Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Onyx_Smoker

Narys

  • 157

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Atranka į barų lyderius,   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Rokas_Eid lyderiu išbuvo 3 savaites per kurias sugebėjo duoti veiksmo kitam barui bei pareigūnams ir tikrai palaikė tinkamą konkurenciją. Buvo malonu padiskutuoti apie nusikalstama veiklą ir pamatyti minusus iš kitos perspektyvos. Sėkmės tau ateityje.
    Fresh_Weed tiesą sakant nuvylė labiau nei tikėjausi. Viskas klostėsi lyg ir gerai viskam buvo daromos išvados, tačiau einant pabaigai spėjo užsitarnauti ir gėdos stulpą.
    Labai puikus šansas žaidėjams dar neturėjusiems jokių pareigų. Jeigu mėgsti nusikalstamą veiklą ir nori vadovauti savo šutvej tai yra tavo šansas. Priminimas kandidatams, atidžiai pasiskaitykite kas yra reikalaujama, pildote į lyderio pareigas, tad žėkite į tai rimčiau. Sėkmės pildantiems!
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2023.02.25 19:00.
    Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas.
    Kandidatas negali būti gėdos stulpuose.
    Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai.
    REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, baikerių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas. LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Turėsite į šutvę priimti tiek pat naujų žaidėjų, kiek ir patyrusių, kaip atsirinksite juos.
  2. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Atranka į barų lyderius,   
    Labas vakaras. Šį kartą sulaukiau mažiau kandidatų, tačiau yra kaip yra, buvo puiki galimybė naujiem veidam pasižymėti kaip lyderiams, tačiau tų galimybių tikrai dar bus ir kitą kartą tikiuosi sulaukti daugiau kandidatų. Kalbant apie kandidatus daug pasirinkimo nebuvo. Vieno kandidato žodžiai buvo „prieš ką nors darydamas viską apsvarstau“, o kitą minutę jau negražiai kalba apie projektą ir tikisi sulaukti šių pareigų, kitą kartą siūlau geriau apsvarstyti savo veiksmus. Kitas kandidatas jei neklystu pildantis pirmą kartą kas yra pagirtina, tačiau iš tavo pusės norėjau sulaukti daugiau informacijos bei pirmą siūlau įgauti daugiau patirties nusikalstamoje veikloje.
    Kiti du kandidatai manau būtų saugiausias bei toks tvirtesnis pasirinkimas šiuo atveju vienas turėjęs kelias pareigas darbuose, žiūrėsime kaip seksis nusikalstamoje veikloje. O kitas kandidatas turi pakankamai patirties nusikalstamoje veikloje, tačiau lyderiu dar nėra buvęs taip pas bus įdomu pamatyti kaip seksis vadovauti savo šutvei.
    Negaudami lyderio pareigų nenuleiskite rankų jei susikoncentruosite ir turėsite noro tikrai Jums pavyks juo tapti. 
    „Montgomery“ baro lyderis - @Laukinis_Simonas
    „Blueberry“ baro lyderis - @Pokemon_Hate
  3. Patinka
    Onyx_Smoker gavo reakcijąTony_Express tarp Onyx_Smoker prašo asmeninio kanalo   
    https://imgur.com/a/eebr1sK
  4. Patinka
    Onyx_Smoker gavo reakcijąTony_Express tarp „Sultan“ konkursas   
    Dalyvio šablonas,

    Mano Vardas_Pavardė serveryje: Onyx_Smoker
  5. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #15   
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Artėjančios Šv. Kalėdos
    3. Laikinasis Policijos Departamentas
    4. Naujasis pervežėjų pavaduotojas
    5. Pokalbis su Salvatore
    6. Krepšinio turnyras 1x1
    7. Reklamos 


    D _ _ _ _ _ ' _   _ _ N _ _
    DANIEL'S DINER
    Užuomena - Dešrainis
    Nugalėtojas - @Dovis_Gtx


    Jau nebeužkalnų Šv. Kalėdos. Tai reiškia ir kalėdinis eventas serveryje jau netoliese, taip pat kas nepastebėjote spawn'e jau yra kalėdinė eglutė. Žaidėjų skaičius taip pat galimai pakils, tad direktoriai galite ruošti atrankas po truputi. O dabar apie eventą - Kiekvienais metais Kalėdinis eventas įkeliamas gruodžio 24 dieną, tas pats turėtų būti ir šiais metais. Kalėdinė užduotis būna suskirstyta į 7 dienas ir per jas reikia rinkti kalėdines dovanėles Red County kaimelių ribose. Per dieną galima rasti 10 dovanėlių ir turint visų atitinkamų spalvų dovanėles po 2 užbaigus dieną gaunate kalėdų dežę, nevisada gausite visas po 2 tad galėsite keistis su kitais žaidėjais. Užbaigus visas 7 dienas gausite šventinį aksesuarą kuris yra legendinis. Dienos metu nuo 12:00 iki 00:00 kaimelių ribose bus dovanėles danguje, turėsite šauti į balionus, kad dovanėlė nukristų ir gausite tam tikrą kiekį pinigų bei kreditų, o vienas laimingasis turės galimybe gauti kalėdine dėžutę. Per visą šį eventą būna 25% akcijos kreditams. Per naujuosius metus galėsite šaudyti fejerverkus ir taip gauti pinigų/kreditų ir vieną iš /tdeze,/ideze,/adeze bent kiek pamenu taip viskas būdavo. Tai kartojasi jau kelerius metus ir spėju viskas taip ir išliks. Tai visus noriu pasveikinti su artėjančiomis šventėmis, samgaus žaidimo bei šiltų ir jaukių Šv. Kalėdų!


    Gruodžio 16 dieną atsisveikinome su Policijos Departamento Direktoriumi ir Pavaduotoju @Domantas_Epic ir @Dovis_Santos dėkoju abiem už darbą. Domanto Direktoriavimo kadencija nebuvo ilga ji užtruko vos 20 dienų. Palikimo pranešime Domantas net pats yra nusivyles savimi, tačiau grįš stipresnis kaip ir pridera. Dovis taip pat pavaduotojo kėdėje neišbuvo ilgo laikotarpio, o tik 19 dienų. Tačiau manau dabar didžiausių šansų turi Dovis tapti Policijos Departamento Direktoriumi jeigu pildytų. Nors ir kadencija buvo trumpa ji nebuvo prasta, tačiau nebuvo ir labai gera. Domantas su Doviu bandė atnešti naujovių Policininkams su naujomis temomis bei rangų sistemomis, tačiau matomai viskas nesiklostė kaip jie norėjo. Dabar laikinąjį departamentą prižiūri @Titas_Titurnikas bei @Adrian_Moreno jei norite tapti policininku susisiekite su jais arba laukite atrankos. Taip pat šiuo metu vyksta atranka į Policijos Departamento Direktoriaus postą iki Gruodžio 27 dienos.
    Policijos Departamento Direktoriaus atranka


    Gruodžio pirmąją dieną direktorių gavęs @Gvidaz_Bond pasiskyrė sau pagalniniką kuris jam padės su firmos vystimusį į priekį. Pavaduotoją paskyrė gruodžio vienuoliktą dieną. Dar pats vadovo kėdėje ilgai neprabuvęs, tačiau vadovas turi savo nusistatymus ir nešvaistė laiko. Pavaduotojas išrinktas vienas iš darbuotojų kuris įsidarbino į pervežėjus per pirmąją atranką su tikslu pasiekti pavaduotojo pareigas. Kaip matome jam tai padaryti pavyko. Direktoriaus žodžiai paskyrimo pranešime „kas jam buvo likę tai įrodyti man jog jis tai gali, tai jis ir padarė - savo paprasta ir žmogiška pagalba bei pasiūlymais, tam tikrais pakeitimais, motyvacija į darbą bei užsitarnavo darbuotojų pagarbą, todėl tikiuosi jog šis pasirinkimas manęs nenuvils ir jis susitvarkys su šiomis pareigomis!“ O pavaduotojas yra @Boss_Like sveikinimai tau su pirmosiomis pareigomis tikiuosi įrodysi, kad tikrai esi vertas šių pareigų, sėkmės kadencijoje.


    Pakalbinau mano nuomone stabiliausios firmos šiuo metu pavaduotoją @Salvatore_Bufalino Pokalbis apie jo pradžią projekte, kaip užsitarnavo pavaduotojo postą ir apie taksi firmą.
    [Žurnalistas] Laba diena su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija su pasiūlymu duoti Jums intervių - Pokalbio tikslas sužinoti daugiau tiek apie Jus, Jūsų taksi pavaduotojo pareigas bei taksi darbo planus ateičiai. Pradėkime viską nuo pradžių,kada pradėjote žaisti šiame serveryje ir kodėl?
    [Atsakovas] Labas vakaras, pradėjau šiame serveryje žaisti vos tik jam startavus, dabar tiksliai nepamenu kelinti metai čia buvo, o pradėjau greenside'e žaisti vien dėlto, kad norėjosi išbandyti kažką naujo, su geresnėmis sistemomis ir t.t
    [Žurnalistas] Hm. Nežinojau, kad pradėjot žaisti nuo projekto starto, galvojau neseniai pradėjote žaisti reguliariai. Ar tai pirmasis Jūsų vartotojas ar kažkada žaidėte su kitokiu V_P? Ir kokia buvo ta Jūsų praeitis serveryje žaidžiant nuo starto?
    [Atsakovas] Ne, tai antrasis V_P, pirmojo aš niekaip neprisiminiau, klausiau net Roko, kad grąžintu man jį ir panašiai, tačiau paklausus kas tame accounte gero belike nusprendžiau tiesiog susikurti naują ir pradėti viską nuo pradžių. Daug labai iš praeities nepamenu, žinau, kad su draugu vakarais žaisdavom laikui prastumt, tačiau dvi ar tris savaites pražaidus mes tiesiog pasukome kitų žaidimų link, tad taip ir baigėsi man žaidimas šiame serveryje, tad galiu teigti, kad tikrai nemaža pertrauką buvo padaryta
    [Žurnalistas] Man ir taip panašiai buvo kai žaidžiau su pirmu V_P, tais laikais dar nieko nežinojai apie SA-MP ar net kaip naudotis forumu kas dabar yra juokinga pagalvojus O kokia ta nauja pradžia buvo su šituo vartotoju, nuo kada pradėjote reguliariai žaisti?
    [Atsakovas] Su šiuo vartotoju reguliariai pradėjau žaisti nuo 2021 metų rugpjūčio 26-os dienos, tuo metu jau būvau išvykęs 3 savaites užsienyje ir tiesiog po darbo niekad neturėjau ką veikti, tad prisiminiau šį serverį, peržiūrėjus atnaujinimų skiltį ir visokią kitą informaciją labai susidomėjau ir panorau vėl prisiminti gerus laikus žaidžiant sampą
    [Žurnalistas] Ir kaip sekėsi sugrįžus? Matau turit daug patirties bei nemažą laiką pradirbęs taksistuose ar iškarto darbinotės į taksistus ar viskas buvo kitaip?
    [Atsakovas] Pradėjus nuo pat grįžimo tai sekėsi gana neblogai, susirinkau reikiamą kiekį patirties jog galėčiau susikurti forumo paskyrą, ir kaip tik tuo metu pervežėjų firmą buvo laikinoji, be jokio direktoriaus, tad nelaukdamas parašiau atsakingam asmeniui ar galėčiau įsidarbinti, praėjus porai dienų mane ten priėmė ir taip pagavau tą azartą šiam žaidimui vėl, pradėjau dirbti, pasirodė naujasis direktorius ir taip pradėjau dirbti. Pervežėjų firmoje išbuvau tikrai nemenka sumą dienų, galima sakyti per tą kadenciją toje firmoje, pasikeitė netgi 4 ar 5 direktoriai, buvau netgi paskirtas kvalifikatoriumi ir vieną kartą per plauką trūko jog tapčiau pavaduotoju, tačiau pavasariui atėjus sumažėjo žaidžiančiųjų skaičius serveryje ir taip tiesiog dingo motyvacija pasilikti ir žaisti toliau, tad palikau tą darbą bei serverį pusei metų. Praėjus vasarai, sugalvojau, jog laikas vėl grįžti ir bandyti kažką kitą. Peržvelgus tuometinius vadovus, pasirinkau dar niekada nedirbtą darbą, tai buvo Taksistai. Direktorė pasirodė gana draugiška, bei rangu sistema ne tokia nuobodi, tad užpildžiau nieko nelaukdamas bei pradėjau vėl keltis rangus, bei mėgautis žaidimų.
    [Žurnalistas] Pervežėjuose tikrai netrumpas laikas palyginus kiek direktorių keitėsi, pas kurį buvo įdomiausia dirbti ir kuris Jums labiausiai buvo įsimintinas? Gal buvo ko išmokote iš jų direktoriavimų?
    [Atsakovas] Manau jog visi jie buvo savotiškai geri direktoriai, visų rangų sistemos ir skyrėsi ir šiek tiek panašios, nes sugalvoti kažką labai naujo ir įvairaus yra sunku, kai darbas nėra pastoviai atnaujinamas ir sistemos lieka tos pačios. Labai ką išmokt daug nebuvo, tačiau supratau tai, kad laikyti postą tik dėl dienų skaičiaus neapsimoką
    [Žurnalistas] Supratau. O Dabar pakalbėkime apie Jūsų kelią iki pavaduotojo posto. Ar teko padirbėti, kad tai pasiekti ar buvo lengviau nei tikėjotes?
    [Atsakovas] Pavaduotoju, kad tapti tikrai labai nesitikėjau, dirbau tikrai gana uoliai ir visai greitai kilau rangais, didžiausias tikslas buvo pasiekti 5 rangą ir grįžti į pervežėjus Tačiau po kurio laiko man, Dainida, pasiūlė užsiimti kvalifikacijos priežiūra taip, jog turėčiau kažką užsiimti ir padėčiau jai tvarkytis su firmą, nes direktorė taipogi ganėtinai užsiėmus būdavo ir ne visada galėdavo laiku prižiūrėti, kad išlaikytu kas paprašo kvalifikaciją. Praėjus šiek tiek laiko, bei geriau pažinus firmos darbuotojus, bei pačią firmos valdžią visai netikėtai man pasiūlė tapti taipogi firmos valdžios dalimi, žinoma šiek tiek abejojau savimi ar aš tikrai sugebėsiu būti geru pavaduotoju ir nepridirbsiu nieko blogo per pirmas dienas, tačiau gerai apgalvojęs aš sutikau
    [Žurnalistas] Dabar tikriausiai ir nesigailite, kad sutikote apsiimti pavaduotojo pareigomis ir esate ganėtinai patenkintas savimi. Pavaduotoju jau esate beveik du mėnesius kaip manote kaip susitvarkote su pareigomis ir ar dar nebuvo minčių apie palikimą? Ar netrūksta motyvacijos?
    [Atsakovas] Ne tikrai nesigailiu ir esu tikrai gana patenkintas Na susitvarkau tikrai gana gerai, nes tvarkomės firmoje bendrai, sprendžiame ką darysim ir darytumėm kartu su direktore, pasitariame visa laika ir panašiai. Motyvacijos dar tikrai yra ir manau niekur ji nedings, o apie palikimus dar tikrai neturiu minčių
    [Žurnalistas] Gera žinot, kad motyvacijos netrūksta ir, kad viską darote kartu. Šnekant apie sprendimus ir veiksmus kokių tolimesnių planų turite paruoše taksistam ar apie ką svarstote?
    [Atsakovas] Na mūsų firmos discord serveryje yra tikrai nemažai ir gana gerų pasiūlymų iš darbuotojų ko trūksta ar ką galima pakeisti, tačiau kolkas nenoriu nieko atskleisti ką žadame daryti ar keisti temose Kolkas paliksime tai paslaptyje
    [Žurnalistas] Supratau. O kaip einasi su pačios firmos susidomėjimu iš žaidėjų pusės? Paskutinė atranka darėte lapkričio 27 dieną. Praėjo apie trys savaitės matomai galiu pasakyti, kad Jūsų darbuotojai yra lojalūs ir dirbą firmoje pakankamai ilgai. Kokia toji paslaptis dauguma taksistuose neišbūną net dviejų savaičių?
    [Atsakovas] Na susidomėjimas tikrai buvo gana neblogas ir panašiai, tačiau dauguma įsidarbinusiu ateina tik pastumti dūra kaip sakoma, pabuginti minučių ir imti neaktyvumus, kad tik neliktu be darbo. Vienu momentu turėjome netgi 21 darbuotoją skaičiuojant su manim ir direktore. Per paskutine veiklą, kurią jau darėme senokai, pavyko surinkti 15 ar 16 taksistų vienoje vietoje Tačiau mes tiesiog pasirinkome kokybe nei kiekybe, geriau mažiau ir tikrai dirbančių darbuotojų nei daug ir pusiau aktyviu ar panašiai. Su darbuotojais reikia elgtis kaip su draugais, ir pajuokauti ir pasipykti ir panašiai, o ne vien tik nurodinėti ir rodyti savo aukštų pareigų įtaką, taip juos ir išlaikysi gana ilgai firmoje
    [Žurnalistas] Tiesiai šviesiai džiaugiuosi, kad gavai pavaduotojo pareigas. Ne kiekvienas pavaduotojas tai suvokia. O dabar užduosiu tau keletą klausimų kuriuos parašė taksi firmos darbuotojai, daug klausimų nesurinkau taučiau turim ką turim. Darbuotojo Vardo_Pavardės neatskleisiu jei norės jie pasakys patys. Apie pirmą klausimą jau buvome šiek tiek apkalbėje, tačiau galite atsakyti dabar jam - "Jūs tiek daug laiko pradirbote firmoje, ar jums nepritrūksta motyvacijos dirbti toliau firmoje? O jei ne, tai kiek laiko dar planuojate išdirbti joje, bei, kaip planuojate būti užsimotyvavęs visą ateinantį laiką firmoje?"
    [Atsakovas] Na, motyvacijos tikrai netrūksta kai geras kolektyvas Su kiekviena diena prisijungi nežinodamas ką esat prisidirbę ar panašiai. Firmoje planuoju dar tikrai išbūti ilgai, nebent pasikeistu kažkas realiame gyvenime, kad nebegalėčiau prisijungti ar panašiai, tada tektu daryti permainas. Užsimotyvuoti pačiam nėra būtina, kaip vienam iš firmos atstovų galiu pasakyti kaip ir minėjau jau, geras kolektyvas pakelia tą motyvaciją, tad tikiuosi, kad tokiu ir liksim
    [Žurnalistas] Nu jo turėti gerą ir pastovų kolektyvą tikrai yra geras dalykas ir motyvacijos tam visiškai nereikia. O antras klausimas būtų - „Kodėl su direktore niekada nebendraujate su savo darbuotojais, o visuomet būnate atskirame TeamSpeak kanale?“
    [Atsakovas] Na, dažniausiai prisijungęs į teamspeak aš tiesiog prisijungiu į vadovų kanalą, nes dažniausiai kiti kanalai būna tušti, ir prisijungęs realiai daugiau niekad nebejungiu to lango ir nebetikrinu kas prisijungia ar atsijungia, o direktorė tiesiog žino kur mane rasti visada, todėl taip ir gaunasi, kad sėdim viename kanale O daugiau ką pasakyt tai nelabai ką ir turiu
    [Žurnalistas] Supratau kitas klausimas apie taksi firmos veiklas ir rutinos keitimą darbuotojams - „Sveikas.Ar numatomas taksi veiklų pagausėjimas? Gal bus kokios naujovės, kurios palies taksi darbuotojus, paįvairins taksi darbą?“
    [Atsakovas] Manau padarysim veiklą greitu metu, nes svarstome taipogi prieš veiklą padaryti atranką į taksistų darbą, biškuti pasipildyti darbo jėga. Manau paįvairinsim veiklas taip, jog duosim vienam iš 5 rango darbuotojų, kurių yra tikrai mažai mūsų firmoje, sugalvoti ir pravesti veiklą, o mes valdžia tik prižiūrėsim ir moderuosime kiek truks toji veikla. Taipogi manau būtų galimą daryti toki varianta kaip siulymas kokios veiklos nori patys darbuotojai, nes dažnai veiklą sugalvojus arba jiems kažkas neįtinka arba tiesiog nedalyvauja nes jiems "nuobodu"
    [Žurnalistas] Jo pamenu tas veiklas kaip darydavau vienam nepatinka, kitam per trumpa ar per ilga. Nu visiem neįtiksi, bet nusprendus bendrai ko nori galima pasiekti tą viduriuką. Kitas klausimas būtų - „Koks tavo V_P buvo ryžyne?“ Žaidėjas sako nenorit kalbėti apie savo praeitį ar jos net prisiminti.
    [Atsakovas] Šiuo klausimu tikrai nekomentuosiu Praeitis tegul ir lieka praeityje
    [Žurnalistas]  Gerai. O kitas klausimas kartojasi du kartus - „Ką veikiate ant taksi bazės stogo AFK pusę dienos?“
    [Atsakovas] Geras klausimas Dažniausia atsikėlęs, prisijungiu į serverį, šiek tiek pažaidžiu ir ateina laikas keliauti į sporto salę, o po jos kažkur su draugais dar į miestą Dažniausiai tingiu atjungti žaidimą ir taip gaunasi, kad prastoviu AFK ant bazės stogo nuo 1-2h iki 4-7h
    [Žurnalistas] Supratau, tikiuosi darbuotojai klausiantys šito klausimo yra patenkinti. Šitas žmogus turėjo labiau neklausimą, o norą „Kad padarytumėt autobusus nuo pirmo rango, taip pat kaip aukso ir sidabro gavimą.“ Ką apie tai manote?
    [Atsakovas] Sidabrą gauti jugi yra lengva Nereikia laukti kaip bronzos ar panašiai. Tačiau kalbant apie autobusus, mes jokiu būdų negalime jų padaryti nuo pirmojo rango, todėl, kad čia yra speciali tr priemone, kaip medikuose sraigtasparnis ar PD nuo antro rango, taip pas mus autobusai griežtai nuo antrojo rango
    [Žurnalistas] Taip ir geriausia, kad darbuotojai turėtų ką siekti. Ir paskutinis klausimas bus - „Kada algas pakelsi?“
    [Atsakovas] Algos jau būvo keltos nuo praeito sekmadienio Jeigu mažai gaunat, reiškias mažai dirbat
    [Žurnalistas] Supratau ir ačiū už šį pokalbį. Linkiu Jums geros ir įspūdžių pilnos kadencijos. O darbuotojams siūlau kreiptis į valdžią asmeniškai jei turi kokių klausimų. Pavaduotojas viską aiškiai atsako ir draugiškai galima viską išspręsti. Apačioje galite palikti žinute serverio žaidėjams. Gero vakaro.
    [Atsakovas] Ačiū ir jums už įdomu pokalbių vakarą Bei sekmės


    Pirmasis krepšinio turnyras kuriame išsiaiškinsime kas yra geriausias krepšininkas serveryje. Krepšinio turnyras kurio prizai bus kalėdinių dėžių raktai bei tam tikros dėžės. Prizą gaus ne trys prizinės vietos, o elitinis penketukas kuris įrodys ko yra verti iki Sausio 1d. Norint dalyvauti Jums reikės užpildyti registracijos šabloną. Po visų registracijų Gruodžio 25 dieną sudarysiu grupines lenteles arba atkrintamųjų lentelės tipą, jei pritruks dalyvių registraciją galimai pratęsiu. Detalesnę informaciją bus paskelbta po registracijų gruodžio 25 dieną arba vėliau. Top penketukas turės galimybę po turnyro žaisti vienas prieš vieną ir nugalėtojas gauna pralaimėtojo prizą. Linkiu visiems smagaus bei sąžiningo žaidimo
    Krepšinio turnyras 1x1
     

    @Legalus_Migrantas - Ieškau darbuotojų versle, pradžiai atlygis minimalus
    @Bitee_Maja - Parduodu 37ID namą su saulės kolektoriumi PC miestelyje, kaina €900,000
    @Tomukas_Tomas - Perku 1ID transporto priemones

    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  6. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #13   
    Sveiki, mieli skaitytojai. Baigėsi dar vienas helovino eventas, evento savaitę sulaukėme nemažai žaidėjų, tačiau po evento nemažai ir dingo. Šį kartą nieko nekalbinau nes ir pats tam noro neturėjau ir vis galvojau ką kalbinti. Kitame laikraštyje bandysiu kalbinti vieną iš ADMIN žaidėjų.
    Turinys:
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Mechanikai
    3. Kontento kurėjas
    4. Korumpuotas policininkas
    5. Hotknife
    6. Helovino Edition
    7. Karo su neaktyviais žaidėjais
    8. Eventų čempionatas
    9. Legendų lygos čempionatas
    10. Reklamos


    Užuomena - Tekstas ant sienos hood'o viduje. Hood'as Los Santos mieste
    _ R _ _ _    _ _
    GROVE ST
    Laimėtojas - @Roki_Reider


    Paskutinį kartą rašydamas apie mechanikus minėjau, jog daug darbo jiems nėra ir dažniausi laužai būdavo „Quad“ keturačiai, retai kas juos iškviesdavo bei, kad darbo pasiekimus įsivykdyti yra labai sunkus ir daug laiko trunkantis darbas. Tačiau tai ką matėme „Halloween 2022“ evento metu buvo tikrai įspūdingą. Būtent tą evento savaitę manau mechanikai daugiausiai turėjo darbo iš visų esamų darbų jie jį atliko ganėtinai puikiai, manau ne aš vienas mačiau transportų laužus ten kur jų būti neturėtų, nešnekant vien apie jų vietas aplamai sprogusių transportų buvo tikrai didelis kiekis, nepalyginsi su paprasta savaitę, neabejojų jog iškvietimų su prašymais kitų paslaugų buvo taip pat begalės.
    Laužai ten kur jų neturėtų būti
    Po tokios darbingos savaitės darbuotojams turėtų atsirasti daugiau motyvacijos dirbti, suteikti darbo paslaugas žaidėjams, tuo pačiu ir darbo valdžios pasididžiavimas savo kolektyvu už puikiai atliktus darbus ir įdedamas pastangas. Bet ilgai netrukus sulaukėme Razer_Electro atsistatydinimo iš pareigų kurio palikimo priežastis nėra profesionali. Pats Direktorių Prižiūrėtojas paminėjo „kiek apmaudu, kad viskas baigiasi būtent taip, nepasiekus to tobulumo ir tikslų, kurių buvo siekiama kandidatuojant“ 
    Tuo pačių noriu paminėti, jog vyksta atranka į Mechanikų firmos vadovo postą. Firma laukia motyvuotų darbui su kolektyvu bei naujomis idėjomis degančių vadovų. Mechanikai gali pasigirti savo pelną nešančiomis žaidimo sistemomis, tačiau tuo pačiu pasižymi monotoniškumu, todėl ieškome vadovo sugebančio susitvarkyti būtent su tuo. Sėkmės pildantiems! Liko 4 dienos iki atrankos užrakinimo, tad dar turite laiko pateikti savo kandidatūras.
    Atranka į mechanikų direktorių


    Fresh_Weed žaidėjas neseniai pradėjęs kurti savo vaizdo įrašus žaidime, jis daro tiek parodijas tiek įgarsina ir savo balsu. Vaizdo įrašuose taip pat dažnai matomas jo draugas Orestas kuris prisideda prie jo įdėjų bei padeda kurti vaizdelius. Apačioje pasidalinsiu jo vaizdeliais ir ateityje lauksime toliau įdomesnių bei unikalių vaizdo įrašų iš jo.
    • Ekstrasensas
    • Nuotykiai part 1
    • Greenside Andrew Tate
    • Pirmasis vaizdo įrašas


    Istorija kurią pasidalino vienas žaidėjas iš „UAB Narkotikai Tau“ apie korumpuota pareigūną, pareigūno Vardo_Pavardės nesakė, tad ar jis dar dirba Policijos Departamente ar nebe informacijos apie tai neturime. Viskas vyko vidurnakti, helovino eventui įpusėjus tad manoma, kad tai buvo Lapkričio 3 dieną. Kol visi žaidėjai ieško moliūgų, pareigūnas gaudo nusikaltėlį, kurį nusekė iki vagono kuriame gaminamas kokainas. Nusikaltėlis spėjo pasislėpti vagono viduje, turėdamas didelį kiekį narkotikų nenorėjo visko prarasti, tad ilgą laiką galvojo ką daryti. Kol lauke kantriai laukęs pareigūnas pastiprinimo nekvietė ir liko laukti vienas,  nusikaltėlis skambino draugams ir prašė pagalbos rasti kokių nors išeičių, vienas iš nusikaltėlio draugų turi pakankamai daug pinigų ir pasiūlė jam, jog papirktų pareigūną, kitaip sakant pasiūlytų tam tikrą kiekį pinigų pareigūnui. Nusikaltėlis žinodamas, kad vienaip ar kitaip jis bus sugautas ir didelė tikimybė, kad narkotikai bus atimti, jis sukaupė drąsą, išėjo į lauką ir pradėjo kalbinti pareigūną, kad jis neatimtų narkotikų ir nepasodintu jo į kalėjimą, jis pareigūnui pasiūlė €70,000. Pareigūnas gundėsi, tačiau viską norėjo daryti pagal darbo kodeksą. Tačiau nusikaltėlis visko nenorėjo taip baigti ir vis dydino pinigų sumą iki kol pareigūnas bus patenkintas. Po ilgo pokalbio ir rizikuojančių veiksmų darbo praradimu pareigūnas pasirįžo paleisti nusikaltėlį kai jis pareigūnui pasiūlė €150,000. Kaip ir minėjau aukščiau, Vardo_Pavardės neturime kuris pareigūnas buvo papirktas, tačiau Policijos Departamento valdžiai siūlau būti labai atidiems nes korumpuotas pareigūnas gali dar būti darbe.


    Dar viena Unikali transporto priemonė pasirodė automobilių salonę. Šį kartą išvydome „Hotknife“ kurio kaina yra €2.000.000 + €200.000 už atvežimą. Iki šiol šių transporto priemonių serveryje buvo tik 1  kurią turėjo - Mafijos_Senelis. Dauguma buvo nustebe, jog kaina tik €2,000,000. Dar kiti buvo nepatenkinti, jog kaina tokia maža už reta transporto priemonę. Kiek žinau šių transportų buvo nupirktą tikrai daug, pervežėjai gavo tikrai nemažai pelno tiek darbuotojai tiek darbo fondas.


    Helovino proga projekto pagrindinė administraciją įteikė šešias įpatingas dovanas žaidėjams. Nuotrauką pavyko gauti tik keturis transportus, tačiau išviso buvo sukurti šeši maksimaliai patobulinti transportai „Flash“. Gauti būtent tokią komplektaciją turėjome 0.5% tikimybės, naudodami silver tiuningavimo dėžes. Tačiau daug laiko neužtruko žaidėjams gauti šią komplektaciją, kadangi tikrai didelis skaičius žaidėjų bandė ją gauti. Kaip ir minėjau išviso buvo šeši transportai juos skyrė tik „paintjob“, išviso yra trys „paintjob“ tipai, tad visų po du.
    Laimingieji gavę komplektacijas
    - Tony_Express
          - Gruzinas_Tortilla
    - Hugo_Gilera  
    - Corny_Horny 
                  - Aurimas_Dancingas 
    - Nežinomas    


    Neaktyvūs žaidėjai, kas tai? Tai žaidėjai kurie turi nusipirke verslus žaidime ir nežaidžia, kitaip sakant yra neaktyvus. Ankščiau pamenu dažniau vykdavo neaktyvių žaidėjų patikros, kurių metu projekto administracija iš jų atimdavo verslus ir tie verslai būdavo pardavinėjami aukcionuose. Šiuo metu manau taip pat yra ne vienas neaktyvus žaidėjas kuris turi verslą žaidime, taip pat žinau, kad yra ne vienas kuris nori nusipirkti verslą, tačiau po atnaujimo dėl produkcijos pardavimo verslininkai nebepardavinėja verslų.


    Greenside eventų čempionatas prasidėjo. Jis startavo Lapkričio 14 dieną kurį rengią ne kas kitas, o Tnt_Edwax tvarkos ir eventų prižiūrėtojas. Temoje paminėta, kad tai yra pirmasis sezonas tai reiškia, jog tokio tipo eventai vyks nekartą, taip pat paminėta, jog evento pabaiga nežinoma ar tai gali vykti dvi savaitęs ar mėnesį. Eventų čempionatą sudaro visi eventai kuriuos gali rengti eventų prižiūrėtojai „checkpoint“ lenktynių iki klausimanijos. Norint dalyvauti šiame čempionate reikia tiesiog dalyvauti eventuose ir užimti prizines vietas, kad gautumėte taškus. Klausimanijos metu pastebėjau, kad klausimai nėra vien iš žaidimo, tačiau istoriniai ir matematiniai, tad tikėkitės visko. Prizai taip pat yra gundantys - "PREMIUM" narystes, kreditus, tune, išvaizdų ir aksesuarų dėžes, tačiau juos gaus tik trys žaidėjai kurie užims aukščiausias vietas šio čempionato metu.
    Eventų čempionatas


    Dar vienas turnyras, tačiau šį kartą jis vyksta ne SA-MP serveryje, o League of Legends žaidime, tačiau prizai yra serverio valiuta kurį sudaro net €10,000,000. Šis turnyras vyks Lapkričio 27 dieną, 18:00 valandą. Taip pat svarbu paminėti jog viskas vyks EU West regione, 1 x 1 ir žaidimo tikslas yra pirmam nužudyti savo priešininką, surinkti 100 minionų nužudymų arba nugriauti turretą. Jeigu viskas vyks taip kaip planuoja turnyro vedėjai viskas bus transliuojama twitch.tv/vladasms_ kanale. Tad jei nori laimėti tikrai didelia pinigų sumą mėgint savo sėkmę, o jei esi geras žaidėjas manau sėkmės neprireiks.
    Registracija bei detalesnė informacija

    Reklamos (Nemokamos)
    Nėra
    Nėra
    Nėra

    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  7. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Pasiūlymas dėl ginklų   
    Matau labai nepatenkintas likai, nesupratęs visko pilnai. Abu paminėti žaidėjai pastoviai šaudė kitą žaidėją, tas kitas nori iškviesti PD, bet tuo metu PD veikla vyksta, tad jam belieka kreiptis pagalbos į admin žaidėjus, o mes jų neįgnoruojam, jei kitas kenkia kitam ir neleidžia jam žaisti, kenkėjas lieka atitinkamai nubaustas už savo nusižengimus. Mano manymu jei būtų admin žaidėjam komandą /jail tai viską būtų galima išspręsti papraščiau bet jau yra kaip yra.
  8. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #12   
    Sveiki serverio žaidėjai, dar viena savaitė praėjo ir sulaukėme dar vieno leidinio. Šia savaite įvyko mažiau visokiausių įvykių nei praeitas, tad ir laikraštis gaunasi trumpesnis. Truputi paįvairinant pridėjau nuotraukas prie antraščių.
    Turinys: 
    1. Atspėk ir laimėk
    2. STUNT konkursas
    3. Non-rp helovino metu
    4. Nauji pavaduotojai
    5. Blueberry baras
    6. Helovino eventas prasidėjo
    7. Pokalbis su kokaino verslininku
    8. Reklamos


    Atspėk ir laimėk
    Užuomena tekstas ant pastato Red County ribose
    _ _ _ _ R _ _   _ _ _ R _
    GENERAL STORE
    Nugalėtojas - @Eimantas_Kla


    STUNT konkursas
    Visą savaitę vyko stunt konkursas, tikėjausi kiek daugiau dalyvių, tačiau yra kaip yra, šokia tokia konkurencija vistiek yra. Iš viso sulaukiau 9 dalyvių iš kurių 3 gaus prizus kurį sudaro €2,000,000. Noriu paminėti jog tokio tipo konkursai toliau vyks, tad jeigu turi pasiūlymų kokio konkurso nori tiesiog pakomentuok apačioje.
    Nugalėtojai - Pinigai bus pervesti į banką
    1vt. - @Martin_Gossard
    2vt. - @Ignas_Eox
    3vt. - @Jonny_Smith
    Žaidėjų stuntai


    Pareigūnai helovino evento metu
    Helovino evento metu ieškant moliūgų galite daryti non-rp, tačiau kiti šio įtarimo nuostatai lieka (važiuojant ne savo kelio puse ir sukeliant avarinę situaciją, važiuojant per ECO stovėjimo aikštelių parkus, taranuojant aplinkinius arba blokuojant jiems kelią.) Tačiau jeigu baigiate rinkti moliūgus ir darote non-rp, pareigūnas Jūsų paprašys nuotraukos ar užbaigėte dieną, jeigu vengsite atsiųsti jam įrodymus, būsite nubaustas. Daugiau informacijos galite rasti Direktoriaus Prižūrėtojo pranešime. 
    Pranešimas


    Nauji pavaduotojai
    Šiuo metu serveryje turime pilną Direktorių/Pavaduotojų komandą. Noriu pasveikinti visus naujus vadovus, tikiuosi neapleisite savo firmų ir stengsitės dėl jų. Visi naujieji pavaduotojai šias pareigas užima pirmą kartą, kiek klausiau šiek tiek jaudinasi naudojantis savo funkcijomis, tačiau visiem taip buvo užimant bet kokias pareigas pirmą kartą. Šioje nuotraukoje taip turėtų būti ir Domantas_Epic, tačiau tuo metu vyko kontrabanda, darbas svarbiau nei paprasta nuotrauka.
    Direktoriai - Pavaduotojai - Firma
    Martin_Gossard - Domantas_Epic - Policijos Departamentas
    Dainida_Prn - Salvatore_Bufalino - Taksi
    Razer_Electro - Laimex_Teams - Mechanikai
    Taduse_Jrg - Laukinis_Simonas - Medikai
    Street_Nmz - David_Edyionii - Pervežėjai


     
    Blueberry baras
    Per šią savaitę kolkas matome, jog Blueberry baras tikrai duoda pakankamai veiksmo pareigūnams, o konkurencija yra apilygi vieną kartą vieni laimi, kitą kiti. Veiksmas taip pat vyksta su pakankamai priešininkų abiejuose pusėse. Kokaino yra kas parduoda, cbuginti gali užtektinai kol jį pirks, kol bus tam pinigų, neaišku kiek išleidžia kokainui nes kaip žinome per paskutinį atnaujimą buvo sumažinti pinigai baikeriams už paketus. Vakar matėme kaip baikeriai ištūštino banką parsiveždami visą pelną sau į barą. Tad manau kolkas pinigų tam yra, tačiau ar lieka premijoms?

    Helovino eventas
    Štai ir išvydome visų lauktą helovino eventą kuris truks visą savaitę iki Lapkričio 7d. Kiekvieną dieną galite ieškoti moliūgus, per dieną galite rasti 10. Suradus moliūgą spaudžiate Y raidę ir Jus nukelia į labirintą kuriame turite surasti moliūgą ir įšėjimą, taip pat yra šansų surasti helovino dėžę (/hdeze). Jeigu labirinte rasite moliūgą bei helovino dėžę, tačiau nerasite išėjimo ir laikas pasibaigs, Jūs negausite jokio prizo. Taip pat jeigu įvykdysite visas dienas gausite specialų aksesuarą iš helovino evento, jo parduoti negalėsite bei jis bus legendinis. Svarbu paminėti, kad jį gauti turite butinai užbaigti visas dienas nesvarbu ar būsite radęs visus moliūgus ar ne. Daugiau informacijos galite rasti žaidime /helovinas arba savininko paskelbtoje temoje.
    „Greenside“ Helovinas 2022

    Šioje nuotraukoje pavaizduota kaip atrodo neprinokęs moliūgas, o tai reiškia, jog jis prinoks per ateinančias dienas, tad siūlau pasistengti įsiminti vietas kuriose matote neprinokusius moliūgus ir kitą diena bus lengviau jį rasti.

    Raganos kerų puodas papildoma veikla žaidėjams, kurio tikslas yra iššaudyti visus *cenzūra*šnosparnius ir būtent taip panaikinsite kerus ir gausite prizą (pinigus ir patirties taškus) taip pat yra galimybė gauti tam tikrą kiekį kreditų bei 20procentų vienam iš žaidėjų gauti helovino dėžę (/hdeze). Norint gauti ginklus naudokite komandą (/hginklas), kitų žaidėjų šaudyti negalėsite nes žalos šis ginklas nedaro. Daugiau informacijos gali rasti parašę komandą /kerupuodas


    Pokalbis su kokaino verslu užsiimančiu žaidėju
    Vieną dieną paskelbiau jog perku kokainą ir atradau šį asmenį. Truputi paklausinėjus išsiaiškinau ką jis daro. Asmuo įdedantis nemažai darbo į savo veiklą, prekės kokybė patikrinta. Siūlau Jums pirkti būtent iš jo.
    [Žurnalistas] Taigi pradėkim. Pradėsiu nuo klausimo kada pradėjote žaisti šiame serveryje ir kaip pradžia jame?
    [Atsakovas] Pradėjau žaisti greenside.lt serveryje 2021m, šiuo metu turiu 11,000xp taškų. Vos nuo pradžios jaučiau pošaukį juodajai rinkai ir mano pirmieji uždirbti pinigai buvo iš kokaino gamybos.
    [Žurnalistas] Taip, neseniai mačiau jog pardavėte 100 kokaino. Pardavęs jį sakei jog turite kažkokia savo įkurtą „Verslą“ kokaino gamyklą. Kiek žmonių sudaro Jūsų komandą? Ir kodėl pasirinkote būtent kokainą kaip verslą uždirbti pinigus?
    [Atsakovas] Jūs esate visiškai teisus, buvo parduota 100vnt kokaino, bet tai tik pradžia! Turime ir bendrovę arba kitaip sakant verslą pavadinimu UAB "Narkotikai Tau!". Mūsų komandą sudaro šiuo metu 5 asmenys, kurie su dideliu noru ir motyvacija gamina kokainą, kurį mes parduodame baikeriams, arba žmonėms kuriems jo reikia. Pasirinkom šį verslą nes tai yra aukso kasyklos mums. Turėdamas proto, gali turėt ir pinigų.
    [Žurnalistas] Jūsų komandą sudaro nemažai asmenų, per kiek laiko pagaminote 100vnt. kokaino? Ir kaip Jus tenkina kokaino kainą šiuo metu?
    [Atsakovas] Drįščiau argumentuoti su Jūsų teiginiu, kad mus sudaro nemažai asmenų, kadangi šiuo metu norime praplėsti mūsų komandą tam, kad pagaminti didesnius kiekius kokaino ir paleisti juos į rinką. 100vnt pagaminti mums užtruko tikrai neilgai, o kokaino kaina galėtų būti ir didesnė, tačiau mūsų biznis tik prasideda. Viskas išryškės mūsų įmonės progrese.
    [Žurnalistas] Plėtimasis manau tikrai būtų dar geriau tiek Jums tiek Jūsų klientams. O kalbant apie Jūsų komandą esate visi pažįstami ar tiesiog žaidime atsirenkate ir kviečiate prisijungti prie Jūsų?
    [Atsakovas] Sutinku su jumis, tai būtų naudinga abiejoms pusėms. Mūsų komanda prasidėjo dviejų žmonių indėliu, senų gerų pažystamų, kiti žmonės buvo kruopsčiai atrinkti, kadangi mes ieškome motyvuotų, sąžiningų bei brandžių žmonių. Nuo "Gatvės" šiuo metu žmonių nerenkame, dažniausia viskas eina per pažystamus, kad nebūtų jokių nesklandumų.
    [Žurnalistas] Supratau, taip ir turi būti, kad verlsas vyktų sklandžiai. Jei nepaslaptis kada pradėjote dirbti komandoje kokaino versle bei koks yra esamas pelnas?
    [Atsakovas] Tiesą sąkant, komandoje dirbame tik dvi dienas, tačiau dabartinis pelnas siekia apie milijoną eurų, su kiekviena diena jis palaipsniui kyla, palaikant tokį tempą, kuriuo dirbame dabar, šie skaičiai yra menkniekis.
    [Žurnalistas] Per dvi dienas uždirbti tiek kiek dabar yra pasaka daugumai žaidėjų, nors ir sakote, kad pagal atliekantį darbą tai yra menkniekis aš manau čia yra dideli pinigai. Jei klientų bus nuolatinių ir daug, pelnas tikrai kils taip pat kaip ir kokaino kainą, kadangi visą kokaino rinka bus pas Jus.
    [Atsakovas] Nesupraskite mūsų klaidingai, tai nėra maži pinigai, tačiau praplėtus mūsų komandą šis pelnas bus paprasčiausiai lašas jūroje. Šiuo metu turime porą patikimų pirkėjų, tačiau kiekvieną dieną ieškome būdų, gauti geresnę kainą už mūsų produktą, kadangi užsiemame didmenine prekyba. Kiek patys esame pastebėję, pagrinde žmonės šiuo bizniu užsiema individualiai, taip pagamindami nedidelius kiekius produkto.
    [Žurnalistas] Jei toliau tęsite savo prekybą, su laiku manau pelnas Jus tenkins labiau nei dabar. Pradžia visuomet būna sunkiausia, manau tikrai įsivažiuosit jei neapsileisit.
    [Atsakovas] Visiška tiesa, dedame daug vilčių į savo komandą dėl mūsų sklandžios pradžios ir kolkas nesigailime, kad pasirinkome būtent tuos asmenis.
    [Žurnalistas] Smagu girdėti bei matyti, jog kažkas padarė tai ko kiti nedarė su kokaino sistema. Dėkoju Jums už laiką šiam pokalbiui bei pasipasakojimą apie Jūsų klestintį verslą. Galite palikti žinute žaidėjams ar paprasta reklama apie savo verslą.
    [Atsakovas] UAB "Narkotikai Tau" komanda dėkoja už garbę atsidurti laikraštyje, bei linki jums gražios dienos. Kruopščiai atsirinkite produktą kurį perkate!
     

    Nemokamos Reklamos
    Onyx_Smoker - Perka aksesuarus | Papūgą bei raganos kepurę | 
    Lukis_Zip - Parduoda Huntley - 1ID - Mega ratai - Stage2 | Parduoda Bandito
    Gruzinas_Tortilla - Parduoda Helovino dėžes už 110 tūkst. vnt. | Perka aureolę.
    Hash_Cocas - Parduoda Infernus - 211ID - Mega ratai - 0daužt. - 1k rida. - Kaina €1.000.000 (Derinama)
    Reklama - skelbimas  - NEMOKAMAI, dėl jos susisiek sumanimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
    Pagarbiai „Express News“ 
  9. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užtildė Tautvidas_Krisci   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/3XcEMTt
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/3XcEMTt
  10. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užtildė Petras_Greblys   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/zgZxQdd
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/zgZxQdd
  11. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Express News STUNT konkursas   
    Sveiki, žaidėjai, viename iš laikraščių skelbiau jog reklamų surinkti pinigai bus panaudoti konkursui, per savaitę buvo priaukotą €2.000.000 būtent konkursui, tad nusprendžiau padaryti STUNT konkursą. Jis senai buvo ir manau pats laikas jau traukti savo NRG - 500. Sėkmės dalyviams.
    Informacija
    Turėsite nufilmuoti savo STUNT ir įkelti po šia tema
    Vaizdo medžiagoje turi matytis data
    Negali buti vaizdo medžiagos ankstesnės datos nei paskelbtas konkursas
    Dalyvauti galima tik su NRG - 500
    Konkurso pabaiga Spalio 31 dieną.
    Stunt'u galite daryti kiek norite, tačiau viskas turi būti viename pranešime arba tiesiog suklijuota į vieną vaizdo įrašą.
    Prizai
    1vt. - €800.000
    2vt. - €700.000
    3vt. - €500.000
    Anketa
    Vardas_Pavarde žaidime - 
    Nuoroda į vaizdo įrašą  - 
  12. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #11   
    Labas rytas, diena ar vakaras. Po pozityvios žaidėjų nuomonės apie praeitą laikraštį tiesiog negalėjau nerašyti daugiau, tad gero skaitymo. Turinys truputuką pasikeitė.
     
    Turinys: 
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Mechanikų drift eventas
    3. Bendra Taksistų bei Medikų veikla
    4. Žaidėjų skaičius serveryje jau matomai didėją
    5. Moonbeam transportas
    6. Barai ir žaidėjų nuomonė apie juos.
    7. Pervežėjų atranka
    8. Pagausėjusi ADMIN komanda
    9. Lagaminai
    10. Lygiai savaitė iki Helovyno
    11. Express News konkursas
    12. Reklamos (Kaina €10.000)

    Atspėk ir laimėk
    ADMIRAL 127ID | MEGA ratai
    Tekstas viename iš dydžiųjų miestų SF/LV/LS ant pastato sienos. Užrašas nėra užslėptas ir labai matomas.
    G _   _ _ R   _ H _   _ _ O _ _
    Go for the brown
    Laimėjo @Hikaro_Masati

    Mechanikų drift konkursas
    2022.10.16 mechanikų Direktorius surengė konkursą serverio žaidėjams kurio prizas buvo €100.000, tačiau šio konkurso tikslas buvo suteikti veiklos mechanikų darbuotojams kas ir pasiteisino. Darbuotojai stengėsi pilnai aprūpinti dalyvius savo suteikiamomis paslaugomis. Labiausiai perkamas buvo „Nitro“ ir mano nuomone labiausiai pasižymėjęs darbuotojas buvo Laimex_Teams matėsi kaip dažnai rūpinosi, jog dalyviams nieko netruktų.
    Šnekant apie patį konkursą tai tokį mačiau pirmą kartą kai vienu metu važiuoja du dalyviai ir rungtyniauja vienas prieš kitą, kuris geriau sugeba slydinėti.
    Mechanikų tema apie renginius

    Bendra veikla
    Seniai matytos darbų veiklos vėl suteikia viltis darbuotojams paįvairinti darbo rūtiną. Šį kartą tai padarė Taksi bei Medikų valdžios atstovai. Tikiuosi nesustosit daryti tai ką darote ir suteiksite darbuotojams daugiau motyvacijos bei pasirūpinsite, jog šie nenuobodžiautų. O kokia veikla tai buvo valdžios atstovai atsakys Jums patys.
    Taksi
    [Žurnalistas] Labas vakaras, su Jumis sveikinasi Express News redakicja. Noriu pakalbinti apie neseniai vykusią veiklą. Kodel nusprendėte daryti bendrą veiklą, o ne atskirą taksistų bei kas kuriam pasiulė daryti bendrai?
    [Atsakovė] Labas vakaras, gavosi taip, kad medikų direktorius pasiūlė padaryti bendrą veiklą, man tai atrodė puiki idėja. Taip ir nusprendėme padaryti veikla kartu.
    [Žurnalistas] Kaip iš Jūsų pusės atrodė veikla ar viskas praėjo sklandžiai ir ar žaidėjai liko patenkinti?
    [Atsakovė] Veikla pavyko sėkmingai, nesklandumu nebuvo ir manau kad žaidėjams, tai buvo kitoks vakaras žaidime nei įprastai.
    [Žurnalistas] Tikiu, jog tai buvo kitoks vakaras nei įprastai, kadangi veiklų darbuose ilgai nematėme, pagaliau kas nors pasiimė iniciatyvos. Ar tai buvo Jūsų pirma oficiali veikla su darbuotojais?
    [Atsakovė] Taip, tai buvo pirma oficiali veikla su darbuotojais.
    [Žurnalistas] Ar planuose turite daugiau numatytų veiklų darbuotojams ne tik su kitais darbais?
    [Atsakovė] Žinoma, ateityje tikrai dar nusimato veiklų ne tik su kitomis firmomis, bet tik mūsų firmos veikla.
    [Žurnalistas] Supratau. Ačiū už pasidalintą informaciją tiek ir norėjau šiam kartui, tikiuosi veiklos bus dažnesnės, darbuotojų rūtinai paįvairinti. Iki.
    [Atsakovė] Ačiū. Gero vakaro
    Medikai
    [Žurnalistas]Laba diena, su Jumis sveikinasi Express News redakcija. Noriu truputi pakalbinti apie buvusią veiklą kartu su taksistais. Kaip nusprendėte daryti bendrą veiklą, o ne atskira tiesiog medikų?
    [Atsakovas] Sveikas Valentinai, kadangi noriu prisiminti senus gerus laikus, kai firmos kartu darydavo smagias veiklas, daug visokių žaidimų, event'ų ar panašiai, norėjau nuo seno padaryti veiklą. Kodėl būtent su taksistais klausiate jūs? Manau, jog noriu susibendrauti su kitos firmos darbuotojais bei kartu smagiai praleisti laiką. Mano manymu tai yra pagrindinis dalykas ką norėjau padaryti.
    [Žurnalistas] Džiugu matyti, kad bandot susibendraut su kitom firmom, būtent įmant tokiais veiksmais. O kaip pati veikla praėjo ar sklandžiai ir ar visi liko patenkinti?
    [Atsakovas] Pati veikla praėjo labai sklandžiai, jokių trikdžių nebuvo, visi buvo patenkinti ir praleistu laiku veikloje ir premijomis po jos. Smagu matyti tokį darbuotojų susidomėjimą veikla, o tai prieš ją rengiant visi labai prašė, atsižvelgiant į jų norus ir padarėme visiems tinkamą veiklą.
    [Žurnalistas] Šnekant apie veiklas serveryje aš asmeniškai jas mačiau labai senai, nors ir kurį laiką buvai neaktyvus, tačiau manau jų taip ir nebuvo. O ką medikai veikė per veiklą, kas į ją buvo įtraukta?
    [Atsakovas] Šnekant apie pačią veiklą žaidime, tai kiekvienos firmos darbuotojas buvo pilnai įtrauktas į veiklą, tai buvo trys žaidimai: „Figūros“, kur darbuotojai buvo išmaišyti ir komunikuodami „TeamSpeak 3“ programoje sudėlioti mūsų - direktorių, duotas figūras. Kitas žaidimas - event buvo: „Reakcijos“, kuriame kuriame du darbuotojai turėjo atsistoti nugarą į nugarą ir eiti iš lėto kol bus duotas ženklas ir tuomet pirmas pataikęs į kitą darbuotoją ėjo į kitą etapą. Paskutinis žaidimas buvo: „Sumo“ arba kitų vadinamas „Derby“, Visi daužėsi darbinėmis tr. priemonėmis kol išliko vienas laimėtojas. Po to buvo patraukta į bazes ir išdalintos premijos.
    [Žurnalistas] Atrodo jog buvo visai smagi veikla, ačiū už infromaciją šiam kartui realiai tiek ir norėjau iš Jūsų. Tikiuosi nesustosit vedę veiklų nes to manau reikia kiekvienam darbuotojui.
    [Atsakovas] Veiklų dar bus ir manau ne viena, ačiū, kad apklausėte, geros dienos!

    Lankomumas serveryje didėja
    Nors ir silpnai, tačiau matomas lankomumas serveryje po truputi auga, tiek forume buvo daugiau nei 200 per pastarasias 24 valandas, o žaidime neseniai išvydome 87 prisijungusius, o praeitą sekmadienį 96. Orai šaltėja, eventai artėja, manau sulauksime žaidėjų pagausėjimo. Tai yra naudingą serveriui, darbų papildymas bei gal atsiras kas prisijungs ir prie baikerių. O šiandien 10.24 sulaukėme net gi 109 žaidėjus žaidime.

    Moonbeam
    Mašinų salone Hotring A transportą pakeitė Moonbeam. Šio transporto kaina nėra tokia jau ir brangi €800.000. Transportas nėra greitas, važiuoja iki 109km/h, tačiau jis yra retas. Mašinų salone jo ilgai nelaikys, tad jeigu dar neįsigijote manau būtų pats laikas. Kiek mačiau jau pirmą dieną kai tik atsirado Moonbeam žaidėjai iš tune dėžių gavo 6ID bei 0ID transportus su mega ratais. Apytiksliai sakyčiau šių transportų serveryje yra apie 50. Sakyčiau tikrai didelis skaičius retų transporto priemonių. Kitą vertus jei dar nesupratote serverio ekonomika yra ženkliai pakilusi, tad taip ją mėginama sumažinti nors ir pervežėjai gauna €80.000 už atvežimą, tačiau likusieji €36.000.000 buvo sunaikinti. Skaičiai nėra tikslus nes tiksliai kiek nupirktų transportų nėra aišku.

    Barai
    Neseniai išvydome analizes į barų lyderis, tiesiai šviesiai nusivyliau, galvojau atsiras pagaliau konkurencija tarp barų, tačiau kaip matome grįžome atgal prie to pačio kaip ir buvom. Jeigu Blueberry atrankoje buvo ženkliai daugiau kandidatų neigu Montgomery, mano manymų administratoriai galėjo tiesiog perkelti vieną atsakingesnį kandidatą į Montgomery tada šiuo metu turėtumem du aktyvius barus ir konkurencija tarp jų.
    Iš žaidėjų nuomonės ką galiu apibendrinti tai, kad į barus netraukia žaidėjų nes gaunasi daug išlaidų iš savo pinignės ir išleistų pinigų neatidirbą baruose. Kitas dalykas šaudymo įgūdžiai - kas yra išmokstama, tačiau lyderiai nori žmonių kurie jau moka c-buginti, o tie kas nemoka nemanau, kad šiais laikais aukos savo laiką, kad išmoktų. Matomai žaidėjai pamiršo apie tupinėjima, toks šaudymo stilius taip pat yra neblogas tiek prieš teisėsaugą tiek prieš kitą barą ir šį šaudymo stilių išmokti yra žymiai lengviau nei c-bug. Kitas dažniau paminėtas atvejis yra vien tie patys veidai baruose, tik keičiasi lyderiai, tad naujokui kuris neturi pažįstamų jo niekas ten ir nepriimą. Vienas dalykas prajuokino, kai kurie sakė jog į barus nepriimą neatsakingų, nešvarių žaidėjų, tačiau patys tai daro, dauguma baikerių kurie dabar yra ar buvę, yra bent kartą gavę užblokavimą už čytinimą ar pridarę visokiausių klaidų ir tikrai nesielgia atsakingai. Dar keli žaidėjai paminėjo jog trūksta asmens kuris būtų atsakingas už barus ir juos prižiūrėtu ir atliktų savo darbą, manau šito tikrai trūksta. Žodžiu visas žaidėjų nuomones galite pasiskaityti žemiau.
    Anketa kurias siunčiau žaidėjams - Jeigų Jūsų neužklausiau, galite tiesiog išsakyti savo nuomone komentaruose
    Sveiki, su Jumis sveikinasi Express News redakcija. Turiu pora klausimų apie serverio barus. Jei galite pasakykite savo nuomonę.
    1. Ką manote apie barus ir pačią nusikalstama veiklą serveryje?
    2. Kokius minusus įžvelgiate juose ir kodėl mažai kas bando išmėginti save baikeriuose?
    3. Čia galite rašyti savo pasiūlymą barams, ko reiktų barams.
    Žaidėjų nuomonės
    Anonimas - 1. Manau, jog barų veikla serveryje yra ir privalo būti. Ar tai pavadinimas baras, ar tai pavadinimas gauja, skirtumo nėra. Reikalinga nusikalstama veikla tiek teisėsaugai, tiek blogiukams. Tai kitokia sritis nei neutralūs darbai, norintiems pakeisti veiklos tipą, jeigu pastarasis pabodo. 2. Asmeniškai įžvelgiu veiklos trūkumą. Aišku, kiek žmonių, tiek ir nuomonių ir vieniems veiklos čia pakankamai, kitiems ažai. Veiklos trūkumą įžvelgiu tame, jog keletą kartų per dieną pastoviai vyksta šaudynės. Tai nėra blogai, tai yra tai ko gaujiniai ir nori, tačiau kiekvieną mielą dieną, kai tai kartojasi savaitę, dvi - vien tik šaudytis nėra įdomu. Normalu, kad žaidėjams pradeda tai pabosti. Galime grįžti iki kontrabandų zonų su paketais, gamybomis - taip, ten irgi nėra idealu, tai šiek tiek įdomiau. Bet yra bet ir su didesne sistema grįžta ir daugiau taisyklių, daugiau skylių taisyklėse, bandymų apeiti ir panašiai - tai vėlgi, kita problema ir niekam niekada nebus gerai. Kodėl mažai kas bando išmėginti baikeriuose? Galbūt ir bando, tą teigti sunku, t.y. žinoti kiek žmonių bando. Neaptarsiu problemos plačiai, pasakysiu tik tiek, jog baruose nugulę tradiciniai žaidėjai - visi su visais pažįstami. Jeigu esi naujas žaidėjas, nėra daug šansų, jog pateksi į barą, nebent ypatingai trūksta žmonių. Žinant patirtis su naujokais bare, procentai svyra ne į naujoko pusę.
    Vaidas_Drifter - Apie barus manau neigiamai žinoma ne apie visus, apie bb kadangi jie kada sugalvoja be priežasties pradeda kelti sumaišti visuose miesteliuose susilipe 5 asmenys kenkėjauja visuose miesteliuose kas tikrai yra negerai ir už tai gali gauti įspėjimu todėl kad jie neturėdami ką veikti puola nekaltus serverio žaidėjus bandydami gauti veiksmo nuo policijos yra tikrai gėda apie BB bara tikrai neigiami ir ji turėtu nušalinti apie MG viskas gerai po miesteli nevažinėja ir ne mass-dm o viska atlieka pagal taisyklęs tai prie jų neturi ko prikibti, minusus įžvelgiu tik BB bare kadangi ten susirinke tik sava chėbra kurie vakarais neturėdami ką veikti sugalvoja užpulti ir žudyti kiekviena serverio žaidėjas kas tikrai yra nepriimtina todėl tikrai manau aš ten neičiau nes įsivaizduoju kokia mėsmalė ten vyksta su MG kaip ir viskas gerai galbut kiti nebando tapti baikeriais nes neturi ger šaudymo įgudžiu ir tiesiog nenori bandyti saves tokioje srityje kiti gal ir moka bet tiesiog pamato kokias nesamonęs vienas ar kitas baras išdarinėja ir iškarto krenta noras manau tiesiog žaidėjai nori dirbti oficialius bei neautralius darbus ir i nusikalstama veikla isitraukti nenori, BB barui reiktu naujo vadovo kuris nedarytu nesamonių ir nešaudytu mieste kada panorėjas bet jokios priežasties.
    Martin_Gossard - Labas! Nežinau ar geriau tau rišlus tekstas, ar atskiri atsakymai į klausimus, bet atsakymus sunumeruosiu, manau taip bus daug paprasčiau skaityti kitiems. 1. Ką manau apie barus ir nusikalstamą veiklą? Pati barų sistema yra pakankamai plati ir tikrai įdomi. Priekaištų jai neturiu. Dabartinė kontrabandų sistema turi savų pliusų, kaip fiksuotas atsiradimo laikas. Tai, kad dingo autobusiukai – aplengvina ir administracijos darbą nuostatų požiūriu. Manau didžiausias sistemos pliusas, kad atsirado 3 zonų tipai, tad zonas pasiimt turi ne tik gerai šaudantys. Surinkus pakankamai žmonių į barą, yra šansas zoną perimti išlaikymo būdu. 2. Kaip ir minėjau didelių minusų sistemoje neįžvelgiu. Kodėl mažai kas bando išbandyti save baikeriuose? Ne vienas lyderis pasikeitė man einant pareigas, vienintelis dalykas kurį pastebėjau, kad didžioji dalis lyderių apsiima valdyti barą dėl veiksmo ir pinigų. Jei ginklų nėra, baikeriai ir nebando jų gauti, tiesiog nevažiuoja į zonas ir laukia kol jų priskirs prižiūrėtojas. Po paskutiniojo update kardinaliai pakeitus kainas už sandėlio produktą – suiro visas Blueberry baras. Manau tiek komentarų apie pinigus čia užtenka. Žinoma, nesmerkiu administracijos už tokius sprendimus, nes per paskutinius kelis mėn. serverio ekonomika tikrai suprastėjo, tad ją bandoma atstatyti. 3. Nieko naujo ir įspūdingo nepasiūlysiu. Sistema plati, įdomi ir suteikianti pakankamai veiksmo. Ko trūksta? Žaidėjų, antrojo baro, bei šiek tiek priežiūros iš „Admin“ žaidėjų!
    Pablo_Marcello - Sveikas, Visų pirma, nuomonė apie barus yra tik į teigiamą pusę. Dėl jų ženkliai padidėja veiklos kiekis serveryje, atsiranda konkurencija tarp dviejų barų bei policijos departamento. Mano akimis didelių minusų barai neturi, o išbandyti save baikerių šutvėje naujesniems serverio veidams pakiša koja jų šaudymo įgūdžiai ir baro lyderių nepasitikėjimas žaidėjais kurių patirties lygis serveryje yra pernelyg mažas. Pasiūlymų barams neturiu, nes iš sistemos pusės veiklos ir taip yra sočiai. O kas būtų smagu tai, jog pagaliau pasirodytų naujasis Montgomery baro lyderis.
    Hikaro_Masati - Labas, 1. Savo nuomonės ties barais neturiu,nes esu buvęs juose tik pora dienų,tai pakomentuoti labai ir negaliu. Nusikalstama veikla serveryje yra tikrai smarkiai kritus,nes yra užblokuotu labai daug serverio žaidėjų kuria buvo baruose,dėl veiksmo. 2. Kaip ir viršuj minėjau,kad nelabai apie barus daug ką ir galiu pakomentuoti,nes nesu juose buvęs beveik,bet iš savo patirties nedidelios kažkiek pakomentuosiu. Minusai pagrindiniai,kad vyksta eiliniai nesutarimai,bei yra naudojamos neleistinos programos. Mažai kas bando išmėginti save,nes yra taikomi aukšti reikalavimai ir ne kiekvienas ten gali patekti. Asmuo kuris nemoka cbug tikrai yra ten nelaukiamas,nebent kaip sakoma bus už skaičių bare ir tiek. Geros likusios dienos!
    Migelis_Zhebtuvelis - Sveiki. Labai ačiū už klausimus, mielai sudalyvausiu. 1. Dabar apskritai sunku sudaryti nuomonę, kadangi kurį laiką barai nepasižymėjo savo aktyvumu. Tačiau pati sistema atrodo labai įdomi. Labai smagu, kad yra sukurtos galimybės visą nusikalstamą rinką valdyti patiems žaidėjams. 2. Tikriausiai riebiausias minusas yra tai, kad žaidėjai patys negali bet kada kurti veiksmo ir viskas surišta tik su sistemomis. Nežinau, ar tai draudžia barų taisyklės, bet iš šono atrodo, kad jų veikla yra apribota ir labiau koncentruojamasi į neutralias firmas. 3. Manau, kad barams reikėtų prižiūrėtojo, kuris moderuotų jų veiklą, skatintų konkursais, renginiais. Galėtų bendradarbiauti su direktorių prižiūrėtoju ir gaivinti senas SAMP tradicijas, kaip Gangwar, Brawl ir pnš.
    Tankistas_Benas - Sveikas, 1. Barai – geras dalykas, nes pagyvina žaidimą serveryje. Jei turime daug nusikaltėlių, kažkas turi įvesti teisingumą – teisėsauga aktyviai kontroliuoja barinių veiklą. Tokiu atveju prasideda kova dėl įtakos, nugali blogis arba teisingumas. 2. Ko gero, dėl tų minusų mažai kas ir nori būti baruose. Išleidžiami pinigai ant kokaino, ginklų, išėjimo iš ligoninės. Per visus veiksmus galima susirinkti nemažai įtarimo lygių, kas reiškia, jog tavo žaidimas yra apribojamas, nes tavęs ieškos policijos pareigūnai ir neabejotinai sieks pasodint į kalėjimą. Baro lyderiui sunku išlaikyti šutvę, nes ją kažkuom reikia motyvuoti, sudominti. Baras gali atnešti pelno, jei su juo dominuosi. Jame gaunami pinigai uždirbami sunkiu būdu, todėl manau, jog tai būtų svarus argumentas, kodėl žaidėjai verčiau renkasi darbą. 3. Šiai dienai, mano manymu, barams trūksta barų prižiūrėtojo. Trūksta renginių, turnyrų (pvz., gangwar, brawl).
    Mitu_Griovejas - Sveikas Tony. Mano nuomone apie barus buvo teigiama, bet kadangi kaip visi žinome neseniai išėjo atnaujinimas kuriame buvo pakeista paketų kainą kurios baras gamindavo kiekviena diena ir tai labai nuliūdino baro savininkus uždarbio prasmėję. O apie pačia nusikalstoma veikla susijusia barais galiu pasakyti jog tikrai kažkas tiesiog ispudingo nesitikėjau jog gali būti kažkas panašaus. Mažas žaidėjų susidomėjimas barais susijęs su tuo jog ne visiems patinka šaudymas ir nelabai ši veikla užkabina žaidėjus. Butų neblogai jog aišku grąžintų senąsias paketų kainas bei pamažintu policininku M4 ginklo atstumą.
    Nojus_Sliuzas - Sveikas,Toni Tai mano nuomone kaip baro rankos akimis tai barai šiuo metu yra vienas geriausių dalykų gauti to vadinamo veiksmo ir šaudynių jog jos nevyktų miesteliuose tarp žaidėjų tačiau žaidėjai bijo eiti į juos ir kaikurie lyderiai nepriima žaidėjų į barus vien dėlto jog jie nemoka šaudyti arba tiesiog yra kenkėjai kurie baro įvaizdžiui tik kenktų tad baruose žmonės atrenkami taipat pagal elgesį kaip ir darbuose su pakvietimu.Na ,o apie barų nusikalstamą veiklą tai jos yra tikrai pakankamai sandėlių grobimai,bankai,kontrabandos zonos toki dalykai tikrai pagyvina barų gyvenimą nes yra įtraukiami ne tik baruose esantys baikeriai tačiau ir teisėsauga kuri bando užkirsti kelią ginklų bei narkotikų patekimui į miestelius ir mažina jų kiekį tačiau būtent šiuo sunkiu laikotarpiu teisėsaugos ir barų veikla kontrabandose yra tiesiog mirusi kadangi nei teisėsauga atvyksta į kontrabandos zonas nei kitas baras nes jo lyderio išrinkti niekaip nepavyksta.Tad vieninteliam gyvuojančiam barui nėra veiklos kiek būdavo ankščiau.Na ,o dabar apie minusus tai jog uz laimeta sandelio kova baras nieko negauna tiesiog issaugo paketus o galetu gauti pvz kokaina arba kazka taipat kitas minusas kuris turi ir pliusą tai jog baras laimėjąs kontrabandos zoną negauna nei vieno kokaino kuris naudojamas C-BUG šaudymui tad barai turi pirkti juos iš žaidėjų ir taip yra įtraukiami kiti serverio žaidėjai tačiau jeigu baras neturi lėšų ir yra spaudžiamas teisėsaugos ar kito baro tai jis neturi šansų išgyventi. Na ,o apie žaidėjus kodėl jie bijo eiti išmėginti save už baikerius tai mano manymu kaip ir ankščiau minėjau tai yra baikerių rankos ir lyderiai kurie nepriima asmenų į barus jeigu jie nemoka šaudyti todėl asmenys į barus negali patekti ir ten pasirodyti ir išbandyti save kaip baikerių atstovą.Ir pasiūlymas ne tik baikeriams ,bet visiems serverio žaidėjams nebijokit eiti į barus jungtis prie jų ir dalyvauti veiksmuose.Na ,o pasiūlymas teisėsaugai tai nebijokit atvykti į kontrabandas ir bandyti padėti atgaivinti veiksmus tarp barų ir teisėsaugos.
    Dovis_Gtx - 1. Mano nuomone, barai yra tikrai gera vieta laiko praleidimui. Nusikalstomos veiklos serveryje yra apstu, bet jeigu Jums trūksta to veiksmo, norite pademonstruoti savo šaudymo sugebėjimus (užuot šaudę į nekaltus serverio žaidėjus bei jų transportą) ir dar prie to pačio užsidirbti papildomų kapeikėlių - siūlyčiau prisijungti į vieną iš serverio barų ir parodyti savo klasę. 2. Manau, kad per silpnoka amunicija, palyginus su teisėsauga. O dėl ko mažai kas bando išmėginti save baikeriuose, sunku pasakyti. Galbūt pastarieji serverio atnaujinimai, kurie turėjo tam tikrų pakeitimų su baikeriais yra viena iš priežasčių. 3. Mažesnio narkotikų „cooldown'o“, daugiau amunicijos, didesnio atlygio.
    Lukas_Bumas - 1. Pati sistema gan įdomi, bet baisiai nunerfinta, ištikrųjų Rokas vertina tik teisėsauga, o barus nuvertina, jeigu sugebėtų padaryt apylygias sistemas, kad būtų įdomu kovot, gal ir būtų verta sugrįžt. 2.  Išbandžiau pakankamai, viskas gerai, bet banina už dyka tik, tad nežinau, jeigu nenerfintų ir gaudytusi tuose čytuose manau būtų gan įdomu vėl padaužyt PD. 3. Pasiūlymas pakelti produkcijos kainą, kad būtų už ką koksą pirkt ir sumažint baudos taškų kiekį už tam tikrą nusižengimą.
    Domce_Sampa - Sveiki, dėkoju už suteiktą šansą įterpti savo nuomonę apie šią, vieną geidžiamiausių, įdomiausių (man asmeniškai) veiklų serveryje. 1. Barai, kaip jau visi žinome, yra viena iš veiklų, kaip antras darbas, kuri gali būti tiek pelninga, tiek nuobodulį serveryje malšinanti veikla. Tai ypač svarbus veiksnys palaikantis serverio žaidėjų skaičių. Ne tik žmonės esantys bare gauna papildomos veiklos, bet tai liečia ir Policijos Departamento darbuotojus kas taip pat gyvina serverį. 2. Baruose įžvelgčiau 2 minusus. Pirmasis būtų galimybė priskirti ginklų bariniams esant tik šutvės lyderiu. Labai praverstų, manau ir iš lyderio pusės, ginklų priskyrimo įgalinimas baro vadovo rankoms. Juk visi esame savotiškai užimti bei negalime prisijungti kasdien. 2.1 Antras minusas būtų transportas. Baikeriai turi tik vieną transporto priemonę "freeway" motociklą. Norėtųsi daugiau keliavimą palengvinančių, galbūt su papildoma talpa ginklams, narkotikams, transporto priemonių. 2,2 Ne kiek vienas ryžtasi įsiterpti į sau nežinomą kolektyvą, galbūt kai kuriems tai kelia stresą, galbūt nepasitiki savimi ir mano, kad nepritaps. Aišku, reikalavimus turi ir barai. Reikia turėti tiek šaudymo įgūdžių, tiek rodyti aktyvumą. Tikuosi, suteikiau pakankamai informacijos apie barus ir jų veiklą ir patenkinau jūsų lūkesčius. Sėkmės!
    Lukis_Zip - Sveikas neviniuosiu į vatą štai mano nuomonė. 1. Apie barus ir nusikalstama veiklą žiūriu neutraliai, visi gali turėt savų pliusu/minusų naudos atžvilgiu ir t.t, o galų gale geriausiai pasispardantis baras laikomas geresniu už kitą. 2. Na kiek teko atsigirst, kad sunkiau baikeriams uždirbt normaliai, nei prie ankstesnio banko, nes pasišaudantis žaidėjas turi idėt pastangų ir nemažai laiko šlifuot įgudžius ir galiausiai gaut centus už veiksmą arba negauti nieko, tai gaunasi vos ne kaip hobis, o ne darbas. Apie kokainu trūkumus kaip būdavo ar vis dar yra net nebesigilinu, kai patys baikeriai turi ir sau gamintis arba ne tik iš fondo pirktis, bet ir iš savų lėšų irgi minusas. O kodėl mažai kitų išmegina save baruose, todėl nes visi žaidėjai yra skirtingi ir save paskiria prie kitų sričių ar tai teisėsauga ar darbai su pakvietimu ar betkokia kita invidualia veikla. 3. Kad kažka naujo iš sistemos pusės idėt čia jau kiti galės papildyt, o iš mano pusės reiktu sukelti banko plėšimo pinigus, nes galų gale visur turi būt grynų. Nebus grynų- nebus barinių apart megėjų. Tad jei norit, kad būtu kaip barų pradžioj kai vienam ir kitam bare po 15-20 veidų gausit susimokėt
    Fyfy_Niukas - Sveikas laikraščio redaktoriau Tony_Express. Malonu sulaukti tokių klausimų, nieko nelaukdamas - pradėsiu. Barai yra originali nusikalstamosios veiklos alternatyva, kuri yra be galo įdomi ir intriguojanti, ji papildo serverio pilnavertiškumą. Kalbant apie minusus, labai daug jų nematau iš savo perspektyvos, kadangi dalyvavimas nusikalstamojoje veikloje, proto ribose, yra viena iš įdomiausių serverio veiklų. Kalbant apie baikerių skaičių, tai mano manymu, būtų daug daugiau aktyvių baikerių, jeigu jie atitiktų baro lyderio iškeltus reikalavimus. Kaip yra žinoma, serveryje yra įvairaus plauko žmonių, kurie gal ir turi įgūdžių ginklo valdyme, tačiau turi susidarę ne kokią reputaciją. Šiandieninė barų sistema nėra labai atsibodusi, bet kartais norisi išvysti kažką naujo iš sisteminės pusės. Galėtų šiek tiek suteikti privilegijas baro lyderio rankoms, jog jos turėtų prieigą prie baro sistemos. Taip pat, produkcijos numažinimas iki 15e/paketas tikrai pasunkino kasdienybę, vis tiek, kokainas kainuoja, atsakingiems bei aktyviems baikeriams norima išmokėti galingesnes premijas. Iš manęs tiek..
    Linuxas_Ltu - Sveikas, sorry už vėlyvą atsakymą. 1. Pats bare niekada nesu buvęs, todėl labai daug pakomentuoti nelabai galiu, bet šiaip matosi, kad barai yra gan apmirę ir tai labai atsispindi nusikalstamumo lygyje, nes šiuo metu jis yra tikrai palyginus mažas. 2. Visų pirmą, manau, kad įtakos turi žaidėjų skaičius kuris jau akivaizdžiai gerėja, tačiau dar nėra stabilus. Kai nėra labai daug naujokų, nėra ir daug naujų žmonių kas išbando barus, o senbuviai renkasi darbą su pakvietimu ir kitas veiklas. Taip pat įtakos galėjo padaryti paskutiniai atnaujinimai per kuriuos barai mažiau uždirba, kas mano nuomonę ir yra vienas iš pagrindinių dalykų, dėl ko didžioji dalis senbuvių ir renkasi kitus pajamų šaltinius. 3. Manau jau matosi, kad mano pasiūlymas būtų pakelti barų atlyginimus ir pnš. gal tai nėra pats geriausias būdas, bet manau būtų vienas iš efektyviausiu, norint pritraukti daugiau žaidėjų į barus.
    Domantas_Epic - Sveikas, Tony, 1. Pačių barų sistema yra tikrai gerai padaryta ir apgalvota, tik trūksta žaidėjų, kad ją gerai išnaudotų. Paskutinio lyderio metu niekada nebūdavo banko grobimų, kratų, iškart po kontrabandos visi atsijungdavo. Toks vaizdas tikrai būdavo liūdnas, bet irgi suptantamas. Kokainas geram veiksmui būtinas, tačiau labai maža dalis žaidėjų užsiima jo gamyba, todėl baikeriai patys turi tuo užsiimti. Tikiuosi naujai išrinktas baro lyderis sugebės susitvarkyti su pareigomis ir dažniau išvysime bankų grobimus. 2. Mano manymu pagrindinė problema, jog žaidėjai nenori savęs išbandyti, dėl baimės ir konkurencijos, visi nori būti geriausiais, o kadangi baruose pagrindinis dalykas yra mokėjimas gerai cbuginti, kas manau greenside projekte nėra dažnai naudojama, apart barų veiksmų ir DM arenos, žaidėjai to tiesiog nesimoko ir netobulina savo įgūdžių. Retai kada pamatysi paprastą civilį DM arenoje cbuginanti. Taip pat kiek pastebėjau, baruose visada išlieka ta pati kompanija, tik keičiasi lyderis, žmonės kurie neturi juose pažistamų - ten ir nenori eiti.
    Anonimas - Sveiki, malonu kad, parašėte. Apie barus nusimanau nedaug nes, pačiam dar neteko jame būti. 1. Mano manymu baras yra puiki vieta greitam uždarbiui su kontrabandos veiksmais nėra nuobodu o, ir su šutvės nariais smagu pabendrauti. Apie nusikalstama veikla serveryje tema yra didelė daug visokiausių nusikaltimų ypač su tiek žmonių serveryje. 2. Vienas iš didžiausių minusų ir atsakantis į jūsų klausimą tai yra kad, žmonės nemato ir nežino kas vyksta bare, kokios veiklos atliekamos, kaip tos veiklos yra įgyvendinamos, taip pat daugelis bijo išbandyti save baruose nes nemoka šaudyti ar bijo būti paniekinami kitų žaidėjų. 3. Manau savininko sukurta baro sistema yra ir taip puiki nieko netrūksta, išskyrus barams trūksta narių. Ačiū už klausimus smagu kad, pastebite ir eilinius serverio žaidėjus malonaus skaitymo.
    James_Morello - 1.Barai tarsi papildoma veikla žaidėjams serveryje. Veiklų tikrai yra, tik galėtų laikas nuo laiko kažkiek keistis, nes diena iš dienos tas pats. 2.Barai šiuo metu yra nuskausminti uždarbio atžvilgiu, premijoms nieko nebelieka, o ir kokainą tenka pirktis iš savų pinigų. Daugėlis žaidėjų gal ir norėtų pasibūvoti baikeriuose, bet lyderiai ieško pašaudančių žaidėjų, jog laimėti zonas. 3.Kaip ir aukščiau minėjau, galėtų kartas nuo karto pasikeisti veiksmai. Galėtų sugražinti seną uždarbį barams.
    Tomas_Quatro - Sveikas, Valentinai, 1. Kalbant apie tavo pirmą užduotą klausimą, tai manau, kad barai gelbėja serverį. Aišku, šiuo metu nėra MontGomery baro, kas yra mano galva labai blogai. Serveris dabar rodytų žymiai geresnius skaičius, jeigu būtų atsiradęs tinkamas lyderis, kuris būtų subūręs komandą. Savaitgalį buvau išvykęs, todėl nusikalstamoje veikloje dar neteko normaliai sudalyvauti prie naujo BlueBerry baro lyderio Fyfio ir nuomonės šiuo metu apie nusikalstamą veiklą neturiu. 2. Kas yra baras? Baras yra vieta, kurioje renkasi baikeriai. Kas yra baikeriai? Kenkėjai. Manau serveryje yra per daug įsišaknijęs stereotipas, kad baikeriai yra kenkėjai. Aš. sutinku, kad tų kenkėjų būna, tačiau tikrai ne visi. Kenkėjai ateina ir išeina, o rimtesni pasilieka ilgesniam laikui, todėl manau reikia keisti požiūrį. Kalbant apie baikerio rolę, būti baikeriu nėra lengva, nes esi kiaurą parą „ant stebėjimo“. Nelabai noriu argumentuoti, tačiau jau turiu susidaręs tokią nuomonę. Taigi, manau, kad šios kelios aptartos problemos daugelį atgrąso nuo baikerio striukės. 3. Turiu vieną pasiūlymą barams iš techninės pusės. Lyderis, nusipirkęs kokaino, jį galėtų įdėti į bendrą sandėlį ir padalinti baikeriams, panašiai, kaip narkotikus ar ginklus.

    Pervežėjų atranka
    Nors darbas yra realiai pasakius lengvas ir vadovauti jam nėra labai sunku, tačiau atranka tikrai užtruko ilgiau nei buvo tikėtas. Pamačius analizės aprašyma matome dėl ko jin taip užtruko. Kas keisčiausia buvo, kad iki atrankos pratęsimo buvo užpildė tik trys žaidėjai, o po pratesimo baigėsi su devyniais. Kaip Direktorių Prižiūrėtojas minėjo daugumą sudarė tikrai stiprūs laiškai. Tikėkimes atsiras tokių kurie nepasiduos ir megins kitose atrankose į Direktorius ir pasieks savo tikslą. O dabar sveikinu Street_Nmz tapus vadovų ir geros kadencijos tau.
    Analizė

    ADMIN
    Dar nespėjus pasirodyti analizei projektas neteko dviejų žmonių ADMIN žaidėjo Airis_Huf bei Tvarkos Prižiūrėtojo Pablo_Marcello abu buvo nušalinti už vidinių taiskylių pažeidimus. Abu išbuvo ADMIN žaidėjais netrumpą laiką, Pablo neseniai gavo Prižiūrėtoją, tačiau ilgai netruko, bet jau yra kaip yra. O dabar pakalbėkime apie ADMIN atranka, pildžiusiujų skaičius tikrai nemažas 33 kandidatai, pareigas gavo tik 4. Sveikinu visus trys patekusius, tikiuosi darbą atliksit efektyviai ir atsakingai, taip pat stengsiuos ir aš.
    • Ugnius_Dead
    • Justas_Jucius
    • Adrian_Moreno
    • Tony_Express
    Analizė

    Lagaminai
    Lagaminai, pamėgtas visų žaidėjų. Manau ne vienas sutiktumėte sumanimi jog jų būna perdažnai, o prizai per dideli. Dabar lagaminus paskelbia maždaug kas 3 - 4 dienas. Paskutinis lagaminas mano manymų davė tikrai labai daug už 120 minučių gavau €15.000, 100 kreditų, 20 bronzinių dėžių, 10 aksesuaro dėžių ir 10 išvaizdos dėžių. Dėžių kiekis tikrai atrodo labai didelis už lagaminą, nepamirškim to, jog žaidėjai kiekvieną savaitę papildomai dar gauna tiuningavimo bei ktas dėžes iš /abonusas. 

    Paskutinė savaitė iki Helovyno
    Taigi, liko lygiai viena savaitė iki Helovyno pradžios, siūlau visiems kaupti savo turimas tiuningavimo dėžes kadangi manau pasirodys Edition transporto priemonės kaip ir per kiekvieną eventą. Neseniai vyko CP eventas kurio prizas buvo sidabrinės dėžes. Nesakau, kad žinau ar kažką tiesiog gali būti variantas, jog Edition transportų komplektacijai gauti reikės sidabrinių dėžių, tačiau geriau kaupkite visas jei norite gauti Edition transportą. Šnekant apie patį eventą sulauksime nemažai žaidėjų, manau turėtų būti pilna įvairovių savaitė.

    Express News konkursas
    Dešimtame numeryje skelbiau jog surinkti pinigai iš reklamų bus panaudoti eventui ar konkursui, tad savaitei praėjus jau turime €2.000.000. Tad nusprendžiau surengti STUNT konkursą su NRG - 500. Daugiau apie konkursą galite sužinoti šioje temoje.

    Reklamos

    Dovis_Aleksandra - Perka Elegy tuniungavimo dėžem, tinka ir su daužtumu.
    Linuxas_Ltu - Ieško elegy "chuligankės", privalo būti megos arba switch + xflow spoileris, spalva gali būti ir nereta. Biudžetas didelis.
    Marcus_Kogan - Pasiulymas mechanikų darbui, jei dar nebalsavote prabalsuokite, čia.
    Reklama - skelbimas kainuoja - 10.000€, dėl jos susisiek sumanimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
    Pagarbiai „Express News“ 
  13. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užblokavo Gabija_Zap, Quanas_Sheesh   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/n73rarO
  14. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užblokavo Jezus_Autostrada   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:  https://imgur.com/9a5p874
  15. Ačiū
    Onyx_Smoker sureagavo į Mantas tarp Legendu lyga   
    @Onyx_Smoker Geriausia taktika, tik su ja galima skinti pergales
  16. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Legendu lyga   
    Ka zn is poros game'u neblogus momentus ikeliau
    Video rasi paspaudes >>>>>> CIA
  17. Ačiū
    Onyx_Smoker gavo reakcijąTony_Express tarp Onyx_Smoker prašo asmeninio kanalo   
    https://imgur.com/a/8bBHckr
  18. Patinka
    Onyx_Smoker gavo reakcijąNerioske_Gamer tarp Onyx_Smoker prašo asmeninio kanalo   
    Anketos šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?: Onyx_Smoker
    Kam bus naudojamas kanalas?: Pabazarint, šiaip pakimarint.
    Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą): https://imgur.com/zMiG5B6
    Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis: yo
  19. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Valorant FragMovie   
    Iš keletos matchu sulipdžiau fragmovie, komentuodami turite laikytis visų forumo taisyklių.
    Spaudi ir žiūri
  20. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Tony_Express tarp Parduodu geriausia 200m verslą   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Express
    Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 200m 3lygio, Energija.
    Norima kaina už verslą: $15.000.000
    Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/ahSRSKQ
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi už picerijos, Montgomery kaimelyje. Verslas įdėtas į pardavinėjimus tad galite jį tiesiog nusipirkti.
  21. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Bob_Winters tarp GTA V B0BTAGE   
    Nors mūsų gretos ir mažesnės, tačiau dar susirenkam gerai praleisti laiką GTA V online. Įkvėpimo šiek tiek ėmiausi iš sensėjaus @Hitautas_White, ačiū ir gero žiūrėjimo. 
    Lenktynininkų būrelis: @Kristis_Malibu @Onyx_Smoker @Domantas Sultanas @Mantas @Selmis_Lukas @Gruzinas_Tortilla @Wizard Airidas @Mafijos Senelis @Dovydas_Weed.
     
     
  22. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Lelia Dipsis tarp Unban Lelia_Dipsis   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lelia_Dipsis
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Jack_Distillery
    • Už ką buvote užblokuotas?: Čytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: https://imgur.com/a/phnhjr0 
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/KSSEFpi
  23. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Lelia Dipsis tarp Lelia_Dipsis užtildė Young_Jim   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lelia_Dipsis
    Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Young_Jim
    Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 
    Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/j9ENfIx
    Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/j9ENfIx
  24. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Lelia Dipsis tarp Lelia_Dipsis užtildė Shizo_Yoshida   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lelia_Dipsis
    Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Shizo_Yoshida
    Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai per /padmins
    Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/2A0DRcx
    Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/2A0DRcx
  25. Patinka
    Onyx_Smoker sureagavo į Lelia Dipsis tarp Lelia_Dipsis užtildė Minusinis_Ateivis   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lelia_Dipsis
    Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Minusinis_Ateivis
    Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai
    Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/FVAtRGX
    Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/FVAtRGX

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.