Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Danielius_Yoko

Neaktyvus

  • 63

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

2 sekėjų

Apie Danielius_Yoko

  • Gimtadienis 2002.05.29

Paskutiniai profilio lankytojai

2.439 profilio peržiūros
  1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Danielius_Yoko • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti serveryje versija 0.3.7 arba paslaugą mokama nusipirkti leidima pagal vartotoja jungtis su 0.3.7 versija. Tai būtų naudinga norintiems prisijungti iš telefono irenginių, tikrai ne vienas turi pertrauka arba laisvo laiko darbe/tarnyboje/laukdami kažkur pas gydytoja ar kitose situacijose ir norėtu iš telefono (samp mobile) prisijungti į serverį, dėje telefonas turi tik 0.3.7 versija o serveris prašo r4 versijos. Manau tikrai būtų naudinga ir žaidėju skaičius būtų didesnis, kiek mačiau kiti projektai tu
  2. Sveikučiai! ❤️ Klausimas įmanoma pasijungt ragelį r4 versija sampo nes neleidžia su 0.3.7 per rageli jungtis.

    1. Rodyti senesnius komentarus  6 komentarai
    2. Hot_Anonymous

      Hot_Anonymous

      @Tankistas_Benas galbut iosas su 17.2 update leis sideloadint appsus, galesi tada grezt sanp 24/7

    3. Danielius_Yoko

      Danielius_Yoko

      @Hot_Anonymous kad ten padroši jei neleidzia is samp mobile i gs jungtis versija gs yra telefonui neprieinama, ruskiai dar r4 neišleide.

    4. Danielius_Yoko

      Danielius_Yoko

      @Izzy_Legit tu i data tu nuotrauku pasiziurek 2020 metai tada dar buvo imanoma nes 0.3.7 buvo versija o dabar kompine versija r4 arba r5 telefonine tokia pati kaip pries 3 metus.

  3. Sutinku su Ignu, kad tokios varžybos jau yra, bet prizas galėtu būti rimtesnis, o tai tikrai skatintų žaidėjų aktyvumą. Pavyzdžiui kokia /tdeze + XP + PINIGINIS PRIZAS, faktas kad turėtu būti ir kokia nors riba ar užduotis, kad dalyvauti tokio prizo laimėjimę, pvz: sužvejoti tam tikrą kiekį žuvų, ar sudaužytį tam tikrą skaičių pinjatų ar dar kitokios užduotis arba kažkokia minučių riba pvz nuo 500min. Jei žaidėjas tai padaro, surenka daugiausiai pražaisto laiko ta dieną jis gauna atitinkamą prizą, o jei to nepadaro (nepasiekia atitinkamo skaičiaus minučių ir kiekio jis nedalyvauja praleisto la
  4. Ką GreenSide'as gero? k44xCS4.png

    1. Emilijus_Escobar
    2. David_Edyionii
    3. Danielius_Yoko

      Danielius_Yoko

      @Emilijus_Escobar Sveikas draugas, nieko radau biški laisvo laiko prisėsti prie pc, bet žiūriu, kad mažai kas tą samp'ą bedaužo... O tu ka?

       

      @David_Edyionii Sveikas, didžioji dalis modifikacijų mano gta'škėje yra privačios, ir tokios kaip mašinos mano paties redaguotos/kurtos/tobulintos,  bet kita dalį lengva rasti internete tokios kaip ENB, keliai, medžiai ir t.t. Bet prie progos sukursiu temą su tikrai dėmesio vertomis modifikacijomis.

  5. Atliktas ir patobulintas užsakymas @Hikaro_Masati.

    Prieš:

    Spoileris

    N8tf7TF.png

    Po:

    xdOM5Xo.png

    DAUGIAU AMBULANCE FOTO: https://imgur.com/a/as1uOJJ

  6. UŽSAKYMAS ATLIKTAS @Hikaro_Masati NUOTRAUKOS: SUMA: 180,000€ [Žaidėjas sumokėjo 250,000€ AČIŪ JAM :3] PS: Labai sunkus darbas, buvo ko išmokti nes tokį dariau pirmą kartą, žinau nėra tobulas ir yra daug klaidų minimalių, bet ateityje patobulinsiu tau nemokamai, dabar jau nelabai turiu laiko nes egzaminai ir kiti reikalai, bet kokį vakarą pagražinsiu apdailinsiu artimiausiu metu gal dviejų dienų bėgyje, kol kas naudok šitą. @Hikaro_Masati ATNAUJINTAS AMBULANCE!
  7. UŽSAKYMAS ATLIKTAS @Dwayne_Jahseh NUOTRAUKOS: Žaidėjo pageidaujamos paslaugos: Klevo lapas kairėje pusėje, Angel Eyes, Žibintų Tamsinimas, Automobilio Žeminimas, LT Numerių kombinacija su LT vėliava: GAL:420. SUMA: 155,000€ ŽAIDĖJAS ATSISKAITĖ. UŽSAKYMAS ATLIKTAS @Justas_Paklausk NUOTRAUKOS: Žaidėjo pageidaujamos paslaugos: Angel Eyes, Tamsinti galiniai langai, juodi mega ratai, tamsinti žibintai, lipdukas gale. SUMA: 120,000€ ŽAIDĖJAS ATSISKAITĖ.
  8. - SVEIKI ATVYKĘ Į YOKO "ZMODELER2" AUTOMOBILIŲ MODIFIKACIJŲ KRAUTUVĖLĘ - Šitoje temoje, aš atliksiu įvairius automobilių redagavimo/kūrimo/tobulinimo darbus, tokius kaip: lietuviškų numerių uždėjimas, langų tamsinimas, ratu keitimas, lempų darymas, automobilio žeminimas ir kiti panašūs darbai kuriuos rasite žemiau, paslaugų kainoraštyje. Prieš padarant užsakymą, privaloma perskaityti taisykles, nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Pažeidus taisykles, gresia šios temos juodasis sąrašas, į jį patekus daugiau negalėsite naudotis šioje temoje suteikiamomis paslaugomis. Jei kyla kažkokių k
  9. Anketa dalyvavimui: Jūsų V_P žaidime: Danielius_Yoko Ko sieksite GS serveryje 2022 metais? Pavaduotojo ar Direktoriaus posto. Skaičius (nuo 1 iki 150): 73
  10. Sveikutis, malonu susipažinti, teko bendrauti žaidime, tikrai fainas bahūrėlis.
  11. Man taip pat malonu, bahuras kaip bahuras turbūt, bet jei taip sakai :D, būtinai parodysiu. Sveikas, man taip pat malonu susipažinti, tau taip pat sėkmės serveryje, jei kažko reikės kreipkis, būtinai padėsiu. Sveikas, nesu visiškai iš telšių, iki telšių man apie 40km. Šiuo metu studijuoju klaipėdoje, bet telšiuose tikrai galima kažką paplanuoti jei yra noro ;). Priviet družokas, paplanuosim, jei bus daug norinčių atvarysiu pravest seminarą chėbrytei, kaip velniaut telšiuose. @Daniel_Howell "Labas, malonu susipažinti, sekmės projekte." Labas, man taip pat malon
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Yoko Parduodamų(-os) event dėžių(-ės) rūšis ir kiekis: Helovyno dėžės (/hdeze). Kiekis: 20 vienetų. Norima kaina už event dėžę: 100k/vnt. | Perkant visas iškarto 90k/vnt. Nuotrauka su įrodymu, kad turite event dėžių (/hdeze, /kdeze, /vdeze): https://imgur.com/a/deACvO5 Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti galite tiek žaidime, tiek forumo A.Ž.
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Yoko Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): INFERNUS | Rida: 2050km | Spalva nėra reta, bet traukia akį. | 10x Nitro, Grove rata, Hidraulic | Daužtumas: 29. | Senesnės rinkos Infernus. Norima kaina už transportą: 295,000€ [GALUTINĖ] Parduodamo transporto nuotraukas:
  14. Nu bahūras tas Harrellis, paveži 1-2km, numeta tai 10 gabalų, tai 5 gabalus... :DDD

    @Edward_Harrell Ką tu verslininkas?

    9EFxsR3.png

    1. Rodyti senesnius komentarus  6 komentarai
    2. Mise_Ruke

      Mise_Ruke

      kad spamini man i mobileka saskaitos jau gaila tau atrasyt as tai gfx shopo ntr neuzdirbu tiek

    3. Edward_Harrell

      Edward_Harrell

      liūdnas gyvenimas tavo :D:D kaip ir serve sakiau, taip ir čia užsiminsiu. Jeigu jau panos tave ** projekte, susimąstyk )

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.