Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Hugo_Gilera

Narys

  • 541

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
  2. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Rokas tarp Mums jau 9-eri!   
    Mums jau 9-eri!
    2015 metų, sausio 24 dieną, 18:34:50 (GMT+2), žaidimų serveryje užsiregistravo pirmas žaidėjas Beat_Legrant. Po 9-erių metų, vis dar esame čia ir mūsų jau kiek daugiau nei 100 tūkst.
    Šio projekto istoriją pradėjome rašyti nuo tuščio popieriaus lapo dar 2014 metais. Tuo metu mūsų komandą sudarė tik du žmonės, kurie iki šiol yra pagrindiniai šios istorijos autoriai – @Aivaras ir @Rokas . Nuo pat pirmos dienos stengėmės kurti kokybišką produktą, kurį tobuliname iki šių dienų. Džiugu, jog visos mūsų pastangos nenuėjo veltui, nes tai mums leidžia likti unikaliais 2024 metais su 2004 metų leidimo žaidimu.
    Kartais pamastome, kur yra šio žaidimo ribos. Kuo daugiau mąstome, tuo geriau suprantame, kad kol kas šis žaidimas ribų neturi. Kiekvienas iš mūsų tas ribas gali nusibrėžti skirtingai. Vieni jaučiasi tas ribas jau peržengę ir keliasi į kitas platformas. Kiti, tarp kurių ir mes, vis dar mylime šį žaidimą ir nesiruošiame jo palikti. Bet tuo pačiu metu nesižavėti naujomis platformomis būtų daugiau nei keista.


    Kokie buvo praėję metai ir ko laukti toliau?
    Praėjusius metus galime vertinti skirtingai. Iš mūsų, kaip projekto savininkų pusės, jie buvo labiau orientuoti į projekto administravimą. Surengėme tikrai nemažai įdomios veiklos žaidėjams. Sekančiais metais pasistengsime išlaikyti tempą ir surengti ne ką mažiau konkursų ir įvairių renginių. Pasitempti turėsime ties serverio atnaujinimais, nes idėjų tikrai dar turime, kurias norime įgyvendinti.
    2023 metais vykę konkursai:
    „Žvejok! 2023“,
    „Meme konkursas“,
    „World Cup 2023 spėlionė“,
    „Akcija Aukok Milijoną“.
    2023 metais vykę renginiai:
    „Lenktynių čempionatas, 1 sezonas“,
    „Klausimanijos turnyras“, 
    „Lenktynių čempionatas, 2 sezonas“,
    „Adventas 2023“.

     
    Paminėkime 9-ąjį projekto gimtadienį kartu!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 9-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 27d. 16:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.
    Specialus „Happy Birthday“ paketas. Daugiau informacijos serveryje parašius komandą /paslaugos .
    Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.
    9-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.
    Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

    Jau 9-erius metus kartu su Jumis!
    „Greenside“ administracija,
    2024, sausio 24d.
  3. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Dimitri_Russia tarp Idėja dėl /ptp ir Taksi darbo atgaivinimas.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Dimitri_Russia
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastaruoju metu yra itin padaugėjusių taksistų miestelyje, tačiau visa patį darbo veiklą žudo /ptp naudojimas, tai čia siūlau alternatyvia sistema bent šiek tiek leisti atgyvinti Taksi darba nuo tokių naudotojų. Leisti naudoti /ptp, tačiau norint išsiteleportuoti reikėtų toliau būti nuo taksisto buvimo vietos, pvž esu prie ligoninės įejimo o taksi vairuotojas yra budėjimo vietoje - šiuo atvėju neleisti naudoti /ptp su klaidos žinute: Šalia jūsų yra dirbantis taksistas, naudokites jo paslaugomis. 
    Maždaug 0.5km arba 1km spinduliu neleisti, o toliau - leisti.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Parašiau viršuj.
  4. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Nepraėjus nei savaitei mechanikai vėl turi vadovą,   
    VADOVO PAIEŠKA
    Praeitų rinkimų situacija nebesikartoja, nors ir rinkimai, kad vadovo sulauktume dar savaitgalį, vyko kiek trumpiau nei įprasta, sulaukiau pakankamai konkurencingų laiškų, tiesa, išskirtinių idėjų bei inovacijų, deja, šį kartą mačiau mažai. Šiuose rinkimuose sulaukiau daug pareigų dar neturėjusių žaidėjų, todėl visiems bendrai norėčiau palinkėti nepasiduoti, atsižvelgti į pastabas ir bandyti vėl, juk galiausiai ateina kiekvieno laikas!

    KANDIDATAI
    Antrasis - savo laišku įtikinti moki, moki parodyti ką rašai viską argumentuodamas, taigi trumpai, laiškas tvarkingas, idėjų yra ir firmai jų užtektų. Man kilo tik vienas klausimas, kiek visame laiško turinyje yra tiesos ir kaip iš tikro viskas būtų įgyvendinama. Klausimas visų pirma kilo dėl tavo serveryje praleisto laiko su šiuo vartotoju, manau geriausiai į visus klausimus man atsakys tik laikas. Lieki mano akiratyje kaip potencialus vadovas!
    Trečiasis - laišką suskaityti buvo nelengva, jis sunkiai įtikina, pasigedau kelių laiško turinio punktų. Tęsiant idėjomis, jų pateikei pakankamai, nors daugumoje firmų jau ir taip jos matomos. Laiške įžvelgei praeitų vadovų trūkumus ir supranti ko reikėtų nedaryti savo kadencijoje. Viską apibendrinęs nusprendžiau vietą visgi užleisti kitiems kandidatams ir leisti tau dar patobulėti. Lauksiu jau stipresnės tavęs kituose rinkimuose!
    Ketvirtasis - laiškas atrodo patrauklus, tačiau giliau pasiskaitęs pasigedau žingsnių kaip tiksliai ruošiesi tvarkytis su firma bei jos vidumi, taip pat, kaip tokiam vadovo veiklos darbuotojams užimti reikalaujančiam darbui, tavo laiške pritrūko idėjų darbuotojų užimtumui. Lauksiu tavęs rinkimuose ateityje, jau papildžiusio bei susiplanavusio savo firmos ateitį, šiam kartui vietą užleidžiu kitam kandidatui.
    Penktasis - laiške daug turinio nebuvo, tad ir komentuoti daug neturiu ką. Į viską iš esmės atsakei kaip reikėjo, tačiau niekur nematau kažko išskiriančio bei kitokio nei galima pamatyti pas kitus kandidatus. Smagu rinkimuose pamatyti naujų veidų, tačiau visgi dar yra kur tobulėti.
    Šeštasis - esi naujas žaidėjas, tačiau pakankamai gerai gaudaisi ir žinai ką rašai, nors ir palyginus su kitais kandidatais parašei nedaug, nebuvo daug medžiagos, kurią galėčiau analizuoti. Siūlau pirma išbandyti žemesnes ir mažiau atsakomybės reikalaujančias pareigas, viena iš jų - pavaduotojo. Šiam kartui nemanau, kad tu dar pasiruošęs šiam postui.
    Septintasis - visai šviežias vartotojas šiame projekte. Laiške pasigedau idėjų darbui, kurios jau nebūtų veikiančios pačiame serveryje. Nepaisant to gaudaisi palyginus gerai, tačiau nesu įsitikinęs ar tu tikrai pasiryžęs tesėti tai, ką užsibrėžei, kadangi, kaip minėjau, projekte esi su visai šviežiu vartotoju. Siūlau pirma apsiprasti, įsikurti projekte, įgauti daugiau žaidėjo patirties ir tada bandyti savo laimę rinkimuose.

    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Galiausiai, šios dienos laimingasis - naujasis vadovas. Deja, neišsirinkau jam jokio priešininko, kadangi laimingojo laiškas iš esmės neprilygo nei vienam kitam. Idėjos darbui yra, įžvalgos aiškios ir pagrįstos, žodžiu, ypatingai prie laiško kabinėtis negaliu. Įtarimų kelia tik faktas, kad esi turėjęs ne vienas pareigas, tiesa ne visas sėkmingas, todėl ir iškyla klausimas ar neteks to išvysti šioje firmoje. Matau, kad trykšti noru grįžti į pareigas, todėl visgi tikiuosi, kad įtarimai neišsipildys. Linkiu tau sėkmės ne tik išlaikant firmą padoresne nei ankstesnės kadencijos, bet ir išpildant visus užsibrėžtus laiške tikslus.
    Naujasis mechanikų kolektyvo vadovas - @Dwayne_Jahseh!

  5. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #13   
    Sveiki, mieli skaitytojai. Baigėsi dar vienas helovino eventas, evento savaitę sulaukėme nemažai žaidėjų, tačiau po evento nemažai ir dingo. Šį kartą nieko nekalbinau nes ir pats tam noro neturėjau ir vis galvojau ką kalbinti. Kitame laikraštyje bandysiu kalbinti vieną iš ADMIN žaidėjų.
    Turinys:
    1. Atspėk ir laimėk
    2. Mechanikai
    3. Kontento kurėjas
    4. Korumpuotas policininkas
    5. Hotknife
    6. Helovino Edition
    7. Karo su neaktyviais žaidėjais
    8. Eventų čempionatas
    9. Legendų lygos čempionatas
    10. Reklamos


    Užuomena - Tekstas ant sienos hood'o viduje. Hood'as Los Santos mieste
    _ R _ _ _    _ _
    GROVE ST
    Laimėtojas - @Roki_Reider


    Paskutinį kartą rašydamas apie mechanikus minėjau, jog daug darbo jiems nėra ir dažniausi laužai būdavo „Quad“ keturačiai, retai kas juos iškviesdavo bei, kad darbo pasiekimus įsivykdyti yra labai sunkus ir daug laiko trunkantis darbas. Tačiau tai ką matėme „Halloween 2022“ evento metu buvo tikrai įspūdingą. Būtent tą evento savaitę manau mechanikai daugiausiai turėjo darbo iš visų esamų darbų jie jį atliko ganėtinai puikiai, manau ne aš vienas mačiau transportų laužus ten kur jų būti neturėtų, nešnekant vien apie jų vietas aplamai sprogusių transportų buvo tikrai didelis kiekis, nepalyginsi su paprasta savaitę, neabejojų jog iškvietimų su prašymais kitų paslaugų buvo taip pat begalės.
    Laužai ten kur jų neturėtų būti
    Po tokios darbingos savaitės darbuotojams turėtų atsirasti daugiau motyvacijos dirbti, suteikti darbo paslaugas žaidėjams, tuo pačiu ir darbo valdžios pasididžiavimas savo kolektyvu už puikiai atliktus darbus ir įdedamas pastangas. Bet ilgai netrukus sulaukėme Razer_Electro atsistatydinimo iš pareigų kurio palikimo priežastis nėra profesionali. Pats Direktorių Prižiūrėtojas paminėjo „kiek apmaudu, kad viskas baigiasi būtent taip, nepasiekus to tobulumo ir tikslų, kurių buvo siekiama kandidatuojant“ 
    Tuo pačių noriu paminėti, jog vyksta atranka į Mechanikų firmos vadovo postą. Firma laukia motyvuotų darbui su kolektyvu bei naujomis idėjomis degančių vadovų. Mechanikai gali pasigirti savo pelną nešančiomis žaidimo sistemomis, tačiau tuo pačiu pasižymi monotoniškumu, todėl ieškome vadovo sugebančio susitvarkyti būtent su tuo. Sėkmės pildantiems! Liko 4 dienos iki atrankos užrakinimo, tad dar turite laiko pateikti savo kandidatūras.
    Atranka į mechanikų direktorių


    Fresh_Weed žaidėjas neseniai pradėjęs kurti savo vaizdo įrašus žaidime, jis daro tiek parodijas tiek įgarsina ir savo balsu. Vaizdo įrašuose taip pat dažnai matomas jo draugas Orestas kuris prisideda prie jo įdėjų bei padeda kurti vaizdelius. Apačioje pasidalinsiu jo vaizdeliais ir ateityje lauksime toliau įdomesnių bei unikalių vaizdo įrašų iš jo.
    • Ekstrasensas
    • Nuotykiai part 1
    • Greenside Andrew Tate
    • Pirmasis vaizdo įrašas


    Istorija kurią pasidalino vienas žaidėjas iš „UAB Narkotikai Tau“ apie korumpuota pareigūną, pareigūno Vardo_Pavardės nesakė, tad ar jis dar dirba Policijos Departamente ar nebe informacijos apie tai neturime. Viskas vyko vidurnakti, helovino eventui įpusėjus tad manoma, kad tai buvo Lapkričio 3 dieną. Kol visi žaidėjai ieško moliūgų, pareigūnas gaudo nusikaltėlį, kurį nusekė iki vagono kuriame gaminamas kokainas. Nusikaltėlis spėjo pasislėpti vagono viduje, turėdamas didelį kiekį narkotikų nenorėjo visko prarasti, tad ilgą laiką galvojo ką daryti. Kol lauke kantriai laukęs pareigūnas pastiprinimo nekvietė ir liko laukti vienas,  nusikaltėlis skambino draugams ir prašė pagalbos rasti kokių nors išeičių, vienas iš nusikaltėlio draugų turi pakankamai daug pinigų ir pasiūlė jam, jog papirktų pareigūną, kitaip sakant pasiūlytų tam tikrą kiekį pinigų pareigūnui. Nusikaltėlis žinodamas, kad vienaip ar kitaip jis bus sugautas ir didelė tikimybė, kad narkotikai bus atimti, jis sukaupė drąsą, išėjo į lauką ir pradėjo kalbinti pareigūną, kad jis neatimtų narkotikų ir nepasodintu jo į kalėjimą, jis pareigūnui pasiūlė €70,000. Pareigūnas gundėsi, tačiau viską norėjo daryti pagal darbo kodeksą. Tačiau nusikaltėlis visko nenorėjo taip baigti ir vis dydino pinigų sumą iki kol pareigūnas bus patenkintas. Po ilgo pokalbio ir rizikuojančių veiksmų darbo praradimu pareigūnas pasirįžo paleisti nusikaltėlį kai jis pareigūnui pasiūlė €150,000. Kaip ir minėjau aukščiau, Vardo_Pavardės neturime kuris pareigūnas buvo papirktas, tačiau Policijos Departamento valdžiai siūlau būti labai atidiems nes korumpuotas pareigūnas gali dar būti darbe.


    Dar viena Unikali transporto priemonė pasirodė automobilių salonę. Šį kartą išvydome „Hotknife“ kurio kaina yra €2.000.000 + €200.000 už atvežimą. Iki šiol šių transporto priemonių serveryje buvo tik 1  kurią turėjo - Mafijos_Senelis. Dauguma buvo nustebe, jog kaina tik €2,000,000. Dar kiti buvo nepatenkinti, jog kaina tokia maža už reta transporto priemonę. Kiek žinau šių transportų buvo nupirktą tikrai daug, pervežėjai gavo tikrai nemažai pelno tiek darbuotojai tiek darbo fondas.


    Helovino proga projekto pagrindinė administraciją įteikė šešias įpatingas dovanas žaidėjams. Nuotrauką pavyko gauti tik keturis transportus, tačiau išviso buvo sukurti šeši maksimaliai patobulinti transportai „Flash“. Gauti būtent tokią komplektaciją turėjome 0.5% tikimybės, naudodami silver tiuningavimo dėžes. Tačiau daug laiko neužtruko žaidėjams gauti šią komplektaciją, kadangi tikrai didelis skaičius žaidėjų bandė ją gauti. Kaip ir minėjau išviso buvo šeši transportai juos skyrė tik „paintjob“, išviso yra trys „paintjob“ tipai, tad visų po du.
    Laimingieji gavę komplektacijas
    - Tony_Express
          - Gruzinas_Tortilla
    - Hugo_Gilera  
    - Corny_Horny 
                  - Aurimas_Dancingas 
    - Nežinomas    


    Neaktyvūs žaidėjai, kas tai? Tai žaidėjai kurie turi nusipirke verslus žaidime ir nežaidžia, kitaip sakant yra neaktyvus. Ankščiau pamenu dažniau vykdavo neaktyvių žaidėjų patikros, kurių metu projekto administracija iš jų atimdavo verslus ir tie verslai būdavo pardavinėjami aukcionuose. Šiuo metu manau taip pat yra ne vienas neaktyvus žaidėjas kuris turi verslą žaidime, taip pat žinau, kad yra ne vienas kuris nori nusipirkti verslą, tačiau po atnaujimo dėl produkcijos pardavimo verslininkai nebepardavinėja verslų.


    Greenside eventų čempionatas prasidėjo. Jis startavo Lapkričio 14 dieną kurį rengią ne kas kitas, o Tnt_Edwax tvarkos ir eventų prižiūrėtojas. Temoje paminėta, kad tai yra pirmasis sezonas tai reiškia, jog tokio tipo eventai vyks nekartą, taip pat paminėta, jog evento pabaiga nežinoma ar tai gali vykti dvi savaitęs ar mėnesį. Eventų čempionatą sudaro visi eventai kuriuos gali rengti eventų prižiūrėtojai „checkpoint“ lenktynių iki klausimanijos. Norint dalyvauti šiame čempionate reikia tiesiog dalyvauti eventuose ir užimti prizines vietas, kad gautumėte taškus. Klausimanijos metu pastebėjau, kad klausimai nėra vien iš žaidimo, tačiau istoriniai ir matematiniai, tad tikėkitės visko. Prizai taip pat yra gundantys - "PREMIUM" narystes, kreditus, tune, išvaizdų ir aksesuarų dėžes, tačiau juos gaus tik trys žaidėjai kurie užims aukščiausias vietas šio čempionato metu.
    Eventų čempionatas


    Dar vienas turnyras, tačiau šį kartą jis vyksta ne SA-MP serveryje, o League of Legends žaidime, tačiau prizai yra serverio valiuta kurį sudaro net €10,000,000. Šis turnyras vyks Lapkričio 27 dieną, 18:00 valandą. Taip pat svarbu paminėti jog viskas vyks EU West regione, 1 x 1 ir žaidimo tikslas yra pirmam nužudyti savo priešininką, surinkti 100 minionų nužudymų arba nugriauti turretą. Jeigu viskas vyks taip kaip planuoja turnyro vedėjai viskas bus transliuojama twitch.tv/vladasms_ kanale. Tad jei nori laimėti tikrai didelia pinigų sumą mėgint savo sėkmę, o jei esi geras žaidėjas manau sėkmės neprireiks.
    Registracija bei detalesnė informacija

    Reklamos (Nemokamos)
    Nėra
    Nėra
    Nėra

    *Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
    „Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
    Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
    Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
    Pagarbiai „Express News“ 
     
  6. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Aivaras tarp 2018.02.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.6)   
    GREENSIDE # 0.1.8.6
    Nuo šiol visose tr.priemonėse kuriose yra sirenos (policijos/medikų) transporte įjungus sirenas taip pat pradės mirgėti ir priekinės automobilio lempos.
    /v komandą nuo šiol galėsite naudoti tik kas 60 sekundžių (1 minutę). Įdėta komanda /pinjata parašius ją galėsite pamatyti, po kiek laiko tiksliai serveryje atsiras pinjata. Parašius komandą /persirengti jūsų žaidėjas bus sustabdytas ir nutraukti jo daromi veiksmai. Žaidėjams su dideliu PING'u turėtu nebe blykčioti spidometro elektros eilutė. Atnaujintas paslaugų pirkimo langas, nuo šiol pirkdami paslaugą turėsite prieiti prie dar vieno lango ir patvirtinti pirkimą, taip pat paslaugos lange galėsite pamatyti paslaugos informaciją. Atsirado nauja funkciją paslaugų lange pamatyti paskutinius 20 savo pirkinių už kreditus iš /paslaugos komandos. Eventų prižiūrėtojai per /eventai komandą galės visiem aplinkiniams atkrauti alkį iki 50% Kai kas nors įvertins administratorio atsakymą naudingu (/nd) visiems administratoriams apie tai praneš. Gaujos transportas kai jame niekas nesėdi restartuosis tik po 20 minučių (buvo 10min). Gaujoms atsirado komanda /gsunaikinti komanda. Gaujos transportą galėsite vairuoti tik su gaujų apranga. Policiją bombą defusinti galės tik su darbo apranga. Jei turėjote kokių darbo objektų ant savęs persirengus į gaujos aprangą jie dings. Būnant su gaujos apranga negalėsite įsėsti į darbo transportą kol neapsirengsite darbinių drabužių. Jei būsite mirties būsenoje negalėsite defusinti/plantinti bombos per grobimus. Per grobimą subėgę į Los Santos gaujos pastatą jūsų gaujai nesikraus toliau apačioje kovojimo kiekis. Anti Unlimited anticheats turėtu reaguoti ne tiek jautriai į neatitikimus, kaip prieš tai. Padaryta sistema kuri lengviau leis pirkti / pardavinėti automobilius tarp žaidėjų, serverio automobilių garaže atsirado naujas mygtukas su kuriuo galėsite įdėti automobilį į skelbimus, 1 dienos kaina 3000€ žaidimo pinigų. Įdėjus automobilį į skelbimus jūs jo negalėsite išsivaryti į lauką, taip pat norint nebepardavinėti automobilio jūs pardavinėjimą galėsite tiesiog nutraukti skelbimo laikui dar nepasibaigus. Visas parduodamas tr.priemones galėsite rasti skelbimų kontoroje naujame pickupe, jūs būs išrušiuotos pagal kiekį, taip pat norintys galės pasirinkti ir rūšiavimo filtrus pagal kainą, ridą. Nusipirkus automobilį pardavėjui automatiškai pinigai bus pervesti į banko sąskaita nesvarbu ar jis prisijungęs ar atsijungęs. Daugiau nuotraukų galite pamatyti apačioje.




    Iš verslo galėsite pasiimti norimą pinigų sumą, o ne visą iškarto. Jei būsite nukrėstas tazerio, jūsų negalės atšaldyti administratoriai su /unfreeze. Policijos enforecer ir gaujų pony negalėsite sunaikinti su /boom komanda. Jei tr.priemonę pasiimsite iš pickupo, ją vairuoti galės tik tas žaidėjas kuris ją pasiėmė. Taip pat būnant medkirčiu/ūkininku iš tr.priemonės krauti duoną/malkas galės tik pasiėmusysis. Pridėtas naujas užlobkavimas visam laikui už kenkėjišką elgesį, bei du nauji laikini blokavimai už tyčinį non-rp bei grasinimus. Visų laikinų banų laikai padidinti iki 72h. Jei būsite surakintas policininkų negalėsite įeiti į verslą, taip pabėgti nuo policijos. Apmokymų metu negalėsite išsikviesti jokios tarnybos. Mažesnė tikimybė kad po sugrįžimo iš /pzu atsirasite spawne. Nuo šiol darbų  pavaduotojai galės naudotis darbo biržos funkcijomis kaip ir direktoriai. Pridėta mirusiųjų žaidėjų sistema, jei žaidėjas miršdamas pasirinks išsikviesti medikų pagalbą ir mirs kol jo niekas neatgaivins toje vietoje atsiras lavonas, medikai atvykę į tą vietą turės jį supakuoti į maišą ir įsidėję į mašiną jį parvežti į ligoninės garažo pažymėtą vietą. (Lavonai neatsiras interjeruose ir jei miršdami nebus pasirinkę Laukti medikų pagalbos). Į didžiąją tr.priemonę tilps 3 lavonai, į mažąją 2.

    Kad gautumnėte bonusą "Popierius Regitrai" būdami fūristu turėsite atvežti per 45 sekundes. Jeigu dirbsite darbe su pakvietimais arba picerijoje ir turėsite vykti į iškvietimą bei paliksite darbą, jums dings buvęs iškvietimas. Direktorius įspėdamas darbuotoją turės parašyti ir įspėjimo priežastį. Direktorių prižiūrėtojas įspėdamas pavaduotojus ar direktorius turės įrašyti priežastį prieš įspėdamas. Panaikintos komandos /aisp /visp ir t.t, sukurta nauja komanda /ispejimai kurioje galėsite pamatyti esamus įspėjimus, jų kiekį bei senesnius (iki 15 senesnių įspėjimų) kiekį. Įspėjimai kaupsis už vip įspėjimus, admin įspėjimus, darbų įspėjimus, direktorių įspėjimus, pavaduotojų įspėjimus.

    Per komendanto valandą policija negalės siūlyti baudų žaidėjams. Sutvarkytas naftos platformos išėjimo tekstas, dėl kurio neidavo suprasti kuris mygtukas ką reiškia. Keiksmažodžių filtras veiks tiksliau, jei parašysite du iš eilės tuos pačius keiksmažodžius juos vistiek pakeis į ***** simbolius.. Jei muziką klausysitės per /mp3 tada jums ji visada ir gros, nesvarbu ar įlipsite į tr.priemonę kur groja jau radija ar negroja. Išjungus radiją per /mp3 viskas bus kaip buvę, veiks kitos radijos (iš tr.priemonių) Jei keleivis įlips į taxi automobilį taksistas turės lentelę kurioje matys kas ką tik įlipo bei jo patirties taškus. Lentelėje jis galės pasirinkti ar ims iš keleivio pinigus ar ne.
    Mechanikų garaže galėsite susitvarkyti ir Premier(426) automobilį, ko padaryti neidavo ankščiau. Kai kas nors bandys jums parduoti / atiduoti savo tr.priemonę rašys ar ji šiuo metu eksplotuojama ar neeksplotuojama. (sprogusi/nesprogusi). Bloodring Banger Automobiliui užsidės hidraulikos, ratai, nitro iš tune dėžių. Į Camper(483) iš tune dežių dėsis ratai/hidraulika/nitro. Panaikintas sniegas iš serverio.
  7. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Tray_Clark tarp Jason_Quinshy banned Ignas_Rampa   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Quinshy
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Rampa
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimą admin privilegijomis.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/kRmH1
     
    Buvo 4 banai, nespėjau pirmo padaryti.
  8. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Marko_Escobar tarp Autosalonas "Luxus"   
    Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai
    Karolis_Sudoku - CrimsonCherry
    Vycka_Flex - IndigoCandy
    Dany_Winston - LuxuryBrown
    Bmw_Bumeris - ZaffreBlue
    Karolis_Sudoku - BrightSky
    Karolis_Sudoku - OrchidPurple
    Dany_Winston - BlackSmoke
    Rebeka_Sander - PersianBlue
    Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel
    V_P
    V_P
     
     
     
     
    © Marko_Escobar [Marius]
  9. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Rokas tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    Kadangi gaujoje buvo mažiausiai trys žaidėjai, kurie yra priskiriami kenkėjų grupei, tokiu atveju tiesiog neįmanoma priimti uždarytos gaujos naudai sprendimo, todėl gauja nebus atkurta, nes buvo uždaryta pagrįstai. Gauja turėjo tam tikrą laiko tarpą atsirinkti kenkėjus ir juos išmesti. Galu gale neatmetama galimybė, jog gaujoje buvo kalbų apie esamus pažeidėjus tad šiuo klausimu manyčiau trūko tik noro gaujos lyderiams priimti atitinkamus sprendimus, nes tiesiog norėjo nugalėti kitą gaują, todėl rizikavo.
    Grįžtant prie pasekmių, baudų ir galutinio sprendimo siekiant priimti kuo tinkamesnį sprendimą visoms pusėms, bus pakalbėta su prižiūrėtoju, konkrečiau kalbant apie jo įdedama darbą, nes šiuo metu manau jis šiek tiek per daug spaudžia gaujas ko pasėkoje turime tokias diskutuotinas situacijas, kurioms išspręsti reikia skirti puse dienos. Gaujos valdžia patekusi į NGS, tai Toshy_Jaekoi už nepagarbą GP jokių išimčių nesulauks, nes tokie grąsinimai iš GP pusės neturėjo priversti jausti tokios nepagarbos, kuri buvo išsakyta. Dėl Ken_Matrix situacijos pasistengsiu, jog jis būtų nubaustas švelniau (galbūt tik įspėjimu) ir kad naktimis ramiau miegotus grąžinsiu išleistus kreditus už gaujos įkūrimą.
    Prižiūrėtojas nebus baudžiamas,
    Tema rakinama.
  10. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Zaichik tarp Prisistatau Erika_Benneti.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erika_Benneti.
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Erika.
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 20 metų. (1996-10-27)
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Šiaip esu iš Mažeikių, tačiau jau trečius metus gyvenu Danijoje, kadangi ten studijuoju ir dirbu.
    • Zodiako ženklas: Skorpionas.
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): PM.
    • Apibūdinkite savo charakterį: Hmm, nemėgstu apie save rašyti. O šiaip, esu komunikabili, sugebu surasti bendrą kalbą su dauguma žmonių, esu nuoširdi, sąžininga, padedanti, jei matau, kad reikia pagalbos, niekada neatsuksiu nugaros.)) Iš blogesnių savybių, tikriausiai, užsispyrimas ir kerštingumas. Jei žmogus su manim gerai - aš taip pat, jei ne - atskleidžiu savo skorpionės charakterį visu gražumu.
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Užsiimti pačiai - gym'as, stangrinu raumenukus. Žiūrėti - futbolą.
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau, ar galiu įvardinti kažką tokio, kas mane išskirtų iš kitų. 
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Studijuoju, dirbu, tačiau dabar atostogos, tai galiu leisti sau šiek tiek ir papramogauti.)) 
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Ooooj, labai labai seniai. 11 metų man buvo, atrodo. Pradėjau dar nuo FR serverių.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Žaidžiau LV serveryje, tai po to mano Žukas pabėgo čia, reikia ir man ateiti paerzinti jį. Pasiilgo manęs, girdėjau.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Žukas. ♥
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Niekada nesilygiuoju į kitus, aš pati sau autoritetas.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Vyresnį brolį.
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Ne.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma): 
     
     
     
     
     
     
    IG: https://www.instagram.com/kontrimaitt/
  11. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    04.28 
    vėl mergytes. 







  12. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. 
    @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai)  @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas
    Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau)

    #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 
    05.11 



  13. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Rokas tarp Žaidėjai užblokuoti už čytinimą,   
    Žaidėjai užblokuoti už čytinimą,
    Čia pateikiamas žaidėjų sąrašas, kurie buvo užblokuoti už čytinimą. Paryškinti žaidėjų vardai reiškia, jog jie buvo užblokuoti daugiau nei vieną kartą mūsų serveryje už čytinimą ir tokiu atveju buvo nubausti griežčiausiomis bausmėmis.
    Atsiblokuoti RCON užblokavimą galima forumo viršuje paspaudus ant „Paslaugos“. Atsiblokavus RCON užblokavima konfiskuoti vartotojai nėra grąžinami, nes tai dalis neišperkamos bausmės.
    Žaidėjai, kurie yra pažymėti „žalia spalva“ yra įsigiję „UNRCON“ paslaugą.

    Math_Forelli vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukasss_Lukutis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Emilis_Absolut vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Salvis_Gta vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Endrew_Stiller vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Silent_Crafter vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeffrey_Scottfield vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Karo_Lis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Justux_Love vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Raneldas_Good vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Master_Nedas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mafijos_Tomas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jimmy_Vendetta vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Greenside_Lietuviss vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Fallone vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Roof_Gangs vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bmx_Park vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kiwis_Green vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Matt_Coost vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Code_Demo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gvidas_Next vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jery_Meskis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jimmy_Boss vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dragasx_Dragas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Augis_Weedas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gytis_Grs vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hot_Knife vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dvl_Gang vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Por_Tal vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Seth_Morris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Frank_Cali vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dainius_Callidi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Chris_Zodrow vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pauliuha_Enter vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tankistas_Benas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Empty_Tevas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pukis_Vape vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Emka_Kortezz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nikpro_Bmw vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Geoffrey_Entwistle vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Floyd_Costello vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gvidas_Playz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Robert_Attanasio vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ethan_Wiliams vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantys_Samperis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Electro_Wizard vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeffrey_Collins vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anton_Cartel vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Drift_Nike vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arnoldas_Hugolt vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mitchell_Cavelli vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Faded vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Slibke_Mafijoz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Carl_Mendez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Maironis_Nation vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Black_Rabit vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Staska_Hero vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ink_Weed vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Steffano_Magadino vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kvl_Karolis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ryan_Gandalez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ink_Boom vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Titas_Lenkas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kawhi_Leonard vartotojas konfiskuotas + RCON.
    The_Morelo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hokage_Boketto vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ignas_Sniego vartotojas konfiskuotas + RCON.
    The_Franzis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vakaris_Profaspro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Baltasis_Mesijas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Sultan_Traukia vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lalala_Snoxy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Saulius_Tuneriss vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Donatas_Gfx vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Khalifa vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jamal_Millet vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nojuks_Lietuva vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Patrik_Star vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Code_Red vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantas_Vodka vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Einis_Spirits vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tekashi_Sixnine vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gytis_Same vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mayor_Heinman vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jack_Free vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Garbanius_Sysas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Stanley_Marshall vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Skrajojantis_Olandis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Crawford_Ryan vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Alberto_Abbacchio vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Shallin_Replica vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Modestas_Miksenis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ponas_Saltedas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Davydas_Pan vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Agurku_Fanas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dovis_Gtx  vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Andrius_Mickas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Emilis_Deere vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Fresh_Candy vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Teddy_Williams vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Frank_Castello vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Kaimietis_Kaimietis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ponas_Popaszz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ritas_Miau vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jizzy_Elburro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukis_Ktm vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Eimant_Eim vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tony_Antonio vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Edvis_Malako vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martin_Santos vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vilius_Extra vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Allan_Kings vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bill_Shake vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Aye_Rastaman vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Misteris_Erikas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tadas_Lietuva vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Enrique_Fernandez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anthony_Quentin vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jackson_Moretti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Brown_Williams vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Irmantux_Samp vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Samperis_Samperis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jonas_Burkys vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Flavio_Bavaro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeffry_Boyka vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Eroras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Best_Sucre vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Demarcus_Norwood vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ripe_Boo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ignas_Srs vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vakaris_Legit vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zyga_Baryga vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Karol_Kilic vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomas_Bonusas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ratai_Dumai vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rokas_Hey vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rokas_Pepsi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Merry_Christmas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tommy_Corres vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Gang_Warning vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Vitaminas_Gaineris vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Shabu_Mutuble vartotojas konfiskuotas + RCON.
    William_Alpha vartotojas konfiskuotas + RCON.
    John_Salted vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zydu_Valdovas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dawid_Jones vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Grisha_Spaghetti vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Daniel_Fernandez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Super_Nojus vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomis_Gym vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Justukas_Piktas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Zinka_Hamilton vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Jeremy_Malboro vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Server_Admin vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Martynas_Markauskas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dark_King vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Monte_Side vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Erne_Trancas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Benny_Hill vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Krolis_Karolis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Hmh_Geras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Easyest_Way vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Anthony_Williams vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rokas_Driftuoja vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Cougar_Smith vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomas_Tomcikas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Justas_Camel vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Arnas_Lithuania vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Penktokas_Tomis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Aloy_Marley vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Beniukslis_Bence vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Deividulis_Kiauras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Bumas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Antonio_Montana vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mossey_Makaveli vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pretty_Sure vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ponu_Ponas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Airis_Huf vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Aurimas_Dancingas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Roki_Reider vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomas_Willsons vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nathan_Marques vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Monte_Hates vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dwight_Manfredi vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lukas_Outside vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Speed_Valdovas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    James_Duncan vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Nikita_Star vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Klemas_Dunbius vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Dioba_Launch vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Daniel_Howell vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tomis_Britas vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pijo_Bayon vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Misha_Markov vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tazz_Zyzz vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mantvis_Bmw vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Mark_Rosenberg vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Pokemon_Hate vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Artee_Solid vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Lewis_Vazquez vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Ugnius_Dead vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Miyagi_Hajime vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Javan_Franklis vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Bebras_King vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Tryras_Vanduo vartotojas konfiskuotas + RCON.
    Rajono_Meras vartotojas konfiskuotas + RCON.
    James_Morello vartotojas konfiskuotas + RCON.
     
  14. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Jason_Morrello tarp VapeNation [Ką garinat?]   
    ipoweris su ammit. Cloudai pabodo, tai ant skonio labiau perėjau

     
  15. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Pacan Marozas tarp VapeNation [Ką garinat?]   
    Turiu dabar vape pen 22, tačiau esu užsisakęs stick v8, tai laukiu kol atsiūs, nes pirktis iš eco dūmo ar kitur neapsimoka, permoku, geriau palaukti mėnesiuką ir pigiau pasiimti, kaip padariau aš.
     
  16. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Ezequiel_Roshantel tarp VapeNation [Ką garinat?]   
    Turiu vape pen 22 bet nenaudoju ir turiu Ijust S dabar garinu irgi Ijust S,tik dabar negaliu imesti foto ,nes telefonas isikrovęs
  17. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Arminas_Face tarp VapeNation [Ką garinat?]   
    Prieš kelis mėnesius garinau iPower su Twisted Messes v2, paskui limitless mech ir limitless rdta plus. Dabar jau nebegarinu.
  18. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Nico_Moretti tarp Pervežėjai turi naują direktorių!   
    Rečiausiai renkamo direktoriaus rinkimai baigti, tą sakydamas tikiuosi, jog pervežėjų firma ir toliau išlaikys šį titulą. Šioje atrankoje sulaukiau 6 kandidatūrų, mažokai, bet nei viena nėra tragiško lygio, lyg ir nebepildo jau tokie, kurie savo 6 eilučių laiške iškilmingai aprašo kaip sėkmingai ėjo kokios nors firmos veiklų prižiūrėtojo pareigas tuščiame serveryje. Dar prieš paskelbdamas naująjį direktorių informuoju apie naujausius pasikeitimus darbuose su pakvietimais  – direktoriai be darbuotojo sutikimo negali uždėti ilgesnės negu 1 paros trukmės darbo sutarties, išimtis tik pirmajai ir antrajai atrankoms. Šis pakeitimas, kuris yra direktoriams labai ne į naudą, sukurtas tam, kad direktoriai stengtųsi savo firmas padaryti įdomesnes, visgi nepatarčiau šio pakeitimo išnaudoti kvailam pasiekimų susirinkimui, nes gali tekti grįžti prie maksimalios trukmės darbo sutarčių. Okay.... grįžtam prie rinkimų, šioje atrankoje man labiausiai patiko šių asmenų laiškai: Deivis_Fuksas, Tony_Legreec ir Jeremy_Santos.


    Pirmasis iš šitos trijulės – Deivis_Fuksas, neblogą pliusą jau turėjai po rinkimų į medikų firmos direktorių: laiškas neblogas, patekai į antrąjį rinkimų etapą, tačiau tąkart tau koją pakišo neaktyvumas. Šįkart manęs nenuvylei nei aktyvumu, nei laišku, nei elgesiu, sveikinu su stipria kandidatūra. Tuomet turime Tony_Legreec, rinkimuose matomas taip pat ne pirma karta, kandidatūra nebloga, būtų dar geresnė, jei stebėtum ne tik savo, bet ir kitų klaidas direktorių rinkimuose, nes dabar praeituose rinkimuose padarytas klaidas pakeitei naujomis, o pasiskaitęs komentarus ne tik apie tavo, bet ir kitų kandidatūras paskutinių rinkimų analizėse, būtum jų padaręs mažiau ir tiksliau žinotum ką aš konkrečiai noriu matyti laiške. Galiausiai iš FBI darbinio transporto išlipa Jeremy_Santos, bet į fūrą jam persėst netenka, nors ir moki gerai parašyti laišką, bet būtų kvaila tau duoti direktorių kai vos prieš pora dienų išėjo gaujų sistema. Kada nors dar turėsi progą pakeisti mano nuomonę apie tave ir įrodyti, kad branda tau ne tik pakeitė balsą ar leidžia auginti nepilną barzdą, bet ir padarė kažką su mąstymu, tačiau tikrai ne dabar, kai net pats netiki sakydamas, jog gaujos tavęs nedomina, o gaudyti kitos tavo paskyros gaujose ar skelbti naujus rinkimus iškart po mėnesio nesinori. Taigi... stipriausiai šiuose rinkimuose pasirodė Deivis_Fuksas, šiek tiek ironiška, nes rinkimai laimėti tikrai ne per fuksą, tikėkimės, kad ir firma funkcionuos ne kažkaip „fuksiškai“, o užtikrintai, tad sveikinu tapus naujuoju pervežėjų firmos direktoriumi ir linkiu sėkmės!

  19. Patinka
    Hugo_Gilera gavo reakcijąStarboy tarp Parduodu namą Polomino Creek miestelį prie pat mašinų salono.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hugo_Gilera
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Viskas matysis nuotraukose.
    3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://imgur.com/a/vKUhy
    4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 600k. Pigiau nei pirkti iš serverio. 
    5. Papildoma informacija: paliktas pardavinėti už 600k.
     
  20. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Aivaras tarp 2017.04.17 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.1)   
    GREENSIDE # 0.1.8.1
    Per miestą bėgo Šv.Velyku gerasis kiškutis, bet deja jam prakiuro kiaušinių maišas kuriuos jis turėjo išlukštenti.Jūsų užduotis ieškoti kiaušinių visame kaimeliuose, bei juos nulupti.Nulupus kiaušinį jis gali būti, Auksinis, Sidabrinis, Bronzinis pagal jo būklę gausite ir atitinkamas dovaneles už pagalbą kiškučiui.


    Su Šv.Velykomis!
    visame kaimeliuose, bei juos nulupti.Nulupus kiaušinį jis gali būti, Auksinis, Sidabrinis, Bronzinis pagal jo būklę gausite ir atitinkamas dovaneles už pagalbą kiškučiui.
    Įdėti aksesuarai, juos galėsite gauti iš skin dėžių. (atidarydami skin dėžę, ant galo parodys kokį aksesuarą gavote), vienu metu galėsite užsidėti iki 2 aksesuarų. Po restarto, aksesuarai liks. Už blogai užsidėtus aksesuarus būsite baudžiami.




    Gaujos nariai baudų susimokėti negalės policijos pastate.  Fūristų traliukai sumažinti iki 4, o likusieji seni pakeisti į furgonus. Padidintas šovinių kiekis gaunamas iš policijos Enforcer trasnporto. Į patikra policijai įdėtas žaidėjo patirties rodymas. Persirengus ant drabužėlio darbo rūbinėje jūsų įrankiai dings. Darbo kontrakto laiką rodys per /info lentelę. Info lentelėje rodys nuo kada žaidėjas įsidarbino į darbą. Sugrąžintas per savaitę pradirbtas laikas kuris automatiškai restartuojasi sekmadienį naktį. Policijos direktorius galės pažiūrėti paskutinius 15 įtarimų/išteisinimų. Sugrąžintas gaujos pasiekimas. Išėjus iš gaujos nebebus, gaujos rango. Sutvarkytas serverio laikas, nes per greit sutemdavo. Per patikrą policijai rodys ar žmogus yra gaujoje.
  21. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Domas`Acme tarp Parduodu Sultan   
    Gerai sobas eina?

    no isp
  22. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Aivaras tarp 2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)   
    GREENSIDE # 1.8.0
     
    Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas.
     



    Gaujos susikūrimas.
    Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavadinimas. Gaują susikurti galite parašę /gauja komandą. Perskaitę visą informaciją, bei įrašę tinkamą pavadinimą jūs tapsite savo gaujos lyderiu!

    Gaujos valdymas.
    Taigi gaujos vadai susikūrę gaują nuo šiol parašę /gauja turės valdymo pultą, ir galės valdyti įvairiausius dalykus. Pakviesti žaidėjus į savo gaują, išmesti jį iš gaujos, uždėti žodinius rangus, pažiūrėti gaujos informaciją, užrakinti zonų paketų ėmimą, valdyti nusikėlimą į zonų kovų zonas.

     
    Gaujų sąrašai
    Jeigu norite pasižiūrėti serveryje dominuojančias gaujas, tai padaryti galite parašę /gaujos, taip pamatysite visą serveryje esamų gaujų sąrašą, bei visą reikiamą informaciją įvertinti, ar gauja tikrai yra stipri, bei patenkins jūsų lūkesčius.


    Gaujų taškai
    Už kiekvieną nužudymą, mirtį, užimtą zoną jūsų gauja, bei pats jūs gausite gaujos taškų, kurie bus rodomi bendroje statistikoje.
    Gaujų zonos
    Gaujos kiekvieną dieną galės grobti 3 serveryje esančias zonas
    Los Santos nuo 16:00 iki 17.00 San Fierro nuo 18.00 iki 19.00 Las Venturas nuo 20.00 iki 21.00 Kiekviena zona duos skirtingus kiekius ginklų per atitinkamą laiką, zonas grobti reikės paprasčiausiu būdu. Kiekvieną dieną nurodytu laiku prasidės kovos (tai praneš visiems), tada su savo gauja gausite ten nuvykti, tai galėsite padaryti su savo gaujos lyderio pagalba, gaujos lyderis galės paskelbti nusiteleportavimą į zoną kurioje vyksta kova, tada kiekvienas tos gaujos narys galės prisijungti į būsimą nusikėlimą parašę /jvote,, o gaujos lyderis galės tai aktyvuoti. Būsite atkelti su savo gaujos nariais kurie prisijungė į nusikėlimą netoli zonos (į vieną iš 4 random vietų aplink pagrindinę zoną), todėl važinėti nereikės. Nusikėlimą lyderis galės sukurti kas 5 minutes. Atbėgę į zoną pažymėta raudonai minimape, jums išmes apačioje stulpelį kuris turi užsikrauti / mažėti. Jeigu jūsų gaujos narių persvara didesnė už kitų gaujų narių skaičių, tada zoną dominuosite jūs. Taip pat grobimo būdas bus praneštas prasidėjus kovai, o būdai bus 2:
    Last Hit - (turėsite būti zonoje, kaip paskutinė dominuojanti gauja atėjus pabaigos laikui, taip zona priklausys Jūsų gaujai.) Top Holders - (tai grobimo būdas, kada jūsų gauja tampa dominuojanti tada, kai jūsų gaujos narių persvara didesnė už kitų gaujų, ir jūsų gaujos prabuvimo laikas zonoje didesnis už kitų gaujų.)  Apačioje matysite įvairiausias nuotraukas, kurios turėtu padėti suprasti, kaip kas vyksta.
     
    Gaujos lyderio valdymas nusikėlimui į reikiamą zoną.

     
    Zonos pasirinkimas (zoną pasirinkti galėsite tik tą kurioje vyksta kova)

     
    Pranešimai žaidėjams


     
    Prasidedant, pasibaigiant kovoms žinutės.

     
     
    Įžengus į zoną, jei bus priešų, arba jūsų gaujos narių, minimape tai matysite atitinkamomis spalvomis (žalia/raudona).

     
    Prasidėjus kovai minimapas blykčios 2 spalvom, raudona ir mažiau raudona.


     
    Ginklai
    Ginklus iš zonų sandėlių galės pasiimti visi tos gaujos nariai kuriai priklauso zona, tačiau sandėlius galės užrakinti gaujos lyderis. Kiekvienas sandėlis duoda atitinkamą kiekį ginklu, narkotikų per atitinkamo laiko tarpą.



    Aprangos
    Gaujos aprangas gaus nuo gaujų prižiūrėtojo įvykdę įvairiausius gaujos prižiūrėtojo reikalavimus. Pasirinkimai bus vienas iš:
    Grove Street Ballas Los Aztecas Los Santos Vagos Da Nang Boys San Fierro Rifa Triads The Russian Mafia The Italian Mafia Kiekvienas tipas turės po 3 skirtingas aprangas, kurės galės užsidėti visi tos gaujos nariai, kuriai gaujų prižiūrėtojas yra paskyręs atitinkamą gaujų aprangos "set'ą". Persirengti galėsite kaip ir seniau parašę /persirengti komandą.

     
     
     
    Taigi, galbūt kaiko dar ir nepaminėjau, bet linkiu tik sėkmės būsimose kovose! Visas klaidas praneškite forume, ačiū!
     
  23. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Gabija_Ltu tarp Pristatau Hugo_Gilera   
    Labas Rence, malonu tave pažinti, sėkmės tau tiek žaidime, tiek gyvenime. 
  24. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į George_Butler tarp Pristatau Hugo_Gilera   
    Op, nu sv sėkmės žaidime bei gyvenime!
  25. Patinka
    Hugo_Gilera sureagavo į Ponas Saimis tarp Pristatau Hugo_Gilera   
    Sveikas,malonu susipažinti sėkmės tau gyvenime .

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.