Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Beniux_Subas

Neaktyvus

  • 335

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Beniux_Subas sureagavo į Modestas_Wolf tarp Modestas_Wolf užtildė Beniux_Subas ir Andrius_Nike   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
  2. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Šiaip ne taip išrinktas naujasis miestelių šerifas,   
    VADOVO PAIEŠKA
    Pradėsiu nuo to, kad esu nustebintas žmonių nesusidomėjimu šiuo postu, kandidatūrų sulaukėme tik po pratęsimo, na o jų kokybė nėra pati geriausia. Žinoma, džiaugiamės, kad tyla rinkimuose pagaliau buvo nutraukta bei tikimės, kad šių rinkimų situacija ateityje visus norinčius, tačiau nedrįstančius pasireikšti pareigose tik paskatins žengti žingsnį tolyn iš karto. Galiausiai, negaliu nepaminėti ir šių rinkimų kandidatų, kuriems nepasisekė užimti šių pareigų, tikiuosi jus išvysti ateities rinkimuose, nes potencialo vadovavimui daugiau ar mažiau tikrai turite.
    KANDIDATAI
    Pirmasis - laiškas nebuvo labai informatyvus, todėl buvo labai sunku susidaryti tiek pačios firmos viziją, tiek bendrą vaizdą apie tave kaip firmos vadovą. Ateityje siūlyčiau skirti daugiau laiko apmąstymams bei pasistengti pristatyti save plačiau.
    Ketvirtasis - šis laiškas taip pat nebuvo išsamus, tačiau esminė informacija visgi buvo išdėstyta sėkmingai. Laiške buvo tik vienas niuansas - praleistas klausimas, kuris vertė abejoti, ar viskas nebuvo daroma greičiui ir atlaidžiai. Nepaisant viso to, lieki DP komandos akiratyje kaip potencialus firmos vadovas.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Liko tik vienas kandidatas - Vacekas_Kozlovzkis, kuriam konkurencijos dėl serverio žaidėjų bei kaimelių ramybės nusprendėme nebelaukti. Laiškas buvo išsamus, tikslai aiškūs, o laiške labiausiai iš visko išsiskiriantis dalykas - firmos tematika, kuri tik skatina leisti tau išsibandyti save šiose pareigose. Esi jau nekartą ragavęs vadovo duonos, taip pat ir ne visos kadencijos baigėsi sėkmingai, tačiau manau savo pasikeitimą parodei ankstesnėje pavaduotojo kėdėje. Žingsnis išbandyti save teisėsaugos srityje iš tikro nustebino, todėl linkiu tik sėkmės renkantis kolektyvą bei einant su juo tolyn.
    Naujasis policijos departamento vadovas - @Vacekas_Kozlovzkis

  3. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Jim_Miller tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.5   
    Įžanga
    Sveiki, ponios ir ponai. Praėjo gan nemažai laiko po mūsų ketvirto išleisto numerio ir žinoma, per šį laikotarpį daug kas įvyko. Visų pirma, atsirado taip visų lauktas atnaujinimas su naujomis darbų su pakvietimu sistemomis, naujomis serverio sistemomis, tokiomis kaip krepšinis, kokaino gaminimas ir visiškai perdaryta žvejybos sistema. Bei žinoma visiškai pasikeitė miestelio išvaizda. Su kolega @Griffin_Lorenzas nusprendėme vėl grįžti prie kūrimo bei vėl kurti kažką unikalaus, naujo ir nematyto. Šiame numeryje matysite gan panašius dalykus kaip ir praeituose, tačiau turime idėjų, kurias norime ateityje įgyvendinti. Nepamiršome ir apie kitokius pasikalbėjimus, kuriam reikia ypač daug laiko, kadangi reikia rasti gerą ir įdomų vedėją, sugalvoti veiklos ir visą renginio planą. Taip pat, galvojame padaryti kažkokią atskirą sporto skiltį, kurioje aptartų įvairias naujienas susijusias su NBA, Eurolyga, futbolu ir panašiai. Jeigu yra savanoris, kuris norėtų rašyti apie tai – parašykite privačia žinute. Taigi, turime daug visko ateityje dar paruošę, viską su laiku pamatysit, o dabar skaitom naujai išleistą penktąjį numerį!

    Ar kaimelyje atsirado naujas prievartautojas, kuris vairuoja „betmeną“?

    2021-01-30 dieną, BlueBerry miestelyje buvo išprievartauta 24 metų mergina. Vienas buto gyventojas apie 23:40 išėjęs į balkoną parūkyti , pamatė, kaip kažkas su BMW E60 arba jaunimo tarpe mėgstamu pavadinimu "betmenu" ir tamsintais langais greitai atvažiavo prie butų, sustojo, išmetė iš mašinos jauną merginą ir greitai išvažiavo iš aikštelės. Kaimynui greitai pribėgant prie jaunos merginos, pamatė, kad ji buvo visa sudaužyta ir šnabždėjo buto gyventojui – „padėkite man“. Buto gyventojas iškvietė greitąją bei pareigūnus. Miestelio Policijos Departamentas pranešė, jog ši mergina buvo išprievartauta, kai kažkoks BMW sustojo prie jos bei įkišo į mašiną. Policijos viršininkas daugiau nieko nenorėjo komentuoti, įvykis tiriamas.

    „GreenSide“ kaimeliai tapo antrąja Kolumbija

    Policija praneša, kad pastebėjo, jog yra daugiau pagaunama žmonių su narkotikais (ypač kokainu). Žmonės masiškai vartoja kokainą ir nemaža dalis žmonių jau  mirė nuo perdozavimo. Policija mano, jog atsirado naujasis Pablo Escobaras, kuris bando visą kaimelį paversti narkomanais. Kaip Policija toliau reaguos ir koks jų planas bus – neatskleidžia. Gal šį klausimą apsiims į miestelius atvykę naujieji Federalinio Tyrimo Biuro darbuotojai?

    Blueberry turi savo žvaigždę pasauliniu mastu?

    Trečiadienio dieną su mumis susisiekę vietiniai gyventojai teigė, jog į kaimelius atvyko ne kas kitas, o pats NBA žaidėjas Kyle Kuzma. Atvažiavus į vietą, jis noriai su mumis bendravo ir dalinosi vaikystės atsiminimais. Mat šiame mieste, būtent šioje krepšinio aikštelėje jis praleido savo visą vaikystę. Nors šio fakto krepšininkas dar nebuvo užsiminęs žurnalistams ir viešai nesigyrė, tačiau kitiems paklausus šis neslėpė savo gimtojo miesto. Tad vilimės, jog po šio interviu, pasaulio žmonės žinos daugiau apie šį miestelį.

    Ar BlueBerry miestelio apartamentai prakeikti?

     Apartamentų teritorijoje ir vėl nusikaltimas... Apartamentų gyventojai yra sunerimę ir bijo net išeiti iš savo kambario. Po 4 dienų, kai buvo išprievartauta ir sumušta 24 metų mergina bei išmesta prie BlueBerry miestelio apartamentų, įvyko dar vienas kraupus nusikaltimas. 2021-02-02 dieną, apie 17 valandą, vienas pagyvenęs vyriškis (55 metų) įstūmė kitą pagyvenusį vyriškį (52 metų) į degantį laužą bei sudegė. Liudininkas teigė matęs, jog du pagyvenę vyriškiai ramiai sedėjo ant suoliukų bei šildėsi prie laužo, kol vienas nepradėjo įžeidinėti ir keikti kito žmogaus. Žmogus supyko, jog yra įžeidinėjamas, tad atsistojo ir spjovė jam į veidą. 55 metų vyriškis supykęs, jog jam buvo spjauta į veidą, atsistojo bei trenkė taip stipriai, kad kitas vyriškis tiesiog tiesiai įkrito į laužą ir pradėjo degti. Vyriškis, kuris įspyrė net nepadėjo jam ir skubiai pasišalino iš įvykio vietos. Liudininkas bandė greitai pribėgti prie degančio žmogaus ir užmesti ant jo žalią pledą, tačiau jau buvo per vėlu, žmogus mirė. Policija ieško nusikaltėlio, kuris įstūmė į laužą vyriškį. Pagal naujausius duomenis, nusikaltėlis, kurio ieško, yra psichopatas bei gali kažką dar nuskriausti. Policija praneša, jog sužinojus kažką apie jį, ragina pranešti kuo skubiau Policijai bei jokiu būdu prie jo nesiartinti.


    [Žurnalistas] - Sveikas, Greg_Solberg. Kaip tau sekasi?
    [Pašnekovas] - Na puikiai, ką tik po žvejybos grįžau.
    [Žurnalistas] - Pastebėjome, jog įsigijote Žuvininkystės įmonę, tai pradžiai norime paklausti kiek mokėjote ir kodėl nusprendėte jį įsigyti?
    [Pašnekovas] - Mokėjau 10,3 milijono serverio valiutos. Nusprendžiau įsigyti todėl, kad užsidirbti pinigų.
    [Žurnalistas] - Kaip įmonei sekasi, ar turite pakankamai žvejų savo įmonėje ir ar po truputį atsiperka jums šis verslas?
    [Pašnekovas] - Na ties žvejais yra problema, nes jų beveik nėra, kalbant apie naujokus ir panašiai. Turiu apie 7 žvejų komandą su kuria daugelį laiko praleidžiame vandenyne, o naujokus toks vargas ir už tai gaunamas atlygis netenkina.
    [Žurnalistas] - Kaip pačiam žvejyba, ar daug žvejote, kokį žvejo lygį turite?
    [Pašnekovas] - Taip, žvejoju tiek, kiek turiu laisvo laiko. Šiuo metu esu 3 lygio žvejys.
    [Žurnalistas] - Kokia jūsų yra strategija ties žmonių viliojimu į jūsų įmonę, labiau koncetruojatės ties žaidimu ar stengiatės kurti įdomias bei pritraukiančias temas?
    [Pašnekovas] - Asmeniškai, kiekvieno nekviečiu, kad „ateik pažvejot“ ir panašiai. Na turbūt susidomi mano žvejybvietę, norėdami būti įrašytais į mano geriausių darbuotojų sąrašą.
    [Žurnalistas] - Jeigu galite, trumpai papasakokite apie pačią žvejybos sistemą, kad skaitytojai, kurie nėra žvejoję, žinotų kaip viskas veikia.
    [Pašnekovas] - Viskas gan paprasta. Kaip vadovas, turiu investuoti dalį pinigų sutartims. Tas sutartis gali žaidėjai savarankiškai pasirašyti, tuomet gauna laivą ir turi surasti bei sužvejoti toje sutartyje numatytą žuvį bei atitinkamą kilogramų kiekį. Surasti tas vietas kažkiek gali padėti komanda /sonaras.
    [Žurnalistas] - Jeigu sutiktumėte nepatyrusį žvejį, ką patartumėte jam, kokią įranga labiau apsimoka įsigyti pirmiausia?
    [Pašnekovas] - Patarčiau visiems pirkti ritę, nes mano ir mano komandos nuomone, ji labiausiai adekvačiausias daiktas panaudoti.
    [Žurnalistas] - Jūsų paskutiniai žodžiai mūsų skaitytojams.
    [Pašnekovas] - Kviečiu jus pažvejoti Fort Carson žvejybvietėje.
    [Žurnalistas] - Ačiū už atsakymus ir nei žvyno, nei uodegos!
    Taigi, norime padėkoti @Greg_Solberg už interviu. Ir žinoma, norime paminėti, jog šis žmogus yra pavyzdys kitiems įmonės savininkams, ne dėlto, kad davė mums interviu, mes jį pasirinkome šiam pokalbiui, nes kai žvejavome su Griffin_Lorenzas, jis mums daug padėjo ir visad viską pasakydavo, kaip daryti. Tad, visi kurie nežino kur žvejoti, siūlau rinktis Fort Carson žvejybvietę, nepasigailėsit.

    „Naktinė pagalba“
    Taigi, šiame numeryje bei ateities numeriuose vietoj reportažų bus kuriamas naujas formatas "Naktinė pagalba". Kadangi reportažuose kartais būdavo nuobodu klausytis kažkokių naujienų, tai sugalvojome kažką juokingesnio sukurti. Gero žiūrėjimo, galite vertinti bus komentaruose.

    Taip pat, ieškome sporto komentatoriaus, koks formatas bus dar nežinome, galbūt kursime video, galbūt rašysime kaip skiltį.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone(aukcionui), galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute arba komentaruose.
    Jeigu yra norinčių prisidėti prie mūsų naujų numerių kūrimo, galite prisijungti prie mūsų "GreenNight" klubo.
    Sekantį numerį, t.y. šeštąjį numerį stengsimės kuo greičiau išleisti su naujovėmis!
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
  4. Haha
    Beniux_Subas sureagavo į Black_Hand tarp (KONKURSAS) Juokingiausia gyvūno foto/video   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Hand
    Jūsų Gyvūno Vardas: Micius
    Juokingiausia nuotrauką, arba vaizdo įrašas: https://imgur.com/a/9hckRRf
  5. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Florencijos_Zvejys tarp New York City Cab Co.   
    New York City Cab Co.
    Established 2021

    Specialus dėkui
    @And_Miami @Emilisvn_Samp @Dwyane_Rollins @Jizzy_Black @Thai_Gregor @Xoquon_Torsin
    Audiography: @Vincenzo_Ferrari
    Videography: @Florencijos_Zvejys
  6. Ačiū
    Beniux_Subas gavo reakcijąRokas tarp Pervežėjų klaida   
    Iškrovimas yra privažiavus prie pat picerininkų darbo informacijos pick'upo, štai šiame kvadrate. Gal ir yra klaida, kad šiek tiek neteisingai radare pažymėtas iškrovimo taškas.
  7. Haha
    Beniux_Subas sureagavo į Tazz_Zyzz tarp Peikiu pervežėjų direktoriu Black_Hand   
    - Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Green_White
    - Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Black_Hand
    - Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Pervežėjų
    - Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Netinkamas /dpultas naudojimas.
    - Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: Uždėjo neteisingą įspejimą nors, nebuvo net ne darbo laikas darbo laikas yra iki 22val. o čia būvo 22:17min.
    - Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: http://prnt.sc/wpnbyf
  8. Patinka
    Beniux_Subas gavo reakcijąMinusinis_Ateivis tarp „CAPTURE THE CRIMINAL” 2021 - Komandinės rungtynės   
    - Jūsų Vardas_Pavarde: Beniux_Subas
    - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: Minusinis_Ateivis
    - Ar susipažinote su renginio informacija?: Taip 
    - Ar susipažinote su renginio taisyklėmis, ar sutinkate jų laikytis?: Taip
  9. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Hitautas tarp „CAPTURE THE CRIMINAL” 2021 - Komandinės rungtynės   
    Sveiki, su kolega Ignu grįžtame su praeitų metų bendrai vestu renginiu, „Capture the Criminal”. Gerai pamename jog emocijos bei atsiliepimai buvo itin malonūs todėl nusprendėme per daug ilgai į naujuosius metus netempti. Kaip ir praeitais metais, renginio principas išlieka tas pats, tačiau šį kartą keisis vietovė, checkpoint'ų kiekis bei transporto priemonės. Prizai kaip ir visuomet dosnūs, už kuriuos dėkojame projekto administratoriams Mantui ir Rokui.
    Renginio vedėjai Ignas_Eox ir Hitautas_White.
     
    RENGINIO INFORMACIJA
    - Renginys vyks 2021.01.09 - 2021.01.10 dienomis, prasidės 17:00 valandą ir baigsis 00:00, nepasirodžius nurodytame laikotarpyje, komanda yra diskvalifikuojama.
    - Registracija vyksta iki 2021.01.08, 22:00 valandos.
    - Renginys vyks „Bay Side” kaimelyje.
    - Žaidimas turės dvi komandas: „A” ir „B”.
    - Vieną komandą sudaro 2 žaidėjai (dalyviai).
    - Rungtynių trasą sudaro 20 checkpoint'ai, išmėtytų per visą „Bay Side” kaimelį.
    - „A” komandos tikslas yra kuo greičiau pravažiuoti per checkpoint'ų trasą, šią trasą matys tik vienas iš komandos narių, kitas galės padėti savo komandos nariui jį apgindamas nuo priešininkų. Komanda „B” nežinos kuris iš „A” komandos narių mato trasą.
    - „B” komandos tikslas yra kuo labiau trukdyti „A” komandai, jog jų checkpoint'ų trasos laikas būtų kuo ilgesnis.
    - Renginio metu žaidėjai bus aprūpinti transportu (paliekame intrigą, transportus pamatysite dieną prieš rungtynes).
    - Komandos po pirmo važiavimo keisis pusėmis.
    - Renginio metu, komandos bus aprūpintos teamspeak3 serverio kanalais.
    - Komanda su greičiausiu laiku keliauja į sekantį etapą.
    - Rungtynių skliaustai bus paskelbti dienai prieš rungtynes.
    - Jeigu pagrindinis lenktynininkas įstringa arba yra prispaudžiamas prie sienos, jis gali prašyti jog jį paleistų, jeigu jis tai padaro laikas yra stabdomas kol „A” komandos vairuotojai yra laisvi, tačiau už tai prie bendro laiko yra pridedamos +20 sekundžių. „B” komanda privalo paleisti „A” komandos lenktynininką ir nejudėti 3 sekundes (tokiu atvėju vienas iš renginio vedėjų informuos „A” ir „B” komandos narius su /skaic komanda kuomet rungtynės tęsiasi).
    - Jeigu „A” komandos lenktynininkas (kuris renka checkpoint'us) įkrenta į vandenį, laikas yra stabdomas prie kurio pridedamos papildomos +30 sekundžių, vairuotojas gauna naują transporto priemonę ir pradeda ten kur prasidėjo rungtynės, „B” komanda stovi vietoje ir laukia (tokiu atvėju vienas iš renginio vedėjų informuos „A” ir „B” komandos narius su /skaic komanda kuomet rungtynės tęsiasi).
    - Jeigu bet kuris kitas dalyvis (kuris nerenka checkpoint'ų) įkrenta į vandenį, rungtynės toliau tęsiasi, tačiau į raundą žaidėjai nėra gražinami.
    - Finaliniame raunde komandos gali važiuoti antrą kartą, tai reiškia jeigu komanda tiki jog jie gali pasistengti labiau, jie gali anuliuoti savo važiavimą ir bandyti dar kartą, tačiau pasiektas rezultatas yra galutinis.

    TAISYKLĖS
    - Privaloma laikytis visų serverio taisyklių.
    - Draudžiama naudoti bet kokius čytus ar failus kurie gali bet kaip palengvinti rungtynes.
    - Draudžiama kaip nors bandyti pakenkti priešininkams, darant /pzu ir taip bandant atkreipti dėmesį.
    - Bet koks trukdymas yra lygus laikinam užblokavimui.
    PRIZAI
    - 1 vietai atiteks po – „Bullet” automobilį su norima komplektacija ir 700 kreditų.
    - 2 vietai atiteks po – 1,500 kreditų ir 20 sidabrinių dėžių.
    - 3 vietai atiteks po – 1,200 kreditų ir 20 bronzinių dėžių.
     
    REGISTRACIJA
    - Jūsų Vardas_Pavarde: 
    - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: 
    - Ar susipažinote su renginio informacija?: 
    - Ar susipažinote su renginio taisyklėmis, ar sutinkate jų laikytis?: 
  10. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minde_Marshell tarp ŠVENTINIS KONKURSAS!   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Marshell
    Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Taigi artėjant Kalėdoms linksiu visiems saugiai pabūti su šeimos nariais ir gauti daug džiaugsmingų dovanų. Visiems serverio žaidėjams linksiu nesusirgti COVID-19 virusu ir smagiai sudalyvauti kalėdiniame evente. O savai chebrai noriu palinkėti visko ko geriausio. @Emilisvn_Samp ilgesnės nei 1 metų kadencijos ir žinoma .kad lesalas nesibaigtu @Black_Hand neprarask greit motyvacijos ir pakelk furistus į viršu, @Dwayne_Jahseh tu daryk viską ką moki ir dar daugiau įrodyk visiems ką sugebi ir išlaikyk mechanikus ilgai, @Adam_Frank tau kaliega žinoma ,kad golfas nebyrėtu ir surasti tą vienintelę, @Beniux_Subas sugrįžk į valdžią kitais metais ,bus linksmiau , @Jake_Willson Buk toliau toks pat koks dabar ir visokeriopos sėkmės. @Minusinis_Ateivis tau mergyte linkių visko ko tik šidutė geidžia meilės, pinigų, daug džiaugsmo ir laimės. @Gordon_ Hells puokuta letenyte, linkiu tau visko ko tik nori ir ,kad išsispręstų visos problemos ir kad nei viena katukas nenumirtu o ,kad butų jų dar daugiau. Ir visai savo firmai linkių kuo geresnio darbo ir džiaugsmo. O visiems kitiems LINKSMŲ KALĖDŲ IR NAUJŲJŲ METŲ.
    Jūsų turimas XP kiekis serveryje : Virš milijono.

  11. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Hitautas tarp Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Rinkimai pastaruoju metu vyksta ramiu ritmu, sulaukiu tiek naujų tiek senų veidų. Šiek tiek nusivyliau keletos kandidatų, ne tik dėl jų anketų bet ir elgesio, tikiuosi jog žaidėjai ištiesų siekiantys pareigų tai apgalvos ir nenumos ranka, nesiruošiu kartoti tų pačių žodžių, todėl tikiuosi jog tie kurie to tikrai nori - darys išvadas. Naujuoju direktoriumi nusprendžiau paskirti asmenį kuris neturi pačios geriausios reputacijos projekte, tačiau jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą duodu progas šiems žaidėjams pasitaisyti, todėl tikiuosi jog šis šansas bus išnaudotas tinkamai.
     
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - tikėjausi jog įdėsi daugiau darbo nei kad buvo, visas laiškas praktiškai buvo kopijuotas iš tavo praeitų dalyvautų rinkimų, šį kartą dėja vėl nesuteiksio jokios progos pasirodyti, ypač kuomet žmogus sako jog trokšta pareigų, tačiau dėl jų nedirba ir nesistengia. Antrasis kandidatas - tikrai nesitikėjau tavęs pamatyti, šiek tiek keista tiesą pasakius. Prieš prasiplėčiant labiau, siūlau apgalvoti ar tai tikrai firma kuriai norėtum vadovauti, kad ir kaip bebūtų, laiškas - trumpokas ir neinformatyvus, tačiau suprantu kodėl, tai pirmas kartas bandant savę parodyti, todėl tikiuosi jog sekantį kartą įdėsi daugiau darbo ir sugebėsi parodyti jog tikrai sieki pareigų iš noro susitepti rankas dirbant šalia kitų vadovų. Trečiasis kandidatas - pirmiausia prieš pildant į betkokias pareigas projekte žaidėjas turi turėti pastovų aktyvumą, ko iš tavęs tikrai negaliu pasakyti jog pastaruoju metu buvo, tai yra tavo pagrindinė problema šiuose rinkimuose. Laiškas tvarkingas, vietomis ne tiek informatyvus kur norėtūsi, todėl pasigedau šiek tiek man reikalingos informacijos ir tavo pačio nuomonės bei sprendimų. Ketvirtasis kandidatas - leisiu pailsėti, po mūsų pokalbių nesitikėjau jog rasiu tavo laišką, labai trumpai - turi suprasti kodėl priimu tokį sprendimą. Laiškas tvarkingas, tačiau trumpokas, pasigedau keletos iš punktų bei idėjų, kas realiai yra kertinis akmuo neutraliose firmose, jos pagyvina veiklą tiek vadovams tiek darbuotojams, todėl siūlau apie tai pagalvoti.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Ne pirmą kartą suteikiu šansus pasitaisyti žaidėjams reputaciją kurie man rodo norą, su šiuo žmogumi išimties nebuvo, jį pastebėjau per pastaruosius keletą mėnesių kito vadovo atstovaujamoje firmoje, tačiau jokie kiti sprendimai nebuvo priimami, iš mano pusės. Prieš daugiau nei metus turėjai pareigas, baigėsi ne taip kaip norėjai, todėl suteikiu šį šansą tai susitvarkyti ir įrodyti man jog tai buvo kvailas sprendimas. Reikalausiu tikrai daug, todėl tikiuosi jog esi pasiruošęs darbui, linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Dwayne_Jahseh.
  12. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Lucas_Patriot tarp Eurolygos draftas – išrink geriausią! (v1)   
    Sveiki, serverio žaidėjai!
    Panaršę po interneto platybes su serverio žaidėjais Liam_Vazquez ir Matthew_Bennett nusprendėme padaryti šių laikų trend'ą – šio sezono Eurolygos draftą. Viskas vyko taip:
    Rinkomės eilės tvarka po vieną šio sezono Eurolygos žaidėją. Atsižvelgėme į jų pozicijas, universalumą, bendrą komandinę „chemiją“, šio sezono pajėgumą, charakterį. Atidavėme Jūsų teismui, kuri Jūsų, sporto fanų nuomone, komanda yra geriausia.
    Vardai yra paslėpti, kad nežinotumėte už kurį balsuojate! Komentaruose galite argumentuoti savo nuomonę ir tarti keletą sakinių apie komandas.
  13. Haha
    Beniux_Subas sureagavo į Martin_Max tarp Peikiu Black_Hand   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Martin_Max 
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Black_Hand
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Cartel logistics pervežėjų vadovas.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pradėsiu nuo pirmo ir pačio esminio dalyko kuris labiausia palietė rašyti šito papeikimo, prieš kelias dienas buvo įdėta taisyklė pradirbti 120 minučių jog būtų galima eiti į zonų veiksmą, susitarus su vadovu jis ją panaikino  jau prieš kelias dienas ir liko pradirbti 80 minučių kaip visada jog eiti į zonų veiksmą, o šiandiena pradirbęs 81minutę po zonos padariau /atp į SF zoną kur niekas nevyko tiesiog jog pabūti afk, pasidariau /bendradarbiai lentelę jog pradirbtos minutės dar viskas aiškiai matosi, ir užpildęs algą atsijungiau, prisijungęs pamačiau jog gavau įspėjimą, ir likau išmestas iš darbo už tai kas matysis apačioje, nors taisyklė yra aiškiai parašyta : gaujiniai turi pradirbti 80 minučių per dieną ir visada buvo taip ir per visas pradirbtas 10 dienų nebuvau net įspėtas žodiškai, kad negalima eiti į zonas nepradirbus laiko saviveiklai, nes visgi turiu gaujos sutartį. Antra situacija, direktorius nebaudžia savų arba bando tai apeiti, į šią situaciją įtrauksiu Big_Marshell kuris yra vienas iš seniausių Black_Hand pažįstamų draugų ir jie puikiai sutaria, šiandien big_marshell padarė netgi du nusižengiamus dalykus ( nusifotogravau tik vieną ) ir jis už tai buvo nubaustas tik žodžiniu įspėjimu, nors visos įžeidžiamos replikos buvo tęsiamos gal valandą, dar situacija buvo jog vakar pykomęs per darbo raciją ir jis vėl negavo jokio įspėjimo, gavau tik aš.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: 6.1 Gaujos nariai per dieną turi pradirbti 80min.
    6.2 Gaujos nariai zonose negali naudoti darbinės aprangos bei darbinio transporto.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Įrodymai dėl Black_Hand nusižengimo    Įrodymai dėl Big_Marshell nusižengimo.  Įrodymai jog buvo pradirbtas laikas 6.1 gaujų taisyklei.                
  14. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minde_Marshell tarp NRG-500 event   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_Marshell                                                                                                                                                                                  Jūsų pasirinktas skaičius nuo (1-100):  19                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
  15. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Mafijos Senelis tarp „GreenSIDE“ lenktynių čempionatas! – 2020   
    RENGINIO INFORMACIJA:
    Advento metu per serveryje vykstančius „CHECKPOINT“ lenktynių eventus, žaidėjams užėmusiems prizines vietas bus skiriami taškai (1 vieta gaus 5 taškus, 2 vieta gaus 4 taškus, 3 vieta gaus 3 taškus, 4 vieta gaus 2 taškus ir 5 vieta gaus 1 tašką). Taškai bus kaupiami bei surašomi žemiau, šioje temoje. Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai bus apdovanojami atitinkamais prizais.
    Renginiai vyks pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais (2020/12/02 - 2020/12/21), 19:00. Registracijos nebus, tad norintiems dalyvauti reikės nustatytu laiku būti prisijungusiems serveryje bei spėti parašyti „/edalyvauti“ komandą.
     
    RENGINIO TAISYKLĖS:
    • Renginio metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių.
    • Renginio metu privaloma klausyti organizatoriaus, vykdyti jo nurodymus.
    • Draudžiama sąmoningai trukdyti kitiems renginio dalyviams.
    • Draudžiama sąmoningai stebėti renginio organizatorius, kai jie ruošia lenktynių trasas.
    Žaidėjas, pažeidęs taisykles, gali būti diskvalifikuojamas ir/arba laikinai blokuojamas už EVENT trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
     
    PRIZAI:
    Daugiausiai taškų surinkęs ir 1 vietą užėmęs žaidėjas laimės retą transporto priemonę.
    2 vietą užėmęs žaidėjas laimės 1500 kreditų ir 20 sidabrinių TUNE dėžių.
    3 vietą užėmęs žaidėjas laimės 1200 kreditų ir 20 bronzinių TUNE dėžių.
     
    RENGINIO TVARKARAŠTIS:
    Gruodžio 2 d.
    Laurynas_Leigon (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Everett_Sanchez (3 taškai), Selmis_Lukas (2 taškai) ir Wizard_Airidas (1 taškas).
    Gruodžio 4 d.
    Everett_Sanchez (5 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (4 taškai), Laurynas_Leigon (3 taškai), Bob_Winters (2 taškai) ir Kristis_Malybas (1 taškas).
    Gruodžio 5 d.
    Johnny_Seprent (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (3 taškai), Laurynas_Leigon (2 taškai) ir Mickey_Bans (1 taškas).
    Gruodžio 6 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Laurynas_Leigon (4 taškai), Scott_Gemini (3 taškai), Modestas_Fuzkin (2 taškai) ir Everett_Sanchez (1 taškas).
    Gruodžio 7 d.
    Everett_Sanchez (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Jeremy_Redwood (3 taškai), Laurynas_Leigon (2 taškai) ir Kristis_Malybas (1 taškas).
    Gruodžio 9 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Ignas_Eox (4 taškai), Johnny_Seprent (3 taškai), Laurynas_Leigon (2 taškai) ir Mickey_Bans (1 taškas).
    Gruodžio 11 d.
    Everett_Sanchez (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Johnny_Seprent (3 taškai), Minde_Marshell (2 taškai) ir Andrew_Westbrook (1 taškas).
    Gruodžio 12 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Kristis_Malybas (4 taškai), Laurynas_Leigon (3 taškai), Everett_Sanchez (2 taškai) ir Ignas_Eox (1 taškas).
    Gruodžio 13 d.
    Laurynas_Leigon (5 taškai), Bob_Winters (4 taškai), Kristis_Malybas (3 taškai), Jeremy_Redwood (2 taškai) ir Big_Marshell (1 taškas).
    Gruodžio 14 d.
    Johnny_Seprent (5 taškai), Everett_Sanchez (4 taškai), Kristis_Malybas (3 taškai), Ignas_Eox (2 taškai) ir Jeremy_Redwood (1 taškas).
    Gruodžio 16 d.
    Laurynas_Leigon (5 taškai), Kristis_Malybas (4 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (3 taškai), Lebronas_Jamesas (2 taškai) ir Roki_Reider (1 taškas).
    Gruodžio 18 d.
    Kristis_Malybas (5 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (4 taškai), Laurynas_Leigon (3 taškai), Johnny_Seprent (2 taškai) ir Jack_Marzo (1 taškas).
    Gruodžio 19 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Laurynas_Leigon (4 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (3 taškai), Roki_Reider (2 taškai) ir Emilisvn_Samp (1 taškas).
    Gruodžio 20 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Dovahkin_Paarthurnax (4 taškai), Johnny_Seprent (3 taškai), Selmis_Lukas (2 taškai) ir Laurynas_Leigon (1 taškas).
    Gruodžio 21 d.
    Bob_Winters (5 taškai), Donatas_Tusinukas (4 taškai), Roki_Reider (3 taškai), Jerry_Green (2 taškai) ir Paulius_End (1 taškas).
     
    DALYVIŲ IR JŲ SUKAUPTŲ TAŠKŲ SĄRAŠAS:
    (1) Bob_Winters – 52 taškai.
    (2) Laurynas_Leigon – 39 taškai.
    (3) Everett_Sanchez – 25 taškai.
    (•) Dovahkin_Paarthurnax – 21 taškas.
    (•) Johnny_Seprent – 21 taškas.
     
  16. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjų firma turi naują direktorių,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Šį kartą praktiškai neatkreipiau dėmesio į jūsų idėjas, savaime aišku kodėl - laukiame atnaujinimo, tačiau visgi labai džiugu matyti jog vis dar galima sukurti kažką unikalaus ir veiklos atnešančio darbuotojams į firmą. Rinkimai nebuvo lengvi, buvo vienas ir dar du, "vienas" kuris bus sekantis pervežėjų direktorius ir "du", kurie yra potencialūs asmenys, tačiau vienas iš jų jau turėjas pareigas ir kitas, dar nepakankamai patyręs asmuo projekte, nors šį darbą jau pažysta to užimti svarbias pareigas neužtenka. Priėmiau teisingiausią sprendimą, noriu duoti firmai direktorių kuris mano nuomone bus tinkamiausias vadovas šiai firmai būtent šiuo metu, tikiuosi perkopsi tai ką esi užsibrėžęs.
     
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - esu pilnai įsitikinęs jog tau tokios pareigos dar per anksti, nesi per daug patyręs projekte, tuo labiau susipažinęs su pačiu serveriu ir tvarka kurią turime. Laiške ne kartą minėjai jog pareigos padės tau surimtėti ir grįžti prie ramios ir tvarkingos veiklos serveryje, tačiau pažiūrėjus ką veiki žaidime pats nesistengi to įrodyti, trumpai pasakius - neieškau žmonių pareigoms kuriems gaujos ir jų veikla šiuo metu yra prioritetas. Prie to paties, pareigos netūrėtų žaidėjo motyvuoti, padėti elgtis tinkamai ar tvarkyti savo klaidas, pirmiausia pats jų norėk, įrodyk ir tuomet siek, nesiruošiu siūlyti pareigų tik todėl jog nori susitvarkyti reputaciją. Antrasis kandidatas - laiškas tvarkingas ir išsamus, neturiu prie ko prikibti apart to jog negali žadėti kiek išbūsi pareigose nes tai yra nenumatomas dalykas, geriausia to net neminėti, galų gale tai gali pasirodyti kaip siekis laikyti dėl dienų. Kaip ir minėjau, kandidatūra itin stipri, nesi labai patyręs projekte, ilgiau esi dirbęs tik vieną darbą su vadovo pakvietimu, kas yra labai mažai kai nežinai ką turi pasiūlyti kiti darbai. Esi pastebėtas mano radare, tikiuosi motyvuosi savę dar labiau siekti pareigų projekte. Trečiasis kandidatas - pervežėjų firmos vadovo pareigos nėra vieta kur gali patirti veiksmą kaip pats įvardinai, apskritai pareigos yra skirtos tam jog įsivažiuoti į projekto veiklą ir tvarką žaidime, siekiant aukštesnių pareigų laikui bėgant, prieš priimdamas sprendimą kandidatuoti į kažkokias pareigas, tinkamai apgalvok ko ištiesų nori iš savęs projekte.
    Ketvirtasis kandidatas - jeigu ne tavo praeitis, kuri labiausiai ir kiša koją rizikuočiau dar kartą, daug žadi ir rodai laiške tačiau, nenoriu firmą palikti dar kartą be vadovo,  todėl šį kartą liksiu prie saugiausio sprendimo tiek firmai tiek tau ir dar kartą leisiu tinkamai apgalvoti praeities sprendimus jog ateityje vertintum pareigas ir atsižvelgtum ir tinkamai įvertintum savo norus. Laiškas tvarkingas, idėjos gundančios, vėl esi mano radare nes matau jog rodai norą, tačiau dar kartą, ne šiai kadencijai. Penktasis kandidatas - žinau jog ši firma yra dar viena kurioje nori vadovauti, tačiau to šį kartą suteikti negaliu, esi gabus asmuo, laikui bėgant gali turėti begalę idėjų, jas sugebi realizuoti, tačiau šį kartą leisiu dar pailsėti, nenoriu skubėti su tavimi po paskutiniūjų pareigų. Laiškas tvarkingas, aiškiai išdėstytas ir informatyviai pateiktas. Kaip ir visuomet, kupinas idėjų, kurių gaila nepamatysiu. Kita priežastis kodėl nepasirenku tavęs, tai aktyvumas, esi neperseniausiai grįžęs po pertraukos, todėl jeigu dar nori kažko siekti, duodu laiko įsivažiuoti ir įrodyti jog dar turi parako. Šeštasis kandidatas - laiškas nebuvo panašus į laišką, nors ir nesi žinomas asmuo projekte, tikėjausi daug daugiau įdėto darbo pildant į vadovo kėdę. Firmos vadovas turi žinoti ko nori iš savo firmos, o ne laukti jog kažką sužinoti ir tuomet galvoti, turi būti nusiteikęs kažką daryti, asmeniškai nesiruošiu nieko motyvuoti pareigoms, norint jų, turi pats jos turėti ir ją parodyti. Laiškas ko nepavadinčiau laišku, buvo neišsamus ir neinformatyvus, nebuvo jokio detalumo ar išsiplėtimo ties firma ir jos formavimu, kas yra vieni iš svarbesnių punktų apie pačią firmą ir veiklą iš tavęs kaip kandidato į vadovo postą.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Nusprendžiau prie dabartinės direktorių komandos pridėti asmenį kuris mano nuomone labiausiai pritaps ir sugebės susitvarkyti su skirtomis užduotimis. Kandidatuoji jau nebe pirmą kartą nuo turėtų pavaduotojo pareigų, taip pat pastebėjau jog tai darai nuosekliai, esi užsibrėžęs vieną firmą ir laikaisi būtent prie jos. Pats laiškas tvarkingas, išsamiai ir detaliai išdėstytos mintys kurias tikiuosi pamatyti greitu metu. Sveikinu sugrįžus į vadovų komandą, linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Black_Hand.
  17. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minde_Marshell tarp NRG-500 STUNT   
    1.Jūsu Vardas_Pavarde:Minde_Marshell
    2.Stunto video/nuotraukos:
    3.Ką norėtumėte laimėti?:Viską
  18. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Florencijos_Zvejys tarp NRG-500 STUNT   
    1.Jūsu Vardas_Pavarde: Miguel_Sanchez
    2.Stunto video/nuotraukos: 
     
    3.Ką norėtumėte laimėti? NRG, sdėžė.
  19. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minusinis_Ateivis tarp Minusinis_Ateivis užtildė Kristis_Tarv   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minusinis_Ateivis
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Kristis_Tarv
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: įžeidinejimai
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/AZwR6yX
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://imgur.com/a/AZwR6yX
  20. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minusinis_Ateivis tarp Minusinis_Ateivis užtildė Lewis_Vazquez   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minusinis_Ateivis
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Lewis_Vazquez
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: įžeidinejimai
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/6pEnpWn
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/6pEnpWn
  21. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minusinis_Ateivis tarp Minusinis_Ateivis užtildė Martin_Max   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minusinis_Ateivis
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Martin_Max
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/PVYP06o
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/PVYP06o
  22. Haha
    Beniux_Subas sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Ingos CP event'as...   
    Šiandienos aktualijos iš CP event'o.
     
  23. Patinka
    Beniux_Subas gavo reakcijąTautvidas_Krisci tarp Konkursas   
    Jūsu Vardas_Pavardė serveryje:  Beiunx_Subas
    Koki skaičių renkates? 7
    Ko palinkėtumėte serverio žaidėjams? Kantrybės
  24. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Helovinas 2020!   
    „Greenside“ Helovinas 2020!
    Ieškok moliūgų „RedCounty“ miestelių teritorijoje, radęs moliūgą pabėk iš labirinto ir turėk šansą laimėti /hdeze ! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .
    Kaip ir per kiekvieną minimą šventę mūsų projekte, taip ir per šią, turėsite galimybę sudalyvauti šventinėje užduotėlėje, kuri vyks visą savaitę. Nelaužydami tradicijų, kaip ir per visas kitas šventines užduotėles, taip ir per šią, užduotis bus suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Kiekvieną dieną moliūgų krūmas užaugins vis naują moliūgą. Deja, bet šį kartą visi moliūgai bus prakeikti, todėl norint pašalinti moliūgo prakeiksmą, jums reikės įveikti labirintą. Svarbu paminėti, jog labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze), todėl ne tik ieškokite išėjimo, bet tuo pačiu ir ieškokite paslėpto prizo! Daugiau informacijos kas yra /hdeze rasite parašę komandą /hdeze .
    Visą Helovino užduoties laikotarpį pinjatą keičia vaiduoklių laidotuvės, su kuriomis senesni serverio žaidėjai jau yra susipažinę. Kas atitinkamą laiko tarpą, atsitiktinėje vietoje vaiduokliai surengs laidotuvės į kurias atvykus turėsite iškasti vaiduoklio karstą ir taip pašalinti prakekiksmą. Vienas iš žaidėjų, dalyvavusių vaiduoklių laidotuvėse turės galimybę laimėti /hdeze .
    Helovino dėžės raktų dalybos numatomos lapkričio 8 - 9 dienomis.
    Perkant kreditus visais galimais būdais nuo spalio 31d. iki lapkričio 8d. gausite +25% daugiau kreditų nei įprastai.

    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas
    „Greenside“ administracija, 2020
  25. Patinka
    Beniux_Subas sureagavo į Minde_Marshell tarp GreenSide Naujienos   
    Atspėk žodį. 
    Atsakymas: Elektronikos parduotuvė.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.