Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nathan_Byrn

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.958 profilio peržiūros

Būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus Nathan_Byrn būsenos atnaujinimus

  1. Gera diena, jei kas nors +- yra domėjęsis Lil Peep'u ar Kurt'u Cobain'u gal galite išreikšti savo nuomonę? Noriu VBE kalbėjime argumentuoti buvusiais atlikėjais, tačiau noriu pašalinės nuomonės įsitikinti ar tai nebus per daug subjektyvus argumentavimas. Mano akimis (ir biografijos detalėmis), tiek Cobain'as tiek Gustavas būdami atlikėjais kentėjo nuo to, kad negalėjo/nepavyko patenkinti visų fanų, jautė nerimą, kad negalėjo būti tarsi mokytojai savo sekėjams. Ar tai yra humaniškumas? Cobain'as su Gustavu buvo humaniški ir siekė padėti visiems klausytojams? Ar tai buvo jų nukrypimas nuo normos ir overreaction (ligos padariniai maybe), ko pasekoje sustiprino atlikėjų nerimą, depresiją, bipolinį sutrikimą n stuff? Mąstantys ir įsivaizduojantys apie ką kalbu, pasireikškite, AČIŪ!

    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. Thai_Gregor

      Thai_Gregor

      @Mise_Ruke Reikia čia dabar kažką sakyt išvis ne į tema? Žmogus normaliai paklausė, ne facebook'as, bet ne vien vaikai čia yra ir gal domisi atlikėjais ir jam galėtu padėti.

    3. Mise_Ruke
    4. Ganja_Wayne

      Ganja_Wayne

      Ką galiu tiesiog pasakyti, kad blogus pavyzdžius pasirinkai šiai temai, siūlyčiau detaliau biografijas išsinagrinėt ir galvot iš naujo

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.