Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Thunder_Rtl

Narys

  • 57

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

3 sekėjų

Apie Thunder_Rtl

  • Gimtadienis 2006.11.22

Paskutiniai profilio lankytojai

1.511 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Thunder_Rtl • Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Perku kart. • Siūloma kaina: Nesvarbu Up ir matkes 10 gausi
  2. @Karosas_Julius patikimas baryga ? noriu is jo skysciu nuspirkt,

    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. Vycka_Flex

      Vycka_Flex

      Elektroninės cigaretės su skoniais, bei skysčiais nuo šių metų liepos mėnesio, jau yra uždrausti, todėl bandyti jų įsigyti ar kaip nors kitaip apeiti įstatymą griežtai draudžiama. Už įstatymo pažeidimą, jo nesilaikymą, tiek juridinis (Įmonės, įstaigos) tiek fizinis (Jūs arba jūsų draugas) asmuo, gali užsidirbti tūkstantines baudas, todėl prieš įsigydami, gerai pagalvokite. Žinoma, šiokia tokia išimtis yra pritaikyta, tabako gaminiams bei skoniams.

    3. Thai_Gregor

      Thai_Gregor

      Vycka pamatytum kokia realybė yra, nors ir tos pačios vienkartinės nueik į parduotuvės/degalinės paprašyk ištrauks tau iš prekystalio. Ecodumas/royalis toliau internete tesia savo veikla, nes nėra LT sukurta kažkas tokio, (ne mano sritis). Fizinėse parduotuvėse same shit, gali gauti to skysčio, tik dabar gausi čiut didesni buteliuka su 3,3ml aromatu ir turėsi dasipirkti nicshoto, sveikinu jūs garinate skysti su skoniu💁‍♂️ 

    4. Migelis_Zhebtuvelis

      Migelis_Zhebtuvelis

      @Thai_Gregor tai net nieko mixint nereik, kiekvienam vapeshope seni skoniniai buteliukai su užrašu "tobacco flavour" 

  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Thunder_Rtl Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): simple dimple kažkaip taip.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Thunder_Rtl Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): ,,Bf injection''. Transporto informacija yra nesvarbi. Siūloma kaina: 4-6 milijonai. Papildoma informacija: Susisiekti galite per discord platforma TitasNeprasimusinek#9423, arba foruma, serveryje /sms.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Thunder_Rtl Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): Sw chebra, linkiu sėkmės visiems laimėti admiral.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.