Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Justas_Jucius

Neaktyvus

  • 825

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 12

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Akcija „Aukok Milijoną“
    Tavo milijonas – mūsų euras!
    Kiekvieno mėnesio gale surinktos Jūsų aukos keičiamos į realius pinigus ir pervedamos žaidėjų išrinktai organizacijai. Aukoti galima žaidimo pinigus žaidimų serveryje, nuvykus į „Escobar St.“ dar kitaip žinomą kaip žaidėjų „spawn“ vietą. Suradus piktogramą ir užlipus ant jos galite paaukoti pasirinktą pinigų sumą. Mėnesio gale kiekvienas paaukotas milijonas bus skaičiuojamas kaip vienas realus euras.
    Apie kiekvieną pervestą auką atskirai informuosime šios temos atsakymuose. 

    Projekto administracija,
    2023, gruodžio 4d.
  2. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Maxim_Kinderis tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Labas visiems, įdomus dalykas tos “beždžionės“. Keista, kuomet žmonės tiek daug laiko praleidę serveryje naudojasi tokiais dalykais, taip tai tavo klaida, jog kažkas iš jų galėjo prieiti prie to pulto, tačiau kaip bebūtų, kam reikėjo taip elgtis? Koks iš to tikslas? Bandyti kažkam pakenkti, kas logiškai mąstančiam žmogui turėjo būti aišku, jog tai padaryti yra beveik be šansų.... Jo, kažkiek sugadinta ekonomika, bet manau nėra to blogo kas neišeitų į gerą.
    🌠                         🌠
    Idėja, kaip atgaivinti serverį turbūt yra vienas geriausių sprendimų. Reikia suprasti elementarų dalyką, jog kažkokio žaidimo sukaupti turtai gali padėti realiam  asmeniui ar gyvūnui. Tikiuosi, jog bendruomenė į tai atsižvelgs ir taip padės ne tik serveriui, bet ir skurstantiems ar alkaniems. Linkiu visiems parodyti savo širdis ir sėkmės, gražių visiems ateinančių švenčių.

    https://imgur.com/a/2Sbvc0s
     
  3. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  4. Pasimetęs
    Justas_Jucius sureagavo į Ema_And tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 48 dienas
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ateina laikas, kai tenka suaugti ir visą dėmesį skirti šeimos kūrimui- pačiam geriausiam laikotarpiui. Smagu buvo prisiminti senus laikus ir pasibūti su visomis kolegomis. Ypatingai dėkoju tiems, kurie šį laikotarpį padarė žymiai įdomesnį- @Demarcus_Norwood @Rajonski_Prakuror @Ekem_Slamstas @Bobikas_Armanis @Tomukas_Tomas @Rolandas_Huba @Tautvydas_Udravich @Lukaz_Workout @Tomas_Honor ir kitiems! Ačiū už galimybę prisiminti viską- @Migelis_Zhebtuvelis. Sėkmės, galbūt dar susitiksime!
  5. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime mechanikų valdžią,   
    Naujasis Mechanikų įmonės vadovas
    Sulaukėme iš viso 6 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra yra aprašoma apačioje ir koduojama data bei laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. Jeigu identifikuoti savęs vis dėlto nepavyksta, galite kreiptis forumo asmenine žinute dėl patikslinimo. 
     
    KANDIDATAI,
    11.06 17:20 – etatinis pildytojas, dar sunku suprasti, ar iš tikrųjų sunku suvokti dalyvavimo tvarką ar esi eilinis interneto pokštininkas. Jeigu suprasti iš tikrųjų sunku, siūlyčiau savo vertę bandyti įrodyti kitais būdais, pvz. aktyvus reiškimasis firmos veikloje, pavaduotojo siekimas įmonėse ir pnš. Bet kokiu atveju ačiū už tavo laiką, kad ir kiek jo reikalavo ir sėkmės.
    11.08 01:55 – naujokas serveryje, tačiau ne SAMP žaidime. Šiek tiek krito į akį tai, kad daliniesi savo patirtimi kitame lietuviškame serveryje. Jeigu atrodo ši patirtis naudinga, būtų gerai paminėti ir savo slapyvardį ar kažką, kaip galima būtų tave ten identifikuoti ir susidaryti šiokią tokią nuomonę. O šiaip, mūsų serveris jau veikia toli gražu ne pirmus metus, todėl būtų labiau tikslinga savo patirties užsidirbti ir čia. Šiaip laiškas neblogas, galima daryti prielaidą, kad iš tikrųjų turi patirties direktoriavime. Kaip ir sakai, jei nepabandysi tai ir nežinosi, tad labai ačiū, kad pabandei. Mano siūlymas tau dar šiek tiek pažaisti serveryje, susidaryti tvirtesnę nuomonę apie firmas, kadangi praėjo daug metų, tam tikri dalykai galėjo ir pasikeisti (juolab, kad ir serveris naujas), o šis pildymas tikiuos nenueina veltui ir teks pamatyti dar tavo laišką, tik jau stipresnį, su konkretesnėmis idėjomis ir firmos vizija. Dar kartą ačiū, kad dalyvavai.
    11.08 18:14– dažnai serveryje pastebima persona. Pirmiausia anketoje labai patiko tavo specialybė, kuo galėtum garantuoti, jog visos forumo temos bus pateiktos tvarkingai ir skoningai. Žinoma, tai tikrai ne pagrindinis aspektas, bet turi šiokį tokį pliusą. Apskritai laiškas išdėstytas protingai, matosi, kad esi tikrai brandi asmenybė. Labai naudinga, kad užsimeni apie treniruotes firmai, matosi, kad teko jose dalyvauti ar net jas vesti. Tik kelia neramumų tai, kad savo anketoje visiškai neužsiminei apie bene svarbiausius dalykus firmoje, t.y. rangų ar kitos forumo sistemos. Šie aspektai dažnai būna tas dalykas, kuriuo remiasi darbuotojas planuodamas įstoti. Taip pat norėjosi, kad būtum labiau kritiška ir įžvelgtum problemų ir pasidalintum galimais jų sprendimais. Kandidatūroje yra tiek pliusų, tiek minusų. Minusai, mano nuomone, išlenda todėl, kad firmoje dirbta mažai arba labai seniai ir dėl to sunkiai generuojasi idėjos, kas prieštarauja anketoje minimam „kūrybiškumui“. Ačiū už pateiktą kandidatūrą.
    11.10 00:52 – serverio senbuvis, kurio reputacija yra labai diskutuotina. Nors stambių pažeidimų pačiam asmeniškai pastebėti neteko, dalis serverio senbuvių užsimena apie tave ne itin gerais žodžiais, kas gali iššaukti prielaidą, kas prisidirbęs buvai labai nemažai. Džiugu, kad pats to neslepi, daliniesi savo klaidomis ir žadi jas išspręsti bei pasukti savo reputaciją į teigiamą pusę. Pradedant kalbėti apie firmą, labai jaučiasi išsiblaškymas, nors ir pasirinkta anketos forma ir to turėtų būti išvengiama. Pavyzdžiui, klausime apie problemas firmoje šiuo metu, kalbama apie buvusį firmos direktorių, norėtųsi, kad klausimai būtų skaitomi atidžiau. Kalbant apie idėjas, nelabai patiko tas, kad vos ne kiekvienai firmos sferai bus po instruktorių, vadybininką ar kokį kitą prižiūrėtoją. Kyla klausimas, ar įvairūs prižiūrėtojai tikrai reikalingi dabartiniame SAMP? Ar negalėtų rolių prisiimti pats direktorius? Šiaip anketoje galima įžvelgti gerų minčių, bet norėtųsi, kad viskas, kas pasakoma pintųsi tarpusavyje ir sukurtų bendrą firmos vaizdą. Dabar jį susidaryti buvo sunku. Ačiū už dalyvavimą.
    11.12 22:23 – serveryje teko anksčiau pastebėti kaip aktyvų, paslaugų darbuotoją. Pastarąjį mėnesį ar kelis mačiau tave rečiau, tačiau smagu, kad grįžti į serverį ir išbandai savo šansus šiuose rinkimuose. Laiškas parašytas pagal savo struktūrą, tačiau viskas, ko buvo paprašyta yra atsakyta ir nenukrypta nuo temos. Priešingai nei pastarieji kandidatai, esi paruošęs savo firmos viziją, pagrindinius aspektus, kurių prireikia direktoriui įkuriant savo firmą. Tiesa, man rangų sistema nepasirodė labai įdomi, manau, kad yra tam tikrų kabliukų, kuriuos būtų galima geriau apdirbti. Tačiau, gerą pliusą užtarnauja aprašomos papildomos sistemos, veiklos, kas leidžia suprasti, jog firmoje vyrautų nemažo užimtumo įvairovė. Ačiū labai už kandidatūrą.
    11.13 00:36 – nemažai serveryje matomas žaidėjas. Esi buvęs direktoriumi, pavaduotoju, bet norėtųsi, kad jeigu kalbi apie patirtį, pasidalintum plačiau savo pasiekimais, argumentuotum, kodėl tavo firma buvo vadinama „geriausia“. Šiaip atrodai pasikaustęs, žinantis ko nori ir skleidei visai gerą energiją. Labai nepatiko tokie išsireiškimai, kad SAMP 2024 metais (kurie dar tik artėja) yra neįdomus, iškart kilo klausimas ką čia artėjančiais 2024-aisias veiki pats ir kaip planuoji sudominti savo darbuotojus? Vėliau lyg ir pradėjai pats tam prieštarauti, tad nusprendžiau interpretuoti tai kaip netiksliai išdėstytas mintis, nes atrodo, turi ką pasiūlyti. Taip pat sumaišei 2 paskutinius punktus vietomis, niekaip jų nepavadindamas. Jeigu nebūčiau pasitikrinęs, atrodytų, kad labai nusišneki. Apskritai, laiškas atrodė labai nuoširdus, siūloma užimtumo darbuotojams, yra pateikta nemažai idėjų. Didžiausias minusas tas, kad kaip ir pats minėjai esi „žalias“ mechanikuose. Ačiū už kandidatūrą.

    SPRENDIMAS,
    Praktiškai kiekviena kandidatūra pagirtina, buvo sunku rasti greitą sprendimą. Po anketų apžvelgimo, kelias valandas informaciją apdorojau, vertinau kiekvieno pliusus, minusus, tačiau kandidatūrose geriausiai atsispindėjo Hikaro_Masati ir Jake_Willson pasiruošimas pareigoms. Jake, mano žiniomis nėra buvęs direktoriumi ar pavaduotoju, tačiau turi nemažą patirtį ir supratimą apie serverio firmas. Hikaro, patyręs serverio valdžioje, bet nelabai turi daug patirties būtent mechanikų firmoje. Šį kartą labiau sužavėjo Jake'o pasiruošimas ir noras. Sveikinimai!

  6. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Maxim_Kinderis tarp Atsiliepimas apie projektą - Maxim_Kinderis   
    WowWowWowWow
    Sveiki, gerbiamieji, pastebėjau jog paskutinis atsiliepimas apie šį serverį buvo parašytas prieš maždaug 3 metus, todėl nusprendžiau atgaivinti šią skiltį. Prieš pradėdamas dėlioti savo mintis apie serverį, ko jam trūksta, kas jame gerai ir panašiai, noriu visų paprašyti mano nuomonę priimti objektyviai, esu naujokas ir kai kurios dalykus galiu įvertinti ne taip, kaip jie turėtų būti vertinami, todėl nepatingėkit parašyt kritikos, pastabų ir apie tai labiau pakalbėsime, ačiū bei malonaus skaitymo.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio bendruomenė,
    Serverio bendruomenė turbūt yra vienas didžiausių aspektų į šviesią serverio ateitį. Neslėpsiu, tačiau šio serverio bendruomenė nieko nesiskiria nuo kitų serverių, kaip ir visur, taip ir čia - pilna “GANGSTERIŲ“ kurie mano esantys geresni vieni už kitus. Bazarina daugiau nei duoda naudos šiam serveriui, bet jo nieko keisto, toks lietuvių mentalitetas, jų manymu maroziškas elgesys yra tikro vyro pavyzdys. Kur aš lenkiu? Viskas labai paprasta, serveryje yra labai daug senbuvių, kurie jau tarpusavyje yra nusistovėję ir naujokui pritapti yra labai sunku, ko pasekoje dauguma naujokų pažaide pora valandų, serverį palieka visam laikui. Puikus pavyzdys, man pradėjus žaisti šiame serveryje buvo labai sunku įsilieti, kadangi serverio senbuviai važinėja su mašinomis ir tave šaudo, trukdo kažkaip įsiliet į žaidimą, kas labai užknisa ir norisi /q, bet aš tai atlaikiau ir pasilikau čia žaisti. Kitas dalykas, daugumos serverio senbuvių bendravimas yra labai savotiškas, atrodo jog bendrautum su žmogumi, kuris visą savo gyvenimą praleido vienkemyje ir nėra bendravęs su žmonėmis, tačiau faktas jog ne visi tokie, vardais nevardinsim. Taigi, bendrai paėmus serverio bendruomenės bendravimas tikrai nenustebino, bet turbūt kažko daugiau ir nereikėjo tikėtis. Serverio bendruomenę vertinu 6/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio sistemos,
    Štai viena iš serverio natų, kuri tikrai sukelia šypseną veide. Serverio sistemos tikrai yra įdomios ir realistiškos. Man atėjus iš kito serverio, galėčiau kiek nedrąsiai teigti, jog tai vienos įdomiausių mano matytų sistemų. Reikia pabrėžti, jog visiškai viso serverio, darbų ir panašiai sistemų dar nežinau, tačiau man užteko pabūti paprastu civiliu bei taksistu, jog drąsiai galėčiau tai teigti. Elementariausias dalykas, kuris turėtų priversti Jus tikėti mano žodžiais, niekada negalvojau jog GTA žaidime galėčiau taksi darbe išdirbti ilgiau nei pora valandų. Esu veiksmo žmogus ir tikrai nemėgstu ridos kelimo, tačiau čia buvo išimtis. Taksi darbas pasirodo gan įdomus, yra šiokio tokio “veiksmo“ nereikia kelti pastovei ridos iš neturėjimo ką veikti, tiek /tuzduotis, /marsrutai, /iskvietimai suteikia serveryje prasmės būti taksistu ir praleisti savo laisvą laiką. Taipogi mano žiniomis ir darbai be pakvietimo turi tam tikrą savo darbo specifiką, kuri neleidžia nuobodžiai jose dirbti, tikrai WOW ir smagu žaisti šiuolaikiškame serveryje į kurį yra įdėta tikrai nemažai darbo. Serverio sistemas vertinu 9/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio administracija,
    Didžiausi laurai keliauja pagr. serverio administracijai, kuri sugebėjo sukurti realistišką aplinką serveryje, jog jame nebūtų nuobodu žaisti. Tačiau man užkliuvo vienas dalykas, nemokami serverio administratoriai, labai pasigedau jų darbo pačiame serveryje, bandymo įtraukti žaidėjus į žaidimą įvairiomis veiklomis ir panašiai, netgi kai kurie serverio administratoriai nesugeba pagarbiai bendrauti, kas yra iš tikrųjų labai keista ir sukelia klausimų, tai kaip gi čia atrenkama komanda? Kaip bebūtų gaila, pirmomis valandomis serveryje nesulaukiau jokios pagalbos iš serverio komandos ir prie visko turėjau priprasti savarankiškai, manau tikrai trūko jų pagalbos, jog galėčiau greičiau įsivažiuoti į serverį ir pradėti čia žaisti, tačiau sukurtų sistemų dėka vis dėl to man pavyko priprasti prie šio serverio. Pagr.Administraciją vertinu 9/10, projekto komandą 6/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio paslaugos už realius pinigus,
    Kažkokio įspūdingo pasirinkimo paslaugose neteko matyti, mano manymu kai kurie dalykai yra per daug pervertinami ir sukeltos per didelės kainos. Visgi, kaip naujokas kitiems naujokams patarčiau įsigyti VIP narystę, kuri tikrai palengvina žaidimą serveryje. Serverio paslaugas vertinčiau 7/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio žaidėjų pagalba naujokui,
    Kaip ir minėjau prieš tai, to labai trūko. Pagrindiniai pagalbininkai įsilieti į serverį buvo serverio sistemos, gidas. Buvo keletas ir paprastų žaidėjų, kurie padėjo tai padaryti, bet kaip ir minėjau labai gaila, jog iš projekto komandos kažkokios didesnės pagalbos sulaukti nepavyko. Pagalbą naujokams vertinčiau 7/10. 7 Tik todėl, jog serveryje yra geros sistemos, kurios tai padėjo padaryti ir keletas paprastų serverio žaidėjų.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio veiksmas(Šaudynės),
    Jau teko pabūvoti viename iš serverio barų, kuriame spėjau sudalyvauti keletame veiksmų. Veiksmo principas(kontrobanda) labai paprasta sistema, tačiau tas paprastumas ir žavi, nėra pridėta bereikalingų serverio “veiksmų“ animacijų ir panašiai, veiksmas vyksta tolygiai panašiai, niekas nesikeičia todėl priprasti buvo labai lengva, pats veiksmo sukurys, kuomet vyksta susišaudymas tikrai įtraukė į žaidimą, pagaliau galėjau bent minimaliai pasijusti ne “mėsa“, kadangi čyterių ne taip ir daug, o jeigu ir naudoja kokius aimus, tai tie aimai iš aliexpresso. Viena iš rimtesnių sistemų turbūt buvo banko apiplėšimas, tačiau apie tai kažko pakomentuoti negaliu, nes vis dar iki galo nepavyko suprasti, kaip ten viskas veikia. Pabaigai noriu pridurti vieną didžiausių serverio bugų, kurį teko pamatyti, tai šaudymosi arena, nežinau kas su ja negerai, bet ten neblogas bugynas ir kibimas. Žaidėjui kimba vos kas 3,4 kulkos, pingo kaltinti negalime, kadangi mano pingas svyruoja tarp 40-50, žaidėjų į kurios buvo šaudoma, pingas buvo panašus į mano. Serverio veiksmą vertinu 8/10, šaudymosi areną 5/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio apibendrinimas,
    Serveryje tikrai įdomu žaisti, visas bendruomenės spragas ir panašiai kompensuoja geros sistemos. Žinoma, jog dar yra daug kur tobulėti, tačiau tobulumui ribų nėra. Tikiuosi, jog šis serveris plėsis ir su kas diena šio serverio kokybė vis gerės, ačiū kas skaitėt, atsiprašau už klaidas. Serverio įvertinimas 8/10.
     
    Galit teisti, bausti, ginčytis,
    dar manau tikrai daug ko nepaminėjau,
    todėl ateityje tema gali būti pildoma....
     
     
  7. Ačiū
    Justas_Jucius sureagavo į Edvinas tarp Tnt_Edwax (Ignas_Eox) užblokavo Manny_Pacquiao   
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/kt8WVE9
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/36b5VTn
  8. Haha
    Justas_Jucius gavo reakcijąMantvis_Bmw tarp Justas_Jucius užtildė Pokemon_Hate   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/70UKi2D
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/89aaenK
  9. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Edvinas tarp Peikiu Bitee_Maja   
    Administratorė pripažino, kad šioje situacijoje padarė klaidą panaudodama „ADMIN“ komandas. Kadangi administratorė pirmą kartą padarė pažeidimą, jai buvo paaiškinta, kaip turėtų tinkamai elgtis tokioje situacijoje.

    Administratorė nebus baudžiama.
    Tema rakinama.
  10. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Bitee_Maja tarp Peikiu Bitee_Maja   
    Sveikas Titai,
    Pradėsiu nuo pirmo vaizdo įrašo, pripažinsiu, jog suklydau panaudodama komandas ne pagal paskirtį, o antram vaizdo įraše dalyvavau Ignas_Eox rengiamame evente, todėl panaudojau /gydytis komanda, kas vis tiek nieko nekeičia - išlieka mano kaltė. 
    Aplamai iš savo pusės ką galiu pakomentuoti apie šį papeikimą, taip suklydau dėl /gydytis ir /ptp komandų, bet nematau žmonių kurie būtų nukentėję dėl šito dalyko apart jūsų, jog nepavyko nušauti manęs, įrodymų iš savo pusės jokių neturiu, tad belieka sulaukti verdikto iš Roko arba Edvino.  
     
  11. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Red County Ligoninės valdžia,   
    Naujoji Red County Ligoninės valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 8 kandidatūrų, iš kurių 6 vertos dėmesio ir detalesnio laiško analizavimo. Atrinkti kandidatai dalyvavo I-ame etape ir buvo įtraukti į rinkimų vertinimo lentelę. Jų slapyvardžiai koduojami data, kada buvo paskelbtas kandidatūros pranešimas. Jeigu neatsimenate, kada skelbėte pranešimą, galite pasikonsultuoti forumo asmenine žinute. Iš šešių, į antrą etapą pateko 2 kandidatai, kurie gavo papildomą užduotį.
     
    I-ASIS ETAPAS
     
    II-ASIS ETAPAS
    Iš 6 tikrai stiprių kandidatų teko atrinkti 2. Atrinkti kandidatai sužavėjo gera savo laikysena serveryje, laiške pasižymėjusiu kritiniu mąstymu, konkretumu, sudomino mane, kaip Direktorių prižiūrėtoją. Pasirinkau tęsti rinkimus kartu su @Benito_Cartel ir @Ema_And. Abu kandidatai šiek tiek panašūs, abiems svarbus aktyvus darbuotojų įveiklinimas, abu turėjo pasiruošę preliminarią firmos struktūrą, ko pritrūko likusiems 4 kandidatams. Kadangi kandidatų laiškuose buvo galima rasti panašumų, abiems Discord žinute buvo pateikta užduotis konkrečiau nupasakoti, kaip veiks darbuotojų veiklos. Tiek vienas, tiek kitas rinkimų dalyvis pasirodė labai gerai, tačiau Emilijai pavyko įtikinti mane labiau.
    Pasveikinkime naująją Ligoninės direktorę!

     
     
  12. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Ignas_Eox tarp Ignas_Eox užblokavo Misha_Markov   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  13. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Atrankos metu sulaukėme 16 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 5 žaidėjai iš kurių išsirinkome 2 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.
    Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:
    Iš kai kurių žaidėjų norėtųsi daugiau iniciatyvos. Kaip pavyzdžiui idėjų siūlymas ar panašiai; Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas; Kompetencijos stoka; Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte; Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:
    @Bitee_Maja
    @Ignas_Eox
    Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
    „Greenside“ administracija
  14. Patinka
    Justas_Jucius gavo reakcijąBenito_Cartel tarp Justas_Jucius užtildė San_Xenon   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/EpIeOFo
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/EpIeOFo
  15. Patinka
    Justas_Jucius gavo reakcijąBenito_Cartel tarp Eurolyga 23/24   
    🏀Eurolyga 23/24
    Artėjant naujam eurolygos sezonui nusprendžiau suorganizuoti eurolygos draftus. Nuoroda kur rasite daugiau jums naudingos informacijos:  https://fantasy.basketnews.com/lt
    Informacija:
    1. Viskas vyktų basketnews fantasy platformoje ir taškai būtų skaičiuojami pagal modernia sistema, daugiau info rasite aukščiau esančioje nuorodoje.
    2. Startinis dalyvio mokestis - 5€ ( kad būtų smagiau varžytis). Kad pinigai būtų saugus, jie būs pervedami į greenside.lt sąskaita. 
    3. Dalyvio mokestis privalo būti pervedamas, ne vėliau,  iki eurolygos starto.
    4. Šitas žaidimas vyks visa eurolygos sezoną,
    5. Prizu dydis priklauso nuo tiek kiek žaidėjų susidomės čia sudalyvauti ( jie bus paskelbti vėliau)
    6. Norint dalyvauti privalote žemiau užpildyti anketos šablona ir susisiekti su manimi, taip pat kilus neaiškumams susisiekite.
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: 
    2. Jūsų komandos pavadinimas:
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: 
     

     
     
  16. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Mantas tarp Eurolyga 23/24   
    1. Jūsų V_P: Mantas
    2. Jūsų komandos pavadinimas: Kas iškirto Musa
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: Taip
  17. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Edvinas tarp Eurolyga 23/24   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: Tnt Edwax
    2. Jūsų komandos pavadinimas: Bombikės
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: Taip
  18. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Edvinas tarp Karo su neaktyviais žaidėjais rezultatai „no. 9“   
    Po ganėtinai ilgos pertraukos, nusprendėme ir vėl kovoti su neaktyviais žaidėjais. Šį kartą nusprendėme tikrinti tik turimus verslus ir nustatėme ribą 300 minučių (5 valandos) per mėnesį. Visų žaidėjų turimi verslai buvo patikrinti ir buvo užfiksuota 17 atvejų, kuomet verslų savininkai nepražaidė 300 minučių per rugsėjo mėnesį. Kito patikrinimo metu bus tikrinami ir žaidėjų namai. 
    Žaidėjams, kurių versluose buvo pinigų, jie pervesti į banko sąskaitas.

    Žaidėjų sąrašas kurie neteko verslų:
    Safari_Mesh (ID 14) - 262 min;
    Thunder_Rtl (ID 59) - 203 min;
    Camo_Bear (ID 90) - 69 min;
    Squidyy_Lietuva (ID 51) - 40 min;
    Deivydo_Televizija (ID 22) - 1 min;
    Tadas_Pakruojis (ID 86) - 211 min;
    Dwayne_Jahseh (ID 48) - 25 min;
    Ltu_Pasaulis (ID 12) - 255 min;
    Mantas_Sampxx (ID 44) - 113 min;
    Jack_Mack (ID 10) - 5 min;
    Giedrius_Hells (ID 23) - 145 min;
    Modis_Samper (ID 47) - 13 min;
    Keyate_Marshall (ID 34) - 202 min;
    Alfred_Carter (ID 82) - 14 min;
    Lietuvis_Egzotika (ID 24) - 220 min;
    Adidas_Junior (ID 37) - 44 min;
    Tommy_Watson (ID 71) - 81 min;

    Konfiskuoti verslai pasirodys aukcionuose.

    „Greenside“ administracija,
    2023, spalio 2d.
  19. Patinka
    Justas_Jucius gavo reakcijąDoom_Boom tarp Eurolyga 23/24   
    🏀Eurolyga 23/24
    Artėjant naujam eurolygos sezonui nusprendžiau suorganizuoti eurolygos draftus. Nuoroda kur rasite daugiau jums naudingos informacijos:  https://fantasy.basketnews.com/lt
    Informacija:
    1. Viskas vyktų basketnews fantasy platformoje ir taškai būtų skaičiuojami pagal modernia sistema, daugiau info rasite aukščiau esančioje nuorodoje.
    2. Startinis dalyvio mokestis - 5€ ( kad būtų smagiau varžytis). Kad pinigai būtų saugus, jie būs pervedami į greenside.lt sąskaita. 
    3. Dalyvio mokestis privalo būti pervedamas, ne vėliau,  iki eurolygos starto.
    4. Šitas žaidimas vyks visa eurolygos sezoną,
    5. Prizu dydis priklauso nuo tiek kiek žaidėjų susidomės čia sudalyvauti ( jie bus paskelbti vėliau)
    6. Norint dalyvauti privalote žemiau užpildyti anketos šablona ir susisiekti su manimi, taip pat kilus neaiškumams susisiekite.
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: 
    2. Jūsų komandos pavadinimas:
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: 
     

     
     
  20. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Benito_Cartel tarp Eurolyga 23/24   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: Benito_Cartel
    2. Jūsų komandos pavadinimas: Naujokeliai
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?:Taip
  21. Haha
    Justas_Jucius gavo reakcijąJason_Slokk tarp Eurolyga 23/24   
    🏀Eurolyga 23/24
    Artėjant naujam eurolygos sezonui nusprendžiau suorganizuoti eurolygos draftus. Nuoroda kur rasite daugiau jums naudingos informacijos:  https://fantasy.basketnews.com/lt
    Informacija:
    1. Viskas vyktų basketnews fantasy platformoje ir taškai būtų skaičiuojami pagal modernia sistema, daugiau info rasite aukščiau esančioje nuorodoje.
    2. Startinis dalyvio mokestis - 5€ ( kad būtų smagiau varžytis). Kad pinigai būtų saugus, jie būs pervedami į greenside.lt sąskaita. 
    3. Dalyvio mokestis privalo būti pervedamas, ne vėliau,  iki eurolygos starto.
    4. Šitas žaidimas vyks visa eurolygos sezoną,
    5. Prizu dydis priklauso nuo tiek kiek žaidėjų susidomės čia sudalyvauti ( jie bus paskelbti vėliau)
    6. Norint dalyvauti privalote žemiau užpildyti anketos šablona ir susisiekti su manimi, taip pat kilus neaiškumams susisiekite.
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: 
    2. Jūsų komandos pavadinimas:
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: 
     

     
     
  22. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga

    Rinkimuose sulaukėme netgi 6 kandidatų. Apačioje galite matyti komentarus apie kiekvieno atrankos dalyvio kandidatūrą. Kandidatų vardai bus koduojami laiko žyma (pagal tai, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje). Jeigu gerai neatsimenate, kada skelbėte pranešimą ar nerandate jokių panašumų su savo laišku, galite prašyti patikslinimo forumo asmenine žinute.
     
    APRAŠYMAI
    09.23 20:34 - laiškas nepatraukė labai didelio dėmesio. Bandoma kandidatuoti su ta pačia firmos idėja, kuri kadaise nenusisekė (ar bent jau labai panaši). Trūko konkretumo kalbant apie idėjas firmoje, neteisingai suvokta praeities klaidų sąvoka ir kalbėta apie kitų klaidas, kai reikėjo paminėti saviškes. Nutrūkstant nuo anketos, kaip žaidėjas esate neprognozuojamas, dėl ko ir praeitą kartą netekote direktoriaus bei visai neseniai buvote atleistas iš laikinos firmos. Bet kokiu atveju, ačiū už skirtą laiką ir kandidatūrą.
    09.24 01:22 - kandidatūra pritraukia dėmesį, bet pradėjus gilintis, deja, nieko naujo ar unikalaus nepamačiau. Labai pabrėžiate tą faktą, kad esate patyręs - tai bet kokiu atveju nėra blogai, bet savo patirtį galima būtų ir pagrįsti savo darbais, klaidomis, kurių išvengėte ir nežadate kartoti ar pnš. Tikiu, kad galėtumėte būti geras direktorius, tik bėda ta, kad ta kadencija niekuo neišsiskirtų (sprendžiant iš anketos) - rangų sistemos renkant taškus, daiktų rinkimai ir pnš. Siūlyčiau nenuleisti rankų ir būtinai kandidatuoti kitą kartą, tik reikėtų šiek tiek konkrečiau kalbėti apie savo idėjas, bandyti kurti tokį produktą, kuriuo mielai naudotumėtės ir pats. Su tokiomis idėjomis, tikiu, kad labai greitai vadovauti nusibostų ir pačiam. Ačiū labai, kad išbandėte savo šansus.
    09.24 07:47 - labai pagirtina, kad laiškas buvo gražiai sutvarkytas, pridėti spalvų priderinimai, kas uždeda pliusą ir užtikrina, kad gebama gerai tvarkytis forumu. Tik viena pastabėlė - pagrindinės teksto spalvos nereikėtų juodinti, o palikti automatinę spalvą, kuri derinsis tiek prie tamsaus, tiek prie šviesaus stilių. Kalbant apie laiško turinį, pavyko gerai mane papirkti, kadangi kiekviena sistema aprašyta itin detaliai, minimos naujovės iš tikrųjų yra mažai girdėtos ir tam tikra prasme unikalios. Būtų labai įdomu pamatyti, kaip firma išvysta dienos šviesą. Ačiū už dalyvavimą.
    09.26 12:54 - laiškas labai sumaltas. Visų pirma, keista skaityti, kad prieš 2 mėnesius buvote žmogus mėgstantis užsiimti kenkėjišku elgesiu ir kitais serverio taisyklių pažeidimais, bet dabar teigiate, kad jau subrendote. Suprantu, kad šiais laikais brendimas yra labai paspartėjęs, bet nelabai tikisi, kad per tokį trumpą laiko tarpą žmogus galėtų taip staigiai pasikeisti. Žinoma, galite bandyti mane įtikinti, kad tai netiesa, bet tam reikės tikrai daugiau laiko negu keli mėnesiai per kuriuos net nežaidėte žaidimų serveryje. Visai patiko idėja su automobiliais ir jų rinkimu, tik reikėtų labiau padirbėti ties minčių sukonkretinimu bei forumo tekstų formatavimu. Manau, kad turite potencialo, bet kol kas siūlyčiau pabūti paprastu darbuotoju, galbūt net pasiekti pavaduotoją. Pamačius valdžios darbą iš arčiau, galėsite parašyti daug geresnį ir akį pritraukiantį laišką. Labai ačiū, kad dalyvavote.
    09.26 20:56 - prieš bandant tapti direktoriumi, reikėtų suprasti kaip veikia forumas, teksto kopijavimas, jo formatavimas ir pnš. Pranešimas buvo nucituotas, kandidatūra nepateikta laiško principu, o tiesiog parašyta po kelis žodžius prie kiekvieno iš prašomų laiško punktų. Asmeniškai aš, tokios anketos nelaikyčiau gera netgi pildant į darbą, o ką jau kalbėti apie direktoriaus postą. Ačiū už kandidatūrą, bet iš pradžių gal reikėtų labiau susipažinti su mūsų projektu ir jame veikiančiomis platformomis.
    09.29 16:45 - laiškas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai patraukliai, bet pradėjus jį nagrinėti, nepamačiau jokios konkrečios naujovės ar idėjos mechanikų firmai. Visai graži mintis kurti firmą atsižvelgiant į darbuotojų norus, bet tai tikrai nereiškia, kad nereikia būti pasiruošus jokio pagrindo firmai. Darbuotojai galbūt ir padėtų priimti sprendimus pasirenkant tarp vienos idėjos ar kitos, bet prieš tai reikia darbuotojus kažkaip pritraukti, o tikimybė maža, kad darbuotojas prisijungs prie firmos nežinodamas, kokios sistemos firmoje bus ir kaip reikės dirbti. Laiške daug akcentuojama komunikacija su darbuotojais, kas atitinka ir mano pripažįstamai politikai. Manau, kad galėtumėte būti geras direktorius, bet kitą kartą reikėtų paruošti ir pateikti konkretesnę firmos idėją.

    NAUJASIS VADOVAS
    Kas skaitėte atidžiai, galėjote pastebėti, kad viena iš kandidatūrų sulaukė ypatingai daug mano simpatijų. O kas neskaitėte, kviečiu paskaityti žemiau parašytą eilutę.
    Pasitikite. Naujasis mechanikų vadovas - @Gvidaz_Bond

  23. Patinka
    Justas_Jucius gavo reakcijąGiedrius_Hells tarp Eurolyga 23/24   
    🏀Eurolyga 23/24
    Artėjant naujam eurolygos sezonui nusprendžiau suorganizuoti eurolygos draftus. Nuoroda kur rasite daugiau jums naudingos informacijos:  https://fantasy.basketnews.com/lt
    Informacija:
    1. Viskas vyktų basketnews fantasy platformoje ir taškai būtų skaičiuojami pagal modernia sistema, daugiau info rasite aukščiau esančioje nuorodoje.
    2. Startinis dalyvio mokestis - 5€ ( kad būtų smagiau varžytis). Kad pinigai būtų saugus, jie būs pervedami į greenside.lt sąskaita. 
    3. Dalyvio mokestis privalo būti pervedamas, ne vėliau,  iki eurolygos starto.
    4. Šitas žaidimas vyks visa eurolygos sezoną,
    5. Prizu dydis priklauso nuo tiek kiek žaidėjų susidomės čia sudalyvauti ( jie bus paskelbti vėliau)
    6. Norint dalyvauti privalote žemiau užpildyti anketos šablona ir susisiekti su manimi, taip pat kilus neaiškumams susisiekite.
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: 
    2. Jūsų komandos pavadinimas:
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: 
     

     
     
  24. Patinka
    Justas_Jucius sureagavo į Tomas_Bielka tarp Eurolyga 23/24   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P:  Tomas_Bielka
    2. Jūsų komandos pavadinimas: Bielkiniai
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: Taip
  25. Patinka
    Justas_Jucius gavo reakcijąMigelis_Zhebtuvelis tarp Eurolyga 23/24   
    🏀Eurolyga 23/24
    Artėjant naujam eurolygos sezonui nusprendžiau suorganizuoti eurolygos draftus. Nuoroda kur rasite daugiau jums naudingos informacijos:  https://fantasy.basketnews.com/lt
    Informacija:
    1. Viskas vyktų basketnews fantasy platformoje ir taškai būtų skaičiuojami pagal modernia sistema, daugiau info rasite aukščiau esančioje nuorodoje.
    2. Startinis dalyvio mokestis - 5€ ( kad būtų smagiau varžytis). Kad pinigai būtų saugus, jie būs pervedami į greenside.lt sąskaita. 
    3. Dalyvio mokestis privalo būti pervedamas, ne vėliau,  iki eurolygos starto.
    4. Šitas žaidimas vyks visa eurolygos sezoną,
    5. Prizu dydis priklauso nuo tiek kiek žaidėjų susidomės čia sudalyvauti ( jie bus paskelbti vėliau)
    6. Norint dalyvauti privalote žemiau užpildyti anketos šablona ir susisiekti su manimi, taip pat kilus neaiškumams susisiekite.
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų V_P: 
    2. Jūsų komandos pavadinimas:
    3. Ar sutinkate sumokėti dalyvio mokestį?: 
     

     
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.