Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Džeremis

Neaktyvus

  • 54

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Džeremis paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 29 2018

Džeremis turėjo mėgstamiausio turinio!

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

2.203 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Campbell_Marino Kam bus naudojamas kanalas?: frakcijos tikslams, kol neturime oficialios. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau.
  2. THE TIMOFEYEV CONNECTION COG. 

    Anketos startuoja jau šiandien, norintys užpildote:

     https://goo.gl/forms/8cKkQMQk7FeQgsZ32 

    ir susisieksime privačia žinute forume, sėkmės pildantiems! Rytoj jau griausim pasaulį:)

    1. Kenshin_Yona

      Kenshin_Yona

      ai ir padaryk kad tame telegrame eitu rashyt nes neina

    2. Džeremis
    3. Ganja_Wayne

      Ganja_Wayne

      Ateiciau bet nebelosiu gs

  3. norinčius prisidėti prie frakcijos veiklos, laukiu jūsų pm, frakcija dar nėra pilnai startavusi.
  4. Žmogaus kūnas ir organizmas auga ir išlieka jaunas iki 25-26 metų, praėjus šiems metams žmogaus kūnas pradeda tik sensti, tai dideli šansai, kad vis dar gali ūgtelt kelis centimetrus.
  5. no comments, už. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  6. BŪTENT! Pagaliau vienas iš normalesnių komentarų! Viskas yra įmanoma ir viską įmanoma keisti, kokius aš skaičiukus ir kelis ne tokius žodžius parašiau, tai viską galima keist.
  7. Nu juk nepriimkit visi taip už rimtą, kas šovė į galvą, tą ir rašiau. Nebūtinai viskas turi būt įgyvendinta. Tebūnie, gal ir nereikia nei tų signalizacijų, nei nieko, nes dauguma ir taip nemokėtų žaist, nes ir dabartinių komandų neišnaudoja. Nieks nesako, kad reikia būtinai kas 20km daryti padangų dylumą, gali kiek nori padaryt, aš rašiau tik kaip pavizdį, nei šilta nei šalta, ar 10 ar 100 ar 1000 km jos susidevės.. O dėl animacijų, yra kas jas naudoja, ypač fotografijom/filmavimui, tokias animacijas paskutinį kartą mačiau prieš 4-5 metus freeroam'e. P.S. Kokios čia nesąmonės? Kad pasiūlau
  8. Todėl ir rašiau daugybę idėjų, kokių minčių turėjau, tokias ir rašiau, vienoms pritariat, kitoms ne, visi turim savo nuomonę. Būtų labai šaunu, kad bent jau vieną įgyvendintų, nors nelabai tikisi. Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) (naudok daugybinį citavimą)
  9. Na esmę supratot, o daugiau galima prigalvoti įvairiausių situacijų.
  10. Na jo, GRPiniai nėra matę tokių sistemų, tikiu, kad nemokėtų net žaisti po tokių idėjų įgyvendinimo, tiek to. Ačiū už nuomonę.
  11. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy Miller • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas bus pateikta žemiau, būtų kvaila aprašyti visus pasiūlymus su atskiromis temomis. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų žaidimą, atsirastų naujų sistemų, viskas būtų paprasčiau ir įdomiau. Palieku viską jūsų teismui. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -. Įdėti policijos/swat malunsparniuose virves, išlipant iš malunsparnio išsitiestų virvė ir or
    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. Džeremis

      Džeremis

      Nepatinka, nepildyk. Koks man tolkas iš tavo tų žinių parašytų anketoj, jeigu aš tavęs nebūsiu girdėjęs niekad?

    3. Dvl Gang
    4. Džeremis

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.