko daroma, ties gaujų sritimi, kas galbūt ir privedė prie šios temos atsiradimo.
    Po tokios įžangos, prieiname prie pačios temos turinio, ką aš noriu perduoti gaujom, tai ką esu sukaupęs ir galbūt tai ką panaudos būsimi GP, ar tiesiog gaujų lyderiai, kurie nori imtis iniciatyvos, bet nežino nuo ko pradėti, ar elementariausi nauji serverio veidai, kuriems ganėtinai sunku yra įsitvirtinti gaujose, kaip lyderiais.
    • Patarimai naujiems veidams:
    Manau daugelis su manimi sutiks, jog naujiems veidams yra ypač sunku įsitvirtinti gaujose, kaip gaujų lyderiais. Kodėl? Vienintelė priežastis yra ta, jog 90% žmonių (mano manimu) jeis tiesiog nepasitiki bei vadina "randomais".  Ką reikėtų keisti? Visų pirmą, nepulkite kurti gaujos - įvertinkite savo galimybes, tol kol nesukūrėt gaujos. Antrą, turėkite bent 10 žmonių, kurie tik susikūrus gaujai taptų jos nariais. Trečia - amunicija, nesitikėkite, kad paimsite iškarto pirmąją savo zona, tad prisikaupkite pakankamai amunicijos. Tai pagr. faktoriai į kuriuos reikia atsižvelgti kuriant gaują (nevardyju tokios, kaip motyvavijos, noro ir kt. elementariu dalykų, kurie ir taip jums turėtų būt aiškūs). Ko imtis susikūrus gaujai? Pagrinde, kaip gaujos lyderis privalot gaujai rodyti iniciatyva bei motyvacija, nepasiseks šiandien -pasiseks rytoj, kalbu tai iš patirties. Skatinkit veiksmą ne tik iš kodo pusės, ką tai reiškia? Darykit, kurkit GW, BRAWL ir kitus senus veiksmus, stenkites tai atgaivinti. Kurkit veiksmus su PD, kitomis gaujomis, rodykit iniciatyva, parodykit kas yra gauja. Manau atsižvelgus į šiuos kelis dalykus, atsirastu pačios gaujos populiarumas bei pačio lyderio išsiskyrimas.
     
    • Smulkesni keitimai:
    Gaujos narių slotai - vienoje gaujoje max narių skaičius yra 20, manau reikėtų jį mažinti iki 10, nes:
    1. Atsirastų didesnė konkurencija tarp gaujų.
    2. Padidėtu pats gaujų kiekis, manau su kiekiu ir atsirastu gaujų kokybė.
    Faktas, daug kas sakys "prieš bratuhas nekariausiu", tai žaidimas, niekas nesako pyktis ar dar ką. Prašot veiksmo, gaujų, tai skaldykites į dvi grupuotes ir kurkite jas patys, negi taip sunku, ar tiesiog labai jau žaidime esat principingi?
    Gaujų kariavimas - nuostatose yra pateikta, jog į kitos gaujos teritorija leidžiama lysti tik grobimo metu. Visiškai prieštarauju šiam punktui, na tai juk yra gauja, tai kodėl gaujos karus suvaržot tokiais įstatymais? Manau visiškai teisinga būtų jeigu bet kada ir bet kur būtų galimą trikdyti kitos gaujos veiklą, net ir grobimo metu (faktas jog tik oficialiom). 100% pakiltų gaujų veiksmas bei įdomumas ir šiaip, tai visai realistiškas dalykas.
     
    • Veiksmo pasiūlymas:
    Sistema, kuri reikalaus šiek tiek lėšų, arba geresnė alternatyvą būtų - ginklai. Taipogi būtų galimą sukurti kažkokią tai taškų sistema, atskira nei yra pačiame serveryje, jau sukoduotą.
    https://imgur.com/a/mCigyXj Nuotraukoje, yra pavaizduota panaši schema, kuri turėtų būti. Veiksmas vyks šiose karjerose, kadangi tai pakankamai toli nuo miestelių, nenaudojama vieta, tad neužkliudys pačių civilių (galima ir keisti vietą).
    Veiksmo principas:
    Nuotraukoje yra pastatytą mašina, kurioje būtų tam tikrų ginklų, narkotikų (čia nebūtinai privalo būti pilna bagažinė ir pan., kad būtų įvairiau galimą sudėti ir po 1k atskirai ginklų, na pagal finansus priklauso). Tad veiksmo atvejų, mašina ar kokia kita tr. priemonė ir turėtų stovėti čia.
    PD - privalo apginti šią mašiną ar tiesiog parsivaryti ją į savo bazę. Jei apginti, tai būtų duotas tam tikras laikas, ar gaujiniu rushų skaičius (tarkim, jei per 3 rushus nepasisavina mašinos - veiksmas baigiasi)
    Gauja - norėdama pasisavinti šią mašiną, privalo nukauti ją saugančius PD, taipogi kitą gaują, kuri dalyvautų šiame veiksme. Tą padarius ir norint, jog mašina ir jos turinys atitektų jiems - privalo transportą parsivaryti į savo hood'ą. 
    Pagrindinis aspektas, ką noriu paminėti - patys viską aiškiai matot, jog nėra to veiksmo su gaujomis (manau po serverio atnaujinimo jo atsiras pakankamai), tai kodėl jo nesikuriat patys be kodo pagalbos? Manau vienintelė problema yra ta, jog daugelis gaujos lyderių ar pačių gaujos narių, tiesiai šviesiai sakant tingi pajudinti savo sėdmenis ir šiek tiek pagalvoti su galva. Visados buvo norima, kad viską už juos nudirbtų GP bei prigalvotų jiems įvairių sistemų, na supraskit, GP yra tik vienas, o jūsų yra žymiai daugiau, tai kodėl nesusikooperavus su GP pradedi patiems kažką keisti? Ar tiesiog patys GP, atvirai sakant tingi kažką kurti bei eskperimentuoti su gaujomis? 
    Pabaigai... Tai yra mano nuomone ir tai yra tik ~50% to, ką turiu savo užrašuose, kurios galbūt, jeigu kažkas keisis paviešinsiu. Reiškit savo nuomone į tai, komentaruose.
  10. Liūdnas
    Red_Arnis gavo reakcijąNerioske_Gamer tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.2   
    labai įdomu kazkas naujo serveriui, bet jau labai ant policijos stumiat xdd
  11. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Jim_Miller tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.2   
    Pacituoju sakinį, kuris buvo parašytas šiame numeryje: "Norime paminėti, jog nei trupučio nesumenkiname policijos bei neturime jokių blogų ketinimų prieš juos, tiesiog žmonės, kurie išreiškė kritiką prieš policiją, tai padarė savo noru, o ne mūsų prašomi". Tad tikrai nebandome įžeidinėti policijos pareigūnų, visi scenų vaidinimai yra vykdomi ekspromtu, o ne su surašytu tekstu. Dėkojame už gerus žodžius! ❤️
  12. Haha
    Red_Arnis sureagavo į Griffin_Lorenzas tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.2   
    Įžanga
    Labas vakaras, GreenSide bendruomene. Prieš kelias dienas, paskelbėme kartu su mano kolega @Jim_Miller pirmąjį "GreenNight" naujienų portalo numerį. Kaip pirmas bandymas, esam patenkinti. Sulaukėme nemažai sureagavimų bei pasiūlymų pagelbėti ties naujo numerio kūrimu. Galbūt, tikėjomės sulaukti daugiau komentarų, kuriuose išreikštumėte savo kritiką, tokiu atveju žinotumėme, ko nereikia naujienų portale bei ko jame trūksta, tad tikimės, jog su vis kitu numeriu, sulauksime daugiau komentarų. Taip pat, primenu, kad galite prisijungti prie „GreenNight“ naujienų portalo savanorių klubo, kuriame bus prašoma pagalbos suvaidinti tam tikrose scenose ar pagelbėti kažkokioje kitoje srityje. Gero skaitymo!

    Atsirado ratų vagys?! 

    Miestelio policininkai gauna vis daugiau nusiskundimų, jog yra nusukami mašinos ratai. Tačiau miestelio sergėtojams niekaip neina surasti nusikaltėlių, kadangi jie dirba itin profesionaliai. Šį kartą nukentėjo @Lewis_Corrado. Nukentėjusysis buvo apklaustas:
    [Žurnalistas] Kada pastebėjote, jog nebėra jūsų ratų?
    [Nukentėjusysis] Šiandien...
    [Žurnalistas] Daug kainavo ratlankiai?
    [Nukentėjusysis] Taip, iš Gruzijos. Nuo mano prosenelio Kadilako nuimti.
    [Žurnalistas] Oho... O ar pranešėte policijai?
    [Nukentėjusysis] Nepranešiau, nes patys žinot Red County pareigūnus. Prašysi pagalbos - sėsi į kalėjimą.
    [Žurnalistas] Na taip, žinome. 
    Mačiusius piliečio ratus, prašome jam pranešti. Vagis neieškomas, įvykis netiriamas.

    Miesteliuose naujas skriaudėjas? #2

    Su mumis buvo susiekusi moteris, kuri teigė, jog matė nusikaltėlį, kuris padegė kaimyno namą ir sėdęs ant motociklo, pasišalino iš įvykio vietos. Sakome didelį ačiū mūsų gaisrininkams, kurie eilinį kartą, kaip mat greit sureaguoja į gautą iškvietimą. Padarytos nuotraukos perduotos policijai. Manoma, kad tai tas pats žmogus, kuris padega visų namus bei yra randama prie kiekvieno sudegto namo jo mėtinių ledinukų popieriukų. Nusikaltėlis ieškomas.

    „BMW vairuotojai ir vėl bombarduoja autobusų stoteles“

    Kovo 21 dieną, apie trečią valandą dienos, policijai buvo gautas iškvietimas, jog vairuotojas vairuodamas BMW, atsitrenkė į autobusų stotelę. Pareigūnų žiniomis, vairuotojas buvo neblaivus bei klausėsi OG Version dainų. Pareigūnai teigia, jog šie aspektai ir buvo pagrindinės priežastys, kodėl atsitrenkė į stotelę. Kadangi mūsų žurnalistai buvo netoliese, pavyko užfiksuoti keletą kadrų.

    Karantinas pakėlė serveryje žaidėjų skaičių?
    Prasidėjus karantinui, serveryje pakilo žaidėjų skaičius. Šiuo metu, serveryje galima sutikti nuo 120 iki 150 serverio žaidėjų. Darbų atrankose yra sulaukiama vis daugiau anketų bei taip darbų vadovams apsunkina atsirinkti darbuotojus į firmą, bet tuo pačiu ir atsiranda didesnė galimybė išsirinkti tinkamiausius darbuotojus. Taigi, ar tai lemė karantinas ir ar taip bus toliau?

    „Ūkininkų ir gaisrininkų streikas nublėso, jie liko nieko nepešę“
    Po kelių dienų, ūkininkų ir gaisrininkų protestai baigėsi bei civiliai gali vėl ramiai važiuoti į skelbimų kontorą. Kodėl protestai baigėsi, nėra žinoma. Galbūt jiems atsibodo, o gal nenori turėti rūpesčių su policija. Tačiau, ar protestų ilgą laiką vėl nebus? Smarkiai abejojame.

    Aukcionas

    Kaip ir sakėme, padarėme antrąjį aukcioną. Šį kartą, taip gerai nepasisekė, nes daug kas pasiūlydavo sumą ir išvažiuodavo. Tad, prašau tų, kurie dalyvauja, jeigu pasiūlot kainą, niekur nevažiuokit, o laukit, kol kažkas kitas pasiūlys arba jūs laimėsit. Savanna automobilį pardavėme už 2‘000 eurų žaidėjui @Jonny_Smith Tačiau, mums nėra skirtumo už kokią sumą parduodame automobilius, kadangi mes aukojame savo pinigus, mes norime sukurti gerą turinį bei suteikti galimybę kitiems žaidėjams įsigyti pigiai mašiną.

    Reportažas
    Sukūrėme antrąjį reportažą bei tikimės, jog jis geresnis. Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šio reportažo kūrimo.

    Norime paminėti, jog nei trupučio nesumenkiname policijos bei neturime jokių blogų ketinimų prieš juos, tiesiog žmonės, kurie išreiškė kritiką prieš policiją, tai padarė savo noru, o ne mūsų prašomi.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Trečiasis naujienų portalo numeris turėtų įšeiti šios savaitės gale.
     
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
    Didelis dėkui už paramą, kurios mums labai reikia: @Giedrius_Hells
    Ne dažnai pamatome tokį gerą policininką, kuris be jokių prašymų, pats pasisiūlo padėti ir yra labai profesionalus, didelis dėkui: @Gordon_ Hells
    Už pasiūlytas idėjas dėkojame: @Hash_Cocas


     
     
  13. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųjų serverio žaidėjų akių.
    Kiek direktorių prižiūrėtojų rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, užsiėmimai realiame gyvenime, pasiekimai „SA-MP“ ir t.t.);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi;
    • Trumpas aprašymas kas Jūsų nuome yra direktorius ir kokios jo atsakomybės yra mūsų projekte.
    • Trumpai apžvelkite dabartinę direktorių prižiūrėjimo sistemą (pliusai, minusai).
    • Išsamiai apžvelkite savo direktorių prižiūrėjimo sistemą (atrankų mechanika, taisyklės, užduotys ir t.t.).
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas ir ką planuojate pasiekti kandidatuodami į tokias svarbias pareigas;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu paminėti.
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
    #INFORMACIJA,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki tol, kol rasim žmogų, kuris atitiks mūsų keliamas reikalavimus.
    Sėkmės atrankoje!
    PAGARBIAI „greenside.lt“ ADMINISTRACIJA
  14. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Derek_Escobar tarp Konkursas iš 500'000€.   
    Heyyy, neturėdamas kur dėti pinigų, nusprendžiau kažkaip jais pasidalinti, iš pradžių buvo visai kitokia idėją nei dabar, bet tikiuosi, kad pavyks ją įgyvendinti kitą kart. Viskas konkurse labai paprasta, užpildot anketą, ir jūs jau dalyvaujat, ir turit galimybę laimėt 500'000€ Nugalėtojas bus renkamas 2019.12.27

    Anketa -
    • Jūsų V_P žaidime:
    • Kur panaudotumėte pinigus, jei laimėtumėte:
    • Ar švenčiate kalėdas?:
    Derek_Escobar(linksmų ateinančiu švenčių.)
  15. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Nedaz Nedaz tarp N - Modpack [winter edition] 2019   
    #Modpack'as kurtas tik tam, kuris jo - norės. Nėra „awesome“, tačiau atnaujintas žiemos modpack'as iš mano senesnio kuriuo buvau pasidalinęs!
    N U O T R A U K O S  I Š  M O D P A C K ' O

    V A I Z D O  Į R A Š A S  I Š  M O D P A C K ' O
    ⇡ M O D L O A D E R ⇡
     
    C L E O 
    K I T A
    PILNAS „GTA:SA“ PARSISIUNTIMAS.
  16. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Edvis Gaming tarp Medikai ir vėl turi naują vadovą   
    Tiesą pasakius, net nesuprantu, kodėl medikai tarsi apsėsti ir rinkimai būna labai komplikuoti, o išrinkti buvę vadovai tęsia minimalaus skaičiaus išbuvimo pareigose „streak'ą“. Tikiuosi žmogus, kurį išvysite analizėje, sudegins tą prakeiktą „streak'ą“ ir įvyks šioks toks perversmas, nei kad viskas buvo lig šiol. Potencialų laišką pateikė tik vienas žmogus - Ben_Wayne. Taip pat į mano akiratį pakliuvo pildžiusieji Andrius_Slaptas ir Black_Hand, šį kartą nusprendžiau jūsų kandidatūrų neaprašinėti, o paprasčiausiai, jei jums tai aktualu ir esate pasiryžę siekti to, ką pradėjote, skirsiu laiko ir individualiai aptarsime, ties kuo jums tektų padirbėti, kokio tobulėjimo tikiuosi iš judviejų ir apibendrinus laiško klaidas jų nebekartoti.
    Na, kalbant apie laiškus, grįšiu prie Luko ir neišsiplečiant noriu pabrėžti, jog tavo laiške matau gana didelę pažangą lyginant su buvusiom kandidatūrom. Gebi įtraukiančiai ir tvarkingai dėstyti mintis, puikiai pateiki laiško formatą, kas yra pagirtina ir pliusas keliauja į tavo pusę. Laiške kabliukų tiesiog neturiu kur rasti, na, o jei jų ir ieškoti, tai jie labai menki ir taisytini. Ypač likau patenkintas tuo, jog iš tavųjų išdėstytų minčių susidariau įvaizdį, jog esi labiausiai pasiruošęs iš visų kandidatavusių vadovo postui, tavo kaip vadovo ideologija ir mąstysena yra logiška, tad manau, jog didelių problemų nekils ir nebus tų atvejų, kai tiesiog pasikliovimas fantazija ir logikos nenaudojimas nuveda iki tam tikrų absurdiškų situacijų. Žinoma noriu taip pat pagirti, jog pasistengei ties idėjomis ir keletas iš jų man pasirodė gan įdomios ir turėsiančios pasiteisinti, priešingai nei dabar madoje kažkodėl esančios „gyvūnėlių auginimo“ sistemos (jei jas sistemomis galima vadinti). To ir palinkėsiu tau, Lukai, jog puikiai sektusi įgyvendinti visas norimas idėjas ir į firmą įneštum bet šiek tiek kažką „savo“.
    Naujasis medikų firmos direktorius - Ben_Wayne.
  17. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Edvis Gaming tarp Policijos Departamentas turi naują vadovą   
    Rinkimuose sulaukiau gan nedidelio kandidatūrų skaičiaus, o šioms pareigoms tinkamų - vos vienetas. Naujas veidas, pateikęs savo laišką - Andrius. Neišsiplėsdamas noriu pasakyti, jog duodamas pareigas policijos firmoje, kurioje yra reikalaujama atsakomybė ir patirtis, nepatyrusiam ir neatsiskleidusiam žmogui stipriai rizikuočiau ir būtų daugiau problemų nei naudos iš šių pareigų net tau pačiam. Paminėti verta ir tai, jog jei jau nusprendi pretenduoti į šios firmos vadovo postą, gebėk dirbti atsakingiau ir nerink darbo įspėjimų bei papeikimų, nes vien jau šis faktas kelia dvejonių ar iš vis tu esi savo srityje ir ar šis darbas yra tau. Taip pat nelabai suprantu, kai pildoma yra į visas atsilaisvinusias pareigas iš eilės, nejaugi neturi vienos ar keleto patinkančių firmų, Nedai, ar tiesiog pildai visur iš eilės su mintimi „o gal gausiu tą direktorių“? Anketą pateikei išsamią, tačiau nieko ypatingo ir labai unikalaus nepamačiau iš idėjų pusės, keletą idėjų tiesiog „paėmei“ iš ankstesnių direktorių kadencijų. Nesakau, jog tai yra didelis minusas tavo kandidatūrai, tačiau norėčiau matyti didesnį pastovumą ir apsisprendimą iš tavęs. Tačiau dar didesnį nesusipratimą man sukėlė žmogaus, kuris atsiduria stulpe dėl keliamų „šou“ su policijos pareigūnais, kandidatūra. Kad ir kaip gražiai parašytas prisistatymas būtų, tačiau tai neatpirks dabartinių tavo daromų nesąmonių. Visgi atsirado asmuo, kuris savo laiške gebėjo parodyti, jog jis policijos firmos vidų ir vadovavimą jai įsivaizduoja kitaip, nei prieš tai buvę vadovai. Aišku, visi puikiai žinome, jog rašyti laiške yra viena, o gavus galimybę pasireikšti ir visa tai realizuoti yra kita, tačiau tikiuosi, jog Domantas tai gebės realizuoti ir policijos departamentas bus keliamas į aukštesnį lygį visais aspektais. Kalbant apie patį laišką - jame netrūko nieko, skaityti buvo lengva ir patogu, tačiau galėjai pasukti galvą ir sugalvoti kokią nors „epic“ idėją, nes galvą turi gerą. Tikiuosi eidamas pareigas įneši į firmą kažką „savo“ ir neteks daryti „copy paste“ nuo buvusių direktorių.

    Naujasis Policijos Departamento direktorius - Billy_Jack!
     
  18. Pasimetęs
    Red_Arnis gavo reakcijąPro_Nitro tarp Red_Arnis laikinai užblokavo Justas_Drifit   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Red_Arnis
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Justas_Drifit
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog kai esi gaudomas policijos.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://streamable.com/hljll
    kad užbaninau:https://imgur.com/a/6qCqZmM
     
  19. Haha
    Red_Arnis gavo reakcijąJustas_Drifit tarp Red_Arnis laikinai užblokavo Justas_Drifit   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Red_Arnis
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Justas_Drifit
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog kai esi gaudomas policijos.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://streamable.com/hljll
    kad užbaninau:https://imgur.com/a/6qCqZmM
     
  20. Haha
    Red_Arnis sureagavo į Edvis Gaming tarp Medikai vėl turi naują vadovą!   
    Atrankoje dalyvavo ne itin didelis kiekis kandidatų, taip pat ir rinktis nebuvo tiesiog iš ko. Liūdna situacija, kai pildo asmenys, kuriems visų pirmiausia reikia susitvarkyti su savo elgesiu, praeities ar net dabarties problemomis, dėl kurių jūsų reputacija ir mano požiūris į tai kol kas yra neigiami. Noriu pabrėžti, kad tą reputaciją atsistatyti bent į neutralią (apie teigiamą nekalbu, nes dar sudėtingesnė misija) užtrunka daug laiko ir tai daryti tenka ne vien žodžiais, o darbais ir veiksmais. Verta paminėti tai, jog rašote gana svarbų laišką į svarbias pareigas, o ne išmargintą, nuspalvintą laišką Kalėdų Seneliui (kam dar galbūt šiek tiek per anksti). Kam gaišti laiką spalvinant tekstą, jei geriau investuotumėte tą veltui praleistą laiką į patį laiško turinį..?
    Deimantė - pildo antrą kartą į tas pačias medikų direktoriaus pareigas, tačiau užsidegimas, noras ir idėjų bagažas nei kiek nesumažėjęs, dėl ko labai džiaugiuosi. Prie laiško, kaip ir pirmąjį kartą, nėra tiesiog prie ko prikibti, nes į jį įdėta daug laiko bei pastangų. Serveryje esi nauja asmenybė, tačiau per tą ne itin ilgą laikotarpį spėjai nemažai pasireikšti tiek teigiamais, tiek neigiamais dalykais. Šiek tiek nerimo sukėlė tavo pasireiškęs noras kuo dailesne forma „įkasti“ tau pakenkusiems ar tiems, kurie kenkia, žmonėms. Aišku, tokia savybė turi ir nemažai pliusų, nes turi gebėjimą save ar kitą užstoti tam tikroje situacijoje, įrodyti savo tiesą, o ne tylėti ir likti apkaltintam, tačiau tai neturėtų neperžengti ribos tarp situacijų, kai pradedama piktnaudžiauti savo pareigomis bei pajutus „galios“ naudoti šią savo savybę netinkamoms reikmėms. Tai ir turi būti naudojama tik situacijose, kur to prireikia. Tikiu, jog tai ir liks mano nerimu ir būsiu suklydęs. Kalbant apie teigiamas charakterio savybes, tavyje matau didelį atsakomybės jausmą, brandą, žinai ką kalbi bei žinai ką darai, kitaip tariant, turi vadovo bruožus, kurie ir yra didžiausias bei pagrindinis aspektas šiuose rinkimuose. Žinoma turi gerą galvą tad manau ties idėjų kūrimu, jų realizavimu nekils didesnių bėdų, ko pasekoje firmoje neturėtų trūkti veiklos ir užimtumo darbuotojams, ko šiuo metu labiausiai trūksta medikams ir ties kuo tektų investuoti nemažai pastangų. Laiške pateikei keletą mano nuomone įdomių ir turėsiančių pagyvinti medikų darbo rutiną sistemų, apie kurias nieko plačiai nekalbėsiu, o pamatysime, kaip visa tai pavyks įgyvendinti ir ar tai pasiteisins šimtu procentų. Svarbiausia sugebėti neapsikrauti sau pernelyg didelio krūvio dirbant su sukurtomis sistemomis, ko pasekoje, nukenčia direktoriavimas, krenta motyvacija. Užsiminei ir apie tai laiške, tad džiaugiuosi, jog suvoki tokius dalykus kaip darbo krūvio pasiskirstymą, organizuotumą ir pan., kas turėtų padėti sugebėti išvengti bei nepakartoti kai kurių buvusių direktorių klaidas, kurios pačios tau asmeniškai gali pakenkti, ko tau ir linkiu - sėkmingos kadencijos.
    Naujoji medikų firmos direktorė - Lelia_Dipsis.

    Padėkos žodį skiriu Gruzinui, kuris puikiai prižiūrėjo laikiną firmą!
  21. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Aistis_Prox tarp Crazy_Vanila Užblokavo Aistis_Prox   
    Taip aš lindau prie jo, taip aš atiminėjau iš jo motociklą, bet niekada nesitikėjau, kad busiu už tai nubaustas banu visam laikui.
    Po jo ispėjimo nieko rimto negalvojau, išmetė iš savo transporto ir tiek. Paklausiau ar galiu nusipirkti kulku kiek jis ten siulė, privažiavo prie manęs ir nušovė ( https://imgur.com/a/fKz94Cz ). Poto atstojau nuo jo, galvojau, kad tai atsilyginimas ir nieko nebedariau. Už 10min gaunu bana.
    Tikrai atsiprašau, seniuk, mano tikslas nebuvo tau kenkti ar sugadinti dieną, norėjau tik pajuokauti. Ant šito accounto pradirbau daug laiko, dar turiu admina, tai prašau ar būtų kas kuom galėčiau atsilyginti už padaryta žalą tavo iššvaistytom 2 svarbiom tavo gyvenimo minutėm, betkuom tik ne banu ant mano ilgo laiko darbo.
  22. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į Keet_Marshow tarp Red_Arnis užblokavo God_Boy   
    Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  23. Patinka
    Red_Arnis sureagavo į David_Winship tarp Prašau užblokuoti Domis_Hyper   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve Stanley
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Domis Hyper
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Aim.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :  9-10 sec aiškiai matoma kreiva kulka.
     
  24. Patinka
    Red_Arnis gavo reakcijąAndrew_Westbrook tarp Red_Arnis užtildė Much_Money   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Red_Arnis
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Much_Money
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/FK5hDjh
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/J7HjrAx

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.