Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Zvonink_Man

Neaktyvus

  • 490

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Zvonink_Man

  1. Anketos šablonas norint atsitildyti

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zvonink_Man
    Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Minusinis_Ateivis
    Už ką buvote užtildytas: Flood :D
    Vaizdinė medžiaga, kuri įrodo jūsų nekaltumą: https://imgur.com/a/Mmiq78w AŠ MANAU, KAD JI TIESIOG ATĖJO IŠ AFK IR JEI VISKĄ RODĖ TĄ PAČIĄ SEKUNDĘ IR VIEN TIK DĖL K+2 NES TEN YRA FORTNITE DANCE o mano 2 keybindas yra https://imgur.com/a/5Fe9lHN + šis keybindas nefloodina tai man neimanoma būtų prifloodint :D  čia yra kaip ir serverio klaida, kad atėjus iš afk viską rodo tą pačią sekundę ! 

  2.  

    prieš 1 val, John_Lukesz rašė:

    Kėsinaisi apgauti, turbūt norėjai pasipelnyti nes viena kart suboominai mašina ir pagalvojai jog į minusa pats išeini, o tik sakai jog ne taip paskaičiavai. Mano nuomonė tokia. Nuspręs dėl viso šito kiti...

    Labai klysti, man nereik nei to tavo infernuso nei pinigų, infernusą identišką turiu! pinigai nerūpi tiesiog buvau persiskaičiaves ir tiek! Išvis nesuprantu kam čia pildyti reikia anketas jei galėjai pasiklausti žaidime!

    Tai žodžiu sakau man dabar čia viskas susimaišę yra vakar vienas banedas šnd jau už kitą pildo esu išsiblaškęs pats net suprantu kaip ir šnekėjom ts jei tokius Š daryčiau net nebedirbčiau Otto's Autos! Sakau net nebandžiau apgauti, o jei ir bučiau apgavęs tikrai taikiai gražinčiau pinigus. Nereikia man jokių problemų!

    Infernusa atgavai mes esam atsiskaitę viskas, niekas nieko nepadarė blogo!

     

  3. Sveikas, visu pirma buvo taip, kad persiskaičiavau, ir galvojau, kad kaip baigsiu rida turės būt 3083km  bet persiskaičiavau, todėl ir buvau parašęs, kad 300km pakelta nes persiskaičiavau, parašei siūlyk dar už 51k išvis susimaišiau tai už tiek ir siūliau prieš tai, o paskui po 5min pasiūliau už 34k evento metu! Niekas tavęs neapgavo! Nebuvai nuskriaustas ir tiek! https://imgur.com/a/iMeeUJ8 ; https://imgur.com/a/mhvvpJ3  Čia fotkės kaip norėsi taip suprask ! Tavęs niekas neapgavo, mašiną gavai už 34k už beveik 200 pakeltos ridos kaip ir sakei, kaip sakei taip ir siūliau! 

     

  4. Sveikas, vienu žodžiu aš nuo jūsų pabėgau nuėjau į saugią zoną tada iš jos pasistengiau išeiti, kad tave apšauyt tik man keista kodėl tu iškirpai tą vietą, kur į mane šaudei kur aš buvau ne saugioi zonoi ? Štai video! 

    PS: + MAN GYVYBĖS ĖMĖSI, ŠAUDŽIAU NE IŠ SAUGIOS ZONOS, TAI NĖRA PAŽEIDIMAS IR JOKIŲ SERVERIO KLAIDŲ AŠ NEIŠNAUDOJAU, MAN ĮDOMU TIK, KODĖL IŠKIRPAI VIDEO TIK TĄ VIETĄ KUR ŠAUDŽIAU ? JEI PATS ATSIŠAUDEI IR VISKAS BUVO GERAI.

     

     

  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zvonink_Man
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Skin
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Tokie skin kaip video, kas suras juos ir numes man į A.Ž atsidėkosiu, apibūdinimai manau aiškūs, video apačioje ;) 
    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): 

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.