Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Andrius_Nike

Narys

  • 77

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

3 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

2.121 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime; Andrius_Nike Kur naudosite šitą sandėlį?; Ginklams pasidėti.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?: Andrius_Nike Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams. Mokestis už kanalą, nuotrauka (1.0.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą): Paspausti Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis: Taip.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Andrius_Nike Palinkėjimas serverio žaidėjams: Sėkmės.
  4. Mano Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Pasirinktas skaičius (1-200): 15
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Senos kartos 205id infernus, 3 daužtumo, hidraulikos yra ir 5,5k ridos. Norima kaina už transportą: 700k. Parduodamo transporto nuotraukas: Transporto priemonė sėkmingai parduota!
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): https://imgur.com/a/fjw4xZq Norima kaina už transportą: 400k Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/KGBl7nO Transporto priemonė sėkmingai parduota @Marius_Miliauskas žaidėjui! @Amanda_Candy galite rakinti temą.
  7. - Jūsų Vardas_Pavarde: Andrius_Nike - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: @Beniux_Subas - Ar susipažinote su renginio informacija?: Taip - Ar susipažinote su renginio taisyklėmis, ar sutinkate jų laikytis?: Taip
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Nike Kokios modifikacijos ieškote: Font Nuotraukos, vaizdo įrašai (nebūtina): Paspausti Kita (nebūtina): Norėčiau, kad būtų vienodas font ir jo spalva, kaip matoma pavyzdyje.
  9. Mano Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Pasirinktas skaičius (1-200): 68
  10. 1. Jūsų V_P žaidime: Andrius_Nike 2. Kokios modifikacijos ieškote?: Hud/Fonts. Norėčiau, kad būtų vienodas font ir spalva, kaip matoma pavyzdyje. 3. Modifikacijos pavyzdys [ Nebūtina ]: Paspausti 4. Ar pasižadate atsiskaityti per 14h?: Taip
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Elegy 211id, 0 daužtumo, 800km rida. Transporto priemonė įdėta į SK. Norima kaina už transportą: 350k, kaina nederinama. Parduodamo transporto nuotraukas: Transportas sėkmingai parduotas @Tautvidas_Lietuva žaidėjui. @Amanda_Candy galite rakinti temą.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): >Paspausti< Norima kaina už transportą: 750k, kaina derinama proto ribose. Parduodamo transporto nuotraukas: >Paspausti< Transportas sėkmingai parduotas! @Amanda_Candy galite rakinti temą.
  13. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Andrius_Nike Jūsų pasirinktas skaičius (1 - 200): 15 Laisvas palinkėjimas visiems: Sėkmės

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.