Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Malacy_Edwa

Neaktyvus

  • 188

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 3

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Malacy_Edwa gavo reakcijąHikaro_Masati tarp Prašau užblokuoti Rajono_Meras   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Už tyčinį /q, žaidėjas buvo gaudomas, atsitrenkė į sieną ir prieš surakinant atsijungė.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/nrcmmg https://streamable.com/25ja2q https://imgur.com/a/GlyjtKo
  2. Haha
    Malacy_Edwa gavo reakcijąMitu_Griovejas tarp [giveaway] atiduodu 400m versla   
    grįžčiau lošt ir padaryt tvarką
  3. Haha
    Malacy_Edwa gavo reakcijąFyfi_Niukas tarp [giveaway] atiduodu 400m versla   
    grįžčiau lošt ir padaryt tvarką
  4. Patinka
    Malacy_Edwa gavo reakcijąDanielius_Yoko tarp Prisistatau Danielius_Yoko[ATNAUJINTA 11-16]   
    Jooo, pats sportuoju jau 11 metų, atstovauju ,,Shodan" klubą, daugkartinis lietuvos čempionas, 2x europos čempionas, 3 metus nepasisekė, bet jo, greit juodą laikysiuos
  5. Patinka
    Malacy_Edwa gavo reakcijąDanielius_Yoko tarp Prisistatau Danielius_Yoko[ATNAUJINTA 11-16]   
    Svex, kiek laiko lankai karate, kox klubas ir kas treneris?
  6. Haha
    Malacy_Edwa sureagavo į Rokas_Xeon tarp Rokas_Xeon užtildė Malacy_Edwa,   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/D9gVGqT
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/MFg73gi
  7. Patinka
    Malacy_Edwa gavo reakcijąGreg_Solberg tarp PASIŲLYMAS DĖL ŽVEJYBOS   
    Visiškai sutinku su Greg'o nuomone! Po update ką pirmą išbandžiau tai žvejybą, nes atrodė kažkas ,,wow", bet kai žuvys pradėjo kibti, nors ir kiek laiko lošiu ,,samp" reakcija taip pat nėra prasta, bet kai reikėjo ištraukti žuvį, teko nemažai paplušėti. Manau, kad naujiems serverio žaidėjams, arba ,,samp" žaidėjams tai yra tikrai pernelyg sudėtinga, bei labai išvargina nuolatinis įsitempimas bei žiūrėjimas į monitorių.
  8. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Greg_Solberg tarp PASIŲLYMAS DĖL ŽVEJYBOS   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Greg_Solberg
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip žvejybos asociacijos vadovas REIKALAUJU KAD IŠTRAUKTI ŽUVĮ REIKĖTŲ TIK SU SPACE KLAVIŠU. NES YRA DAUG ŽAIDĖJŲ KURIE SKUNDŽIASI KAIP PER SUNKU YRA IŠTRAUKTI ŽUVĮ O SPACE KLAVIŠO SPAUDINĖJIMAS BEI JO SUGRAŽINIMAS YRA SVARBIAUSIA. LABAI SUDĖTINGA VISA LAIKAI ŽIŪRĖTI I MONITORIU KAD PAGAUTI 0.70kg ŽUVY. TAD JEIGU JUS PRITARIAT BEI BALSUOJAT ŽAIDĖJAI UŽ ŠITĄ PASIŪLYMĄ RAŠOT UŽ ARBA KITAIP SUREAGUOJAT I SITA TEMA. SERVERIO ADMINISTRACIJA JEIGU MANOT KAD TAI ATRODYS BUGINIMAS TIKRAI PRIEŠTARAUJU GALITE PADARYTI TAI KAD ŽVEJAMS METYTŲ AFK LENTELE TAIP IŠVENGDAMI BUGINIMU.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Padėtų serverio žaidėjams pataupyti jų akis :0
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): nereike
    SVARBIAUSIA IRA IŠREIKŠTI NUOMONE TAD LAIKIU JŪSŲ NUOMONĖS
  9. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Vycka_Flex tarp Dimitri_Loyal peikiu Vycka_Flex   
    Jeigu tu save laikai "vergu" ir tau patinka kai į tave taip kreipiasi, viskas tvarkoj, aš neturiu nieko prieš, bet tai nereiškia, jog ir kiti serverio žaidėjai turi su tuo taikstytis. O tu pagalvojai ar jiems turėtų būti malonu, kai juos taip vadina ar kreipiasi į juos? Manau tikrai ne, todėl toks ir buvo mano sprendimas. Jei nori būti gerbiamas, pirma išmok gerbti kitus.
  10. Haha
    Malacy_Edwa sureagavo į Erdoganas_Atalay tarp Apgavo Matt_Galini   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Erdoganas_Atalay
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Matt_Galini
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę):  Susitarėm, kad per dieną pakels 1000ridos ir už tai gaus 20k. Žaidėjas nei karto nepasirodė nuo pirmo susitikimo. Individas pats sutiko būti baudžiamu, apgavystės metu.
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 02/01 | 11:46
    5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/dtdILtR
  11. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Danielius_Yoko tarp Prisistatau Danielius_Yoko[ATNAUJINTA 11-16]   
    Jo žinau "Shodan" klubą, labai geras klubas, su labai gerais kovotojais, mačiau, kad laimi daug varžybų "Shodan" klubas. Kur laikysi juoda? Girdėjau daug kad Japonijoje laikosi. Beje būtų smagu pasisparinguoti susitikus, gal būt susitiksim vasaros stovykloje. Sėkmės laikant juodą!
    Jei kažko daugiau reikės rašyk į A.Ž. , arba pats jei ką norėsiu sužinoti ar paklausti parašysiu A.Ž.
  12. Patinka
    Malacy_Edwa gavo reakcijąKevin_Yang tarp Prisistatau Danielius_Yoko[ATNAUJINTA 11-16]   
    Jooo, pats sportuoju jau 11 metų, atstovauju ,,Shodan" klubą, daugkartinis lietuvos čempionas, 2x europos čempionas, 3 metus nepasisekė, bet jo, greit juodą laikysiuos
  13. Haha
    Malacy_Edwa sureagavo į Hitautas tarp Hitautas_White užblokavo Narkis_Baran   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hitautas_White.
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Narkis_Baran.
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Vaizdinė medžiaga.
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Vaizdinė mėdžiaga.
  14. Pasimetęs
    Malacy_Edwa sureagavo į Mantas tarp Verslo 400m2 aukcionas,   
    Atlikti statymai

    Martin_Gossard 40 133 333€
    Edward_Martinez 26 664 392€
    Mat_Rix 20 000 000€
    Dovis_Garage 31 625 469€
    Malacy_Edwa 22 500 000€
    Nerioske_Gamer 21 111 111€
    Black_Hand 25 006 900€
    Benito_Mussolini 17 001 234€

    Aukciono nugalėtojas Martin_Gossard!
  15. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Andrey_Lebedev tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Perskaičiau viską nuodugniai. Įvertinau, apsvarsčiau bei kartu su kolegomis įvykdėme šiokį tokį testavimą, po serverio paleidimo. Atsiprašau už kiek subjektyvią kritiką, tačiau manau ji yra sveika tolimesniam projekto augimui.
    1. Narkotikai bei kokainas. Viskas skamba puikiai, tikrai. Sistema įdomi, sakyčiau, kiek neįprasta. Prove me if I am wrong, bet būtent tam pribresti reikėjo trijų metų? Rimtai? Trijų metų? Kartu su psichodelinių augalų rinkimu, visu gamybos procesu, pagaminti vieną gramą užtrunka labai grubiai apie pusvalandį (kartu atsikratyti teisėsaugos, surasti gamybos lokaciją bei tam reikalingus komponentus, gamybos procesas ir etc.). Ar aš vienas matau kažkokį labai stiprų rūką ankstyvą ryta per kurį nieko nematau ir nerandu logikos, ar čia tas kokainas mane veikia? Kartu, teisėsauga, kaip ir dominuojanti serverio grandis, dabar gavo DAR daugiau veiklos būtent šiam atnaujinimui bei skiriamų suvaržymų iš jų pačių pusės paprastiems žaidėjams. Ar tikrai parodydami intencija įtraukti gaujas bei aktyvias SA:MP veiklas atgal į serverį, šis sprendimas buvo geriausias? Jei jau kopijuojame GTA5 RP visą konceptą, kuris yra apsupamas kitomis papildomomis aplinkybėmis iš abiejų pusių, galbūt reikėjo ir teisėsaugai pridėti papildomų veiklų, apart to, kad jie šturmuotų visas galimas gamybos lokacijas, ir/ar nuolatos sektų paprastus žaidėjus, galų gale, taip numarinant visą "kokaino" atnaujinimą?
    2. Okay, whatever, judam toliau. Žvejybos sistemą manau galime suprasti labai labai paprastai, jeigu turime bent šiokius tokius ekonominių žinių pagrindus. Žvejojant pusantros valandos, su suteiktais žvejybos įmonės kontraktais, uždirbame labai grubiai 2.000€. Išsinuomoti dviratį - 1.200€ (apart grąžinimo sistemos, kur atgauname 100% nuomos sumos). Pilnai pavalgyti - labai grubiais skaičiavimais 250€. Gal čia man, nėra suprantama, bet ar nesukūrėte oligopolijos, t.y., žvejybos įmonės ir jų direktoriai daugiausiai pasipelnys iš beveik dykai žvejojančių žvejų? Galbūt buvo verta sukurti ir žuvų supirkimo punktus, kuriuose, galiu galvą guldyti, žvejai uždirbtų daugiau?
    Teisių perlaikymas kainuoja 500€, antras perlaikymas 700€, dviratis nuomai dar vis 1.200€.
    3. PREMIUM narystė. Kaip supratau, bus galima nusipirkti skirtingo lygio narystę, už skirtingus kreditų kiekius. Bet visos bus PREMIUM. PREMIUM - aukščiausio lygio kvalifikacija, ar "lygis". Galbūt įsivėlusi logikos klaida, bet ar neturėtų tai būti pati brangiausia narystė PREMIUM, pigesnė tarkim GOLDEN, dar pigesnė SILVER, ar dar kitais identifikavimo pavadinimais nurodyta narystė? "Aš PREMIUM narys" (pigiausias, brangiausias?).
    4. Begalės atnaujinimų vidinėms sistemoms bei jų optimizavimui. Ar to nebūtų užteke paprastiems serverio atnaujinimais? "Size does not matter" - kalbant apie tokį didžiulį tekstą, kurį aprašė Aivaras. 
     
    Ar aš čia vienas nesileidžiu būti paveikiamas masinės GRANDIOZINIO ATNAUJINIMO naujienos ar tiesiog keli punktai neturi jokios loginės sekos ir/ar greitu metu viskas labai stipriai nublanks, ką mums kaupė pagrindinė administracija per šiuos tris metus?
     
     
  16. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Izzy_Legit tarp [VFX]Фрасер Маравилла   
    от души
  17. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į James_Vsop tarp [GIVEAWAY] 229id Manana   
    Sveiki visi, radau savo garaže šia tr.priemonę ir norėjau padaryti giveaway, manau šis mašiniukas suras naują šeimininką, nes man jis jau nebereikalingas todėl ir noriu padovanoti kažkam kitam. 😇 aišku jis nėra pats geriausias, bet manau nėra blogas. 🙂

             Anketa, norint dalyvauti:
    Jūsų Vardas_Pavadrė:
    Kiek patirties turite serveryje:
    Laimėjoą rinksiu savo nuožiūra, laimėtojas bus renkamas sausio 17d, Sėkmės visiems. 😛
    (Paskutinis pakeitimas jau tikrai, pamačiau, kad jūsų tirkai nemažai nori laimėti.Tada pagalojau ir nusprendžiau, kad laimėtoja rinksiu RANDOM.ORG programėle, taip manau bus sažininigiausia visų žaidėjų atvėju. pvz jūs užpildėt pirmas tai jūsų skaičius bus 1, užpildėt antras skaičius bus 2 ir tt. tai tiek.Dar kart sekmės)
  18. Patinka
    Malacy_Edwa gavo reakcijąErnestas_Mitsubishi tarp Ieškau widscreen fixo.   
    Dešinėje matosi kaip skaičiukai ir data/laikas užlipa ant pinigų. Be widscreeno žaisti nelabai pavyksta, nes didelis monitorius ir atrodo, kad viskas lipa per ekraną, tai gal kas žinote kaip sutaisyti, kad viskas atsistotų į savo vietas, be widscreeno ištrynimo?

  19. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Rokas tarp Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!   
    Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!
    „Greenside“ projekto administracija sveikina visus projekto žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais! Linkime linksmai ir saugiai sutikti šventes namie. Sekančiais metais linkime likti vieningais ir galvoti ne tik apie save, bet ir apie mus supančius žmones - būtent tai yra svarbiausia tokiais laikais.

    Šv. Kalėdos!
    Švenčių proga žaidimų serveryje buvo įjungtos šventinės užduotys. Šv. Kalėdų proga, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais (dėl visiems žinomų aplinkybių), ieškosite dovanėlių, kurios buvo išmėtytos po visus „Red County“ miestelius. Užduotis kaip ir per kiekvieną šventę, vėl yra suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Kiekvieną dieną atsiras vis naujos dovanėlės. Radus atitinkamos dienos dovanėles galite jas iškeisti į prizus. Svarbu paminėti, jog dovanėlės yra keturių spalvų. Per dieną surinkus visų spalvų bent po 2 dovanėles ir iškeičiant visas dovanėles į prizus, gausite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu surinkti reikiamų spalvų dovanėlių nepavyksta - nenusiminkite. Galite keisti dovanėlėmis su kitais žaidimų serverio žaidėjais! Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /kaledos .

    Taipogi nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, ieškokite oro balionų danguje. Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /dovaneledanguje .
    Naujieji 2021 Metai!
    Naujuosius 2021 metus pasitikime „Greenside“ žaidimų serveryje su visų taip pamiltais fejerverkais!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2021.01.03 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Taip pat serveryje ėmė snigti. Sniego efektą išjungti galima panaudojus komandą /sniegas .
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Data ir laikas bus praneštas viešai, kai tiksliai būsime viską susiplanavę.
    „Greenside“ administracija,
    2020, gruodžio 24d.
     
  20. Pasimetęs
    Malacy_Edwa sureagavo į Everett_Sanchez tarp Everett_Sanchez užblokavo Edas_Sultan   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Everett_Sanchez.
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Edas_Sultan.
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas, @Rokas supažindintas kokio tipo čytais.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/slv39f dar vienas ss numestas asmeniškai Rokui + turi samp++ kuris yra draudžiamas šiame projekte ir jis jau buvo perspėtas https://imgur.com/a/KVHO9fj PAPILDYTA DAR VIENAS SS 

    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: pačiame video
  21. Patinka
    Malacy_Edwa sureagavo į Tommy_Gallardo tarp Denas_Bmw užbluokavo Ryan_Shiweing   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Denas_Bmw
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Ryan_Shiweing neveltui @Daniel_Fernandez brolis.
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas 
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1. https://streamable.com/74zz9j
    2. https://streamable.com/61n9md
    3. https://streamable.com/5g9l6m
    4.  https://streamable.com/73s3kj
    5.  https://streamable.com/pcbqsd
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:

  22. Haha
    Malacy_Edwa sureagavo į Jack_Nixon tarp Prašau Užblokuoti Malacy_Edwa   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Daniel_Fernandez
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje:Malacy_Edwa
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Cytinimas matosi įrodimuose akivaizdžiai kaip nusitaiko į kita šona ir greit užvedė ant Benito_Cartel.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://streamable.com/ttyn16
  23. Haha
    Malacy_Edwa sureagavo į Sendis_Mendis tarp Sendis_Mendis užblokavo Antanelio_Chopperis   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sendis_Mendis
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Antanelio_Chopperis
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 

    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/cauUILq
  24. Haha
    Malacy_Edwa gavo reakcijąEzequiel_Roshantel tarp Prašau užblokuoti Malacy_Edwa   
    Kurioje vietoje jūs matote čytinimą?
  25. Haha
    Malacy_Edwa sureagavo į Finnley_Harrell tarp Prašau užblokuoti Malacy_Edwa   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Finnley_Harrell
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje:Malacy_Edwa
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Cytinimas
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    zodis ne zvirblis, nelauksime kol pradesite cytinti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.