Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Katakuri_Boy

Narys

  • 170

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Krumas_Kelkrastis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Krumas_Kelkrastis
    Jūsų atstovaujama firma:GS Policijos Departamentas
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Aurimas_Dancingas
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Manau atėjo laikas išsirinkti sau pagalbininką, kuris galėtu pavaduoti mane kai manęs nėra prisijungus ir toliau efektyviai atlikti visas paskirtas Policijos užduotis.Šitą darbuotojo imu dėl to nes rodo pavyzdingą pavyzdį dabartinėms darbuotojams ir serverio žaidėjams ir manau,kad jis yra nusipelnęs būt šiek tiek daugiau.Pasitikite @Aurimas_Dancingas
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu
  2. Ačiū
    Katakuri_Boy sureagavo į Gaby_Blu tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento direktorė.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 33 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
    Na, LCPB firmai atėjo galas... Ogi atėjo todėl, nes direktorė nebeturi laiko ir ta pati rutina veda ją iš proto... Norėjau žinoma pabandyti naujų dalykų, beeet viskam yra ribos. Beet aš tikraai esu nustebusi, jog man suteikė šansą būti šioos pačios geriausios ir nuostabios firmos direktore! Tiek patyrėm visi kartu ir gerų ir blogų momentų! Tačiau visos jos labiausiai buvo geros ir įsimintinos! Jokiame darbe neesu dirbusi, kuriame būtų tiek daug fainų žmonių vienoje vietoje, kurie visi vienas kitą palaiko ir padeda. Buvome tarsi viena didele šeima, kitaip žinoma kaip Spurgių Gang'as ❤️
    Negalėčiau nieko blogo pasakyti apie savo darbuotojus, nes jie buvo patys geriaaausi! Žinoma, buvo ir momentų kuomet grojo mano nervais, bet viską susitvarkėm ir susitaikėme  Neįmanomą man buvo ant jų pykti... 
    Pradėkime dėkojimo laišką:
    Esu labai dėkinga @Migelis_Zhebtuvelis, jog suteikė šansą man atstovauti šiai įmonei! Bei ačiū, jog padėjai man! 
    Tai pat noriu padėkoti savo pirmąjam pavaduotojui @Claudas_Baryga su kuriuo ir praėjome pačius sunkiausius momentus, kurie ir buvo nuo pat pat pradžių. Tačiau vėliau įsivažiavome ir padarėme tikrai daug šios firmos labui! Sukūrėme tikrai daug įvairiausių sistemų tiek forume tiek Discorde! Buvome tikrai vienas kumštis... Sunku buvo tave paleisti iš pavaduotojo pareigų ir gaila, jog ne kartu išėjome iš šios firmos. Bet ką darysi ❤️ Ačiū tau.
    Na, padėkosiu ir savo antrąjam pavaduotojui @Aurimas_Makvynas kuris šiek tiek pabuvojo pavaduotojaus kėdėje ir tikrai padarė daug dėl šios firmos. Jis buvo griežtas, bet tik dėl to, jog būtų tvarka firmoje ir serveryje. Bet nebuvo perdaug jau griežtas tikrai  Ačiū tau, jog saugojai firmą ir mūsų spurgučius kol manęs nebuvo. Tikrai rekomenduoju tave tapti šios firmos direktoriumi, nes tau sekėsi puikiai tvarkytis su ja.
    Taaip pat padėkosiu tiems, kurie mane palaikė ir padėjo man ! : @Charlie_Gambino, @Funny_Ness, @Bitee_Maja, @Charles_Leclerc
    Na ir kaip gi nepataginsiu savo mylimu spurgučių ❤️:  @Kle_Bonas @Kevin_Stevenson @Clem Klem @Tule_Blck @Elve_Valor @Lucky_Dealer @Laurynas_Leigon @Gvidas_Johnsonas @Liam_Vazquez @Ethan_Runner @Howard_Jonhson @Kevin_Yang !
     Kad ir nebesu jūsų direktorė, vistiek jūs liksit mano spurgučiais ❤️ Linkiu jums tik gero ! 
    Na, o tiems kurie norėjo man tik blogo, tai jūs mane ir motyvavote dirbti toliau čia 😘 Kaip ten Sir Lewis Hamilton sakė: ,,You can knock me down, but I get up twice as strong." Tad laukit mano sugrįžimo ❤️ 

    *LCPB firma out*
  3. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Charles_Leclerc tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma: Taksistai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vincas_Zzz
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žinau, žinau, susilauksiu daug "HAHA" į šį paskyrimą, tačiau tai yra geriausias darbuotojas šiuo metu, rangus kėlėsi greičiausiai iš visų, kai tapau direktoriumi, surėmėm alkūnės prie stalo, pasižadėjo "čiudų" nebedaryti, ką ir sėkmingai keletą savaičių daro, jokių nusiskundimų. Įmonės struktūrą supranta puikiai, kas svarbiausia - labai aktyvus žaidėjas, labai tikiuosi, kad nepaves manęs, o jeigu jau ir paves, žinau, kad gerai į kailį gausiu. Suprantam vienas kitą labai gerai, papildome kur reikia vienas kitą, todėl ir nusprendžiau paskirti jį į pavaduotojo pareigas.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  4. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
    Jūsų atstovaujama firma: PD
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Nojus_Sliuzas aka Nojka_Nojka
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Renkuosi būtent Nojų dėl dviejų esminių priežaščių. Pirmoji - ilgametis tarpusavio pasitikėjimas, žinau, jog su Nojumi problemų man kaip firmos direktoriui bei patiems darbuotojams jis nesukels. Antroji - jo charakterio sąvybės. Užsispyrimas, noras siekti daugiau, vis kažką patobulinti, pakeisti, ar galų gale ištiesti man pagalbos ranką reikalui esant. Jis yra atsidavęs viskam ką daro, kuo beužsiimtų, niekada neatgręš nugaros tiek žaidėjui, tiek darbuotojui. Jis puikiai išmano policijos darbą, yra ne kartą ir ne du ragavęs vadovo duonos ir puikiai žino, kaip reikia tvarkytis su įvairiomis, kartais net stresinėmis situacijomis. Aš noriu, jog šis žmogus papildytų mano, kaip direktorių komandos pavaduotojo krėslą. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  5. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Atrankos metu sulaukėme 17 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 5 žaidėjai iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.
    Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:
    Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte; Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas; Kompetencijos stoka. Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:
    @Salvatore_Bufalino 
    @Modestas_Wolf
    @Charlie_Gambino
    @Dovis_Santos
     
    Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
    „Greenside“ administracija
     
  6. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Taduse_Jrg tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas
    Jūsų Vardas_Pavardė: Taduse_Jrg.
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikų direktorius.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Charlie_Gambino.
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Sveiki! Ir vėl naujas pavaduotojas, sakote jūs.. Manau šis žmogus nusipelnęs šiai firmai ir turėjas stiprias pavaduotojo kadencijas. Jis mane žavi savo neutralumu darbuotojams, nieko neišsiskyriantis ir draugiškas žmogus. Tikiuosi, kad eilinį sykį jis nepasišiukšlins ir padės ties firmos funkcionalumu. Paklausus naujojo pavaduotojo ar nori užimti pareigas sulaukiau teigiamo atsakymo ir viliuosi, kad turėsi daug motyvacijos, sveikinu su pareigomis @Charlie_Gambino!
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  7. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Arnas_Hazer tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Hazer
    Jūsų atstovaujama firma: Policininkų direktorius
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Arnas_Query
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:  Ne visada galiu būti žaidime todėl pagalbininkas būtų ne pro šalį. Arną pasirinkau todėl, nes žmogus rodo didelį norą, yra aktyvus žaidime, nors ir policijoje patirties turi nedaug, darbą išmano puikiai. Turi vadovo patirties, kas dar prideda didelį pliusą ir turi teigiamą reputaciją serveryje, todėl abejonių dėl jo daug nekyla. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  8. Patinka
    Katakuri_Boy sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  9. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Gvidaz_Bond tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Charles_Leclerc
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Charles - vienas ištikimiausių asmeniškai pažystamų žmonių, kuriuo pasikliauju visu 1000% procentų, atrankos į direktorių metu minėjau jog rinksiuosi pavaduotoją iš darbuotojų nors jis ir pažystamas, bet beveik mėnesį laiko darbuojasi mano firmoje, yra jos valdybos narys, pasiūlęs nemažai vertingų patarimų, žmogus kuriam laisvai galėčiau patikėt bet kokią užduoti ir žinau jog įgyvendins ją be priekaištų. Todėl RCL eis tik į priekį su tokiu pavaduotoju. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  10. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Domantas_Epic tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Domantas_Epic
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos departamentas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 34d pavaduotojo kėdėje ir 20d. direktoriaus krėsle
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Kadencija nebuvo ilga, pats nuvyliau save, Emilį bei Martyną. Tikėjausi iš savęs daugiau, bet gavosi kaip gavosi. Turėjau daug idėjų, tačiau jų pilnai realizuoti nepavyko, tikėjausi didesnio žaidėjų susidomėjimo, bet viskas suprantama, nesu tas žmogus, kuris turėtų didelę patirtį vadovavime, įžvelgiau daug ydų ir savyje, kurias ateityje mėginsiu ištaisyti. Kaip pasakytų geriausi firmos darbuotojai – grįšiu stipresnis. Dq bahurams @Blue_Face @David_Edyionii, @Tony_Mallboro, @Dovis_Santos, @Tony_Express, @Tomukas_Tomas, @Ema_And, @Rokiz_Mad, @Fresh_Weed, @Kevin_Yang, @Martin_Gossard, @Eimantas_Kla – nors ir mano direktoriaus kadencijoje firmoje nedirbai – vis tiek tave laikau savo firmos darbuotoju. Dq ir bariniams, laikot tvirtą, linkiu, kad nuo cbug pirštų nagai nenusiluptų @Fyfi_Niukas, @Domce_Sampa, @Stoned_Joe, @Floyd Barnett, @Mantvis_Bmw. Dw 😜
  11. Pasimetęs
    Katakuri_Boy sureagavo į Dwayne_Fernandez. tarp full body workout montage   
    Packlickinam sita tuo paciu jeigu jau atejot
     
  12. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Dont_Send tarp Peikiu Laukinis_Simonas MEDK PAV   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vincas_Zzz
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Laukinis_Simonas med pav
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Privažioja su darbuotojeis priėju ir ponas Taduse pradeda trankytis bei roditi nepagarbu elgesi žaidėjams... Dar nuotraukoje pats taduse daužosi su mašina
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://streamable.com/adh3tr https://imgur.com/a/SLnYmuq
  13. Patinka
    Katakuri_Boy sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Nepraėjus nei savaitei mechanikai vėl turi vadovą,   
    VADOVO PAIEŠKA
    Praeitų rinkimų situacija nebesikartoja, nors ir rinkimai, kad vadovo sulauktume dar savaitgalį, vyko kiek trumpiau nei įprasta, sulaukiau pakankamai konkurencingų laiškų, tiesa, išskirtinių idėjų bei inovacijų, deja, šį kartą mačiau mažai. Šiuose rinkimuose sulaukiau daug pareigų dar neturėjusių žaidėjų, todėl visiems bendrai norėčiau palinkėti nepasiduoti, atsižvelgti į pastabas ir bandyti vėl, juk galiausiai ateina kiekvieno laikas!

    KANDIDATAI
    Antrasis - savo laišku įtikinti moki, moki parodyti ką rašai viską argumentuodamas, taigi trumpai, laiškas tvarkingas, idėjų yra ir firmai jų užtektų. Man kilo tik vienas klausimas, kiek visame laiško turinyje yra tiesos ir kaip iš tikro viskas būtų įgyvendinama. Klausimas visų pirma kilo dėl tavo serveryje praleisto laiko su šiuo vartotoju, manau geriausiai į visus klausimus man atsakys tik laikas. Lieki mano akiratyje kaip potencialus vadovas!
    Trečiasis - laišką suskaityti buvo nelengva, jis sunkiai įtikina, pasigedau kelių laiško turinio punktų. Tęsiant idėjomis, jų pateikei pakankamai, nors daugumoje firmų jau ir taip jos matomos. Laiške įžvelgei praeitų vadovų trūkumus ir supranti ko reikėtų nedaryti savo kadencijoje. Viską apibendrinęs nusprendžiau vietą visgi užleisti kitiems kandidatams ir leisti tau dar patobulėti. Lauksiu jau stipresnės tavęs kituose rinkimuose!
    Ketvirtasis - laiškas atrodo patrauklus, tačiau giliau pasiskaitęs pasigedau žingsnių kaip tiksliai ruošiesi tvarkytis su firma bei jos vidumi, taip pat, kaip tokiam vadovo veiklos darbuotojams užimti reikalaujančiam darbui, tavo laiške pritrūko idėjų darbuotojų užimtumui. Lauksiu tavęs rinkimuose ateityje, jau papildžiusio bei susiplanavusio savo firmos ateitį, šiam kartui vietą užleidžiu kitam kandidatui.
    Penktasis - laiške daug turinio nebuvo, tad ir komentuoti daug neturiu ką. Į viską iš esmės atsakei kaip reikėjo, tačiau niekur nematau kažko išskiriančio bei kitokio nei galima pamatyti pas kitus kandidatus. Smagu rinkimuose pamatyti naujų veidų, tačiau visgi dar yra kur tobulėti.
    Šeštasis - esi naujas žaidėjas, tačiau pakankamai gerai gaudaisi ir žinai ką rašai, nors ir palyginus su kitais kandidatais parašei nedaug, nebuvo daug medžiagos, kurią galėčiau analizuoti. Siūlau pirma išbandyti žemesnes ir mažiau atsakomybės reikalaujančias pareigas, viena iš jų - pavaduotojo. Šiam kartui nemanau, kad tu dar pasiruošęs šiam postui.
    Septintasis - visai šviežias vartotojas šiame projekte. Laiške pasigedau idėjų darbui, kurios jau nebūtų veikiančios pačiame serveryje. Nepaisant to gaudaisi palyginus gerai, tačiau nesu įsitikinęs ar tu tikrai pasiryžęs tesėti tai, ką užsibrėžei, kadangi, kaip minėjau, projekte esi su visai šviežiu vartotoju. Siūlau pirma apsiprasti, įsikurti projekte, įgauti daugiau žaidėjo patirties ir tada bandyti savo laimę rinkimuose.

    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Galiausiai, šios dienos laimingasis - naujasis vadovas. Deja, neišsirinkau jam jokio priešininko, kadangi laimingojo laiškas iš esmės neprilygo nei vienam kitam. Idėjos darbui yra, įžvalgos aiškios ir pagrįstos, žodžiu, ypatingai prie laiško kabinėtis negaliu. Įtarimų kelia tik faktas, kad esi turėjęs ne vienas pareigas, tiesa ne visas sėkmingas, todėl ir iškyla klausimas ar neteks to išvysti šioje firmoje. Matau, kad trykšti noru grįžti į pareigas, todėl visgi tikiuosi, kad įtarimai neišsipildys. Linkiu tau sėkmės ne tik išlaikant firmą padoresne nei ankstesnės kadencijos, bet ir išpildant visus užsibrėžtus laiške tikslus.
    Naujasis mechanikų kolektyvo vadovas - @Dwayne_Jahseh!

  14. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Razer'Electro<3 tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Razer_Electro
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Mėnesis ir dvi dienos
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 
  15. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp 10mln. „League of Legends“ turnyras   
    Lapkričio 27 dieną, 18 valandą įvyks daugelio žaidžiamo „League of Legends“ 1 prieš 1 turnyras, kurio prizinis fondas 10 milijonų eurų serverio valiutos! Skaičiai raižantys kiekvieno akį, tad šiek tiek apie patį turnyrą:


    Turnyras įvyks EUW regione, challengermode puslapyje, norint prisiregistruoti pageidautina jungtis su savo asmenine Discord paskyra. Žaidimai vyks vienas prieš vieną, Summoners Rift žemėlapyje, draft režimu, mid lane. Dalyviai galės užblokuoti kelis priešininko čempionus, rinktis sau patinkančias runas bei summoners spells. Svarbu paminėti, jog galima backinti į bazę ir apsipirkti. Žaidimo tikslas yra pirmam nužudyti savo priešininką, surinkti 100 minionų nužudymų arba nugriauti turretą.


    Jeigu viskas vyks taip, kaip planuojame, turnyras bus transliuojamas twitch.tv/vladasms_ kanale, tačiau transliacijoje galite tikėtis 3 minučių delay bei neadekvataus ir neprofesionalaus komentavimo.
     
    Prizinių vietų apdovanojimai:
    🥇 - 5'000'000€ serverio valiutos.
    🥈 - 3'000'000€ serverio valiutos.
    🥉 - 2'000'000€ serverio valiutos.
     
    Turnyro dalyvio registracija:

    Tavo Vardas_Pavardė žaidime:
    Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW):
    Tavo Discord:
    Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?:


    Kiekvienas turnyro dalyvis privalo prisijungti prie turnyrui sukurto Discord serverio - https://discord.gg/NPEfVzhBge . Discorde rasite turnyro nuorodą kur ir užbaigsite registraciją. Taip pat raginame prisijungti ir turnyro stebėtojus, dėl smalsumo ir kitokios informacijos.
  16. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Tazz_Zyzz tarp Parduodu Helovino dėžes (/hdeze)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Taz_Zyzz
    • Parduodamų(-os) event dėžių(-ės) rūšis ir kiekis:Helovino dėžės (/hdeze) 146vnt.
    • Norima kaina už event dėžę:100tūkst.
    • Nuotrauka su įrodymu, kad turite event dėžių (/hdeze, /kdeze, /vdeze):

    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Su manimi galit susiekti žaidime Taz_Zyzz arba Discord ! 'FusuyArtz#5477
  17. Patinka
    Katakuri_Boy sureagavo į Street_Nmz. tarp menkas pasiūlymas pervežėjams   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Street_Nmz
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau daug kas siūlė, tačiau galiu užtvirtint, jog tikrai reikalinga /pdk iškvietimų lentelė, kaip dabar, kad padaryta /iaz, jog galima pasitikrinti visur, taip ir su /pdk, jog padaryti ne vien bazėje pickupą, bet /pdk komandą, pamatyt užsakymus.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Labai praverčia, nereikia spėliot /pdk, ir šeip, į bazę tingisi lėkt vidurį darbo pasižiūrėt ar nėr /pdk, o tai praverstu manau daugumai.
  18. Ačiū
    Katakuri_Boy sureagavo į Ignas_Eox tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ignas_Eox.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policininkų pavaduotojas.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Prastas aktyvumas, nes, kai turiu laisvo laiko ir prisėdu prie kompiuterio renkuosi kitus žaidimus, o ne samp'ą. Ačiū @Emilisvn_Samp ir @Martin_Gossard už suteiktą šansą ir pasitikėjimą.
  19. Patinka
    Katakuri_Boy sureagavo į Marcus_Kogan tarp Pasiūlymas dėl motociklų remontavimo   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Marcus_Kogan
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dirbant mechanikų pastebiu, jog nemažai motociklinių transporto priemonių sprogsta, ar kitaip susinaikina, tad manau, jog visai neblogai būtų pridėti mechanikams ir motociklų atstatymo vietą. Šiuo metu savo bazėje turime 6 vietas tvarkyti automobiliams, tad iš tų šešių - du galėtu taisyti motociklus. 
    Laužo paėmimo būdai: 
    1) Laužo paėmimas nesikeistų ir būtų toks pats kaip ir automobiliams.
    2) Pridėti mechanikams papildomą darbinį transportą, kuris ims tik motociklų laužus, mano manymų tai tiktu Rumpo, Mule, Yankee, Boxville ( Bet dėl antro punkto abėjoju, nes užims beproto daug darbo tą padaryti, tad sakyčiau pirmas variantas patrauklesnis)
    Motociklų tvarkymo būdai:
    1) Tvarkymas nesikeistų niekuom nuo automobilių tvarkymo, tačiau būtų padarytos dvi atskiros vietos iš šešių dabar turimų, kur būtų tvarkomi tik motociklai.
    2) Pridėti tris naujus "PickUp", kur pasiimti įrankius tvarkyti motociklą, mano manymų tai galėtu būti (Eilės tvarka) - 1. Veržliaraktis (Susukti naujas detales) 2. Dažų flakonėlis (Jau yra) 3. Kompiuteris (Suprogramuoti iš naujo elektroniką) 
    P.S. Iš šių punktų galite tiesiog išsiringti svarbiausius dalykus, kas atrodo logiškiausia ir sudėlioti savaip, ar kažką papildyti. (Skaitytojai taip galite išreikšti savo nuomonę ar papildymus, nes jūsų papildymai gali būti naudingi.)

    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano manymų žengs didelį žingsnį mechanikų darbe iš motociklų pusės.
     
    Su pagarba - Koganas
  20. Liūdnas
    Katakuri_Boy sureagavo į Uhl_Uhl tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Uhl_Uhl
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: "RMTrade Greenside Logistics" pervežėjai
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: lygiai 30dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Tai visu pirma noriu padėkoti emilisvn_samp vyresniajam, už suteiktas pareigas, tikrai didelis ačiū tau ir tikiuosi tavęs nenuvyliau per toki mažą laikotarpį. Ištikro tikrai cool bv šitas pareigas gaut ir laikyti, bet veliau vis pradėjo kristi tą motvyaciją, tada prisidėjo laiko trukumas ir ant galų galo were here. Nežinau ką ištikro čia rašyt bet dekui visiems darbuotojams( @Wandamas_Kaimietis @Justas_Jucius @Rokas_Eid @The_Wolga @Lukis_Lukis @Gordon_ Hells @Saras_Tema @Tituxas_Stumikas )kurie dirbo pas mane, mane motyvavo retkarčiais. Taipogi pavaduotojui @Lil_Pranas kuris irgi man padėjo, ištikro kai jis gavo pav aš baisiai aptingėjau bet aišku čia ne jo kalte, vaikinas tikrai gerai atliko savo darbą. Na ir kažinau sėkmės visiems, tikiuosi kitas direktorius padarys daug daugiau nei aš.
  21. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Martin_Gossard tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Martin_Gossard
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ignas_Eox
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šį asmenį pažįstu jau labai ilgai, pasitikiu juo labiau už visus. Jau pildant į direktorių žinojau kaip viskas vyks. Kadangi vakarais negaliu būti aktyvus, Ignas perims mano pareigas. Apie šį paskyrimą Emilį perspėjau dar pirmą dieną, jis tam neprieštaravo. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  22. Patinka
    Katakuri_Boy sureagavo į Aivaras tarp 2022.10.03 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.0)   
    • Į unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima įmontuoti hidrauliką ir nitro.
    • Unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima remontuoti mechanikų garaže.
    • Sukurta galimybė įsigyti unikalias tr. priemones. Projekto administracija, viename iš tr. priemonių pardavimo vietų (mašinų salonas, motociklų salonas, laivų prieplauka) galės sukurti unikalią parduodamą tr. priemonę, kurią kiekvienas žaidėjas galės įsigyti už serverio valiutą. Apie galimybę įsigyti unikalią tr. priemonę, bus paskelbta mūsų medijoje.
    • Naujiena! Naujas paketas – „Greito starto paketas“. Iškeitus 7500 kreditų į šį paketą gausite 500.000€ serverio valiutos.
    • Nebereikės laukti 150 žaidėjų serveryje! Norėdami parduoti versluose sukauptą produkciją už didžiausią kainą (15€/vnt.) nuo šiol galėsite prie 70 žaidėjų serveryje.
    • Pakitimai kontrabandos sandėlio veiksmuose. Nuo šiol grobti ar daryti kratą kontrabandos sandėlyje reikės trijų žaidėjų abejose pusėse.
    • Sumažinta kontrabandos paketo kaina (iš 25€ į 15€ už vienetą).
    • Pašalinta sena išvaizdos dėžės komanda /sdeze . Nauja komanda – /ideze .
    • Be baro aprangos nebebus galima pasiimti baro tr. priemonių.
    • Grąžinta galimybė iškeisti kreditus į žaidimų serverio patirtį.
    • Sutvarkytos gramatinės klaidos.
  23. Pasimetęs
    Katakuri_Boy sureagavo į Uhl_Uhl tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: UhL_Uhl
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žaidėjas nuo pat pirmos dienos dirba pas mane, aktyviausias žaidėjas mano firmoj, rangus keliasi raketos greičiu, ir tikrai matosi kad pasirengęs  pavaduotojom pareigom. Sėkmės prani 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  24. Ačiū
    Katakuri_Boy gavo reakcijąTaduse_Jrg tarp [GIVEAWAY] Gimtadienio proga!   
    Kokį skaičių renkatės?:  55
    Ko linkite „Greenside“ žaidėjams?: Gauti halloween edition kuo greičiau, kad nereikėtų švaistyt daug dėžių. Su Gimtadieniu
  25. Haha
    Katakuri_Boy sureagavo į Airis_Huf tarp Parduodu INFERNUS transporto priemones (Easter Edition 2vnt)   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Airis_Huf
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 6id Čia | 155id Čia
    Norima kaina už transportą: Esu atviras pasiūlymams.
    Parduodamo transporto nuotraukas: 6id Čia | 155id Čia
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti galite | Forume | Dc: Aironas#8156 | Žaidime

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.