Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ezequiel_Rosenthal

Neaktyvus

  • 59

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Lenny_Crawford   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Lenny_Crawford
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Nuoroda.
    Žaidėjas turi lygiai 1 valandą (iki 21:28 val.) po užblokavimo susisiekti pasitikrinimui.
  2. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Bob_Winters tarp GTA V B0BTAGE   
    Nors mūsų gretos ir mažesnės, tačiau dar susirenkam gerai praleisti laiką GTA V online. Įkvėpimo šiek tiek ėmiausi iš sensėjaus @Hitautas_White, ačiū ir gero žiūrėjimo. 
    Lenktynininkų būrelis: @Kristis_Malibu @Onyx_Smoker @Domantas Sultanas @Mantas @Selmis_Lukas @Gruzinas_Tortilla @Wizard Airidas @Mafijos Senelis @Dovydas_Weed.
     
     
  3. Patinka
  4. Patinka
  5. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Lešavnas tarp RDM // OPTILEX   
    @Skrajojantis Olandas , @Zvonink_Man @Aprillia_Goo @Andrius_Goo galėtų grąžint cbugą nesupykčiau  
  6. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Griffin_Lorenzas tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.4   
    Įžanga
    Sveiki, GreenSide bendruomene. Po trumpos pertraukos, norime su kolega @Jim_Miller paskelbti ketvirtąjį velykinį naujienų portalo numerį. Įspūdžiai po trečiojo numerio yra gan geri, truputį mažiau sulaukėme jūsų sureagavimų bei komentarų, tačiau tai mus nestabdo, o motyvuoja kurti dar geresnius numerius. Nusprendėme padaryti mažą pertrauką, jog atsirastų daugiau idėjų, minčių bei galėtumėme sukurti kokybiškesnį turinį. Šis numeris būtų pasirodęs dar vėliau, tačiau susiklostė taip, jog šiandien yra Velykos, tad norėjome nustebinti savo skaitytojus. Taigi sveikiname visus su Šv. Velykomis bei linkime gero skaitymo!

    “Ūkininkai nestabdo”
    Apie ūkininkus mums dažnai tenka kalbėti, jie tarsi bando kažką įrodyti. Matėme jų protestus, matėme jų sukurtą gaują ir vėl matome jų daromus masinius žudymus. Policininkai bei ypač medikai gauna daugybę iškvietimų į ūkininkų darbovietę, daugelis ten neišgyvena. Ūkininkų darbovietė pavirto kaip į DM zoną, o kiek laiko tai truks ir kodėl visa tai vyksta – niekas nežino.

    „Gaujų įvairovė“
    Šiuo metu, gaujos lyg kokie kopūstai, pasodini juos, pradeda augti, užauga ir galiausiai nuskini, o po to vėl tenka juos sodinti. Tokia pati situacija yra ir su gaujomis. Neseniai viena gauja užsidarė pavadinimu „Peckham Boys“, kurios lyderis buvo - @James_Switch. Tiesa sakant, ši gauja mūsų akimis buvo stipri bei ryžtinga, kuri galėjo ilgą laiką išsilaikyti šiame serveryje. Kodėl šią gaują lyderis uždarė nežinome ir nelabai norime žinoti. Taip pat, neseniai buvo išdygus nauja gauja (tiesa sakant, net neatsimename kaip ji vadinosi, kažkaip neilgai užsibuvo). Realiai, manėme, jog ši senbūvių gauja suteiks stiprios konkurencijos bei įdomumo serveryje, tačiau visa konkurencija kartu su gauja dingo magiškai. Na ir žinoma, norime paminėti svarbiausią gaują, kuri yra KOLKAS pagrindinė ir dominuojanti gauja serveryje, tai „Outsiders 13th Street“, kurios lyderiai @San_Pan, @Vasilije_Vasic ir @Nerioske_Gamer. Tikrai pagarba jums, tęskit savo dominavimą ir linkime, jog gautumėte lygiaverčius priešininkus.

    „Viščiukai miesteliuose“

    21:47, gražus vakaras, staiga atsiranda iš niekur viščiukai, kurie pradeda trukdyti eismą ir vaikšto ratus. @Pronis_Kadilakas, @Roki_Reider, @Lietuviskas_Zmogus, @Modestas_Fuzkin, @Lauris_Varskyte. Truputis informacijos apie šiuos viščiukus, kurią reikia žinoti piliečiams: jeigu jie atsistoja, yra itin pavojingi, tad jeigu matai juos atsistojusius – bėk; moka susitapatinti su gulinčiais policininkais; niekada nepirkite iš jų picos, nes ji apnuodyta. Šios informacijos šaltiniai: vikipedija.

    Konkurencinga Medikų direktoriaus atranka
    Šią savaitę buvo paskelbta medikų direktoriaus analizė. Pagal direktorių prižiūrėtojo komentarus, jo kadencijoje, dar niekada nebuvo sulaukta tokia konkurencinga atranka. Šioje atrankoje buvo keli potencialūs serverio žaidėjai į šias pareigas, tačiau išsirinkti reikėjo tik vieną. O juo tapo @Demarcus_Norwood, kurį sveikiname su šiomis pareigomis bei tikimės, jog esate vertas šių pareigų bei laikysite jas ilgai.

    Interviu


    [Žurnalistas] - Sveikas, Gruzinai.
    [Pašnekovas] - Labas.
    [Žurnalistas] - Pradėkime iš karto nuo jūsų pareigų. Už ką esate atsakingas, kokios jūsų pagrindinės pareigos?
    [Pašnekovas] - Mano pagrindinė pareiga yra prižiūrėti forumą, o tiksliau užtikrinti, kad visi forumo vartotojai laikytųsi įsteigtų forumo taisyklių. Pareigos forume neapriboja manęs vien tik čia. Pačiame žaidime atlieku darbus, kuriuos turi atlikti kiekvienas administratorius t.y palaikyti bendrą tvarką serveryje, padėti naujokams su jiems iškilusiais klausimais.
    [Žurnalistas] - Kaip ir kada atsiradote šiame projekte?
    [Pašnekovas] - Pirmieji mano žingsniai šiame projekte buvo dar 2016 metų gruodžio mėnesį, kai SA-MP'ą pasiūlė pažaisti draugai. Daug įsimintinų pasakojimų neturiu iš tų metų, kadangi projekte žaidžiau vos kelis mėnesius, o jų metu apart darbo nieko nenuveikiau. Prisimenu, jog dirbau pas ex. pagalbininką DPD kurjeriuose iki atnaujinimo kuomet jis buvo sujungtas su pervežėjais.
    [Žurnalistas] - Kokie buvo jūsų pirmieji įspūdžiai atėjus į šį serverį?
    [Pašnekovas] - Atėjęs į šį projektą buvau ganėtinai naujas SA-MP platformoje. Prieš tai, buvau žaidęs kitame projekte kai man buvo vos 12, tad atėjus čia, po dviejų metų, nežinojau ko tikėtis. Bet kokiu atveju pastebėjau įdomias sistemas, kurių dėka nors ir trumpą laiką apsistojau, bet tas laikas nebuvo iššvaistytas, tai mane ir privertė sugrįžti ir tęsti savo nuotykius.
    [Žurnalistas] - Koks buvo jūsų kelias šiame projekte, tai yra kokias kitas pareigas buvote užėmęs?
    [Pašnekovas] - Pareigų siekimas atsidaro visiškai netikėtai. Man dirbant mediku buvau pasiūlytas gauti taksistų pavaduotoją. Tai buvo didelis dalykas man, kaip žaidėjui kuris vos prieš kelis mėnesius sugrįžo į projektą, tad nieko nelaukęs viską mečiau ir lėkiau į taksistus. Viskas nebuvo labai paprasta, teko daug dirbti ir įrodyti, kad esu vertas posto. Deja, bet ilgai taksistuose neužsilikau, pareigas gavau tik tuomet, kai žadėjau palikti firmą, tad daug motyvacijos turint pirmąsias pareigas nebeturėjau. Pats darbas jo rutina tapo monotoniška ir noro daugiau to tęsti nebeturėjau. Praėjus keliems mėnesiams, supratau, kad atėjo laikas mėginti kopti aukščiau. Daug laiko skyriau siekiant direktoriaus posto, kurį kaip ir visas kitas pareigas gavau iš antro karto. „Pirmasis blynas būna prisvilęs“ - taip būtent nutiko su mano kuruojamais medikais. Per daug pririšau prie sistemų, tad firmoje niekas nedirbo, atrankoje mažai dalyvių būdavo. Keistas pastebėjimas, bet medikų pavaduotoja Amanda paskelbdavo atranką - į ją ateidavo daugiau dalyvių negu į atranką, kurią skelbdavau aš. Nors firma nebuvo tobula ir truko apie penkiasdešimt dienų - jos buvo įsimintinos ir laikas praleistas smagiai. Neužilgo nuspręndžiau tęsti kelionę rimtesniu keliu mėginant savo šansus į komandą. Nepaslaptis, jog buvau pildęs moderatorius ankščiau, kuomet buvo išrinktas @Wizard Airidas. Negavus pareigų stengiausi siekti jų toliau ir ne už ilgo atsirado vieta kaip tvarkos prižiūrėtojui. Užpildžiau į tvarkos prižiūrėtojus, tačiau gavau moderatorių, kurio net neieškojo. Nesiskundžiu nei trupučio, tai bet kokiu atveju buvo pareigos, kurių norėjau labiau. Vienas geriausių skaitytų mano tekstų buvo tada kai buvau už'tag'intas nuolatinėje komandos atrankoje. Nuo čia ir tęsiasi mano karjera. Prieš kelis mėnesius nuspręndžiau savo šansus atgal į medikų vadovo postą su sieku ištaisyti praeities klaidas ir mano nuomone man tai pavyko. Dėl rotacijos į kitas pareigas ilgai medikų vadovu išbūti negalėjau, tačiau iš šono galiu pasakyti, jog praeities klaidos buvo išlygintos.
    [Žurnalistas] - Kokie yra jūsų tikslai tolimoje ateityje, būtent šiame projekte?
    [Pašnekovas] - Tolimesnių planų labai atskleisti nenoriu, nes jie ganėtinai „kosminiai“ ir jiems įvykdyti prireiks daug laiko, tačiau stengiuosi juos įvykdyti, bet kaip ir minėjau tai užtruks dar ilgą laiką. Planų dėl pareigų keitimo neturiu, dievinu šias pareigas, manau jose sukuosi taip pat neprastai.
    [Žurnalistas] - Kokios jūsų mintys apie pakilusį žaidėjų skaičių per karantiną, kaip manote, ar po karantino, žaidėjų skaičius ženkliai sumažės?
    [Pašnekovas] - Bet koks žaidėjų šuolis projektui yra tik į naudą, tačiau šį kartą jis yra milžiniškas. Ankščiau bijojau šio skaičiaus, dėl didelio maišto miesteliuose, bet labai didelio nepastebėjau net ir esant virš dviejų šimtų žaidėjų.  Serveryje bei forume atsirado pliūpsnis naujos gyvybės, kas dieną emigruoja didelis kiekis naujų žaidėjų, o tai tik plečia mūsų bendruomenę. Pasibaigus karantinui, mano nuomone, jog žaidėjų skaičius sumažęs, tačiau ne iki tiek, kiek būdavo ankščiau, kalbu apie 100 žaidėjų.
    [Žurnalistas] - Kaip sutariate su kitais komandos nariais, ar dažnai būna pykčių, o gal išvis jų nėra?
    [Pašnekovas] - Aš nesu konfliktiškas asmuo, nesileidžiu į įžeidinėjimus, barnius ar kivirčius. Būdamas komandoje nesu susipykęs su nei vienu jos nariu. Pati komanda itin draugiška, pykčių tarp nei vieno nario nėra buvę.
    [Žurnalistas] - Pastebėjome, jog turite itin daug medikų darbo patirties, ar galima teigti, jog šis darbas jus labiausiai traukia iš visų?
    [Pašnekovas] - Nesu įsitikinęs kodėl, bet medikų darbas mane traukia labiausiai iš visų. Praktiškai visą laiką vežu medikamentus, o atsiradus iškvietimams iškarto juos surenku. Atėjus į pervežėjus nejaučiu tokio didelio noro dirbti kaip medikuose vežant medikamentus, neturiu supratimo kodėl, kai iš esmės darbas yra toks pat. Manau medikuose užsiliksiu dar kurį laiką, kadangi turiu šiokių tokių planų su šio darbo patirtimi.
    [Žurnalistas] - Dėkojame už suteiktą interviu, linkime sėkmės jums!
    [Pašnekovas] - Ačiū už nuostabų pokalbį, viso!

    Reportažas
    Skelbiame ketvirtąjį reportažą bei tikimės, kad parašysite komentaruose pastebėjimus, ką reikėtų keisti ar kažką naujo įdėti.

    Aukcionas

    Apie aukcioną trumpai, pamatėme, jog beveik niekas nedalyvauja aukcionuose, tad šis aukcionas kolkas paskutinis, daugiau jų nebedarysime iki tol, kol galėsime pasiūlyti rimtesnes mašinas, t.y. sportines. Šį aukcioną laimėjo už 30‘000 eurų @Max_Toshi.

    Komiksas
    Naujausia mūsų idėja bei kolkas didžiausias mūsų iššūkis. Gvildenome šią mintį, galvojome, kaip geriau padaryti, kad komiksas būtų „afigienas“. Žinome, kad jis nėra tobulas ir jį reikės dar tikrai tobulinti, tačiau pamatus padarėme, o dabar tikimės, jog išreikšite kritiką bei pasakysite kas blogai, ką reikia pakeisti. Didelis ačiū už vaidinimą: @Martin Gossard, @Nedaz Nedaz, @Lelia Dipsis, @Florencijos_Zvejys, @Black_Hand. Taigi, mūsų komiksas:




    Taip pat, sudalyvaukite mūsų apklausoje dėl Kitokių pasikalbėjimų šiame projekte.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Sekantis numeris, t.y. penktasis numeris nežinome kada išeis, bet tikimės, jog ilgai laukti nereikės.
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
    Kaip visada tariame didelį dėkui už visokeriopą pagalbą: @Max_Toshi
    Taip pat dėkojame už naujienų portalui pateiktas idėjas: @Lelia Dipsis
  7. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Hitautas tarp čia prikolų bus...   
    Sveikučiai, vakar (2020.03.16) padėjome aš ir @Vasilije_Vasic mūsų bendram draugui @Nerioske_Gamer laikyti policijos kvalifikaciją.
    Pirmas editas 😐
    ČIA
  8. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Rokas tarp Įjungtas „Nakties rėžimas“,   
    Įjungtas „Nakties rėžimas“,
    Kaip ir žadėjome forumo dizaino atnaujinimo temoje, įjungėme „Nakties rėžimas“, kuris bus skirtas tiems, kuriems dabartinis forumo dizainas yra per šviesus. Šis „Nakties rėžimas“ dizainas yra „beta“ stadijoje, todėl radus klaidų prašome maloniai jas pranešti forumo skiltyje, klaidų forume.
    Taip pat buvo sutvarkytos atitinkamos senos klaidos. Likusios klaidos bus tvarkomos artimiausiu metu. Dalis jų yra „IPS“ varikliuko, tad jos buvo praneštos „IPS“ developeriams ir laukiame atnaujinimo iš jų pusės.
    Kaip įjungti „Nakties rėžimas“?
    Forumo apačioje (angl. footer) rasite naują „Stilius“ mygtuką. Ant jo paspaudus galėsite pasirinkti norimą forumo versiją (dabartinę arba „Nakties rėžimas“).
    Už techninį išpildymą ačiū mantasDEV. Už spalvų paletę heicmeister. Dizaino idėja vegallas.eu.
    „Greenside“ administracija
  9. Haha
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp [0.1.8.7] pasiulymas apie PD kameras   
    Na tai aišku, kiek kompetencijos šioje srity turi, toks ir atsakymas. Šie žodžiai, patikslinu, nieko neįrodo. Nei tu matei, nei tu žinai- raibos vištos sapnas.
    Gerai daugiau nebesiginčysiu
     
  10. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąDon_Borito tarp Greenside, kas vyksta?   
    Apie kokį mes čia veiksmą kalbam, jeigu administracijai svarbiausia "padaryti visus lygiais" ir prigalvoti draudimų vien tam, kad reiktų mažiau vargti. Kalbos apie žaidimo susikūrimą sau nėra, nes niekada nežinai kada gali pareiti banas už medį be lapų, ar už tai, jog tavo gauja buvo 6-iese ant stogo, o ne 5-iese ir už tai sėdi 3 mėnesius NGS, kurio išsipirkimas 500k ar kažkas tokio . Gauja padominavusi visas 3 zonas kokią savaitę jau gali krautis turtus iš narkotikų ir ginklų, nes turi pilnas mašinas. Oi, negali, nes paprastiems žaidėjams beverčiai narkotikai ir ginklai, nes bet kurią minutę į tave parskris mentas ir spamindamas šešetą įkiš tave į kalėjimą.
    Ekonomika taippat smukus. Ką anksčiau reikšdavo turėti 300k, dabar nebereiškia nieko. Visa žaidimo esmė prikelt ridos, prisipirkt tune dėžių ir išmėtyt ant mašinų, that's it, namai, butai beverčiai.
    Gal kai normalūs žmonės ateis į komandą situaciją pagerės, bet dabar, tai toli gražu...
  11. Pasimetęs
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąMantas tarp Greenside, kas vyksta?   
    "Jei nepatinka - žaisk kitur" Su tokiu projekto moto toli neisit. Ateina į rinką rimtas projektas ir su tokiom replikom galit prisišnekėt. Kai  visi tie, kuriems "nepatiko žaisti ir išėjo" iš tikrųjų ir išeis bus įdomu pažiūrėti reakciją ir kaip požiūrį keis administracija .
    Atnaujinimas gal ir pakeis, papildys, iš dalies, žaidimą, tačiau ar vėl nebus suvaržytos žaidėjų galimybės su draudimais ir nuostatom. Jeigu žaidėjai blokuojami už masyvų DM, cbug išauta viena kulka gaujos hoode, kai ji nieko visiškai nereiškia. Jeigu vienas žaidėjas sugebėjo įsirašyti modifikaciją, kuri, atseit, suteikia pranašumą, kodėl kitas negali to padaryti ? Esmė tame, kad žaidėjai yra įstatyti į tai kažkokius rėmus.
    Paimkime tą jau visai administracijai nusibodusią temą - CBUG. Neįdomūs veiksmai, kai nėra cbug lengviau pagauti čyterius ir t.t. Žaidėjai pateikė aibę sprendimų šioms problemoms, bet niekas neišgirsta. Laikui bėgant ir tie, kurie sake prieš, pradėjo sakyti už, nes gaujos mirusios. Paprasčiausiai reikėjo sumažinti deaglo daromą žalą į 25-35HP, o shotgun galbūt pakelti iki 40HP, taip ir žaidėjai nemokantys cbug galėtų konkurencingai šaudytis. Dėl čyterių įdėti SAMPCAC. Po atnaujinimo pasiekeis administratorių privilegijų konceptas, kurie galėtų stebėti įtartinus žaidėjus ir būtų už tai atsakingi.
    Na, labai išsiplėčiau su gaujomis, tačiau užbaigsiu ties G.priž. Keletą kadencijų iš eilės žaidėjai galėjo įsitikinti prižiūrėtojų 'nesusivokimu' gaujose. Išrenkami žmonės, kurie niekada nebuvo pasižymėję toje srityje ar bent būtų įrodę, jog sugeba su šiomis pareigomis tvarkytis. Galbūt to ir trūksta - žmogaus, kuris išdrįstu dėstyti savo mintis prieš administracija ir apginti 'gaujinių' poziciją.
  12. Haha
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąArnas_Hazer tarp Greenside, kas vyksta?   
    "Jei nepatinka - žaisk kitur" Su tokiu projekto moto toli neisit. Ateina į rinką rimtas projektas ir su tokiom replikom galit prisišnekėt. Kai  visi tie, kuriems "nepatiko žaisti ir išėjo" iš tikrųjų ir išeis bus įdomu pažiūrėti reakciją ir kaip požiūrį keis administracija .
    Atnaujinimas gal ir pakeis, papildys, iš dalies, žaidimą, tačiau ar vėl nebus suvaržytos žaidėjų galimybės su draudimais ir nuostatom. Jeigu žaidėjai blokuojami už masyvų DM, cbug išauta viena kulka gaujos hoode, kai ji nieko visiškai nereiškia. Jeigu vienas žaidėjas sugebėjo įsirašyti modifikaciją, kuri, atseit, suteikia pranašumą, kodėl kitas negali to padaryti ? Esmė tame, kad žaidėjai yra įstatyti į tai kažkokius rėmus.
    Paimkime tą jau visai administracijai nusibodusią temą - CBUG. Neįdomūs veiksmai, kai nėra cbug lengviau pagauti čyterius ir t.t. Žaidėjai pateikė aibę sprendimų šioms problemoms, bet niekas neišgirsta. Laikui bėgant ir tie, kurie sake prieš, pradėjo sakyti už, nes gaujos mirusios. Paprasčiausiai reikėjo sumažinti deaglo daromą žalą į 25-35HP, o shotgun galbūt pakelti iki 40HP, taip ir žaidėjai nemokantys cbug galėtų konkurencingai šaudytis. Dėl čyterių įdėti SAMPCAC. Po atnaujinimo pasiekeis administratorių privilegijų konceptas, kurie galėtų stebėti įtartinus žaidėjus ir būtų už tai atsakingi.
    Na, labai išsiplėčiau su gaujomis, tačiau užbaigsiu ties G.priž. Keletą kadencijų iš eilės žaidėjai galėjo įsitikinti prižiūrėtojų 'nesusivokimu' gaujose. Išrenkami žmonės, kurie niekada nebuvo pasižymėję toje srityje ar bent būtų įrodę, jog sugeba su šiomis pareigomis tvarkytis. Galbūt to ir trūksta - žmogaus, kuris išdrįstu dėstyti savo mintis prieš administracija ir apginti 'gaujinių' poziciją.
  13. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąEdward_Faletti tarp Greenside, kas vyksta?   
    "Jei nepatinka - žaisk kitur" Su tokiu projekto moto toli neisit. Ateina į rinką rimtas projektas ir su tokiom replikom galit prisišnekėt. Kai  visi tie, kuriems "nepatiko žaisti ir išėjo" iš tikrųjų ir išeis bus įdomu pažiūrėti reakciją ir kaip požiūrį keis administracija .
    Atnaujinimas gal ir pakeis, papildys, iš dalies, žaidimą, tačiau ar vėl nebus suvaržytos žaidėjų galimybės su draudimais ir nuostatom. Jeigu žaidėjai blokuojami už masyvų DM, cbug išauta viena kulka gaujos hoode, kai ji nieko visiškai nereiškia. Jeigu vienas žaidėjas sugebėjo įsirašyti modifikaciją, kuri, atseit, suteikia pranašumą, kodėl kitas negali to padaryti ? Esmė tame, kad žaidėjai yra įstatyti į tai kažkokius rėmus.
    Paimkime tą jau visai administracijai nusibodusią temą - CBUG. Neįdomūs veiksmai, kai nėra cbug lengviau pagauti čyterius ir t.t. Žaidėjai pateikė aibę sprendimų šioms problemoms, bet niekas neišgirsta. Laikui bėgant ir tie, kurie sake prieš, pradėjo sakyti už, nes gaujos mirusios. Paprasčiausiai reikėjo sumažinti deaglo daromą žalą į 25-35HP, o shotgun galbūt pakelti iki 40HP, taip ir žaidėjai nemokantys cbug galėtų konkurencingai šaudytis. Dėl čyterių įdėti SAMPCAC. Po atnaujinimo pasiekeis administratorių privilegijų konceptas, kurie galėtų stebėti įtartinus žaidėjus ir būtų už tai atsakingi.
    Na, labai išsiplėčiau su gaujomis, tačiau užbaigsiu ties G.priž. Keletą kadencijų iš eilės žaidėjai galėjo įsitikinti prižiūrėtojų 'nesusivokimu' gaujose. Išrenkami žmonės, kurie niekada nebuvo pasižymėję toje srityje ar bent būtų įrodę, jog sugeba su šiomis pareigomis tvarkytis. Galbūt to ir trūksta - žmogaus, kuris išdrįstu dėstyti savo mintis prieš administracija ir apginti 'gaujinių' poziciją.
  14. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąZvonink_Man tarp Greenside, kas vyksta?   
    Apie kokį mes čia veiksmą kalbam, jeigu administracijai svarbiausia "padaryti visus lygiais" ir prigalvoti draudimų vien tam, kad reiktų mažiau vargti. Kalbos apie žaidimo susikūrimą sau nėra, nes niekada nežinai kada gali pareiti banas už medį be lapų, ar už tai, jog tavo gauja buvo 6-iese ant stogo, o ne 5-iese ir už tai sėdi 3 mėnesius NGS, kurio išsipirkimas 500k ar kažkas tokio . Gauja padominavusi visas 3 zonas kokią savaitę jau gali krautis turtus iš narkotikų ir ginklų, nes turi pilnas mašinas. Oi, negali, nes paprastiems žaidėjams beverčiai narkotikai ir ginklai, nes bet kurią minutę į tave parskris mentas ir spamindamas šešetą įkiš tave į kalėjimą.
    Ekonomika taippat smukus. Ką anksčiau reikšdavo turėti 300k, dabar nebereiškia nieko. Visa žaidimo esmė prikelt ridos, prisipirkt tune dėžių ir išmėtyt ant mašinų, that's it, namai, butai beverčiai.
    Gal kai normalūs žmonės ateis į komandą situaciją pagerės, bet dabar, tai toli gražu...
  15. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Jayden_Barella tarp Greenside, kas vyksta?   
    Apie koki čia veiksmą galima galvoti, jei ateini y miestelius pašaudai ir gauni banus.
     
  16. Ačiū
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąJack_Marzo tarp Greenside, kas vyksta?   
    Apie kokį mes čia veiksmą kalbam, jeigu administracijai svarbiausia "padaryti visus lygiais" ir prigalvoti draudimų vien tam, kad reiktų mažiau vargti. Kalbos apie žaidimo susikūrimą sau nėra, nes niekada nežinai kada gali pareiti banas už medį be lapų, ar už tai, jog tavo gauja buvo 6-iese ant stogo, o ne 5-iese ir už tai sėdi 3 mėnesius NGS, kurio išsipirkimas 500k ar kažkas tokio . Gauja padominavusi visas 3 zonas kokią savaitę jau gali krautis turtus iš narkotikų ir ginklų, nes turi pilnas mašinas. Oi, negali, nes paprastiems žaidėjams beverčiai narkotikai ir ginklai, nes bet kurią minutę į tave parskris mentas ir spamindamas šešetą įkiš tave į kalėjimą.
    Ekonomika taippat smukus. Ką anksčiau reikšdavo turėti 300k, dabar nebereiškia nieko. Visa žaidimo esmė prikelt ridos, prisipirkt tune dėžių ir išmėtyt ant mašinų, that's it, namai, butai beverčiai.
    Gal kai normalūs žmonės ateis į komandą situaciją pagerės, bet dabar, tai toli gražu...
  17. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal gavo reakcijąBaimė tarp Greenside, kas vyksta?   
    Apie kokį mes čia veiksmą kalbam, jeigu administracijai svarbiausia "padaryti visus lygiais" ir prigalvoti draudimų vien tam, kad reiktų mažiau vargti. Kalbos apie žaidimo susikūrimą sau nėra, nes niekada nežinai kada gali pareiti banas už medį be lapų, ar už tai, jog tavo gauja buvo 6-iese ant stogo, o ne 5-iese ir už tai sėdi 3 mėnesius NGS, kurio išsipirkimas 500k ar kažkas tokio . Gauja padominavusi visas 3 zonas kokią savaitę jau gali krautis turtus iš narkotikų ir ginklų, nes turi pilnas mašinas. Oi, negali, nes paprastiems žaidėjams beverčiai narkotikai ir ginklai, nes bet kurią minutę į tave parskris mentas ir spamindamas šešetą įkiš tave į kalėjimą.
    Ekonomika taippat smukus. Ką anksčiau reikšdavo turėti 300k, dabar nebereiškia nieko. Visa žaidimo esmė prikelt ridos, prisipirkt tune dėžių ir išmėtyt ant mašinų, that's it, namai, butai beverčiai.
    Gal kai normalūs žmonės ateis į komandą situaciją pagerės, bet dabar, tai toli gražu...
  18. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Lešavnas tarp Grynsaid dymeriai   
    @Kenshaw_Bradshaw geras aimbotas , @Andrius_Quattro@Aprillia_Goo  @Tomas_Bielka priviet žmonės  
  19. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Vycka_Flex tarp Parduodu retą Hotknife.   
    Mano pasiūlymas, tau už šią transporto priemonę būtų: 7.7 milijono, ar tave ši kaina tenkintų, spręsti tau. Susisiekimas galimas tiek forume tiek serveryje, kaip geriau tau pačiam.  Apmąstyk, kol konkurentai, rinks paskutinius pinigus. 
  20. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Xrist tarp ~Under~ [DRIFT]   
  21. Patinka
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Rokas tarp Naujas forumo dizainas,   
    Naujas forumo dizainas,
    Atnaujinome forumo versiją ir išvaizdą. Su nauju forumo dizainu pristatome naują projekto logotipą bei visą vizualinį „greenside“ identitetą. Pagrindinė priežastis kodėl nusprendėme pakeisti senąjį forumo dizainą yra ta, jog senasis dizainas turėjo savo ydų, kurios trukdė forumui funkcionuoti 100% ir stabdė leidžiamus „IPS“ atnaujinimus. Naujasis forumo dizainas yra orientuotas į greitesnį ir švaresnį naudojimą. Ateityje tikimės tobulinti šį dizainą („darkmode“ ?) ir likti su juo kiek galima ilgiau.

    Norime įspėti, jog forume vis dar gali būti atitinkamų dizaino klaidų (netinkamoje vietoje atitinkamas elementas, ne tokios spalvos elementas ir pan.) todėl tikimės, jog radę klaidę apie tai pranešite „Forumas“ skiltyje, „Klaidos“ forume.
    Kaip ir visada norime padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo prie šio dizaino sukūrimo. Išskirtinis AČIŪ vegallas.eu už dizaino idėją ir jos įgyvendinimą eilinį kartą. Taip pat labai didelis AČIŪ mantasDEV už dizaino sukodavimą ir pritaikymą IPS forumo varikliukui.
    Tikimės, jog pamilsite šį dizainą taip, kaip spėjome pamilti ir mes!
    Pagarbiai „greenside“ administracija, 2020
  22. Haha
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Edvis Gaming tarp Naujasis kaimelių šerifas!   
    Galima drąsiai teigti, jog šie direktoriaus rinkimai nusitęsė maksimaliai ilgai. Buvo nuspręsta atranką keletą kartų pratęsti, tikintis sulaukti bent keletos potencialių kandidatų į šias pareigas. Tenka pripažinti, šis bandymas nepasiteisino ir sulaukti kažko įdomaus nepavyko. Šiek tiek apmaudu matyti, kai direktorių atrankose tenka išvysti jau matytus žmones, kurie anksčiau turėję pareigų, grįžę iš pertraukos ir panašiai. Norisi pamatyti ir ne vien senbuvius, bet ir naujus, galbūt neatsiskleidusius žmones. Susidaro įspūdis, kad direktoriaus pareigos yra baisus ir blogas dalykas, nauji žmonės tuo nesidomi ir gal net tokių pareigų baidosi, ką galiu drąsiai paneigti - taip nėra ir jei taip galvojate, labai klystate. Kalbant šiek tiek plačiau apie pačią situaciją su atranka - situacija prastoka, nes rinktis tiesiog nėra iš ko ir potencialus kandidatas tik vienas - Nedas. Nedui jau yra tekę ragauti vadovo „duonos“ medikų pareigose. Neslėpsiu, jog buvusi medikų kadencija itin nenustebino, buvo pratęstas 30-ies dienų streak’as. Aišku, suvokiamas dalykas yra ir tas, jog tai yra medikų firma ir ji gana greit atsibostanti savo vienoda rutina. Visgi, tikiuosi, kad dabartinėse pareigose tos motyvacijos nepritrūksi ilgesniam laikui ir puikiai pavyks visas idėjas įdiegti į savo firmą. Laiškas kaip ir visada, tvarkingas, mintys rišlios, įdėta nemažai laiko ir pastangų, o jį skaityti ir suprasti kas jame parašyta itin lengva. Prikibti tiesiog nėra prie ko. Taip pat pagirti norisi ir už didelį aktyvumą kurį tenka matyti dabar ir viliuosi teks matyti kadencijos metu. Nes šiose pareigose aktyvumas yra vienas iš gana svarbesnių dalykų esant vadovu. Laiške taip pat buvo pateikta keletas idėjų, kurios pasirodė gana tvarkingos, tik galbūt ties vienos ar kitos idėjos aprašymu pasigedau šiokio tokio detalumo, jog nekiltų klausimų, kurie dabar kyla. Bet kaip ir dažniausiai, pasikartosiu vėl - geriau keletas logiškų, apgalvotų idėjų, nei laiške prirašytų begalės idėjų, kurios nebus panaudotos ar sunkiai pasiteisins ir funkcionuos.
    Naujasis Policijos Departamentos direktorius - Nedaz_Nedaz!
     
  23. Haha
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Jeff_Boyka tarp Peikiu taksi direktorių Martin_Gossard.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Morello
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taksi.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Įžeidinėjimai. 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nemanau kad direktorius taip turi elgtis ir serverio žaidėjus paskirstyti šlykščiais. Aš asmeniškai isižeidžiau ir nenoriu kad kažkas mane ižeidinetu :((
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/OmaRx4p
     
  24. Haha
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Tony_Express tarp Peikiu PD Direktorių Billy_Jack   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Express
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentas
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Taisyklių/Nuostatų nesilaikymas
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 
    Darbo taisyklė - 13. Privaloma laikytis nuostatose nustatytos tvarkos - nuostatos. 
    Nuostata - 4.1 Pareigūnas gali tikrinti žaidėją tik šiais atvejais: reido metu, patruliavimo metu, kai padarė kurį nors pažeidimą arba yra gaudomas (turi įtarimo lygį), oficialios gaujos narys su gaujos apranga.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Vaizdine medžiaga - Billy_Jack darbuotojas surakina Proni poto atrakina/paleidžia, o paskui pats Billy_Jack surakina negaudoma žaidėją, jokia operacija tuo metu nevyko, asmuo nebuvo su oficialios gaujos apranga, padaro /patikra be jokios priežasties, užmeta įtarimus už narkotikus, o poto pasako jog negali čia būti ir pasodina į kalėjimą, o už buvimą bazėje įtarimo taip ir neuždėjo. Kitaip sakant surakino ir patikrino be jokio perspėjimo/priežasties.
  25. Haha
    Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Rokas tarp [BlackFriday] Tr. priemonės CAMPER aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Ernestas_Paklausk 7.800.000€
    Mafijos_Senelis 11.848.484€
    Egidijus_Keza 3.000.000€
    Nerioske_Gamer 5.000.019€
    Dovis_Santos 1.770.000€
    Tamsos_Tvarkdarys 4.123.456€
    Benito_Mussolini 4.441.487€
    Jack_Marzo 7.000.001€
    Mat_Rix 2.700.000€
    Aukciono laimėtojas Mafijos_Senelis!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.