Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Alfred_Carter

Neaktyvus

  • 256

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Alfred_Carter paskutinį kartą laimėjo Gegužė 20 2023

Alfred_Carter turėjo mėgstamiausio turinio!

5 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

1.376 profilio peržiūros
  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alfred_Carter • Parduodamų tune dėžių rūšis ir kiekis: /hdeze 39vnt. • Norima kaina už tune dėžę: Laukiu pasiūlymų. • Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): Yra, yra. • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susiekti su manimi galite forume A.Ž. arba žaidime. Jeigu kainos nesiūlysite būsite praignoruoti.
  2. Dalyvio šablonas Vardas_Pavarde: Alfred_Carter Kaip sekėsi Helovino evento metu? Puikiai.
  3. Kai tik būsiu serveryje gražinsiu tau tuos pinigus, nes to sutarimo nebuvo. Daugiau nieko nebenoriu komentuoti. Manau jeigu tu sutinki, tegul pagalbininkai pradeda spręsti situaciją ankščiau.
  4. Todėl, nes aš tau jokio transporto nepardaviau. Tie 600k buvo už vilą. Ir nebeteršiam čia chat'o. Sutarimo jokio nebuvo, jei turi atsiųsk. Tiesiog parašyk, atiduosi ar neatiduosi. Tiek man, tiek pagalbai palengvinsim darbą.
  5. Man iš tavęs pinigų nereikia, atsiųsiu atgal. Tik nustok vaidint ir grąžink mano jesterį. https://imgur.com/a/pliP3h7
  6. Norėčiau išgiršti, kiek tu man sumokėjai. Antras dalykas minėjai man sms'uose, jog mokėjai už ją 600k., o kartais viršuje chat'u mes nebuvom jau su tais 600k. atsiskaitę už vilą? Beje, neištrynei dar vienos vienos, jog fake'inu messenger chatus. https://imgur.com/a/4EOzJaR . Čia įdedu, kad vėl neparedaguotum. Nesuprantu nuo kada atsirado mada scam'minti savo pažįstamus. Juk ir kai grįžai daviau tau savo valia 500k. ant starto, o tu dabar scam'mini. "Negražu iš tavo pusės".
  7. Labai keista iš tavo pusės. Keitalioji nuomones kas minutę. Tai pirkai Jester 211 editioną, tai netyčia atidaviau nemokamai ir dabar noriu pinigų iš tavęs. Apsispręsk. https://imgur.com/a/PTa8FDG
  8. Laukiu Jesterio, nes už vilą atsiskaityta.
  9. Ok, ačiū. Laukiu dar iš tavęs Jesterio 211 edition'o. Nes žinok kažkaip nerealu Jesterį ir vilą nusipirkti už 1,1m. Beje labai keista kodėl ištrynei savo žinutes kur rašei apie fb. chat'us. Bėgimas nuo tiesos? Nes kai tik įkėliau įrodymus paskutinius tai iškarto ištrynei savo žodžius apie fb. chat'us. Bent jau pasakyk už kiek pirkai mano Jesterį, ar bent jis tau išviso buvo parduotas? Nes manau logus patikrinus akivaizdžiai matysis, jog aš tau Jį atidaviau, o ne pardaviau kaip tu sakai.
  10. Soriukas, bet kitą kartą labiau pasistenk. Apačioje prisegu vaizdinę medžiagą, kurioje puikiai matosi, kad ši „Facebook“ paskyra yra tavo. Gero vakaro. https://imgur.com/a/QUNkGCb https://imgur.com/a/DI2kXNt
  11. Na tavo facebook bus nesunku įrodyti. Taip vilą tu iš manęs pirkai už 1,75m, bet gavau tik 1,1m. O mašiną daviau kaip ir minėjau. Ir patikrinus logus taip gaunasi, kad jester EDITIONĄ ir vilą nusipirkai tik už 1,1m?
  12. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alfred_Carter 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Tony_Diamond 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Viskas prasidėjo nuo to, jog Jis pardavinėjo mano vilą ir mes buvom susitarę, jog 1,75m mano, o visą kitą ką Jis gaus tai jo. Gavau tik 1.1m., poto Jis paprašė manęs mano mašinos(Jester 211 edition), jog galėtu paflexinti su mašina. Aš galvoju, kodėl gi ne, nes mes geri pažįstami pusantrų metų. Daviau ir vakare prisijungęs į serverį bandžiau rašyti, bet šio žaidėjo telefonas buvo išjungtas ir negalėjau susisiekti. Nuvažia

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.