Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rokyz_Abro

Neaktyvus

  • 163

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp [giveaway] atiduodu hrb   
    atiduodu 30m vertes automobili su plunges tipo tune. Principas lygiai toks pat kaip ir verslo dalybu, rinksiu viena nugaletoja ateinanti sekmadieni 06.05, norint dalyvaut rasykit belekoki komentara (karmos taskai jeigu fire bars parasysit), rinksiu per random.org pagal jusu komentaro numeri. Jeigu rasysit daugiau nei viena komentara baigsis blogai 💀

     
     
  2. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į James_Switch tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Sveiki, artėja šventės, gerų darbų metas, tai nusprendžiau pasiskolindamas idėją iš buvusio tokio pat kunkurso geriausiem „memeriam“ atiduoti šiek tiek pinigų. Ko reikia norint dalyvauti? Šiek tiek kūrybos kuriant „meme“, kuris turėtų būti susijas su GreenSide gyvenimu. Konkursas turės 3 laimėtojus, kurie gaus atitinkamą kiekį pinigų. Laimėtojas bus renkamas „like“ būdu. Trys žmonės surinkę daugiausiai reakcijų ant savo pranešimo bus laimėtojai.
    Edit: Balsuoti galima tik už vieną žmogų. Jeigu pasikartos to pačio žmogaus reakcijos ant kitų pranešimų tiesiog bus neskaičiuojamos iš viso.
    Konkursas iki 2019/12/20
    1vt - 300 tūkst.
    2vt - 150 tūkst.
    3vt - 50 tūkst. 
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime?
    • Jūsų „meme“:
    Laimėtojai:
    1vt - Demarcus_Norwood
    2vt - Rokyz_Abro
    3vt - Nedaz_Nedaz
    Laimėjimai bus pervesti rytoj į jūsų banko saskaitą.
     
     

     
  3. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąJack_Marzo tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime? Rokyz_Abro
    • Jūsų „meme“: mano meme 
     



  4. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąLietuviskas_Zmogus tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime? Rokyz_Abro
    • Jūsų „meme“: mano meme 
     



  5. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąDon_Borito tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime? Rokyz_Abro
    • Jūsų „meme“: mano meme 
     



  6. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąLegend_Sabonis tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime? Rokyz_Abro
    • Jūsų „meme“: mano meme 
     



  7. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąDomantas_Sultanas tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime? Rokyz_Abro
    • Jūsų „meme“: mano meme 
     



  8. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Geriausio „meme“ konkursas   
    Anketa dalyvaujantiems:
    • Jūsų V_P žaidime? Rokyz_Abro
    • Jūsų „meme“: mano meme 
     



  9. Ačiū
    Rokyz_Abro sureagavo į Lelia Dipsis tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Sveikas. Malonu susipažinti. Didžiausios sekmės tau muzikos kūrime bei serveryje ir realiame gyvenime :)
  10. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąMantys_Alone tarp Prašau Jūsų pagalbos!   
    Suradau video, gal padės !
  11. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.   
    Mano nuomone padidėjusi čyterių skaičių išaugino evento sudėtingumas. Žaidėjai pamatę dideles /hdeze vertes ir tai, kad jas sunku gauti bei be abejo mažai kas jas turi - mėgina laimę su čytais kurie baigiasi stumimu ant projekto ir užblokavimais. Juokingas pasiteisinimas „žinau dauguma vietų“ ir pnš. Praeituose eventuose, esant mažiau vietų vyravo grupinis darbas, kuriuo metu žmonės naktį per dvi ar net vieną valandą susirasdavo visus 24 paslėptus tos dienos objektus. Aišku tai turi savų pliusių pavyzdžiui daug žaidėjų pasipelno iš evento dėl gaunamų evento dėžių, tačiau yra ir minusių, pavyzdžiui kritusios dėžių kainos, serverio ekonomika. Esant „grupiniams“ eventams čyterių būdavo daug mažiau, kadangi grupėje užtekdavo nors ir vieno čyterio, arba tiesiog juos pastebėti sunkiau.
  12. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Rokas tarp Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.   
    Helovinas dar tik prasidėjo!  +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimų per 4 dienas.
    Ar tai yra normalu „(ne)švariausiame“ SA-MP serveryje Lietuvoje?
    Sėdime ir galvojame ką galėtumėme pakeisti, jog tokie atvejai nebepasikartotų ateityje. Ir taip kiekvieną kartą kai susiduriame su tokiomis problemomis, kurios žudo projektą tiek iš „vidaus“, tiek iš „išorės“. Ką tai reiškia? MUMS PROJEKTAS RŪPI! Taip. Helovino užduotis nėra tobula. Ji turi savų problemų ir tai pripažįstame. Bet ar dėl to, jog užduotis yra per daug sudėtinga reikia sukčiauti? Nemanau.
    Idėją teoriškai „pastačiau“ pats ir įvertinau tai, jog užduotis gali būti per daug sudėtinga. Dėl šios priežasties Helovino dėžei gauti nereikia surinkti visų moliūgų. Užtenka surinkti 4vnt. visų rūšių moliūgus. Ką tai reiškia? Iš 24 galimų dienos moliūgų jums užtenka rasti 16 jog gautumėte didįjį prizą (/hdeze)! Jeigu neturite tokios rūšies moliūgo? Tai irgi apgalvota. Tam yra galimybė keistis moliūgais su kitais žaidėjais. Bet jums to neužtenka.
    Aš asmeniškai prisiėmiau atsakomybę už Helovino idėjos originalumo stoką ir pripažinau tai viešai keletą kartų. Dabar Jūsų eilė pripažinti savo kaltę. Tiesiog nesuvokiu protu kaip galima taip sukčiauti. Per 4 dienas turėjau bent +10 atvejų, kurių metu žaidėjai  bandė prisiekti viskuo, jog yra nekalti. Pokalbio pabaigoje tie patys žaidėjai pripažino savo kaltę ir gailėjosi, jog sukčiavo. Atsiprašau, bet melagių nekenčiu. Vertinu tuos žmones, kurie padarę klaidą ją pripažįsta. Tokiais atvejais mielai galima paieškoti kompromiso ir rasti būdą, kuris suteiktų vilties tam pačiam žaidėjui sugrįžti į žaidimą. Bet tai ką mačiau per pirmas keturias Helovino dienas yra tikras siaubo filmas. Mes nesame buki, esame suaugę žmonės, turime didžiulę patirtį sa-mp projektų administravime, todėl esame susidūrę su begalę panašių atvejų, todėl turime išlavintą „uoslę“, kuri leidžia „užuosti“ tuos, kurie ateina su vienu tikslu - meluoti, Jūsų pasiteisinimai taip pat tampa vis juokingesni. Iš „išorės“ užduotis galbūt ir atrodo panaši į kitas, bet „viduje“ esamę pakeitę tai, dėl ko jūsų visi pasiteisinimai tampa „tuščiais šoviniais“ ir didina Jūsų įtarumą, jog naudojote užduotį palengvinančius failus. Kaip pavyzdžiui pasiteisinimas nuotraukų turėjimu. Praeiti eventai turėjo 168 atsitiktines vietas, kuriose buvo galima rasti paslėptus moliūgus, dovanėles ar kiaušinius. Šis eventas tokių vietų turi virš 500. Man tai juokinga, o jums ar juokinga?
    Visi Jūsų veiksmai yra registruojami loguose. Juos tikrinant praleidžiame po +10 valandų per dieną. Ir viskas tik dėl to, jog „greenside“ liktų prie savo „(ne)švarumo“ idėjos. Nežinau ar ši tema ką pakeis, ar atvers kažkam maumenelius ir prikrės daugiau košės makaliošės, bet labai tikiuosi, jog įvertinsite mūsų darbą ir leisti mums dibrti prie serverio atnaujinimo vietoj to, jog aukotumėme brangų laiką sąžiningumo užtikrinimui.
    Galbūt jums atrodo, jog mes Jūsų nebausime dėl to, jog bijome prarasti skaičius tiek prie žaidėjų atžymos, tiek kalbant apie finansus. Teks jus nuvilti. Atsisukite į projekto praeitį ir mūsų priimtus prendimus. Didžioji dalis mūsų sprendimų buvo orientuoti į sąžiningumo užtikrinimą kas mums kainavo žaidėjų skaičių. Klaida? Gal ir taip, o gal ir ne. O galbūt mūsų tikslai yra didesni? Jeigu į viską žiūrėtumėme taip kaip žiūri didieji mūsų SA-MP projektai, tokiu atveju (greičiausiai) mes irgi nenusileistumėme jiems skaičiais. Mūsų filosofija yra kitokia. Norime užtikrinti kokybę ir siekti savo tikslų. Jeigu eitumėme tais pačiais išmintais keliais greičiausiai, bent jau manęs, SA-MP'e nebebūtų. Čia tas pats kaip darbas/pomėgis. Jeigu tau jis patinka - tu jį atliksi nuoširdžiai ir tau bus įdomu jį atliekant. Jeigu tu jį atlikinėsi dėl kažko (pinigų), kokybės kartelė kris ir tik klausimas kada kantrybės taurė persipildys.
    Nuo 2019.11.01 00:00 iki 2019.11.04 20:00 logų nebetikrinsime. Nuo 2019.11.04 20:00 logus toliau tikrinsime ir bausime tomis pačiomis bausmėmis. Kreipiuosi į kiekvieną serverio žaidėją nuoširdžiai. Jeigu naudojote palengvinančius failus iki 2019.11.04 20:00 - TAI JŪSŲ ŠANSAS PASITAISYTI. Jeigu nepasinaudosite šiuo šansu, vadinasi nesuprantate mūsų ir tęsti žaidimo mūsų projekte negalėsite.
    Kaip ir visi žinote yra ruošiamas didelis serverio atnaujinimas, kuris dabar jau mane žavi ir verčia svajoti. Svajoti apie tokį „greenside“ kokio visada norėjau. Ar išliksit iki atnaujinimo? Čia yra tikroji Helovino užduotis!
    Pagarbiai „greenside“ administratorius Rokas
    Jeigu toliau  žaidėjai bus blokuojami už sukčiavimą Helovino užduoties metu - /hdeze raktų dalybų šiais metais nebus.
  13. Pasimetęs
    Rokyz_Abro gavo reakcijąPro_Nitro tarp Parduodamas namas   
    400k duodu.
  14. Ačiū
    Rokyz_Abro sureagavo į Alus_Alude tarp $ ExtraBET Lažybos $   
    World Cup Basketball China [WCP]   2019-08-16 dienos statymai 
    [WCBC] 
    1.  Australija (1.15) 70 - 90 Kanada (3.9)  Statyti galite iki 2019-08-16 12:00h
    Gruzinas_Tortilla - 25'000Eu Kanada. Laimėjimas - 97'500 Eu.
    2. Suomija (8) 46 - 87 Lietuva (1.2) Statyti galite iki 2019-08-16 17:00h
    Gruzinas_Tortilla - 100000Eu Lietuva. Laimėjimas 120'000 Eu
    Charlie_Gambino - 100000Eu Suomija. Pralaimėjimas
    Nedaz_Nedaz - 25'000Eu Lietuva. Laimėjimas 30'000 Eu.
    Jack_Prain - 25'000Eu Lietuva. Laimėjimas 30'000 Eu.
    Tony_Express - 25'000Eu Suomija. Pralaimėjimas
    Domis_Raz - 30'000Eu Suomija. Pralaimėjimas
    Zvonink_Man - 30'000Eu Lietuva. Laimėjimas 36'000Eu
    Mat_Rix - 50'000Eu Lietuva. Laimėjimas 60'000Eu
    Rokyz_Abro 150'000Eu Suomija. Pralaimėjimas
    Jack_Harrington 25'000Eu Suomija. Pralaimėjimas
    Selmis_Lukas 25'000Eu Suomija. Pralaimėjimas
    3. Serbija (1.1) 87 - 72 Turkija (5) Statyti galite iki 2019-08-16 17:00h
    Tony_Express - 25;000Eu Turkija. Pralaimėjimas 
    4. Graikija (1.2) 83 - 63 Italija (4) Statyti galite iki 2019-08-16 19:00h
    Domis_Hyper - 100'000Eu Graikija. Laimėjimas 120'000 Eu
    5. Vokietija (1.05) 83 - 62 Vengrija (12.2) Statyti galite iki 2019-08-16 19:00h
    Gruzinas_Tortilla - 25'000Eu Vengrija. Pralaimėjimas
     
    Laimėtojai bus paskelbti per 24h nuo paskutinio statymo ir pinigai laimėtojams bus suteikti bankiniu pervedimu. Sėkmės visiems !
  15. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp 1000 Kreditų dalybos!   
    Prašau užrakinti tema.
  16. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Darius_Katt tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    keistas siuolaikiskas jaunimas, sakyciau vyresnis is isvaizdos 
  17. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp Nevairuok išgėręs   
  18. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į JACK//PRAIN tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Sveikas tau rokai sėkmes žaidime ir tikrame gyvenime, tykiuosi su jackie nubausit pona nerijų 
  19. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąJack_Marzo tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokyz_Abro
    Jūsų tikrasis vardas: Rokas
    Jūsų amžius: 14 metų.
    Iš kokio miesto esate?: Panevėžio.
    Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu linksmas, suprantantis ir mėgstantis pajuokauti žmogus. 
    Laisvalaikio hobis(-iai): Pagrindinis mano hobis yra kurti muziką. Muziką kuriu jau 4 mėnesius, daug ko nemoku, bet po truputį pavyksta. Čia galite pasiklausyti: https://open.spotify.com/artist/2LQh8ykDx0SIEBYHrleBRy. P.S antra daina yra įkelta per klaidą, ji ne mano. Toliau mėgstu žaisti krepšinį, važinėtis didelius atstumus dviračiu ir gerai praleisti laiką su draugais ir artimaisiais.
    Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu šunį, veislė: trumpaplaukis foksterjeras.
    Kada pradėjote žaisti SA-MP?: 5 - 6 metai atgal.
    Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Kažkada vakare, draugai pakvietė prisijungi pažaisti, nuo to laiko čia ir žaidžiu.
    Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Sekmės žaidime !
    Nuotrauka(privaloma) :https://imgur.com/a/7kIiBl1
  20. Haha
    Rokyz_Abro sureagavo į js  tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Sw rokeli. Kadangi iš Panevėžio, varysim pas nierka į svečius. @Nerioske_Gamer
  21. Ačiū
    Rokyz_Abro sureagavo į Domantas_Sultanas tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Sv Rokai. Sėkmės tau kažkur ir muzikoj. Tikrai būsi geras prodiuseris.
  22. Patinka
    Rokyz_Abro sureagavo į Need_You tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    sv baudėjas 
  23. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąDomantas_Sultanas tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokyz_Abro
    Jūsų tikrasis vardas: Rokas
    Jūsų amžius: 14 metų.
    Iš kokio miesto esate?: Panevėžio.
    Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu linksmas, suprantantis ir mėgstantis pajuokauti žmogus. 
    Laisvalaikio hobis(-iai): Pagrindinis mano hobis yra kurti muziką. Muziką kuriu jau 4 mėnesius, daug ko nemoku, bet po truputį pavyksta. Čia galite pasiklausyti: https://open.spotify.com/artist/2LQh8ykDx0SIEBYHrleBRy. P.S antra daina yra įkelta per klaidą, ji ne mano. Toliau mėgstu žaisti krepšinį, važinėtis didelius atstumus dviračiu ir gerai praleisti laiką su draugais ir artimaisiais.
    Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu šunį, veislė: trumpaplaukis foksterjeras.
    Kada pradėjote žaisti SA-MP?: 5 - 6 metai atgal.
    Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Kažkada vakare, draugai pakvietė prisijungi pažaisti, nuo to laiko čia ir žaidžiu.
    Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Sekmės žaidime !
    Nuotrauka(privaloma) :https://imgur.com/a/7kIiBl1
  24. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąNeed_You tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokyz_Abro
    Jūsų tikrasis vardas: Rokas
    Jūsų amžius: 14 metų.
    Iš kokio miesto esate?: Panevėžio.
    Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu linksmas, suprantantis ir mėgstantis pajuokauti žmogus. 
    Laisvalaikio hobis(-iai): Pagrindinis mano hobis yra kurti muziką. Muziką kuriu jau 4 mėnesius, daug ko nemoku, bet po truputį pavyksta. Čia galite pasiklausyti: https://open.spotify.com/artist/2LQh8ykDx0SIEBYHrleBRy. P.S antra daina yra įkelta per klaidą, ji ne mano. Toliau mėgstu žaisti krepšinį, važinėtis didelius atstumus dviračiu ir gerai praleisti laiką su draugais ir artimaisiais.
    Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu šunį, veislė: trumpaplaukis foksterjeras.
    Kada pradėjote žaisti SA-MP?: 5 - 6 metai atgal.
    Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Kažkada vakare, draugai pakvietė prisijungi pažaisti, nuo to laiko čia ir žaidžiu.
    Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Sekmės žaidime !
    Nuotrauka(privaloma) :https://imgur.com/a/7kIiBl1
  25. Patinka
    Rokyz_Abro gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Pristatau Rokyz_Abro   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokyz_Abro
    Jūsų tikrasis vardas: Rokas
    Jūsų amžius: 14 metų.
    Iš kokio miesto esate?: Panevėžio.
    Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu linksmas, suprantantis ir mėgstantis pajuokauti žmogus. 
    Laisvalaikio hobis(-iai): Pagrindinis mano hobis yra kurti muziką. Muziką kuriu jau 4 mėnesius, daug ko nemoku, bet po truputį pavyksta. Čia galite pasiklausyti: https://open.spotify.com/artist/2LQh8ykDx0SIEBYHrleBRy. P.S antra daina yra įkelta per klaidą, ji ne mano. Toliau mėgstu žaisti krepšinį, važinėtis didelius atstumus dviračiu ir gerai praleisti laiką su draugais ir artimaisiais.
    Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu šunį, veislė: trumpaplaukis foksterjeras.
    Kada pradėjote žaisti SA-MP?: 5 - 6 metai atgal.
    Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Kažkada vakare, draugai pakvietė prisijungi pažaisti, nuo to laiko čia ir žaidžiu.
    Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Sekmės žaidime !
    Nuotrauka(privaloma) :https://imgur.com/a/7kIiBl1

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.