Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jizzy_Black

Narys

  • 345

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Jizzy_Black sureagavo į Ignas_Eox tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Ignas_Eox
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com): https://i.imgur.com/UxcUyBZ.png
  2. Haha
    Jizzy_Black sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    • Vardas_Pavardė žaidime: Bevardisz_Raidas
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme:

  3. Haha
    Jizzy_Black sureagavo į Augis_Dash tarp „GreenSide meme“ konkursas!   
    Vardas_Pavardė žaidime: Augis_Dash
    • Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com, vaizdo įrašus į youtube.com) 
     
  4. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2023   
    Su Šv. Velykomis! 2023
    Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį parašius /velykos komandą serveryje.
    GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis! Ta proga, kaip ir kiekvienais metais, serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui!
    Kaip jau turbūt tapo įprasta, šventinė užduotis suskirstyta į septynias kalendorines dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Surinkus visus atitinkamo miestelio margučius ir juos pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tikslas urve yra surasti zuikio paslėptas skrynias, kurias galėsite iškeisti į prizus. Urve galėsite būti ribotą laiko tarpą (60 minučių).
    Kaip ir per kiekvienas Šv. Velykas, taip ir per šias, užduoties metu turėsite galimybę laimėti Šv. Velykų dėžę (/vdeze), kurią atidarius galėsite gauti įvairiausių prizų! Šv. Velykų dėžę (/vdeze) bus galima gauti ne tik šventinės užduoties metu, bet ir ieškant margučių danguje (/margutisdanguje)!
    Užbaigus paskutinę Šv. Velykų dieną, gausite vieną iš penkių, specialių, Šv. Velykoms skirtų, aksesuarų!
    Šv. Velykų tr. priemonės komplektacijos data ir laikas bus pranešta vėliau.
    Švenčių proga perkant kreditus nuo balandžio 9d. iki 17d. gausite +25% kreditų nei kad perkant įprastai.
    Velykų dėžių raktų dalybos numatomos balandžio 15d.

    Gražios Šv. Velykų šventės!
    „GreenSide“ administracija
  5. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Aivaras tarp 2023.03.20 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.1)   
    • Atnaujinta aksesuarų sistema. Nuo šiol galėsite kombinuoti aksesuarus į individualias kombinacijas. Tai turėtų palengvinti aksesuarų naudojimą atitinkamose situacijose. Kaip pavyzdžiui galėsite susikurti aksesuarų kombinaciją, kuri bus orientuota vien tik į žvejybos bonusus.
    • Atnaujinta telefono sistema. Buvo atsisakyta seno, nereikšmingo ir nenaudojamo funkcionalumo – telefono modelio, papildomo sąskaitos papildymo ir operatoriaus pasirinkimo. Taip pat buvo atnaujinti tekstai į paprastesnius ir informatyvesnius. Pridėtas naujas funkcionalumas – užblokuoti pasirinktą serverio žaidėją. Užblokavus žaidėją, nebebus galimybės su juo susisiekti nei žinute, nei skambučiu ir nei taksofonu. Bet kuriuo metu bus galimybė užblokuotą žaidėją atblokuoti.
    • Pridėtas papildomas pasirinkimas /aks lentelėje, kurio pagalba galėsite nusiimti visus aksesuarus nuo kūno, vieno mygtuko paspaudimu.
    • Nuo šiol /nutraukti komandą bus galima naudoti tik kas 5 minutes.
    • Atnaujintas remontuojamų mašinų sąrašas mechanikų garaže. Pridėtas transportas: „Moonbeam“ ir „FBI Rancher“.
    • Komandą /maistas bus galima naudoti ir mašinoje.
    • Pervežėjai nuo šiol baldų užsakymus galės priimti suvedus /pdk komandą ir pasirinkus vieną iš sąraše esamų baldų užsakymų.
    • Išimtos medelynų lokacijos iš navigacijos. Nuo šiol medkirčiui parašius komandą /medziai bus pažymima artimiausia lokacija, kurioje medkirtys gali kirsti medžius.
    • Išimtas sniegas ir atnaujintas oro laikas.
    • Sutvarkyta klaida su ginklais šaudykloje, kai žaidėjas galėdavo atsinešti savo ginklus į vieną iš šaudyklos kambarių.
    • Sutvarkyta klaida su /tinklas kuomet žaidėjai nesusikabinę su tinklais užstrigdavo.
    • Sutvarkyta klaida kuomet žaidėjas palikęs darbą su pakvietimu, jo darbo kontrakto papildomas uždarbis persikeldavo į kitus darbus.
  6. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Edvinas tarp Išsirink tr. priemonės tune pats/-i!   
    Išsirink tr. priemonės tune pats/-i!
    Praradai viltį dėdamas/-a tune dėžes, todėl jautiesi beviltiškai ir mastai apie savižudybę? Ne, į vaikų liniją neskambink, o skambink mums!

    Jeigu tavo tr. priemonė jau turi uždėtą atitinkamą tune dėžių skaičių (2000 bronzos, arba 1300 sidabro, arba 500 aukso), atrakini galimybę pateikti prašymą gauti pasirinktą tune ant šios tr. priemonės! Turbūt tai skamba kaip koks politinės partijos pažadas prieš rinkimus, tačiau tai nėra pažadas! Jeigu atitinki iškeltus reikalavimus, jau dabar gali pateikti prašymą ir tikėtis gauti išsvajotos tr. priemonės tune!

    Bendra informacija,
    Viskam yra ribos, todėl būtina laikytis ir atitinkamų kriterijų.
    • Pasirinktą tune ant tos pačios tr. priemonės galima gauti tik kartą (kol kas);
    • Stage neveikia ant kai kurių tr. priemonių, kaip pvz. motociklai;
    • Galima rinktis tik tas tune dalis, kurias galima gauti iš /tdeze;
    • Tune keitimo mokestis 1.000.000€ (pavedimą reikia padaryti į Tnt_Edwax banko sąskaitą);

    Šablonas:
    Būtina užpildyti visą šabloną.
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    • Norimi tune komponentai (ratai, spalva, stage ir kt.):
    • Transporto priemonės informacija (/transportas) nuotrauka:
    • Mokestis už tune keitimą, nuotrauka:

    Žaidėjai gavę pasirinktą tune:
  7. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Rokas tarp Kas įvyko prieš 8-erius metus?   
    Kas įvyko prieš 8-erius metus?
    Turbūt ne kiekvienas mūsų projekto žaidėjas galėtų atsakyti į šį klausimą. Tad pabandysime visiems priminti, kas gi įvyko 2015 metų sausio 24d.
    Lygiai prieš 8-erius metus, sausio 24d., oficialiai startavo dar vienas „GTA San Andreas MultiPlayer“ serveris. Paprastam, to meto žaidėjui, tai buvo tik dar vienas naujas žaidimų serveris, visų, jau esamų serverių sąrašo dugne. Mums, projekto savininkams, visų pirma tai buvo didžiulis iššūkis, bet tuo pačiu ir didelės svajonės išsipildymas. Mūsų tikslas buvo vienintelis – turėti tokį žaidimų serverį, kokio mes patys kaip žaidėjai norėjome. Dabar jau galime drąsiai teigti – mums pavyko!
    Tapome vienu moderniausiu serveriu galėdami pasiūlyti kiekvienam žaidėjui to, ko jis dar nėra matęs niekur kitur. Nuo paprasčiausių smulkių detalių iki tokių sistemų, kaip baikerių šutvės ar žvejybvietės. Nepastebėdami savo daromo progreso, kėlėme kartelę ir kitiems šio žaidimo projektams. Neužtruko pastebėti, kai tapome pavyzdžiu kitiems. Atitinkami mūsų sprendimai buvo pradėti vystyti kituose projektuose. Kas mums, kaip projekto savininkams, buvo be galo džiugu, nes mums tai buvo įdėto darbo įvertinimas.

     
    Kokie vis gi buvo tie 2022 metai ir kas mūsų laukia toliau?
    Gal 2022 metai ir nebuvo tokie sėkmingi, kokie jie buvo metus prieš, bet esame be galėjo laimingi, jog mūsų įdėtas darbas yra vertinamas. Nors ir neturėjome labai didelių atnaujinimų, tačiau metus prieš įgyvendintos idėjos mums leido likti šviežiems. Kaip ir 2021 metais, taip ir 2022 metais turėjome nemažai konkursų, kurių ne ką mažiau planuojame ir 2023 metams! Apibendrinus, galime šiuos metus vertinti teigiamai, tačiau tikrai dar turime idėjų, kurias pabandysime įgyvendinti jau artėjančiais metais!
    Ir pabaigai, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais norime padėkoti visiems serverio žaidėjams, jog vertinate mūsų pastangas ir iki šiol esate su mumis! Jūsų dėka dedame visas pastangas, kad šis projektas kiekvieną dieną būtų vis geresnis. Pažadame, jog ir sekančiais metais tęsime darbus. O kad šie pažadai išsipildytų, prašome Jūsų ir toliau tikėti mūsų procesu!

     
    Paminėkime 8-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 8-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 20:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.
    Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.
    8-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.
    Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

    Ačiū, jog esate drauge!
    „Greenside“ administracija,
    2023, sausio 24d.
  8. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąJeremy_Nuevo tarp Perku Admiral Transportą.   
    Lapkričio pradžioje tada nebent, jeigu dar reikės, antradienį - trečiadienį galėsiu perleisti, tik parašyk tuomet į forumo až., nes galiu ir pamiršt
  9. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąJeremy_Nuevo tarp Perku Admiral Transportą.   
    Turiu 1 ID su Megom, 1m
  10. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Aivaras tarp 2022.10.03 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.0)   
    • Į unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima įmontuoti hidrauliką ir nitro.
    • Unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima remontuoti mechanikų garaže.
    • Sukurta galimybė įsigyti unikalias tr. priemones. Projekto administracija, viename iš tr. priemonių pardavimo vietų (mašinų salonas, motociklų salonas, laivų prieplauka) galės sukurti unikalią parduodamą tr. priemonę, kurią kiekvienas žaidėjas galės įsigyti už serverio valiutą. Apie galimybę įsigyti unikalią tr. priemonę, bus paskelbta mūsų medijoje.
    • Naujiena! Naujas paketas – „Greito starto paketas“. Iškeitus 7500 kreditų į šį paketą gausite 500.000€ serverio valiutos.
    • Nebereikės laukti 150 žaidėjų serveryje! Norėdami parduoti versluose sukauptą produkciją už didžiausią kainą (15€/vnt.) nuo šiol galėsite prie 70 žaidėjų serveryje.
    • Pakitimai kontrabandos sandėlio veiksmuose. Nuo šiol grobti ar daryti kratą kontrabandos sandėlyje reikės trijų žaidėjų abejose pusėse.
    • Sumažinta kontrabandos paketo kaina (iš 25€ į 15€ už vienetą).
    • Pašalinta sena išvaizdos dėžės komanda /sdeze . Nauja komanda – /ideze .
    • Be baro aprangos nebebus galima pasiimti baro tr. priemonių.
    • Grąžinta galimybė iškeisti kreditus į žaidimų serverio patirtį.
    • Sutvarkytos gramatinės klaidos.
  11. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Aivaras tarp 2022.05.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.8)   
    • Atnaujinta žvejybos sistema. Nuo šiol, norint sugauti žuvį, reikės spaudinėti tik vieną klavišą – „SPACE“. Ištraukimo procesas taip pat šiek tiek pasikeitė. Kiekvieną kartą, kai užkirsite žuvį, „SPACE“ klavišą turėsite spaudinėti iki atitinkamos ribos. Jeigu „SPACE“ klavišą paspausite jau po to, kai būsite pasiekę atitinkamą ribą, tokiu atveju žuvis pabėgs.
    • Auksinė žuvelė. Žvejojant turėsite 10% tikimybę sugauti auksinę žuvelę. Sugauta auksinė žuvelė šiuo metu prideda atitinkamą skaičių kilogramų, prie jūsų reikiamos žuvies svorio.
    • Policijos departamento direktorius turės galimybę peržiūrėti paskutines duotas baudas žaidėjams ir paskutinius pareigūnų /mita panaudojimus.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet TAXI darbuotojui išmetus keleivį per /keleiviai komandą, šis atsirasdavo ant tr. priemonės stogo.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet šaudykloje nesisaugodavo statistika.
    • Išvalyta šaudyklos statistika.
  12. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,
    Kas yra direktorių prižiūrėtojas?
    Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume.
    Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.
    Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas?
    Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą prie naujų serverio sistemų, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųjų serverio žaidėjų akių. Trumpiau tariant, tai pareigos, kuriose Jūsų darbo apimtys priklausys nuo jūsų išsikeltų tikslų, tai reiškia, jog didžiąją dalį savo užduočių susigalvosite patys.
    Kiek direktorių prižiūrėtojų rinksite?
    Tik vieną, pagrindinis direktorių prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui.
    Kaip dalyvauti atrankoje?
    Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:
    • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, užsiėmimai realiame gyvenime, pasiekimai „SA-MP“ ir t.t.);
    • Trumpas pasakojimas kaip atradote „greenside.lt“ projektą ir kiek laiko jau esate šio projekto dalimi;
    • Trumpas aprašymas kas Jūsų nuomone yra direktorius ir kokios jo atsakomybės yra mūsų projekte;
    • Trumpai apžvelkite dabartinę direktorių prižiūrėjimo sistemą (pliusai, minusai, ką keistumėte);
    • Išsamiai apžvelkite savo direktorių prižiūrėjimo sistemą (atrankų mechanika, taisyklės, užduotys ir t.t.);
    • Priežastys kodėl pildote į direktorių prižiūrėtojo pareigas ir ką planuojate pasiekti kandidatuodami į tokias svarbias pareigas;
    • Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu paminėti;
    • Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant direktoriaus prižiūrėtojo pareigas.
    Informacija,
    • Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti direktorių prižiūrėtoju.
    • Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai.
    • Atranka vyks iki tol, kol rasim žmogų, kuris atitiks mūsų keliamus reikalavimus.
    Sėkmės atrankoje!
    „Greenside“ administracija
    2022, gegužės 19d.
  13. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Aivaras tarp 2022.04.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.7)   
    • Atnaujinta šaudykla. Nuo šiol nebebus teisėsaugos ir teroristų komandų, kiekvienas turės kovoti už save. Taip pat atsirado du kambariai. Viename iš kambarių galima naudotis „c-bug“ žaidimo klaida.
    • Atsirado dvi naujos kontrabandos zonos. Šiuo metu iš viso yra penkios kontrabandos zonos, kuriose gali vykti kontrabandos zonos apiplėšimas. Daugiau informacijos /kontrabanda .
    • Atsisakyta nenaudojamų kokaino rūšių. Nuo šiol gaminti bus galima tik 80% grynumo kokainą, kuriam pagaminti reikės po vieną kiekvienos rūšies psichotropinio augalo ir gamyba užtruks tiek laiko, kiek ji užtrukdavo gaminant 40% grynumo kokainą.
    • Kiti smulkūs pataisymai, kurie yra daromi kiekvieno atnaujinimo metu.
  14. Patinka
    Jizzy_Black sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Visą vasario 25d. pirkdami kreditus mūsų žaidimų serveryje, jų gausite +10% daugiau, nei kad perkant įprastai. Visos surinktos lėšos keliaus į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą. Daugiau informacijos: https://www.blue-yellow.lt/lt .
    Visi galite išreikšti savo palaikymą Ukrainai įsigydami kreditų mūsų žaidimų serveryje. Skatiname tai padaryti bent minimalia pinigų suma ir taip prisidėti prie šios akcijos.
    „Greenside“ finansiškai taip pat prisidės prie šios akcijos.
    Prie jūsų surinktos pinigų sumos atitinkamai prisidėsime ir mes.
    Garantuojame visišką skaidrumą ir profesionalumą vykdant šią akciją.
    „Greenside“ projekto administracija,
    „Slava Ukraini!“
  15. Ačiū
    Jizzy_Black sureagavo į Aivaras tarp 2022.02.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.4)   
    • Keitėsi patirties gavimas per minutę. Vietoje 2-3 patirties per minutę, žaidėjas visada gaus 3 patirties taškus per minutę.
    • Atnaujinta /info lentelė. Informacija pateikta aiškiau ir gražiau.
    • Atnaujintos spalvos: /gps, /mapp komandų pranešimuose ir GUI lentelėse, direktorių prižiūrėtojo pranešime, autobusų stotelių lentelėse ir pranešimuose, /darbai lentelėje.
    • Informacijos lentelėje (/info) bus rodoma kiek dar laiko galios papildomas uždarbis.
    • Baro lyderis nuo šiol galės nuimti ir grąžinti į baro sandėlį baikeriui priskirtus ginklus ar narkotines medžiagas.
    • Užstrigus žaidėjui objekte, administratorius galės panaudoti komandą /drop ir taip pakelti užstrigusį žaidėją šiek tiek į viršų.
    • Policijos departamento vadovai nuo šiol prieš įjungiant komendanto valandą, pirmiausia turės patvirtinti šį pasirinkimą lentelėje.
    • Sutvarkyti pasikartojantys aksesuarų pavadinimai.
    • Sėdint tr. priemonėje nebebus galima žaisti kortomis (/kz).
    • Pakoreguotas projekto logotipas prie žemėlapio. Nebebus teksto po logotipu.
    • Atnaujintas policijos departamento interjeras. Interjeras mažesnis ir labiau optimizuotas policijos veikloms.
    • Baikerio statistikoje rodys teisingą baikerio lygį.
    • Atnaujintas apmokymų piktogramos tekstas ir suveikimo principas. Bus reikalingas „ALT“ mygtuko paspaudimas.
    • Jeigu žaidėjas neturės aksesuarų, kurie bus priskirti favoritams, tokiu atveju pasirinkus favoritinių aksesuarų pasirinkimą žaidėjas gaus pranešimą, jog tokių aksesuarų neturi.
    • Atnaujinta /direktoriai lentelė. Pašalinta nereikalinga informacija ir atnaujintas direktoriaus būsenos atvaizdaivmas. Nuo šiol direktoriaus būsena bus trijų tipų. Direktorius atsijungęs (raudonas taškas), direktorius prisijungęs (žalias taškas), direktorius AFK režime (geltonas taškas).
    • Išėjus iš verslo interjero nebedings pareigūno neperšaunama liemenė.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet turint darbo su pakvetimu kontraktą, jį palikus ir įsidarbinus į darbą be pakvietimo žaidėjas gaudavo +5€/min algą.
    • Pašalintos senos komandos: /apranga, /isvaizda, /skin .
    • Sutvarkyta klaida, kuomet mechanikas panaudojęs /mechanikas komandą tvarko šalia esančią tr. priemonę, o jos savininkui atsijungus, mechanikas nebegalėdavo tvarkyti šalia esančių tr. priemonių.
    • Sėdint tr. priemonėje nebebus galima pasiimti darbinės tr. priemonės iš darbinių tr. priemonių piktogramos.
    • Medikui pagydžius žaidėją jis atgaus ne tik visas gyvybes, bet ir gyvybes, kurias suteikia aksesuarų bonusai.
    • Nuo šiol keisti aksesuaro dydį bus galima įvedant skaičių, kiek kartų žaidėjas nori padidinti ar sumažinti aksesuarą.
    • Mokamose stovėjimo aikštelėse padidintas paslaugos teikimo laikas iki 20 valandų.
    • Optimizuotas prisijungimas. Nuo šiol prisijungimo metu paspaudus ant „Spawn“ mygtuko žaidėjas į serverį turėtų prisijungti greičiau ir sunaudoti mažiau kompiuterio resursų.
    • Vykdant apleisto sandėlio kratą ar apiplėšimą, nebebus galima apieškoti lentynų sėdint tr. priemonėje.
    • Baikeriui turint krepšį su pinigais ar aukso luitu, iš didžiojo banko apiplėšimo ir mirus sava mirtimi, pinigai nukeliaus į policijos departamento fondą.
    • Didžiojo banko apiplėšimo metu norint išjungti lazerius nuo šiol reikės atspėti (pabandyti visus kodus, kol bus rastas tinkamas), kurie kodai yra tinkami lazerių išjungimui.
  16. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąDoom_Boom tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  17. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąLynn_Stafford tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  18. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąSquidyy_Lietuva tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  19. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąJoris_Ping tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  20. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąVacekas_Kozlovzkis tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  21. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąFergus_Maklaud tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  22. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąAuze_Dauze tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  23. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąEmilijus_Escobar tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  24. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąTony_Karma tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.
  25. Patinka
    Jizzy_Black gavo reakcijąJustas_Paklausk tarp Pasiūlymas serveriui - virtualios drabužių parduotuvės įkūrimas,   
    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.