Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ezequiel_Rosenthal

Neaktyvus

  • 59

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Ezequiel_Rosenthal

  1. 2 min prieš, Bevardisz_Raidas rašė:

    Rašydamas kamera, gerasis pone, turiu omeny veikiantį vaizdo transliatorių, galintį užfiksuoti vaizdą ar vaizdo įrašą, o ne tridimencinį objektą žaidime. Na o jei jau toks protingas, malonėk man paaiškinti, kokiu būdu tu tai padarytum, apsiribojant tik pawno scriptu (be jokių transliacijų iš serverio į youtube).

    Pawno aš neužsiimu, tik sakau, ką mačiau kitame projekte.

  2. 48 min prieš, Bevardisz_Raidas rašė:

    Kaip tu sa-mp varikliukyje padarysi kameras? Kaip jos tau veiks? Idėja aprašyta apgailėtinai, o dar ir visiškai nelogiška, menkavertė, labai "kosmonautiška" pagrindinė mintis. Beje, kuo tai " duos pareigūnams daugiau darbo"? Nori pasakyti, kad afk sėdėti ir žiūrėti į visiškai lengvai įmanomas sukurti kameras yra įdomi ir turininga veikla? 

     

    Prieš

    Tai, kad kameras padaryti išeina, pats rašai ir nežinai ką rašai. @Nojus_Bara nuo kada mechanikai taiso stebėjimo kameras ? Pasiūlymas ir jo išdėstymas vertas nuliui. Prieš.

  3. prieš 1 val, George_Kelly rašė:

    Kalbant apie gaudomų sąrašą tai čia viskas tvarkoj. Jų pastovus skaičius žemas nes tik jiem atsiradus teisėsauga greitai išvalo sąrašą,o grobimai nuo teisėsaugos nepriklauso, jeigu nedaro gaujos tai nieko ir mes negalim padaryti. 

    O tai ką su tokiais daryti kuriuos nusodini porai valandų, tačiau jie išsiperka su kreditais ir vėl ta patį daro jūs nežinodami visų aplinkybių priemat savo išvadas. Visalaik yra galimybė palikti projektą ir žaisti kitur. 

    "Jei nepatinka - žaisk kitur" :D Su tokiu projekto moto toli neisit. Ateina į rinką rimtas projektas ir su tokiom replikom galit prisišnekėt. Kai  visi tie, kuriems "nepatiko žaisti ir išėjo" iš tikrųjų ir išeis bus įdomu pažiūrėti reakciją ir kaip požiūrį keis administracija :D.

    2 min prieš, Mantas rašė:

    "kad reiktų mažiau vargti" O tau neatrodo, kad kaip tik toks prižiūrėjimas reikalauja daug daugiau laiko, nei toks apie kokį jūs čia kalbate. Nežinau sunku pasakyti, projektui 5 metai ir jis visada eina į viena puse, niekada taip nebuvo, kad serveryje leistumėm daryti viską, ko neleidžiam dabar. Nuo to pradžios turbūt pasikeitė tik požiūris į modifikacijas, kurios suteikia pranašumus prieš kitus neturinčius tu modifikacijų žaidėjus, toliau kaip ir visiškai niekas nesikeitė, tad rašyti "ankščiau buvo geriau" nežinau ar yra teisinga. Dėl veiklos patys žinome problemas ir pažadame išspręsti visas problemas ateinančiame serverio atnaujinime, turbūt jau visiems pabodo, toks kalbos apie atnaujinimą, tačiau aplinkybės tokios, kad visiems teko palaukti ilgiau. Tik pabuvus čia viduje, galit suprasti ant kiek, tiek Rokas, tiek Aivaras rimtai į viską žiūri ir kiek darbo įdeda į kiekvieną sistemą, prašėm jau ne kartą, paprašysiu ir dar kartą, dar šiek tiek luktelėti ir mes padarysime viską, kad jūsų laukimas ir nebus nuėjas veltui.

    Atnaujinimas gal ir pakeis, papildys, iš dalies, žaidimą, tačiau ar vėl nebus suvaržytos žaidėjų galimybės su draudimais ir nuostatom. Jeigu žaidėjai blokuojami už masyvų DM, cbug išauta viena kulka gaujos hoode, kai ji nieko visiškai nereiškia. Jeigu vienas žaidėjas sugebėjo įsirašyti modifikaciją, kuri, atseit, suteikia pranašumą, kodėl kitas negali to padaryti ? Esmė tame, kad žaidėjai yra įstatyti į tai kažkokius rėmus.

    Paimkime tą jau visai administracijai nusibodusią temą - CBUG. Neįdomūs veiksmai, kai nėra cbug lengviau pagauti čyterius ir t.t. Žaidėjai pateikė aibę sprendimų šioms problemoms, bet niekas neišgirsta. Laikui bėgant ir tie, kurie sake prieš, pradėjo sakyti už, nes gaujos mirusios. Paprasčiausiai reikėjo sumažinti deaglo daromą žalą į 25-35HP, o shotgun galbūt pakelti iki 40HP, taip ir žaidėjai nemokantys cbug galėtų konkurencingai šaudytis. Dėl čyterių įdėti SAMPCAC. Po atnaujinimo pasiekeis administratorių privilegijų konceptas, kurie galėtų stebėti įtartinus žaidėjus ir būtų už tai atsakingi.

    Na, labai išsiplėčiau su gaujomis, tačiau užbaigsiu ties G.priž. Keletą kadencijų iš eilės žaidėjai galėjo įsitikinti prižiūrėtojų 'nesusivokimu' gaujose. Išrenkami žmonės, kurie niekada nebuvo pasižymėję toje srityje ar bent būtų įrodę, jog sugeba su šiomis pareigomis tvarkytis. Galbūt to ir trūksta - žmogaus, kuris išdrįstu dėstyti savo mintis prieš administracija ir apginti 'gaujinių' poziciją.

  4. Apie kokį mes čia veiksmą kalbam, jeigu administracijai svarbiausia "padaryti visus lygiais" ir prigalvoti draudimų vien tam, kad reiktų mažiau vargti. Kalbos apie žaidimo susikūrimą sau nėra, nes niekada nežinai kada gali pareiti banas už medį be lapų, ar už tai, jog tavo gauja buvo 6-iese ant stogo, o ne 5-iese ir už tai sėdi 3 mėnesius NGS, kurio išsipirkimas 500k ar kažkas tokio :D . Gauja padominavusi visas 3 zonas kokią savaitę jau gali krautis turtus iš narkotikų ir ginklų, nes turi pilnas mašinas. Oi, negali, nes paprastiems žaidėjams beverčiai narkotikai ir ginklai, nes bet kurią minutę į tave parskris mentas ir spamindamas šešetą įkiš tave į kalėjimą.

    Ekonomika taippat smukus. Ką anksčiau reikšdavo turėti 300k, dabar nebereiškia nieko. Visa žaidimo esmė prikelt ridos, prisipirkt tune dėžių ir išmėtyt ant mašinų, that's it, namai, butai beverčiai.

    Gal kai normalūs žmonės ateis į komandą situaciją pagerės, bet dabar, tai toli gražu...

  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ezequiel_Rosenthal
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Fix'as.
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Sveiki, ieškau failiuko, kuris leidžia prisijungt su senom SAMP versijom (0.3.7) į serverius, kur būtinos naujesnės versijos (R3, R4) ir t.t. Kas lošėt zavackyne tas suprasit ir manau galėsit pasidalint.
    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): - 

     

  6. Tam, kad užsidirbtum ant savo minėtų automobilių, tai ir turi UŽSIDIRBTI, o ne 30min pavežiojęs kepaliukus sėst į kožos salono Sultaną. Patekimo į darbą su pakvietimu elementari formulė : Teamspeakas + mikrafonas ( jei tau 13 gal apsieisim be šito ). + racionalus elgesys. Jeigu 2020 metais patekti į darbą su pakvietimu tau per sunku, tai, bičiuli, vertėtų susimąstyti. Anyway......PRIEŠ.

  7. Pirmam video nieko nenušoviau ir dmg informacijos nėra, tiesiog šaudžiau kol tave mačiau, nes nesu užtikrintas kiek traukia atitinkamas ginklas.

    Antram video paprasčiausiai atleidi pelyte, atsitaikymo animacija vyksta ir nusukęs pelytę vėl nusitaikai. Bė to filmuota 30fps kokybe, tai čia nesuprasi ar inhuman reaction ar potato pc.

    Trečiam aš šaudžiau eidamas į šoną, ką tuom norėjai pavaizduot nžn. 

  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cesar_Salvatore
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Domis_Raz
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas, nu prašau nebeleiskit Razui gaudyt čyterių, tiesiog grauduma ://
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/GwAfBID
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  https://imgur.com/a/GwAfBID

  9. Spoiler

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Cesar_Salvatore
    Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioj
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paaiškinta prie pasiūlymo.

    Namų sistema - turbūt daugeliui žinoma, kad projekte turėti namą nėra tikslo. Taip, gali įkurti savo interjerą, kaip tik nori, bet kas iš to, kai visas pagrindinis veiksmas vyksta lauke ? Taigi siūlau įdėti tokį dalyką, kaip namų gydymas. Žaidėjas turintis namą, gali sau pasiskirti namų gydymą ligoninės interjere už tai sumokėjęs vienkartinę išmoką pvz.: savaitės periodui. Kai žaidėjas mirtų jis atsirastų ne ligoninėje, o savo būste. Kuom tai būtų naudinga ? Norint pasiimti transportą nuo namų, apsisaugoti nuo policijos, būti arčiau kažkokio tai objekto, tai padėtų gaujoms taktiškai ir t.t. Be to be abejo kiltų namų, būtų ir treilerių kainos.

    •  Padaryti, kad žaidėjas galėtų atsistatyti savo transporto priemonę prie namo. Yra toks dalykas, kaip atstatymas prie salono, bet atstatyti prie namo, kai pats turi namų gydymą būtų daug naudingiau.

    Kratos - suteikti policijai galimybę įsilaužti į kito žaidėjo namus, kai jis ten slapstosi. Procesas vyktų taip : reiktų mažiausiai 3 policijos pareigūnų prie namo durų. Vienam pareigūnui prie durų parašius komandą /krata darbo racijoje rodytų pranešimą "Cesar_Salvatore nori atlikti kratą Minde_Information name 1/3", parašius kitam " Salvatore_Cesar nori atlikti kratą Minde_Information name 2/3 ir taip kol susirinks visi 3. Padarius tai būtų maždaug 70% tikimybė, kad įsilaužimas pavyks. Per 5 minutes neparašius /krata 3 policininkams krata nutrūktų ir bandyti dar kartą būtų galima po tam tikro laiko. Sėkmingai įsilaužus parodytų tekstą "Sėkmingai patekote į nusikaltėlio namus" arba "Patekti į nusikaltėlio namus nepavyko".

    Tūpinėjimas - siūlau padaryti tokį pat AC, kaip ir prieš CBUG. Jeigu norėjote, kad visi būtų lygus ir išėmėt CBUG, tai tą patį reiktų padaryti ir su tūpinėjimu. Vieni tai moka, kiti ne ir gaunasi pranašumas  :). Manau padarius AC visi būtų lygus ir veiksmas būtų įdomesnis, kai šaudoma paprastai.

    Liemenės - išimti arba sumažinti policijos liemenių procentą, nes išėmus CBUG gaujos nariui tiesiog neįmanoma nušauti teisėsaugininko. Manau atsirastų lygybė, kai PD liktų be liemenių arba sumažinus iki 20%.

     

  10. 10 valandas prieš , James_Gog rašė:

    pasiūlymo idėja tikrai visiškai už, bet yra tam tikrų spragų pvz:

    jeigu iš zonų būtų gaunami pinigai tai neitų gaut ginklų neoficialioms gaujoms, nes jos negali grobimų daryt, toliau prakalbant apie gaujos zonas tikrai už, nes būtų labiau reikalinga sakyčiau ne masė kaip dabar, o taiklumas ir t.t. nes dabar visi gaujiniai tik ir nori į oficialias gaujas, o tos neoficialios kuriose esa ne kiekybe. o kokybe nieko nepadaro. ties ginklų kainomis 100% sutinku. kalbant apie gaujas kaip tu pasakiai nieko nedaro tik kariauja tarpusavyje ir t.t. gaujos ir esmė uždominuot ne tik zonas bet ir miestelį, o dabartiniai policininkai paima ir surakina gaujas, ties šiuo klausimu ir reikia kelt didžiausia klausimą kaip padaryt jog miesteliai būtų pilni gaujinių ir t.t.

     

    42 minutes prieš, Lauris_Silent rašė:

    Už visi pasiūlymai gan neblogi, tik kaip neoficialioms gaujoms gunu gaut ? :D 

    Galima padaryti, kad neoficialios gaujos turėtų tik hood, gaunant oficialumą atsirakina skinai ir t.t.

  11. Spoiler

     

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Cesar_Salvatore
    Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioj
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Viskas išaiškinta

     

     

    Tai, sveiki visi skaitantys šią temą. Sugalvojau parašyti keletą pasiūlymų, kurie, mano manymu, galėtų padėti prikelti gaujas. Taip, dabartinė padėtis su gaujomis yra ko ne baisi. Kodėl ? Visų pirma būnant gaujoje nėra jokio pelno, o dažniausiai eini į minusą, jeigu sunkiai "prasimuši". Galit sakyt pardavinėti ginklus, bet kas iš to, kai jie beverčiai ir kainuoja pigiau jei jogurtas kioske. Antra, nuo gaujų serveryje praktiškai nepriklauso niekas, o tai yra dėl serverio taisyklių ir geležinės drausmės pančių, kurie yra sukaustę gaujas, šiame grind'u ir darbų pagrįstame serveryje. Pagrindines bėdas išdėsčiau, tai manau dabar galima eiti prie mano idėjų.

    GAUJŲ TAŠKAI - na taip, dabar tuos taškus galima keisti į pinigus, jų kaina svyruoja ir t.t. Bet kam dabar laukti, kelti nuotraukas, sekti ir t.t. Siūlau gaujų valdymo panelėje įdėti galimybę parduoti taškus automatiškai, kaina kiltų esant daugiau oficialių gaujų, tas pats kaip ir su verslo produkcijos kaina. Plius nebebūtų taip lengva gauti oficialumą, kaip dabar.

    GINKLAI - siūlau gražinti tokį dalyką kaip ginklų ir narkotikų gaminimą. Juos galėtų gaminti gaujos savo bazės interjere ir dėti į sandėlį. Gamybai reiktų metalinių dalių ir gun powderio. Jų būtų galima gauti iš grobimų. Kai patiems gaujos nariams tektų prakaituoti prie stalų ir gaminti šovinius, tai ir ginklų rinkos ekonomika tikrai pakiltų.

    SANDĖLIAI - siūlau juos pakeisti į pinigų spaustuves. Principas tas pats, tik užėmus sandėlį gamintųsi ne ginklai, o pinigai. Pvz.: LS 10eur/min, SF 15eur/min, LV 20eur/min ir pnš. Gaujai praradus spaustuvę pinigai nedingtų, tad užėmus naujai gaujai būtų galimybė juos pasisavinti. 

    LAST HIT / TOP HOLDERS - NE!  - šie užėmimo tipai visiškai nesąmoningi ir trukdo normaliam veiksmui. Jeigu būna LH, tai praktiškai gaujos pradeda kariauti 20 min likus iki zonos, arba per TH gauja išlaikius 31min palieka zoną tuščią ir atsijungia. Mano pasiūlymas įdėti taškų sistemą. Zoną laimėtų ta gauja, kuri surinko daugiausiai taškų per zoną, o taškai būtų gaunami už nužudymus, padarytą žalą, prabūtą laiką. Tai net gi prabuvus 40min ar dominuojant paskutines minutes nieko nereikštų, pastoviai reikėtų kovoti dėl taškų.

     

    Taigi tiek, pasireikškit komentaruose ką manot ir pasidalinkit pastebėjimais, viso.

     

  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cesar_Salvatore
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): "Zero" skinas, 289 ID, labai retas
    3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): https://imgur.com/a/AT7YcwG
    4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykite patys, 100k minimum.
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):  

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.