Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Egidijus_Keza

Legenda

  • 16.239

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 15

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2023.03.20 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.1)   
    • Atnaujinta aksesuarų sistema. Nuo šiol galėsite kombinuoti aksesuarus į individualias kombinacijas. Tai turėtų palengvinti aksesuarų naudojimą atitinkamose situacijose. Kaip pavyzdžiui galėsite susikurti aksesuarų kombinaciją, kuri bus orientuota vien tik į žvejybos bonusus.
    • Atnaujinta telefono sistema. Buvo atsisakyta seno, nereikšmingo ir nenaudojamo funkcionalumo – telefono modelio, papildomo sąskaitos papildymo ir operatoriaus pasirinkimo. Taip pat buvo atnaujinti tekstai į paprastesnius ir informatyvesnius. Pridėtas naujas funkcionalumas – užblokuoti pasirinktą serverio žaidėją. Užblokavus žaidėją, nebebus galimybės su juo susisiekti nei žinute, nei skambučiu ir nei taksofonu. Bet kuriuo metu bus galimybė užblokuotą žaidėją atblokuoti.
    • Pridėtas papildomas pasirinkimas /aks lentelėje, kurio pagalba galėsite nusiimti visus aksesuarus nuo kūno, vieno mygtuko paspaudimu.
    • Nuo šiol /nutraukti komandą bus galima naudoti tik kas 5 minutes.
    • Atnaujintas remontuojamų mašinų sąrašas mechanikų garaže. Pridėtas transportas: „Moonbeam“ ir „FBI Rancher“.
    • Komandą /maistas bus galima naudoti ir mašinoje.
    • Pervežėjai nuo šiol baldų užsakymus galės priimti suvedus /pdk komandą ir pasirinkus vieną iš sąraše esamų baldų užsakymų.
    • Išimtos medelynų lokacijos iš navigacijos. Nuo šiol medkirčiui parašius komandą /medziai bus pažymima artimiausia lokacija, kurioje medkirtys gali kirsti medžius.
    • Išimtas sniegas ir atnaujintas oro laikas.
    • Sutvarkyta klaida su ginklais šaudykloje, kai žaidėjas galėdavo atsinešti savo ginklus į vieną iš šaudyklos kambarių.
    • Sutvarkyta klaida su /tinklas kuomet žaidėjai nesusikabinę su tinklais užstrigdavo.
    • Sutvarkyta klaida kuomet žaidėjas palikęs darbą su pakvietimu, jo darbo kontrakto papildomas uždarbis persikeldavo į kitus darbus.
  2. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp Kas įvyko prieš 8-erius metus?   
    Kas įvyko prieš 8-erius metus?
    Turbūt ne kiekvienas mūsų projekto žaidėjas galėtų atsakyti į šį klausimą. Tad pabandysime visiems priminti, kas gi įvyko 2015 metų sausio 24d.
    Lygiai prieš 8-erius metus, sausio 24d., oficialiai startavo dar vienas „GTA San Andreas MultiPlayer“ serveris. Paprastam, to meto žaidėjui, tai buvo tik dar vienas naujas žaidimų serveris, visų, jau esamų serverių sąrašo dugne. Mums, projekto savininkams, visų pirma tai buvo didžiulis iššūkis, bet tuo pačiu ir didelės svajonės išsipildymas. Mūsų tikslas buvo vienintelis – turėti tokį žaidimų serverį, kokio mes patys kaip žaidėjai norėjome. Dabar jau galime drąsiai teigti – mums pavyko!
    Tapome vienu moderniausiu serveriu galėdami pasiūlyti kiekvienam žaidėjui to, ko jis dar nėra matęs niekur kitur. Nuo paprasčiausių smulkių detalių iki tokių sistemų, kaip baikerių šutvės ar žvejybvietės. Nepastebėdami savo daromo progreso, kėlėme kartelę ir kitiems šio žaidimo projektams. Neužtruko pastebėti, kai tapome pavyzdžiu kitiems. Atitinkami mūsų sprendimai buvo pradėti vystyti kituose projektuose. Kas mums, kaip projekto savininkams, buvo be galo džiugu, nes mums tai buvo įdėto darbo įvertinimas.

     
    Kokie vis gi buvo tie 2022 metai ir kas mūsų laukia toliau?
    Gal 2022 metai ir nebuvo tokie sėkmingi, kokie jie buvo metus prieš, bet esame be galėjo laimingi, jog mūsų įdėtas darbas yra vertinamas. Nors ir neturėjome labai didelių atnaujinimų, tačiau metus prieš įgyvendintos idėjos mums leido likti šviežiems. Kaip ir 2021 metais, taip ir 2022 metais turėjome nemažai konkursų, kurių ne ką mažiau planuojame ir 2023 metams! Apibendrinus, galime šiuos metus vertinti teigiamai, tačiau tikrai dar turime idėjų, kurias pabandysime įgyvendinti jau artėjančiais metais!
    Ir pabaigai, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais norime padėkoti visiems serverio žaidėjams, jog vertinate mūsų pastangas ir iki šiol esate su mumis! Jūsų dėka dedame visas pastangas, kad šis projektas kiekvieną dieną būtų vis geresnis. Pažadame, jog ir sekančiais metais tęsime darbus. O kad šie pažadai išsipildytų, prašome Jūsų ir toliau tikėti mūsų procesu!

     
    Paminėkime 8-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 8-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 20:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.
    Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.
    8-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.
    Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

    Ačiū, jog esate drauge!
    „Greenside“ administracija,
    2023, sausio 24d.
  3. Ačiū
    Egidijus_Keza sureagavo į Ignas_Eox tarp Serverio 2022 geriausi!   
    Serverio ADMINISTRATORIUS - matthew bennett
    Serverio PREMIUM NARYS - nerioske gamer
    Serverio TAKSISTAS - dead boy, skrajojantis vaske ir liam vazquez
    Serverio MEDIKAS - gruzinas tortilla
    Serverio MECHANIKAS - wizard airidas
    Serverio PERVEŽĖJAS - denis xander
    Serverio POLICININKAS - egidijus keza
    Serverio VALYTOJAS - martin gossard
    Serverio MEDKIRTYS - onyx smoker
    Serverio GAISRININKAS - hitautas white
    Serverio PICERININKAS - modestas fuzkin
    Serverio ŪKININKAS - dovis rtx
    Serverio BARINIS - laurynas leigon
    Serverio KENKĖJAS - mafijos tevas
  4. Ačiū
    Egidijus_Keza sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #14   
    Taigi sveiki serverio žaidėjai, su antruoju žiemos pirmadieniu tikiuos neužpūstė visų per stipriai ir jaučiatės gerai artėjant Šv. Kalėdoms. Praeitame laikraštyje minėjau jog turėtų būti pokalbis su vienu iš administratoriumi, tačiau jį pasiekti yra sunku ir negaunu jokio atsako iš jo. O per šį laikraštį meginau pakalbinti taksistų direktorė apie nesenai įvykusį įvyki, tačiau ji nieko komentuoti nenorėjo, tačiau teko minimaliai pakalbinti daugiausiai pergalių turinti krepšininką bei geriausia serverio ukininką. Gero skaitymo.
    Turinys:
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Direktorė ir administratorius
    3. Darbai ir jų valdžia
    4. Geriausias policininkas
    5. Serverio ukininkas
    6. Montgomery
    7. Krepšinis
    8. Žvejyba
    9. Kalėdiniai piešiniai
    10. Reklamos
     


    Užuomena - Vienas iš kazino Las Venturas mieste
    _ _ L _ _ _ _ _ ' _
    CALIGULA'S

    Laimėtojas - @James_Morello


    Vienas keistesnių dalykų įvykusiu šiame serveryje. Situacija buvo tokia - du draugai turi pareigas serveryje, vienas supyksta ir naudoja nelegalias modifikacijas ant draugo vartotojo, šį kartą buvo taip, kad @Ugnius_Dead naudojo nelegalias modifikacijas ant @Dainida_Prn vartotojo. Taip darydamas per Ugniu, Dainida gavo užblokavimą, praėjus keliom valandom Ugnius taip pat yra užblokuojamas, o Dainida atblokuojama. Dėl kokių priežasčių visą tai nutiko tiksliai nežinau, bandžiau pakalbinti Dainida, tačiau apie šį dalyką komentuoti nieko nenorėjo, kiek esu nugirdęs tai, kad visas šitas chaosas įvyko dėl santykiu realiame gyvenime, tačiau kaip minėjau tiksliai nieko nežinau, tad neapsigaukit. Taip pat įkeliu vaizdo įraša įrodantį nelegalių modifikacijų naudojimą - čia.
     


    Per pastarasias savaites nemažai kas pasikeitė darbuose, nebėra nuolatinių atrankų, atrankos vyksta žaidime, prasidėjo Direktoriaus prižiūrėtojo užduotis, o kas labiausiai pasikeitė tai tryjų darbų valdžia apie kurias papasakosiu apačioje.
    @Street_Nmz. ir @David_Edyionii pareigas paliko lapkričio 22 dieną. Pagrindinės palikimo priežastys buvo - motyvacijos stoka bei laiko stoka. Tai buvo jų pirmosios pareigos, valdžioje išbuvo sakyčiau trumpą laiką Direktorius 29 dienas, Pavaduotojas 25 dienas. Jiems palikus pareigas @Emilisvn_Samp paminėjo, jog su pareigomis buvo susitvarkyta pakankamai gerai. Tačiau kitoje pusėje kol buvau laikinas direktorius, pastebėjau, jog šie savo draugeliams uždėje 4 - 5 rangą nors statistikos visiškai neturi, kitaip sakant nebuvo labai sąžiningi kitų darbuotojų atžvilgiu. Pirmąją žiemos dieną pradėjome su naujuoju pervežėjų Direktoriumi @Gvidaz_Bond, Direktoriaus prižiūrėtojo nuomone jo laiškas išsiskyrė kone visais aspektais ir sunkiai rado prie ko prikibti. Sveikinu naujajį direktorių bei tikiuosi jog savo kurybiškumą perteiksi pervežėjų darbui.
    Dabar laikas pakalbėti apie Policijos Departamentą. Vieno Direktoriaus kelias baigiasi, o kito prasideda. @Martin_Gossard lapkričio 27 dieną paliko pareigas ir jas perleido savo pavaduotojui @Domantas_Epic. Apie Domantą, Martyno nuomone yra labai teigiama, atsistatydinime jis paminėjo, jog nesitikėjo tiek daug iš jo ir mano, kad Domantas praėjo testą ir gali būti Direktoriumi. Martynas valdžioje išbuvo 58 dienas ir turėjo du pavaduotojus, vieną jau paminėjau, o kitas @Ignas_Eox, Martyno primasis pavaduotojas kuris viską pradėjo tą pačią diena kaip ir Direktorius, tačiau Ignas ilgai neišbuvo, padėjo Martynui įsivažiuoti ir po 20 dienų paliko pareigas, dėl laiko trukumo ir motyvacijos pačiam žaidimui. Kalbant apie Domantą gavus pareigas jis ilgai nelaukė ir išsirinko sau pavaduotoja @Dovis_Santos šie du sukurė vieną aktualesnių temų Policijos darbui „Bylos“ tikiuosi stengsitės kurti toliau ir neapleisite Departamento.
    Pokyčiai mechanikuose praeitasis Direktorius @Razer_Electro pareigose išbuvo mėnesį ir dvi dienas, taip pat turėjo ir pavaduotoją @Laimex_Teams kadencijoje ilgai neišbuvo, o palikimas taip pat neatrodo rimtas ir profesionalus, gal kiek juokingas sakyčiau. Palikimo priežastį manau jau visi žinote, tačiau čia galite peržėti dar kartą. Po Razerio palikimo neapraėjus nei savaitei išvydome naują mechanikų Direktorių, tačiau asmuo tikrai nėra naujas Direktorius, jis jau pasižymėjęs vadovo kėdeję bei svarbu paminėti, jog atrankoje savo kandidatus tiesiog nušlavė. Direktorių prižiūrėtojas minėjo atrankoje, jog @Dwayne_Jahseh laiškas neprilygo niekam ir nebuvo su kuo palyginti tai tik įrodo, kad mechanikai turi tvirtą lyderi savo firmoje, Po 14 dienų valdžioje, Dwayne, išsirinko sau pavaduotoją @Mantys_Alone tai jam yra antros pavaduotojo pareigos kartą buvo Policijos Departamento pavaduotojas, o dabar jį sveikinu su mechaniko pavaduotojo pareigomis. Dabar kaip mechanikų firmą funkcionuojasi pilnai linkiu Jums sėkmės jūsų darbuose.
     


    Policijos Departamente ant geriausio darbuotojo statulos turime naują Vardą_Pavardę, bijau sumeluoti, bet manau, kad po daugiau nei dviejų metų buvo nurungtas @Laurynas_Leigon ir jį aplenkė @Kle_Bonas buvęs Policijos Departamento pavaduotojas. Pagal darbo patirtį lenkia visai nedaug, tačiau žinodami jog Laurynas neaktyvus, Klebonui bus lengviau padaryti didesnį skirtumą nuo jo.
    Top 5 Policijos darbuotojai pagal patirtį:
    • @Kle_Bonas
    • @Laurynas_Leigon
    • @Egidijus_Keza
    • @Martin_Gossard
    • @Gruzinas_Tortilla


    Žaidėjas kuris ukininkuose dirbą apie metus laiko, turi virš 2.000.000 darbo patirties, 125,000 pradirbto laiko ir net 25,000 sukauptų atostogų. Vieną vakarą tikrinau visus žaidėjus ir aptikau šį sėdintį ukininkų bazėję. Šiek tiek pakalbėjus labai nustebau su jo turima statistika. Jam praleidus atostogas motelyje už savo sukauptas minutes gali gauti iki €2,500,000 kas pagalvojus yra tikrai įspūdinga, tačiau iš kitos pusės visa tai buvo sukaupta per metus laiko. Žaidėjas apie kurį kalbu yra @Dovis_Gtx ir apačioje yra neformalus, trumpas pokalbis su juo žaidime.
    [Žurnalistas] Ko nemiegi?
    [Atsakovas] Nzn eisiu tj
    [Žurnalistas] Eik į kitą darbą niekas nebegalės aplenkt taves pagal xp
    [Atsakovas] Be sansu  gaila atostogų, minučių visų
    [Žurnalistas] Negi ukininkai taip įdomu?
    [Atsakovas] Taip, chill kmr čia
    [Žurnalistas] 25k minučių atostogose wtf, per kiek čia laiko?
    [Atsakovas] Nzn per metus gal, pažėk kiek pradirbto laiko    
    [Žurnalistas] Skaičiavai kiek dienų gaunasi? Nu nafik normaliai čia užvarei
    [Atsakovas]    Rekordai čia krc, gaila būtų išeit


    Dar viena nesėkminga atranka „Montgomery“ kaimelio barui. Nors šį kartą ir buvo kandidatų pildžiusių į lyderius, tačiau savininkui to neužteko ir baras toliau lieka neaktyvus. Viena atranka buvo Spalio 16 dieną, kita Lapkričio 28 dieną, tad kitą mėnesį galimai išvysime ir kitą, tačiau jeigu bus kita atranka , kodėl jos tiesiog nepalikus kaip nuolatinės iki kol atsiras tinkamas kandidatas? Arba įdėti barą į aukcioną, kaip kažkada ir buvo padaryta. Pats Montgomery baras jau yra neaktyvus tikrai ilgą laiką ar atsiras tas kuris jį atgaivins!?


    Šiandien apturėjau pora krepšinio rungtynių, taip pat ir pasitreniravau prieš jas, dauguma tikriausiai tai žinot, bet kiti gal net neįsivaizdavot, kad per rungtynes pataikote žymiai daugiau nei per treniruotes, kitaip sakant manau daug kas čia priklauso nuo sėkmės varžybose, tačiau daugiausiai kartų laimėjės krepšinį @Big_Bear pasakys kitaip.
    [Žurnalistas] Sveiki, su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija. Ar turite laiko, pokalbiui apie krepšini?
    [Atsakovas] Taip, turiu.
    [Žurnalistas] Matau esate pirmasis pagal laimėtas krepšinio varžybas ar dar žaidžiate krepšini?
    [Atsakovas] Dar žaidžiu.
    [Žurnalistas] O dar treniruojatės ar jau viską turite ištobulines?
    [Atsakovas] Nene esu užsitobulines artimo metimo 5x ir tolimo 3x to visiškai pakanka.
    [Žurnalistas] Taip pat norėjau paminėti, jog žaidžiant rungtynes prieš kitą, pataikau daugiau nei per treniruotes. Pagalvojus net neverta treniruotis kai pataikai daug per rungtynes.
    [Atsakovas] Faktas žaidžiant rungtynes žymiai lengviau pataikyti negu per treniruotes
    [Žurnalistas] Ką Jūs manote apie treniruotes ir patobulinimus ar jie padeda per varžybas ar galvojate, kad per varžybas yra sėkmės reikalas?
    [Atsakovas] Manau , kad bent po 1-2 patobulinimus iš  tolimo ir artimo metimo reiktu užsikelti nes ten sekmės reikalo nėra. Dar žiurint kaip nutaikai savo žaidėja į krepšinio puse.
    [Žurnalistas] Supratau. Kiek jau maždaug esate uždirbęs iš krepšinio?
    [Atsakovas] Buvo žaidimu iš visokiu sumu nuo 5k iki 50k tai maždaug manau apie 500-700k esu per visus žaidimus.
    [Žurnalistas] Ką šiaip apie krepšini manote? Kokia Jūsų nuomonė? Kodėl mažai žaidėju jį žaidžia ar atvirkščiai?
    [Atsakovas] Aš manau kad kaikurie žaidėjai tesiog nėra trauke prie azartiniu žaidimu kaip kz ar krepšinis. Bijo pralaimėti pinigus arba tesiog nenori, bet jeigu netyngėsi užsikelti 1-2 patobulinimus tai tikrai gali laimėti ir ne 1k.
    [Žurnalistas] Supratau dėkoju už šį trumpą pokalbį.
     


    Apie žvejus rašiau prieš du mėnesius ir nuo to laiko realiai niekas nepasikeitė, pagal topus vienas naujas žaidėjas išlindo į top10 @Mixail Krug. Taip pat per tą laiką pats žvejojau šiek tiek ir per visai trumpa laiką pasikėliau 4 lygį. Ketvirtame lygyje pagaunu žuvis sveriančias 1kg - 1,10kg, pagauti 100kg trunka mažiau nei 15 minučių, o dar jeigu gerai kimba ir auksines žuvelės, tai įmanoma padaryti ir per 10minučių. Sunkiausias dalykas ir ilgiausiai užtrunkantis yra surasti kuriame sonare yra tavo žuvis. Taip pat kaip aš žvejoju, stengiuosi sužvejoti daugiau nei 100kg, kad nereiktu kas kartą plaukiot ir pardavinėti išnaujo žuvų, aš sužvejoju kuo daugiau ir tada parduodu apie 300kg žuvies, žinoma pinigų gaunu tiek kiek už 100kg, tačiau žvejo patirtis taškų gaunu daugiau ir sutaupau šiek tiek laiko. Tačiau jei žvejojate dėl pinigu to daryti nepatariu, o jeigu žvejojate nes pradžiai norite pasikelti kuo aukštesni lygi patariu nusipirkti žvejo aksesuarus nes jie tikrai prideda nemažai patirties.


    @Migelis_Zhebtuvelis paskelbė Kalėdinių piešinių konkursą, kurio prizas yra Los Santos miesto Vila (221ID). Dalyvauti gali visi kas nori, tačiau piešinys turi buti pavaizduotas apie SA-MP žaidimą, turi būti apie Kalėdas, turi būti pavaizduotas serverio logotipas arba pavadinimas. Kolkas yra trys piešiniai, tačiau piešiniais juos pavadinti yra sunku. Tad šansu laimėti yra dideli nes konkurencija matomai bus maža. 
    Daugiau informacijos

    Reklamos
    @Martynas_Belas - Parduoda NRG-500 vienspalve 223ID bei Admiral 241ID su mega ratais
    @Fresh_Weed - Parduoda /hdeze po €80,000
    @Keyate Marshall - Perka aureole arba papuga, susisiekite žaidime
    @Taduse_Jrg - Perka Elegy tune dėžėms ir daug bronzinių tune dėžių. Discordas Bagulskis#3930
     
    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  5. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2022.10.03 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.0)   
    • Į unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima įmontuoti hidrauliką ir nitro.
    • Unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima remontuoti mechanikų garaže.
    • Sukurta galimybė įsigyti unikalias tr. priemones. Projekto administracija, viename iš tr. priemonių pardavimo vietų (mašinų salonas, motociklų salonas, laivų prieplauka) galės sukurti unikalią parduodamą tr. priemonę, kurią kiekvienas žaidėjas galės įsigyti už serverio valiutą. Apie galimybę įsigyti unikalią tr. priemonę, bus paskelbta mūsų medijoje.
    • Naujiena! Naujas paketas – „Greito starto paketas“. Iškeitus 7500 kreditų į šį paketą gausite 500.000€ serverio valiutos.
    • Nebereikės laukti 150 žaidėjų serveryje! Norėdami parduoti versluose sukauptą produkciją už didžiausią kainą (15€/vnt.) nuo šiol galėsite prie 70 žaidėjų serveryje.
    • Pakitimai kontrabandos sandėlio veiksmuose. Nuo šiol grobti ar daryti kratą kontrabandos sandėlyje reikės trijų žaidėjų abejose pusėse.
    • Sumažinta kontrabandos paketo kaina (iš 25€ į 15€ už vienetą).
    • Pašalinta sena išvaizdos dėžės komanda /sdeze . Nauja komanda – /ideze .
    • Be baro aprangos nebebus galima pasiimti baro tr. priemonių.
    • Grąžinta galimybė iškeisti kreditus į žaidimų serverio patirtį.
    • Sutvarkytos gramatinės klaidos.
  6. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2022   
    Su Šv. Velykomis! 2022
    Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį parašius /velykos komandą serveryje.
    GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis! Ta proga, kaip ir kiekvienais metais, serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui!
    Kaip jau turbūt tapo įprasta, šventinė užduotis suskirstyta į septynias kalendorines dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Surinkus visus atitinkamo miestelio margučius ir juos pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tikslas urve yra surasti zuikio paslėptas skrynias, kurias galėsite iškeisti į prizus. Urve galėsite būti ribotą laiko tarpą (60 minučių).
    Kaip ir per kiekvienas Šv. Velykas, taip ir per šias, užduoties metu turėsite galimybę laimėti Šv. Velykų dėžę (/vdeze), kurią atidarius galėsite gauti įvairiausių prizų! Šv. Velykų dėžę (/vdeze) bus galima gauti ne tik šventinės užduoties metu, bet ir ieškant margučių danguje (/margutisdanguje)!
    Užbaigus paskutinę Šv. Velykų dieną, gausite vieną iš penkių, specialių, Šv. Velykoms skirtų, aksesuarų!
    Šv. Velykų tr. priemonės komplektacijos data ir laikas bus pranešta vėliau.
    Švenčių proga perkant kreditus nuo balandžio 17d. iki 26d. gausite +25% kreditų nei kad perkant įprastai.
    Velykų dėžių raktų dalybos numatomos balandžio 24d.
    Kitos naujienos,


    Gražios Šv. Velykų šventės!
    „GreenSide“ administracija
  7. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2022   
    • Pašalinta galimybė vartoti kokainą per /kokainas lentelę;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet /kontrabanda rodydavo, jog zona yra aktyvi, nors tuo metu zona nebuvo aktyvi.
    • Nuo šiol kalėjime bus galima žaisti kortų žaidimą /kz;
    • Policijos departamentui pasiėmus spec. ginklus, jie bus perrengti į spec. uniformas;
    • Policijos departamentas gavo naują tr. priemonę „Premier“, kuri turi greičio, įsibėgėjimo ir stabdymo patobulinimus;
    • Iš Šv. Velykų dėžės /vdeze bus galimybė gauti ir aksesuarų dėžių;
    • Nuo šiol kontrabandos zonos vyks tris kartus per dieną. Daugiau informacijos /kontrabanda ;
    • Padidinta vartotojo atsiblokavimo paslaugos kaina iš 1.45€ į 3€.
  8. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Visą vasario 25d. pirkdami kreditus mūsų žaidimų serveryje, jų gausite +10% daugiau, nei kad perkant įprastai. Visos surinktos lėšos keliaus į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą. Daugiau informacijos: https://www.blue-yellow.lt/lt .
    Visi galite išreikšti savo palaikymą Ukrainai įsigydami kreditų mūsų žaidimų serveryje. Skatiname tai padaryti bent minimalia pinigų suma ir taip prisidėti prie šios akcijos.
    „Greenside“ finansiškai taip pat prisidės prie šios akcijos.
    Prie jūsų surinktos pinigų sumos atitinkamai prisidėsime ir mes.
    Garantuojame visišką skaidrumą ir profesionalumą vykdant šią akciją.
    „Greenside“ projekto administracija,
    „Slava Ukraini!“
  9. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2022.02.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.4)   
    • Keitėsi patirties gavimas per minutę. Vietoje 2-3 patirties per minutę, žaidėjas visada gaus 3 patirties taškus per minutę.
    • Atnaujinta /info lentelė. Informacija pateikta aiškiau ir gražiau.
    • Atnaujintos spalvos: /gps, /mapp komandų pranešimuose ir GUI lentelėse, direktorių prižiūrėtojo pranešime, autobusų stotelių lentelėse ir pranešimuose, /darbai lentelėje.
    • Informacijos lentelėje (/info) bus rodoma kiek dar laiko galios papildomas uždarbis.
    • Baro lyderis nuo šiol galės nuimti ir grąžinti į baro sandėlį baikeriui priskirtus ginklus ar narkotines medžiagas.
    • Užstrigus žaidėjui objekte, administratorius galės panaudoti komandą /drop ir taip pakelti užstrigusį žaidėją šiek tiek į viršų.
    • Policijos departamento vadovai nuo šiol prieš įjungiant komendanto valandą, pirmiausia turės patvirtinti šį pasirinkimą lentelėje.
    • Sutvarkyti pasikartojantys aksesuarų pavadinimai.
    • Sėdint tr. priemonėje nebebus galima žaisti kortomis (/kz).
    • Pakoreguotas projekto logotipas prie žemėlapio. Nebebus teksto po logotipu.
    • Atnaujintas policijos departamento interjeras. Interjeras mažesnis ir labiau optimizuotas policijos veikloms.
    • Baikerio statistikoje rodys teisingą baikerio lygį.
    • Atnaujintas apmokymų piktogramos tekstas ir suveikimo principas. Bus reikalingas „ALT“ mygtuko paspaudimas.
    • Jeigu žaidėjas neturės aksesuarų, kurie bus priskirti favoritams, tokiu atveju pasirinkus favoritinių aksesuarų pasirinkimą žaidėjas gaus pranešimą, jog tokių aksesuarų neturi.
    • Atnaujinta /direktoriai lentelė. Pašalinta nereikalinga informacija ir atnaujintas direktoriaus būsenos atvaizdaivmas. Nuo šiol direktoriaus būsena bus trijų tipų. Direktorius atsijungęs (raudonas taškas), direktorius prisijungęs (žalias taškas), direktorius AFK režime (geltonas taškas).
    • Išėjus iš verslo interjero nebedings pareigūno neperšaunama liemenė.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet turint darbo su pakvetimu kontraktą, jį palikus ir įsidarbinus į darbą be pakvietimo žaidėjas gaudavo +5€/min algą.
    • Pašalintos senos komandos: /apranga, /isvaizda, /skin .
    • Sutvarkyta klaida, kuomet mechanikas panaudojęs /mechanikas komandą tvarko šalia esančią tr. priemonę, o jos savininkui atsijungus, mechanikas nebegalėdavo tvarkyti šalia esančių tr. priemonių.
    • Sėdint tr. priemonėje nebebus galima pasiimti darbinės tr. priemonės iš darbinių tr. priemonių piktogramos.
    • Medikui pagydžius žaidėją jis atgaus ne tik visas gyvybes, bet ir gyvybes, kurias suteikia aksesuarų bonusai.
    • Nuo šiol keisti aksesuaro dydį bus galima įvedant skaičių, kiek kartų žaidėjas nori padidinti ar sumažinti aksesuarą.
    • Mokamose stovėjimo aikštelėse padidintas paslaugos teikimo laikas iki 20 valandų.
    • Optimizuotas prisijungimas. Nuo šiol prisijungimo metu paspaudus ant „Spawn“ mygtuko žaidėjas į serverį turėtų prisijungti greičiau ir sunaudoti mažiau kompiuterio resursų.
    • Vykdant apleisto sandėlio kratą ar apiplėšimą, nebebus galima apieškoti lentynų sėdint tr. priemonėje.
    • Baikeriui turint krepšį su pinigais ar aukso luitu, iš didžiojo banko apiplėšimo ir mirus sava mirtimi, pinigai nukeliaus į policijos departamento fondą.
    • Didžiojo banko apiplėšimo metu norint išjungti lazerius nuo šiol reikės atspėti (pabandyti visus kodus, kol bus rastas tinkamas), kurie kodai yra tinkami lazerių išjungimui.
  10. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2022.02.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.3)   
    • Nuo šiol parduodant kokainą pirma reikės įrašyti kokaino kiekį, o tik po to jo kainą.
    • Padidinta šventinių dėžių (Šv. Kalėdų (/kdeze), Helovino (/hdeze), Šv. Velykų (/vdeze)) pardavimo kainų lubos iki 200.000€.
    • Atnaujinta išvaizdų (/persirengti) sistema. Nuo šiol kiekvienas serverio žaidėjas galės turėti iki 15 unikalių išvaizdų. Kiekvieno žaidėjo turimos senos išvaizdos išliko. Pirmą kartą prisijungus į serverį po 0.3.3 versijos atnaujinimo, naudosite išvaizdą, kurią pasirinkote registracijos metu. 
    • Nuo šiol kiekvienas aksesuaras ir išvaizda turės savo vidutinę kainą. Kaina bus skaičiuojama pagal paskutinius pardavimus. Tai yra nominali kaina, kuri skirta tik apibrėžti aksesuarų ir išvaizdų galimą vertę, bet nebūtinai realią aksesuaro ar išvaizdos kainą. Peržiūrėti vidutinę pasirinkto aksesuaro ar išvaizdos kainą galima aksesuaro ar išvaizdos informacijoje. Jeigu vidutinė kaina nebus pateikta informacijoje, tai reiškia, jog dar nėra duomenų, kuriuos būtų galima atvaizduoti. Duomenys bus pradėti vaizduoti tik tada, kai aksesuaras ar išvaizda bus parduoti bent kartą.
    • „Skin“ dėžė pakeitė pavadinimą į išvaizdos dėžę. Nauja komanda: /ideze . Senoji komanda (/sdeze) bus pašalinta per artimiausius serverio atnaujinimus.
    • Nuo šiol susimokėti baudą policijos deparatamento viduje bus galima tik tada, jeigu nebus aktyvių pareigūnų serveryje. Visos kitos sąlygos nesikeičia, t.y. baudą bus galima susimokėti visiems civiliams, išskyrus baikerius ir tik iki 20 įtarimo lygio.
    • Žymiai padididntas valytojų atlygis už pristatytus šiukšlių maišus. Iš 40 – 60€ į 160 – 240€.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet viena iš medkirčių tr. priemonių buvo sukuriama ant kortų žaidimo staliuko.
    • Sutvarkytos įvairios tekstinės klaidos.
  11. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ jau 7-eri!   
    „Greenside“ jau 7-eri!
    Metai bėga ypač greit. Nespėjome pastebėti, o projektui jau 7-eri! Esame be galo laimingi šiais metais, nes projektui šie metai buvo vieni geriausių. Taip! Kad ir kaip sudėtinga patikėti, tačiau „SA-MP“ projektui šie metai buvo labai sėkmingi, kaip ir mums, projekto administratoriams. Beveik galutinai nušlifavome turbūt didžiausią „SA-MP“ serverio atnaujinimą, kuris turbūt yra vienas didžiausių, o gal net didžiausias visoje šio žaidimo bendruomenėje. Tuo labai didžiuojamės ir esame dėl to be galo laimingi. Prie šio pasiekimo ypač prisidėjo projekto komanda, kuri tiesiog atliko fenomenalų darbą. Dėl to esame be galo dėkingi tiems žmonėms, kurie prie šio pasiekimo prisidėjo labiausiai.

    Taip pat esam labai dėkingi Jums, žaidėjai! Ačiū, jog įvertinote mūsų pastangas ir iki šiol esate „Greenside“ bendruomenės dalimi! Kiekvieną dieną stengiamės, jog Jums žaidimas būtų kuo kokybiškesnis ir įdomesnis. Pažadame, jog ir sekančiais metais išlaikysime sau iškeltą kartelę ir toliau pildysime savo planus, kurių šiais metais turime ne ką mažiau! Kad šie metai būtų tokie pat sėkmingi, kaip ir praėję, prašome Jūsų toliau tikėti mūsų pastangomis ir prižadame, kad Jūsų nenuvilsime!
    Paminėkime 7-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 7-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 20:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus griežtesni ir orientuoti labiau į senesnius serverio žaidėjus.
    Akcijos atrakcijos! Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai. Prisidėti prie projekto tobulėjimo gali kiekvienas!
    7-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.

    Ačiū, jog esate drauge! 🎉
    „Greenside“ administracija,
    2022, sausio 24d.
  12. Patinka
    Egidijus_Keza gavo reakcijąJamal_Sharan tarp Prašau užblokuoti Whytune_Nekazka   
    ŠABLONAS:
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:relog
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  13. Patinka
    Egidijus_Keza gavo reakcijąArmis_Mika tarp Prašau užblokuoti Whytune_Nekazka   
    ŠABLONAS:
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:relog
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  14. Patinka
    Egidijus_Keza gavo reakcijąRokas tarp Prašau užblokuoti Whytune_Nekazka   
    ŠABLONAS:
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:relog
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  15. Patinka
    Egidijus_Keza gavo reakcijąTerry_Snow tarp Prašau užblokuoti Whytune_Nekazka   
    ŠABLONAS:
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:relog
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  16. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.12.13 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.2)   
    • Mechanikai negalės naudoti /mechanikas komandos mirties būsenoje.
    • Policijos ginklų sandėlys ir „Enforcer“ automobilis turės skirtingus ginklų paėmimo uždelsimus.
    • Aktoriai drabužių parduotuvėje nebedings po drabužių apžiūros ar įsigijimo.
    • Mirties būsenoje nebeveiks /maistas komanda.
    • Atnaujinta TOP'ų sistema. Nuo šiol į TOP'us nebepateks žaidėjai, kurie yra neaktyvūs.
    • Jeigu žaidėjas nesėdės už tr. priemonės vairo, tokiu atveju jis naudotis namų garažais negalės.
    • Jeigu žaidėjas bus apsivilkęs baikerio aprangą ir užlips ant darbinių drabužių persirengimo piktogramos, tokiu atveju jis persirengs į darbinius drabužius.
    • Mechanikams sugrąžinta galimybė prikabinti tr. priemonę prie „Two Truck“ su komanda /prikabinti .
    • Policijos ginklų sandėlio piktograma nuo šiol turės indikacija kokio tipo ginklai šiuo metu yra prieinami, t.y. paprasti arba specialūs.
    • Nauji aksesuarai! Nuo šiol, /adeze yra galimybė gauti penkis naujus aksesuarus: „STOP ženklas“ (retas), „Aureolė“ (legendinis), „Kūgis“ (epinis), „Deguonies balionas“ (epinis), „Papūga“ (legendinis).
    • Mechanikas nebegalės sunaikinti motociklo, kai jis yra naudojamas.
    • Pavalgius žaidėjas nebepraras aksesuarų bonusų suteiktų gyvybių.
    • Nuo šiol norint parduoti tr. priemonę kitam žaidėjui, būtina, jog šis būtų šalia.
    • Pervežėjai gavo net dešimt naujų mažųjų krovinių lokacijų.
    • Sukurta žodinių įspėjimų sistema. Nuo šiol administratoriai žodinius įspėjimus dalins sistemiškai. Administratorių darbas vyks sklandžiau ir operatyviau. Turimus žodinius įspėjimus gali peržiūrėti kiekvienas žaidėjas su komanda /ispejimai .
    • Nuo šiol perskaityti direktoriaus paliktą pranešimą darbuotojai galės su komanda /dpranesimas .
    • Žaidėjui suvartojus narkotikus pakeista teksto (virš galvos) spalva į kitą.
    • Skelbimų kontoroje, parduodamos tr. priemonės informacijoje nuo šiol bus galima matyti tr. priemonės komplektacijos tipą.
    • Serverio administratoriai nuo šiol galės sugrįžti į savo pradines koordinates, kuriose buvo prieš panaudojant /to komandą.
  17. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.09.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.9)   
    • Visų aksesuarų sąraše aksesuarai bus atitinkamai indikuojami. Jeigu aksesuaras bus uždėtas, tokiu atveju burbuliukas prie aksesuaro pavadinimo bus žalios spalvos. Jeigu aksesuaras bus priskirtas prie favoritų, tokiu atveju burbuliukas bus oranžinės spalvos. Jeigu aksesuaras bus neuždėtas ir nebus priskirtas prie favoritų, tokiu atveju burbuliukas bus raudonos spalvos;
    • Pakoreguota žinutė informuojanti apie „Premium“ žaidėjo prisijungimą (nebebus žodžio „narys“);
    • Pakeistas banko užgrobimui skirtas laiko tarpas iš 60 minučių į 30 minučių;
    • Sutvarkyta verslų numeracija, kuomet produkcijos pirkime verslo ID nesutapdavo su sąraše esančiu ID;
    • Pašalinta /bausti užtildymo priežasties „Blogas /kviesti naudojimas“ (/kviesti sistema nebeturi iškvietimo priežasties nuo # 0.2.8 versijos atnaujinimo);
    • /kokainas atsirado papildomas pasirinkimas „Kas yra kokainas?“. Ten pateikiama daugiau informacijos apie kokaino paskirtį serveryje ir jo išgavimo būdą;
    • Barų lyderių viešo pranešimo komanda turės veikimo uždėlstumą, t.y. jeigu komanda buvo panaudoja nesenai, tai ją bus galima panaudoti antrą kartą tik po atitinkamo laiko tarpo;
    • Policijos racijoje nuo šiol bus pranešama apie kontrabandos atsiradimą;
    • Sukurta komanda /barai, kurioje galima peržiūrėti esamus barų lyderius;
    • Pakoreguotos picų ingredientų iškrovimo koordinatės;
    • Mechanikų komanda /mevaldymas pakeista į /mechanikas;
    • Nuo šiol nitro ir hidrauliką įdėti/išimti galės tik mechanikai;
    • Nitro nuo šiol baigsis po 30 kartų panaudojimo. Pasibaigus nitro mechanikai turės įmontuoti įrangą iš naujo;
    • Nitro galėsite naudoti be pauzių, t.y. paspaudus mygtuką įsijungs nitro ir veiks 20 sekundžių. Po 20 sekundžių nitro išsijungs. Tada vėl galėsite paspausti nitro įjungimo mygtuką ir vėl naudoti nitro. Nereikės laukti kol nitro „pasikraus“.
    • Atnaujinta baikerių veikla „Apleisti sandeliai“. Nuo šiol gaminti produkto paprasti žaidėjai nebegalės. Apleisti sandeliai taip pat nebeturi interjerų. Visas veiksmas buvo perkeltas į išorę. Apleisto sandelio zona nesibaigia tik ties sandelio ribomis. Ją sudaro didžioji dalis miestelio, kuriame yra sandelys.
    • Sumažinti policijos pareigūnų spec. ginklų duodami kiekiai. Per vieną kartą bus galima pasiimti maksimaliai 250 vnt. „Combat Shotgun“, 50 vnt. „Sniper Rifle“, 2 vnt. „Grenade“;
    • Iš „Enforcer“ automobilio policijos pareigūnai nebegalės pasiimti ginklų;
  18. Haha
    Egidijus_Keza sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  19. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.08.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.7)   
    • Atnaujinta aksesuarų sistema. Nuo šiol serverio žaidėjai aksesuarų iš skin dėžių (/sdeze) nebegaus. Aksesuarams sukurta atskira dėžė (/adeze), kurią galite gauti iškeitus kreditus panaudojus komandą /paslaugos. Aksesuarų dėžėje galite rasti keturių tipų aksesuarus pagal retumą. Tai nedažnas (mažiausiai retas), retas, epinis ir legendinis (rečiausias) aksesuarai. Kuo aksesuaras retesnis, tuo jo suteikiami bonusai yra geresni. Iš viso yra 10 bonusų: žaidėjo, darbo ir žvejybos patirties bonusai, gyvybių bonusas, šarvų bonusas, visų narkotikų bonusai, darbo algos bonusas. Kiekvienas aksesuaras turi atitinkamą bonusą, o kai kurie net po kelis bonusus.
    • Žaidėjų turimi aksesuarai buvo sunaikinti. Kaip kompensaciją už prarastus aksesuarus surengsime dalybas. Daugiau informacijos artimiausiu metu;
    • Nuo šiol žaidėjas galės užsidėti iki 6 aksesuarų ant savo kūno;
    • Nuo šiol žaidėjas galės turėti inventoriuje iki 50 aksesuarų (/aks arba /aksesuarai);
    • Sumažintas kokaino efekto laikas 5sek, 10sek, 15sek atitinkamai pagal kokaino grynumą 40%, 60%, 80%;









  20. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.08.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.6)   
    • Atnaujinta /sekti komanda. Nuo šiol nusikaltėlių sekimas nebebus toks paprastas koks jis buvo iki šiol. Norint sekti pasirinktą nusikaltėlį policijos pareigūnas turės būti reikiamu atstumu nuo nusikaltėlio. Jeigu policijos pareigūnas bus be tr. priemonės, sekimo atstumas bus labai mažas, jeigu policijos pareigūnas vairuos vieną iš darbinių tr. priemonių, tokiu atveju sekimo atstumas bus vidutinis. Jeigu policijos pareigūnas pilotuos sraigtasparnį, tokiu atveju sekimo atstumas bus didelis. Nusikaltėliui pasprukus iš atstumo, kuriuo jį gali sekti pareigūnas, sekimas autimatiškai nusitrauks;
    • Sekamas žaidėjas nuo šiol nebebus informuojamas apie policijos pareigūno pradėto sekimo pradžią;
    • Padidinti pervežėjų mažųjų krovinių laiko limitai skirti bonusams gauti;
    • Padidinti visų darbų atlygiai už atitinkamus veiksmus tarp +25% ir +50%;
    • Darbuose su pakvietimu padidintas atlygis už važinėjimą su darbine tr. priemone nuo 50€/min iki 65€/min;
    • Darbuose be pakvietimų padidintas atlygis už važinėjimą su darbine tr. priemone nuo 30€/min iki 40€/min;
    • Padidintas paslaugos „papildomas uždarbis prie algos“ bonusas nuo 10€/min iki 20€/min;
    • Dvigubai padidintas „Premium“ paslaugos algos bonusas (nuo 5€ iki 10€, nuo 10€ iki 20€ ir nuo 15€ iki 30€);
    • Namai „ID:8“ ir „ID:9“ gavo saulės baterijas ant stogų;
    • Sėdint tr. priemonėje nebegalėsite panaudoti veiksmų su komanda /10;
    • Nutraukus eventą stadijone esantys žaidėjai nebeturėtų užsibūginti kitame pasaulyje;
    • Nuo šiol panaudojus įrankių dėžę tr. priemonės baterijos pakrovimui, ji bus pakrauta +50%;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet įdedant pardavinėti „ID:16“ namą „FOR SALE“ lentelė atsirasdavo prie „ID:17“ namo ir atvirkščiai;
    • Nuo šiol /kviesti komandoje nurodyti iškvietimo priežasties nebegalėsite;
    • Pakeistos mokamų stovėjimo aikštelių kainos. 2€/min už parkavimą, 10€/min už parkavimą su krovimu;
    • Padidinti narkotikų vartojimo „cooldown'ai“. Hašas ir ratai pakeisti iš 10sek. į 30sek. Hera iš 10sek. į 60sek.;
    • Padidinta kokainos pardavimo maksimali kaina iš 2.000€ į 10.000€;
    • Padidinta amunicijos dylerio parduodamų ginklų kaina nuo 10€ iš 100€;
    • Sumažinti duodamų ginklų kiekiai gaunami iš kontrabandos paketų;
    • Sutvarkytos registruotos gramatinės klaidos;
  21. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.05.20 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.5)   
    Įspėjimas,
    Baikeriai turės lygius, kuriuos kelsis rinkdami statistiką. Svarbu įspėti, jog už statistikos tyčinį klastojimą žaidėjai bus blokuojami. Prašome žaisti sąžiningai.

    Kiti atnaujinimai,
    • Atsinaujino nelegalių ginklų sistema, todėl įvyko ginklų „wipe“. Tai reiškia, jog visus turėtus ginklus tr. priemonių bagažinėse ir rankose žaidėjai prarado. Nuo šiol ginklų parduoti nebegalėsite, galėsite jais dalintis su komanda /dginklas ;
    • Atsinaujino narkotikų sistema, todėl įvyko narkotikų „wipe“. Tai reiškia, jog visus turėtus narkotikus tr. priemonių bagažinėse ir rankose žaidėjai prarado. Nuo šiol narkotikų parduoti nebegalėsite, galėsite jais dalintis. Valdyti savo turimas narkotines medžiagas galite su komandas /nark . Nuo šiol narkotinės medžiagos bus skirstomos į keturias rūšis. Tai „Hašas“, „Ratai“, „Hera“ ir „kokainas“. Kaip jau žinote, kokainas yra „c-bug“ alternatyva. Suvartojus kokaino galite atitinkamą laiko tarpą naudotis „c-bug“ žaidimo klaida. Suvartojus „Hašo“ yra atstatomos žaidėjo gyvybės. Suvartojus „Ratų“ yra atstatomi žaidėjo šarvai. Suvartojus „Heros“ yra atstatoma žaidėjo gyvybės ir tuo pačiu šarvai.
    • Buvo atnaujinta bagažinių sistema. Nuo šiol bagažinėse galėsite laikyti ir kokainą. Ginklus ir atsinaujinusias narkotines medžiagas taip pat galėsite laikyti bagažinėje;
    • Teisėsaugos pareigūnams nuo šiol per /patikra lentelę kokainas taip pat bus fiksuojamas kaip narkotikas ir jį bus galima konfiskuoti;
    • Apleisti vagonėliai, skirti kokaino gamybai, keis poziciją kas 2 arba 3 valandas atsitiktinai;
    • /topai pasipildė TOP15 daugiausiai baikerių reputacijos taškų turinių žaidėjų sąrašu;
    • Policijos departamentas gavo naują veiklą – apleistų baro sandėlių krata. Du kartus per dieną policijos direktorius arba pavaduotojas galės inicijuoti sandėlių kratas. Už sandėlyje rastas produkcijos dėžes departamentas gaus finansinę premiją į darbo fondą;
    • Policijos departamentas gavo naują veiklą – didžiojo banko atgrobimas. Baikeriams užgrobus didįjį banką, teisėsaugos pareigūnai racijoje gaus pranešimą apie užgrobimą. Jeigu policijos departamentas spės neutralizuoti visus baikerius esančius banko viduje, kai pagrindinės saugyklos durys dar nėra atvertos – departamentas gaus premiją į fondą. Jeigu pagrindinės durys bus atidarytos, tokiu atveju policijos departamentas gaus premiją už kiekvieną pašalintą baikerį, kuris su savimi turės pagrobtus pinigus ar aukso luitą;
    • Policijos departamento ginklų piktogramai ir „Enforcer“ tr. priemonei buvo sumažintas laiko uždelsimas. Nuo šiol ginklus bus galima imti kas 1 minutę;
    • Policijos departamento „Enforcer“ tr. priemonė gavo šarvus;
    • Žymiai sumažinta tikimybė perdozuoti suvartojus kokainą. Suvartojus 40% grynumo kokainą – tikimybė perdozuoti yra 30%, suvartojus 60% grynumo kokainą – tikimybė perdozouoti 20%, suvartojus 80% grynumo kokainą – tikimybė perdozouoti 10%;
    • Į /persirengti įdėta galimybė persirengti į baikerio uniformas;
    • „Colt“ ir „Rifle“ ginklai išimti iš ginklų parduotuvės meniu. Šie ginklai tapo nelegaliais ir juos bus galima gauti tik atstovaujant vienai iš baikerių šutvei arba įsigijus šiuos ginklus iš amunicijos dylerio;
    • Prie barų sukurti taksofonai ir gėrimų aparatai;
    • Atnaujintas laikas serveryje. Nuo šiol iš ryto į dieną ir iš dienos į vakarą perėjimai bus vaizdingesni;
    Baikerių sistema,
    Pagrindinis šios serverio versijos atnaujinimo tikslas buvo atnaujinti nusikalstamas veiklas. Nusprendėme išmėginti kažką naujo, todėl visiems norime pristatyti barus. Serveryje iš viso yra du barai, tai „Blueberry“ ir „Montgomery“ miestelių barai. Šiuose baruose galite įsigyti alkoholio (0.0) jeigu jums yra 21-eri, bei gerai praleisti laiką su kitais serverio žaidėjais. Bet tai tikrai nėra viskas. Kaip barai be baikerių šutvės! Abu barai gali pakviesti serverio žaidėjus į savo baikerių šutves. Baikerių šutvės yra atsakingos už savo baro saugumą. Barui reikalinga apsauga ne tik tam, jog būtų apsaugos alkoholis. Baruose galite sutikti amunicijos dylerius, kurie bet kuriam serverio žaidėjui (išskyrus naujokus) gali pasiūlyti įsigyti nelegalų ginklą. Dyleris ginklus gauna iš baro, o baras gauna juos iš kontrabandos sandėlių. Kontrabandos sandėliai yra viena iš baikerių veiklų, kurios metu baikeriai kovoja dėl kontrabandos paketų. Jeigu baikeriai sėkmingai apiplešia kontrabandos sandėlį ir pristato visą grobį į barą, tokiu atveju baro sandėlius papildo ne tik amunicija, bet ir narkotinės medžiagos. Kiek ir kokių narkotinių medžiagų bei ginklų atsiras sandėlyje priklauso ir nuo to, kokį pasitikėjimo lygį turi baras prieš Meksikos kartelį. Kuo Meksikos kartelio pasitikėjimo lygis yra aukštesnis, tuo aukštesnio lygio kontrabandos paketus galima rasti kontrabandos sandėlio apiplėšimo metu. Meksikos kartelio pasitikėjimą barai gali didinti gaminant ir parduodant jam produkcijos dėžes. Produkcijos dėžes barai gamina apleistuose sandėliuose, kuriuose gali dirbti ne tik to paties baro baikeriai, bet ir paprasti serverio žaidėjai. Darbas apleistuose sandėliuose tikrai nėra toks paprastas kaip gali pasirodyti. Bet kuriuo metu sandėlis gali būti apiplėštas kito baro baikerių šutvės. Tačiau tai nėra blogiausia kas galėtų nutikti. Apleistuose sandėliuose gali apsilankyti teisėsaugos pareigūnui, kurie surengia kratą ir taip ištuština visas produkcijos dėžių lentynas! Kad blogiausia nenutiktų, tam užkirsti kelią gali baikerių šutvė. Baikerių šutvė turi atitinkamą laiko tarpą atsiimti apleistą sandėlį tiek iš kito baro baikerių šutvės, tiek iš teisėsaugos pareigūnų, kurie surengė kratą Jūsų apleistame sandėlyje. Atsiėmus sandėlį baras nieko nepraras. Tačiau jeigu baras sandėlio neatsiims, tokiu atveju priklausomai nuo sandėlyje buvusių produkcijos dėžių skaičiaus, baikeriai už sėkmingą apiplėšimą gaus kontrabandos dėžių, o teisėsaugos pareigūnai už sėkmingai įvykdytą kratą – piniginį atlygį į darbo pelną. Visų veiklų metu baikeriai kaups statistiką. Statistika bus aktuali baikerio lygiui. Kuo baikerio lygis yra aukštesnis, tuo aukštesnio lygio kontrabandos paketų amuniciją ir narkotikus baikeris galės naudoti. Statistiką palikus baikerių šutvę išsisaugoja. Tai reiškia, jog jeigu žaidėjas norės pailsėti nuo veiksmo baruose, galės drąsiai palikti šutvę ir bet kada sugrįžus atgal turės tą patį baikerio lygį, kurį turėjo prieš paliekant šutvę. Taip pat svarbu paminėti, jog barai nėra tiesiog nusikalstama veikla, kurioje tiesiog yra smagu praleisti laiką. Čia kiekvienas žaidėjas gali užsidirbti tikrai dideles pinigų sumas. Tai turbūt yra pagrindinis skirtumas nuo senų nusikalstamos veiklos sistemų. Vienas iš pagrindinių pinigų šaltinių yra didžiojo banko apiplėšimas. Čia baikeriams neužteks vien tik gerų šaudymo įgūdžių. Šioje veikloje pasitikrinsite savo, kaip komandos bendradarbiavimą tarpusavyje. Šios veiklos metu Jūsų pagrindinis priešas yra teisėsaugos pareigūnai, kurie darys viską, kad bankas ir jo pinigai būtų apsaugoti.

    Baro valdymas,
    Abu barus, tiek „Blueberry“, tiek „Montgomery“ valdo ir prižiūri serverio žaidėjai (toliau barų lyderiai), kurie gali valdyti baikerių šutvę, baro sandėlį, barui priklausančias tr. priemones, baikerių užduotis, apleisto sandėlio produkcijos gamybą ir jos pardavimą Meksikos karteliui. Taip pat baro lyderiai gali inicijuoti baikerių veiklas. Tai yra apleisto sandėlio užgrobimas, kontrabandos sandėlio apiplėšimas ir didžiojo banko apiplėšimas. Jeigu lyderis ne visada gali būti aktyvus, tokiu atveju jis gali paskirti dešiniąją ir kairiąją baro rankas, kurios tiesiogiai valdyti baro negali, tačiau gali inicijuoti visas minėtas veiklas.

    Baikerių valdymas,
    Baro lyderis gali pakviesti naują žaidėją į baikerių šutvę arba išmesti esamą. Taip pat baro lyderis gali peržiūrėti kiekvieno baikerių šutvei priklausančio žaidėjo statistiką, gali jam priskirti premiją, ginklus, narkotikus, uždėti pareigas (dešiniąją arba kairiąją rankas), peržiūrėti individualiai kiekvieno baikerio sandėlio išrašus.

    Barų sandėlys,
    Baro sandėlyje abu barai laiko savo amuniciją, narkotines medžiagas ir pinigus. Baro lyderis amuniciją, narkotikus ir pinigus gali priskirti baikeriams individualiai. Priskirtus ginklus, narkotines medžiagas ir premijas baikeriai gali atsiimti baro sandėlyje. Baikeriui palikus šutvę, viskas kas jam buvo priskirta sugrįžta atgal į baro lyderio rankas.

    Amunicijos dyleris,
    Kiekvienas žaidėjas atvykus į pasirinktą barą gali sutikti dylerį, kuris prekiauja amunicija. Jeigu žaidėjas nėra naujokas, jis gali įsigyti pasirinktą nelegalų ginklą. Svarbu įspėti, jog šie ginklai nėra legalūs, todėl susidūrus su teisėsaugos pareigūnais būsite nubausti už nelegalių laikymą. Kad amunicijos dyleris visada turėtų pakankamai ginklų, kuriuos galėtų parduoti, tuo turi pasirūpinti baro lyderis. Baro lyderis gali duoti dyleriui atitinkamą kiekį ginklų iš baro sandėlio, bei nustatyti ginklų kainą.

    Barų tr. priemonės,
    Barai turi dvi tr. priemones. Tai „Boxvillie“ tr. priemonę ir „Freeway“. Baro lyderis tr. priemones turi įsigyti. Turimą tr. priemonę baro lyderis gali perdažyti ir priskirti atitinkamam baikeriui. „Boxvillie“ tr. priemonės pagrindinė paskirtis yra kontrabandos paketų pervežimas, tačiau šią tr. priemonę galima naudoti ir kitose veiklose, nes ji turi papildomą šarvų apsaugą.

    Baikerių užduotys,
    Baro lyderis gali nustatyti „Target“ ir „Reach“ užduotis baikerių šutvei. „Target“ užduotyje baikeriams reikės pašalinti baro lyderio nustatytą taikinį. Už pašalintą taikinį baikeris gauna nustatytą baro lyderio atlygį. „Reach“ užduotyje baikeriai turės pasiekti nustatytą baro lyderio tašką naudojant dviratę tr. priemonę. Už pasiektą tašką baikeris gauna nustatytą baro lyderio atlygį.

    Apleistas sandėlis,
    Apleistame sandėlyje yra gaminamas produktas, kurį baras parduoda Meksikos karteliui. Kuo daugiau produkto baras parduos Meksikos karteliui, tuo aukštesnio lygio kontrabandos paketų bus galima gauti kontrabandos sandėlio apiplėšimo metu ir kito baro apleisto sandėlio grobimo metu. Apleistame sandėlyje produktas gaminasi automatiškai, tačiau prie gamybos gali prisidėti kiekvienas serverio žaidėjas ir taip papildomai pagaminti produkto, bei padėti barui užsitarnauti didesnį Meksikos kartelio pasitikėjimą. Baro lyderis apleisto sandėlio valdyme turi nustatyti kiek mokės už vieną pagamintą produkcijos dėžę. Pagaminus atitinkamą kiekį produkcijos dėžių, baro lyderis gali parduoti pagamintą produkciją Meksikos karteliui. Už parduotą produkciją baras gauną atitinkamą finansinį atlygį ir Meksikos kartelio pasitikėjimo taškų.

    Produkto gamyba apleistame sandėlyje,
    Kiekvienas žaidėjas (išskyrus teisėsaugos pareigūnus ir kitą baikerių šutvę) atvykęs į apleistą sandėlį gali pradėti darbą apleistame sandėlyje ir taip užsidirbti ne pačiu legaliausiu būdu. Produkto gaminimas yra labai paprastas. Pradžioje Jums reikės užsiimti darbo vietą, tada gausite užduotį susinešti reikalingus ingredientus produkto gamybai. Susinešus visus ingredientus turėsite atlikti keletą veiksmų, kurių metu paruošite produkcijos dėžę. Paruoštą dėžę turėsite nunešti į vieną iš lentynų. Už visą šį darbą gausite nustatytą baro lyderio atlygį.

    Barų veiklos,
    Barai iš viso oficialiai turi tris veiklas. Tai apleisto sandėlio grobimas, kontrabandos sandėlio apiplėšimas ir didžiojo banko apiplėšimas. Visos trys veiklos vyksta ribotą kartų kiekį per dieną. Apleisto sandėlio grobimą galima daryti du kartus per dieną. Didžiojo banko apiplėšimą galima daryti vieną kartą per dieną. Kontrabandos sandėlio apiplėšimas vyksta du kartus per dieną nuo 14:00 iki 21:00 valandos Lietuvos laiku. Visų trijų veiklų metu barai už sėkmingą įvykdytą veiklą gauna kontrabandos paketus arba finansinį atlygį. Taip pat svarbu paminėti, jog baikeriai veiklų metu kaupia statistiką, kuri reikalinga baikerių lygiams (apie baikerių lygius vėliau).

    Apleisto sandėlio grobimas,
    Apleisto sandėlio (kuris priklauso kitam barui) grobimą gali inicijuoti baro lyderis arba jo dešinioji ir kairioji rankos. Grobimą galima vykdyti bet kuriuo paros metu. Svarbu, jog grobimo metu būtų reikiamas aktyvių abiejų barų baikerių skaičius. Jeigu bus pakankamai aktyvių baikerių abiejuose pusėse, tokiu atveju apleisto sandėlio grobimas prasidės. Prasidėjus grobimui baikerių šutvė, kuri užgrobė sandėlį turės vykdyti lentynų apieškojimą, o kito baro baikerių šutvė turės kaip galima greičiau atsikovoti sandėlį. Jeigu per nustatytą laiko tarpą visos lentynos yra apieškomos sėkmingai, tokiu atveju atitinkamą laiko tarpą reikės išlaikyti užgrobtą sandėlį. Jeigu per nustatytą laiko tarpą sandėlis nebus atgrobtas, laimės baikerių šutvė, kuri užgrobė sandėlį ir taip gaus atitinkamą kontrabandos dėžių kiekį kaip atlygį, kuris tiesiogiai priklauso nuo rastų produkcijos dėžių apleisto sandėlio lentynose.

    Kontrabandos sandėlio apiplėšimas,
    Kontrabandos sandėliai nuo 14:00 iki 21:00 valandos, du kartus per dieną, gauna kontrabandos paketų papildymą. Apie papildymą abu barai yra informuojami baikerių racijoje. Kai baikeriai žino, jog papildymas atsirado viename iš kontrabandos sandėlių, pirma užduotis yra patikrinti kuriame sandėlyje yra atsiradęs papildymas. Pirma baikerių šutvė atvykusi į tą kontrabandos sandėlį, kuriame yra kontrabandos papildymas, galės užsiimti geriausias vietas. Pradžioje kontrabandos sandėlis bus uždarytas atitinkamą laiko tarpą. Per tą laiko tarpą abi baikerių šutvės galės kovoti tarpusavyje dėl geresnių vietų. Taip pat nereikėtų pamiršti ir teisėsaugos pareigūnų, kurie dės visas pastangas, jog kaip galima labiau apsunkintų kontrabandos paketų persivežimą į barus. Atsidarius kontrabandos sandėliui baikeriai galės pradėti kontrabandos paketų pakrovimą į „Boxvillie“ tr. priemonę. Pakrautus paketus reikės pristatyti į barą. Pristatymo metu kitas baras gali perimti paketus ir persikrauti į savo tr. priemonę. Teisėsaugos pareigūnai gali sunaikinti tr. priemonę kartu su visais kontrabandos paketais.

    Didžiojo banko apiplėšimas,
    Tai turbūt viena pelningiausių yra daugiausiai pastangų reikalaujanti barų veikla. Šios veiklos metu baro baikerių šutvė akis į akį stoja prieš teisėsaugą. Baikerių šutvės tikslas yra kiek galima daugiau pinigų pristatyti į barą, o teisėsaugos – apsaugoti banką ir jo pinigus. Banko apiplėšimas gali vykti bet kuriuo paros metu. Svarbiausia, jog būtų reikiamas aktyvių teisėsaugos pareigūnų ir baikerių skaičius. Pradėjus banko apiplėšimą baikeriai visų pirma turi pašalinti banko patalpose esančias visas vaizdo kameras ir surišti visus banko darbuotojus. Svarbu paminėti – viskas turi būti atlikta per keletą sekundžių. Kitu atveju įsijungs banko apsaugos sistema ir banko saugyklos durys bus užblokuotas. Tai reiškia tik vieną – banko apiplėšimas nesėkmingas. Pakartoti banko apiplėšimą baikeriai galės tik po 24 valandų. Jeigu per keletą sekundžių pavyksta sėkmingai vienu metu pašalinti vaizdo kameras ir nusitaikyti į visus banko darbuotojus, tokiu atveju teisėsaugos pareigūnai gauna pranešimą apie banko užgrobimą. Per tą laiką baikeriai kaip galima greičiau turi pateikti prie pagrindinių saugyklos durų ir jas atverti, jog pasiektų už jų esančius pinigus. Kad viskas vyktų sklandžiai visa baikerių šutvė turės dirbti kaip vienas kumštis. Vieni baikeriai turi surišti ir apieškoti banko darbuotojus. Kiti tuo metu turi užsiimti geriausias pozicijas gynybai ir pasiruošti teisėsaugos pareigūnų puolimui. Iki pagrindinių saugyklos durų baikeriai susidurs su įvairiausiais iššūkiais. Būtina bus atidaryti visas duris link saugyklos pagrindinių durų, taip pat būtina bus išjungti visas lazerių apsaugas. Duris, kurių nepavyks atidaryti, teks išlaužti grąžto pagalba. Atlikus visus veiksmus baikeriai pateks į pinigų saugyklos patalpas, kuriose galės rasti pinigų dėžutes ir aukso luitus. Kiekvienas baikeris su savimi galės pasiimti tik vieną aukso luitą. Saugyklos pinigų dėžutės galės atidaryti kiekvienas baikeris, kuris bus tam gabus. Norint atidaryti pinigų dėžutę, reikės iš trijų duotų skaičių sudėlioti tinkamą skaičių kombinaciją. Jeigu skaičių kombinacija bus teisinga, tokiu atveju dėžutė atsidarys ir baikeris paims dėžutėje esančius pinigus. Kiekvienas baikeris savo krepšyje turės tokią pinigų sumą, kurią paėmė iš banko saugyklos. Krepšius su pinigais baikeriai turės pristatyti į barą. Pristatymo metu jiems gali trukdyti teisėsaugos pareigūnai. Jeigu baikeris yra nušaunamas pareigūno, tokiu atveju jis praranda pinigus ir aukso luitą, kuriuos buvo paėmęs iš banko saugyklos. Pareigūnas už tokį nušautą baikerį gauna premiją į darbo pelną.

    Baikerio lygis,
    Kiekvienas baikerių šutvės narys dalyvaudamas veiklose ir atliekant atitinkamus veiksmus kaupia statistiką. Pagrindiniai veiksmai, už kuriuos baikeris gauna statistiką: apleistame sandėlyje lentynų apieškojimas, didžiojo banko apiplėšimo metu pristatyta atitinkama pinigų suma į barą, sudalyvavimas kontrabandos sandėlio apiplėšime, teisėsaugos pareigūno ir kito baro baikerių šutvės narių nužudymai. Už statistiką baikeriai gauna reputacijos taškų, kurie yra svarbūs baikerio lygiui. Kuo daugiau baikeris turės reputacijos taškų, tuo jo lygis bus aukštesnis. Kuo baikerio lygis yra aukštesnis, tuo aukštesnio lygio ginklus ir narkotines medžiagas baikeris gali naudoti. Tai reiškia, jog pradžioje baikeriai tikrai neturės pačių geriausių ginklų. Kiekvienas baikeris individualiai turės keltis savo lygį ir taip užsitarnauti savo vardą, jog galėtų naudoti pačią geriausią kontrabandą. Taip pat keliantis baikerio lygį baikeris gauna ir išskirtines baikerio aprangas.


  22. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp Kas yra barai?   
    Kas yra barai?
    Mūsų žaidimų serveryje visas nusikaltėlių gyvenimas vyksta baruose. Viso yra du barai, tai „Montgomery“ baras ir „Blueberry“ baras. Abu barai užsiima nelegalia veikla, kurios pagalba uždirba nešvaraus pinigėlio. Tuo pačiu metu abu barai konkuruoja tarpusavyje. Be visa to visą barų nelegalią veiklą kontroliuoja teisėsaugos pareigūnai. Kad barai sugebėtų tinkamai funkcionuoti ir atlaikyti spaudimą iš visų pusių Jiems reikalinga apsauga.
    Reikiamą apsaugą gali suteikti baikerių šutvė, kurią gali suburti abu baro savininkai. Kad suburta šutvė neišsilakstytų ir padėtų barui dominuoti nelegaliose veiklose, baro savininkas turės pasirūpinti, jog kiekvienas baikeris jaustųsi it namuose. Baras baikerius turės aprūpinti geriausia amunicija, maloniausiai svaiginančiais narkotikais, premijomis ir aišku įvairiomis užduotimis, kurios padės atsipalaiduoti po įtemptos veiksmo dienos. Turbūt skamba nuostabiai, tačiau teks paplušėti, kol pavyks išsikovoti vietą po saule.
    Kiekvienas baikeris dalyvaudamas nelegaliose veiklose renka statistiką. Surinkta statistika tokių veiklų metu yra reikalinga baikerio lygio pasikėlimui. Kuo baikerio lygis yra aukštesnis, tuo didesnį ginklų, narkotinių medžiagų ir aprangų arsenalo pasirinkimą turės baikeris. Tai reiškia, jog pirmą kartą tapus baikeriu kovos lauke negausite į rankas pačio galingiausio ginklo, turėsite užsitarnauti pagarbą ir įrodyti, jog esate to vertas. 
    Įrodinėti savo vertę galėsite nelegalių veiklų metu. Pagrindinė baro nelegali veikla yra produkcijos dėžių gamyba. Pagamintas produkcijos dėžes baras parduos pačiam Meksikos karteliui. Kuo daugiau produkto bus parduota, tuo baro lygis bus aukštesnis ir taip baras susikurs priėjimą prie aukščiausios kokybės ginklų ir narkotinių medžiagų. Abu barai gali užgrobti vienas kito apleistą sandėlį ir jį apiplėšti. Už sėkmingai įvykdytą apiplėšimą baras gaus kontrabandos dėžių, kuriose galima rasti ginklų ir narkotinių medžiagų. Apiplėštas apleistas baro sandėlys neteks atitinkamo kiekio pagamintų produkcijos dėžių. Taip pat teisėsaugos pareigūnai gali surengti kratas abiejų barų apleistuose sandėliuose, kuriuose vyksta produkto gamyba ir taip konfiskuoti dalį pagaminto produkto. Teisėsauga už sėkmingai įvykdytą kratą gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo pelną.
    Sekanti barų nelegali veikla yra kontrabandos zonos. Trys kartus per parą, tarp 16:00 ir 17:00, 18:00 ir 19:00 bei tarp 20:00 ir 21:00 viena iš galimų zonų tampa aktyvi. Kuomet kontrabandos zona yra aktyvi, dėl jos gali kovoti abu barai. Į bendrą veiklą gali įsitraukti ir teisėsauga. Priklausomai nuo zonos tipo, barai arba teisėsaugos atstovai renka taškus. Zonos gali būti trijų tipų. Tai išlaikymo, dominavimo ir bendras išlaikym ir dominavimo tipas. Išlaikymo metu taškai yra gaunami už buvimą zonos ribose. Dominavimo metu už priešininko nužudymą. Bendrame išlaikymo ir dominavimo tipe už abu, viršuje jau paminėtus veiksmus. Daugiausiai taškų per 45 minutes surinkusi pusė, laimi kontrabandos zoną ir gauna atitinkamą atlygį. Jeigu laimi baikeriai, gauna kontrabandos paketus. Jeigu laimi teisėsauga, gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo fondą.
    Paskutinė, bet tikrai ne prasčiausia veikla yra didžiojo banko apiplėšimas. Šioje veikloje baro užduotis yra užgrobti didįjį banką ir jį apiplėšti. Tai nebus pati lengviausia veikla, bet potencialiai tai galės būti viena pelningiausių baro veiklų. Kiek ši veikla bus pelninga priklausys nuo baikerių šutvės, kuri grobs banką ir teisėsaugos pareigūnų, kurie visais įmanomais būdais stengsis apsaugoti banką ir jo pinigus. Taip pat galime garantuoti, jog ši veikla yra viena iš įdomiausių, kadangi čia reikės ne tik šaudymo įgūdžių, bet ir komandinio žaidimo, kurio metu bus galima pasirinkti įvairias taktikas, nuo kurių priklausys grobimo baigtis, bei galutinis baro grobis. Jeigu teisėsaugos pareigūnams pavyks apsaugoti banką ir jo pinigus, tokiu atveju darbo pelnas bus papildytas solidžia pinigų suma. Jeigu vis dėl to baro baikeriams pavyks apiplėšti banką, tokiu atveju teisėsaugos pareigūnai privalės pasistengti, jog tie pinigai nenukeliautų iki baro. Už kiekvieną pašalintą baikerį, kuris su savimi turėjo banko grobį, teisėsaugos pareigūnai gaus premiją į darbo pelną.
    Kad po veiklų nebūtų nuobodu, baro savininkas galės sukurti „target“, bei „reach“ užduotis. „Target“ užduotis yra skirta taikinio nustatymui ir jo pašalinimui. Tarkim baro savininkas turės priešų, kuriuos norės tiesiog nužudyti. Už tokį nustatytą taikinio pašalinimą baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. „Reach“ užduotis skirta dviračių tr. priemonių virtuozams. Baro savininkas galės nustatyti pradžios tašką, bei pabaigos tašką, kurį baikeris turės pasiekti. Už sėkmingai pasiektą pabaigos tašką baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. Ši užduotis gali būti panaudota kad ir „stunt“ užduočių kūrimui.

    „Greenside“ administracija
    2021, gegužės 11d.
     
  23. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.02.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.4)   
    • Pakeisti žuvininkystės įmonės laivai iš „Reefer“ į „Coastguard“. Priežastis – „Coastguard“ yra žymiai greitesnis ir manevringesnis laivas;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas neturėdamas atrakintos trečios tr. priemonės vietos („/transportas“), galėdavo vis vien ją užimti su kita tr. priemone ir gauti pasiekimą;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas pridėtas į eventą ne per „/edalyvauti“, suvedęs komandą „/nedalyvauti“ būdavo perkeliamas į klaidingas koordinates;
    • Dviračių nuomos punktus nuo šiol galima rasti kiekvienoje žuvininkystės įmonėje, bei ūkininkų ir medkirčių bazėse;
    • Premium žaidėjai nuo šiol „/ptp“ teleportus galės nusistatyti tarp ūkininkų ir medkirčių bazių;
    • Pasirašius kontraktą su viena iš žuvininkystės įmonių, žemėlapyje bus pažymėti visi kibimo taškai „Z“ žemėlapio žymekliais;
    • Atnaujintas dienos laikas. Serveryje tems žymiai vėliau;
    • Pakoreguotas atstumtas kuriuo mechanikai galėdavo prikabinti kitą tr. priemonę prie „Tow Truck“ tr. priemonės;
    • Žymiai palengvintas „B“ kategorijos vairavimo egzaminas. Buvo atsisakyta situacijų ir teorijos klausimų. Ateityje teorijos klausimus planuojame perkelti į interjerą.
    • Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos;
    • Visos vietos, kuriose kimba žuvis, buvo sunumeruotos, tad bus paprasčiau pranešti kitiems žaidėjams, kurioje vietoje žvejojate;
    • Pažymėjus kibimo vietą su „/sonaras“ komanda ji bus pažymėta geltonu žymekliu žemėlapyje;
    • Sukurta nemokama maisto alternatyva. Prie atitinkamos medžių rūšies priėjus ir paspaudus „ALT“ galėsite patikrinti ar yra prinokusių obuolių. Jeigu rasite, tokiu atveju suvalgius atstatysite +5% alkio. Obuoliai atauga per tam tikrą laiko tarpą.
    obuolys.mp4
  24. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Rokas tarp 2021.02.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.3)   
    • Sutvarkytas pervežėjų rekordų atvaizdavimas, kai būdavo atvaizduojami ne tie išsirkovimų rekordai pagal pasirinktą didmiestį;
    • Papildyti „/topai“. Nuo šiol ten galite rasti „TOP15“ žaidėjus pagal žvejo patirtį ir pagal laimėtas rungtynes krepšinio aikštelėje;
    • Sutvarkyta klaida, kai įsigijus naują „Premium“ žaidėjo privilegiją likdavo galioti senos privilegijos įspėjimai;
    • Sutvarkyta klaida, kai kalėjime buvo galima naudoti „/ptp“ komandą;
    • Sutvarkyta klaida su mechaniku garažu, kai įvežus keleivį, jam nerodydavo kitų, aplinkui esančių, žaidėjų žinučių;
    • Perkeltos pervežėjų baldų pasikrovimo koordinatės į kitą vietą;
    • Pinjatos daužyti nebebus galima esant sužeistam (kai žaidėjas guli ant žemės);
    • Jeigu prieš perkant naują „Premium“ žaidėjo privilegiją turėsite dar galiojančią „Premium“ žaidėjo privilegiją, būsite įspėti apie tai, jog sena „Premium“ žaidėjo privilegija bus nutraukta;
    • Prie „/komandos“ pridėta informacija apie „/lenktynes“;
    • Mechanikai galės šiek tiek iš toliau užkabinti gervės kablį ant laužo;
    • Įdėta apsauga, jog žaidėjai negalėtų naudoti „/kokainas“ komandos kai žaidėjas yra surakintas;
    • Atnaujintos pervežėjų „spawn“ koordinatės. „Burrito“ ir „Rumpo“ nebe praras būklės, kai bus paimtos iš tr. priemonių piktogramos;
    • Ūkininkų tr. priemonių „spawn“ koordinatės pastumtos šiek tiek į priekį, jog pasiėmus tr. priemonę jos neatsitrenktų į už jos esančius objektus;
    • Administratoriui „/pzu“ rėžime nuo šiol tvarkingai atsinaujins informacija apie žaidėjo gyvybes ir šarvus;
    • Sutvarkyta klaida, kai po „CP“ evento žaidėjas buvo ištrinamas iš event dalyvių sąrašo ir žaidėjas nebegalėdavo panaudoti „/nedalyvauti“ komandos ir sugrįžti į savo pradinę poziciją;
    • Sutvarkyta klaida kai dirbant versle nuo žaidėjo nenusiimdavo dėžės kai žaidėjas ją atnešdavo į reikiamą vietą;
    • Sutvarkyta klaida kai nukrėstas šoko žaidėjas atsijungęs ir prisijungęs techniškai toliau buvo paveiktas tazerio, bet vizualiai galėjo judėti, tik negalėjo naudoti atitinkamų komandų;
    • „CP“ evento metu pasikeitus automobiliui, toliau išliks nustatymai tokie kaip „nitro“;
    • Sutvarkyta klaida, kad kai žaidėjas įlipdavo į mašiną su šalmu, prietaisų skydelyje rodydavo, jog žaidėjas yra užsisegęs diržą;
    • Sutvarkyta klaida, kai „/pzu“ metu įėjus stebimam žaidėjui į interjerą nebuvo rodomos žinutės administratoriui, kuris jį stebėjo;
    • Sutvarkyta klaida kai firmų vadovams nebuvo galima registruoti atrankos į sekantį mėnesį;
    • Sutvarkyta problema kai mechanikų garaže panaudojus „/sunaikinti“ komandą darbinė tr. priemonė neatsirasdavo į savo „spawn“ koordinates, jeigu ji stovėdavo lauke;
    • Sutvarkyta klaida kai žaidėjas žvejybos metu nutoldavo nuo laivo, sugrįždavo į įmonės teritoriją, žuvies iškrauti negalėdavo, bet prisijungus iš naujo, tai padaryti buvo galima.
    • Krepšinio aikštelėje, visų trijų žaidimų metu nebus galima naudoti „/edalyvauti“ komandos;
    • Nuo šiol bet kokiu atveju (nesvarbu kiek žaidėjas turi įtarimo) žaidėjui atsijungus būnant surakintu ar nukrėstu elektrošoku žaidėjas bus įkalintas papildomai 60 minučių + tiek, kiek jis turėjo įtarimo prieš atsijungiant;
    • Kalėjimo valgykloje padaryta galimybė pavalgyti;
    • Sutvarkyta, jog kokaino gaminimo metu, receptui nustačius 100% atitinkamo veiksmo reikalavimą, buvo galima sustoti tik prie 99%, kitu atveju gaminimas buvo nutraukiamas. Dabar maksimalus recepto atitinkamo veiksmo reikalavimas pakeistas į 98% (+/-1% paklaida);
    • Naudoti „/pwc“ komandos, įlipimo į tr. priemonę metu, nebebus galima;
    • Jeigu picerininkas yra surakintas, tokiu atveju jis pasiimti picos nebegalės;
    • Sutvarkyta klaida, kai nebuvo galima registruoti atrankos vėliau, nei dvi dienas į priekį;
    • Stotelė prie autobusų stoties nebuvo naudojama. Nuo šiol stotelė įeis į visus „PalominoCreek“ miestelio esamus maršrutus. Taip pat direktorius galės šią stotelę naudoti ir savo sukurtiems maršrutams;
    • Motoriniame keltuve užsisegti diržo nuo šiol nebebus įmanoma;
    • Mechanikams grąžinta galimybė užkabinti tr. priemonę su „+“ mygtuku. Pakitimas tik vienas, prikabinimo metu, mechaniko darbinės tr. priemonės „Tow Truck“ greitis turės būti lygus 0 km/h;
    • Buvo užblokuoti visi garažai, kuriuose buvo galima susitvarkyti tr. priemones už „RedCounty“ miestelių ribų;
    • Užblokuotos atitinkamos originalaus „GTA SA“ žaidimo žemėlapio klaidos, kuriomis naudojosi kenkėjai, jog pasislėptų nuo policijos pareigūnų;
    • Ištaisytos rastos gramatinės klaidos;
    • Ištaisytos rastos žemėlapio klaidos;
  25. Patinka
    Egidijus_Keza sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.2)   
    Atnaujinta pinjatos sistema. Nuo šiol serveryje nuo 8:00 iki 24:00 atsiradinės pinjatos miesteliuose, jas reikės sunaikinti spaudinėjant dešinįjį pelės klavišą. Žaidėjai padarę atitinkamai pinjatai žalos gaus prizą, bei vienas iš žaidėjų, padaręs pinjatai žalos, atsitiktiniu būdu, gaus pagrininį prizą, kuris yra dvigubai didesnis, nei standartinis prizas.
    Nuo pagrindų perkurta banko ir bankomatų sistemos. Visi langai bus labiau intuityvus. Taip pat atsirado naują funkcija, banke galėsite pažiūrėti bankinius išrašus, kada darėte bankines transakcijas. Naudojantis bankomatais Jūsų veikėjas bus animuotas, taip žaidime perteikiant daugiau gyvumo.


    Atsiradimo (spawn) vietoje pridėtas dviračių nuomos punktas. Pakoreguotos kainos žvejybos įmonių savininkams. Žuvų kainos parduodant į serverį svyruos nuo 56€ iki 75€. Pakeistos stovėjimo aikštelių kainos, nuo šiol paprastas parkavimas kainuos 10€, parkavimas su krovimu 20€. Pašalinta komanda /dmraktas, nes atnaujinus darbų transporto sistemą ji tapo nebereikalinga. Iš /info lentelės pašalinta informaciją apie tai koks direktorius yra žaidėjas, nes tai galima peržiūrėti per /direktoriai komandą. Pridėta daugiau vietų kur galima atsisėsti ant suoliukų. Naudojant peilį saugioje zonoje, Jūs jį visiškai prarasite. Esant /edalyvauti evente, Jums neveiks /ptaisyti, /pgydytis, /vaistinele, /mirankiai komandos. Pridėta daugiau veikiančių gėrimo aparatų vietų. Padaryta, kad žvejojant nebegautumėte AFK lentelės kuri trukdo žvejybai. Pdaryta, kad /ptp komandoje iškarto matytumėte teleporto pavadinimą. Sutvarkyta, kad pervežėjams kontraktų pervežimu rekordus rodytu tikslia seka. Sutvarkyta, tvarkos prižiūrėtojams paramos suteikimo komanda. Sutvarkyta, kai po serverio restarto daugelis žuvies kompanijų prarasdavo savo aktyvius kontraktus. Sutvarkyta, kad picerininkai iš sandėlio galėdavo pasiimti picas be darbo aprangos. Sutvarkyta, kad kortu žaidime retkarčiais iškritus tūzui būdavo blogai suskaičiuojama kortų reikšmė. Sutvarkyta, kad negrodavo PWR radijo stotis. Sutvarkyta, kad tr.priemonių turguje viena tr.priemonė atsirasdavo apsisukusi ne ta kryptimi. Sutvarkyta, kad baldų parduotuvėje vienas baldas buvo ne savo skyriuje ir neatitiko pavadinimo. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.