Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

James_Alson

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

    1. Laurynas_Leigon

      Laurynas_Leigon

      kazkam labiau skauda nei man matau kad banina xd

    2. James_Alson
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ltu_Flymm2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Parduodamas automobilis su išskirtine serveryje spalva. Rida yra apie 400. Buvo dėta virš 200 /tdeze. Bagažinė tuščia,3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/fNEoyPA4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Neesu nusistatęs, siūlyti
  2. Neišsisaugojo įrodymai, pripažįstu klaida. Atblokuokit
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gytis_Orbitas• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantys_Alone• Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. Nors buvo taip, kad projekte esu naujokas, man daznai sukyla pingas ir negaliu normaliai pazaist. Administratoriai turbut mato kaip mane daznai kickina is serverio del pingo.. Kreipemes i tiekejus, bet jie nieko padet negalejo. Tai tikiuosi busiu atbanintas. Suprantu, buvo mano klaida, bet pagalvojau iskarto kad cia tokia tuscia vieta. O per uzblokavimo irodymus irgi matosi kaip as begu kiaurai viska, nerode man nei zmoniu nei kokiu nors
  4. Manau taip, reikejo kickint, gerai matosi kaip kiaurai zmogus vaiksto, nes kiek rase kad jam nei objektu nekrove nei ko. Jis yra naujokas, nesupranta nei kas yra tos zonos, nei dar ka. O paziurejus i pinga, 70 pingas tikrai nera mazas.. Dar kai daznai jam buna kiek matau po kelis simtus ping'as. Tai manau tikrai atbanint, nes jis tikrai nieko nenaudoja. Galiu 100 proc duot.
  5. Nu kzn, paziurejus i pinga nekazka taip atrodo, Nemanau kad jis galejo naudot tuos cheatus
  6. Labas. Buvo malonu skaityti tavo atsiliepimą apie būtent šį projektą. Sėkmės siekiant savo tikslo projekte.
  7. Ne nėra, tiesiog vaizdo sakau nėra, tsg juodas vaizdas, kai turi buti paveikslelis pvz
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ltu'Flymm 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): pc 3. Problema (apibūdinkite problemą): tiesiog, atsisiuntus zaidima, i viska reaguoja, o vaizdo nera, juodas ekranas, keli uzrasai kurie ir buna per zaidima. Kas pades sumesiu saibu 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ltu'Flymm 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): Serverje užmiršau banko kodą. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ltu_Flymm • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Smoke_Piktas • Už ką buvote užblokuotas ?: Fuckin čytinimą, nors su kėza buvom ir jis viską matė, prieš tai sakiau kad tai yra ir rr sakiau darau. dabar vėl tas pats.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nespėjau • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  11. Ahh.. taigi su kėza kalbam. aš jam iš anksto sakiau, man bugginasi, paleido kad persijungčiau dabar vėl. tai vat

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.