Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Giedrius_Hells

Neaktyvus

  • 532

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 5

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Giedrius_Hells paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 1 2022

Giedrius_Hells turėjo mėgstamiausio turinio!

Apie Giedrius_Hells

  • Gimtadienis Rugpjūtis 3

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Dalyvio šablonas Vardas_Pavarde: Giedrius_Hells. Kaip sekėsi Helovino evento metu? Puikiai.
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Giedrius_Hells. • Suteikite daugiau informacijos apie perkamus aksesuarus (pavadinimas, ID, retumas): Perku legendinį aksesuarą pavadinimu „Aureolė“. • Siūloma kaina: Susitarsime. • Papildoma informacija: Susisiekti galite per „Discord“ (Giedrius#7988).
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Giedrius_Hells. Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): fonts.txd. Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ieškomas toks pats, kaip nuotraukoje apačioje. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): https://prnt.sc/rkGzUCBf77dt
  4. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas, Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Giedrius_Hells Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: „Baltic Taxi” taksistų firmos direktorius. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 47. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nebeturiu motyvacijos ir noro vadovauti firmai, ir nesinori laikyti pareigų dėl dienų skaičiaus. Ačiū Rokui už suteiktą šansą vadovauti firmai, tikiuosi, kad patenkinau lūkeščius. Gaila, kad savo tikslų neįgyvendinau, dėl mažo žaidėjų skaičiaus, tačiau galbūt kitą kartą pavyks. Viso.
  5. Primenu, kad vyksta nuolatinė atranka į taksistų firmą! Linkiu sėkmės pildantiems. 

     

  6. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Giedrius_Hells. Jūsų atstovaujama firma: Taksistų firma. Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Alfred_Carter. Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šiuo metu firmoje yra vienas iš aktyviausių darbuotojų, kuris rodo gerus darbo rezultatus. Asmuo yra draugiškas bei suprantantis, turi daug noro ir motyvacijos šioms pareigoms. Dažnai pastebiu, kad padeda naujiems darbuotojams apsiprasti firmoje, atsakinėja į jų klausimus, bei supažindina su firmos sistemomis. Tikiuosi, kad Alfredas pasinaudos šansu, pasigerins savo
  7. Primenu, kad vyksta nuolatinė atranka į taksistų firmą! Sėkmės pildantiems. 

     

  8. Paskelbta nuolatinė atranka į taksistų firmą. Linkiu sėkmės pildantiems. 

     

     

  9. iki
    Atrankos taisyklės, Atrankoje dalyvauti negalima jeigu dirbate kitoje firmoje arba į ją kandidatuojate, Privaloma atsakyti į kiekvieną anketos klausimą. Į kiekvieną anketos klausimą atsakyti tvarkingai, suprantamai, išsamiai, pasirinkus įskaitomą šriftą, bei „Bright Blue“ spalvą, Pateikus anketą ją redaguoti per ateinančias 15 minučių, Pateikti visas prašomų lentelių nuotraukas, jos negali būti sugadintos, aprašytos, apkarpytos, suredaguotos, Neklausinėti kada analizė, tai sumenkina šansus patekti. Neklausinėti atsakymų firmoje dirbančių darbuotojų. Reikalavimai, norint tapt
  10. Bandana ant galvos 11, (legendinis) Policininko skrybelė 2, (epinis) Kariuomenės liemenė, (epinis) Akiniai 8, (epinis) Deguonies balionas, (epinis) Kalėdinė kepurė 2, (epinis)
  11. Anketos šablonas, Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Giedrius_Hells. Kokį iš šitų 40 prizų norėtumėte laimėti labiausiai?: Woozie.
  12. Anketa: Papildomi patirties taškai: Kokaino veikimo laiko prailginimas: Papildoma alga: Aksesuarai, kurie turi daugiau nei 1 bonusą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.