Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Las_Verrosa

Narys

  • 93

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #12   
    Sveiki serverio žaidėjai, dar viena savaitė praėjo ir sulaukėme dar vieno leidinio. Šia savaite įvyko mažiau visokiausių įvykių nei praeitas, tad ir laikraštis gaunasi trumpesnis. Truputi paįvairinant pridėjau nuotraukas prie antraščių.
    Turinys: 
    1. Atspėk ir laimėk
    2. STUNT konkursas
    3. Non-rp helovino metu
    4. Nauji pavaduotojai
    5. Blueberry baras
    6. Helovino eventas prasidėjo
    7. Pokalbis su kokaino verslininku
    8. Reklamos


    Atspėk ir laimėk
    Užuomena tekstas ant pastato Red County ribose
    _ _ _ _ R _ _   _ _ _ R _
    GENERAL STORE
    Nugalėtojas - @Eimantas_Kla


    STUNT konkursas
    Visą savaitę vyko stunt konkursas, tikėjausi kiek daugiau dalyvių, tačiau yra kaip yra, šokia tokia konkurencija vistiek yra. Iš viso sulaukiau 9 dalyvių iš kurių 3 gaus prizus kurį sudaro €2,000,000. Noriu paminėti jog tokio tipo konkursai toliau vyks, tad jeigu turi pasiūlymų kokio konkurso nori tiesiog pakomentuok apačioje.
    Nugalėtojai - Pinigai bus pervesti į banką
    1vt. - @Martin_Gossard
    2vt. - @Ignas_Eox
    3vt. - @Jonny_Smith
    Žaidėjų stuntai


    Pareigūnai helovino evento metu
    Helovino evento metu ieškant moliūgų galite daryti non-rp, tačiau kiti šio įtarimo nuostatai lieka (važiuojant ne savo kelio puse ir sukeliant avarinę situaciją, važiuojant per ECO stovėjimo aikštelių parkus, taranuojant aplinkinius arba blokuojant jiems kelią.) Tačiau jeigu baigiate rinkti moliūgus ir darote non-rp, pareigūnas Jūsų paprašys nuotraukos ar užbaigėte dieną, jeigu vengsite atsiųsti jam įrodymus, būsite nubaustas. Daugiau informacijos galite rasti Direktoriaus Prižūrėtojo pranešime. 
    Pranešimas


    Nauji pavaduotojai
    Šiuo metu serveryje turime pilną Direktorių/Pavaduotojų komandą. Noriu pasveikinti visus naujus vadovus, tikiuosi neapleisite savo firmų ir stengsitės dėl jų. Visi naujieji pavaduotojai šias pareigas užima pirmą kartą, kiek klausiau šiek tiek jaudinasi naudojantis savo funkcijomis, tačiau visiem taip buvo užimant bet kokias pareigas pirmą kartą. Šioje nuotraukoje taip turėtų būti ir Domantas_Epic, tačiau tuo metu vyko kontrabanda, darbas svarbiau nei paprasta nuotrauka.
    Direktoriai - Pavaduotojai - Firma
    Martin_Gossard - Domantas_Epic - Policijos Departamentas
    Dainida_Prn - Salvatore_Bufalino - Taksi
    Razer_Electro - Laimex_Teams - Mechanikai
    Taduse_Jrg - Laukinis_Simonas - Medikai
    Street_Nmz - David_Edyionii - Pervežėjai


     
    Blueberry baras
    Per šią savaitę kolkas matome, jog Blueberry baras tikrai duoda pakankamai veiksmo pareigūnams, o konkurencija yra apilygi vieną kartą vieni laimi, kitą kiti. Veiksmas taip pat vyksta su pakankamai priešininkų abiejuose pusėse. Kokaino yra kas parduoda, cbuginti gali užtektinai kol jį pirks, kol bus tam pinigų, neaišku kiek išleidžia kokainui nes kaip žinome per paskutinį atnaujimą buvo sumažinti pinigai baikeriams už paketus. Vakar matėme kaip baikeriai ištūštino banką parsiveždami visą pelną sau į barą. Tad manau kolkas pinigų tam yra, tačiau ar lieka premijoms?

    Helovino eventas
    Štai ir išvydome visų lauktą helovino eventą kuris truks visą savaitę iki Lapkričio 7d. Kiekvieną dieną galite ieškoti moliūgus, per dieną galite rasti 10. Suradus moliūgą spaudžiate Y raidę ir Jus nukelia į labirintą kuriame turite surasti moliūgą ir įšėjimą, taip pat yra šansų surasti helovino dėžę (/hdeze). Jeigu labirinte rasite moliūgą bei helovino dėžę, tačiau nerasite išėjimo ir laikas pasibaigs, Jūs negausite jokio prizo. Taip pat jeigu įvykdysite visas dienas gausite specialų aksesuarą iš helovino evento, jo parduoti negalėsite bei jis bus legendinis. Svarbu paminėti, kad jį gauti turite butinai užbaigti visas dienas nesvarbu ar būsite radęs visus moliūgus ar ne. Daugiau informacijos galite rasti žaidime /helovinas arba savininko paskelbtoje temoje.
    „Greenside“ Helovinas 2022

    Šioje nuotraukoje pavaizduota kaip atrodo neprinokęs moliūgas, o tai reiškia, jog jis prinoks per ateinančias dienas, tad siūlau pasistengti įsiminti vietas kuriose matote neprinokusius moliūgus ir kitą diena bus lengviau jį rasti.

    Raganos kerų puodas papildoma veikla žaidėjams, kurio tikslas yra iššaudyti visus *cenzūra*šnosparnius ir būtent taip panaikinsite kerus ir gausite prizą (pinigus ir patirties taškus) taip pat yra galimybė gauti tam tikrą kiekį kreditų bei 20procentų vienam iš žaidėjų gauti helovino dėžę (/hdeze). Norint gauti ginklus naudokite komandą (/hginklas), kitų žaidėjų šaudyti negalėsite nes žalos šis ginklas nedaro. Daugiau informacijos gali rasti parašę komandą /kerupuodas


    Pokalbis su kokaino verslu užsiimančiu žaidėju
    Vieną dieną paskelbiau jog perku kokainą ir atradau šį asmenį. Truputi paklausinėjus išsiaiškinau ką jis daro. Asmuo įdedantis nemažai darbo į savo veiklą, prekės kokybė patikrinta. Siūlau Jums pirkti būtent iš jo.
    [Žurnalistas] Taigi pradėkim. Pradėsiu nuo klausimo kada pradėjote žaisti šiame serveryje ir kaip pradžia jame?
    [Atsakovas] Pradėjau žaisti greenside.lt serveryje 2021m, šiuo metu turiu 11,000xp taškų. Vos nuo pradžios jaučiau pošaukį juodajai rinkai ir mano pirmieji uždirbti pinigai buvo iš kokaino gamybos.
    [Žurnalistas] Taip, neseniai mačiau jog pardavėte 100 kokaino. Pardavęs jį sakei jog turite kažkokia savo įkurtą „Verslą“ kokaino gamyklą. Kiek žmonių sudaro Jūsų komandą? Ir kodėl pasirinkote būtent kokainą kaip verslą uždirbti pinigus?
    [Atsakovas] Jūs esate visiškai teisus, buvo parduota 100vnt kokaino, bet tai tik pradžia! Turime ir bendrovę arba kitaip sakant verslą pavadinimu UAB "Narkotikai Tau!". Mūsų komandą sudaro šiuo metu 5 asmenys, kurie su dideliu noru ir motyvacija gamina kokainą, kurį mes parduodame baikeriams, arba žmonėms kuriems jo reikia. Pasirinkom šį verslą nes tai yra aukso kasyklos mums. Turėdamas proto, gali turėt ir pinigų.
    [Žurnalistas] Jūsų komandą sudaro nemažai asmenų, per kiek laiko pagaminote 100vnt. kokaino? Ir kaip Jus tenkina kokaino kainą šiuo metu?
    [Atsakovas] Drįščiau argumentuoti su Jūsų teiginiu, kad mus sudaro nemažai asmenų, kadangi šiuo metu norime praplėsti mūsų komandą tam, kad pagaminti didesnius kiekius kokaino ir paleisti juos į rinką. 100vnt pagaminti mums užtruko tikrai neilgai, o kokaino kaina galėtų būti ir didesnė, tačiau mūsų biznis tik prasideda. Viskas išryškės mūsų įmonės progrese.
    [Žurnalistas] Plėtimasis manau tikrai būtų dar geriau tiek Jums tiek Jūsų klientams. O kalbant apie Jūsų komandą esate visi pažįstami ar tiesiog žaidime atsirenkate ir kviečiate prisijungti prie Jūsų?
    [Atsakovas] Sutinku su jumis, tai būtų naudinga abiejoms pusėms. Mūsų komanda prasidėjo dviejų žmonių indėliu, senų gerų pažystamų, kiti žmonės buvo kruopsčiai atrinkti, kadangi mes ieškome motyvuotų, sąžiningų bei brandžių žmonių. Nuo "Gatvės" šiuo metu žmonių nerenkame, dažniausia viskas eina per pažystamus, kad nebūtų jokių nesklandumų.
    [Žurnalistas] Supratau, taip ir turi būti, kad verlsas vyktų sklandžiai. Jei nepaslaptis kada pradėjote dirbti komandoje kokaino versle bei koks yra esamas pelnas?
    [Atsakovas] Tiesą sąkant, komandoje dirbame tik dvi dienas, tačiau dabartinis pelnas siekia apie milijoną eurų, su kiekviena diena jis palaipsniui kyla, palaikant tokį tempą, kuriuo dirbame dabar, šie skaičiai yra menkniekis.
    [Žurnalistas] Per dvi dienas uždirbti tiek kiek dabar yra pasaka daugumai žaidėjų, nors ir sakote, kad pagal atliekantį darbą tai yra menkniekis aš manau čia yra dideli pinigai. Jei klientų bus nuolatinių ir daug, pelnas tikrai kils taip pat kaip ir kokaino kainą, kadangi visą kokaino rinka bus pas Jus.
    [Atsakovas] Nesupraskite mūsų klaidingai, tai nėra maži pinigai, tačiau praplėtus mūsų komandą šis pelnas bus paprasčiausiai lašas jūroje. Šiuo metu turime porą patikimų pirkėjų, tačiau kiekvieną dieną ieškome būdų, gauti geresnę kainą už mūsų produktą, kadangi užsiemame didmenine prekyba. Kiek patys esame pastebėję, pagrinde žmonės šiuo bizniu užsiema individualiai, taip pagamindami nedidelius kiekius produkto.
    [Žurnalistas] Jei toliau tęsite savo prekybą, su laiku manau pelnas Jus tenkins labiau nei dabar. Pradžia visuomet būna sunkiausia, manau tikrai įsivažiuosit jei neapsileisit.
    [Atsakovas] Visiška tiesa, dedame daug vilčių į savo komandą dėl mūsų sklandžios pradžios ir kolkas nesigailime, kad pasirinkome būtent tuos asmenis.
    [Žurnalistas] Smagu girdėti bei matyti, jog kažkas padarė tai ko kiti nedarė su kokaino sistema. Dėkoju Jums už laiką šiam pokalbiui bei pasipasakojimą apie Jūsų klestintį verslą. Galite palikti žinute žaidėjams ar paprasta reklama apie savo verslą.
    [Atsakovas] UAB "Narkotikai Tau" komanda dėkoja už garbę atsidurti laikraštyje, bei linki jums gražios dienos. Kruopščiai atsirinkite produktą kurį perkate!
     

    Nemokamos Reklamos
    Onyx_Smoker - Perka aksesuarus | Papūgą bei raganos kepurę | 
    Lukis_Zip - Parduoda Huntley - 1ID - Mega ratai - Stage2 | Parduoda Bandito
    Gruzinas_Tortilla - Parduoda Helovino dėžes už 110 tūkst. vnt. | Perka aureolę.
    Hash_Cocas - Parduoda Infernus - 211ID - Mega ratai - 0daužt. - 1k rida. - Kaina €1.000.000 (Derinama)
    Reklama - skelbimas  - NEMOKAMAI, dėl jos susisiek sumanimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
    Pagarbiai „Express News“ 
  2. Haha
    Las_Verrosa gavo reakcijąKarosas_Julius tarp Pasiūlymas - LRT OPUS stotis   
    Geriau padarykit kad aplinkui visi gridėtu kokį šudą klausai
  3. Liūdnas
    Las_Verrosa gavo reakcijąTitas_Titurnikas tarp Perku deguonies balionus   
    Turiu bet be 550k neduosiu
  4. Haha
    Las_Verrosa sureagavo į Rokas tarp Klaida su /tdėžėm   
    Tai nėra žaidimų serverio klaida. Prašau pasitikrinti modifikacijas arba pasikeisti stabdžių kaladėles (/kviesti -> Mechanikai).
    Tema rakinama.
  5. Haha
    Las_Verrosa sureagavo į Justas_Camel tarp Jackie_Sweet prašo užblokuoti Las_Verrosa   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jackie_Sweet
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Las_Verrosa.
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai esi sugautas teisėsaugos. Akivaizdžiai matoma, kad žmogus darydamas nusižengimą, pamato kad netoli esu žmogaus ir neturi daugiau ką daryti, tik atsijungti išvengti bausmės.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
    https://streamable.com/b0dxv
  6. Haha
    Las_Verrosa gavo reakcijąJack_Howard tarp Mafijos_Senelis užblokavo Las_Verrosa   
    Pasiziek i pinga kokios tau modifikacijos???
  7. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Deividas Meškinis tarp Atsiliepimas apie projektą - Deividas_Meskinis   
    DISCLAIMER :
    Šis atsiliepimas nėra sponsored,
    Visa tai ką rašau yra mano asmeninė nuomonė, tad nereikėtų ja vadovautis,
    Atsiliepimas nėra skirtas visai serverio naujokam, nes gali nebūti paaiškinimų apie tam tikrus dalykus, tačiau galite palikti komentarą ir apie tai bus aprašoma plačiau;
     
    Sveiki,
    Priežastys kodėl rašau šį atsiliepimą yra dvi. Visų pirma, farminti forum'o reputaciją. O antra, suteikti honest review (atsiliepimą) apie šį projektą, kuriame jau žaidžiu trys metai su viršum. Ištikrųjų net nežinau kaip pradėti, tad rašysiu apie viską, kas šaus į galvą.
    Administracija :
    Administracija yra visados pasirengusi Jums padėti. Dažniausia į svarbius klausimus yra atsakoma žaibišku greičiu. Taip pat yra pakankamai griežta tvarka, užtikrinti, kad kiekvienas bereikalingas pranešimas į /padmins, nubaustų pranešėją (mute). Žaidimo be šių privilegijų neįsivaizduoju. Pradėsiu nuo to, kad tokios komandos kaip /atp,/tvarkytis ar /gydytis yra gyvybiškai svarbios. Tai ne tik time saving komandos, bet ir suteikiančios advantage prieš paprastus serverio žaidėjus. Esu patenkintas, kad kaip *cought* kituose *cought* serveriuose administratoriau negali pasiimti ginklų. Tai mum leidžia išvengti nereikalingų DM miesteliuose taip pat išlaikant pastovią ekonomiką gun wise. Visgi atsiranda tokių žmonių, kurie abusina šias privilegijas. Kaip keletas pavyzdžių : bėgant nuo teisėsaugos, bandant išvengt mirties. Tačiau nepaisant šios mažumos, dauguma administratorių gerai palaiko tvarką ir gaudo serverio kenkėjus. Ir administratoriaus pareigos yra gan prieinamos už gerą kainą (priklausomai kokio lygio perkate). Mano manymu, geriausia yra imti II lygio administratoriaus privilegijas. 8/10;
    Vip :
    Čia nėra daug ką pridurti. Gaunate pakankamai balanced komandas. Tokias kaip pasigydymą ar tr. priemonės susitvarkymą kas 5 minutes. Taip pat galite naudotis stotelėmis, kad keliauti iš vieno Red Country miestelio į kitą. Taip pat prieinama kaina. O ir 2x alga su drama vip chat'e yra satisfying. All in all 10/10;
    Pinjata :
    Unikali idėja. Tačiau pakankamai stupid. Dėl ko ? Tikriausia dėl to, kad administratoriai/vip nariai gauna nemokamus ginklus kai tuo tarpu kiti serverio žaidėjai turi šaudyti su nelegaliais ar pavojingais ginklais. Dėl to jie yra nubaudžiami policijos pareigūnų, o turintys privilegijas gauna ne tik nemokamai ginklus (tam tarpui), bet ir nėra baudžiami. Mano manymu tai nėra sąžininga vienu atžvilgiu. Mano pasiųlymas tiesiog išimti /pinjataginklus arba leisti visiem juos gauti. 9/10;
    Paslaugos :
    Mmmmmmmmmmmmh. Nepirkite nieko. Išskyrus transporto slot'ą ar panašiai. Bet jei pirksite išėjimą iš kalėjimo ar teises aaaaaaaaaaaaaaa. Jo. Tai tiek. 0/10 Stolen content from EA.
    Darbai be pakvietimo :
    Šis serveris pasižymi gan gera sistema. Dažniausia mes žinome, kad jeigu įsidarbinsi į gaisrininkus. Tai tik važinėsiu su po miestelius. Įsidarbinsi į picerininkus, tai tik važinėsi po miestelius. Visgi GreenSide sistema mum suteikia daugiau veiklos. Gaisrininkai turi važiuoti į gaisrus ir juos gesinti. Taip pat ir jo vidų. Picerininkai, gamina picas. Jas parduoda kitiem serverio žaidėjam arba veža į namus. Ir taip toliau. Tai tikrai viena iš geriausių sistemų ką aš esu matęs. 10/10;
    Gaujos :
    Mmmmmmm. Jeigu reikėtų describe gaujas tai rage, smash, rage repeat. Mmm. Neturiu daug patirties, bet jei esate ramaus būdo net neženkite ten. Būsite judginti kiekvieną veiksmo metą. Aplamai esu nepatenkintas dabartine gaujų sistema. Klausimas, kiek iš jūsų atsimenate sandėlius ? Vagonus ? Tikriausia mažuma. Serveris išsiskyrė veiksmu tarp gaujų ir teisėsaugos. Anksčiau turėjome tik dvi gaujas sukurtas sistemos (kas mano manymu buvo minusas, negu tą ką turime dabar). Dažniausia tie vakarai būdavo labai įtempti abiem pusėm. Gaujiniai šturmuodavo sandėlį. Kraudavo savo fūras. Kurdavo planus, transportavimo routes ir panašiai. O kaip teisėsauga turėdavai sustabdyti tas fūras. Adrenalino vakarai. Taip pat ir serverio žaidėjai. Paslapčiomis galėdavo nuvažiuoti į ten ir gaminti ginklus. Kiek jiem adrenalino, kad nepagaitų. Visgi po tam tikro laiko sandėlys buvo nugriautas. Ir vietoj jo likome su vagonais. Vagonai ir irgi nebuvo bloga sistema, tačiau kiek labiau boring mano nuomone. Na ir tada kitas atnaujinimas tai ką turime dabar. Zonos, hood'ai ir daugiau gaujų. Ai ir dar pamiršau paminėti..... Išimtas C-Bug.... Jeigu išėmė jį, tai bent išimkit viską kas susieja su C (Crouch). Manau šią sistemą galima patobulinti grąžinus vieną sandėlį, vagoną (random vietoj) ir zoną. Šiuos tris sujungus galime padaryti daug labiau unique day negu 3 zonos. 1/10;
    Mapperis :
    Nežinau kas mappinot GTA žemėlapį, bet jeigu manote, kad 200 ženklų po picerija is the way to go I guess it's the way to go. Pastovūs ping spike (dėl kiekvieno miestelio loadinimo į jį įvažiavus) yra annoying. Taip pat yra daug klaidų (vietų) pro kurias tiesiog galima iškristi iš žemėlapio. Vietoj mini update, kad sutvarkyti tai, laukiame pora metų. Manau, jei serverio administracijai labai rūpėtų tobulėti, turėti skirti dėmesį net menkiausiom detalėm. Visgi esu patenkintas unikaliu miestelio dizainų. Net neatpažįstamu iš normalaus GTA (singleplayer). 6/10; Ai. Policijos bazė 10 fps. 4/10;
    Update :
    Ši skiltis bus atnaujinta kai sulauksime update. 10/10;
    Serverio žaidėjai :
    Patarimas niekuo nepasitikėti. Dažniausia kas antras serverio žaidėjas yra chamas, kuris sieks tik iš jūsų pasipelnyti ar apscamminti. Visgi yra ir gerų žmonių. Jaunų, išsilavinusių. Suradus gerą kompaniją nesusidursite su jokiomis patyčiomis ar apkalbomis. O apkalbos dažnai čia vyksta. Visi kalba visiem už akių, tačiau nedrįsta pasakyti tai į akis. Visgi ne visi tokie ir nereikia susidaryti mintyse, kad čia iš manęs tyčiojasi. Tikrai yra įvairių žmonių su kuriais gausite progą susipažinti. Aš, kaip teisėsaugos darbuotojas, dirbęs pas daugiau nei 11 direktorių, turėjau daug patirties su kitais serverio žaidėjais ir vos ne visus pažįstu. Ir daugiau nei 50 proc. sudaro gerų žmonių. 8/10; P.S nedirbkite policininku, jeigu esate silpnų nervų.
     
    Visgi norėčiau daug daugiau visko aprašyti ir pasidalinti, tačiau tiesiog nenoriu rašyti ilgo rašinio, kurio neskaitys 99 proc. žaidėjų. Taip pat by accident paskelbiau temą (nebaigtą) ir norint išvengt 5-to įspėjimo nusprendžiau tiesiog greičiau baigti rašyti. Žinau, kad yra daug gramatinių klaidų ir nepaminėtų dalykų. Tačiau kilus klausimam ką manau apie tą ar aną galite palikti komentarą ir apie jį bus aprašyta plačiai.
  8. Haha
    Las_Verrosa sureagavo į Tazz_Zyzz tarp (Pinjata) spėjimu punktas   
    Pinjatos lažybų punktas
    Sukuriau tokia temą kurioje galėsit spėti pinjatos atsiradymo vietą už kurias galėsi laimėti papildomų pinigų.
    Štai kokie variantai spėjimo (BlueBerry, Dilimore, Palomino Creek, MontGomery).Pinjata atsiranda kas 2valandas.
    Pinjata atsiras viename iš 4kaimelių.
    Norintiems dalyvauti
    Prieš statant pinigus turite pasirašyti (/pinjata) ir pasidarykite nuotrauką su F8 kiek laiko liko iki pinjatos.
    Kitas dalykas tai toks jei nori stayti turi pervesti pinigus (Mister_Boss) nuo 5,000€ iki 300.000€.
    Nebepriimsim jei iki pinjatos būs like mažiau nei 5minutes ir pasidaryti nuotrauką kuriame miestelyje atsiras pinjata.
    Jei paprašisiu aš jam man atsiusti turėsite man ją atsiusti i A.Ž jei nepaprašisiu būs neprivaloma atsiusti.
    Taisyklės:
    Nebegalima keisti savo spejimo arba pinigų sumos DRAUDŽIAMA.
    Privalote atsakyti į visus klausimus anketos.
    Nebegalima statyti jei iki pinjatos liko 5minutės ar mažiau.
    Nuotraukoje privalo matytis laikas (/timestamp).
    Minimali statymo suma  5,000€ maksimali 300.000€.
    Nebegalima redaguoti savo ikeltos nuotraukos DRAUDŽIAMA.
    Pastačius statymą pinigu atsiimti nebeįmanoma.
    Laimėjūs privalote atsiusti nuotraukoje kur atsirado pinjata kaip ir minėjau.
     Pervestų pinigų nuotrauka negali skirtis daugiau kaip 5min nuo jūsų darytos nuotraukos kada atsiras pinjata (/pinjata)
    Statyti galima tik už vieną pinjatą į priekį statyti negalimą, nes statymai nebebūs priimti.
    Jei pažeisite kokia nors taisykle jūsų statymas būs nebepriimtas ir pinigai nebūs gražįnami.
    Nuo kiekvieno laimėjimu aš pasimu 1,000€.
    Anketa:
    1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidimę:
    2.Nuotrauką kiek liko iki pinjatos /pinjata:
    3.Nuotrauka pervedus pinigus man:
    4.Kurią pinjatos vietą renkates:
    Pasilieku savo teisę redaguoti temą bei jos taisykles
  9. Pasimetęs
    Las_Verrosa sureagavo į Aivaras_White tarp Peikiu Taxi direktoriu Derek_Escobar   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aivaras_White
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :  Derek_Escobar
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taxi
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Uz tai kad ismete is darbo nors nieko nepadariau del ko buciau metamas
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Ismete uz tai kad as ale naudojau kvietimus kad man pasidaritu daugiau iskvietimu sake turi informacijos nesutardavau gerai su direktorium bet dirbti dirbdavau gerai ir aktiviai galbut norejo ismest pries atrankas nezinau nes ts irgi nenoriai bendraudavo bent jau su manim nezinau jis ar kelis zaidejus papirko ar ka padare kad man taip irodimus netikru prikure ir primelavo kasko cia ne nuo manes jau priklauso irodimus ikeliu o jus spreskit kuris teisus
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/nJ8Cp8k
  10. Haha
    Las_Verrosa sureagavo į Tadis_Paris tarp Unban Ignas_Srs   
    Buvo pamatyta kad šaudoma i kitus praevius bei administatorius, btw buvo vazinejama ant stogo, o realiam gyvenime nemanau kad kazkas tai darytų. Bei tai buvo daroma tyčia. Už tai ir buvo baninama
  11. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Kenneth_Wellson tarp ★ Kenneth W || galerija {17.08}   
    Atnaujinimas 1 - PROFILIO PRIDERINIMAI ( RANDOM  )










    PILNAS LINK - https://imgur.com/a/nNpnD9n
  12. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Kenneth_Wellson tarp ★ Kenneth W || galerija {17.08}   
    Atnaujinimas 3 - AVATARAI ( GANG/GLOCK )
       
       
       
    PILNAS LINK - https://imgur.com/a/I3uUqQW
     
  13. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Kenneth_Wellson tarp ★ Kenneth W || galerija {17.08}   
    Sveiki visi šioje temoje kelsiu savo darytus kokybiškus avatarus pagal jūsų norus. Pradėsiu nuo to jog jeigu rasite sau patinkantį avatarą į sveikatą. Jei jums avatarai  tikrai patiks nepagailėkit ir paspauskite žalią. Atnaujimus kelsiu tuo metu kaip matysiu kad jums tikrai patinką mano daromi avatarai. Komentuoti draudžiama, siūlyti tematiką galit į asmenines žinutes Sekmės naudojant! 
    Atnaujinimas 1 - AVATARAI ( RANDOM )
       
       
       
    PILNAS LINK - https://imgur.com/a/tcUBSbq
     
  14. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Kenneth_Wellson tarp ★ Kenneth W || galerija {17.08}   
    Atnaujinimas 2 - AVATARAI ( GIRLS )
       
       
       
    PILNAS LINK - https://imgur.com/a/dPCNWHv
     
  15. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Rokas tarp Permainos projekto valdžioje,   
    Permainos projekto valdžioje,
    Nuo šios dienos oficialiai atsistatydinu kaip projekto administratorius. Tai reiškia, jog projektą administruos kiti, tam paskirti žmonės. Tokį sprendimą teko priimti dėl motyvacijos trūkumo ir asmeninių priežasčių susijusiu su realiu gyvenimu. Tai nereiškia, jog Mafijos_Tevas paliks „Greenside“ projektą. Toliau liksiu savininku ir stengsiuosi visą likusį laisvalaikį investuoti į projekto tobulėjimą iš techninės pusės.
    Kaip tai atsilieps projektui?
    Projekte niekas nesikeis apart poros naujų vardų projekto valdžioje. Manau, jog projektas vertas geresnio administratoriaus, kuris įdės daugiau pastangų ne tik į tvarkos palaikymą, bet ir į marketingą, žaidėjų stebėjimą, užimtumo didinimą įvairiais konkursais ir panašiai. O aš savo sukauptą patirtį panaudosiu projekto plėtrai iš techninės pusės. Tai reiškia, jog asmeniškai su manimi pabendrauti galėsite „šiek tiek“ rečiau. Už visus Jūsų, žaidėjų akimis matomus mano darbus bus atsakingi @Matthew_Bennett ir @Rebeka_Sander. Tai reiškia, jog nuo šiol šie komandos nariai administruos „Greenside“ projektą ir jie bus projekto padėties šeimininkai. Visi Jūsų buvę klausimai man nuo šiol turėtų būti adresuoti būtent šiems žmonėms. Duokite šiems žmonėms laiko ir tikiu, jog jie užsitarnaus Jūsų pagarbą!
    Matthew_Bennett - Projekto administratorius. Atsakingas už pagalbą serverio žaidėjams, paslaugas, projekto komandą, projekto plėtrą, jo vystymą ir ateities planų kūrimą.
    Rebeka_Sander - Projekto administratorė. Atsakinga už pagalbą serverio žaidėjams, paslaugas, projekto komandą, projekto plėtrą, jo vystymą ir ateities planų kūrimą.
    Asmeniškai noriu padėkoti už visus šiuos metus, jog kentėjote mane ir mano sprendimus. Paskutinis prašymas iš mano pusės jums - gerbkite ir mylėkite naujuosius projekto administratorius!
    Pagarbiai @Rokas !
  16. Patinka
    Las_Verrosa sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųjų serverio žaidėjų akių.
    Kiek direktorių prižiūrėtojų rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, užsiėmimai realiame gyvenime, pasiekimai „SA-MP“ ir t.t.);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi;
    • Trumpas aprašymas kas Jūsų nuome yra direktorius ir kokios jo atsakomybės yra mūsų projekte.
    • Trumpai apžvelkite dabartinę direktorių prižiūrėjimo sistemą (pliusai, minusai).
    • Išsamiai apžvelkite savo direktorių prižiūrėjimo sistemą (atrankų mechanika, taisyklės, užduotys ir t.t.).
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas ir ką planuojate pasiekti kandidatuodami į tokias svarbias pareigas;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu.
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
    #INFORMACIJA,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki tol, kol rasim žmogų, kuris atitiks mūsų keliamas reikalavimus.
    Sėkmės atrankoje!
    PAGARBIAI „greenside.lt“ ADMINISTRACIJA
  17. Haha
    Las_Verrosa gavo reakcijąJuodas_Debesys tarp Prašau užbluokoti Faris_Razor   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Las_Verrosa
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :  Faris_Razor
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Tyčinis non-rp
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/cuhYz0b
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.