Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Just_Eitvydas

Neaktyvus

  • 131

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

920 profilio peržiūros
  1. Anketa : 1.Jūsų V_P žaidime : Just_Eitvydas
  2. Jūsų Vardas_Pavadrė: Just_Eitvydas Kiek patirties turite serveryje: 214k.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Just_Eitvydas Palinkėjimas žaidėjams: Gražių ir svarbiausia sveikų Naujųjų metų!
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?: Just_Eitvydas Kam bus naudojamas kanalas?: Bendravimui su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą): https://imgur.com/a/z1pzxmV Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis: Taip, susipažinau.
  5. Įsirašius ENB žaidimą užkrauna viskas gerai, necrashina, o kai jau reikia vesti slaptažodi neberodo tos lentelės kur reikia vest, gal žinot kaip ištaisyti šią problema? Buvo ir sampfuncs programėle, kad meta lentelę jog reikia atnaujint tai jos irgi neleidžia išjungt, nereaguoja atrodo pati pelyte. https://imgur.com/a/CI4ygxr
  6. Nepadėjo.. Ačiū kas bandėt padėti, susitvarkiau.
  7. Net nėra tokio failo pas mane Gta San Andres User Files papkėje. Ten yra GALLERY papkė kuri visiškai tuščia, samp papkė kurioje yra vienas failiukas userdata.dat ir user tracks kažkoks kuris taip pat tuščias. Pabandžius ištrint tą vieną failiuką kurį radau problema nepasikeitė.
  8. Taigi sugalvojau išsitrinti visus modus ir tiesiog ištryniau visą žaidimą ir parsisiunčiau visiškai tuščią gta ir samp kuriuos prieš tai naudojau. Nors gta ir visiškai be mod'ų visada gaunu crash net nespėjus prisijungti į serverį, gal žinot kokia problema?
  9. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Just_Eitvydas Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Ginklai, skinai ir dmg infomeris. Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Būtent tokių ginklų, tokio pat informerio ir gerai būtų skinai tokie arba bent panašūs. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Just_Eitvydas 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Erikas_Flex 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/x7Xe7YN 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/as84om6
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Eitvydas Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės : Taigi sveikinu visiems sulaukus turbūt vienos iš gražiausių metų švenčių šiais metais - Kalėdų, kad ir kokios jos neįprastos dėl dabartinės situacijos pasaulyje, turime džiaugtis, kad esame sveiki ir galime ja mėgautis ir justi tą kalėdinę dvasią. Ta norėčiau palinkėti visiems pabūti truputį draugiškesniems ir nebūti tokiems įsitempusiems, nes juk šventės ir per jas turime būti vieningi, Kalėdų proga visiems linkiu kantrybes, sveikatos ir svarbiausia gero praleisto laiko su šeima.
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Just_Eitvydas 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: The_Blagadarius 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/eJjIn04 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/45pHlDQ
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Just_Eitvydas 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Nedas_Krosas 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/T6Tn1Pw 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/gcx8glM
  14. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Just_Eitvydas Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Būtent šito timecyc, color mod'o, taikinuko. Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Nžn patys viska matot. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.