Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Weed_Ganng

Neaktyvus

  • 91

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Weed_Ganng

  1. Atnaujinta, kovo 11d. 20:30
    Visų pirma norime pranešti, jog kaip ir minėjome viršuje, dėl hostingo tiekėjų problemos privalėjome atstatyti žaidėjų duomenis į vasario 23d. 01:30:00 (GMT+2). Dėl šios priežasties visi žaidėjai turės tai, ką turėjo vasario 23d. Nuo vasario 23d. iki kovo 10d. viso sukaupto progreso atstatyti nepavyks, nes paprasčiausiai neturime prieigos prie naujausių duomenų. Pavyko atstatyti tik tuos duomenis, prie kurių turėjome prieigą per kitus šaltinius. Į tokius duomenis įeina kreditai, žvejo patirties taškai, aukciono metu pirkti verslai, žvejybos konkurso nugalėtojų prizai. Visi kiti nepaminėti duomenys liks tokie, kokie buvo vasario 23d.

    Dėl asmeninės kompensacijos prašau nesikreipti, nes asmeniškai niekam niekas nebus kompensuota. Artimiausiu metu planuosime dalybas serveryje, kurios bent minimaliai turėtų kompensuoti žaidėjų praradimus.

    Galimai susidursite su „ping“ problemomis,
    Persikėlus į kitą „datacenter“, kuris yra Lenkijoje manėme, jog turėsime mažesnį „ping“ žaidimų serveryje. Deja, bet kol kas „ping“ yra žymiai didesnis. Problemą pasistengsime išspręsti per artimiausias 24 valandas. Šiuo metu prašome kantrybės, nes žinome, jog žaidimas nėra malonus kai jis stringa.

    Dar kartą atsiprašome už nesklandumus, bet deja, šioje situacijoje kitų variantų nebuvo.
    Serveris bus atrakintas artimiausiu metu.

  2. Po atnaujinimo prisijungimui į serverį bus reikalinga „SA-MP 0.3.7-R4 Client“ naujausia versija. Pasirūpinkite iš anksto. Atsiųsti naujausią versiją galite iš čia.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.